Új privát üzeneted érkezett!

Iza nagyon édes, megzabálom!!! de jó hogy már így mosolyog.

Megnéztük csinglinget, ár negyedjére, pontosabban én néztem, Álmi rajtam aludt. úgy szeretem azt a mesét.

Ági,
tök jó Jázminról a kép a vonalzódon :)

Petrus,
ne törödj a bunkókkal, nem ér annyit az egész.

Emese, jól nyomhatta Bogi :)

Böbi,
ti kibékültetek?
Boldog névnapot Iringónak!

szerdán lesz a harmadik házassági évfordulónk, akarok vmi jót főzni, nincs vkinek vmi jó kis receptje?
meg valami meglepit is szeretnék, még nem tudom mit .ötlet szegény vagyok ma :roll:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi Boldog névnapot Iringónak :)

petrus mindig lesznek sajna ilyen emberek :(

jajj lányom ma kaptam egy örömhírt, unokatesómnak úgy néz ki, hogy babájuk lesz :), lesz kinek odaadnom a kisruhákat :)

a nagy alvás hátránya: ma össze-vissza eszik Lara kb 1,5-2 óránként, ja és akkorát kakilt most, hogy a mosdóban kötött ki :) rakom fel a képet róla mindjárt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi,
azt, Lara jól nyomja!! 10 órát egyhizamban, nem semmi!! Meg hogy ennyi tejet tudsz még fejni pluszban? Te hányszor fejsz egy nap?

Böbi,
Iringónak boldog névnapot!!

Esztó,
mit szeretnél? Halat, husit, levest?
Halnál amit én szeretek, az a lazac - sütés előtt bepácoloma filét kis olivaolja, koriander, só, bors meg fokhagyma keverékébe, aztán csak át kell sütni.
Ha vmi extrát akarsz, ami tök fini előételnek, libamájat előző este felvágod ujjnyi vastagságú szeletekre, kis fehérbors, olivaolaj meg őrölt gyömbér ré, lelocsolod aszúval, és éjszakára beteszed a hűtőbe, másnap kajcsi előtt gyorsan átsütöd (rucolával nagyon fini!)

emese1979
 
 

 
 

Emese, még nem tudom, ötleteket gyűjtök :)
de köszi, le is írom ezeket.
még sose ettem lazacot (csak lazac krémet)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mi is veszekszünk néha, de mi is csak azóta mióta megvan Gábris.Az állandó sírástól feszültebb vagyok és a páromon csattan.Aztán megbeszéljük és alszunk.Az a jó hogy ő nem tud hova elmenni mert nem ismeri a környéket így marad a kibeszélés :)

Iringónak sok boldogságot!

Iza nagyon édes.

Nem mindenki vérzik a Cerazettől sem.Nem reagálunk egyformán.Mindenesetre a dokira kicsit haragszom mert elég lett volna egy havi adagot felírnia próbaképp.Na mindegy, ezt már nem tudom visszacsinálni.

Adraci,
örülök hogy nektek használt a gripe water.Ha esetleg kell szívesen elpostázom.Nem akarom kiönteni.A környéken meg nincs babás ismerősöm.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!
Nem vagyok írós formámban mostanában, pedig teljesen jól vagyunk. Kezd igaz lenni a hathetes csoda, S egyre többet mosolyog, végtelenül cuki. Két szép nap van a hátunk mögött: pénteken egy esztergomi esküvőt, tegnap meg egy ikeás kört (hallod Petra :)?) pipáltunk ki, komoly teljesítmény volt. Címszavakban: autóban szoptatás, gyermekdalok, ismétlés nélkül, Esztergom-Budapest viszonylatban, üvöltő gyerek a kendőben a bolt közepén, stb. De azért voltak szép pillanatok is, meg kellenek a nehézségek is, hogy utána értékeljük azokat, mikor csak simán itthon vagyunk :).

Petra, Ti hol voltatok Budaörs, vagy Bp? És megkérdezhetem konkréten ki volt a tanácsadó, aki nem volt annyira elvetemült igényszerinti?

