Új privát üzeneted érkezett!

ZétiVera! Alvásügyi tapasztalataink/próbálkozásaink az alábbiak (a téma enyhén szólva érint minket is :lol: ):

Natasa napközben jól alszik, többnyire az ágyában, nagyon ritkán egy kis ölben ringatással altatom. Éjszaka erősen változó, min. 3 felkelés, de ezek a legjobb éjjelek. Egy ideig kapta a Chamomillát (nekünk nem használt), próbálkozunk a Suttogós napirenddel (ez mostanában alakulóban). Három napja átrendeztük a szobáját, és egy új bogyót kap esténként (Stramonium), azóta (kopp-kopp) egész jó a helyzet. Úgy látom, őt a hidegfront érkezése eléggé megviseli, illetve sokkal jobban alszik éjszaka akkor, ha nappal is sokat aludt. Ha este túlfárad, akkor is gyakrabban kel éjszaka.
Nem tudom, mindez segít-e valamit, mi is próbálkozunk mindennel, de nem, tudom, mi lenne igazán hatásos. Azzal biztatom magam, hogy 3 és fél éves korától Tamara is átalussza az éjszakákat... :)

Julcsi! Nem, még nem értük el a 8 kilót :lol: . Csak most múlt 7 és fél!!! :lol: Nálunk egyébknt a pótolgatás szóba sem jöhetne, mert nem fogadja el a cumisüveget, azt hiszem, képes lenne inkább éhen halni. :lol:

Kép
mist
 
 


Sziasztok!

Ugyan Andrea17, én is rendszertelenül jelentkezem, a többiek már megszokták, így nem hiányolnak! :)

Gyerkőc addig ügyeskedett, míg oda nem ért a játékhalomig, és most kedvére tobzódhat, mert anya netezik :D

Budabo: Mi is Akarattyára megyünk aug. 17-vel kezdődő héten... Hiába: "nálunk a Balaton a Riviéra"...

Gjéti: Gratula az érettségihez! A biosz hogy sikerült?

Nagyon jól mutat együtt Stelly és Julcsi babája!

Panna: Sajnálom a laktózérzékenységet, de ha a családban előfordul, akkor sajnos lehet rá számítani :(

Zetibebi: Türkizkék kaki :?: :shock: :?:

Hallottátok? Jövőhéten újra kánikula !!! Nem megy senki nyaralni?

Kérdés: 5 hósan kell menni gyermekgondozásra (védőnő+doki)? Mert a kiskönyvben a 6 hós vizsgálat a következő, kötelező oltás meg nincs. :oops:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


mist: stramonium is homeos bogyó? Szép súlyban vagytok.

Kép
budabo
 
 

 
 

crocus: szerintem nem kell, ha se dokinő,se védőnő nem mondja. Nálunk kb. 6 hósan lesz a prevenar 2 és után 15 hósan van csak oltás. Ha gondolod vidd el méricskélni, megnézetni. Akarattány voltatok már? Milyen hely? milyen a strand? ha tudsz írj róla vmit. Mi is aug.21 körül akarunk menni, én szeretnék már 20-án de férjem lehet dolgozik.

Kép
budabo
 
 


Mist: Efe is zaklatottabban alszik éjjel, ha nappal túlfárad. Natasa is növöget szépen úgy látom. :D Kéééééépet!!!

Bogi: Fügcsi is belehúzott. :) Jajj, nem tudtam, hogy nektek még lesz prevenar. Féltem tőle nagyon, de most nem volt gáz utána, csak amikor kapta, szegény nagyon kiborult, már felismeri a tűt az a legnagyobb baj.

