Új privát üzeneted érkezett!

Dóri,
a dokid nem tud meguhuzni, hogy bent mi a helyzet odabent?

emese1979
 
 


De biztos. Csak egyenlőre hülyének érzem magam, hogy csak beképzelek vmit... Nem akarok hisztis liba lenni...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Dóri ez nem hisztisség!Nagyon nem mindegy mi van odabent,különösen,mert még akartok babát!Én is ezért vállaltam ezt az egészet,különben lehet hagytam volna esetleg begyulladni és csak aztán.
Mi meg ma álmodoztunk.Sétáltunk,és nézegettük a lakásokat.De arra jutottunk,hogy Daninak kellene előbb valami tisztességes meló,mert amíg 10e-t kap,addig örülhetünk,ha megélünk.Bár nekünk nagyon gáz hitelünk van,mert 5,6-ra 20évre havi 50-60 között fizetünk.Szal ezt úgyis le akarjuk majd cserélni 30 évre és valami normálisabbra.Hát kell még idő. Elkészítettük ma a TERVET:Fél éven belül diploma,másfél éven belül Daninak jó meló,plusz második baba,3 éven belül új lakás. Teljesíthetőnek tűnik,ha fentről kapunk segítséget.Szóval ezzel telt a mai nap.Álmodoztunk. :oops:
Mindjárt visszaolvasok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Izé,110e-et.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyors bekukk. Jelentem, Luca ma HÁTRA FORDULT!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 hetes ;)
Vendég
 


Hű csajok.Asszem kár volt a környezetet okolni Riki vírusáért.Szerintem én vagyok a vírusgazda.Nagyon készül rajtam kitörni valami.2 napja iszonyú fáradt és nyűgös vagyok.Mára pedig jártányi erőm nem maradt.Ég a bőröm,nem érhet hozzá semmi.Még a fésű sem. :oops: Olyan lelkifurdim van,hogy én betegítettem meg a manót. :cry: :cry: :cry: Ráadásul ezen a héten ő is alig eszik.Kedd óta 10g-ot gyarapodott.Mondjuk mikor ma mértem előtte alig evett valamit 2 órával,és akkora pisi és kakiadagos pelust szedtünk le róla,hogy ihaj!!! De azért akkor is kevés.Mindegy.Szofinak igaza van.Egy idő után lassul a gyarapodás.Riki 2 hónap alatt így is 2.2kg-ot hízott,szal nincs baj.Remélem nem is lesz,és gyorsan meggyógyul.Na megyek,mert még az ujjaim is fájnak.
Ja Dóri.Én azért nem válaszoltam a csaszis kérdésre,mert sajna spec eset lettem.
Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Köszi a hsz-et.Hát ha nem javul akkor mással próbálkozom, mert ez nagyon gázos.Dupla védelemnek hívom:D

Én személyszerint rühellek bemenni a védőbe 2 hetente.Sok a gyerek , ráadásul délben végzünk a legnagyobb melegben.Én nem aggódok a higiénia miatt annyira.De nálunk semmi nem jött még elő.Lekopogom.Van aki óvja mint a hímestojást aztán szájpenésze van a picinek meg mindenféle allergiás tünetei.

KépKép
harhaj
 
 


Na, írok picit a fiúkról. :)

