Új privát üzeneted érkezett!

Belluska!
Igen, engem egyedül a súlya aggaszt. Nekem 9 lépcsőfokon kell felhoznom majd :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ezt ajánlották most: (85 ezer)
Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép
Nagyon felöltöztetve is bőven volt még hely!

phpBB: Kép
belluska

Zsuzska!
Ez is jól néz ki és több funkciós!
Kérdés,hogy milyen széles belül,de nagyon szuper!

belluska

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Nagyon aranyos az avatarod! Pihenj sokat! Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Itt egy kép a babakocsiról és a kiegészítők egy részéről.

Kép Baby Merc Agat

Babakocsi méretei: hosszúsága 95 cm, szélessége 60 cm, magassága 108 cm, súlya 15 kg.

Pocaksimi!!!! :) :) :)

Bellsuka!
Úgy néz ki, hogy kicsi Minnie ma este haza jön, tegnap éjjel kikészítette tesómékat, állandóan az ajtóhoz ment és sírt, úgy látszik nagyon hiányoztunk neki. Én örülök, hogy hamarosan láthatom! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom az jó-e, de néha érzem a pocakomat egy kicsit... remélem csak a babák és a hormonok dolgoznak!!!
:P :P :P

Wepe!
Jöhetnek azok a képek, biztos meglátjuk rajtuk, amit kell, a szemünk már rá van fókuszálva a lényegre!!! Pocaksimi!!! :) :) :)

Dezsina! Kata!
:lol: :lol: :lol:

Átállítottam a vonalzómat, mert valamiért 1 nappal kevesebbet számolt, most már jó adat van rajta!

Minnie

Teszt: július 2.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska!
Tényleg jó nagy helye volt a kisasszonynak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd szeretném megnézni személyesen is. Itt pesten a 15 és a 17 kerben vannak.

Minnie!
Igen, néztem ezt is.... csak a súlya sok kicsit.... babakocsi+gyerek együtt....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Az biztos, hogy van súlya, pláne babával együtt. :) Néztem én is könnyebbeket, de sajnos azoknak meg megfizethetetlen ára van. Pedig olyan édeseket lehet kapni. :D

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Na akkor nagy lesz az öröm ha Minnie hazamegy!Aztán lehet,hogy a lelkednek jobb így!!!!
Nem tudni melyik jel mit jelent ilyenkor,de én tudom és nagyon bízom benne,hogy sikerült jól megkapaszkodnia valakinek odabent a pocidban!Tudod,jelekre nem figyelünk! :wink:

Zsuzska!
Ha a 17.ker-ben jársz akkor igazán erre jöhetnétek felénk! :wink:
Csak 3 perc! :lol:

belluska

Sziasztok !

Zsuzska, a babkocsival én is ilyen nehéz helyzetben leszek, nekem a II-ra kell felcipelni, mert a kedves szomszéd kisajátította a babakocsitárolót a szekrényeinek :twisted:
Aranyos vagy a doki felajánlással! Azt hogy érted, hogy a vizsgálatokat máshol/más csinálja, a laborra gondolsz? És az SZTK-ban csinálják ?
Előre is köszi az infót !

Mindjárt teszek fel képeket!
2,5 mm-ről 8,6 mm-re nőtt egy hét alatt a petezsák, és benne a szikhólyag! Nagyon megdicsértem, hogy ilyen ügyes volt ! :)
Vízhajtót még tovább kell szednem, mert még van egy kis folyadék a hasüregben. Holnap csinálnak egy labort is a máj funkciók miatt.

Nagyon nagy öröm számunkra, és kívánom, hogy MINDENKI élje át, mert számomra még a mai napig hihetetlen, és fantasztikus dolog :)
Párom szüleinek is gyorsan elmentünk megmutatni a sztár fotót, úgy örültek !
wepe

Itt jobb oldalon van egy bubi a kacsától nem messze, aminek az alsó fele fehér, ő lenne az. :)
Kép

Kép

Kép :)
wepe

Belluska, milyen cukibaba Kata azon a képen :D
wepe

Wepe!
Igen. A csepeli betegeit az SzTK-ban a Szathmáry dokihoz küldi, aki amúgy egy rendkívül kedves ember. Ő adja a beutalókat, és az SzTK-ban meg is csinálják. A nagy uhu-kat a SOTE-I-esen csináltatja a Siposné Zsuzsánál. Ő ott a vezető uhu-s, aki szintén egy nagyon kedves és okos nő. Majd a 28. héttől kell a SOTE-II-re járni uhu-ra.
Gratula a kicsikédhez!!!! Naaaaaaaagyon édi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én egy ilyen babakocsit toltam nem olyan régen, hát álmaim kocsija lenne...
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... fuego.html
wepe

Zsuzska, köszi az infót ! :lol: És a dicséretet :)
wepe

Wepe4
Én is tudnék vele mit kezdeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluksa!
Megbeszélhetjük :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az
ágyban.

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.

Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs.

Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az
ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?

Van Tesco gazdaságos óvszer, csak előbb ki kell enni belőle a kempingsajtot.

Összehozza, mint lottóötös a rokonságot.
Észrevetted már, hogy amikor a közlekedési lámpa zöldre vált,
automatikusan bekapcsolja a mögötted álló dudáját?

A feleségem szeret szex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott
egy szállodából.

A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!

Hogy van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni!?

A megbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az
az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

A fiatalok 0%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze a
drogokra.
A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne.

Az alkohol folyékony pszichiáter!

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
Fantasztikus!!!!!!Szuper hogy ennyit nőtt a kis drága!!!!
Annyira tudok örülni esküszöm!!!!!Kis cuki bébi!!!!!
Gratula!!!!

Zsuzska!
Örülnék! :lol: :wink:

belluska

Belluska, nagyon köszönöm, és olyan jó, hogy itt vagy Nekünk, mondhatom a többiek nevében is ! :) :) :)
wepe

Wepe
Milyen édes a babócátok :lol: :lol: Pocaksimi nektek :lol: :lol:
Minnie
Nekem tetszik ez a babakocsi és az ára is jól hangzik. A hasamat én is érzem néha. Szeretnék már én is babakocsikat nézegetni.
Belluska
Hogy bírjátok a rossz időt?
Vendég

Sziasztok!

Wepe!
Nagyon jók a fotók és látjuk, amit látni kell! Simi a pocakodra!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kriszta!
Most este egy kicsit jobban éreztem a pocakomat és picit fájt a derekam is, de bizakodó vagyok, hogy ezek csak jó jelek lehetnek!!! :P :P :P Nekem nagyon tetszik ez a babakocsi, szeretnék már én is ott tartani, hogy ezeket kelljen nézegetnem... :) Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Most beszéltem húgommal, sajnos csak éjjel jön haza kicsi Minnie, mikor a párom a munkából, akkor kell érte mennie. Már annyira várom, nagyon hiányzik! De most már csak pár óra... :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Jó a viccek! Pocaksimi!!!!!!! :) :) :)

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Wepe!
Drága vagy nagyon!Köszönöm!Jártam ebben a cipőben mint ti itt mindannyian és tudom milyen várva-várni egy kisbabát!
Aranyos vagy tényleg! :oops: :D

Kriszta!
Nálunk ma egyáltalán nem esett az eső,nagyon szép idő volt!A vihar is elkerült bennünket!Sétáltunk,fagyiztunk,szomszédoltunk...stb!Barnikám mostanában olyan mint egy kisördög! :roll: :P Kata játszott délután sokat a szomszéd nagylánnyal.Jobban elvan a nagyobb lányokkal!Lánykáddal remélem hamarosan fog talizni! :wink:
Puszi és remélem már valaki kivette az albérletet kilenc hónapra a pocidban!

Minnie!
Akkor ma nem lesz korán lefekvés!Ámbár te hozzá vagy szokva! :D :wink: Puszi Minnienek is!

belluska

sziasztok!

Wepe!
annyira örülök, hogy a kisbabátok igy belehúzott és jó nagyot nőtt!!! :wink: Továbbra is rettentően drukkolok!!!! :D :wink:

Minnie! Kriszta!
drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Sziasztok!

Végre megérkezett, éjjel hazahozta párom Minnie-t, annyira jó érzés volt magamhoz ölelni, pedig csak 2 napot volt távol. Nagyon örült nekem, olyan volt, mint egy kis kukac, tekergett össze-vissza... :P :P :P Most már minden rendben, hogy itthon van! :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Wepenek teljes mértékben igaza van!!! :) :) :)

Kriszta!
Remélem minden rendben, sokat gondolok rád!!! Babaragacsok!!! :D :D :D

Wepe!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Dezsina!
Köszi! :D :D :D

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, Neked is pocaksimi a babákra, már izgulok érted és Krisztiért ! :D

Dezsina, nagyon köszönöm :)
Apukád jobban van ?
wepe

Minnie!
Köszike! :P
Örülök,hogy Minnie ismét otthon,mindkettőtöknek így jobb! :D :wink:
Remélem már nagy a kapaszkodás odabent! :P
Babaragacs!

Kriszta!
Remélem jól sikerül a mai kimozdulás!
Babaragacs neked is! :P Puszi!!!!

Wepe!
Remélem nagyon lekopíroznak a többiek és pár hét múlva tőlük is kapjuk a picur fotót! :P :wink:
Pihengess!!!!!

Zsuzska!
Pocak simi!!!!!Gondoltam ma rád mikor málnát ettem! :wink:

Kata!
Mi jót csinálsz?Puszi neked is!

Dezsi!
Szép napot neked is!Ma megyünk apa focimeccsére ha az idő engedi! :wink:

Gabó!
Tessék jönni néha!

Legyetek jók csajszik!

belluska

Wepe!
köszönöm, apukám jobban van (tudod, kemora járunk, és hosszabítjuk a hosszabbítani valót) minden pillanatnak örülünk amit még együtt fogunk tölteni :D Igy én is mindig megnyugszom kicsit...

Belluska!
mi is megyünk focizni ma :P

Minnie!
Minniekéd hazajött a drága :D akkor most már minden ok :wink:
dezsina

Dezsi!
Sok erőt kívánok neked és kívánom tiszta szívemből,hogy apukád minél tovább köztetek lehessen még!Persze vannak hullámvölgyek tudom egy ilyen betegségnél,de remélem javulni fog édesapád!
Mi is mindjárt indulunk!

belluska

Jó reggelt!

Wepe,
örülök, hogy a picikétekkel minden rendben van :lol:

Dezsina,
tudom milyen nehét lehet apukád betegsége miatt, nagyon együttérzek veled. Nagyon örülök, hogy jobban van.

Belluska,
kicsit besúrúsödtek a dolgaim mostanában. Megkértek, hogy készítsek el egy pályázati anyagot egy társashát parkjának felújításához, közben felvettek a lakberendező szövetségehz, így indulhatok egy pályázaton és el kell majd mennem a pályázati anyagért, aztán közben csinálgatom a szakdogámat is :roll:
DE! júli14-24. között megyünk nyaralni :lol: Már nagyon várom :lol:

i.kata

sziasztok!

Belluska!
köszönöm!! :)
bennünket elért a zuhi :D :D :D

Kata!
valóban nehéz, de rájöttem, hgoy minden pillanatnak örülni kell! ezentúl mindig igy teszek! :)

Minnie!
Kriszta!
drukkhegyek!!!!!
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Itt megint szakadt az eső :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A tegnapi viharnál még a tv-adás is elment :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Wepe!
Pocaksimi :!: :!: :!: :!: :!:

Minnie, Kriszta!
Drukk, drukk !!!!!

Dezsi!
Remélem, apuddal még sok időt tudtok együtt tölteni!!!!

KAta!
Nektek jó nyaralást a nyárra!
Látom, mostanában nem fogsz unatkozni, el vagy látva rendesen munkával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Én tegnap nagyon fini epret vettem a Tesco-ban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azt nyammogtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Szuper ahogy a pályafutásod alakul!Gratulálok!Szakdogához szorítok!!!!Látod micsoda kihívások,lesz mivel elfoglalnod magad és már itt is a következő beülti! :P

Dezsi!
Pécelen rendes volt az eső,mert kibírta apáék focimeccsét tegnap!Utána volt csak zuhi!
Most viszont esik,de gyerekek alszanak!Puszi!

Zsuzska!
Kis gyümievő kismami!De jól teszed!!!!
Pocak simi Benőkének!Hamarosan el kell döntenetek a nevet,már izgatott vagyok! :lol: :wink:

Kriszta,Minnie!
Remélem már mindketten többen vagytok!
BABARAGACSOK NEKTEK!!!!
Gondolok rátok sokat!

Ladiva!
Mizujs veled?Gyere ha tudsz! :P

belluska

Sziasztok
Belluska
Remélem én is hogy már mind ketten többen vagyunk :lol: :lol:
Mindenkinek köszi a drukkokat ránk fér :D
Kata
Milyen szuperül alakulnak a dolgaid. Nagyon izgalmasan hangzik.

Nekem meg esküvőre kell teljes virágdekorációt csinálni, majd rakok fel képet róla.

Wepe
Élvezd a kismamiságot :lol: :lol: , hányigered nincs :?:

Dezsina
Nagyon sok erőt kívánok neked :)
Vendég

Sziasztok !

Dezsina, sajnálom, hogy ilyennel is szembe kell nézned, nem egyszerű az életed, de nagyon sok kitartást Neked, apukádnak pedig jobbulást!!!!

Belluska, remélem is, hogy a lányok is jönnek a fotókkal !

Kriszti, hányingerem tegnap volt, ma viszont fájdogál a pocim, amiért aggódom :( de remélem, hogy csak alakulnak a dolgok :)

Kata, jó nyaralást! Hová mentek ? :D

Zsuzska, átadtam a pocaksimit, én is küldök a kisfiatoknak :D

Minnie, most már jól van Minnieke, hogy otthon lehet ? :wink:
wepe

Belluska!
Hát már én is nagyon várom, hogy apa mi mellet dönt.... most épp a LEvente tetszik neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És apa hozott nektarint .... nagyon fini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Remélem, hogy csak odabent kapaszkodik a bébike :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Szuper feladat,tudom hogy szereted a virágokat! :lol:
Várjuk a képet!Tudod én is imádom!
Lánykád otthon van most?Puszi neki is!

Zsuzska!
Levente!Tetszik,eddig még csak olyat írtál ami tetszik!Nekünk nem lett volna jó,mert sok lett volna az "e"betű!Pedig rajta volt a listán! :wink:
Benőke sokat ficánkol?Pocak simi a drágának!Már alig várom,hogy legyen róla 4D-s felvétel! :P

Wepe!
Hányinger jót jelent! :wink: Pocakfájás meg reméljük csak kóbor dolog és elmúlik! :P Pihengess!

Szép hétvégét mindenkinek!

belluska

Sziasztok!

Dezsina!
Tudom mit érzel, gondolok rád, légy erős! Az én anyukámnak mellrákja volt, ő sugárkezelést kapott, mert a kemoterápiás kezelést elutasította, viszont ezzel is kigyógyult a betegségből. Igaz ennek már 15 éve. A sors fintora, hogy ezután a betegség után 2004-ben szívinfarktusban meghalt... :cry: :cry: :cry:

Jobbulást apukádnak!!!!!!!!!!!!! :)

Wepe!
Örülök a hányingernek nagyon, mert az csak jót jelenthet!! :lol: :lol: :lol: Pihenj sokat, pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Kicsi Minnie nagyon jól van, szerintem jót tett neki ez a pár nap, mert olyan, mintha kicserélték volna. :P :P :P

Zsuzska!
Pocaksimi Leventének!!!!! :) :) :)

Kriszta!
Azért óvatosan a virágkötészettel ne felejts el közben pihenni is egy kicsit!!! :) Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Gratulálok a munkákhoz, biztos nagyon ügyi leszel!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Sajnálom,hogy anyukáddal ez történt,hát igen ez a sors fintora,amikor az erős szervezete kigyógyul egy súlyos betegségből aztán értelmetlenül elviszi egy más betegség!Nagyon sajnálom,de biztosan fentről segít hogy bebabásodj!
Már nincs is egy hét a tesztelésig!Nagyon-nagyon szorítok!!!!!!

Gabó!
El vagy tűnve! :D

Kriszta!
Akkor ma lehet,hogy esküvőre mentek?Puszi! :P

Mindenkinek szépséges napot! :P

belluska

Belluska
Nem ma van, majd csak 2 hét múlva lesz az esküvő. Addigra már tudnom kell mennyire kell vigyáznom magamra :lol: :lol:

Minnie
Már nagyon várom, hogy gyere az örömhírrel :!: :!: Képzeld ha mindkettőnknek sikerül egyszerre növesztjük a pocakot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerinted mikor fogsz tesztelni?
Vendég

Kriszta!
Értem!Nagyon fog kelleni majd magadra vigyáznod!
:wink:
Reméljük együtt lesztek kismamik Minnievel! :P Illetve már reméljük vagytok!Igaz?

Jó éjszakát lányok!

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Hát igen, az ilyet nagyon nehéz feldolgozni és elfogadni. Remélem anyu segít fentről! :P

Kriszta!
Babásodunk, babásodunk, veled együtt!!!!!!!!! Babaragacs!!! :D :D :D Teszt? Még nem tudom, egyenlőre várok... :lol:

Tegnap este az RTL Klubbon a Fókusz +-ban volt egy riport a lombikbaba programról, ha esetleg nem láttátok, érdemes megnézni, itt a linkje a videónak:

http://www.rtlbulvar.hu/video/60928

Mindenkinek szép vasárnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Minnie,
köszi a linket! Újdonságot nem hallottam a műsorban, de az olyan példák, hogy 18 év után sikerült...na azok nagyon megrémítenek.

Kriszta,
virágkötő is vagy? Vagy hogy-hogy te csinálod a virágdekorációt?

Wepe,
Egyiptomba megyünk. Tegnap fizettük be, teljesen be vagyok sózva. Már éppen sikerült megfűznöm páromat, hogy a kis digi fényképezőnkhöz vegyünk víz alatti tokot, de ezt sajnos végül bebuktam, mert kaptam 2 bikinit, és hát nem néztem próba közben az árukat, csak a fizetésnél esett le az állunk. Szóval most behúzom fülem, farkam :oops: :roll:

i.kata

Minnie!
Biztosan segít!!!!!
Olyan gyorsan telnek a napok,mindjárt itt a tesztelés!Krisztából és belőled most én a nyugalmat szűröm le ami szuper!!!!Persze idegölő a várakozás,de szuperül bírjátok!Aztán lehet cseverészni majd a kismamis dolgokról nektek!Izgulok értetek,de tudom,hogy sikerülnie kell! :P

Kata!
Egyiptom!Hát irigykedek egy kicsit,de örülök szívemből,hogy a következő nekiruccanás előtt ilyen fantasztikus élményben lesz részetek!Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni!Puszi!

Kriszta!
Kitartás!Szorítok ezerrel!!!! :P

Mindenkinek jó éjszakát! :D

belluska

Wepe!
Mizujs?Pocakfájás múlik?
Reméljük kis pocaklakód nagyon jól érzi magát!!!!! :P

belluska

Kép

Szép napot! :P

belluska

Jó reggelt mindenkinek!

Mi hétvégén anyuéknál voltunk.... volt nagy kényeztetés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Drukk a szakdogához :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Egyiptom ???, De jó nektek !!!!! Hasfogó, csak ásványvíz, semmi gyümi!!!!! Mikor indultok?????

Belluska!
Ne is mondd.... már anyum is mondta a hétvégén, hogy döntsük már el a nevét, ne Benőke legyen már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked is napsugarasat!!!!! Ma jó meleg lesz!!!!!

Wepe!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocakfájás elmúlt már????

Minnie!
Részvétem anyukád miatt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De vigyáz Rátok odafentről :!: :!: :!: :!: :!:

Kriszta, Minnie!
Babaragacsokat küldöm %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Belluska,
hát, én is irigykedhetnék, persze én Kata és Barnus miatt :wink:

Zsuzska,
semmi gyümi???? Abba én bele fogok halni :cry: :cry: Én gyümifüggő vagyok :roll: de tényleg. Mióta lehet kapni dinnyét és barackot, azóta szinte csak ezeken élek :lol:

i.kata

Sziasztok kislányok!

szokásosan eltűntem hétvégén :)
Képzeljétek, hogy a ciklus 11. napja óta lh-tesztezek... :) hát :roll: elég furi. alig látszódik, illetve nagyon lassan erősödik. Este dobok fel képet, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Eddig azt gondoltam, hogy a 14. napon már mehet az akció :!: erre, meg még sehol nem vagyok, amit egy kicsit bosszant :evil:

Minnie!
Kriszti!
nagyon szorítok Nektek!!!! Hajrá, drukkhegyek!

Wepe!
pocaksimi! nyugi! drukkhegyek!

Belluska!
:)

Kata!
:)
dezsina

Kata!
Eljön nem is soká az az idő mikor ne félj én fogok irigykedni,hogy kismami leszel,mert én imádtam annak lenni!De már alig várom,hogy küldhessem neked a pocak simit! :wink:
Tartsd be amit Zsuzska írt!Mi amikor Máltán voltunk nászúton férjikém datolyát evett(1-et) és két napig szobafogság volt! :? :D
Nekem a vízzel volt a legnagyobb problémám,mert felvásároltuk Málta"összes" ásványvizét! :lol:
De jó lesz az csak óvatosan!Puszi!

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol:
Na akkor volt jól megérdemelt kényeztetés! :P

Dezsi!
Ezek az Lh tesztek tuti biztosak?
Nem tudom csak azért kérdezem!
A mostani valamelyik kismama újságban volt,hogy sok nőnek egyáltalán nem akkor van peteérése amikor gondolná!
De én még akkor is nagyon bízok egy spontán babiba! :D :wink:

Kriszta,Minnie!
Szurokhegyek!!!!Babaragacsok!!!!

belluska

Zsuzska,
2 ét múlva, 14-én indulunk és 24-én jövünk haza.

Dezsina,
én már sok nőtől hallottam, hogy csalóka az lh teszt. Én az egyik inszemnél néztem, és elvileg jól mutatta.

Belluska,
én is voltam már Máltán, mondjuk az már 12 éve volt kb, de semmi bajunk nem volt. Vagyis várjál csak! Dehogynem, szilvát ettünk tesómmal és rohantunk is mindeketten, de szerencsére csak egyszeri eset volt. Vizet sosem iszom sehol, csak ásványvizet. Ami problémás lehet, azok a jégkockák az italokban :lol:

i.kata

Kata!
A gyümit csak azért mondtam, mert azt csapvízzel mossák és eléggé fertőző lehet. Én Tunéziában ettem gyümit és hát olyan hasmenést kaptam tőle, hogy csak na :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hú, de mennék veletek .... majd utána kérünk sok-sok képet :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dezsi!
Várjuk az lh-tesztjeidet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?