Új privát üzeneted érkezett!

Bogaracska:
Az én sógornőm júli 15.-én szül és még most is biciklizik.Nincs vele neki semmi gondja, a méhszáj zárt, ezért még az orvosa szerint lehet. :? Én ennyi idős terhesen kicsit másképp gondolom, de mindegy.
Bár kis városban laknak és nincs semmi forgalom, úgyhogy amiatt nem kell aggódnia.

Brigi:
Köszönöm a biztató szavakat.Én is próbálok pozitívan hozzáállni és csak a jóra gondolni!! :D Ha meglesz a 12 hetes UH nagyon meg fogok nyugodni.Még másfél hét. Alig bírom ki.

Pici76:
Szörnyű lehetett az álmod, de nagyon jól tetted hogy elmondtad itt mindenkinek, mert állítólag ha elmondod nem teljesül. :D Úgyhogy ne aggódj.
Egyébként nekem is vannak fura álmaim, de mikor felébredek nemsokkal utána elfelejtem. Nem tudom miért, régen nem volt ilyen.

Icu
Kép
Kép
icu03

Na én Dopplert még nem akartam venni :lol: :lol: :lol: De már csak 5-6 hét, és megnyugszol, ha mozog. Persze akkor azon fogunk parázni, hogy miért alszik olyan sokat, miért nem mozog :lol:

Heydie, biztos tetszeni fogsz a párodnak. Nem a hajad színébe szeretett bele :wink: Jackot én is sajnálom. Én még a koncertjén is kint voltam :lol: Nem tudom, Nálatok milyenek a csatornák, de nálunk a Viva is és az MTV is egész nap Jackot játszik csak

Rémálmai nem mindenkinek vannak, nyugi. A terhességek között csak pár olyan van, ami mindenkinél van. Megmozdul a gyerek, meg megszületik :lol: :lol: :lol: A többi nem mindenkinél van :lol: :lol:

Icu, nem jó a hozzáállás. Nem "még másfél hét", hanem már csak 10 nap :lol: Ugye mennyivel jobban hangzik? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Heydie, majd dobj fel barnahajú képet is, ha már így szőkén látthattunk :)

Icu, kösz :) hát ha ezen múlik, jó sok baromságot fogok még itt mesélni, gyakran vannak rémálmaim ugyanis.. és nálam nem függ össze a terhességgel ,eddig is voltak.. úgy látszik túl pihent vagyok, amikor nagyon fáradt vagyok csak kidőlök, nem érek rá álmodni :wink:

előbb csörgött a telcsim, Anyu számát írja ki, felveszem, erre egy csicsergő hang beleszól, aszondja nekem:

Szia kicsi Anyuci, mi újság van dodóba? Siess haza!

Zsófi volt az, majd megzabáltam online :lol:
vagy két percet elcseverésztünk, már olyan sok mindent lehet dumálni vele, félelmetes tempóban fejlődik a beszélőkéje, olyan szép időszak ez :)
pici76

Pici, ezt én is úgy várom már. Nálunk csak az anya, szeretlek, tessék, köszönöm, hagyjál, cica megy még :cry: Pedig imádom a csicsergő hangjukat. Képzelem, hogy örültél neki, hogy hallhattad a hangját.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás és a "nem" szó nincs is a repertoárjában? Te mázlista :wink: :lol:
pici76

Brigi -

[quote="hékás"]N írta:hékásem a hajad színébe szeretett bele :wink:

Hihi, na igen :)
egyébként köszi, MTV van, meg Viva is, gondolom, ha a magyar adók, akkor az itteniek is Jackot játszanak többnyire, mindjárt bele is kukkantok... :) koncert? Nem semmi :D

Pici - hétfőn UH után csináltatok majd pocakfotót a párommal, és akkor felteszem, az akkor 2in1, pocakfotó is meg barna Hédi is :D
Zsófi nagyon édes lehetett!

Tényleg, akartam kérdezni, aki már túl van a 12. hetin...az még hüvelyi ultrahang, ugye? Húú, nagyon várom már! Meg annyit írjátok a baba mocorgását, h egyre jobban várom már azt is :D mki olyan 16. hétre saccolja az első rúgásokat, de az elsőbabások elvileg később érzik (bár Brigi, ha te Marcit a 16. héten érezted, akkor bizakodó vagyok)...

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Icu nagyon sajnálom, ami veled történt, nem lehet könnyű egy ilyen dolgot kiheverni. Mikor történt veled ez aszörnyűség és végül milyen vizsgálat mutatta ki a rendellenességet?
Ne haragudj, hogy erről kérdezlek, ha nem akarsz írni róla akkor ne válaszolj, de mint kezdő kismama úgy érzem jobb ha tisztában vagyunk esetleges nehézségekkel is.

Nóra

Kép
fikuszka

Heydie, kíváncsi vagyok a barna hajó fotóra nagyon! 8) Nekem már a most hétfői UH hasi volt. Ekkor állapította meg a doki hogy 8 hetes vagyok, de szerintem 9, szóval jó esély van rá hogy a 12. heti is hasi, de nálam a nálam "öregebbek" erről biztosabbat tudnak nyilatkozni :lol:

Fogorvos: nekem van egy lyukas fogam, de már akkorra volt időpontom, amikor tudtam hogy terhes vagyok. Előtte anno mondta a fogorvos, hogy nem gáz az érzéstelenítő, mert csak helyileg hat, nem jut be mélyebbre, de ettől függetlenül én megvárom a fogtöméssel a 3. hónap végét, nem merek kockáztatni.

Köszi a jókívánságokat estére, szerencsére nem szabadtéri (múlt szombaton a másik kedvenc zenekarom koncertjét sajnos elmosta az eső a ZP-ben, de elvileg vmikor lesz esőnap!), és úgy hívják őket Abracadabra.

A rémálmok viszonylag sz*rok lehetnek olyankor amikor amúgy is érzékenyebb az ember. Én eddig csak egyszer álmodtam valami olyan hülyeséget hogy elhagyott a párom, de legalábbis félre kacsintgatott, de szerencsére annyira nem éltem át :wink:

Még 45 perc és eltolom a talicskámat innen. De jó lesz!!!

Kép
szerencsemák

a 12. heti hasi mindenhol

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi Csajok, wow, most okosabb lettem, én vhol azt olvastam, h a 12. heti még hüvelyi. De örülök nagyon, h nem, így azért kellemesebb lesz, pláne h jön Gyuri is (annyit beszélek róla nektek, h mostantól nevesítve írom, ha nem gond - mármint a páromról, de gondolom ez egyértelmű 8)). :D

Szcsm - én még nem is kívántam neked jó szórakozást, de akkor most megteszem; érezd jól magad este! :D A ZP-ben milyen koncert lett volna szombaton? :)

Kép
heydie

Heydie: köszi :) Múlt szombaton Géniusz koncert lett volna. na, innentől kezdve ha ismerős jár erre, biztosan be tudja azonosítani, ki vagyok :wink:

Kép
szerencsemák

heydie-én is kíváncsi vagyok az új hajadra, képet mielőbb! :D
pici, twist-hát igen én is inkább dolgoznék a 7-8. hónapig, de engem ugyebár a nászút után kirúgtak, így terhesen meg szinte esélytelen melót találni :(
hékás-valószínűleg el kezdem a lista írását, a kiságy már megvan, jöhet a többi :lol: csak amíg nem tudjuk, hogy fiú v lány nehéz :?
clara-a starndot nekem azt mondta a védőnő inkább felejtsem el, inkább a természetes vizek az ajánlottak, pedig én is szívesen úsznék :) Tornázni mindenképp akarok, ha tudsz vmi jó helyet szólj, járhatnánk együtt :P

Kép
Kép
bogaracska

Vigyázzatok a természetes vizekkel is, a barátnőm a Balatonban kapott egy fertőzést, amitől elvetélt. Én inkább csak házi úszómedencét javasolnék, ha van valakinek.

Nóra

Kép
fikuszka

Nóra-igen, lehet, hogy ezt a nyarat ki kell bírni fürdőzés nélkül, de ha ilyen idő lesz nem lesz nehéz :D
Én két hete kimerészkedtem strandra, és fürödtem is, utána lelkiismeretfurdalásom volt és egy hétig izgultam nem e elkaptam vmit :? Nem éri meg!

Kép
Kép
bogaracska

Bár azt mondják, hogy testmozgásnak, nagyon jó a hátúszás. Csak biztonságosan tiszta helyet kell keresni.
De, ami engem illet a Balcsit biztosan hanyagolom, maximum térdig fürdőzöm csak.

Nóra

Kép
fikuszka

Tényleg nem ajánlott már a Balaton sem? :shock: basszuska, pedig lehet, h oda mentünk volna nyaralni, mert akkor azzal párhuzamosan már rokonlátogatás, miegyéb is lett vna. A másik opció Horváország, nem bánom, ha a tengerben kell lubickolnom :D, csakhát ez meglepett...

Bogaracska - igyekszem a képpel 8) én is mindenképp akarok mozogni kismamaként is, valószínűleg jógázni fogok, már hetekkel ezelőtt bedobtak egy szórólapot, majd UH után felhívom őket. Mostanában indul.

Kép
heydie

heydie- a jógán már is gondolkodtam, de az megmozgat, vagy csak ilyen meditálás féle? :? Nem nagyon vagyok tisztába vele, de hallottam hogy jó!

Kép
Kép
bogaracska

Sztem megmozgat, mert vannak, akik azzal tartották formában magukat a terhesség alatt is, meg a "normál" jógáról is olvastam, h pl. aki fogyni akart, annak sikerült vele (nyilván nem akarok fogyni, csak azért írtam, h alátámasszam a "sztem megmozgat"-ot :D). Egyébként tapasztalatom még nekem sincs, neten olvasgattam utána. Biztos van benne meditáció-féleség is...majd ha eljutok, mindenképp megírom, h mi volt :)

Kép
heydie

Bogaracska - most ezt olvasom épp (jógás cikk, bocsi attól akit nem érdekel, ugorjátok át :)):

"A kismama jóga rendkívül kifinomult felkészülést nyújt a szülésre, mivel nem csak fizikailag, de mentálisan is felkészíti a nőt, de ha bevonható a felkészülésbe, akkor a papát is a szülésre, a gyermek érkezésére. A foglalkozásokon lágy, folyamatos mozgásban végzett gyakorlatok segítik a szükséges izmok megerősítését és a megnyújtását. Légzőgyakorlatok és relaxációs technikák segítségével oldódik fel a félelem és a feszültség és edződik meg a koncentrációs kézség. Nagy hangsúlyt fektetünk a gátvédelemre, amelyet nem csak a gátizmok tréningje, de egy speciális gátmasszázs technika is segít.
A jóga gyakorlatok statikus elemei a kismama jógában átformálva, lágyítva jelennek meg. A felkészülés így teljes és harmonikus."

Kép
heydie

Brigi:
Igazad van már csak 10 nap :D :D Ez sokkal pozitívabb hozzáállás. :) És tényleg jobban hangzik.

Én a cool-on hallottam ma jackoról és nagyon megdöbbentem.Mert én is szerettem, és szerintem nincs olyan ember aki ha meghallotta a zenéjét ne kezdett volna el mozogni(még ha csak egy kicsit is).

Nóra:
Elmesélem, de nem elrettentésnek hanem csak hogy megosszam veletek milyen az érem másik oldala.
2006 júliusában estem teherbe. Első terhesség volt nagyon-nagyon vártam. Minden rendben ment, legalábbis azt hittem. A 12 hetes uh-n(uzsoki) észrevették hogy nem fejlődik a kicsi koponyacsontja, ezért el kell vetetni. Majd közölték velem hogy nem tudják vállalni mert ők ilyen nagy terhességet már nem szakítanak meg, ezért adtak beutalót a II. nőgy.-ra.
Ott azt mondták még csinálni kell egy genetikai vizsgálatot(magzatvízből), csak úgy tudják megszakítani a terhességet ha az a vizsgálat is kimutatja hogy tényleg beteg a baba. Majd közölték velem a lehető legrosszabb hírt, hogy sajnos nem tudnak időpontot adni csak egy hónap múlva, mert nagyon sokan várnak ugyanilyen vizsgálatokra. Hiába mondtam hogy velem mi a baj, nem foglalkoztak vele. Azt mondták ez van! Gondolhatjátok mit éreztem abban az egy hónapban :cry: :cry: Tudni hogy az a kis élet aki benned fejlődik már nem sokáig lehet veled :cry: :cry: Nem kívánom senkinek. Elmentem a genetikai vizsgálatra, ahol megnéztek először uh-n és végül nem is csinálták meg a genetikai vizsgálatot, mert látható volt az uh-n is hogy tényleg mi van. Két nappal később kellett befeküdnöm a kórházba(II. nőgy.), nem volt fogadott orvosom(amit azóta is nagyon bánok). Úgy volt hogy megszülöm a babát mert már elmúlt 16 hetes. Persze szülésmegindító infúziót nem adtak, csak amit feltöltöttek a hüvelyembe(tágító, meg ilyesmik). Így a szülés nem is indult meg, ezért úgy döntöttek, hogy inkább vákuummal szakítják meg(ekkora terhességet már nem lehetett volna így megszakítani)
Műtét után bevéreztem, de úgy mintha kancsóval öntenék belőlem. A szobatársaim szóltak a nővéreknek mert én pár perc múlva el is ájultam. Vissza a műtőbe, felvágtak(császár) majd intenzív. Másnap újabb komplikáció..., újra műtő, újra felvágtak. Már azon voltak hogy kiveszik a méhem, ha nem változik semmi.7 liter vért kaptam. Majd hogy ne menjenek jól a dolgok, víz került a tüdőmbe ezért nem kaptam levegőt csak lélegeztetővel. Átszállítottak a kútvölgyibe hogy leszívják, majd 3 nap múlva vissza. 3 és fél hetet voltam bent a kórházba és az operáló orvosok közül(hárman voltak) egy sem nézett rám. Nagyon szörnyű volt.
Remélem nem ijesztettem el senkit.

Icu

Icu
Kép
Kép
icu03

sziasztok!

hu de elenkek es korankelok vagytok :wink:

szcsm: Geniusz!!!imadtam oket, nem is tudtam, hogy meg zenelnek egyutt :lol:

Olvasom a 12.heti hasfajasokat, allitolag normalis, mert nyulnak a mehszalagok, de ha gorcsolnetek, akkor talan a magneB6 segithet kicsit.
Vendég

icu- ez tényleg szörnyű, én megijedtem :oops:
heydie-köszi az infót, jól hangzik :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Icu - ez borzasztó, bele sem merek gondolni h mit élhettél át abban az egy hónapban (ez is elég ijesztő, vagy inkább szomorú statisztika, h ennyi kismamánál kell megszakítani a terhességet... :(), meg utána...7 liter vér, az rengeteg...nagyon sajnálom, ami történt, de most visszajött a baba egy egészséges testben, és veletek is marad! :)

Közben találtam egy nagyon jó oldalt, csomó fitnesz DVD-t lehet letölteni, több kismamás is van (RR torna, jóga, ilyenek), ha vki otthon tervezte h mozog, az szóljon és küldök privit :)

Kép
heydie

Icu Jesszusom, nagyon sajnállak!!! :cry: :cry: :cry: ha előre tudom, hogy mit éltél át eszem ágában sem lett volna rákérdezni. De azért nagyon tanulságos a történeted, nem tudok rá mást mondani, hogy sajnos ma ilyen az egészségügyi ellátás. Ha az ember nem elég felkészült a témában és nincs saját orvosa. Köszi, hogy megosztottad velünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.06.26 15:49-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

heydie-engem érdekel! küld el légysziii :D

Kép
Kép
bogaracska

Úristen, Icu, miket éltél át! Ez borzasztó! És ahogy olvasom, örülhetsz, hogy nem tettek annyira tönkre, hogy ne lehessen gyereked. De most már VÉGE, és már növekszik a LEGEGÉSZSÉGESEBB apróság :wink: :lol:

Heydie, én mozgok. Kergetőzünk a távirányítóért, a kanapé körül, az asztal körül :lol: De ez megy DVD nélkül is :lol: :lol:

Én nem voltam jógán, csak az egyik barátnőm, akivel együtt jártunk kismama-tornára. Azt mondta, ő ott szinte elaludt :? Persze mindenkinek más a habitusa, lehet, hogy Nektek bejön majd. Beszámolót kérünk róla :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékásHeydie, én mozgok. Kergetőzünk a távirányítóért, a kanapé körül, az asztal körül :lol: De ez megy DVD nélkül is :lol: :lol:

Ezek szerint Marci elég jó tréner :lol: :lol:

Kép
heydie

Icu, sajnalom...ez nagyon szornyu :oops:
De most a picipocakmanoval biztos minden rendben lesz!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Volt 2 jóóó rosszullétmentes napom..erre tegnap este újra kezdődött..de most sokkal-sokkal rosszabb..semmit sem aludtam, hánytam-hánytam..ma is rossz nagyon..már nagyon kivagyok, fel sem tudok kelni az ágyból..csak mikor hányni szaladok..

Lenne egy kérdésem: világ életemben alacsony vérnyomásos voltam, 90 per 60 mindig..csak akkor voltam rosszul ha ez alá esett..de ma megmértük , már másodszorra és úgy hogy órák óta fekszem ágyban, semmi mozgás, így 110 per 63 volt, de az alsó érték is volt már magasabb múltkor..ez mitől lehet? Ez baj, ha egy alacsony vérnyomásosnak nyugalmi állapotban ennyivel magasabb????????????????????

Üdv az újaknak!!!

Icu
Borzasztó amiket írtál..szegény..én a tavalyi vetélésem után soha többet nem megyek csak úgy dokihoz, csak fogadotthoz, az tuti..

Én lehet hogy parázósabb vagyok a vetélésem miatt, de én tuti hanyagolnám a biciklizést..nem éri meg kockáztatni és szerintem ezt a pár hónapot ki lehet bírni ilyenek nélkü...így vagyok a stranddal is..megyünk majd, meg Balcsira is, hiszen nyár van..DE én nem fogok fürdeni az tuti..nem kockáztatok..és nem is panaszkodom..hisz jövő nyáron már lesz egy 6 hós babám és egy 2, 5 éves is...és ott egy egész élet a strandira, bicajozásra stb.stb.ez az időszak most számomra arról szól, hogy kerüljem a babára veszélyes dolgokat..és ilyen a bicikli is él a strand is...

Én a médiában dolgozom, szerkesztő-riporter-vágó vagyok..imádom.

Álmok
Csak rossz álmamim vannak..általában komplett filmeket álmodom, sci-fi és thriller sajnos és mindig a főszereplő szemével látom, borzasztóak..bár gondoltam le kéne jegyeznem őket, mert izgalmasak, de csak azoknak akik szeretik.én vígjáték és romantikus párti vagyok..de nincs szerencsém hogy ilyet álmodjak.

Cukorterhelés
Lányom novemberi és júliusban voltam, vagyis 20-on valahány hetesen..és a belgyógyi vizsgálat és az EKG is csak augusztusban volt..

Kép
dytt

Én is barnára festetem vissza a hajam majd..most már a lenövés miatt jó sokszínű sajna..

Kép
dytt

Olyan sokan vagyunk és olyan sokat írtatok, hogy névre szólóan nem is tudok írni.ehhez a mennyiséghez már jegyzetelni kellene :D

Kép
dytt

Nekem már látszik a pocakom..de a legszembetűnőbb az a mellem..mint két dinnye olyan...szabályosan ciki már olyan nagyok...mi lesz még???

Kép
dytt

4 D szerintem igazából még korai...olyan 5-6 hósan érdemes elmenni szerintem, akkor már igazi látvány és élmény..mármint akkor már igazi babásak, arcuk is szépen látszik stb.

Van egy ismerősöm, akinek a 12. heti uh-n már látták hogy fiú..kíváncsi vagyok, hogy ebben a csapatban mennyire fogják mutogatni a kis magzatok :D

Kép
dytt

Mennyit írtatok! Alig bírtam visszaolvasni.

Szilardinho!
Gratulálok a kis izgága babátokhoz. Annyira jó nektek, hogy kaptok uh képeket.
Itt Szegeden ez sajnos nem szokás

Reunion!
Én nagyon gondolkodom a kombinált teszten. Egyre jobban hajlok arra, hogy megcsináltatom
(ugye nem vagyok mai csirke és hát jó lenne minimálisra csökkenteni a kockázatot). Az ikrek miatt többe fog kerülni?

Uxi!
A 20. héten voltam 4D-n Marcival, de nem sok értelme volt. Szerintem a 30. hét előtt nem annyira lehet élvezni.

Pici!
Aranyos vagy! Soginőm is azt mondta, hogy Ő már 12 éve vezet, de a párhuzamos parkolásnál sokszor tökörészik. Nem is értem miért várják el egy vizsgán, hogy csinálj meg olyat, amit sokszor még a rutinos vezetők is néha elszúrnak. A másik, hogy a 30 centi. Szerintem aki vezet soha nem azt nézegeti, hogy 30 centire áll-e meg. Nos, mindegy, remélem másodjára sikerülni fog.
Tegnap emiatt már ott tartottam, hogy bekapok valami stresszoldót, mert már szabályosan görcsölt a hasam a sok agyalástól. Sajna olyan típus vagyok, hogyha valami nem sikerül, akkor napokon keresztül eszem magam miatta. De végülis nem vettem be, nehogy ártsak a babának. Este lefeküdtem, reggel pedig úgy döntöttem, hogy beveszem a leszarom tablettát és ennyi.

Francesca!
Szerintem is mond el a főnöknek. Jobb túl lenni rajta. Egyébként tényleg nem tud mit tenni. Ez annyira izé dolog, hogy némely főnök úgy csinál, mintha bűn lenne gyereket vállalni.

Kriszti!
Te elvileg szilveszterkor szülnél? Hú az tényleg nagy buli lenne!

Bogaracska!
A káposztalé biztosan jó? Én nem értek ehhez, de az nem savasít? A normaflor ezen nem segít?
A hangulatváltozásról : Marcival való terhességem alatt két hetente osztottam az észt a páromnak, rendszeresen el akartam válni, és mindenki hülye volt csak én nem. Most úgy látom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, de ez nagyrészt a fiamnak köszönhető, mert annyira leköt, hogy nem érek rá a hülyeségeimmel foglalkozni.
Én is úgy tudom, hogy terhesen nem ajánlott a biciklizés.

Ollem!
Szerintem elég fiatal vagy még, a kombinált tesztről azt olvastam, hogy idősebb kismamáknak ajánlják jobban ( mint pl nekem)

Claracroft!
Üdv a csapatban és boldog babavárást kívánok!

Somaanya!
Örülök, hogy nem kell az ágyat nyomnod! Reméljük ezután már nem lesz semmi gubanc nálatok. Jó nyaralást, érezzétek jól magatokat!

Icu!
Szörnyű ami veled történt. Most biztosan minden rendben lesz. Mivel magyarázták, hogy ennyi komplikáció volt? Néha annyira el tudják szúrni a dolgokat a doki, hogy az hihetetlen

Brigi!
Gratulálok a tökéletes eredményekhez! A kép alapján helyes kisgyerek. Neked Marcival a toxod nem lett pozitív? Mert ha akkor az volt, akkor miért ismétlik? Ha már átestél rajta mégegyszer nem kaphatod meg... Vagy negatív voltál?

Nóra!
Belsőépítésznek lenni annyira jó lehet! Szuper kis szakma!
A kaják ízét nem érzem zamatosabbnak, de a macskakajától ( a konzervtől )most felfordúl a gyomrom, pedig eddig semmi bajom nem volt vele. Szegény cicát rá fogom szoktatni a száraztápra.

Gyöngyi!
Gratulálok a negatív eredményhez! A kombinált teszt a nyitott gerincet is szűri, vagy csak a downt? Itt Szegeden a toxoplasmát az AFP-vel egy időben csinálják a legtöbb helyen, ha jól emlékszem a 16. héten.

Heydie!
Szegeden jégeső volt.

Kima
Kép
Kép
kima75

Dytt!

Szerintem mindenképpen beszélj a dokiddal, mert ha neked mindig alacsony volt a vérnyomásod, akkor lehet, hogy ez már számodra olyan, hogy szükséged lenne vérnyomáscsökkentőre.
Nekem is figyelnem kell a vérnyomimra, mert az elöző terhességem toxémiával végződött és erre utaló jelek már a 16. héten voltak, csak nem figyeltek rá oda. Most nagyon figyel a dokim.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima ezek szerint Te is egy boldog cicus tulajdonos vagy? Nem is tudtam, hogy alkalmanként megdézsmálod cicusod macskakajáját, amitől mostanában felfordul a gyomrod. :lol: :lol: :lol:
Egyébként tényleg szép szakma, de néha kicsit fárasztó a sok munka és az éjszakázás tervleadásokkor.

Nóra

Kép
fikuszka

Francesca: tök jó, hogy ismered a Géniuszt 8) 8) 10 évig ők sem játszottak, 2 éve viszont csináltak egy új lemezt, és most készül a 4. Most már csak saját számokat nyomnak, de baromi jó az új zenei világ, és a régi számokat is újra hangszerelték. A www.geniuszegyuttes.hu-n egyébként az összes lemezt le lehet tölteni. Az a jó, hogy ők tényleg örömzenélnek, nem a pénzért csinálják, és ez minden koncerten átjön. Ráadásul mindig akkor koncerteznek, amikor nekem már tele a hócipőm mindennel :wink:

Na, a férjem most mondja hogy ő is hallotta h a vizekben elkapott fertőzések vetélést okoznak, úh le is tiltott a nyári fürdőkről :?

Hazafelé ma beugrottam egy mangoba, természetesen már csak hosszú gatya volt, nem volt rossz, de mégsem vettem meg, mert nem éreztem, hogy az igazi lenne. Pedig a mai nap után szívesen megleptem volna magam valamivel :shock:

A terhesjógát majd én is ki akarom próbálni. Anno én jártam jógázni, hát mit ne mondjak, a kick-box órák jobban bejönnek nekem, de hátha így más állapotban a nyugis mozgás jobban fog esni :wink: . Egyébként gátizomtornára pl nem tervez járni senki? Én a gátmetszéstől eléggé félek, így terveim szerint megpróbálok mindent megtenni, hogy elkerüljem, persze tudom, hogy nincs biztosíték rá.

Na, megjöttek az első vendégek, mennem kell.

szép estét mindenkinek!

szcsm

Kép
szerencsemák

Dytt - sztem az is elképzelhető, h attól vagy most rosszul, h nem annyi a vérnyomásod, mint amennyinek megszoktad. Én is azon gondolkodom, amin Kima, h lehet, h ez számodra magas, és simán válthat ki rosszullétet...sztem is beszélj a dokiddal.

Szcsm - én azt olvastam (utoljára pont nemrég :D) h a jógába beleveszik a gátizmot is, aminek amúgy örülök, mert én is félek a gátmetszéstől. Szóval én ezt a jóga keretein belül tervezem.

Én is kíváncsi vagyok, h nálunk mennyire mutatják majd meg magukat a babák, ki lesz az első, aki megtudja a pici nemét (erre a címre mondjuk Brigi jó eséllyel pályázik a jelenlegi állás szerint :D), milyen lesz az arány...szóval minden ilyesmi foglalkoztat már most.

Kima - jégeső :shock: :shock:

Kép
heydie

Kicsit elaludtam, most keltem, kicsit rosszul vagyok... :? mindig rosszabb, ha alszom délután, és nem értem, h mitől. Pont most, h írtam, h még nem voltak rémálmaim, ebben a 20 percben azt álmodtam, h anyukám sírva jött be, h meghalt a nagypapám. Kicsit félek, mert eddig még nem nagyon volt rá példa, h ok nélkül álmodtam rosszat :oops: persze lehet, h ez most csak a kismamaság + murphy, mert olyan jól leírtam, h a rémálmok engem még nem gyötörnek.

Nemekkel kapcs. még mindig, azt már én is hallottam, h megmondták a 12. hetin, ha fiú, mert akkor már jobb UH gépeken vagy csak simán szemfülesebb dokikkal észre lehet venni a kukiját. Nektek nincs megérzésetek, h milyen nemű lesz? Leginkább a nem-első-babásoknak...azt mondják, h más, ha lánnyal, és más, ha fiúval vagy várandós. Persze lehet, h ez is csak olyan népi-hiedelem cucc...

Kép
heydie

Miért én vagyok az, aki a leginkább esélyes a nemre? Simán megmondhatják bárkinek a 12. hetin, nekem is van ismerősöm, akinek akkor már megmondták. És mire én megyek... Még 2,5 hét. Addig simán beelőzhettek :wink: :lol:

Hát nem tudom, hogy nálunk mi lesz. Mint tudjátok, én nagyon szeretnék kislányt, a lelkem mélyén úgy is érzem, de szerintem tuti fiú lesz. Apa vérvonalán csak fiúk vannak, még nem született Ungvári-kislány. Remélem mi leszünk az elsők :lol:

A két terhesség közötti különbség egyébként annyi, hogy Marci anno az első falon tapadt meg, most hátsó fali megtapadás van. Ez nem függ a nemétől. Meg Marci örökmozgó volt az első UH-tól kezdve, Kistesó meg Lusta. De a rosszullétek, álmatlanság, kívánósság tekintetében meg tök egyforma minden. Hát majd kiderül :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok,

szeretnék csatlakozni hozzátok. Már van 2 gyerkőcöm és úton van a harmadik, aki január 13-ra "van kiírva". Az eddigi tapasztalataim alapján ez azt jelenti, hogy január 9-én szülök. :lol:
vicka77

Köszönöm mindenkinek az együttérzést. Nagyon aranyosak vagytok. Szerencsére már feldolgoztam és tudok róla beszélni.
Tényleg szerencsésnek mondhatom magam mindennek ellenére, hogy azért még lehet saját BABÁM!!! :D :D

Kima:
Mikor kérdeztük hogy miért volt ez, annyi volt a válasz hogy nem tudják, talán fertőzés volt a szervezetemben. (Előtte csináltak mindenre kiterjedő vérképet, ami nagyon jó lett!! Akkor nem kellett volna hogy a vérképen ez mutatkozzon??....Furcsa) Ja és hogy csak minden 1000. alkalommal van ilyen.
Azóta csak fizetős orvosokhoz járok, mert így talán jobban figyelnek rám.

Mi is megyünk nyaralni a Balcsihoz, de a vízbe nem megyek bele. :cry: Nagyon fog hiányozni, de mindent a kicsiért!!!!!!! :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi - persze, lehet h vki beelőz, mert kiderül a 12. hetin a baba neme, de sztem akkor is van rá esély, h te leszel az első, az azért mégiscsak 4D :P

Vicka - üdv itt nálunk, gratula a babához és a nagytesókhoz :) ha olvasgattál eddig bennünket, akkor biztos sejted, h most meg fogom kérdezni, h nem akarsz-e bekerülni a táblázatunkba, amit megtalálsz a 42. oldalon :D ha igen, akkor kérlek küldd el nekem az adataidat!

Kép
heydie

Persze, íme az adatok:
Évi
1977-01-14
Nagyatád
2009.05.13.
Nagyatádi VK
Zsófi/Krisztián
2010.01.13.
egészséges :)
Anna, Andris

Köszi szépen.
A vonalzókon még dolgozom, mert annyira hosszú, hogy nem engedi az aláíráshoz beilleszteni. Tipp?
vicka77

Sziasztok!

Én Kisfiúnak érzem, de ha kislány lesz, akkor is nagyon fogunk örülni :), szeretem a meglepetéseket. Még az is előfordulhat, hogy kedden megmutatja magát :).

Bogaracska, te már elkezdted a bevásárlást? Hamarosan mi is nekiállunk a listagyártásnak.

Sport: én is rákérdeztem az úszásra, orvos és védőnő is azt mondták, nincs gond vele, sőt, később még jót is tesz a gerincnek. Eddig nem mentem pont a fertőzések miatt, de holnap kipróbálom. :), sajnos Babóca nélkül is hátfájós voltam. Tornát még nem találtam megfelelő közelségben. Én voltam sima és gerincjógán is már, teljesen elvarázsolt mind a kettő. A gerinc jobban tetszett talán az oktató miatt, az gyakorlatilag 75-80 perc nyújtógyakorlatokból álló torna volt, és 10 perc meditáció a legvégén. TEljesen fel lehet frissülni tőle. Van aki nem bírja komolyan végigcsinálni, azon az órán is többen elnevették magukat a "háttérzenétől".
cat__

Nóra!
Hát ez a cicatulajdonosság érdekes dolog. Van 13 kutyusom (tenyésztünk) és egy cica oda fialt nekem 3 kiscicát és egyet elvitt, kettőt ott hagyott. Pár naposak lehettek, etettem Őket gyomorszondával, mert még nem tudtak enni cumisüvegből és fecsiből sem, utána szépen megtanultak maguktól enni. Sajnos a múlt héten az egyiket el kellett altatni, mert izomsorvadása volt, a másik él és virul. Most olyan 6 hetes lehet. Így vagyok cicatulajdonos, hogy én nem akartam cicát, a cica, illetve az anyukájuk, aki otthagyta Őket akarta, hogy cicatulajdnos legyek. De nagyon jópofa a Mircike.

Heydie!
Jégeső bizony. Fél egykor volt délben, még mérgelődtem is nehogy felébredjen Marci a jég kopogására.
Nekem Marcival teljesen más volt ez az első 10-11 hét. Vele nem émelyegtem ennyit és nem zavartak ennyire a szagok. Vele teljesen más kajákat kívántam. Pl szinte csak paradicsomot, paradicsomos dolgokat és narancsot ettem. De a narancsot azt kilószámra. Szerintem most lányunk lesz, mondtam is apának, hogy ez annyira más, hogy szerintem csajszi. Persze ha fiú, akkor is haza fogjuk hozni.

Vicka!
Üdv a csapatban!

Icu!
Ha így reagáltak a dokik, akkor valamit tuti elszúrtak.....de a világ minden kincséért sem vallanák be. Még szerencse, hogy nem a méhed bánja ezt az egész torturát.

Kima
Kép
Kép
kima75

A ketchupos sajt vajon lányra vagy fiúra utal? :D
Titkon én is lányban reménykedem...tervezünk Bubcinak kistesót majd, egy olyan 2-2,5 év múlva, én azt szeretném, ha Bubci lenne a kicsi a nővére, a következő babát szeretném kisfiúnak. Nem tudom, biztos azért, mert én is szeretek nővér lenni (még Bubcica nemét sem tudjuk, de nekem már ezen jár az eszem :D)...

A másik téma ami most elkezdett foglalkoztatni, az a nevek, de Gyuri még nem nagyon ért rá leülni az utónévkönyvekkel (az elején -mintha ez nem az elje lenne- megbeszéltük, h majd közösen leülünk, de nagyon sokat dolgozik), talán holnap. Persze nem esem kétségbe, ha holnap is elmarad a névvadászat, időnk mint a tenger, csak most éppen pörgök ezen a témán :D

Cat - jó, h ilyen jókat írsz a jógáról, már nagyon érdekel, kíváncsi vagyok! Nekem anyu is ajánlotta, h szerinte inkább ez, mint a torna, ő otthon járt heti 2x jógázni, imádta. DVD-t is vett, de én még sose néztem végig, pedig mindig érdekelt.

Kima - elég durva, h lassan július, és jégeső...én is hallottam, h pocsék otthon az idő, meg ugye tapasztaltam is szombaton, de ezen a jégesőn tényleg megdöbbentem. Szinte nincs is már átmenet az évszakok között, nem? (itt meg aztán pláne nincs, olyan, mintha folyton ősz lenne...)

Én azt vettem észre magamon, h most kezdek pörögni. Eddig a rosszullétek miatt semmit nem tudtam csinálni, meg nem is akartam, a közérzetem is borzasztó rossz volt, de már sokkal jobban érzem magam lelkileg is, most kezdem igazán élvezni az állapotomat! :) alig várom az UH-t, h induljon a jóga, ilyeneket...

Kép
heydie

Heydie,
Próbáld ki, aztán meglátod, hogy tetszik-e. Nekem bejött :).
Jó, hogy jobban érzed magad!

Kép
cat__

vicka-üdv köztünk, olyan jó hogy egyre többen vagyunk! :D
heydie-mi is pont ma délután kezdtünk el a nevekkel foglalkozni, ez tök érdekes. Lány nevünk már naggyából van, de fiún még nem gondolkoztunk egészen idáig. :lol: Bár Lacinak se volt sok ideje erre, azért van előrehaladás :D Persze van még idő, de ez olyan jó dolog!!!

Kép
Kép
bogaracska

cat-hát olyan nagy vásárlásba még nem kezdtem, csak megláttam álmaim kiságyát és nem tudtam otthagyni :lol: Nagyon szép és óriási :D Kisruhákat még egyáltalán nem mertem venni, mert főként kislányosakat nézegettem, de mi lesz ha kisfiú, rózsaszínt mégsem hordhat :?
Most a gyerekszoba színén gondolkozok erősen, még a nyáron ki akarjuk festeni, most épp a zöldnél tartok :)

Kép
Kép
bogaracska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?