Nagyobbik gyermekem nagyon megnevettetett tegnapelőtt: délutáni alvásra (közvetlenül ebéd után) tettem le, és nyüszögött. Odanéztem, hát a cumija kb fél méterre tőle. Nagyon stírölte. Odaadtam neki, és egy az egyben azt csinálta, amit Danó szokott - forgatta a fejét, kilöködte a nyelvével, nem szívta ügyesen, ezért iesett, stb. Akkorákat hahotáztam rajta, hogy egyszer csak ő is elnevette magát. Rég nevettem ekkorát. Tetteiben sosem látszott (na jó, időnként, ha nem szabad pl. kitörni Danó karját (ó, de gonoszak anyáék), akkor csapkod, néha Danónak is jut), hogy féltékeny lenne, de van egy kis "játékunk", amiből azért látszott, hogy időnként nem tudta hova tenni öcsit. Kérdés-felelet: Szereted Apát? Ge. Szereted Anyát? Ge. Szereted Danót? No itt időnként volt válasz: Ge, időnként nagy hallgatás volt, időnként meg: Nyem. De mindig, amikor nem volt "megfelelő" a felelet, akkor "elbeszélgettem" Samuval, hogy nagyon szeretjük őt, és akkor is nagyon szerettük, amikor ilyen pici volt, mint Danó most. Pedig ő is sírt időnként, mégis nagyon szerettük/szeretjük. A kistesójának meg arra van szüksége, hogy a bátyja szeresse, és vigyázzon rá. Ezután mindig újra "játszottunk", és legtöbbször a "jó" válasz érkezett. Ha mégsem, akkor megmondtam neki, hogy ez nagyon elszomorít engem. Na kisregény lényege: mostmár minden alkalommal a legnagyob lelkesedéssel közli, hogy GE! Ezen kívül bőszen hintáztatja a bölcsőben - múltkor túlfordította, ő elesett, Danó majdnem kizuhant, hála Istennek épp mellettük álltam -, és Hinta-palintát énekel neki, dugdossa a cumit a szájába (inkább az arcába... ), puszilgatja,meg ilyenek. Szóval roppant aranyosak!
Ennyi a kisregény mára. Ja, azóta még 1x volt bilibe kaki Samunak: előre énekelte a kaki-dalt, és ügyesen kakilt. Azóta meg 2x időben énekelt, de nem tudtam reagálni, mert épp Danóztam, hát pelusba kaki lett végül... :)

Ez volt az esti mese mára!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Petrus! Ügyi Luca!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kutyafüle! Jók a tervek, remélem, teljesülnek az álmaitok! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de csak pár dolog maradt meg :oops:

Petrus: Luca ügyes :)

Dóri: tesók :) Kaki :shock: Hát Zsófit hidegen hagyja a szobatisztaság kérdése :roll:

Esztó: ügyes vagy a fogyással!

Annus: nem, nem várunk a tesóval. Vagyis úgy csináljuk, mint Zsófi után: nem védekezünk, várjuk szeretettel :)

Még nem tudom mit akartam..
Vendég
 


Panndi, az én fiam meg nem beszél, csak szavakat, néhányat! :) Pl. Kagi-kagi... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nálunk a beszéddel nincs baj, sőt :lol: Na de ez a kaki dolog... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Dóri, nagyon édes Samu! Nekünk is a tettekben nyilvánul meg inkább a féltékenység, de szerencsére nálunk is csak kicsi van.
A beképzelésed nem hiszti, jobb lenne kivizsgáltatni, hogy megnyugodj vagy nehogy nagyobb baj legyen!

Esztó, MotoGp rajongó Álmin kuncogtam! Mozza neve a cicusától jött.

Ex elment, tök szimpi csaj, 11 hónapos a kislánya, ő is nagyon édes volt, úgyhogy kellemes volt a légkör. 7-2 a szimpatikus exek javára. (de az a kettő brrrrrrrr :twisted: ).

Voltam végre ma a tesómnál! Tök jól van. Már minden végtagja mozog, kivették a gégecsövet, próbálna beszélni, de még nem tud, délelőttönként már tolókocsiban ül, amit ő hajt. Kész csoda. Még pelenkás és olvasni sem tud, de reméljük ezek is időve javulnak. Iringó nagyon tetszett neki, amikor elvittem a babakocsiba, mutogatott, hogy hozzam vissza. Gyöngyvirág félt tőle, így inkább a parkban sétáltak és felfedezte az árnyékát. :-)

Ja, és ma mosolygott Iringó! Végre! :-) Nem kapkodta el a dolgot, de napra pontosan ugyanakkor, mint Gyöngyvirág. Remélem az átalvással is így lesz, akkor még egy hét van. :roll:
Vendég
 


Annus, szépek a peluk! Még mindig nem folyt ki a cucc? Jobban van már Iza?

Emese, nekem kevés idő jut a kicsi szórakoztatására, olyankor beszélek neki vagy Esztó képeit mutogatom, tisztába tevéskor énekelek neki, ezen kívül szerintem szórakoztatja az, hogy Gyöngyvirággal szórakozok. :-)

Mozza, Annussal egyetértek, nekem is függelten az éjszakai alvás mennyisége attól, hogy késő délután alszik-e. (most pl. még nem alszik...., itt fekszik a kiságyban és bambul. nem sír, nem cumizik, néha gagyog valamit...)

Na lépek, hátha elaludna és én is tudnék.
Vendég
 


Dóri,
nagyon aranyos lehet Samu!! A kaki-dal úgylátszik bejött nagyon Neki, majd ha odáig jutunk, mi is kipróbáljuk :) :)
Szerintem is vizsgáltasd ki magad - inkább gondoljon hisztisnek a doki! amúgy meg az a dolga, hogy odafigyeljen a pácienseire :wink:

Petrus,
Luca nagyon ügyi kiscsaj :) bizti Bence is gyorsan ellesi Tőle!! :)

Kutyafüle,
ma mi is épp házakat nézegettünk, majd 1-2 év múlva szeretnénk nagyobbat, lehetőleg kerteset. Most is van egy kis kert a lakásunkhoz (23 nm+ 8 nm terasz), de nem az igazi...

Épp nézem a Titanicot, jót tesz a lelkemnek, főleg h emberrel is összevesztünk, elment ma este is, az utóbbi időben kicsit sokat járkál el... elég csúnyán váltunk el egymástól... :?

Ez a kép ma készült telefonnal, Bogikából ennyi látszik csak ki a hordozóból :) :)

Kép

emese1979
 
 


Helló lányok! Hosszú leszek, sorry, de egy csomó minden van...

Tegnap a 6 hetes kontrolon minden Ok volt. a doki azt mondta, jöhet a kistestvér, mire én szelíden érdeklődtem, hogy ugyan sikerült-e drogot vagy alkoholt fogyasztania a rendelés előtt, vagy csak szimplán nem normális??? (Ő ugyanis ismer engem, és ezt nem hihette, hogy nálunk itten bármiféle új családtag esedékes lehet!) Végül abban maradtunk, hogy felírja ezt az azaleát vagy mit.
- Annuson kívül szedi ezt más? Tapasztalatok?
Kissé kiábrándító volt, mikor közölte, hogy a védelem nem 100% (akkor vajon mennyi? 20.50 vagy 99 kicsit nem mindegy), lehet tőle non-stop vérezni, meg ilyenek.

Oh és a rettenet: Csani ma nagyon nagy hasfájással küzdött, a szivem szakadt, pedig ő egyáltalán nem hasfájós, az első héten volt még 2 este, mikor ennyire rottyon volt szegény... Nem tudom mi okozhatta, és azon gondolkodom, hogy esetleg én:
- zsíros disznósült miatt túl zsíros tej lehet?
- vagy ettem esetes salátát, lehet, hogy az?
semmi más tippem nincs.

Meg még egy: ettem 3 szem málnát is! Ha az beallergizálta, annak mi a tünete? Petrus esetleg tudod?

Jaj, utcsó, de Petrusról eszembe jutott: Csanád mind a két irányba át tud fordulni a hátáról a hasára!!! Durrva, hogy milyen erős, nem?

Dórikám, légyszives mindenképpen nézesd meg magad!

Böbi, nagyon örülök a tesódnak!

Emese, Csani átalussza az éjszakát, de nem mindig fél 7-ig, ma pl. már 5-kor kukorékolt. Jó persze, nem akarok telhetetlen lenni, ez is kedves tőle végül is. SEMMILYEN összefüggést nem tudtam eddig felfedezni semmi közt... Úgy értem, hogy mennyit aludt napközben, mennyit szopott, stb. Nálunk lottón sorsolja a kis drágám a nyerő koránkelési időpontot...
A pároddal meg feltétlen béküljetek ki. Szépen és véletlen se hárpiázva (magamból indulok ki, nem belőled) mondd el neki, hogy mi az ami valójában rosszul esik. Ez tök fontos, hogy megértse. És Te is legyél nyitott arra, amit ő szövegel!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Emese! Nagyon cuki a kép!!! És ez milyen irányban van amúgy?

Böbi, nálunk pont azt írtam, hogy tettekben nem nyilvánul meg a féltékenység, csak abban a "játék"-ban, amiben mostmár nem. :) Csak az van, hogyha vmiért dühös, mert én nem engedem, akkor csapkod. Bármikor, bármiért. Ha éppen azt nem engedem, hogy csupa szeretetből összetörje az öccsét, mert ő úgy gondolja, hogy jó ötlet rámászni, és onnan puszilgatni, akkor elkezd csapkodni, mint bármikor máskor, ha nem tetszik vmi. Akkor jut nekem is, Danónak is... :) De nem hagyom ám ezt sem! Ügyesnek kell lenni... :)
Tesódnak örülök!!! Folyton gondolok rátok. És nagy hála van a szívemben. :)

Csani is ügyes-erős akkor! :)

Énpicifiam annyit alszik, hogy ilyesmikkel nincs ideje próbálkozni... :lol: Nekünk szórakoztatni sem igen kell őkelmét, mert alig van ébren. Nem tudom, mégm indig normális-e, hogy ennyit szundizik... De szemmel láthatóan jól érzi magát. Lehet, hogy amikor ébren van annyira unatkozik mellettünk, hogy jobbnak látja aludni... :lol:

Szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, és Szofi, Csaninak jobbulást a pocival!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!

5 óra alvással a hátam mögött végre kicsit frissebb vagyok 8)

Sissy,
én se fejek.Csak az elején fejtem egy két aventes pohárba és ment a fagyasztóba hogyha el kell mennem és a pici az apjával marad akkor tejet kapjon ne tápszert.

Dóri,
aranyos a kis történet :)
Nálunk az öcsém nem tudja még hogy kezelje Gábrist.De már kezdi megszokni.Felvenni nem meri mert nagyon félti, ebből gondolom hogy azért szereti meg most már kezdi elfogadni mint új családtagot.

Hát a vérezgetés nem enyhül, szóval, hogy ne vesszen kárba 8000 forintom még ezt a havit beszedem aztán 2011-is eláll, hátha jól jön még valakinek a családban :wink:

Torna,
én neten kerestem tornagyakorlatokat.Nincs kedvem a város egyetlen aerobic edzőjéhez járni.5 évig jártam hozzá de rosszabb mint egy kiképzőtáborban.
1 órás edzés, na én 3 év után is kikészültem már az első fél órában. :?
Aztán pulzusmérés és az olyan szerencsések mint én akiknek alapból 64 a pulzusuk és 1 óra edzés után is csak 110 re megy fel rögtön le lettek cseszve hogy biztos sumákoltunk azért nem ment fel a pulzusszámunk. :x

Gripe wateremet odaajándékoznám ha esetleg kell valakinek még.Csak párszor használtam belőle.Leírás, doboz is megvan.

KépKép
harhaj
 
 


Na mi ez a pangás???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


hajó Lányok,

Dóri,
irány a doki, irgum-burgum!!! inkább menj feleslegesen, de vizsgáljon meg, minthogy baj legyen!!! jó?
édes Samu :)

Kutyafüle,
jobbulást! dokihoz nem mész?

Petrus, ügyi Luca:)
rakj képet a kis oroszlánokról :)

Emese,
beszélj emberrel.remélem már kibékültetek :wink:
én éneklek neki, recepteket olvasok,hátha együtt kitaláljuk mit főzzek, ilyenek.de annyit alszik,hogy mire szórakoztatnám, bekómál :)

Böbi,
nagyon örülök, hogy a tesód ennyit javult!!!
és annak is hogy jól sült el az exes dolog :)

Harhaj,
próbálj napközben pihizni.

Szofi,
nem semmi Csani milyen kis ügyi!

Annus,
tényleg milyenek a pelusok? ezeket használod már csak?


nekünk elég jó esténk volt :) jól elvoltunk a bnőmmel, fél 2ig röhögtünk.
mára alig birok mozogni az izomláztól, de nem baj,legalább hatásos a torna :)
mai kép(természetesen alszik :lol: )
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.eszter 2009.06.28 10:10-kor.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ja, nem hajó hanem HAHÓ :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csajok,
ti keltitek a manókat kajálni? Álmos nagyjából 3-4 óránként kajál, már 4 óra eltelt,de alszik.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


na itt most kezdett el szakdni!!!

Iza megint fél5ig aludt,aztán fél 8as etetés után lementünk sétálni!Aztán elkezdtem takarítani!Áthúztam az ágyneműket,Izusnak is a lepedőt,kitakarítottam a hálót!Lezuhiztam,várom h felkeljen enni...addig nem akarom folytatni,csupa kosz leszek!
Aztán etetés után folyt köv takarítás!!!Aztá ebéd nekem is...aztán még van egy kis ajándék gyártási procedúrám!Öcsém ma 25 éves(Izus keresztapja :wink: )Szóval készülök!


Én úgy döntöttem h 3 havi adagot szedek be a fogigátlóból,aztán nem védekezünk...remélem akkor még szoptatni fogok,ha meg nem akkor meg mindegy :lol: :lol: Nem hiszem h olyan gyorsan összejönne a baba...

Emese!
Én is a múltkro lekiabáltam az uram,azt meséltem is.Aztán elmondtam neki szépen is :lol: remélem felfogta!Mi ennyit még sose civakodtunk mint amióta Izus megvan...amúgy sinsc nálunk nagy veszekedés,csak marakodunk max,és sose fekszünk le úgy h ne beszéltük volna meg.De a gyerek miatt én is ő is feszültebb...ha sír akkor tök ideges leszek(hiába,nem vagyok hozzászokva...)és igyekszem minnél gyorsabban orvosolni a bajt,az uram közben meg hajtogatta h mér sír mindig akkor amikor ő itthon van stb.Erre persze h kiborulok :lol: :lol: A lényeg h beszéljétek meg!Neki is meg kell szoknia h apuka!!!Az én uram is most kezd igazán hozzászokni...eddig egy elkényeztettem kölyök volt....na de ez az én hibám! :wink:


Jesszuuuuu de szakad az eső!!!!!! :shock:

Petra!
Lucának gratula!!!

Dóri!
Nagyon ügyesek a fiaid!Biztos jó tesók lesznek,nyugi!Te meg nézesd meg magad tényleg...bizti ami bizti! :wink:

Kutyafüle!Szép tervek!Ilyesmi nekünk is van....csak egyenlőre még van pár dolog amit megvárunk mielött véglegesítjük :wink:

Harhaj!
Nekem DVDm van itthon,én arra fogom nyomni...reméelm minnél elöbb elkezdem!Bár jelentem!Tegnap csináltam felülést!!!Meg combizomra is nyomtam kicsit :wink:



Szofi!
Ölök h nálad is minden rendben volt a kontrollon!Sose tudhatod mikor kezdesz el vágyni a köv gyerkőcre! :wink: Biztos a kaja miatt fájt Csani hasa...de h melyiktől...lehet vmi fűszer nem tetszett neki.....Szerintem 3 szem málna még nem jelenthetett ekkora bajt nála...bár sose lehet tudni...szerintem attól inkább hasmneésnek kellene lennie....

Böbi!
Tesód nagyon szépen gyógyul!!!!Arra van esély h hazakerüljön?Vagy meddig lesz benn a kórházban?Vmi spec helyen van?

Panndi!
Ja értem,akkor várjátok kistesó!Kíváncsi vagyok mikor sikerül :wink:


Pelenka:
nem ázoik át,eddig kb 2szer volt rá példa még a próba üzem alatt...de én hibámból,siettem és nem néztem meg h szépen illeszkedik e mindenütt!Ilyen az eldobhatónáál is előfordult nálam...de néha Iza úgy üvölt h éhes,h csak gyorsan összepakolom és teszem a cicit a szájába!
15 dbot vettem legutóbb,27 ezer Ft volt,nem titok :wink:

Ja és gyorsban még vmi!Iza mosolyait is meg tudom különböztetni!Már lehet látni h néha huncutul vigyorog,esetleg mert örül vminek,van h olyan szégyenlősen mosolyog stb.Majd meg zabálom!!!!!
Úgy látom az eső elnyomta...most 4 óra telik el 3 kaja között....

annus11
 
 


Eszti!
Pont most írtam h Iza is ki van dőlve...tuti az eső!!!Én nem keltem,nekem úgyse enne....ha kómás akkor alszik,nincs az az isten h felkeltsem!A porszívóra se ébredt meg...

Ja és igen,e moshatót használom,éjjelre 1 eldobhatót,mert van még itthon és muszáj elhasználni aprajával mert kinövi....

annus11
 
 


Na és mégegy :oops: szita az agyam bocsi!

Vanni??????
Hogy álltok a szopival?????

annus11
 
 


Akkor nem keltem, bár ő mindíg eszik :lol:
itt az egyik oldalon süt a nap a másikon be van borulva :?

Panndi,
kiváncsi vagyok én is mikor jön akistesó :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Szerintem a málnától pöttyös a baba, ha allergiás rá. Gondolom. Én 2 napja folyton málnát eszek, már rengeteg elfogyott, nincsenek pöttyeink. Hasfájás is csak a szokásos esti 10 perces.

Álmos ritka jó gyerek. Iza párja. :lol: :lol: Esztó te már korán reggel ilyen csini és kipihent vagy? Abból gondolom, hogy korán reggel, hogy írtad, hogy mai a kép.
Én úgy nézek ki, hogy inkább nem is kommentálom. Pedig tegnap mostam hajat. De az is... ÁÁÁÁÁÁ rám férne egy fodrászkodás. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,köszi :oops:
kipihent azért nem vagyok, alig aludtam :)
ma fél8-kor keltünk és nem aludtam vissza mert rendet raktam a csaj buli után :)

Izust meg Álmit össze kéne ereszteni :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Tegnap megint nem voltunk itthon, most olvastam vissza, míg Kolos szopizott.
Hulla vagyok, fél 4-es szopi után felébredt bőgni fél 5-kor. Szerencsére nem tartott olyan sokáig, meg apa is besegített, de ilyen még nem volt, remélem nem is lesz.

Jobbulást Izusnak és Dórinak!

Én már ki se merem váltani a gyógyszert, nem is tudtam, hogy vérzést okozhat.

Szofi
én úgy olvastam, hogy 96-99,5%-ban véd.
pumuklii
 
 


Hát igen,vannak itt nyugis babák!!

Jelentem,úgy néz ki Iza meggyógyult!Szívtam volna az orráz kaja elött,erre nem jött semmi! :lol: Azt hittem elromlott a porszívó és nem szív,de nem ott volt a baj! :wink: Igaz úgy hallottam mintah szörcsögött volna...de lehet csak beképzeltem :wink: :lol:

Szofi!
Szerinte véd a bogyó!Csak arra kell figyeni hahánysz v hasmenésed avn akkor nem 100%os...de szerintem ez a legtöbb gyógyszerrel így van!

Pumukli!
Nem biztos h te is vérzéssel reagálsz rá!Nekem 1szer volt pecsételés,aztán semmi!Biztos csak kivételes eset volt a hajnali bömbölés :wink:

annus11
 
 


Annus
Szuper, akkor túl vagytok az első betegségen. Remélem jó sokára jön a második.
Egy próbát megér, kiváltom.
pumuklii
 
 


Mosolygunk!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Annus,hat ez a mosoly mindent meger.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok,

Annus, jaj nagyon édes baba Izus ahogyan mosolyog! :D Akkor jobban bejön a mosható pelus?amúgy nagyon cukik.Őcsédnek Boldog Szülinapot!
Ármin csuklójára azt a kis piros szalagot még Jázmintól kapta mikor jött látogatóba a korházba hozzánk.De itt szoktak tenni pici babákra ez egy babona, hogy ne verjék meg szemmel persze szerintem ez hülyeség. :D

Eszti, nagyon szép Álmi baba is és igen te is jól nézel ki korán reggel.

Dóri, nálunk is ilyesmikben nyilvánul meg néha a féltékenység, de szerencsére kezelhető.

Böbi, tesódnak örülök és drukk a jobbuláshoz továbra is.Bizti édes lehetett Iringó is mikor rád mosolygott. :)

Szofi, Árminnak is vannak néha ilyenjei hogy, fogalmam sincs mitől fájhat néha mikor fáj neki mert amúgy ő is nyugis ritkán van sirás.

És megvolt nekünk is az első átalvós éjjelünk!!!Este 10-től reggel 6-ig én csak néztem nagyokat, aztán olyan kajásan kelt fel alig birtam a cicit be rakni a szájába.
Árminnak is kell szivjam az orrát reggel meg este mert tele van neki szegénynek előtte a sósvizet nem nagyon szereti ő sem.Meg adom neki a C vitamin cseppet.
Most egyedül vagyok Árminnal Jázmin elment az apjával kocsikázni kicsit mert az eső szakad kint, már únom ezt a minden napra egy kis esős időt.

Szép napot továbbra is nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Szofi!
Ha előtte nem volt pöttyös és miután te ettél málnát, az lett, akkor lehet attól. Ha allergiás rá, kis mennyiség is allergizál. Van a családodban allergiás? Bármire?

Hivtam én is szopitanácsadót. Nagyon aranyos volt és szerencsére az én álláspontomat képviseli és nem súlykolja az igény szerinti szoptatást. Amit Vanninak tanácsoltak, hogy feküdjön be az ágyba a babával és hogy 6-7 órás szopi normális, hát az NOOOORMÁLIS??? Falnak mentem volna...

Panndi!
Nagyon szeretnék én is mééég piciket, csak egyelőre nem tudjuk őket hova tenni :) Zsebik minket is kiszoritottak már mindnehonnan :) A földön ülök :) Kiv. gépezésnél, mert ez apa szentélye ;)
Annyira jó, hogy Fruzsi elvan magában, meg tudtatok Aquaworld-özni! Tegnap elmentünk Ikeába, egész addig aludtak, amig mi el nem kezdtünk ebédelni... Abban a pillanatban Luca elkezdett sirni, éhes volt. Apa meg még fizetett, én a tömegben ültem és próbáltam csititani, mindenki bámult, hallottam a megjegyzéseket, hogy minek eljönni ilyen kicsi gyerekkel.. Hát jól megmondtam volna a magamét, ha éppen nem mentem volna el a baba-mama szobába etetni... Aztán 10 perc múlva hallom, hogy a másik gyerekem közeledik (a sirását felismertem) :) Apa betolta, elfoglaltam a helyiséget :)
Szóval tököm tele a sok bunkóval :(
Vendég
 


Annus! Iza naggggyon édes!
És Álmi is. :lol:

Harhaj, biztos semmit nem segít a Gripe water?
Én vettem és sitty-sutty elmulasztja. (vagy magától is elmúlna?) :roll: Szofi, te nem próbáltad még ki ilyen brutál hasfájásokra? (málnától allergiás lehet)

Emese, kibékültetek? Ilyenkor mindenki érzékenyebb...

Képzeljétek, az én gyermekem (aki pár hete még a kezünkön kívül nem nagyon szeretett máshol lenni) maga a nyugalom szigete. Egy hangja nincs, ha nem fáj a hasa, sokszor észre sem veszem, hogy éren van, mert elnézelődik magának és újabban teli vigyorral mosolyog! :lol:

Böbi, szuper, hogy így javul a tesód állapota!

Dóri, tényleg menj el orvoshoz! Az a biztos!

Kép

Kép
adraci
 
 


Iza és Álmi nagyon szépek :)

Petrus, tojd le őket :wink: Az emberek bunkók... nem értem miért kéne bezárkózni pici babákkal...

Zsófi ujjszopós, már kétszer elaludt az ujja nélkül. Igaz, most ordított egy fél órát, de nem volt hajlandó az ujját a szájába venni, szegénykém annyira küzdött :D
Vendég
 


Sziasztok!

Szofi,
remélem jobb Csani pocija :) én is úgy tudom, hogy a málna/epertől kiütések jelennek meg a gyereken.
Amúgy Bogi is hasfájósabb ma, pedig semmi olyat nem ettem tegnap :? igaz, ma még nem is kakilt, pedig ő elég sűrűn szokott...

Petrus,
nyílván akinek nincs gyereke, az szólt be ilyen értelmes dolgokat. De olyannak jobb is, ha nem hoz gyermeket világra :wink:
Imádom az ikeás húsgombócot amúgy..

Böbi,
testvérednek nagyon örülök, nagyon szépen javulgat! A család biztos nagyon sok erőt ad Neki a gyógyuláshoz!

Dóri,
hogy vagy ma?

Köszi csajok, mi megbékéltünk :) Egy jó kis hátmasszázst azért megérdemlek este :)

Esztó,Annus
édik a babák! Tényleg nagy mázlisták vagytok, hogy ilyen kis nyugis babákat kaptatok ki :)

Tokakisasszony reggel ezzel múlatta az időt (aztán mikor elkezdtem mozgatni a lábaimat a párna alatt, elcsendesült...):


Kép

emese1979
 
 


Már úgy várom, hogy Kolos is ennyit mosolyogjon. Én még csak 1-2-t kaptam el (leszámítva a szopi alatti mosolyokat).

Ági
10-6-ig, nem semmi! Mit nem adnék érte....

Nálunk lehet az a baj, hogy egy szobában alszik a két gyerek és ahogy Kolos elkezd nyöszörögni én már hozom is ki szopizni, esélyt se adok neki az esetleges visszaalvásra.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

ma én is összevesztem urammal, rég volt ilyen. Ő elhúzott az anyjához, én meg eddig dühöngtem, de már jó kedvem van.

Köszi, hogy örültök a tesómnak! :-) haza nem hozzuk, a legjobb helyen van, egy agykárosultakra specializálódott rehabilitációs intézetben a budai hegyek között. Minden nap spéci torna, nyelv-fejlesztés, stb. Mi, illetve a sógornőm nem tudná így ellátni, fejleszteni, ezért addig marad, ameddig a legtöbbet ki nem tudják hozni belőle. Hú, hogy milyen betegek vannak ott, az egyik szobatársa szintén a csoda esete.

Ági, rülök az átaludt éjszakátoknak! Én is már várom! :-)

Nekem ma nem akar aludni, csak nyüszög, kézben van el, eddig nem volt jellemző. Most letettem, egyik kezemmel fogom be neki a cumit, de amint itt befejeztem, újból felveszem.

Dóri, ne hari, én írtam rosszul, de értettem, hogy mire gondolsz. Írtad a cumis esetet, én meg úgy értettem, hogy nálunk ilyesmiben nyilvánul meg a féltékenykedés.

Panndi, Zsófi miért nem akarta bekapni az ujját?

Szofi, fáj még a hasa?

Esztó, ilyen szép vagy egy átbulizott éjszaka után?

Annus, nagyon szépen mosolyog Iza!!! Tényleg sokféle!
Vendég
 


Ja, és ma van Iringó névnap! :lol:

(Bár nem sok helyen tüntetik fel... szegény gyerekeim....)
Vendég
 


Akkor boldog névnapot Iringónak! :)

Tesódnak én is örülök!

Reggel koszos volt a keze, és mondtuk neki, hogy ne, mert koszos, kutyás meg csigás. Azóta nem kapja be :)
Vendég
 


Boldog névnapot Iringónak!

Kolos nem az a nagy cumis, kb 10 alkalomból, amikor adni akarom neki, 1x kapja be, akkor is pár percig. Én naivan azt hittem, hogy benyomom neki, aztán elhallgat. :-)
pumuklii
 
 


Köszike! :lol:

Eleinte Iringó sem akarta elfogadni, de anyuci nem adta fel! :lol: Mivel cicit nem tudok neki adni, így valamivel ki kell elégítenem a cumiigényt. Most már ölben van, nyafog. Lehet, hogy tejanyukája valami rosszat evett. :roll: Bár azt mondta, hogy odafigyel a sajátja miatt is. Vagy csak az eső... :roll:
Vendég
 


Panndi!
A végén emiatt leszokik tényleg az ujjszopásról!De érdekes....

Böbi!
Iringónak boldog névnapot!Akkor tényleg jó helyen van tesód!!!Biztos gyorsan gyógyul a továbbiakban is!!!

Petra!
Szard le őket...jobb dolguk nincsen....

Adraci!
Úgy látszik nálatok is sokat változott a helyzet,persze jó irányba! :wink:

Ági!
Ja értem,nem tudtam elképzelni mi az a szalag rajta :lol: Árminnak is jobbulást!Fránya nátha...


Köszönjük a mosoly dícséretet!Ez még semmi ahhoz képest mit szokott csinálni...meg a kacaja...hát az vmi fergeteges!De már rég csinálja amúgy,csak nehéz elkapni fényképezővel,mert akor inkább azt nézi h mi a fene az a kezemben :lol: :wink:

Emese!
Nem semmi ez a kép!!! :shock: Na ilyesmit Iza is tud,csak neki vörös a feje ....bár ahogy nézem Boginak is :lol:

annus11
 
 


sziasztok

Esztó nagyon édes Álmos :)

annus Izus is gyönyörű:)
a tejcsit, a maradékot mindig lefagyasztom, tegnap rekordot döntötünk, 2 hét után lányom 650-et benyomot, én meg 1160-at lefejtem :)

nekem is sokat elnézelődik, vigyorog, magyaráz, nem kell hurcolászni, ringatni stb. :)

Böbi örülök, hogy tesód kezd jobban lenni :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


ja és még egy rekordunk, este 10-től reggel 8-ig aludt kicsi lányom :), persze most én is durmoltam fél 12-től, egyszer nem ébredtem fel :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na tök jó!
Úgy látszik a 3 hónapot meg se kell várnunk!Már 2.hónapban "megjavul" minden gyerkőc! :wink:


Én végeztem a takarítással...igaz egész nap ezt csináltam,de ugye Izát közben szoptatni kell stb.De ha nekem vmelyik "nagyobb gyerkőcöm" szétcseszi amit csináltam,azt hiszem dádá lesz neki :lol: :lol:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: