Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

KÉpzeljétek mekkora mázlink van!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ma voltunk Nagynénéméknél, és kint voltunk a kertben, és átjött a szomszéd nő, hogy menjünk át Párommal egy kicsit. Átmentünk, és elmesélte, hogy 3 hónapja volt egy vetélése, a 30. hétben, eddig ismeretlen okok miatt meghalt a baba. :( :( :( :( Kisfiúk lett volna nekik is, és már mindent megvettek neki szinte, és megkérdezte,hogy nem-e vennénk át tőle a ruhákat féláron. Mi meg megnéztük őket és KÉPZELJÉTEK!! Egytől-egyig drága Brendonos ruha, nagyon szépek, és még a címke is rajtuk van. :D Mondtuk persze,hogy átvesszük :lol: így 25.000 ft.-ért lett:
-8 db hosszú ujjú bodynk
-6 db rugdalózónk
-2 db pulcsink
-1 db kardigánunk
-3 db kissapkánk
-6 db kiszoknink
-1 db tutyink
-2 db kocsicipőnk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerinntem elég jó vásárt csináltunk, tekintve,hogy mind vadzsi újak, és Brendonosak. :roll: 8) :lol:
Monjuk szegényeket nagyon sajnáltam. :( :( :(

Aztán közbe eszembe jutott, hogy Én azt mondtam nektek, hogy csak 1 pólója van Noelnek pedig utána vettünk még neki a Debenhamsba 2 pólót, 1 kardigánt, 1 kantáros farmert pólóval, 2 nadrágot, meg vagy 6 előkét. :oops:

Úgyhogy ruházatilag szinte minden megvan, még harisnyát,trikót,kocsikabátot meg overallt kell venni. :lol:

Tilli
Le a kalappal előtted a tegnap miatt komolyan. :oops: :roll:
Orrvérzés engem még elkerült eddig (kopp-kopp-kopp). Tiédet sajnálom. :?

Ginuska
Igen a nevekre gondoltam. :oops: :roll: Beírtam mind3-at a tábliba, a Sofia az nektek hogy lesz? úgy mint Sophia vagy Szófia? :roll: Ezt nem értettem. :oops: Amúgy szeriha számít valamit nekem a Georgina és az Antónia is nagyon tetszik. :oops: :roll: A Georgina jobban. :lol:

Pocok
Nem gond, azért kérdeztem. :wink:

Andi
"Ugye? Olyan jó anyukánál lenni"
Igeenn nagyóónn.. :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Szállítólevél a búrotokhoz,babakocsihoz kell, de még utána érdeklődök. :roll:

Én megértelek, Charlottenál már én is nagyon vártam,hogy vége legyen. :oops: :oops: :oops: MOst sokkal könyebb,pedig azt mondják a fiúkkal nehezebb.. :roll:

Screen
Bírtam a nevet! :wink: Amúgy nagyon jópofa nekem tetszik! :lol: Nem is ismerek Teodor nevű pasit. :roll: Majd most fogok. :lol:

Bobóbaba
Köszi a jó kívánságokat! :wink: Jó idő remélem lesz! :roll:

Sztercsi
Dokinál mi volt??

Betty
Holnapra ++++++++++++

Trixi
:( :(
idegenek :evil: :evil: hogy lehet valaki ilyen?? Én se megyek oda minden idegenhez a buszon avgy nemtom,simogatni a hasát. :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Hú lányok,nagyon sokat írtatok!Előre is bocsi,de rövid leszek,mert majd leragad a szemem :roll: :roll: :roll:

Monica!
Nagy szerncsétek volt ezekkel a rucikkal!Tök jó! :lol: :lol: :wink:
Bár azért Őket nagyon sajnálom! :cry: Hogy lehet azt megélni ha valaki a 30.-ik hétben elveszti a babáját :?: :?: :?: :roll: :roll: :shock: Úristen!Bele gondolni is szörnyű! :shock: :roll:

Trixi!
Hasi simogatás idegenektől..... :twisted: :twisted: :evil:
Én se tűröm!Milyen már az?Ez teljesen magánszféra! :shock:

Twinsmomma!
Nálatok nincs árvíz? :shock: A ma esti híradóban mondták,hogy Ausztriát is súlytotta az árvíz. :cry: :shock:
Nem semmi,ami Kőszegen is van! :shock:

Bobóbaba!
Szigorú pihi! :) Vigyázz magatokra! :lol:

Holnap jövök bővebben!Jó éjt mindenkinek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok,

Monica,éppen tegnap este írtam át a neveket a gmailon, de komolyan mondom, hogy még 100x változhat, mert egyáltalán nem tudunk megegyezni..... Nekem évek óta tetszik a Georgina, de a párom hallani sem akar róla :cry:
Az Antónia pedig neki tetszik, de nekem meg annyira nem....
A Sofia egyenlore csak otlet - amúgy lehet ebben a formában is nálunk anyakonyveztetni....

Lányok, ma végre megvettem az elso ruhácskákat a Picurkának :D Vettem 3 db. rovid ujjú body-t, 3 db. hosszú újjú rugdalózót, egy pár kiscipot és van 3 pár zoknink :lol:

Nita
, OK, akkor ezek szerint csak nálunk van ez a szokás :oops:
A másik terminust nekunk a baba elso megmozdulása alapján szokták meghatarozni.

Na megyek, mert ragadnak le a szemeim....
ginuska
 
 

 
 

Trixi! +++++ energia neked!

Tilli, ugyanez a véleményem a pocaksimiről. Anyukám meg is bántódott kicsit, hogy még neki se engedem, de most az egyszer önző vagyok, és az a legfontosabb, hogy nekem mi esik jól. És asszem már megbékélt. :wink:

Wow, Monica! Jó vásár!
De én is nagyon sajnálom őket! :cry:

Sziszkó, a kérdésedre a válasz: irgalmatlan nehéz. :cry:

Nita, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Terhesség: valójában én is szeretek kismama lenni, csak az állandó félelem keseríti meg az életemet, mert most már nagyon közelít az időpont, amikor tavaly elkezdődött a baj. Nagyon igyekszem csak arra gondolni, hogy minden rendben lesz, és még egyszer nem történhet meg, de néha úgy érzem, fogytán az erőm.
Vendég
 


Sziasztok!

Judy! Próbáljunk nyugodtak lenni, és mondogatni, minden rendben van!!!!Olyanra még véletlenül se, hogy vmi baj lesz!!!!!

Doki: Minden OK! A méhszáj kökemény, zárt. Szívhang mint a dob, ütemes, szuper volt. De nem csinált UH-t. Nem erőltettem. Szte nem jó, ha vki sokat csináltat. Majdnem ad se tetszik neki. De megérti, hogy a kismamák megnyugtatásként mennek Uh-ra.
És aztán elkezdett bókolni. Szerinte és ezt ne értsem félre én olyan szép kismama vagyok. A hajam, a bőröm hibátlan.Nem mindenkinek mondja. Erre mondtam neki, hogy köszönöm. Kérdezte, hogy ez még a korábbi farmerom, ami rajtam van? Aha, semmit nem híztam, bár a gomb nem volt begombolva :D csak cseles elrejtettem. Azt mondta, akkor nem is fogok sokat és hogy majd így akar szülés után a férjemnek visszaadni.
És fülig érő szájjal jöttem ki a rendelőből.

De ma reggel sztem a Jóga miatt fájdogál a pocim, mintha hasizomlázam lenne. törpi se aktív. Szegényt ébresztgetem, de nem rugdos. Lehet azért, mert én is 5 kor keltem, mostanában én sem tudok aludni sokáig.

Hassimi: Kedves barát, ismerősnek ok, de másnak nem. Szerencsére kevés az elvetemült, aki próbálkozik.

Törpi kopogtat :)Kényelmetlen neki az ülés.Na most már feltettem a lábam is, így jobb neki is.

Ma lesz Edda koncert nálunk. Jó lenne elmenni. Nem vagyok nagy rajongójuk, de szuper bulikat csinálnak. De már megint jönek a felhők..................Szerencsére a Duna jó pár km-re van, nem fenyeget minket.

Hűha, ma nagyon sokat írtam :oops: :oops:

Puszi! Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Először is:
Nita!!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Trixi!
Hát, nagyon nehéz napod lehetett akkor.... :( Őszintén sajnálom.

Judy!
Csak azt tudom mondani amit Sztercsi. Próbálj ne gondolni a rosszra, hanem csak a jóra.. Tudom, könnyű mondani. De nem szabad bevonzani a negatív gondolatokat. Nem lesz semmi baj, és punk-tum.!!! Oké? :wink:

Monica!
Tényleg nagyon jól jártál a ruhácskákkal, de nagyon sajnálom én is az előző tulajdonosát. :cry:

Jaj, csajok! Jöhetne már a jó idő.... Lassan eltellt 1 hónap a nyárból és még nem voltunk a strandon. Pedig a kisfiam már úgy várja hogy csobbanjon.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


kicsike1 írta:Vcsibe az tök jó,hogy nem kell bemenned. :D
Amúgy pedig közelebb vagyunk egymáshoz mint gondolnád :D :D legalábbis a munkahelyünk. :D Te mit csinálsz vagy hol vagy a gyártelepen? :D

Szia Kicsike!
Hát mégis be kell mennem... :evil: Reggel 7-re ott voltam a rendelőintézetnél, sorba álltam kb. fél órán át, majd a p.csa közölte velem, hogy ez a beutaló nem jó. Mert hogy ez ugyan mi a csuda, hogy gondoltam, hogy ez ide jó, ki sincs töltve rendesen. Kedvesen közöltem vele, hogy szívesen kitöltöm a hiányzó adatokat, hiszen tudom a TB számom és a születési dátumom. Ekkor közölte, hogy nincs rajta valami naplószám sem, ez nem is érvényes így. ANYÁD.
Felhívtam a MiniKlinikát, ahol a dokim magánrendelése van. Sajna a doki Amsterdamban van konferencián, így nem tudtak segíteni.
Hagytam is inkább a fenébe, szerdától három napig szabin leszek, majd akkor elmegyek a Szent Istvánban. A dokim ott főorvos, simán megcsinálják majd. Csak nem akartam oda bebumlizni. De majd bemegyek néhány bababoltba vigasztalásul. :D

Viszont kihasználtam az időt, hogy nem kell 8-ra bemennem dolgozni, elugrottam a házidokihoz, mert két hete fáj a torkom. Néha már nagyon élesen. Megnézett és kiderült, hogy a gyomorégés okozza! :shock: Mert kimarja a torkomat és attól fáj. Mondta hogy kis mennyiségben szedhetek rá valamit. Vettem Maalox szuszpenziót, mivel folyadék, jó gyorsan hat és jól adagolható. És mivel csak a gyomorban hat, a babát nem érinti.

Amúgy én a Nilfisknél dolgozom. Ez egy dán takarítógép-gyártó vállalat, itt vagyok termelés tervező. Hat sornak a termelését tervezem, nem egy uncsi meló. :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Nita nagyon boldog szülinapot sok erőt egészséget kívánok. :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziszkó29 írta:Sziasztok!
Vcsibe!
Te végig akarod dolgozni a nyarat????? Le a kalappal előtted! :)
Bár ahol jó a társaság,ott repül az idő! :lol: :lol: :wink:

Ühüm... Itt van klíma, ebből a szempontból jobb is mint otthon. Ráadásul kiveszem az összes idei szabimat, így a mai nappal már csak 32 napot kell dolgoznom (azért számon tartom :wink: )

Ráadásul féltem a soraimat, mi lesz velük nélkülem. :) Lassan átadom őket a többieknek, de ha bármi gond van, a doki azonnal kiír. Amúgy sem mindegy, mennyi pénzt viszek haza, főleg most.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


NITA! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :D :D :D
Vendég
 


Nitácska,
boldog szülinapot! :D

Judy,
MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!!! (Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni!!!)

Ginuska,
még nálunk sincs végleges névválasztás :roll:
Dupla időpont szülésre??? :) Elég azt eccer is!!!! :) :) :)

Sztercsi,
5kor keltél??? :roll: Pihizgess is azért! :P

tillidian
 
 


Nita,
Isten éltessen sokáig eroben, egészségben ! :lol:

Twins,
Sopronban csinálták az UH-t.... :oops: :oops: :oops: Bocsi, hiszen írtad is azelott, de amíg tanultam az államvizsgára, csak kapkodva tudtalak benneteket olvasni... meg kozrejátszik a terhességi feledékenység is :roll:
Akkor ezek szerint MO-on is vannak nagyon jó minuségu UH készulékek :wink:
Mi ma megyunk Gyorbe 4D-re , már alig várom :D

Judy,
pozitív gondolatok++++++++++
MINDEN RENDBEN LESZ!!!
ginuska
 
 


Lányok,
Ti hányszor mentek majd 4Dre a terhesség alatt? :roll:

tillidian
 
 


Tilli,
nálunk tényleg így van :oops: :roll:
De én ezt jónak tartom, hiszen a menzi alapján, amit kiszámítanak, az általában úgysem pontos. Igy van 2 lehetséges idopont és általában e ketto kozé szokott esni a tényleges szulés ideje. :wink:
ginuska
 
 


Vcsibe szia.Nagyon sajnálom,hogy így viselkedtek veled a dokinál.
De az tök jó,hogy mész babaoltokba :D
A Soroksári úton van egy nagy áruház a Baby outlet oda szeretnék már nagyon bemenni. :D
Eddig nem akartam vásárolgatni de most már szakitok rá időt.
Az a rossz ,hogy reggel 9-fél 6 -ig dolgozom minden nap és még szombaton is 1-ig.Tehát van másfél napom ami szabad.Örülök ha othon végzek a melóval. :( és persze minden este még a főzés is .Ez van.Az ember örül ha egyáltalán munkahelye van.
Hallottam már a cégről ahol dolgozol,a szomszédom öccse is ott van valahol irodában.Én pedig itt a Brüderben.
:D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


screen írta:én jövő héten megyek terheléses cukorra, ha veszem végre a fáradságot és felhívom az asszisztens hölgyet... Istvánosok, nem jön vki jövő héten? :?: mehetnénk együtt :)


Én szerdán ott leszek. :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Nitácska! Boldog szülinapot!
Tök jó az új vonalzód. :)

Pattogóbolha! Hát nagyon pattogsz, a bajaid ellenére! Ennyi kaja! Csak kapkodom a fejem! :shock: De padlizsánkrémet én is fogok csinálni a jövőhéten, remélem kapok olcsón padlizsánt. Imádom! Egyszer allergiás lettem a műzli miatt, ami után két hétig semmilyen állati fehérjét nem ehettem (már egy vajaskenyértől is előjött!). Lecsón, padlizsánkrémen és gyümölcsökön éltem. Mázlimra nyár volt, így ki lehetett bírni.

Csíkok: én Gabi babaolajjal kenem, igazából csak az a fontos, hogy rugalmasabbá tegyük a bőrt, így jobban tud nyúlni, de a hajlam ellen nincs mit tenni.

Twismomma! Teljesen igazad van, hogy ilyenkor nem csak boldog lehet az ember. Nekem is hasonló gondjaim vannak. Inkább azt írd meg, hogy mit kaptál a gyomorégésre!

Az én sógornőm sem bírta a terhességet, nem is akar több gyereket. Ezt is az öcsém szerette volna nagyon, de többre nem tudja rávenni a feleségét. Azért sajnálom, mert imádja a lányát és nagyon örülne egy újabb bébinek. :(

Kicsike! Mi már voltunk a Soroksári úton lévő outletben, ott is azokat éri megvenni, ami akciós, nem túl olcsó. Bútort egyáltalán nem veszünk, a kedvesem csinálja majd meg. Babaörzőt, meg ilyeneket veszek majd használtat, úgy féláron megkapom. És sok jó internetes boltot találtam, ahol klassz dolgok vannak olcsón.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Tilli,
én most megyek eloszor 4D-re és szerintem max. még1x elmegyek a harmincvalahányadik héten, de nem biztos..... Kotelezo UH meg lesz a 30. héten a dokimnál, meg aztán a végefelé is elég gyakran! Ugyhogy tobbszor szerintem biztos nem megyek!

En kedden megyek terheléses cukorra :evil: ...majd viszek citromot!
ginuska
 
 


Sziasztok!
Végre van gépünk!!! :D :D :D :D :D
Nitácska: Nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!
Judy: Nyugi, nem lesz semmi gond! Csak a szépre, és jóra tessék gondolni!
Sztercsi: Grat a jó eredményekhez! :)
Ginuska: Várunk majd az eredményekkel, meg képet is kérünk! :)
Monica: Tényleg nagyon jól jártatok. :) De szegény szülők. :cry:

Hassimi: Hála az égnek nekem eddig még senki "idegen" nem akarta simizni, inkább csak dícsérgetik. Anyósnak már bemutatkozott a pici fiam, anyukámnak még nem sikerült...
bobóbaba
 
 


Jaj, Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszi, hogy biztattok! Olyan jól esik!
Tilli, a védőnő is mindig ezt mondogatja! :D
Ezért is szeretek ide jönni, mert itt mindig kap jó szót az ember.
És én olyan típusú ember, akinek szüksége van folyamatosan a megerősítésre. :oops: A férjemtől is azt kértem, sűrűn mondogassa, hogy sikerülni fog, mert minél többen hallom, annál jobban tudok én is hinni benne.

Ó, Vcsibe, jó bunkók voltak veled. És a gyomorégés. :evil: :evil: Remélem, jobb lesz a vitamintól.

Till, mi egyszer megyünk 4D-re, jövő csütörtökön. Már nagyon várom!
:D
Vendég
 


Sziasztok!!

Hú,iszonyat mennyiséget írtatok!

Monica!Nagyon szomorú,ami a kismamával történt,de azért örülök,hogy ti jól jártatok a ruhákkal.

Judy,persze,megértelek,hogy aggódsz,de hidd el,nem lesz semmi baj!

Azt,hogy mennyire élvezem a terhességet.....hát....
Tény,hogy az előzőt jobban élveztem,de most már egy gyerek mellett kezdek kimerülni.Alig várom,hogy lemenjünk egy hétre Debrecenben,ahol anyáéknál se főzni,se takarítani nem kell.és Pannira is segítenek vigyázni.(vasárnap indulunk)
És sajnos a gyomorégést sem fogom most se megúszni.

Két éve annyira égett a gyomrom az utolsó hetekben,hogy kijött belőlem minden éjszakánként :(

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ami a 4D-t illeti,eddig úgy terveztem,hogy most kihagyjuk anyagi okok miatt.
De pár napja elhatároztam,hogy inkább kigazdálkodjuk,mert igenis nagyon kíváncsi vagyok a kistesóra.(ja,meg a kislányságát is szeretném végre látni :D )

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ginuska tegyél fel képet légyszi a 4d-ről. :D
Mi jövő héten megyünk másodszor.
Én is nagyon várom,szeretem az ultrahangokat mert olyankor mindig azt érzem,hogy ez egy nagy találkozás, és hónapról hónapra válozik nagyobb erősebb. :D
Mikor először hallottam a szívhangot az valami fantasztikus volt el is bőgtem magam. :o
Gyomor égésre lehet szedni a Rennie savlekötőt én úgy tudom,de megyek kb.2 hét mulva a gastro dokimhoz és megkérdezem mit javasol.Nekem minden hónapban kell mennem ellenőrzésre és teljes laborra,de így legalább nyugodtabb vagyok ,hogy minden ok.
Nagyon rendes dr.nő. :D

Vcsibe az interneten én is nézelődtem és keresgéltem olcsóbb boltokat.szerencséd van ,hogy nem kell megvenned a bútorokat az is egy csomó pénz. :cry:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nitácska!Boldog születésnapot!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


sziasztok!

4D: csak egyszer mentünk, nézegethetjük a babát eleget, ha kibújik. :lol: :lol:

Judy: teljesen megértem az aggódásodat. Amikor a fiamat vártam én is rettegtem ahogy közeledett az időpont, amikor az előző évben megtörtént a tragédia. De utána megnyugodtam és azóta sem parázok/tam rajta. Meglátod amint túllépsz egy nappal is az időponton teljesen meg fogsz nyugodni- rendben lesz minden.

Gyomorégés: már kezdődik nálatok? :shock: Szerencsére eddig elkerült. Csak el ne kiabáljam.

Csajok itt akkora eső esett jégdarabokkal, hogy sz...rrá áztam mire hazaértem a gyerekkel. Szerencsére a babakocsin volt esővédő, persze nálam semmi, a bokáig érő vizet nem tudtam elkerülni, az utolsó két sarkot már mezítláb tettem meg, így legalább nem csúszkált a lábam a papucsban. Most éppen melegszem. :? Folyamatosan hallom a tűzoltók szirénáit, a csatornák nem nagyon bírták a terhelést. :x

Kép
Kép
tündér09
 
 


Monica,
teljesen rosszul lettem a sztoritól, hogy a 30. héten meghalt a szomszédék babája :cry:
valahogy az időjárás is olyan lehangoló + ma van az uccsó munkanapom, ezren jönnek búcsúzkodni, kaptam nagy csokor virágot. Egyik szemem sír, a másik nevet.

Vcsibe,
akkor ha tudok szerdán menni én is, fogunk tutira talizni. Legalább egyikőtőket látnám élőben is :lol:

Trixi,
tényleg agyament, amikor az ember hasát babrálják idegenek. Főleg a Te helyzetedben, akkor..

Judy,
pozitív +++++ gondolkodás! Nem lesz most semmi baj! Tutira! Egészséges babód lesz majd a 40. héten! :)

Nita,
boldog szülinapot!

Képzeljétek, ma hajnalban beugrottam a Tescoba egy csoki croissant-ért, erre látom, h a babaruhák táján 50%-os leértékelés van.
Nem tudtam otthagyni egy édes, meleg rugdalózót és egy 3 db-os body egységcsomagot. Ezek Maszat első ruhácskái. :lol:

Aggaszt viszont, hogy a Nagyim nem javul. Nem értem, hogy miért nem adódhat az ember életében felhőtlenül boldog szakasz? :?: :?: :shock:

Kép
screen
 
 


4D: én a 30. hét környékén tervezek még 1x elmenni. :)

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Most érkeztünk meg az egyik nagybevásárlásból! :lol: :lol:
Én alapvetően imádok vásárolni, de már a végén nagyon elegem volt, meg a lábam is nagyon fájt, a kocsiban meg hányingerem volt. :?
szóval a mai szerzeményeink:
-babakocsi (végül az ABC design Condor 6S-t vettük meg)
-hordozó (végül ebből is a babakocsihoz tartozó vettük,mert az volt ráírva 0-13kg.-ig. Meg nemtudom már ki írta (Zanikó? :oops: ),hogy hosszban növik ki úgy is.
-táska (ebből is ABC designt vettük ezt én nem akartam, Apa ragaszkodott. :oops: :roll: )
-szopipárna (ezt a Húgomtól kaptuk)
-ágynemű,fejvédő,1 ágynemű huzat szett,baldachin
-2 takaró (ezeket anyuéktól kaptuk)
-cumisüveg melegítő
-kád,állvány (a kádat a Bátyáméktól kaptuk és van benne olyan izé, amibe beletudjuk rakni és nem kell fogni.)
-porszívós orrszívó
-hajkefe
-3 fürdőlepedő

Úghogy ezennel a Brendont letudtuk. :roll: Kövi kör az Ikeában lesz, de az majd csak a jövő héten.

Csajok
A 30.hetes babaelvesztéssel nem akartalak Titeket felkavarni vagy megijeszteni, csak hozzá tartozott sajnos a történethez. :( :( :(

Gina
Jaah téleg Te Szlovákiában laksz! :lol: Akkor értem a Sofia formát. :lol: És akkor 3 Sofia (Sophia) topicbabánk lesz? :roll: :lol:

Nitának sok boldog szülinapot!

Sztercsi
Dejó,hogy minden Ok volt. :wink:
Dokid :lol: :lol: :lol:
Ha te írásod nagyon sok, akkor én mit szóljak? :oops: :lol:

Vcsibe
SZTK.s sztori. :evil: :evil: :evil:

4D: mi már többet nem megyünk.

Betty
GYere mesélj mi volt!! :wink:
Vendég
 


Hahó Mindenkinek!!!

Na, megvolt a vizit a dokinál, de elhiszitek, hogy még mindíg nem akarja megmutatni magát a picim?????????? Kérdezte az orvos, hogy láttuk e már a nemét és én mondom, még nem, de reménykedtem benne, hogy talán ma.....ő erre: sajnos nem látom,mert ülőhelyzetben van. A fejecske felfelé (mondjuk ezt érzem minden nap a rugdosásokból lefelé) és csücsül. Hát nagyon titokzatos egy babuci az biztos :D :D :D De a lényeg persze, hogy minden ok, a korának megfelelően szépen fejlődik és azt mondta a dokim, hogy hosszú baba. (magas!!) 1-2 hét múlva jön Athénből a genetikai doktornő és csinál majd egy részletes uh-t, ott biztosan kiderül majd ki lakik odabent.
itt is zuhogott az eső reggel és jól el is áztam a városban, de minden egyes látogatás után az orvostól olyan boldog vagyok, hogy nem zavar semmi.
Csatlakozom azokhoz, akik imádnak terhesnek lenni!!!! Én nem siettetem az időt..szeretném kiélvezni minden pillanatát ennek a csodálatos élménynek. Főleg amióta rugdal...milliószor átélném még!!
Zanikó: nekem is egészen más ez a terhességem így gyerekkel..fárasztó, de igyekszem mindenhol ott lenni! Remélem hamarossan ki tudod majd pihenni egy kicsit magadat anyukádéknál!! mert később sok sok energiára lesz szükségünk!!!!

Trixi: sok sok lelkierőt kívánok Neked!!!!!

Judy: megértelek, én ugyan egy csodálatos, egészséges kisfiút hoztam világra a vetélésem után 3 évvel, de még mindíg bennem van a félsz. Féltem a kisfiamat, féltem a kisbabámat-ha nem érzem mozgolódni rögtön bepánikolok, főleg ha veszekedtünk a kicsimmel, vagy egy fárasztó nap után. De megpróbálok én is pozitívan gondolkodni és kiélvezni ezeket a gyönyörű hónapokat, mert ha nem így teszek azzal nem csak nekem, de a gyermekeimnek is sokat ártok. Próbálj Te is lazítani egy kicsit és élvezz ki minden pillanatot!!!

Nita: úgy láttam, hogy szülinapod van? NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK én is Neked!!!!!!

most már le kellene feküdnöm egy kicsit,mert hamarosan felkel a trónörökösöm és akkor már nincs idő pihire este 11-ig, amig lerakom éjszakára alukálni.
mindenkinek jó hétvégét kívánok
ui: hallottátok, hogy meghalt Michael Jackson? én nagyon elszomorodtam, mert nagyon nagy sztár volt.. sok sok élmény kapcsolodik a dalaihoz-úgymond vele nőttünk fel...sajnálom nagyon, s csak 51 éves volt.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Betty
Hát a te bébid aztán szégyenlős. :lol: :lol: :lol:
De örülök,hogy egyébként minden rendben,hiszen ez a lényeg!

Michael Jacksont hallotam, és nagyon sajnálom, hiszen egy legenda volt, és szerintem nagyszerű volt amit csinált, a zenéje,mozgása minden. :( :( Csah hát teljesen tönkre tette magát. :? Nem kötözködés, de csak 50 volt, és ennek alkalmából lett volna most egy turnéja és már arra készült. :oops: :(
Vendég
 


Monica: Szupi, hogy ennyi mindent sikerült megvennetek. :D
Betty: Örülök, hogy minden rendben van veletek. Szégyenlős a picurid... :D :D :D
Jackson: Nagyon sajnálom, hiszen tényleg egy legenda volt, bármennyire is felelős lehet érte, hogy így alakult... :( :cry: :( :cry:
bobóbaba
 
 


Nita BOLDOG SZÜLINAPOT! Isten éltessen Titeket!:)
hajnalocska
 
 


Héééé, nekem eddig a vonalzómon egy CICA volt és nem egy vicsorgó hal féleség, és át sem állítottam, hejjj a kutya fáját!:D

Majd, ha lesz energiám állítgatok! 8)
hajnalocska
 
 


köszi csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monica: ja, én csak ma azt hallottam hogy 1958-ban született és abból következtettem a korára. Hónapot nem tudok.

Az itteni barátnőm, aki szintén anya és most terhes (de a 6-dik hónapba lépett most be) ma írta, hogy az ő picurja sem mutatja meg magát.(tegnap volt orvosnál) Valóban nagyon szégyenlősek :D :D :D !!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


NITA!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!


Kép Nitának :-) :-) :-)

Sztercsi!
örülök,hogy minden rendben Veletek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vcsibe!
Akkor végül is,nincs is olyan sok hátra a melóból!Elrepül az a 32 nap! :lol: :lol: :lol:
Gyomorégés.... :evil: :? Sajnálom! :cry:

Ginuska!
Írj,hogy mi volt a 4D-n!Képet!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kicsike!
Még májusban voltunk a Baby Outlet-be szétnézni!Hát tényleg ki kell fogni az akciós dolgokat,nem egy olcsó hely! :roll: :shock:

Tilli!
Mi a 15.-ik héten voltunk 4D-n és még egyszer megyünk,mikor a 27.-ik hétben leszek. :lol: Kb 5 hét!Már nagyon várom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bobóbaba!
Jó az új vonalzód! :lol: Majdnem én is ez mellett döntöttem valamelyik nap! :lol: :wink:

Screen!
Jobbulást a nagyidnak! :roll: :wink: Nagyon idős már?

Hajnalocska!
Valamelyik nap mindenkinek megváltozott "magától" a nagyonbaba-s vonalzóján a kis figura! :roll: Újból kell csinálnod,csak akkor lesz jó! :cry: :shock:

Betty!
Tényleg az a lényeg,hogy a babód jól van! :lol: Tudom nagyon szeretnéd tudni a nemét,hisz már csak te egyedül (azt hiszem)nem tudod,hogy ki lakozik a pocidban! :roll: De írtad,hogy egy-két héten belül mész uh-ra,akkor bizti megmutatja magát! :lol: :lol: :wink:

Nálunk is nagy vihar volt délután!Dörgött meg jég is esett! :shock: :shock: :shock: Fujj eső! :evil:

Holnap megyünk esküvőre,bízom benne,hogy nem fog esni.Szeretnék szoknyában menni! :oops: :lol:

Hétfőn megyek egy genetikai uh-ra,mert a 19.-ik héten a doki nem tudta rendesen a babóm megvizsgálni,mert frede fekvésben volt és nem akart megmozdulni :lol: :lol: :oops: Remélem mostmár meg tudja tüzetesen vizsgálni! :roll:
Kedden meg a kötelező havi orvosi vizsgálatra megyek és kérek beutalót a terheléses cukorvizsgálatra.Oda szerintem meg szerdán megyek!Hú!Sűrű hetem lesz a jövőhéten! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Ginuska! Győrben melyiknél voltatok? Én először a babits utcába akartam menni, de aztán mégis a korháziba megyek 4D-re.
Hogy nézett ki az ultrahangos? Na persze ha nő volt?

Bocsi, de rohanok. Apát kiviszem Edda koncertre. Nem nekem való a tömeg, a sok állás... Szóval én ezt kihagyom. Tavaly ott voltam..

Puszi!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Nita!Boldog szülinapot!!!


Hassimi...folytatódott...ma egy vendégem jött oda,amíg mostam a másiknak a haját és simogatta meg a hasam....áááááááááááááááá

Amit nem értek: eddig is duci voltam,iwiwen láthatjátok,és most mindenki ugy simogatja a hasam,mintha az mind a baba lenne.Pl ma a gyomromat simizte a vendég :lol: :lol: :lol: :?

Köszönöm a +++energiát,kezd mostmár minden jobb lenni.

Most párom gyerkőce nálunk van és mondta anyumnak hogy az apukámnak is küldi a puszit.
Nem tudja még ő hogy mi történt,dehát egy 4évesnek hogyan mondjuk el???Majd ha keresi akkor leülök vele és elmagyarázom,de már előlre sírok ezen...ugy szerették apuval egymást mintha édes rokonok lennének.

Monica!Ügyesen vásároltatok!

Betty!Pedig gondoltam ma rád sokat,hogy mutassa a babád magát.Reméljük majd a köv UH-n!!!

Vcsibe!Gyomorégésre nekem a green mix por vált be eddig a legjobban. Teljesen növényi és ajánlják is terhesség alatt. Lúgosítja a szervezetet.

Hajnalocska!Nekem is ujra kellett csinálni a vonalzót!

Screen! Reméljük a mamád jobban lesz! Szeretném ha nem kellene átélned olyasmit amin átmenetben vagyok én is.

Pusza Nektek!!!
Vendég
 


Nita
Boldog szülinapot!! Hogy ünnepeétetek? :D

Betty
Tök jó, hogy minden OK :D Ez a lényeg!! Szerintem kislány egyébként, mert a kuki - és egyéb részek - ülőhelyzetben is látszódik valamennyire 8)

Screen, édesek lehettek a kollégák, tök jó, ha ilyen jó a csapatszellem egy melóhelyen :D A nagyidat sajnálom :cry: tudom milyen érzés ez :cry:

Gina, remélem élmény lesz a 4D nejtek is :) :!:

Mónika, klassz, hogy lassan minden megvan ami kell :P Ja, akartam még neked írni, én ismerek olyan 90 feletti nénit, aki kapálja a kertben a kukoricát, és nagyothallásom kívül kutya baja :lol:

Sztercsi, örülök, hogy minden rendebn volt a dokinál!! Edda koncert...nem rossz, én szerettem ...bár a koncerteket mostanában nem bírom, illetve a kicsi a pocakomban rugdos olyankor nagyon ha túl hangos dolgokat hall 8)

Trixi, nem lehetett könnyű... érdekes, nekem se nyúl senki a pocimhoz, csak a hozzám legközelebb állók szerencsére :D

Judy, nem lesz baj :!: :!: Ahogy Gina írta, pozitív gondolatok :!: :!:

Tündér, remélhetőleg nem fáztál meg :shock:

Vcsibe, aranyos ahogy a "soraidért" aggódsz :D Ilyen munkaerő kell mindenkinek :D A gyomorégés szerncsére nálam még nem ennyire rossz, nem semmi, hogy már a torkod így kimarta :cry:

Jó éjt mindenkinek :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Szép jó reggelt minden kis anyucinak!!!

"szép reggelt" írtam...pedig ma sem látszik javulni az idő, rendesen be van borulva. Aki múlt hét végén jött egy hétre nyaralni az nagyon kifogta. Sajnálom őket, főleg azokat, akik egy rakás pénzt kidobtak a nyarálásra (s azt is évekig spórolták, hogy kijöhessenek) s most tessék: még a tengerben sem lehet fürcsizni, mert lehült rendesen. Nekünk mindegy, mert úgyis csak vasárnaponként jutunk le és még lesz egy pár meleg vasárnap a nyárból!!!!Most meg örülök, hogy nincsen kánikula, bár ha menni akarok valahová nem tudom mit vegyek fel. Nem készültem erre az átmeneti időre.
szisz, trixi, őzike!!!! Nagyon köszi, hogy gondoltatok rám, hát tényleg én is azt néztem, hogy a tabliban már csak én vagyok aki nem tudja a babuci nemét. Valóban kislánynak érzem én is, s lehetséges, hogy ezért nem látunk semmit.?
A kis csillagom még csicsikál- a tesója már korábban felkelt és motoszkált. Takarítanom kellene, de nem akarok zajt csapni, hagy aludjon. Mondjuk ebben az időben abszolút nincs kedvem ügyködni. Ma este elmegyünk egy barát házaspárral vacsizni valahová. De megint a mit vegyek fel a problémám. este ráadásul még hidegebbb lesz.

Szisz: drukkolok a hétfői uh-ra!!!!!

most mennem kell....
üdv mindenkinek
betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok lányok! Talán ma végre valami nyárszerű idő lesz...

Bobó, de jó, hogy minden OK veletek! Aztán most már ne ijesztgess minket! :)

Nitácska, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Betty, nagyon izgi milyen nemű lehet a kis babó... én is lányra tippelek - tessék erősíteni a lányos tábort, mert túlerőben vannak a pasik!!! (Bár én mindig is az olyan helyeket imádtam, ahol a nemek aránya ilyesmi volt... :lol: )

Monica, nem mondod, hogy tegnap a Brendonban voltatok! Én is elmentem végre, hogy körülnézzek babakocsi ügyben. Nekem is az ABC az egyik befutó, vagy a Ped Peregó. Szimpi, hogy van egy váz és arra kell rápakolni az éppen aktuális eszközöket... Amúgy gondoltam arra is, hogy veszek a neten használtat - szerintetek érdemes? Nem tudom mennyire amortizálódik le egy ilyen szerkezet egy gyerek után...

4d: én egyen már voltam és még egyre elmegyek a 30. hét körül. Állítólag utána már nem annyira férnek el és nehezebb jó felvételt készíteni...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok lányok.
Sziszkó,Vcsibe köszi a tippeket,hogy csak az akciós cuccokat érdemes megvenni abban az üzletben.
Délután remélem jó idő lesz mert kertiparty. :D nagy sütés főzés az egyik barátunknál.Reggel meló előtt gyorsan sütöttem egy jó kis joghurtos gyümölcsös sütit.nagyon fincsi lett. :D :D
Mindenkinek szép napot és jó pihenést a hétvégére.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szilveeaa: Sorry, nem állt szándékomban... :oops: :oops: :oops: :) :) De amúgy Kevin ijesztgetett mindenkit. :lol: :lol: :lol:

Sehol senki ebben a dög melegben??? :wink:
bobóbaba
 
 


BOCSI A BETOLAKODÁSÉRT!

Bergon Bolygók II. Á. LUX 2 funkciós bolygókerekes babakocsi. Vízszintesre fektethető, ezért újszülött kortól kiválóan használható, állítható a háttámlája, sportkocsivá alakítható. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható. Nagy tárolózseb a kupolán, ill. hatalmas alsó tárolókosár oldalán cipzározható, így könnyebb ki ill. bepakolni. Lapra csukható, első kerekei bolygósíthatóak illetve fixálhatóak, kupoláján zippzározható szellőző ill. kukucskáló található. A legjobban téliesíthető babakocsi.

Tartozékok: téliesített vastag lábzsák, melyen egy zippzár található, így nem kell mindig levenni a babát könnyen ki tudod szedni. Kapaszkodó, esővédő, napernyő, szúnyogháló.

20.000.- (Új ára: 48.000.-)

A babakocsi téli születésű babáknak tökéletes, én nagyon szerettem, de nekünk már elég egy kisebb kocsi is.

Kerekei villám gyorsan levehetők, megkönnyítve az utazásnál vagy ha saras kerékkel nem akarod bevinni a lakásba.

Ha valami kimaradt kérdezz!
Kérdezz bátran!

Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál, vagy Gödöllőn lehetséges.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


köszi mindenkinek aki gondolt rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy be ne kukkantsak :oops: :wink:

Monica
Akkor már szinte minden megvan nálatok!
Nálunk még nagyon hiányos a babafelszerelés :cry:

Sziszkó
Mi hegyen lakunk :wink:
Sajnos, sok helyen van árvíz :cry:

Ginuska
Sofia :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálatok nincsenek jó UH-k? :roll:
Teljesen mindegy, hány időpont van, a gyerek úgyis akkor születik meg, mikor megérik a körme :lol: :wink:

Nitácska
Boldog szülinapot!

Till
Én már többször nem megyek. A két gyerek nagyon össze lesz gabalyodva, nem érdemes.

Kicsike
Nem sok ez a munka egy kismaminak?

Vcsibe
Omeprazol a gyógyszer neve.
Én egyszerre letudom a gyerekszüléseket :lol: :wink:

Betty
Sajnálom, hogy ilyen szégyenlős a kicsid.

Jacksont én is sajnálom :cry:
Vendég
 


twinsmomma köszönöm!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

én is gyors bekukk :D

Köszi a 4Ds kommenteket! Én még nem voltam, de azért elmennék 1x :roll:

Puszi, további szép hétvégét! :P

tillidian
 
 


Sztercsi!
Na milyen volt az EDDA koncert,párod mit mondott? Sokan voltak? :lol: :lol:

Trixi!
Tök ari lehetett párod kisfia! :lol: Az jó dolog,ha a Te szüleidet így szereti! :lol: :lol: Amúgy a kissrác Veletek lakik? :roll:

Betty!
Köszi a drukkot hétfőre! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsike!
Kerti party megvolt? :lol: Jól sikerült? 8) :lol:

Délután nálunk is volt egy jó nagy zuhi!De szerencsére mire mentünk az esüvőre,hétágra sütött a nap! :lol: Utána majd megfőttünk! :lol: De inkább,mint hogy hideg legyen,azt nem csípem! :? :roll:

Csináltunk ma egy pocifotót,felrakom! :lol: :wink:

Kép 22hét + 3 naposan :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziasztok:)

Ki milyen babakocsit vett (vesz)?
Mi szeretnenek szerdaig megszereszni , lehetoleg tobb funkciosat, a Graco eddig a nyero.

Kerlek irjatok mirol milyen velemennyel vagytok:) koszi!

sünciboglya
 
 


Sünciboglya

Mi csütörtökön vettük meg a babakocsit, így már a nagyonbb beruházásokon túl vagyunk. Mi is Graco-t vettünk. Engem valahogy ez fogott meg a legjobban, ár-érték arányban nekünk nyerő, megfizethető. Már a leendő nagyszülők is látták,nekik is nagyon tetszett. :)

Milyen az idő mindenfele?? :D Itt épp dörög, villámlik, és eseget az eső. Kész vagyok ettől az időtől. Mosni sem tudok, nem száradna meg, sétálni sem merek nekivágni, csavarogni, nem szeretek elázni.

Lili

Kép
édi16
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: