Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Nahát, csajok, itt mindenkinek teljesül az álma! :lol: Nem merem megkérdezni, hogy mennyit kell várni a köv. babával... Félek a választól... Nagyon nem akarok visszamenni addig dolgozni, amíg nem tudom kb. biztosra, hogy már számíthatnak rám hosszútávon is... Olyan gagyi volt Samuval is, hogy "megvártam", hogy kinevezzenek, és elmentem szülni... :roll: De kistesót meg tényleg szeretnénk még.

Azzal is számolni kell sajnos, hogy az emberek bunkók, de mi is könnyebben kihozhatóak vagyunk a sodrunkból. Aki viszont épp nincs ilyen helyzetben, az ezt nehezen érti meg... Szóval, lányok, nagy nyugalom!!! Nektek is így lesz jobb, a gyerekekről nem is beszélve... :) Ja, Kutyafüle, ezt nem úgy értem, hogy a mamád bunkó. Csak jelenleg nem tud igazán belegondolni a helyzetbe, hiába, már nem tegnap volt, hogy újszülött voltál! :)

Na, mostmár kezdem furcsállni, hogy egyeseknek ahhoz képest, hogy Danó mennyit eszik, milyen sokat eszik a manója... Az enyém is fog ennyit enni??? Hogy lesz annyi tejem egyszerre? Mert ha nem egyszerre kell ilyen sokat etetni vele, akkor talán még menne is, de 1 kajára 260 g, meg ilyenek!... Huh!

Anika, jó, hogy jöttél!!! Örülök, hogy Apor rendben van már! Mesélj, mi volt/van veletek!

Köszönöm a jobbulás-kívánásokat, igyekszem... Azért remélem, nem setésinfluenza! :lol: Ne ijesztgessetek!

Nekem se válaszolt senki. Császárral szültek, éreztek/éreztetek tompa fájdalmat belül időnként? Ami már mondjuk nem volt összefüggésben a méh zsugorodásával, meg már nem is véreztetek. ???

Megyek, Samut nagyszülei pátyolgatják, picit talán pihenhetek. Bár Danó épp ébredezik sztem...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Böbi,hát anyatejet napi 1x tok neki adni,de már azt is üvegből.Úgy gyüjtögetem neki.Meg szinte szürke,tehát hamar éhes utána,de azért még adom neki.
Képzeljétek,Grétinek ugye 2 cumija van,kirágta mindkettőt.Nem vettünk neki,mert gondoltam elmarad nélküle.Hát ugyanúgy kell neki és már sírt.Én meg mondtam hogy azért nem veszek hogy kirágja.Így a dm-es 1 ftos kupont kiváltottuk és lett neki 1 latex mam cumija.Imádja!!!A lyukasokat kidobhattam.Majd kap még mellé 1-et,mert 2 kell neki,az egyiket szívja a másikat fogja.Tudom nagy már,de ez egyfajta menedék neki minden elől.Nem akarom erővel elvenni tőle.Próbáltuk lebeszélni róla de sírt nagyon.Majd ha már szégyelli,gondolom elhagyja.Nappal meg amúgy is ritkán kapja be.Amúgy olyan cuki a mam cumival,sokkal jobban áll neki.
Anika,de jó hogy végre Apor jól van!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri, szerintem nálunk ugyanez az "azthiszemhogyengemis megszúrnakjajsírok" dolog lesz Gyöngyvirággal, ha megyünk Iringó oltására. Ez olyan szofis volt, nem? :lol:

Anita, ma nekem is nagyon kevés jött le, eddig kétszer tudtam naponta a sajátomat adni, de ha így marad, akkor én is csak egyszer. Kérünk majd Grétike új cumiról képet!! nem szabad erőszakkal elvenni, főleg most nem, hogy itt a tesó.

Na megyek, ex ideszólt, hogy Gödöllőnél jár. :roll:
Vendég
 

 
 

Böbi, jaj ne már, úgy érzem magam, mint Stella McCartney, hogy itt stílust teremtek! :lol: :oops:

Dóri, én is csak nézek. Nekünk 150 ml volt a rekordunk egyszer... :oops:

Anika, szuper, hogy túl vagytok rajta! Majd mesélj, ha lesz időd, hogy mi volt!

Anita rakj képet Grétiről meg az új cumijáról!

Köszi az infót, akkor kérek majd a doktornénitől receptet lázcsillapítóról.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza!
Lili már most megkapta a rota ellenit?De még nincs 2 hónapos se.Vagy ezt lehet elöbb is?

Dóri!
jaj én akartam válaszolni,csak vmi miatt elfelejtettem :oops: Nekem is volt néha h fájt belül vmi.Már se vérzés se semi nem volt...ez kb 3 hete volt,azóta semmi!Nem szokott már fájni!


Iza ma 9 hetes :shock: teljesen megfeledkeztem róla...buta anya :lol: :lol:

annus11
 
 


Lehet venni 1 fajtát recept nélkül is, sztem jó, ha beszerzitek, mielőtt Dokinéni van, mert mi van, ha gond van, azért nem lesz, csak... Ez pedig a Mexalen kúp csecsemőknek. Azt hiszem, 150 g-os, de nem tudom, a patikában tuti tudják. Amit nekünk Dokinéni írt, az meg a Suppositorium (vagyis helyettesítő - a következő nevű gyógyszert helyettesíti) Noraminophenazoni. Vagy vmi ilyesmi. De most nem tudom megnézni, mert Danó nyüszög, megyek, szórakoztatom picit. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Rotát 6 hetes kortól lehet adni, és annak korai határa van, ameddig beadható.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!
Ja értem!Mondjuk mi nem adatjuk be....Szerintem Iza ki is köpné 8) nekem meg akkor hullana ki az összes hajam...17ezer a semmire :roll: :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus!
Nekünk a dokink nagyon ajánlotta. Csak doki adhatja be, és a profizmusnak hála Lili is mind a 17 000Ft-ot benyammogta (bárhogy is tolta vissza....pláne, hogy szopi után jött a dokinéni).
Szóval nem hagytuk, hogy kiköpje a drága rotát! :lol:

Böbi!
Lili 130-at evett este, ebből 110 volt a szopi és 20 a pótlás.
(de már aludt ilyen sokáig össz-vissz 80-nal is...szóval nem ezen múlik.....nem tudom min... :lol: )

Na, rohanok, mert szopi előtt még MUSZÁJ hogy beleférjen egy hajmosás-szárítás....rettenet már.... :oops:

Kép
mozza
 
 


Mozza
Akkor Lili áldott jó gyerek! Nincs semmi tipped nekünk, akik még 2x kelnek? :-)
pumuklii
 
 


Na itt...kicsit ideges vagyok...
Izával vmi még mindig nem oké....enni eszik,azzal nincs gond.Viszont 1 hét alatt csak 90got hízott...mi kb 200-250 got híztunk eddig hetente,tudom h most beteg volt és talán azért,pedig evett rendesen...néha mértem és 130 körülieket evett...
Tegnap meg ma nagyobb kakija volt....de az még olyan mustársárga.Most este viszont volt benne kis zöld is,ilyen világosabb zöld és olyan zselé v nyálka darab is az meg barna volt...próbáltam jól megnézni.....2 napja nem hízott semmit...szerdán is 4710g volt meg ma is...tegnap már 4760 volt,de mára kikakilt mindent....

Szóval nem tom most mi van...ürül neki még a baci?Mert ugye ez a nátha vírusos volt...de eddig nem volt ilyen a kakija....Remélem h holnap minden oké lesz vele...semmi kedvem az ügyeletre rohangálni,főleg h egyedül leszek itthon....Tiszta para vagyok most.... :(

annus11
 
 


Majd holnap rakok képet,szerencsére elaludt vele és elég volt egy cumi!!!!
Annus nyugi!!!grétike soha nem beteg,de ilyen nátha,takony amibe Iza van már sokszor volt neki.Szóval a kakija rendben van,mert az van benne amit nem tudsz kiszívni,mert azt egy hapcikor,pici köhintéskor,meg simán is lenyeli.Így az ott a kakival távozik.
Böbi,nem semmi vagy,én az exeket ki........nám. :lol:
Lázcsillapító kúp,mi a sima hagyományos Germicidet használjuk,ez a leghatásosabb szerintem.A simát lehet recept nélkül,viszont neki C-s fajtája,abban pici nyugtató is van,az receptes.Olyankor szupi ha éjjelre kell,mert tud pihenni a picike.
Amúgy nekem Gréti a Nurofentől pöttyes,a panadolt bírja. :roll: Sok olyannal taliztam,aki nem bírta a nurofent.
Szép álmokat!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus,nem hívod fel a védőnőt,olyan rendes és jó tanácsokat szokott adni?!

Kép
f.ancsi
 
 


Hát utána olvastam...ez még normálisnak mondható.....Ha nem lesz több ilyen vagy más tünet akor biztos nincs baj!Remélem h mostmár gyarapszik is....Amúgy én is a védőnőt hívnám elöbb....tényleg annyira jó fej!Mindenben segít!!