Tyű, Emese, ezek a kaják nagyon jól hangzanak...

Csak annyit áruljatok el, hogy akiknek ennyit alszanak egybe a babák, ők külön alusznak, vagy mellettetek? Nem panaszkodhatom az éjszakákra, mert nem vagyok kinyúlva, csak álmodozom... Istenem, ha lenne egy átalvós gyerekem... :)

Panndi, én is kérdezni akartam, hogy hogy volt ez a pálfordulás Zsófinál, de már látom a csigát. És ezt szerencsés fordulatnak látod, vagy semlegesen álltál a kérdéshez?

Isten éltesse Iringót!

Annus, ez a kis gömbi Iza 8) , csúcs! Még mindig kutakodom mosható pelus-ügyben. Áruld már el, te hol vetted? És csak úgy kiválasztottál egy "szépet" :), vagy informálódtál valamennyit előtte?

Eszter, bár már tartanánk ott, hogy esélyem lenne kelteni. De nem hagyja, sőt :).

Dóri, féltékenység nálunk is csak minimális, ha ez az egyáltalán. J előszeretettel veszi ki S szájából a cumit, és elrohan vele :). Még jó, hogy van 3 darab, pont ezért. Aztán ha S sír akkor meg ő nyomkodja a szájába (vagy inkább szintén az arcába :)) vissza. Mondogatom neki, hogy kitépni más szájából a cumit az nem kedves és szép dolog, de alapvetően gondolom egyszer majd csak abbahagyja.
De nagyon tetszik az elbeszélgetős módszer :)!
Ja és J még se nem szobatisztul, se nem beszél :).
kalloni
 
 


Sziasztok, visszajöttem végre....

Visszaolvasni nem nagyon tudok, képtelenség, azért próbálkozok, fényképeket nézegettem, gratula a sok szép édes babához.

Május 16-án megszületett a kisfiam, császárral, 4 kiló, 60 cm,volt még utána pár nap izgulnivalónk,megjártuk az intentzív osztályt is, de végül minden rendben, már rég itthon vagyunk.

Most több mint 5 kiló, mosolyog már ő is, eszik, mostanában már kevesebbet, hiába tuszkolom neki a cickót :(
zili
 
 


Kalloni!

http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1652
Én ettől a lánytól vettem!Ha többet veszel akkor eneged kicsit az árból!Én is vkitől hallottam h ezt a coolababyt használja és nagyon bevált neki,meg persze utána is olvastam,aztán vettem pár darabot kipróbálni,bevált,így vettem annyit h elég legyen!
Nem semmi volt az elmúlt 2 nap!De hát úgy szép az élet ha zajlik! :wink:

Iza a kiságyában alszik természetesen! :lol: A kiságy meg a mi szobánkban van,mert Iza szobájában öcsém van jelenleg 8)


Edua!
Unokatesódnak gratulálok!!!Bővül a család úgy látom!Sajna nálunk nem hiszem h bárkinél is jönne baba a közeljövőben...szóval nekünk kell belehúzni! :wink:


Huuu,nekünk is mindjárt házassági évforduló....ez lesz a 2.Vmi okosat ki kéne találni nekem is.Jaa eszembe jutott!Van egy 2 fős ebédre egy utalványunk a Hiltonba...azt hiszem oda kéne menni...Izát meg....vkire rábízzuk addig..... :lol:


Izusom épp csuklik,közben malackának(a rácsvédőn) magyaráz és vigyorog!Nagyon cuki!!!

annus11
 
 


na itt vagyok közben Lara evett 40-et, aztán egy kis idő múlva 80-at, de tök ideg lettem férjem leejtett valamit és kicsi lányom úgy megijedt, hogy másodpercekig nem vett levegőt, ja meg a 40 után bukott is :)
úgyhogy most mi is veszekedtünk :), el is ment Éduáért, na jó azért kitakarította a lakást, én meg főztem :)

hoztam képeket:

Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus férjem minden nap elmondja, hogy hála az égnek, hogy nem lesz 3. gyerek :)

Lara is a kiságyában alszik, ami az ágyunk mellett van :)
és nincs beetetve estére, annyit eszik, amennyit kíván, bár tegnap én is meglepődtem rajta, hogy 3x40-et evett, nem győztem melegíteni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lara nagyon szép! jól mutat a mosdóban :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


kalloni: hát én örülnék, ha leszokna az ujjszopásról. Nem piszkáltuk érte, főleg most nem, hogy megjött Fruzsi, de azért nem bánnám, ha leszokna róla :wink:

Ja, már nem mérem a kajákat. Én úúúúúgy untam, hpgy csak na. Hízik rendesen, szóval mostantól nem érdekel a mennyiség. Még naponta egyszer megmérem reggel, mert ugye az első három hétben 50 grammos hízást sikerült produkálnia, de ennyi :)
Vendég
 


Lara :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Esztó köszi :)

panndi az jó, hogy már nem kell mérned, ma én is lemérem Larát :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Fruzsi tegnap este egyedül aludt el! Evés után éber volt, aztán elkezdett sírni, de látszott, hogy fáradt. Nem hagyta abba, hiába ringattuk, sétáltunk vele, stb, úgyhogy betettük az ágyába, hagytuk sírni kicsit, kb 10 perc alatt elaludt, és reggel hétkor kelt :lol: Féltem, hogy felébred Zsófi a sírására, de nem, ő is aludt ;)
Vendég
 


na megyünk vendégségbe, Fruzsi leendő keresztszüleihez :)
Vendég
 


Mégegyszer köszi az üdvözléseket! nem azért írtam, csak örültem, hogy nem felejtettem el! :-)

Esztó, nem, még nem ért haza. bevallom őszintén, nem is bánom, bár jó lenne, ha lemenne játszóterezni, nem nekem kellene lecuccolnom, de most nem hiányzik, majom volt.

Panndi, nálunk is így kezdődött, azóta mindig egyedül alszik el.

Ildi, nagyon jó a mosdós kép! :lol:

Zili, gtaulálok!

Most töltöm a családi pótlék igénylő lapot. Lenne pár kérdésem azokhoz akiknek nem első baba.

1. születési anyakönyvi kivonat és Taj kártya másolatot csak a kicsinek kell csatolni?
2. Mikortól kérem? Ez a kicsi születési dátuma? (onnantól kérem az emeltet, gondolom)

Ha jólértelmezem, akkor csak a kicsinek az adatait kell beírni, ergo úgy tartom logikusnak, mintha úgy kellene kitöltenem, mintha első baba lenne?

uccsó kérdés: hol kell letölteni?? :oops: Tudom, hogy már írtátok, de nem találom és most a Gyöngy másolatát vettem elő, onnan néztem a kérdéseket.

Köszi!!
Vendég
 


http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/1 ... ed706d8a47

Böbi, mi innen töltöttük le, van az utolsó rubrika a nagyobb gyerek adatainak is, a nagyobb anyakönyvi kivonatának és taj kártyájának másolataát is küldeni kell.

Kép
Kép
zili
 
 


Irigy vagyok az átalvós babákra! Vagyis a mamáikra! :oops: Na jó, Blanka is alakul már. Tényleg jó a kérdés: átalvós babák külön alszanak vagy anyuval?

Ildi, a mosdós kép haláli! És milyen szép hurkácskái vannak már a combin Larának! Jól tartod ezt a lányt! :wink: (Mi is alakulunk szépen...)

Iringónak boldog névnapot!

Málna: többször bűnöztem, mióta anyuéknál vagyok... az utóbbi években lemaradtam a szezonról, most meg itt figyel a kertben... néha odasurranok... meg anyu csinált málnás tiramisut... De nem lett pöttyösebb a kincsem, mint előtte volt.

Elugrottunk ma Debrecenbe, sétáltunk egyet a botanikus kertben. Hazafelé szinte végig sírt a kocsiban a lelkem, hát... majd megszakadt a szívem... ennyi ideig soha nem hagytam sírni eddig (mert eddig nem hagytam max 5 percig).

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


III/1 a kicsi adatai, III/3 a nagy adatai
zili
 
 


Zili, köszi, nekem nem is így néz ki, ami előttem van.....

Még egy kérdés, TGYÁS igénylésénél van egy nyilatkozat, arra rá kell írni a nagyot?
TGYÁS rublika nem szerepel, csak másik 3 dolog.

Bocs,ha értetlenkedek, csak tudom, hogy mindenbe belekötnek és ha valamit elrontok, várhatok megint fél évet a pénzemre...

Ja, táppénz még mindig nem jött február óta....
Vendég
 


"TGYÁS rublika nem szerepel, csak másik 3 dolog. "

Ezt nem értem......Milyen másik 3? :oops:
Egyébként tgyás-hoz nem kell a nagyobb gyerek adata, hiszen a kicsi "után-jogán" igényled. a gyed előtt.
zili
 
 


köszi lányok :)

na tényleg nem alszik ma valami sokat, most is itt kell szórakoztatni :)

böbi: igen kell a nagyobb gyerek születési anyakönyvi kiv. másolata, a taj másolata és lakcimkártyája másolatát is küldtem meg a házassági anyakönyvi kiv. másolatát is,

időpont, amikor megszületett

Anikó nem semmi napotok volt akkor :), anyósomnál most semmi sincs :(, tavaly jó sok szamócát és málnát beraktam a fagyóba :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hali!

Böbi!
Nálam dettó u.ez van! Február óta nem jött meg a táppénz!!!
Az előadót, aki intézi meg nem lehet elérni....várakozzon.....ok....de 4 napig????Áááááááááááááá.... :evil:

Ildi!
Lara gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!! :D És nagyon édi, ahogy a mosdóban pancsizik....és mekkora már!!!! Hány kiló????

Annus!
Iza tündérbogyó! Kis vigyori! :D Lili is mosolykorszakába képett...vigyorog, kacag, sunyizik.....IMÁDOM! :lol:

Esztó!
Jó a közös képetek Álmival! Ez a kispasi mindig szunyál?! :shock: :lol:
Jófiú!!!! :D

Lili úgy néz ki-koppkopp- ráállt a 6:15-30-as kelésre!Juhuhuhúúúúúúúúúú! Isteni! nappal meg kipihent mamiként eg. nap bulizunk....játék, torna, dumcsizás, énekelünk, táncolunk....kifárasztom délutánonként....imádja!
Sokkal kevesebbet sír-koppkopp-, nagyon érdeklődő.
A dokinéni megdícsérte, hogy nagyon kis okos baba! :D Olyan büszke voltam! :roll:

Na, teszek pár képet az első nagy sétánkról, kb. 4 km-ert sétáltunk! :shock: :lol:
Kép Kép Kép Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.06.28 18:57-kor.

Kép
mozza
 
 


mozza, Böbi, én megkaptam még múlthónapban a febr. márc. táppénzemet :)

mozza nagyon édi Lili :)

Lara 4800 volt csütörtökön, ma mérem majd megint :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Helló Csajok!

Böbi, a CSP-ra rá kell írni a nagyot is, csak máshova... Asszem. Öhm...

Iringót Isten éltesse sokáig!

Még egy csomót akartam, de elszállt...

Köszi a válaszokat mindenkinek. Petrus, voltak eredetileg is pöttyei, de a málnás napon több volt. de csak az arcán, a testén nem. Azt hittem a meleg miatt...? A családban csak pollen allergia van...
És ne idegeskedj!

Csanád a szobájában a kiságyában alszik éjjel, és eddig mi is itt aludtunk a kihúzható kanapén. Most lesz 6 hetes, és mivel átalussza az éjszakát, tervezünk visszaköltözni a hálószobába...

Zili, gratulálok!

Ja, veszekedés. Én non-stop veszekedtem a férjemmel régen is, és most meg végképp! :lol: De ezek nem komoly dolgok, ő is tudja, és megfelelő toleranciával kezeli a dolgot. Hála istennek komoly veszekedésünk egy volt, mióta a baba megszületett, az is baromságon...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Látom sokunknál kötött ki a gyerek a csap alatt :D

Zili gratulálok!Szép nagy fiad született.

Mozza,
nagyon aranyosak vagytok Lilivel.

Mi jövő hónapban leszünk 2 éve együtt.Szerintem elmegyünk vacsizni egyet aztán itthon romantikázunk egyet.Gábris meg remélem alszik majd... :)

KépKép
harhaj
 
 


harhaj de csak azért mert, az egyetlen 2-es pelust ráadtam a 3-asból semmi nem jön ki igaz felér majdnem a hónaljáig :lol:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!
Lara nagyon édes a mosdóban!!!!Azért én nem így szoktam fürdetni kakai után,csak gyorsan odarohanok vele és leöblítem 8) Amúgy nem is akartok 3.babát?Vagy még nem eldöntött tény?

Zili!
Üdv újra itt!Gratulálok a babához!!!Képet dobsz majd nekünk róla :oops:

Anikó!
Biztos szép lehetett Debrecenben!A sírás meg...hát néha azt is kell neki :wink:



Iza már ágyban,remélem már alszik is!Ő mindig egyedül aludt el,az első pillanattól fogva!
Az elmúlt 2 napba sokat bukik...alvás közben is felébred és bukik...folyton cserélem alatta a pelenkát.... :roll:

annus11
 
 


Mozza!

Lili nagyon cuki!!!És az a sapi!!!Nagyon jól áll neki!És végre rólad is egy kép :wink:

annus11
 
 


Mozza,
jók a képek, szépek vagytok :)
igen, Álmi mindíg alszik :lol:

képzeljétek hazajött az apja és akkorákat vigyorgott neki :shock:
bezzeg én meg szórakoztatom eg.nap és semmi, hálátlan :lol:

Zili,
gratulálok. kép? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


nálunk most megy a szokásos esti műsor, és még meg sincs fürdetve Lara, mert a férjem még most sem ért haza, na ilyenkor nagyon ideges tudok lenni, szegény gyereket szenvedteti csak ,hogy húzódik a fürdése, ugyanez ment mindig Éduánál is :(

kicsim most ordít, semmi sem jó neki teljesen lefárasztja magát, ilyenkor se cumi se kaja, se ágy se agyán feküdni, semmi nem jó :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép



Itt van :wink:
zili
 
 


nagyon édes :) milyen szelíd a tekintete.
mi volt a kórházban a probléma? (ha szabad kérdezni? )

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kicsivel írnám, próba1

Kép
Kép
zili
 
 


Reggel műtöttek, mert újra elkezdtem vérezni.Aztán aznap este felkerült az intenzív oszt.-ra légzésleállások miatt, szerencse, hogy aznap még nem velem volt, hanem az újszülött osztályon, este ott történt az első, észrevették-én lehet, hogy nem is érzékeltem volna, a csecsemősök azonnal felvitték, valószínűleg méhen belüli fertőzése volt, az okozta. Azóta rendben van, itthon légzésfigyelőnk van azért....

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!
Böbi,Iringónak sok boldog névnapot!Örülök,hogy tesód jobban van!
Annus,Iza nagyon aranyosan mosolyog.Tiszta apukája!
Esztó,Álmi nagyon édesen alszik rajtad. :)
Petrus,gratula Lucának,nagyon ügyes,erős kislány.!Ne törődj a bunkókkal.Sajna sok van belőlük....
Zili,gratulálok!Sajnálom a nehézségeket,de a lényeg hogy már mindketten jól vagytok!Nagyon szép baba!
Mozza,végre látni téged is! :) Lili még mindig cukor falat!
Édua Lara nagyon ari a mosdókagylóban!Milyen kis husi.Amúgy szerintem rád hasonlít! :)
Panndi,Zsófi nagyon ügyes az ujjszopás ügyben.
Már rég nem írtam,de sok dolgom volt.Meg Apa itthon volt hétvégén,így inkább vele voltunk.Ma Grétikét elvitték anyuék,így hármasban voltunk.Sétálni akartunk,de esett az eső.
Ma is,meg tegnap is Hanna a mosdóban kötött ki,úgy mint Lara. :lol: nagyon élvezi.
Apával mi is szoktunk veszekedni,sőt tegnap elég csúnyán összekaptunk,szinte a semmin.Amúgy július 13án leszünk 8 évesek és július 23án lesz a 4.házassági évfordulónk!!!
Tegnap volt osztálytársnőm jött látogatni,kaptunk pelust,meg még egy csomó piperecuccot.
Hanna egyre többet mosolyog.Próbál fogni.Ma este leraktam hasra aludni,de nem akart.Majdnem hátra fordult,csak közel volt a rács és nem tudott tőle.Olyan kis erős.
Reggel ő kel hamarabb és beszél Grétike ágy a felé.Tudja hogy onnan szokott magyarázni a nővérkéje.
Még lógok az új cumis képpel,majd holnap hozom.
Apa holnap és kedden sem dolizik,nincs munka.Szerdán még nem tudja,bár jó lenne itthon lenne,mert szurit kapunk.Kúpot mikor kell adni??Közvetlen utána ha hazajöttünk???
Még nem tom mit akartam,de elég szita az agyam.
Megyek pihizem.Ja!Hanna áltreggel 5-6ig alszik!!!Végre!!! :D
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi, én csak Fruzsi papírjait csatoltam, elég volt, már minden pénzt megkaptam :)

Voltunk Fruzsi keresztszüleinél, és ki van téve Fruzsiról egy fotó. Zsófi észrevette, elkérte, megpuszilta és visszaadta :lol:

Ééééééés... ujjszopás nélkül aludt el :wink:
Vendég
 


Hát igen, a Zsófik a legjobb fejek! :lol:

Ildi, kitartás, de azért beszélj a fejével, ha túl vagytok a fürcsin, és megnyugodtál!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Köszi a jótanácsokat, időközben a nyilatkozatot is megfejtettem, remélem jól...

Panndi, gratulálok! Pedig arról nehezebb lejönni, mint a cumiról.

Zili, gyönyörű baby! Most már nyugodtan írhatsz nagyobb betűvel, már nem vagyunk veszélyezve! :lol: (mellesleg így este én ezt már nem tudom elolvasni, olyan apró. :lol: )

Mozza, minden kép szuper, de az ahol minden fekete-fehér, csak Lili színes, az nagyon ultra jó!
Vendég
 


Ildi, én férjem is sokszor későn esik haza, olyankor én kihagyom a fürdetést, azt a heti két napot kibírja, sőt új trendi szerint nem is kell mindennap. Mindeképpen ragaszkodsz a fürdetéshez?
Vendég
 


Moncsa, megkaptam a membránt, nagyon szépen köszönöm!!!
Vendég
 


Böbi, úgy írtad, mintha Zsófi drogos lenne :lol:

szofi: :wink:
Vendég
 


Panndi, :lol:
Vendég
 


Na szép jó reggelt!
Lányom 5 kor evett,msot alszik!Én meg már hova aludjak...8kor lefeküdtem én is :wink:

Zili!
Csudaszép a kisfiad!És milyen nyugis képet vág!!!Tényleg ilyen jó baba,vagy csak jókor fotóztad :lol: :lol:

Anita!
Várjuk a képet!!!Lehet h nem is kell a kúp....szerintem ha napközben méred neki és nem lázas akkor nem kell,max éjszakára bizti ami bizti :wink: De lehet mond majd vmi okosat a doki is!

Zsófi nagyon ügyi h leszokott az ujjszopásról!(természetesen minden Zsófi jó fej,ugye Szofi :lol: :lol: :lol: )

Edua!
A férjed dolgozik?Vagy hogy hogy még nincs otthon?Mondjuk az enyém sincsen,de én megfürdetek egyedül is...1 gyerekkel még könnyebb :wink: De szerintem se lesz semmi baj ha nem fürdik!

Ja amúgy nálunk is volt sírás....6 körül kellett volna ennie,de már elöbb felkelt,nyomta vmi puki...tornáztattam a lábát,jött a puki,ő meg bealudt...csak fél 7kor kelt,de ekkor már nagyon éhes volt....még kiszívtam azért az orrát,össze vissza marta a fejem...ordított mint akit nyúznak.Vetkőztetés-szintén ordítás,fürdés-na ekkor csend volt,öltöztetés-megint ordított.Aztán gyorsan cici a szájába és csend lett! :wink: Kis bélpoklos :wink:

Ma várom a postást!Addig nem megyek sehova amíg nem hozza a pénzem 8) Jön a telfoodos kaja is...kíváncsi leszek!

annus11
 
 


Izabel már megint a rácsvédőnek magyaráz,de úgy!!! :shock: Ilyeneket mond h heőő,meg heee meg kurjongat :lol: Megzabálom!Szerintem ez a gyerek fél évesen beszélni fog,amennyit én dumálok neki :oops: A múltkor az apja is kiröhögött mert épp a gyerekkel beszéltem :lol: Mindent elmondok neki...na emgyek,kilesem mit művel még a kiságyban :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt :)

Ismét egy jó éjszaka: evés kilenckor, egyedül elalvás, ébredés 7-kor :lol:
Vendég
 


Kalloni!
Az Örs vezér téren voltunk.
Szopitanácsadó+védőnő Gitidisz Krisztina, nagyon kedves, sok hasznos dolgot mondott és meg is nézte, mi a probléma.
Jaja, ilyen partizán szoptatásokat én is szoktam csinálni, férjem igy hivja, ha autóban, Tesco parkolóban, benzinkútnál, stb. jut eszükbe, hogy még éhesek :lol:

Esztó!
Álmos :lol: háát, nagyon alkalmazkodik a nevéhez a kis álomszuszék ;)

Ildi!
Lara mekkkkora baba!!! Majd teszek fel én is pucérakat a blogra összehasonlitani, akkor és most :) Bencére nem tudom néha rátennia pelust, akkkkora apocója :) Kis zabagép, lehagyja Lucát, már 30 deka a különbség :shock: Pedig ugyanazt eszik : ))

Na ébrednek...

pápá
Vendég
 


Jó reggelt,

Panndi.
hogy csináljátok? :) irigyirigy a sok alvás miatt.

Annus,
édes lehet Iza :)

Zili,
sajnálom, de a lényeg, hogy már minden rendben.

na most csak ennyi, megyek gyúúúrni :D (Álmi is jön velem, nincs kire hagyjam :) )

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépek a babák!!!
Nem tudtam átolvasni csak átfutni.Megint izé vagyok.Miután megcsinálták a műtétet,alig véreztem,szinte semmi sem volt a napokban. MA reggelre erősödött.Aztán utánanéztem,és ellentmondásos dolgokat írnak.Van ahol az 1-2 hét vérzést tartják normálisnak,van ahol 3-4 napot,utána nem jó.Főleg ha hőemelkedéssel párosul,ami volt nekem szombaton.Aztán másnapra elfújták.Én vírusra gyanakodtam,de semmi sem tört ki rajtam.És fáradtságon kívül semmit sem érzek.Most mit csináljak?Felhívjam a dokit?Vagy ne zavarjam feleslegesen? Annyira unom már,hogy mindig csak a gond van velem. De beleőrülök a gondolatba,hogy ha nem figyelek oda eléggé,akkor esetleg nem lehet másik babó.Ráadásul a gyerekorvos szerint Riki dolgát nemcsak vírus okozhatja,hanem bennem lévő gyulladás is. Bocsánat lányok,hogy én mindig jövök a gondjaimmal,de ez annyira gáz. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: