Új privát üzeneted érkezett!

Én nem bírom már ezt a feszkót...megyek, levezetem egy kis X-aktákkal Kép

afra.h
 
 


Csajok! Az idegeim azok romokban Piciék miatt! De tudom, hogy nem mi vagyunk az elsők csak már ugy akarnám tudni!!!! :D :D :D :D :shock: :shock: :shock:

Afrah! Hát igen! Szerintem az én csajom ugy ahogy mondod nem várja ki a kiirt időt!!! Csak legalább a 37. hetet birja k! Utána jöhet mint a reggeli gyors!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok! Egykérdés! Keresett már innen valaki magának párt?? Mármint a netről??? A félreértések elkerülése végett a tesomnak akarok párt keresni! Anniyt csalodott már meg minden és gondoltam megprobálok neki keresni! Eddig azért sírt, mert állandoan dolgozik mert nincs kivel ellegyen értitek?? Most meg azért mert csalodik mindenkiben! Fél, hogy neki nem lesz családja! Én nem vagyok egy netzseni, de gondolom ez már lejött nektek! Nos egy kérdés! Hogy kell regizni meg minden az ilyen párkeresös oldalakon??? Mert olyan hülén van minden leírva!!! Van valami amit esetleg tudok, hogy tök egyszerű meg minden???
Egyébként Ő egy rendkivűl jó szívű pasi már nem azért mert a tesóm, de tényleg érzékeny megh Ő olyan hamar szerelmbe eső tipus! nagyon ragaszkodó! És itt a bibi! Akit megszeret azt egykönnyen nem erszti! Legalábbis a szíve! Sajna elvált már, de nincs gyerek! Talán jobb is! Nos ha van valakinek jó kis tippje akkor dobjon meg vele!!! majd keresek én neki meg magamnak sogornőt!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


jesszasz, azt hittem, az oldal alján már ott a hír!!! :shock:
:D :D :D
Pici már anyuka, csak biztos pihen, hiszen 4 órája már 3 ujjnyi volt :wink:

nócika: én estem már szerelembe a neten, ugyanaz a vége, mint az életben. Nem kell tőle félni, hiszen mi is neten ismerkedünk, lásd itt.
Hja, és ugyanúgy kell regisztrálni, mint ide :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 

 
 

Sziasztok!
Én is nagyon drukkolok Picinek :D Én tavaly dec.15-én mentem be reggel 7-re, szülésindításra, és előtte lévő este ezt írtam a várandósnaplómba:"Ha minden jól megy, ez az utolsó napom, holnaptól, míg világ a világ, anyuka leszek..."
:roll:

Afra: Nagyon jól emlékszem Rád, de ha még nem is így lenne, Évi által mindig képbe vagyok, "ismerem" az összes netes és muszlim barátnőjét :) Sokat mesél Rólatok. Örülök hogy babát vársz, szívből gratulálok. Mikorra vagy kiírva?
Az Anica nevet az utónévkönyvben találtam, már több éve megvan,és mindig más tetszett:) De még nem voltam terhes amikor tudtam, hogy Anica lesz a lányom. Azért mert olyat akartam, amit Ani-nak lehet becézni, de elég ritka. Mondjuk, a Béla-t is lehet Aninak becézni, nincs megtiltva :lol:
Ha lesz még gyerekem, nem lesz ilyen különleges nevük, a Timea és Emilia tetszik.

A netes párkeresésről annyit, hogy amikor egyedül voltam, fel voltam regisztrálva a nők lapja társkeresőjén, de végül nem ott találkoztam a férjemmel.
lehet neten társat keresni, csak elég óvatosnak kell lenni, nem szabad bedölni rögtön, sok a nős-férjes ember, sokan csak szeretőt keresnek.

Szegény Picit nagyon sajnálom abból a szempontból, hogy előtte ordítottak, az tényleg nagyon rémísztő. Én is végighallgattam pár szülést, mikor ctg-re jártam a kórházba :?
Drukkolounk

anikKép
anik4
 
 


Mondjuk azt sem irigylem, aki az én szülésemet hallgatta végig....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anikKép
anik4
 
 


Miért Te is kiabáltál??? :lol:

Folyamatosan a telefonom lesem,de semmi :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


A barátnőm is a neten talált párt...és nagoyn boldogok,de elötte nagyon sokkal megjárta,volt köztük kicsit aberrált is,nagyon kell vigyázni.Bár ha ő pasi,akkor talán könnyebb...bár mostanában azt hallom a lányok csak a "vagyonra"mennek.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Anik! :lol: :lol: Ez a Bélás jóó volt!

Január 1-re vagyok kiírva :wink: :D Izgi lesz ez a december vége nálunk! Köszönöm a gratulációd :D

Netes ismerkedéssel kapcsolatban nekem nincsenek tapasztalataim, de hallomásból én is tudom, h sokan így találtak rá a párjukra/férjükre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára afra.h 2009.06.27 13:04-kor.

afra.h
 
 


A telefonja még mindig ki van kapcsolva :evil:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Biztos most édes hármasban vannak :roll: :roll: reméljük! :wink:

afra.h
 
 


sziasztok!
Én is folyamatosan lesem a híreket. Akinek fel vagyok véve iwiwen, megtenné, hogy elküldi nekem Pici telefonszámát? Szeretnék majd Neki smst írni...
köszönöm!!

Nócika!
Örülök, hogy rendben vagy! És nemsokára te jössz!

Afra, hú, január 1.Szép dátum!

Kép
arwen***
 
 


Arwen megirjam itt priviben???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Szia Arwen!

Izgi, mi? :D Már tűkön ülünk!!!

Te hogy vagy amúgy?

afra.h
 
 


Nekem is Törpiri!!!

afra.h
 
 


rendben, úgyis jó, köszi Törpiri!

Afra, jól vagyok, 6ára megint bejelentkeztem orvoshoz, megpróbálom majd nála elérni hogy vizsgáljon meg jobban, mint múltkor.POnt 14. napon leszek nála...
Bízom nagyon a Sorsban hogy megajándékoz majd minket is gyermek(ek)kel...

Kép
arwen***
 
 


Elmegyek gyümölcstortát csinálni, de fél szemem itt lesz!

Kép
arwen***
 
 


Elküldtem :lol:

Hú akkor szurkolok neked is,hogy minden rendben legyen.De fő a pozitiv hozzáállás :wink:

MEgyek Lilit etetni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Én is nagyon szurkolok nektek Arwen! És BIZTOSAN jönni fog hamarosan a babátok :D
Húú, gyümölcstorta!!! nekem is! :roll:

afra.h
 
 


Törpiri, én nagyon ordíbáltam, de azért, mert felváltva tágítottak ujjal, és az valami óborzalom volt!!!!! Épp elég a "saját" fájdalmad, nem szabad erre még rásegíteni egy dokinak. Ja,és volt fogadott dokim. Amikor kettesbe voltunk Apával, csak nyögtem, meg "jajistenem"-eztem, de amikor nyilt az ajtó, már tudtam, hogy mi következik, és teli torokból kezdtem ordítani.
Ja, és képzeldjétek, amikor vajúdtam, közbe volt a szülőszoba látogatás a nagyterhes kismamáknak. :lol: És büszke vagyok magamra, mert kussoltam végig. Ők meg sasoltak befele a szülőszobába, ahol én voltam.

Amúgy nem akarok elijeszteni senkit, aki szülés előtt áll, rengeteg nő szül csendbe. A legnagyobb gond ezzel az, hogy kevés helyen mondják azt, hogy kiabáljon csak anyuka, ahogy jól esik. A legtöbb helyen azt mondják, fogdd be!!!
Vagy csak én jártam így?

anikKép
anik4
 
 


Pici, megértem, mit érzel, mellettem is kiabáltak, én meg csak vártam, hogy mikor jön már az a nagy fájdalom, amitől majd kiabálni kell 8)
Szerencsére én megúsztam, bár tudom, sokat köszönhetek a tudatos légzésnek, mert néhány fájást hagytam elúszni, hogy akkor mi lenne (a levegő számolása nagy koncentrációt igényelt), no, akkor éreztem, mi a magyarok istene, vonaglottam, úgy fájt.
Ha meg számoltam, akkor tudtam, hogy egy fájás alatt 5-ször tudok ki és belélegezni szépen lassan, ahogy a felkészítőn tanultuk, és a 4. lesz a legbrutálisabb. Így tudtam, hogy épp hol tartok a fájásgörbén, tudtam, hogy melyik a legrosszabb pillanat, így átvészelni is könnyebb volt.

Én is kérem Pici számát!!!!
És Sissiét is!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Húúú, látszik hogy Te jártál szülésfelkészítőre!!!Én azt mondtam, az egy baromság, de legközelebb nem hagyom ki, az biztos!!!

anikKép
anik4
 
 


Fúú, valami virtuális szülésfelkészítő nincsen? Mert ha még el is mennék itt, szinte tuti, h nem értenék egy kanyi szót sem... :(

afra.h
 
 


semmi nagy dologra ne gondoljatok, a légzéstechnika a jógalégzés:
Lassan beszívod, először a hasad emelkedjen, aztán a mellkasod, amíg csak meg nem telik minden része a tüdődnek, egész a kulccsontig, aztán szépen lassan kifúj,
Kb 8-ig számolj el be- és kilégzésnél, mp-nél lassabban!
És a kezed legyen a mellkasodon és a hasadon, hogy érezd, jó helyre megy a levegő, míg be nem rögzül.

Szülés közben annyira kényszerítsd magad, hogy a légzésre figyelj, mintha enélkül meg sem születhetne a baba.
És a fájásra úgy gondolj, mint a hullámzó tengerre, ami elborít, de mivel tudod uralni, nem nyel el.

Nekem ez TÉNYLEG sokat segített.
Aki mellettem kiabált, azt mondta, annyira fájt, hogy nem tudott a légzésre koncentrálni.
Szerintem épp ettől fájhatott neki végül sokkal jobban.

Én nem kaptam edát, pedig szerettem volna, de kaptam szurit, és így elég is volt.
Valami olyasmi lehet, mint mikor belerúgsz az asztalba, ha összeszorítod a fogad, egy mukk nélkül átvészeled, ha jajgatni kezdesz, tovább fáj...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Nemlajos, küldjem priviben vagy már megkaptad?

Kép
arwen***
 
 


Ez a hullámzós tengeres hasonlat tök jó!
Én azt olvastam valahol,hogy hagyd hogy a fájdalom ötkaroljon, ne ellenkezz. Hát, én ellenkeztem egy kicsit :lol: Na, mindegy, még van időm kitalálni,hogy hogy szeretnék legközelebb szülni.... Lehet, inába száll a bátorságom, és császárt fogok kérni (császár után már nehéz).

anikKép
anik4
 
 


még nem kaptam meg, küldd lécci!

afra, Te megkaptad az enyémet? :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Ez jó, ahogy írod Nemlajos...egy bő fél év múlva újra átbeszéljük? :wink:

Nem kaptam privit

afra.h
 
 


De rákattintottam, és mégis megkaptam...csak nem jelezte, h privim jött...ahh, a technika :?

Köszi szépen :wink:

afra.h
 
 


így van, ezért jó a tengeres hasonlat:
ha ellenállsz a hullámoknak, elsodornak, ha ellenben hagyod, hogy átöleljen, akkor a felszínen maradsz, és tudod uralni a tested.

Ehhez hozzátartozik, hogy én NAGYON félek a fájdalomtól, talán emlékeztek.
Más topikokban utólag írták a lányok, hogy nagyon féltettek, hogy fogok helytállni.
Hát úgy, hogy igyekeztem lélegezni.
Bevallom, azóta is alkalmazom a wc-n, ami nekem mindig iszonyat fájdalom (innen a félsz, hogy a szülés milyen lehet, ha EZ úgy fáj), és ott is segít :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Biztos nagyon jó, ha az ember természetesen tud szülni, sikerélmény a javából, de nem szabad hogy ez túlságosan meghatározó élmény legyen, ettől még nem függ semmi. A legjobb példa a nővérem, Asiye: sosem vajúdott, császározták mindháromszor,és mégis nagyon jó anya. Ugye??? :D

anikKép
anik4
 
 


persze!
Én nem természetesen szültem, az az, mikor semmi fájdalomcsillapítás. Hát tudod mikor!!! :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

Viszont a császár más dolog.
Ha kell, kell. Nincs vita.

És én semmivel nem lettem jobb anya azzal, hogy hüvelyi úton szültem, hajaj, de mennyire, hogy nem!
Csak nem mindegy, hogy ÉLED TÚL/MEG azt a néhány órát 8) :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


"37.hétig növekedtem anya pocakjában.Ma úgy döntöttem megkönnyitem a napjai.Ma 14 órakor kibujtam,hogy kinn vigyázzon Rám!!Jól vagyunk anyukámmal.Csikós Dalma"

Nem tudom mekkora lett,remélem azt is megirja!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
:lol: :lol: :lol: :lol: Most sírok és nevetek egyszerre!

Nagyon-nagyon gratulálok Anyukának, Apukának és Dalminak is!
Hosszú, boldog életet, és sok tejcsit a növekedéshez!

Annyira boldog vagyok!

A mi Picinknek megszületett a Picikéje!!! Istenem! :D

afra.h
 
 


DE jó, gratulálok nekik! :) :)
Igazad van, nemlajos, egyáltalán nem mindegy hogyan éljük meg, ezért is akarok majd megpróbálni a sima szüléssel,mert úgy érzem, valami kimaradt az életemből, annak ellenére, hogy egy fél napot átvajúdtam. Mintha egy fontos dolog befejezeten maradt volna.....

anikKép
anik4
 
 


"Kicsi rózsabimbó,
élted hajnalán
szunnyadozz csak párnád
hófehér haván.
Ringat jó anyácskád,
ezer gondja van rád,
féltő szívvel virraszt
sok-sok éjszakán."
Csanádi Imre


Sok szeretettel üdvözöllek Kicsi Dalma!

A Szüleidnek sok-sok boldog pillanatot kívánok, immár hármasban!

Kép
arwen***
 
 


A blogján olvasom, h

"...természetes szülés volt, nem volt vészes. 51 cm és 2760 g. Most még intenzíven van Dalma, gondolom megfigyelik a szíve miatt."

afra.h
 
 


:lol: :lol: :lol:
És nagyon örülök, hogy ő is úgy érzi, nem volt vészes! :D

Isten hozta a kis Dalmát!!!


anik, szerintem Te elsőre is megpróbáltad.
Ne érezd magad ettől kevesebbnek, szerintem a nagy feladat kihordani!
Mert utána az a baba így is-úgy is kijön, és hogy hogyan, az nem az anya akaratán múlik (kivéve ugye a celebeket... de az más dolog :twisted: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Jaj csajok!

Meg van a hír mire ugy vártunk!!!

Kicsi Dalma! Köszöntelek e nagy világban! Légy szüleid igazi boldsogsága! Nöjj jó nagyra!
Pici! Teljes szívemből gratulálok nektek és immár szép kis család lettetek! Nagyon sok erőt, egészséget és sok sok tejcsit kivánok nektek!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Látom a méretek már megvannak... :wink:
Irt nekem is,de vendégem volt,nem kartam kihajitani :wink:
"A méhlepény jött ki nehezen.Nem kaptam EDA-t..természetes szülés volt"

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Tyűűű, wow! Alig várom, h meséljen :D Bár most csak pinehjen, nagy munka volt, szép munka volt :D

afra.h
 
 


Fájdalomcsillapítót azért csak kapott :shock:

Jaj, annyira örülök!
Ma van egy éve, hogy megfogant Döme, és erre Pici, és a barátnőm is ma szült!!! :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Nemlajos, akkor neked ez egy nagy nap :) A barátnőd is megszült már? Asszem' tegnap irtad, hogy ő is most fog.
Írod ezt a fájdalomcsillapító szurit. Ez tényleg használ valamit? Én kaptam több szurit is vajúdás alatt, izomba is, vénásan is, akkor az az volt????

anikKép
anik4
 
 


fenékbe kaptam, koktélnak hívják.
Addig nem hatott, míg be nem jelentették, hogy az edáról lecsúsztam.
Aztán rájöttem, így kell végigcsinálni 8)
Főleg, mikor megkaptam az oxitocint...

Igen, a barátnőm éjjel 1-kor ment be a kórházba, és 8 előtt meglett a pici :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Drága Pici!
Sok -sok boldogságot kívánok nektek!


Kép

Kép Kép Kép
asiye
 
 


Pici nagy-nagy gratula kis Dalmához, most már könnyebb neked és Dalminak is. Sok-sok puszi nektek:
Gabi, Vivike :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Senki se tudja Sissi számát? :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Catnek megírta valaki a nagy hírt?
Bár Pici bizonyára igen :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Nemlajos! Ment privi, Sissi számával :)

Kép Kép Kép
asiye
 
 


drága Picikéám nagy nagy boldogságot és sok tejcsit kívánok itt is neked :):)

nem volt netem cattől kaptam én is a hírt vagyis tud már ő is róla :):):9 beszéltem picivel nagyon fáradt de jól érzi magát négy órán keresztűl volt Dalmi megfigyelés alatt holnap nézi meg Jülia is :) de minden rendben van és jól vannak :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nócika:):):):) én a neten jöttem össze a párommal :):):) és augusztiusban lesz 5 éve hogy együtt vagyunk :):):):)de...... ez sem habostorta kb egy év és sok szar randin voltam már túl mikor mi összejöttünk :) de nem reménytelen mindenesetre én annak a híve voltam hogy nem találkoztam első szóra mindenkivel és még igy is elég sok csalódásom volt és volt egy két jó randim is csak nem lett belőle semmi de nem is bánom Gabinál jobbat nem istalálhattam volna mi a www.csodacsiga.hu -n jöttünk össze ja és 34 voltam mikor összejöttünk vagyis van élet 30 után is :) és szreintem a fiúknak kicsit könnyebb talán bár csajokban is van borzasztó :):) én még annak vooltam a híve hogy baromi őszinte voltam ha igy is kellek akkor jó az semmit nem ér ha elhalgatsz valamit magadról előbb utóbb úgyis kiderűl minden :)

még délután akartam ezt leírni csak elment a net :):) mire leírtam :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?