Éééén is imádom a fiamat, ezennel babazene kiiktatva :lol: , anyja fia. Olyat roptunk az előbb együtt jó kis VIVA Hits-ekre, hogy csak na, 3 számot végigbuliztunk, ő a kezemben, én tánciztam, és végig hangosan kacagott. Éééééédesem... Ki mondta, hogy szülés után már nem lehet partyzni? :lol:

Panna: sajnálom Michael Jacksont :(, nem mondom, hogy legnagyobb rajongó vagyok, de szerettem, főleg a régi számait. Nekem legyen a Black or White a kedvenc mondjuk, ha már multikulturális család vagyunk. :wink:

Andrea17: Megzabálom kis tornász lánykádat, utolsó kép naon coool! :)

Kép
Kép
elif
 
 


Ti észrevettetek már olyat, hogy kedvenc szín, kedvenc játék? Nekünk van... Először azt hittem beképzelem, de tán mégsem... :roll:

Mindig elfelejtek valamit...

Bogi: gratula Fügének a fogacskához! :)

Panna: szuper a kéredzkedés, irigykedem :), apa kezéből figyelés megvan, de a karnyújtás még várat magára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.26 09:03-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


elif:Tényleg van kedvence????és,hogy vetted észre??

budabo:Nagyon szépen hízot Füge,ügyes kislány!!! :lol: és,hogy az oltást is jól viselte azért külön nagy puszit küldünk neki :lol:

corcus:mi júli6.-án megyünk!!remélem addig kitart a jóidő!!! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


budabo:kinn a fogacskátok??? :shock: és tök látszik meg minden??? :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea számítunk arra hogy jössz akkor is, ha nem mondjuk :wink: Meg mindenki másra is!
Nekem is tetszik a tornászos kép, amin megfogja a bokáit :D

Olyan jól esik amiket írtok...tényleg számít ám. Minden ötletnek és tapasztalatnak örülök :) Azt én is megfigyeltem, hogy ha nappal keveset alszik akkor az éjjel is rosszabb. A ma éjjel az végülis tűrhető volt, de csak azért mert már totál ki volt nyúlva. Ettől függetlenül hót sz.rul vagyok, sanszos hogy benyaltunk valamit Olival ami rajta már átment, rajtam meg most jön ki.

Oli már jól van, este még volt egy kis láza de egy fél germicid levitte, éjjel már nem volt semmi gond. Reggel volt nagy kacagás meg bohóckodás úgyhogy úgy néz ki túl van a dolgon. Megyek, átrendezem a szobáját.

Kedvenc szín: sárga, minél erősebb annál jobb :wink: akármeddig el tudná bámulni a sárga színű falakat :D Kedvenc játék még nincs.

Crocus ahol előzőleg laktunk ott az volt a szokás, hogy minden hónapban vittem Zétit tanácsadásra, akkor megmérték és a gyerekdoki átvizsgálta, kikérdezett engem, ha volt valami kérdésem feltehettem. Nos ahol most lakunk ilyen nincs :? Ezt a régi rendszert nagyon szerettem. Ha lenne ilyen lehetőség akkor elvinném Olit minden hónapban megmérni és áttapogatni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Stelly, Julcsi: nagyon édesek a babócák! Meg azok a kiscipők… :D .
Elif: Efe vidik nagyon jók, a kis sajtkukac :D . Alex is körbejár hason is, háton is :D .
Millye: Sajnálom, h nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna, na majd augusztusban. Jók a képek!
Zvera: kék kaki? nem semmi. Ha még mindig lázas Oli, én beadnám az AB-ot. Nemalvásra nincs tippem, de remélem hamarosan kinövi!
Julcsi: ügyes Marcibogyesz, h átaludta az éjszakát! Leírnád nekem, h BKV-val hogyan jutok a talihelyre a Népligettől?
Járóka: Alex már kb. másfél hónapja használja. Akkor még a földre nem mertem rakni, mert hideg volt, a kanapén meg körbepárnázással sem mertem otthagyni.
Zsu: nyugi, biztos nincs gond a tejkínálattal, amikor Bencus ilyen szépen hízik!
Bogi: rendes volt a bírónőtől, h előre vett.
Zsufi: 1 szekérrel mára!
Borostyán lánc: barátnőm kislányának volt, Niki fogai észrevétlenül jöttek ki, így ő esküszik rá. Sztem ártani nem árt. Minimanóban is lehet kapni.
Verus: nem semmi vagy! Nincs 1 perc nyugid és már a 4. babón jár az agyad, le a kalappal előtted!
Nos 20 évesen én is úgy gondoltam, h 3-4 gyerekem lesz, mert mi is 3-an vagyunk tesók és az milyen jó, azután teltek az évek és sokáig nem éreztem azt, h megértem a gyerekszülésre. 30 évesen már szerettem volna, de akkor meg nem jött össze. Most már a korom miatt kizárt, h ennyi gyerekem legyen. Azért, egy tesót szeretnék Alexnek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő.Oltásokra gyógysimi! Nekünk még lesz 1 Menjugate augusztusban :( .
Andrea: ne forduljá má be :D ! De ügyes Hanna, majdnem megvan a spárga :D
Elif: akkor nem vagyunk egyedül a táncikálással.
[size=12]Esküvőmre lefogytam 30 kilót kb. 8 hónap alatt, motivált, h csini legyek a rucimban. (augusztusban volt a nagy nap, májustól varrták a ruhám és minden próbánál szűkíteni kellett rajta, 1 héttel előtte teljesen méretre lett igazítva, 2 nappal előtte hoztuk el, akkor utcsó próba és körbeforgott a derekamon, na azóta visszajött a 30 kg)[/size]
Jacko: R.I.P. Régi számait én is szerettem pl. Thriller
Boldog hófordulót kívánok utólag Lénának, Andrisnak, Efének, Hugic Marcijának! Vendinek és Andrea Hannájának pedig boldog 5. hónapot!
Jelentem, visszatért a délutáni alvás, szerdán panaszoltam, erre már aznap aludt du is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.06.26 10:25-kor.
kreiszi
 
 


Zsufi kérdésedre: Oli teljesen egyedül nem alszik el, ha éberen teszem le egy darabig játszik aztán szól hogy vegyem fel vagy ha a babakocsiban van akkor ringassam. Ha nem teszek eleget ennek akkor addig nyöszörög amíg nem gondolom meg magam. Éjjel kipróbáltam hogy vártam kicsit, és nem hagyta abba a nyüszögést, sírásba fordult. Van viszont, hogy félálomban teszem le, ha elég álmos akkor úgy elalszik egyedül is. Éjjel mostmár akárhányszor ébred enni csak egyszer adok neki. Majd lassan erről az egyről is leszoktatom.

Én Kangut szoktam hiányolni, van egy olyan érzésem mint Andreának Eliffel, Kangu mostanában akkor jön ha én eltűnök :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kreiszi: köszi! :) Megin körbeforgott, ami egyrészt király, mer elvan :D, másrészt nem tudom mostmár Ladmonos körbekönyvezéssel normális forgáspróbálkozásra bírni, ami gáz :(.

Andrea17: igen, nekünk is a sárga, citrom, narancs, hol ez hol az, de tán inkább a citrom. :) És játék meg a dzsungeles jácciról a majom. Sárga cuccokat ő is hatalmas szemekkel bámulja, vagy ha teheti azokat választja ki több dologból nézni, játszani. A majom meg ha a közelben van, akkor tutti csak az érdekli más nem, bár most kapott egy sárga plüsslabdát és nagyon odavan érte, lehet végetért a majomszerelem. :lol:

Fura, mert a tv-ben azt mondták a minap, hogy a babák a piros színt szeretik, mert az jelenti nekik az anyut, hisz a méh belül a beszivárgó fényben pirosnak látszik. Nemtom, nekem az jutott eszembe, hogy tán a szemük fejlődésével, most épp a sárga szín a legérdekesebb... :roll: Ezért tök jó, hogy Zetibebi nálatok is ez a menő. :) Eddig ez alátámasztja az elméletemet. :D

Vendinek is Boldog Hófordulót!!!

Kép
Kép
elif
 
 


elif: éljen a buli! Kedvenc szint én még nem vettem észre,se
kedvenc játékot, több mindent szeret. Azt vettem észre hogy
még 1 hónaposan kapott egy hatalmas zörgő sárkányt, de csak
most kezdte el érdekelni, birkózik vele. Kösz,

andrea: köszi. Pár napja nagoyn nyafi volt, és másnap vettem észre fehér "pöttyöt" az ínyén, tegnapra már szabályos csíkocska volt. Ma a dokinő megnézte és mondta hogy kinn van. Alig lehet még látni, de lehet, nagyon édes. Szerintem a nyafi is azért lehetett, mert akkor feszítette az ínyét. Már kb. 2 hete kenegetem neki esténként, és kap chamomillát is időnként.

zetibebi:hurrá hogy jobban vagytok! már csak az alvást kell
megoldani.

kreiszi: hamar megszokta a járókát? Láncot én is fogok venni
már eldöntöttem.

Kép
budabo
 
 


Elif: a dzsungeles majom nálunk is nagy kedvenc :lol: és a nappali sárga fala is
kreiszi
 
 


Bogi: gratu a fogacskához! Első 2 alkalommal nagyon sírt, sztem kemény volt neki, pedig van hozzá betét, ami rácsvédő is, de tettem alá plédet és azóta szereti. Csak akkor sír, ha megunta az egyedül játszást :D .
kreiszi
 
 


kreiszi:köszi. Kíváncsi leszek nálunk hogy bírja majd,kölcsön járóka a hálós fajta.

Kép
budabo
 
 


én hülehüle anya...
kb. 1,5 órája elaludt a járókában...
én meg lefotóztam...
persze felkelt és csak most aludt el...
okos, nagyon okos... :twisted:

ladmon
 
 


Ladmon: ilyet én is szoktam. :D sose tanulok belőle. De akkor legalább muti a képet amiért ennyit kellett küzdeni. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi: szerintem, ha azzal kezded, hogy a játszószőnyegét teszed alá a járókában, akkor azt felismeri és ellesz alatta.

Na, kedvenc játék nekünk is van.
A leporelló könyvek, amivel jól szét tudja ütni a saját fejét, ezért ha megkaparintja el kell vennem tőle... :D És akkor rám néz, azzal a "szenya vagy anya" nézéssel. És tuti kedvenc, mert más nem érdekli, ha elérhető közelségbe kerül.

ladmon
 
 


ladmon: képet!!!!!!
Fügi is elaludt, remélem egy órát szunyál, addig én is szieszta.

Kép
budabo
 
 


ladmon: ez tuti ötlet, nekem eszembe se jutott :oops:

Kép
budabo
 
 


Alatta egy nyúl, ami a kitámasztása volt a gyereknek, de sajna hülye pozícióból nyomtam a gépet és nem adja jól vissza a kicsavarodást...
De a fejenszétverős kép az jó..
Kép nem érte meg a kattintást
Kép "Már látom, hogy minnyá elveszed tőlem..."

ladmon
 
 


hello!

pár napja csak olvastalak titeket,most is csak röviden!

zetibebi:kék kaka?!durva!rátok já a rúd,de remélem már Oli jobban van!

bogi:fogacska?gratulálok,és gyógypuszi az oltásra!

ladmon:ezt tényleg jól elintézted,de szerintem mindegyikünk beleesik ebbe a hibába!képet!

hófordulós babáknak soksok puszi!

ha valakinek még nincs hétvégi programja akkor gyertek Tatára,Víz Zene Virág fesztivál 3napig!ha találok linket akkor bemásolom a programokról!

velünk minden ok,Balázskának új neve van:Bazsaládé!
körbeforgás nálunk is játszik és már sikerül lekúszni a játsziról is,a babakocsizás már csak félig ültetve működik!
az időjárás katasztrófa olyan fülledt meleg van,hogy csak pillegek!
este kimenő apával,megyünk fesztiválozni!

ja,Adribaba és Marcibogyesz nyerő páros!irtó cukik!
szeretnék egyszer találkozni mindenkivel és a az összes babát végigdögönyözni!

borostyánláncról én is most kezdtem kérdezősködni és eltérőek a tapasztalatok,ártani tényleg nem árthat a dolog!

még egy csomó mindenre kellene reagálni de mennem kell felkelteni Bazsit mert 8óta alszik és fél 7óta nem evett,azt hiszem ez a pára kidönti őt is!

panna:örülök,hogy Hanna széklete javul és reméljük kinövi majd az allergiát!

andrea:ne már!!!!!!!!!minden hétre jut egy valaki aki sértődékeny hangulatban van?-én is szoktam-de csak ismételném az előttem szólókat....Hanna nagy tornász lesz!cukipofa!

julcsi:örülök a jobb alvásoknak!

stelly:Adribaba nagyon szép és ritkán hozol képet róla!

na ténlyeg húzok,mert éhenhal a fiam!

Kép
nilabali
 
 


Jó nagy huncut Esztike!
A dm-es dolog szerintem is jó, én tegnap tudtam meg, ezt a +10%-os kedvezmény dolgot. Ja, és persze én is pelusra használtam a 25%-os jokert. :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Bogi: Ladmon ötlete jó! Anyóséknál hálós van, de nagy lyukakkal, (unokahugiké volt 17 és 15 évesek :D ), szeret abban is lenni, belekapaszkodik a hálóba és úgy fodul a cuccokhoz
kreiszi
 
 


http://www.tataifesztival.hu/index.php? ... &Itemid=12

nézzétek meg és gyertek fesztiválozni!!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


millye:sajnálom a szaridőt,de jó képeket csináltál!
képzeld csináltam videót,de nincs hozzá illő zeném,Massive Attak szól alatta,ami kicsit durva!írok e-mailt ás ha tudsz segítesz nekem?
ja,és voltam uh-n a vesecisztával és kisebb lett,szedtem a királydinnyét!neked rendelned kellene és nem csak itt nálunk!

Kép
nilabali
 
 


Bogi, igen, homeós bogyó, a sírva ébredésekre, és az éjszakai félálomban sírásokra ajánlják, nálunk ezek is voltak.

Kedvenc színünk: zöld! (apa szerint persze a foci érdekli, amikor vigyorogva nézi a tévét, de szerintem csak a fű miatt van :lol: )

Kép
mist
 
 


Ladmon :
Nagyon jók a képek!!!
Esztike annyira aranyos és ügyes!Nagyon raffinát...
Súlya miatt meg ne parázz....ő kis filigrán kislány lesz...

Én reggel 5kor két szörnyű hírre keltem
1,
Meghalt Jackson...apa már korán újságot olvasott és hát ő úgy gondolta szól hogy meghalt.Ha lehet ezt igy mondani szerintem már jobb volt neki igy..már nagyon nem jó állapotba volt...
(a legdurvább hogy apa haverja ,nagy rajongó.Most először eltudott volna menni Jackson koncertre ami Londomba lett volna Július 10-én vagy 20-án nem tudom pontosan....erre ma reggel meg a hír hogy meghalt :twisted: )
2
Apa szegény olyan rossz hírt is olvasott az újságba,hogy szegény iddáig már 5x telefonált hogy nem tudja feldolgozni a hírt,és tök kivan...
1éves kislányt apukájának kellet volna a bölcsibe vinni,de a kislány elaludt a kocsiba(nem apa szokta vinni)és apuci szépen be ment dolgozni...délután 5kor telefonált a feleség hogy hol a kislány mert nincs a bölcsibe...apuka akkor jött rá hogy a kocsiba hagyta... :cry:

Na jó nem akartam senki kedvét elvenni,de engem ráz a hideg ha visszagondolok a reggel 5órási kelésemre...

Kébzeljétek a lánykámnak nem kellet a cicim :shock: pedig evés idő volt,de a barack püré annál inkább :? most már nem is fog neki kelleni?Vagy most mi van...tejcsi nem kell barack igen?

Elif:jók a partyzások...Petra is szereti
Party :oops: én júli 4én megyek csaj buliba(szülinap)kicsit várom már..igaz nem akartam menni...mert hát anya vagyok ..meg hogy néz ki hogy én táncizok, a gyerek meg itthon apussal...de ő mondta ha nem megyek el nagyon megharagszik..4éve nem voltam sehol....jó lesz egy kicsit... :roll:

Elkészültem hogy megyünk boltba meg sétálni...hát nem megyünk,Petra baba elaludt...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


raktam a közösbe 1-2képet a kis békámról :D
Probáltam a fordulásáról is de én nem vagyok olyan hiper szuper fotós...de remélem látható...

A fotó kicsit csal a gyerek nem olyan kövér mint ahogy kinéz....vagy igen?
:wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Apám, olyan sötét van, mint télen estefelé...
És zuhog is...
A kedvem is jó :(
Vendégek jönnek nemsokára...

ladmon
 
 


ladmon: a második kép haláli!

nilababa: köszi. Jó fesztiválozást nektek. Egyszer jó
lenne felétek is eljutni.

kreiszi:igen jó ötlet. Nekem ilyenek mé nem jutnak eszembe

mist: köszi,és akkor ez a bogyó működni látszik nálatok.

zsancy:
biztos csak átmeneti, ne parázz. És igen menjél bulizni, én is szívesen mennék!

Többiek merre? julcsi,zsu,millye,hugic,andus...és mindenki más,nehogy sértődés legyen.

Kép
budabo
 
 


zsancy: helyes zöld rucitok van! édesen husos Petra!

ladmon: viduljál!!!

Kép
budabo
 
 


[quote]
írta:
A fotó kicsit csal a gyerek nem olyan kövér mint ahogy kinéz....vagy igen?


Ááá, Zsancy: olyan cuki a bokája! (ja, az nincs is neki....) Akkor olyan cuki a nyaka... (ja, az sincs... ) :lol:

(Tudod, csak irigykedem.... :wink: )

ladmon
 
 


Ladmon: a második képről ez jutott eszembe: a káosz királynője :lol: (de lehet ezt már valaki írta, esetleg pont te, különben nemtom honnan szedtem), nagyon édes a leányzó, tud alakítani az biztos. Szerintem legyél rá büszke, hogy micsoda önálló kreatív gondolatai vannak, és határozottan kitart az elképzelései mellet, ja meg hogy nagylány már. :wink: :)

Zsancy: cukorfalat Petra ebben a ruhában, mintha magamat látnám babaként. :)

Kép
Kép
elif
 
 


ladmon:Esztike nagyon cuki és ahogy alszik!!! vagyis aludna,ha anya nem fotózkodna :lol: :lol:

zsancy:Hát esküszöm megzabálnám a combikáit :lol: Husi-musi! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


budabo:De jó nektek,mármint a fogacska :lol: olyan cukipofik olyankor a babák :lol: majd,ha már látszik és a kép is vissza adja,csikarj ám kibelőle egy fogvillantós mosolyt :lol: már naon kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea: még alig látszik. Ha picit jobban kibújik próbálok fényképet. Szegénykém azért ráért volna még ezzel. Amilyen sokáig nyomta a wellnest odabenn,most annyira ráhúz.

Kép
budabo
 
 


http://www.borostyanlanc.hu/index.php még egy hely nyakláncról.

Kép
budabo
 
 


Megjöttünk oltásról...... szegény annyira sírt... úgy sajnáltam... :cry: már akkor elkezdett zokogni, amikor meglátta az orvost. Szerintem emlékezett rá. Utána viszont hamar elaludt és szerencsére mostanra megnyugodott. :roll:

Megjártuk a fül-orr-gégészt is, megmutattam a térképnyelvem (mert nekem olyan is van), kaptam rá ecsetelőt.

Közben 30 fok lett, szomjas voltam és éhes, úgyhogy már alig vártam, hogy végre itthon legyek. Most meg főznöm kéne, de inkább aludnék... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Nagyon sok puszit küldünk mi is az összes hófordulós babucinak!

És nagyon köszönjük, hogy eszetekben vagyunk... Bizony, én már el sem hiszem, hogy 5 hónapos nagyfiam van!

Én most lehet, hogy egy pár napig nem tudok jönni, de legalább is írni nem igen fogok, rengeteg dolog van, minden összejött, és még a sógorban is kell tartani a lelket, ezért apa szinte mindig odavan, én meg egyedül... kicsit sok....

Tegnap voltunk vacsizni Apával, 4. házassági évfordulónk alkalmából. Olyan jó volt... Szépen felöltözni, kimozdulni... Addig VEndi nagymamázott. Jól viselkedett, ennek külön örültem....

Zsancy: remélem rendeződik a tejcsi dolog nálatok!

Ladmon: gratula a hízáshoz!!!

Zvera: nagyon sajnálom Oli babát, remélem minden ok és mihamarabb rendbe jöttök!

Verus: hihetetlen vagy, hogy már a 4. babán gondolkodsz!!!

Zsuzsi: nagyon tetszik az ec, csak nem tudom, hogy Vendi nem "túlkoros-e" hozzá.. :lol: Egyébként nála nincs ilyen, hogy fél óránként pisil... Ez a gyerek egy vízerőmű... 5 percenként előadja, és már sajnos nem jelez... De remélem azért a jövő héten nyugisabb időnk lesz, és lesz eg pár napom tanulmányozni a kis drágám!

Julcsi, Stelly: nagyon jók a talis képek!!! Gyönyörűek a babók...

Most hirtelen ennyi, jövök, ahogy tudok... Holnap após szülinapozás, vasárnap apa, öcsém, és én névnapozás.... Szóval mozgalmasság, jövés menés...
AZért igyekszem olvasgatni...

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Hahó, én itt! :)

Voltunk dm-ben, az év pelenkaüzletét beindítani (köszi Ladmon:wink:) és szétnéztem a plázában, asszem veszek egy-két ápol és eltakar típusú blúzt és ruhát, ameddig ilyen dagi vagyok. Gyerkőci jól bírta. :)

Örülök, hogy Oli jobban, bízom benne, hogy vége a rossz napoknak! (és éjszakáknak)! Zéti eredménye jövő héten lesz meg?
Ja, és én is max egyszer etetek éjszakánként (k és próbálunk fogkozatosan arról is leszokni...

Zsufi: Kérdésed köszi, éjszaka ok volt. Kettőkor visszanyugtatás, háromkor etetés, 7-kor kelés.
Köszi Mist a tippet, én lehet, h kipróbálom, M viszonylag sokszor kel fel sírva, megriadva.
Zsufi, ezerrel drukkolok az utolsó vizsgára!!!

Füge babának jobbulást a fogra! Láncot próbálod?

Zsancy: Próbálkozz szerintem, biztos nem szokott le a ciciről, csak éppen most olyanja volt, hogy barackot akart.
És persze, hogy tessék kimozdulni, Patrának is jó, ha Apájához is hozzászokik! :wink:

Ott nincsenek esőzések, Pandus? Kérezkedés cuki nagyon, M eddig kb 2x csinálta, de mindkétszer megmelegedett a szívem... :oops: :D

Nekem este kimenőm van, holnap először kozmetikus, szóval nálunk is be lesz vetve Apuci, bár őszintén remélem, ma este nem kel fel addig Marcipán, amíg hazajövök.

Hannának utólag boldog hófordulót!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: ügyik vagytok az éjszakával. De jó neked kimenő :shock: érezd jól magad. Szerintem kipróbálom a láncot. Ezzel a foggal akkora gond nem volt de a többivel lehet. Biztos hogy ezért voltunk nyüszik, mert határozottan jobb kedve van két napja.

Kép
budabo
 
 


Remélem nem nagyfiú lett az én Marcimból is, hanem csak front van.... :evil: :evil: :evil:
Ilyen sírva üvöltésben már régen volt részem, és ő győzött, ergo nem alszik ... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi: hát itt is elképesztő idő volt már 1 hete, mintha ősz lett volna. Tegnap is, nem is volt jó kedvem. Tegnap esett egész nap, de a csapadék mennyisége nem volt túl sok, inkább olyan szemerkélős eső volt. Most szerencsére már jobb idő van.
És megint fesztivál van, Apa nem dolgozik hétvégén, úgyhogy programozunk mi is. :D
Jó mulatást estére!!! :lol:

Panna
pandusika
 
 


Ja, és ma reggel még sokáig köd is volt, mint télen... :shock:

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Ma csaviztunk!
Megvettük Bencus utazóágyát, egyben járókáját! :D
Meg beszereztem homeós szereket, mert nagyon kifogytam!

Elif, szép súlyban van Efe! :)
Nekünk is van már kedvencünk, na meg a rácsvédő, múltkor kimostam amit használunk, és sírt utána, és amikor visszaraktuk annyira megörült neki! :D

Andrea, bár nem írtam én se, de bizony már hiányoltalak!
Hanna nagyon édes kislány, és nagyon boldog hófordulót kívánunk neki, :D , így utólag is! :oops:

Panna, Bencus is nagyon anyás, mert én is sokat vagyok vele egyedül!
Hannának küldjük a gyógypuszikat!

Vendinek Boldog hófordulót! :lol:

Bogi, Fügének is küldjük a gyógypuszikat! Megvan az első fogatok? :shock: :) Gratulálunk! :lol:

Crocus mi nem megyünk 5 hósan tanácsadásra, csak a doktornénihez megyünk, hogy megitassa Bencussal a Rota 2-t!
6 hós korba védőnőhöz megyünk!

Zétivera, örülök, hogy Oli jobban van, annak viszont nem, hogy te nem vagy jól! :?

Esztike nagyon édes a képen, ahogy ragaszkodik a mesekönyvéhez! :D

Nilabali, én nagyon mennék hozzátok! :roll:

Zsancy, nálunk is volt már ilyen, hogy nem kellett a cici, meg Anduséknál, Eszteréknél is, de mindig megoldódott, csak rájött a gyerekekre a lázadás!

Julcsi, remélem már megérkezett nyugimanó! :roll:
zsu83
 
 


julcsi: biztos a front! itt is dörög,villámlik,esik...

zsu: nagyon úgy néz ki. Dokinéni is aszonta hogy kinn van.Ez van. Milyen ágyat vettél? merre csaviztatok? lábad bírta?

Kép
budabo
 
 


Zsufi, de jó, hogy hízik szépen Marcid :)

ZVera, a szoba átrendezése jó ötlet, több helyről hallottam már, hogy segít - ilyen piciket olyasmi is tudja zavarni, amire az ember nem is gondolna...

Éljenek az öt hónapos nagy gyerkőceink :D

Michael Jacksont én is sajnálom - tizenpárévesen nagy rajongó voltam, aztán persze kinőttem, meg a negatív hírek egy részét is elhiszem róla, de mindent egybevéve azt gondolom, tett le sokmindent az asztalra, ami maradandó. Nyugodjon békében...

Elif, játékból nálunk is van olyan, amit jobban szeret, van, amit kevésbé, színt még nem vettem észre :)

Nila, vettem az adást, jövő héten hozok fotókat :wink:

Zsancy, ne aggódj, legközelebb meg pont a cici fogja jobban érdekelni :)

Nekünk minden hónapban van tanácsadás egyelőre, sőt a védőnő is megint bejelentkezett, hogy jön hétfőn - mintha nem lenne jobb dolgom, mint vele traccsolni :roll: ráadásul mindig délelőtt jön, mikor Adri alszik, és mindig megjegyzést tesz rá, hogy Adri mindig alszik, mikor jön :evil: grrrr
Ja és nem mentünk Balcsira mégse.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsu, ez a rácsvédő-dolog vicces, Adri ágyneműcsere után az első két alvásnál csinált legutóbb hasonló drámát - sírdogált, meg egyre a takarót nézegette :D kis megrögzöttek :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?