Ja Iza meg belekapott a szemébe...volt egy karmolás a szemzugától az orráig...most picit könnyezik.lehet h csipás is lesz holnapra....


Picit még szívni kell neki az orrát,már annyira örülnék ha nem kéne...kezdek elfáradni benne..... :roll:

annus11
 
 


Annus, ez a Telfood-os kaja olyan volt, hogy szódával elmegy. Csak addig fogok rendelni, míg felesbe nyomják.

Megérxtünk vidékre, ahol minden második házban van ismerős vagy rokon. Sétáltunk az utcán és mindenkihez becsengettünk, de megállni nm lehetett, mert akkor sírás volt. :D

Végezetül pedig fürcsinél apa benyeletett Marcival egy korty vizet véletlenül. :?

Anika, örülök, hogy minden ok! Mi is voltunk ott a gyerek főörvosnőnél kedden 6 hetes vizsgálaton.

Kép

Kép
adraci
 
 


Még mi sem alusszuk át az éjszakát de én semmit nem erőltetek.

Hasfájás,
hát az múlóban.Nem tudom mi ez a Páli-fordulat de nagyon jó hogy elmúlt.Viszont előjött egy másik gond az örjöngő sírás.Kb 10-15 percig napi 2-3 alkalommal a semmiből előtör ez az üvölttő örjöngő velőt rázó sírás.Nem lehet megfogni se a gyereket annyira vergődik.Nem tudom mi ez, de jó lenne ha ez is elmúlna.

Megyek altatni.

KépKép
harhaj
 
 


Annus

tudod Boro is nathas volt.. meg szivom mondjuk az orrat de csak reggel meg este. kicsi jon mar csak..
de a heten o is csak 100at hizott.
250alatt meg nem hizott soha..
de neki az etvagya is lejebb ment kicsit sztem.
igaz most bevagott 160at :roll:
halistennek.. es o is rettenet milyet kakilt reggel..
vagyis inkabb h mennyit :shock:
bizom benne jov hetre visszaall minden,es hizik szepen..
:roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hanna is ma sokat sírt és szinte ok nélkül. Gondolt egyet és ordított.
Legszívesebben ilyenkor én is ordítanék :?

Most alszik végre. Biztos lefáraszotta magát.

Apja meg legénybúcsúban van. De holnap ő lesz este az ügyeletes, mert én megyek lánybúcsúba :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus, tuti semmi baja Izának, csak nem tudott hízni a betegség miatt. Nagyon dolgozott a szervezete a betegség ellen, ez több energiát felemésztett, nem jutott raktározni! :wink:

Harhaj, sajnálom, hogy van ez a nagy sírás, huh, nem tudom, mit csinálnék, ha lenne ilyen. Kitartás! A hasfájás elmúltának örülök!!!

Na megyek, most talán letehetem a fejem egy kis időre... :roll:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Én is totál elfelejtettem.Ma vagyunk 8 hetesek!!!! :)
Épp fejek,és 2 ciciből alig jön,ma olyan 60 ml össz.Szerintem ugyanaz a szitu mint Grétinél.Elment a tejem. :( Minden nap kevesebb,pedig küzdöttem érte. :(
Tudom megnő így is,de azért picit szomorú vok miatta.
Szép álmokat!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus, nyugi! Ezt mindenütt írják, hogy a hízási roham egy idő után lelassul, akár stagnálhat is! Végtére nem kismalacokat, hanem gyerekeket etetünk! Csak fogyni ne fogyjon!

Harhaj, ez nagyon furcsa! Nem kérdezed meg a védőnőt, hogy mi lehet az oka? De nekem ez is valami szörnyű csikarásfélének tűnik...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Anita, szerintem na add fel, fejegess, amíg tudsz, aztán ha meg már nem tudsz, ne búsulj miatta! Küldök puszit, hgogy ne legyen rossz kedved!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Én is vmi ilyesmit szerettem volna írni, Anita! Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi,Dóri köszönöm!Persze nem adom fel,az utolsó cseppig fejek,hátha!!!!Aranyosak vagytok nagyon.
Szofi:Kismalacok. :D :D :D :D
Jó éjt.(Rég volt már reggel 5 óra,vagy hajnal??)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


annus nyugi, majd hízik megint, annyit már tutira nem fog, mint eddig, de nem is kell nekik, a dokinőm ezzel nyugtatott engem is, ha olyan rohamban hízna mint eddig 1 évesen majdnem 20 kg lenne :)

Engem már semmi sem lep meg kajával kapcsolatban, teljesen változó az étvágya és nem tudom, hogy miért, de dumál, jókedvű, alig sír, alszik szépen, szóval minden oké :)

Édua tegnap hazajött :)

A tescoban rugikat én sem találtam jót, érdekesek a 68-as méretek tök hosszú és vékony babákra jó szerintem :)

Én vettem magamnak 2 egyszínű pólót 1500-ért :)

Reggel rekordot döntöttem mióta 8 óra szünet van ez volt a legtöbb tejcsi, két ciciből 380 ml- jött le :), igaz tegnap óta megint homeózok :)

egyébként Lara is tegnap olyan mennyiségeket kakilt, hogy csak néztem, de nem sírt most előtte, csak a szagról vettem észre :)

Alvás: este 10-kor még kajált, és aztán reggel 5-kor, szóval nincs állandó időpontunk, de a 6-7 óra szünet megvan minden éjszaka :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Tegnan nem nagyon tudtam jönni, gyerek nagyon nyűgös volt meg fent volt szinte egész nap, sőt, még tegnap éjjel is hajnal 2-től 5-ig. Ma már jobb volt...

Mozza,
jó h írtad, h Lilike kevesebb kajcsitól is jókat kummant éjszaka, én pot modt kezdtem el gondolkodni, h lehet este nem sok tejem van már, és azért nem alussza át az éjszakákat..pedig milyen jó lenne már :shock: :)

Annus,
jobban van mára Izus?

Tescoban én tegnap bevásároltam, most nyárra csak 2 napozót kapott Mókuska, de vettem neki nadrágot meg bodykat, ami majd kivsit késöbb lesz jó rá.

Harhaj,
örülök, h a hasfájás jobb... A dokinak nem említetted ezeket a tüneteket?

Szofi,
Csani végigaludta ezt az éjszakát is? Te látsz vmi összefüggést a között, h este adsz neki pótlást ill. hogy már sokáig alszik?

Na gyermek bealudt a kocsiban, gyorsan elugrom DM-be.

emese1979
 
 


Reggelt!
Anita,
homeós cuccok se segítenek a tejci visszacsábításában?

2.éjszaka összesen 4 óra alvással.Most azt hiszem szorulásosak vagyunk.Hát szegénykém cseberből vederbe .Kedden megyünk védőbe ott majd talán mondanak valami okosat.Ami bejött(volt időm éjjel kísérletezgetni)hogy a hasamra fektetem és ott elalszik.Fél óra múlva ha el nem bóbiskolok akkor megy a kiságyba és alszik szépen.Most egy hatalmas bögre kávéval indítok.Remélem hatni fog.

Tegnap elmosta az eső a grillezésünket szóval konyhában sütögettünk.Illetve ott csak ugye én ismerem ki magam szóval lótásfutás közben üvölt a pici.Sütöttem a husit közben a lábammal tologattam a babakocsit és beszélgettem a többiekkel.Ja meg az öcsém kitalálta hogy ő matekozni akar. :shock: Szóval ketten matekoztunk még a konyhában.Na ha ezt egy pasi utánam csinálja lábat csókolok neki. :lol:

Na beindult a gyerek, megyek nyugtatni!
Szép napot!

KépKép
harhaj
 
 


Na pelust cseréltem és eldobta magát most alszik :?

nem értem én ezt a gyereket.Gondolom hulla lehet a 2 óra alvás után.

Akik Cerazettet szedtek: nektek is erős vérzést okozott mert én 3-4 óránként cserélgetem a betéteket.3 napja ez megy ha nem marad abba ugy 4-5 nap múlva akkor szerintem visszamegyek a dokihoz.

Ma elmegyünk fagyizni hármasban muszáj kimozdulni.Párom melózik éjjel alszik nappal, ami ugye hosszútávon nem épp egészséges.Én meg kiszakadok egy kicsit a napi tennivalók közül.

Ja még azt akartam kérdezni hogy mikortól szokták átaludni a babák az éjszakát?Vagy ez is babafüggő?Nálunk ha simán megy le egy éjszakázás akkor csak hajnali 2 körül eszik és utána alszik is vissza.

KépKép
harhaj
 
 


Szép jó reggelt!!!
Köszönöm h megnyugtattatok....én is tudom h ez még nem gond...furcsa h semmin nem szoktam parázni...de ha a gyerek beteg.... :roll:
De reggel "megvígasztalt" az uram 8) Pontosabban hajnalban!Kelt korán mert ment készenlétbe...
É is 4 kro keltem,Iza nem ébredt...4kor szerintem már a cicik miatt ébredtem...annyira feszített,gyorsan lefejtem az egyiket,lazítottam a másikon...Iza végül fél5kor kelt.Lassan beállhatna h mikor kel...eddig olyan szépen 3 kor kelés evés majd alvás még 7ig.Most meg hol 6ig alszik,most fél5ig....ami nem baj,mert ez már az éjszaka átalvása végülis,hiszen Iza este 8kkor fekszik!Persze a betegség is bekavart nála...

A lényeg h én iszom a normaflort!Ma regel már szebb volt a kakija...épp h volt benne egy kis zöld,barnás nyálka meg egyáltalán nem.....

Voltam ma már dmben meg boltban.A bolt ahova járok tök jó,olyan kedves mindenki.Mondták csak akkor mehetek be ha megnézhetik :lol: Kérdezgetik mindig h jó baba e,alszik e,eszik e rendesen stb.Meg mondták h sokat nőtt! :wink:


Harhaj!
Néha én is ezt szoktam mondani,amikor vagy 100 félét csinálok egyszerre....Esetleg igyál egy kis kamilla teát,hátha attól lazul a széklete!

Anita!
Semmi baj!!Majd kap mást Hanna!Nem vagyunk egyformák,nem lehet mindenki fejős tehén :lol: :lol: Én meg a gyors szülést irigylem tőled! :wink: Olyan nekem sose lesz... :lol:

Dóri!
Danónak boldogságos 9.hetet! :wink:

Adraci!
Ez nem hangzott túl jól...na de majd megkóstoljuk!Én szerintem többször nem rendelek,csak úgy kipróbáltam érdekesség kedvéért :wink:

Szofi!
Tudom tudom h nem kell olyan sokat híznia,csak azt hittem h ennél többet gyarapszik,hiszen szépen evett....

Borónak jobbulást!Már lassan nekünk is alig kell fújni....

Susycat!
Jó bulizást!Irigy irigy :lol: :lol:

Emese!
Ha éhes lenne még este akkor tuti jelezné!!!Szerintem nincs összefüggésben az átalvással!Amúgy meg korai is az átalvás...semmi gond ah még kel1-2szer!

Edua!
Nem semmi mennyiségeket fejsz!!!És raksz el a fagyóba is?Vagy mindent betermeli a gyerkőc?

annus11
 
 


Harhaj!

Vérzést nem tudom...én az azaliát szedem,attól nekem kis pecsételés volt,de utána semmi!Betét se kellett!Nem tudom h mennyire normális ilyen erős vérzés...

Pont most írtam h nem kell még átaludniuk az éjszakát,és igen,baba függő!Van aki még 1 évese is kel 1-2szer....Persze meg lehet próbálkozni minden féle cselekkel h átaludja :wink:
Én spec semmit az ég világon nem csináltam és mégis egyre többször átalussza az éjszakát....

annus11
 
 


Harhaj: Nekem Patrik 2,5 hónapos korától aludta át az éjszakát. Szerintem ez Nórinál is meglesz. Mást nem tudsz csinálni, mint hogy éjjel nem nagyon beszélsz Hozzá, ha felkel, én csak akkor teszem tisztába, ha nagyon gáz, és azt is sötétben. Ennyi. És majd átalussza az éjszakát, ha megérett rá.

Anita: Te megtettél mindent. Erőlködünk össze-vissza, eszünk, iszunk mindent, de szerintem igazából nem tudjuk lényegesen befolyásolni, sem a tej mennyiségét, sem a minőségét. Nekem pár napja megint jó sok tejem lett, előtte pedig kevés, és semmit sem csinálok másképpen.

Annus: Jobbulást Izusnak. A nátha miatt lehet ilyen a kakija.

Patrik ma jön haza. Azért már nagyon hiányzik, de Ő biztos jól érezte magát.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Jó reggelt!
ma nem nagyon leszek,látogatónk les.Apa épp füvet nyír.Pedig sétálni akartunk,de jön ez a csaj. :? Remélem hamar elmegy. :oops:
Annus,akkor jól indult a reggel. :lol:
Köszi,Sissy,Annus.Már tényleg csináltam mindent,iszom a teát,előtte volt homeós kúra is.Eszek,iszom egész nap,sokszor már undorom van mindentől.Még éjjel is kínlódom a fejéssel.Volt olyan hogy 2 óráig fejtem a két cicit kemény 100 mlért,hogy legalább 1 evése tej legyen.A bimbóim már akkorák voltak,mint 1-1- szilva. :roll:
Megyek,pakolok még,ne legyen kupi mire jön.
Dóri jobban vagy???
Harhaj,sajnálom a szorulást.Ma mi is küzdünk a kakival.
Böbi??Hogy állsz az exel??
Kellemes hétvégét!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Harhaj! Én írtam már egyszer, hogy anno mikor Aminát szoptattam akkor szedtem Cerazettet, és nekem ugyanez volt. Tök erősen véreztem, 2 hétig. :? Szóval én abbahagytam, és most inkább nem is fogok próbálkozni semmivel. Megoldjuk máshogy.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok,

Annus,
Álmosnak is zöldes a kakija, de én is azt olvastam, hogy normális.

mi is orrszívózzuk az orrát, szürcsög, jön rendesen a cucc, de csak reggel meg este.

Voltam tegnap dokinál, minden rendben, szép a sebem, engedélyt kaptam mindenre. úgyhgoy most megyünk is le edzeni, szabad utat kapott a hasizom gyakorlat, juhé :)
én az a fogitabit kaptam amit a terhesség elött szedtem, mert nekem már nincs semmi tejem.

Dóri,
a császáros kérdésedre válaszolva nekem nincs semmi fájdalom, tompa nyomás, semmi.

ma egyedül maradunk Álmossal éjszakára. apa legénybúcsúra megy. hát nem tudom hogy fogom megfürdetni :)
most épp moto gp-t néznek, aranyosak. apa magyarázza kinek kell szurkolni, mik a szabályok stb :) Álmos pedig rendületlenül nézi az ablakot a tv helyett :) és nagyokat ásít. gondolom élvezi.

szép hétvégét mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
De édi lehet Álmos!!!Mindenki legénybúcsúra megy?Micsoda bulis időszak ez :lol: Én a lánybúcsúról lemaradtam a múltkor...Viszont utólag megnéztem a képeket!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

Nem nagyon tudtam / tudok jönni mostanság... :( :(
Totál hulla vagyok, kislányom már nem alszik oylan sokat, amikor ébren van igencsak igényli hogy játszak vele, a maradék időmben meg próbálok háziasszony módra viselkedni végre. Jövő héten megérkezik a hiperszuper pihenőszék & hinta egyben, ami remélhetőleg enged majd nekem egy kis szabadidőt.

Amit el akarok újságolni, hogy megvolt az első olyan alkalom, hogy nem a dokinő jött ki, hanem mi mentünk a rendelőbe. Na ez nem nekem való. :shock: Azt hittem szétrobbanok az idegtől. Tele kisgyerekkel (akik ugye potenciálisan veszélyesek baci szempontjából a pici babára), és irtó rosszak, sikítottak, amikor nagynehezen tudtam csak előtte elaltatni Nórit. Arról már nem is beszélve, hogy egy kislány állandóan ott sündörgött a kocsi körül, és mindenáron simogatni akarta Nórit, meg berakni a cumit a szájába... Leizzadtam szerintem pár kilót! Arról nem is beszélve, hogy a dokinőnél olyan volt mint a gépsoron, egyiket babát még öltöztetik, másikat viszgálja, harmadik már jöhet be vetköztetni. Kutyafuttában megvizsgálja a dokinő, kezet se most két baba között, az embrenek ha kérdése van fel sem tudja tenni mert nincs rá idő + mi van ha esetleg másra nem tartozik a kérdés....

Na, most itt van anyósom, úgyhogy mennem kell.
Puszinektek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Hali!

Na, ma megint 6ig szunya volt! :lol:
Lili éjszaka szeret aludni...nappal meg nem.
De ez, ha beáll nem is lenne rossz! :D
Speciel én olyan 5-6-tól az esti f10es lefekvésig nagyon komolyan lefoglalom a kiscsajt, nem alszik, játszunk, énekelünk, ölben van, a járókában tornázunk stb....szóval estére totál fári...már az esti cicin bealszik...aztán miután a mérlegen felébred még megkínálom tápival is...abból bevág még egy 30-40-et, és így kb. 5 perc alatt kifekszik büfi közben. :D
Talán ez is lehet annak az oka, hogy éjjel jó kiscsaj! :D

Próbáljátok ki, hogy délutántól ne aludjon a gyerek, hátha így kicsit tovább alszik éjszaka. :roll:

Anita!
Ne aggódj. Ez van, ne legyen bűntudatod, TE MINDENT MEGTETTÉL A TEJÉRT! Ha nincs, akkor nincs, na puff. Örülj annak, hogy eddig is szopizott, nem is olyan rossz, Hanna már 2 hónapos lassan, nem?
Én is szenvedtem attól, hogy pótolnom kell....de a lényeg, hogy tele legyen a poci és ne legyen ok a reklamálásra!
Gondolj bele mennyi nő alapból nem szoptat, pedig tudna.... :?

Kép
mozza
 
 


Pingi!
Sajnálom....Dokinál meg...hát mi majd 2án megyünk először...kíváncsi leszek mi lesz.Itt 2 helység van,az egyikben vetkőznek a babák,a másikban mega doki vizsgál.Szomszéd kisfiúval voltam már,akkor nem volt vészes...bár egyszer majdnem hánytam(akkor már terhes voltam)és egy kisebbségi volt ott a gyerekével...hát azt a bűzt!!!!Iszonyat volt,nem iudom mióta nem fürdött...a baba meg egyáltalán valaha meg lett e fürdetve :roll:

Mozza!
Akkor erre én most rácáfolok!Iza is késő délután sokat va fenn,ekkor nem alszik,na nem azért mert nem hagyom,ő ilyen.De tegnap viszonylag sokat aludt,csodálkoztam is!Erre mégis átaludta az éjszakát!Több mint 8 órát szunyált! :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus!
Iza nekem még mindig nonplusultra kategória....annyira jó baba.
:D
Nappal is tud aludni, éjjel is, ha fentvan akkor sem sír....bakker, jól kikaptad! :lol:

Kép
mozza
 
 


Esztó!
Mi is motoGPt nézünk. :lol:
Illetve csak a férjem. Lili inkább a kezét nézi és tömi magába. :lol:

Kép
mozza
 
 


Az én Nórim is fenn van délután, este már olyan fáradt, hogy néha még a fürdést is végigüvöltözi. Egyszer mégis felkel minden éjjel. :D

De szerintem Nála most van a növekedési ugrás. Én ugyan nem mérem, de szerintem most írtó sokat kajál. Szerencsére most a cici is tudja követni :wink:
Ha ezen túl leszünk lehet, hogy már nem 3-4 óra felé fog felkelni, hanem bírja 6-7-ig. Az már OK lenne.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Mi F1et nézünk,igaz én mostanában elalszom a végén :oops: :lol:

Sissy!
Amúgy nekem az is jó ha kel még 1szer Iza!Én úgyis kelek fejni,akkor már mindegy! :wink: Csak attól félek ha tényleg átalussza ezután is az éjszakákat,akkor hozzászokom h nem kelek és akkor reggelre szétdurran a cici :lol: Majd ébreszt a férjem(ha fel tud kelteni...) :lol: :lol:

Mozza!
Őszintén,inkább sírna vagy ne aludjon,csak ne legyen beteg!Én már ebbe a kis náthába is agybajt kaptam :lol: :lol: Remélem soha soha az életben nem lesz beteg többet 8) ez kizárt,tehát meg fogok zakkani mire felnő..... :lol:

annus11
 
 


Annus: Ez igaz. De előbb-utóbb a cicit is engedned kell átállni Iza igényeire. Mert ha Ő már nem kel fel és Te mindig lefejed, akkor az nem Iza "keresletének" megfelelő kínálat :D Na ezt jól megírtam.
Én nem fejek egyáltalán, csak osztom az észt :roll:
De Nekem ez így logikus. Nekem is ma eléggé szét akartak durranni a cicik, de amikor sorra kerültek jól kiette őket :D
A betegséggel kapcsolatban abszolút megértelek. Én még most is kiborulok mindig, pedig Patrik már elmúlt 3 éves. De még akkor is sajnálom, ha náthás. Ha meg lázas, akkor teljesen kész vagyok.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sissy!
Az a baj ha nem fejem le akkor félek h baj lesz.Vagy begyullad,vagy csökken a tej...már próbáltam h nem fejem éjjel,de nem jött be..majd megpróbálom megint,hiszen csk változott azóta Iza is!Amúgy máskor nem fejek,csak éjszaka kicsit sok az a 8-10 óra.....

Na dobok montázst :wink:
Kép

annus11
 
 


BabyBjörn Kenguru Baby Carrier Active Blue Kifogástalan, szinte újszerű állapotban, eredeti dobozával együtt eladó!


Használható: 3,5-12 kg-ig

Tisztítása: mosógépben mosható

használható újszülött kortól

a gyermek mindkét irányból beletehető

könnyen felvehető

kényelmes fejtámla a babának

széles vállpánt

oldalhevederekkel növelhető a belső méret

25.000 Ft (brendonban 32.000.-)


Hivatalos oldala:

http://www.babybjorn.com/Start


Kép Kép Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


na megjöttem a fitnessből..huhh..hát ez most durvább volt, mert ugye engedélyt kaptam a hasizom gyakorlatokra is.
de nem baj, a cél a szemem elött lebeg :) tök jól esett megint. és újabb 2 kg-t fogytam a héten :)

Annus,
igen, ez bulis időszak, mindenki házasodik. én lemondtam a lánybúcsút, pedig apa felajánlotta hogy menjek én.
viszont a barátnőm itt alszik, csajbulit csinálunk, dvdzünk, pezsizünk csacsogunk és így Álmost is meg tudom fürdetni :)

jó ez a montázs, ügyi vagy :)

Mozza,
(egy jó pár hónapja azon gondolkozok, honnan jött a mozza? a mozzarellából? :) )
szóval Lilit se köti le a moto gp? :) nem is értem :lol:

Pingi,
fasza ez a doki, rendelő téma... na meg ez a futószallagosdi..

na megyek megetetem a kismotorost.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus: Értem. Persze még alakul ez a dolog folyamatosan.
Nagyon jó a montázs!!!

Kép

Kép
sissy29
 
 


Eszter!
Nem semmi h így nyomod a tornát!!! :shock: Én még mindig nem kezdtem neki a hasizomnak...pedig nagyon kéne..... :roll: irigy irigy a kitartásodért!

Dobok képet a pelusainkról is!Szép színesek!
Kép

annus11
 
 


Esztó,
de jó Neked a tornát illetőne.
Nekem is kéne vmit kezdeni magammal, a szülés után visszafogytam a kezdősúlyomra, de hála a töméndek édességzabálásnak, 2 kiló visszapattant rám :? :shock:

Annus,
tök jó lett a montázsod, ügyi vagy! Jó látni, hogy fejlődik Iza :)

Csajok,
Ti mivel szórakoztatjátok a babákat, mikor fent vannak? hátha tudok vmi jó ötletet lopni Tőletek. Nálunk a pihenőszékben ücsörgés - ekkor beszélek hozzá, meg felhúzoma kis zenélő kütyüjét, meg bohóckodom a játékával, Esztó képeit mutogatom neki, de kb. ennyi a nem ölben/vállon lévő szórakoztatás :(

emese1979
 
 


Hali!

Köszönöm az érdeklődést, nem sokkal, de jobban vagyok. :) Sajnos egyre inkább az a gyanúm, hogy vmi odabent nem stimmel, és ezért van ez a sok betegség. Én különben életem 27 éve alatt annyira keveset voltam beteg, hogy pl. a középiskolában és az egyetemen sem hiányoztam 1 napot sem betegség miatt... Szóval nem tudom, de ha így maradok, és marad az időnkénti tompa fájdalom (kérdezte a kontrollon Orvosom, hogy fáj/t/-e vmi, csak én ezt nem nevezem fájdalomnak...), akkor, bár félek a választól és a következményektől, de orvos lesz a dologból... Ráadásul megint kicsit vérezgetek, pedig bogyót meg nem szedek... Vagy ez lehet mensi? De az erősebb szokott sokkal lenni...

Namindegy.

Ezek a motoGP-s kölkök nagyon tetszenek nekem! :)

Annus, nagyon aranyosak a képeitek! Én is boldog 9. hetet kívánok! Köszönjük! :)
Ez az egész kupac pelus mennyibe került (ha nem túl indiszkrét a kérdés...)?

Esztó, köszi a választ! :)

Na, ez az éjszakai alvás dolog... azért az egész biztos, hogy akkor többet alszik a manó 1szerre, ha fáradtabb. Ezzel mi is így vagyunk, már, ha módunk van rá. Szóval érdemes fárasztani... :) Mi most majd kísérletezünk kicsit átállítani az alvást, ehhez jól jönne, ha Danó napközben többet enne, mert akkor este már nem lenne annyira éhes... Majd megpróbálok trükközni. :) És akkor talán már tudna még hosszabban aludni éjjel. De mondjuk az ő 5-6 órás alvása nagyon kedves tőle, főleg, hogy a kezdetektől megteszi nekünk! :)

Az előbb még az eszemben volt vmi... Na mindegy, majd, ha tudom, megírom... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: