Új privát üzeneted érkezett!

aida:én is ugyan azt tenném amit sarmi írt.De én sem mennék a volt anyós házába.Én jó viszonyban vagyok az anyósommal,de nem tudnám elképzelni,hogy vele éljek.És szerintem a párodat is zavarná.
Egyébként sok családban van hogy nem jön ki vki vkivel.Pl nálunk anyum nem tudja elfogadni páromat a természete miatt.ez nekem baromi rossz,mert szeretem mindkettőt,de mégis a férjem mellett vagyok és simán kiosztom anyut ha túlzásba viszi.És anyum akkor jön mindig unokázni ha a férjem nincs itthon,így a konfliktus el van kerülve.

olyan párás meleg lett estére ,fúújjjjj :x

mush:várom a képeket! :wink:

szegény Gabiék sztem kifogták a nyár legpocsékabb hetét :roll:

KépKép
lyndee

Hová tűnt mindenki???!!!!

Kubu: igen, még idénre kaptam üdülési csekket, mert nálunk előző évben kell nyilatkozni a cafeteriáról!!!! :lol: :lol: Ebben azért jó a cég pl. egészségpénztári hozzájárulást is a GYED végéig kapom, ugyanúgy mintha dolgoznék!!! Ez azért a pelusvásárlásnál nagy segítség!!!! 8) 8)

Cili: kibújtál az ágyneműtartóból??? :lol: :lol:

Eszterke: ja elfelejtettem írni, hogy lehet a fog miatt sírt fel, de amúgy nincs még neki. Igaz ínye duzzadt, meg látok egy fehér csíkocskát az ínye alatt pár milliméterrel!!! Lehet az már az??!!!! Nem tudom! De én minden nap kb. 4-szer belekukkantok a szájacskájába!!!!

Verzso: nálunk minden nap "reggeli nyitány" a Süss fel nap!!! Főleg a ludak miatt!!! :lol: :lol:
Vendég

Lyndee: látom mi megint egyszerre vagyunk itt!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Vendég

Lyndee, és ez így működőképes? Nekem ez olyan rosszul esne, ha én otthon ülnék, amíg a volt párom elvinné a fiamat az anyjához... Vhogy egy család vagyunk, ez meg olyan mintha valami/valaki felborítaná a dolgot. A volt anyósom lakása nem azt jelenti, hogy együtt kéne élnem a volt anyósommal. Én soha nem éltem vele együtt, ő a fiai nevén lévő családi házban lakik, attól a lakástól, ahol mi éltünk 10 percre. Én azért nem akarok oda visszamenni, mert tudom, ha már kétszer képes volt "kidobni" minket onnan a következő parájánál harmadjára is ki fog. Az meg nem hiányzik. Ide-oda költözködni nem szeretnék. De mindenesetre most ez az egyetlen lehetőségem, hogy vele legyek, ha oda visszamegyek. De mivel én oda nem megyek vissza, ő pedig onnan egyelőre nem jön el így kicsit megáll a tudomány. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

boci:biztos összebeszéltünk :lol: sztem fogacska készülődik Mártonunknál :wink:

Aida:már pedig jobb lenne ha ott laknátok,miért fizetnétek tízenezreket pluszba albérletre?Én egyébként félre értettem,azt hittem anyóssal kell együtt élni :roll:
Előbb-utóbb úgyis el kell fogadja hogy a fiának családja van.
Egyébként sem úgy működik,hogy aki neki nem tetszik az menjen .Igenis ott van Noli,akinek szüksége van apára,és van is neki hál istennek!Egy próbát mindenképp megér,és ne hagyd hogy felidegesítsen az a nőszemély!Mert ez a célja!
inkább Te nevess rajta,hogy nem sikerül benneteket szétválasztania :wink:

KépKép
lyndee

sarmon. na ja. Kincsonek sincs sok haja, es az is szokul egyre jobban.

lyndee:
Kép apa csorgojevel Kép bekaphatom? Kép bizonyitek Kép hurra hazajott apa Kép kaja!!!

KépKép
KépKép
mush589

mush:nagyon édes Sophie!Tündéri a katicával :wink: :D

bébic:nem jöttél :(

KépKép
lyndee

boci. szerintem is fogacska keszulodik Marton babanal! nalunk eloszor egy potty volt, majd egy csik, aztan egy fogacsaka! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

lyndee. koszi. te is tehetnel meg kepet Arnirol!
tenyleg a vegen melyik foga bujt ki?
ez lemaradt
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.26 21:52-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Lányok.....

Annyit tudnék mesélni...

Asszisztens keresés: Szóval interjúztattunk csomót, majd meglett a két befutó, második kör, kiválasztottuk a csajt, bemutattam mindenkinek, elkezdett betanulni, majd egy nap múlva jött egy emailt, hogy inkább ott marad az előző helyén, mert jobb feltételeket kínáltak. :shock: OK. Újra egy sor interjú, két befutó, második kör, majd fel akarom hívni a nyertest, aki két napig nem veszi fel a telefont. :shock: Felhívom a második helyzettet, hogy ővé az állás, erre neki már nem kell. :shock: Majd felhív az első befutó, hogy bocsi nem találta a telefonját :shock: két napig :shock:. Mondom neki, hogy övé az állás, ok, örül, bejön. Majd tök más anyagi feltételeket támaszt mint amit az interjún mondott. :shock: Tele van a f....om.

Kép
mannababoca

Lyndee, az rendben is van, hogy nem akarok én sem albérletet fizetni -hisz az nekem sem jó feltétlen- csak az a baj, hogy volt anyósomra tényleg rájön néha a ... és attól félek, hogy harmadjára akár már a rendőrséget is a nyakamra hívja (az ő nevén van a lakás és ő meg sok mindenre képes.. nem véletlen járt már többször pszichológusnál).. :shock: Meg ráadásul ott már elhíresztelte a szomszédoknál, hogy én elloptam a fiától a gyerekét és azért kellett zárat cserélniük, mert én kirabolom a lakást! Ezek után hogy mehetnék oda vissza? :( Meg amúgy is.. Oda nem tudok. Tényleg már csak azt látom, ha esetleg elkelne a lakás és lenne egy kompromisszum -ami már tényleg nem az, hogy volt anyósom megmondja hol fogunk élni ezentúl.. Ezt látom egyetlen megoldásnak. Vagy az hogy csak fizetünk albérletet... Nolinak sem lenne jó most visszaköltöznék aztán 3 hónap múlva megint költözhetnék el mert volt anyósomra rájönne a hoppláré.. :roll:

Mush, jó képek nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="aida"]N írta:aidaolinak sem lenne jó most visszaköltöznék aztán 3 hónap múlva megint költözhetnék el mert volt anyósomra rájönne a hoppláré.. :roll:

errol van szo! en sem mennek vissza abba a lakasba! meg azert a szuleiddel sem kene szorakozni. most befogadtak, aztan elmesz, aztan lehet, hogy vissza. :?

manna! :? :cry: remelem hamarosan megtalalod az igazit!

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi Kép

KépKép
KépKép
mush589

Hellóka!

Végre van net, Lyndee, drááááága vagy, hogy hiányoltál! Tsók!
Rájuk kellett telefonálni, azt persze nem közölték, hogy mi a car volt ez, csak "ja, hát akkor csinálnak egy restartot". Vátáfákkkkk??? :shock:

Most muszáj lefeküdnöm, ne haragudjatok, holnap megpróbálok mindenképpen jönni és pótolni!

Csak egy gyors kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni: holnap este jönnek irtani a darazsakat, mivel sötétedés után kell, mert akkor van ott az összes dög a fészekben.
Nekünk meg ugyebár söprés van innen a méreg miatt, megyünk anyóshoz 160 km-re este 10-kor. :shock:
Szerintetek melyik a humánusabb megoldás, hogy Ákos kevésbé szenvedje meg:
-fürcsi, majd tegyem le aludni és amikor indulnunk kell, vegyem ki a kiságyból és tegyem a hordozóba, remélve, hogy nem fog üvölteni
vagy
-inkább fürcsi után ne tegyem a kiságyba, hanem mondjuk játsszak vele vagy nemtom... :roll:

Előre is köszi, ha vki hozzá tud szólni! (ha jobb ötlet van, azt is megköszönném)

Szép álmokat, pusszantáááás!
bébic

latom mindenki lelepett. jo ejt es szep almokat!

KépKép
KépKép
mush589

bebic. miert nem indultuk elobb?
en szerintem megprobalnam tovabb ebren tartani picit es a hordozoba tennem aludni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, hűha Kincsőnek micsoda játszóparadicsoma van! ;) Csak így "lazán" szólva: király! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Verzso,
Na sikere volt a süss fel napnak ? Tudtak menni ?
Jaja ismerem aki csinálja, ált suliban el akarta kunyizni az iskolatáskámat mert nagyon teccet neki. Talán egy évvel járt fölöttem a csaj.

Orsi,
Kérem azt a technikát, de izibe, balcsin meditálni fogok ezerrel.

Cili,
Örülök a normalizálódott helyzetnek.

Musi,
Huh nem lesz korai a januári bölcsi ? persze tudom csak 1-2 alkalomról van szó hetente.
Mi 3-as cuclit használunk ja és van olyan csodaitatónk is amin három változat van, attól függően hogy forgatom. Úgy használjuk a cuclit mint más a papírzsepit, na jó ez azért így nem teljesen igaz :lol:
Balatonföldvár tomorrow afternoon.

Aida,
Szomorú, jó hogy nem akarja a két fiát maga mellé fektetni az ágyban. Hát nem tudom… én nem tudnék olyan kompromisszumot hogy visszamenjek és velük együtt, képtelen lennék rá, de ez én vagyok.
Képzeld el az is előferdülhet h anyóspajti majd mindenfélét mond Nolinak ha nagyobb lesz, nem tudom, nem lehet ebben a helyzetben jó tanácsot adni.

Sarmi,
Üdülési csekk: mit jelent az hogy évi 2 helyett csak egyet kap ? Az mitől függ ?

Boci,
Jaaa hát így könnyű hogy tavaly nyilatkozunk oszt még idén is osztogatnak. Én mondjuk 2x maxot (apára és magamra) kértem tavalyra üdülési csekkből, el kellene már használni, 1x már meg is újítattuk..

Manna,
Sajnálom, akkor most újrakezditek a keresést ? Azért olykor „irigylem” ezeket az embereket ezért a mérhetetlen bátorságukért h ilyen pofátlanok tudnak lenni.

Bébic,
Játszanék vele kifulladásig, aztán go !

Mi egyébként előbb jöttünk haza a meglepi szülinapi buliról, hug irodája a kempinski mellett van, huh micsoda készülődés volt ott rendőrségileg, ha jól olvastam napközben akkor mára Jacko miatt este 6-ra valami megemlékezést szerveztek a szálloda elé.
Buli jó volt, lefektettem batkamanót (fürdés nuku), apa már pakolgat nekem egy-két műszaki cuccot, 6-kor folytatom mert 10-re újpest szülnapi buli, kell még vennem 2 ajit is, úgyhogy baby outletbe útközben beugrani…. Szülinapról ha jövünk vissza csak annyi a dolgunk hogy felvegyük az én autómat is megtömjük a már összekészített cuccokkal és irány földvár.
Megyek, hulla vagyok.
Ja dokibá megnézte, megvizsgálta, meghallgatta de semmit nem talált, torka szép, hazaküldött és megkért h ne parázzak 

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, anyóspajti mindenfélét fog mondani Nolinak akkor is, ha külön leszek a volt páromtól :) sőt akárhányszor az apja elviszi majd Noelt egyenes út vezet majd volt anyósomhoz és ott pedig tuti az engem szidás! :lol: Tehát úgy sem járok ilyen téren jobban. :) Én már ebbe beletörődtem. Ha nagyobb lesz a fiam és rákényszerülök úgyis meg védem majd magam. Én azt mondom megpróbálnám még1szer, ha látnék rá esélyt, hogy végre már nem volt anyósom akarja irányítani az életünket, saját lakás, saját élet... Ha ez nem fog menni, akkor viszont én sem tűrök már többet és oda biztosan nem megyek vissza, ahonnan most eljöttem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

jaj de jó ilyet is megértem hogy nem írtatok sokat egy délután alatt :lol: :lol:

képzeljétek!!!sógoroméknál(ahol voltunk hosszúhétvégézni)áradás van(Rába)és elöntötte őket a víz :( úgy volt hogy jönnek vasárnap de így nem tudnak sajna,totál elvannak keseredve hogy mi lesz velük,jaj annyira sajnálom őket,hogy ilyenkor miért nem lakunk közelebb????igaz nemtudnék rajtuk segíteni esetleg azzal ha hozzzánk tudnának cuccolni...de remélem hamarosan vissza megy a víz. :roll:

Sarmi:Írisz,hajjal is,nélküle is gyönyörű :wink: :lol:

Manna: :shock: :shock: durva egy szitu lehetett

Bébic:jó hogy lett net és tudtál jönni,szerintem fürcsi után hordozóba tedd,így talánkevesebb az esélye hogy felébred
de tényleg előbb esetleg nem tudtok indulni?

Mush:akkor normális a kaki,megnyugodtam,köszi :D
nagyon édes Kincső

Aida:hát én semmikép nem mennék vissza anyós lakásába.én csak azzal a feltétellel kezdeném újra az egészet ha külön jönne velem egy másik lakásba/házba.
nem bántásnak írom amit most írni fogok,de szerintem ha volt párod annyira szeretne vissza kapni titeket,akkor már előbb kapálózott volna,és ment volna veletek egy másik helyre lakni...szerintem ez így neki most kényelmes és jó(bocsánat)

solya051020
Káld

Kubu:örülök hogy semmi baja Marcinak,és akkor tényleg ne parázz :wink: :lol:

Andy:veletek mizu?Regi hogy van?

Bocika:szerintem is fogacska készül ott abban a picike szájban,nálunk is így kezdődött,sőt Olinak be is volt vérezve kicsit.
Úgyhogy készülj!!!!! :lol: én mindig kanállal kocogtattam az ínyét hogy nem kopog e neki a foga :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

na meg nem alszom.
kubu. hetente 2-szer 3 es fel orat menne bolcsibe januartol(kedd es csut; 8.30-tol 12ig). szerintem az nem lesz korai, es jot tesz majd neki a gyerek tarsasag. persze, ha ugy latom, hogy nem elvezi, akkor majd lemondom, de 3 het mulva szolnom kell, hogy feliratkozunk-e, es ha igen kell eloleget is fizetni. en allitolag imadtam bolcsodebe jarni. azert szeretnem, mert nem igazan van/lesz gyerek tarsasagban. az itteni nembaratnoim annyira el vannak foglalva magukkal, hogy sokszor meg az smseimre se valaszolnak. ez egyiknek 2 gyereke, es Kincso 3 honapos kora ota probalok vele talalkozni.(a szomszed csajon kivul meg angol kisgyerekest nem ismerek, ok meg szeptembertol non stop bolcsiznek, mert a csaj megy vissza dolgozni. es hat nem dicsekedhetek sok ismerossel, barattal itt, eleg maganyos vagyok. na ezt nem panaszkodas keppen irom. de valoszinu azert is lettem fuggo itt!)esetleg a tapasztaltak mit gondolnak? korai?
neked nagyon porgos eleted van, hallod! :wink: jo Balcsizast! mennek majd vendegek? lesztek majd lent augusztusban is?(mi 9-14 kozott leszunk lent)

aida. koszi! :lol:

orsimorsi. ennek a jarokanak van meg ket "oldala", de az mar nem fert el. 23 ezer ft volt plussz posta.

hu de fogom en ezt banni, hogy nem mentem koran aludni...

KépKép
KépKép
mush589

Kukuccs,

Megjöttünk a nyaralásból, olvasok vissza. Röviden, Mini első nyaralása álom volt, teszek majd képet is.

Már hiányoztatok :D

Kép
Kép
zsiraf8

szijja zsiraf. megkaptad a privit?
holnap majd kuldok neked egy emilt is! :wink:

tul vagyunk az elso ebredesen. 10-tol 1-ig aludt. mikor ebredt apa setalt vele, en meg megcsinaltam azt a jo ejt cuccot(jo sokaig tartoot, mert apa mindig kiuriti a brita filtert es sosem tolti meg); szegenykem uvoltott. aztan cicizett (mindkettobol) majd nemi unszolasra megivott 60mlt a cuccbol, majd pedig elajult. hat nagyon kivancsi leszek, hogy igy meddig birja. eddig nekem elony, hogy nem aludtam el a hinyaszekben es hogy bebi a sajat agyaban van. :lol: :lol:
ha egy ora mulva felebred, akkor tok mindegy, de ha igy mondjuk nyomja reggel 5-6ig, akkor mar kiraly. de holnap cserelunk. en mar elkezdek szoptatni, es apa csinalja majd a lotyot.
na mentem aludni

KépKép
KépKép
mush589

reggelt:)

csak gyorsba....

sarmi: feladtam a cuccot a postán

mush: és honnan rendelted?
Kincső tündérkirálylány:)

solya: azt írtad Oli nem alszik napközbe sem a kiságyba akkor hol?
csak azért kérdem, mert Réka is a nagyágyon alszik(sokszor én is vele)sajnos a kiságyba napközbe össze vissza veri magát és erre felébred ezért alszik a nagyágyon.
csak hamarosan ha nagyon mocorog félek, hogy leperecel.

zsiráf: üdv újra köztünk:D

bébic:nálunk az nem működne, hogy hagyom , hogy ébren legyen
csak üvöltene.
én úgy csinálnám, hogyha azt látom, hogy fáradt megfürdetném letteném aludni és amikor kell óvatosan felkelteném zsup a hordozóba és indulás ő lenne az utolsó, már mindenki és minden a kocsiba lenne.
ha meg azt látod, hogy nem fáradt akkor játssz vele.
de semmiképp se hagynám hogy fáradtan kimerülten még játsszon, mert vagy túl pörgi magát és csak sírás lenne a vége.

manna: sajnálom a keresését.
pl amikor a párom interjúztat, volt, hogy beküldtek egy olyan fotót amin a csaj a Balaton partján egy nyári ruciba a kismackójával áll na ez volt a kép az önéletrajzon.
de volt,olyan, hogy interjú többkörös végére lett egy csak aki a nyertes lett és amikor szóltak neki, hogy ő a nyertes akkor ugyanígy nem lehetett felhívni, majd küldött egy smst, hogy mégse jönne ide dolgozni.
hát vannak ilyenek....de remélhetőleg hamar megtaláljátok.

ma sűrű progi lesz, piac, majd du-án László nap a sógoroméknál.

KépKép

Kép
orsimorsi

Szisztok!

Olyan köd van nálunk, mintha november lenne. :shock: Holnap ünnepeljük nálunk apósom 70. szülinapját, jönnek kb 40-en. elvileg kerti parti. na de így hogyan?

Írtatok a pradicsomos krumpliról. Ez szerintem nekünk is bejönne, de nem találok ilyen bébiételt. leírná vki hogyan kell elkészíteni?
Más: A HIPP kerti zöldségekben van sajt, viszont 4 hóstól adható. Szerintetek?

Cili: Remélem kijöttél az ágyneműtartóból és kibékültetek Apával! :)
Bébic: Nem tudtok korábban indulni? Vagy rögtön fürdés után?

Sarmi: Hozzánk az elmúlt nyáron úgy törtek be, hogy a kutyák be voltak zárva a házba. Egy 45 és egy 10 kilós apróságról beszélünk. (akik egyébként őrködnek Peti felett, édesek) A betörő benyomta az ajtót, a kuttyok pedik kimentek. Ezt hívják optikai házőrzőnek?

Kép
iokka

Köszönöm lányok a tippeket, hozzászólásokat!!!! :D
Előbb elindulni sajnos nem tudunk, mert nekünk kell be-és felengedni az irtóbácsit padlásra, mert a szomszéd nem lesz itthon.
Plusz nem tudjuk utolsónak elhagyni a házat és rögtön indulni, mert nekünk (Ákosnak és nekem) már kint kell lenni a kocsiban mielőtt elkezdik az irtást, amit ugye így nekünk ott kint kell megvárni. (azt se tudom, meddig tart egy ilyen... :roll: )
Azt meg a sötétedés miatt nem tudják elkezdeni kb. 9 előtt. Ákos viszont fél 8kor fürdik..... :roll:
Hát, egyelőre asszem a fürcsi-fektetés lesz, mert Orsiékhoz hasonlóan nyűgösködés lenne a vége, aztán úgyis beájulna.
Így meg talán fel sem ébred, amíg átzsuppolom gyorsan a kiságyból a hordozóba....ha meg felébred, hát így jártam, bízom benne, hogy a kocsi majd visszaaltatja....
bébic

Csak egy gyors!

Iokka: UNIVER-nek van mindenmentes paradicsomos-krumplija. Azt hiszem ma mi is bepróbálkozunk vele!!!

Márton alszik, mert reggeli után most nem aludt vissza, apázott!! :lol: :lol: Én meg összedobok egy laza ebédet: tejfölös karalábéleves és túrógombóc!!!! :lol:
Vendég

bocika: milyen jó lett a vonalzód, bocikás...
vagy eredetileg is ilyen volt?

iokka: köd felszállt, dzsungeli az időjárás

én ha csinálnék paradicsomos krumplit, bár még ott nem tartok akkor a parikat leforráznám meghámoznám és úgy turmixolnám le, mert a héja nehezen emészthető és utána bele a főtt krumpli, de nem vagyok bébikaja szakértő

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="solya051020"]A írta:solya051020ida:hát én semmikép nem mennék vissza anyós lakásába.én csak azzal a feltétellel kezdeném újra az egészet ha külön jönne velem egy másik lakásba/házba.
nem bántásnak írom amit most írni fogok,de szerintem ha volt párod annyira szeretne vissza kapni titeket,akkor már előbb kapálózott volna,és ment volna veletek egy másik helyre lakni...szerintem ez így neki most kényelmes és jó(bocsánat)

Azt hiszem félreértettél. :roll: Én sem szándékozom visszamenni volt anyós lakásába, annyit írtam, hogy ha elkel a lakás, akkor esetleg egy megfelelő kompromisszumra kész lennék. Az pedig az, hogy külön saját ház/lakás, távolabb volt anyósomtól a mi saját szabad választásunk szerint. Ha ezt nem fogja támogatni a volt anyósom (ami igazából nagyon meglepne, hisz ő már kijelentette, hogy kizárólag abban a városban vesz a fiának házat ahol ő lakik..), akkor én már nem töröm magam tovább a dologért és egy -tőlem idegen- nő kényekedve szerint sem fogok élni. Igaz a volt párom szemében akkor is én leszek a feketebárány (mert egyszerűbb mást hibáztatni mint a saját édesanyánk hibáit meglátni) de emiatt azért nem áldozom majd fel magam. ;)
Amit meg írtál, háát egyáltalán nem bántottál meg, mert valahol én is ezt érzem. :? De néha talán jó egy kis különélés... Azt mondják, akkor tudod meg mennyire is volt Neked fontos valaki/valami, hogyha már nincs Veled. Van egy ilyen idézet is. Amúgy nem tudom, pont pár napja írtam, néha szeretnék a fejébe az érzéseibe látni. Hogy szeret-e még egyáltalán vagy csak jópofizásból csinálja ezt az egészet, kellünk-e neki vagy csak fél a környezete hozzászólásától..!? Sok minden érdekelne, de ő ezekről nem beszél. :? Ez van.

Sórognődék: :shock: Most az egész országot ellepte a víz, ahogy tegnap a híradóból láttuk, csak itt felénk nem esik.. Remélem mihamarabb elapad ez a nagy ár mindenhol.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na itt vagyok!!

Orsi: igen Bocikás. Régen is ilyen volt, de egyszer csak gondolt egyet és átváltott repülőre!!! :lol: :lol: Pár napja kijavítottam, vagyis inkább csináltam egy újat!!! :lol: :lol: Tiéd is édi!!!

Mush: tényleg jó kis dühöngője van Kincsőnek!!! Mikor kelt fel végül is???

Hát lehet fog jön, de nem látszik még semmi. Azért ha az egész tűrhetően viseli!! Kopp-kopp!!!! :lol:
Vendég

orsimorsi. ebayen rendeltem.
megnezted a linkeket, amiket ide feltettem neked?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Iszonyat nyomi idő van, hol kisüt a nap és 1000 fok van, hol pedig a köd szitál...

Apa elment horgászni hajnalban, mi meg megfőztünk a kisfiammal..., most heveri ki a fáradalmakat... :D :D

Paradicsomos krumplit én úgy csinálom, hogy a krumplit felteszem egy pici sóval meg babérlevéllel főni. Világos rántást készítek egy pici lisztből. Egy nagy paradicsomkonzervet beleöntök, a rántást is hozzáadom, majd felforralom.

Kép

Kép
dcili81

boci. koszi

f4-kor kelt, majd elaludtam vele a hintaszekben f6-ig, letettem a kisagyba f7-kor kelt, akkor atvittem a mi agyunkba, ahol meg nyomtuk hn9-ig. :lol: annyira nem volt rossz ejszaka :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Bocsánat :oops: , megint képpel jövök, de olyan ügyes az én drágám, sokáig csücsülve játszott! :lol:

Kép Csücsülök és játszok :)

Kép Üldögélek :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: szuper a kis noli, tündéri ahogy csücsül.

mush: akartam már kérni tőled, hogy pár napig nem voltam és annyi oldallal voltam lemaradva, hogy már nem találtam rá.
mobilnet lassú és nyögvenyelős.
szóval ha tudod feltennéd még egyszer?

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida: nagyon ügyes a kis Noli!!!! :lol: :lol:
Vendég

milyen ugyesen ul Noel!

delelott atvittem a bebit aposomekhoz, hogy vigyazzanak ra par orat. en nem tudom, hogy mit csinalt aposom, de amint hozza akart nyulni a bebihez, szegenykem elkezdtem ketsegbe esetten sirni. mult heten is ezt csinalta. nem tudom, hogy mitol alakulhatott ez ki, hiszen szuletese ota hetente latja, dajkalja, jatszik vele aposom.
kiprobaltam hogy anyossal mi a helyzet, ot birta, vissza aposhoz, megint uvoltes.
aztan mikor visszahoztak, akkor kiprobaltuk nalunk is. ugyanaz. szegeny aposom total lelkibeteg lett, hogy nem nyulhat az unokajahoz. :cry:
anyosom meg megrantotta a hatat, o alig birta felemelni a bebit! szoval asszem most egy darabig nem tudnak vigyazni ra.
van vkinek otlete, hogy mitol lehet ez a siras?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.27 15:52-kor.

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. ez olyan, mint a tietek? erdemes megvenni?
http://www.expressz.hu/jatek/baba/egyeb ... -14982984/

KépKép
KépKép
mush589

hahó!

Ügyesek vagytok,hogy nem írtatok sokat!

Mush:Nálunk is ugyan ez a helyzet.Arni mindenkivel el volt,mosolygot az idegenekre...stb,most pedig fél a férfiaktól :shock: nálunk is dettó apósom,aki eddig minden nap látta és dajálta,egyik napról a másikra fél tőle.Azokról pedig nem is beszélek akiket nem lát olyan sűrűn.Ez most egy ilyen korszak :roll:
Majd keresek újabb képeket és teszek fel,lehet holnap,vagy még ma. :wink:

manna:ki hinné,hogy ilyen nehéz a munkáltatók sorsa?én eddig csak a másik oldalról figyeltem az eseményeket és mindig azt hittem,milyen egyszerű több száz jelentkező közül kiválasztani az alkalmas embert. :roll:

bébic:nem tudom mi lenne a jobb.talán tényleg a fürdés utáni altatás,majd be a hordozóba és úgy menni.

kubu:örülök hogy Marcinak nincs komolyabb baja :wink: Hajrá Balcsi!

KépKép
lyndee

azt akartam meg kerdezni, hogy mi ket hete kezdtunk el gyumizni. elso heten csak delelott, masodik heten mar delutan is. reggel kapja az ujdonsagokat, delutan meg vmi olyat, ami mar bevalt.
mikor kezdjem el adni neki a foziket?

lyndee. tenyleg most, hogy mondod a fonokomtol is sirva fakadt, de azt hamar abbahagyta.

na elmentunk setalni, majd pedig kinaba.

KépKép
KépKép
mush589

zsiráf:várjuk a képeket és az élménybeszámolót! :wink:

aida:milyen ügyesen csücsül Noli!És még te panaszkodtál,hogy Noli nem csinál semmit :wink:

Arni ma sárgadinnyét kóstolt és nagyon ízlett neki. :D

Mush:nem tudom,nekem a védőnő a 6 hós mérésen mondta hogy elkezdhetjük a főziket!

KépKép
lyndee

Hejhó!!!!! 8)

Hazaértünk a nyár hivatalosan is legszarabb hetéről :twisted:

De mindegy, legalább kimozdultunk és együtt voltunk, és arra jó volt, hogy most már tudjuk, hogy Kobival simán neki lehet indulni :)

Most mesélek, aztán visszaolvasok (kb. 3 oldalt :P), aztán hozok képekokat...

Szóval sikerült a héten napoznom is kemény 1,5 órát :lol:, hát ettől nem leszek néger, az tuti.
Viszont ez a hét tele volt tanulsággal, főleg a kétgyerekes létről, és komolyan mondom, hogy le a kalappal az anyukák előtt, ahol van egy kicsi meg egy pici gyerek. Asszem, nálunk egyre biztosabb, hogy a tesóprojekt akkor fog indulni, ha Kristóf legalább kiscsoportos lesz :oops: :roll: :)

Amúgy egész jó hét volt, sokat kirándultunk, és abból a szempontból nem gáz, hogy nem volt hőság, hogy a nyaralóban nekünk jutott a felső szint, és tutira megkukultunk volna. Kristóf jókat szunyált, én szénné aggódtam magam, hogy felébred meg ilyenek a zajokra, de ettől csak nekem volt rossz. Ugyanis mindent fel lehetett hallani az emeletre, és a másik családnál a kisebbik gyerek az szinte folyamatosan üvölt. Ha nem sír, akkor is üvöltve kommunikál :shock: Szegény Kobi az első két napban többször is sírva fakadt emiatt, aztán már csak nézett nagy szemekkel, hogy "Ez hülye?"
Napközben általában mindig mentünk valahová, ezért csak a reggeli és a vacsi volt fix kaja, persze a többit is próbáltuk azért tartani, de azok néha csúsztak kicsit. Viszont bárhol meg tudtam etetni, mindenhol akadt egy mikró, ahová betolták a bébiételes üveget, a tápi meg pont jó hőfokú volt így is (szopi sajna már csak reggel-este van, a többinek nincs értelme :().
És hát ahogy figyelgettem, azt hiszem, tényleg meg vagyunk áldva ezzel a gyerekkel. Türelmes, érdeklődő, alkalmazkodó, néha szinte el se hiszem, hogy ilyen. :oops:

A lábam már jobban van, de lépcsőzni még mindig nem nagyon tudok.

És néhány tapasztalat:
Légzésfigyi-utazóágy: kicsit féltem, mert nekünk csak az utazóágy saját matraca volt, és az alá toltuk be a két lapot. Első két éjszaka többször be is néztem, de gyakorlatilag totál ugyanúgy működött, mint otthon. Amikor Kobold már mélyen aludt, akkor ugyanúgy kevésbé érzékelte, hogy ott van. Sőt, kétszer csippantott is, mert a kis világutazó leközlekedett álmában a lapokról az ágy másik végébe.

Nyálcsere játékokkal :lol: : hát, ha csak akkor tudtam volna megakadályozni, ha elszeparálom a gyerekem a másiktól. Elég nehéz megmagyarázni egy 7 hónaposnak meg egy 9 hónaposnak, hogy melyik az ő játéka és mivel szabad játszani :) Szóval ez alatt az egy hét alatt elég sok játék szájat cserélt...

Na, majd ha eszembe jut még valami, mesélek. Most olvasok vissza kicsit :)

Kép

Kép
gabilany79

Köszönjük a köszöntéseket :)

Nagyon édi minden baba, a menyasszonyunk különösen :wink:

Annyi forduló volt, míg nem voltam, hogy össze se tudom számolni, szóval minden kis érintettnek nagyon boldog felediket és hófordulót kívánok!

Kajálás: a balatoni levegő Kristófnál is megtette a hatását. Az ebéd általában egy üveg (190-es) valamilyen főzi + 100-120 tápi. Előtte persze gyümi- tízórai, utána olyan 200-220 tápi- uzsonna. Holnap mérünk, kíváncsi leszek... Hosszra olyan 74 körül van.

Sütőtök: az elején Kobi is utálta, most meg tömi magába, szóval nincs veszve minden :)
Esleg próbáljatok ki másik fajtát, nálunk pölö az univeres (vagy kecskeméti :?) nem jött be, a hipp-es és a bebivitás annál inkább :)

Négykézláb: sajnos nálunk még mindig elég gyengék és kötöttek a vállizmai, szóval dévényes néninél most arra gyúrunk, hogy ki tudja magát nyomni (Kobi, nem a néni :lol:). Egyelőre elég vicces, mert a feneke az égnek mászáskész állapotban, az arca meg a földön, azzal támaszkodik, nem a karjával, és közben felnyal mindent, ami a nyelve útjába kerül...
De némi kúszás kezdemény már van azért...
Hiába, egyértelműen meglátszik az az egy hónap, amennyivel korábban jött...

Ma bepróbáltuk a dinnyét, kiköpte....

Orsi: basszus, én a helyedben már feldugdostam volna a tékom illetékeseinek bizonyos nyílásaiba ezt a fajta netet. Párszor még odaültem elé a nyaralás alatt, de 10 perc után úgy felmérgeltem magam rajta, hogy ilyen csiga, hogy inkább hagytam a fenébe

Aida: habtapi: ha lehányja/bukja, csak feltörlöm, aztán meg puhább is, mintha plédet terítenék a parkettára, és Kristóf forduláskor sajna még odaveri a buksit elég tisztességesen.
A használtruha-vásárlásos mondatodhoz akartam még azt mondani, hogy nem számít, ki mit gondol, de én a ruhák 80-90 %-át használtan veszem vagy úgy kapom. Egyszerűen rablásnak tartom, amit az új babaruhákért van pofájuk elkérni, amit 2-3 hét alatt úgyis kinő/lebukik/telekakál, és tizeddannyi anyagból ötször annyiba kerül, mint egy felnőtt cucc. A pelusunk meg tacskó gazdaságos, mert egyrészt ez vált be, másrészt Kobold nem sz*rik illatosabbat a háromszor annyiba kerülőbe.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ezek miatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

Kép

Kép
gabilany79

Mush!
szerintem egy hó gyümi után jöhet a fözi. Legalábbis mi ígycsináljuk.Csak mi fözivel kezdtük, aztán kb 4 hét után jött a gyümi!

Gabi!
Üdv megint itt. :P Sajnálom, hogy sz@r idötök volt!! :cry:
Jó étvágy van Kobinak! :wink:
susy75

Cili!
Ezt a paradicsomos krumplit Daninak adod? Ilyenkor már lehet nekik liszttel,meg parikonzervvel adni?
susy75

gabi. orulok, hogy a rossz ido ellenere jol sikerult a nyaralas. remelem hamar rendbejon a labad! es szuper, hogy kisvolegenyunk ennyire alkalmazkodo, van mihez(Kincso nem egy konnyu eset)! :wink:

suzy. koszi

KépKép
KépKép
mush589

suzy. en nem adnek semmi liszteset (ill barmit, ami gluten tartalmu) 10-12 hosig.

a kabat, ami a bebin van a babakocsis kepen a vonalzomon nagy kedvencunk volt, amikor pici volt, es most sikerult lonom egyet 9-12hosban az ebayen. juhej!

na megyek altatni.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?