Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!!!

Boldog hófordulót minden kis érintettnek!

Danim hajnali 5-kor 4kézláb állt a kiságyban és elkezdett dumálni... :shock: Fél 6-kor sikerült visszalaudnunk, aztán 7-ig nyomtuk!

Elég ratyi napon vagyunk túl, apával nagyon összekaptunk, csak a legszükségesebbeket beszéljük...

Ma mosok megint mint az őrült, remélem a nap is kisüt...

Vasárnap elmegyünk Siófokra pacsálni! Na nem a Balatonba, hanem a Galeriusba. Nagyon jó hely többször voltunk már ott, nagyon sok kisgyerekest láttunk már...

Remélem kisfiam is fogja élvezni!

Eszter mehetünk ebédelni hozzátok?

Én ma nem főzök még mindig van főzelék, holnap meg bakonyi betyárleves lesz töltött csirkecomb petr. krumpli és kapucínerbomba!

Laura minden elismerésem a tied, nagyon ügyesen összehozod a munka-gyerek-otthon dolgot!!!!

Én ma reggel Danit az előszobából szedtem össze...

Valamit akartam de elfelejtettem...

Kép

Kép
dcili81

Mush biztos azért eszi, mert nem kap enni... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Írisz, Hanna, Iza, Kristóf! Boldog hófordulót!
Lyndee! Nem darabos a Sinlac! Hogy csinálod? Én bele teszem a cumisüvegbe, ráöntöm a meleg vizet és jól összerázom.

Eszterke! Lehet recept nélkül kapni, de úgy nagyon drága. Receptere én 1300 Ft-ért veszem.

Musi! Tegnap találtam meg a kocsiba a receptet. Teljesen elfelejtettem. :oops:
Írattam másikat, mert ez már holnap e is járt volna. Elküldjem anyudnak?

Most csak ennyi, sajnos mennem kell, kicsit összejöttek nálunk a dolgok.

Még csak anny, hogy Gergő 3 napja felhúzta magát a babakocsiba, tegnap előtt kapott egy új babakocsit és imádja. Azóta büszkén üldögél a kocsijában és végig kiabálja a sétiket. Nagyon tetszik neki!

Kép
Kép
Kép
erika26

Pótolom a hiányosságom!!! :oops: :oops:

BOLDOG 7. HÓT IZÁNAK ÉS KOBOLDNAK!!!

Majd jövök, de Manó kézben van, és már ő akar gépelni!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lyndee: Darabos nekem is. Az nem baj de az eltarthatóságot nem tudom.

Lányok!

Jackson halott!

Kép
mannababoca

Betettem az eredeti greatist-et tőle CD-én.

ELVIS, JACKSON (ezekre a koncertekre mennék vissza az időben)

Kép
mannababoca

Lányok azt az uterusos homeos szopisegítő bogyót hogyan szedjem? Szedtem 4 napig, beindította, abbahagytam, majd most újra sokkal kevesebb a tejci. Újrakezdjem? Abba kell egyáltalán hagyni?

Kép
mannababoca

Manna: szedd folyamatosan!!! Max. néha egy-egy napot hagyjál ki. Én 4d-st szedek, és így csinálom!!!
Ma reggel mikor megnéztem az Origo-t akkor láttam hogy a popkirály halott!!! :cry: :cry: Én nagyon szerettem, főleg az első időkben. Pl. Thiller
Vendég

Sziasztok!

én is kimaradtam a köszöntésből bocsánat...

Boldog Hófordulót!
Iza királykisasszonynak
Koboldúrfinak
Hanna őfelségének
Írisz tündérlánynak

:D :D :D

előrejelzés:
28.-án Laja királyfi
29.-én Szabolcs herceg ünnepli hófordulóját:)

[b]Andy
: csak anyatej a hozzátápit múlt héten kezdtük
egyenlőre egy fél almánál tartunk nem erőltetem nehogy megutálja és akkor meg benne ülünk a trutyiba:)

tegnap találkoztam amazon társaimmal(régi bnőim) egy limonádé erejéig Réka kézről kézre járt akár a játékbaba úgy tűrte és élvezte a Liszt Ferenc tér nyüzsgését, sőt amikor elvonult egy csapat fiú az asztalunk előtt még kurjongatott neki....nem hiába korán kezdi csak győzzem számolni a pasikat:)

köszönöm a vonalzó hozzászólásokat:)

Andy:
az én szüleim is konokok és makacsok betegség éren főleg, hogy betegek, ez engem még rosszabbul érint merthogy eüs vagyok.
anyum hepatitis C, apukám súlyos cukorbeteg.
igazából anyut féltem ő az aki nem jár orvoshoz, apu jár csak nem fogadja meg pl. a ne dohányozzon mert levágjuk a lábát fenyegetést, pár hétre megijed aztán újra rágyújt azzal a címszóval, hogy erre a kis időre már minek abbahagyni.:(
pedig azt hittem ha meglesz Réka másként fog hozzá állni és az unoka kedvéért leszokik a bagóról.
na de ebből azt akartam kihozni, hogy hiába szép szó a a kiabálás a könyörgés, az ő élete ő dönt végső soron, te meg csak néha annyit tehetsz, hogy amikor kérik segítesz erőszakkal nem lehet senki elvonszolni.

sarmi: írtam privit
édesek a gyerkőcök

nálunk megint esik, ki se tudok menni sétálni...

képzeljétek vettünk végül is bébiőrt (angelcare),mert az én parám, hogy nem fogom meghallani időben a másik szobából (Réka költözik)és lényeg kaptunk hozzá ajiba egy pelenka tartó vödröt, luxusnak tartottam ezért nem is vettünk anno -eddig is meg voltunk nélküle-na de most ez tényleg jópofa naná, hogy az utántöltő drága, amíg el nem fogy addig ez jó aztán meglátjuk:)

[/b]

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó

orsi: igen tom. csak az a baj h mikor xarabbul van megijed akkor persze le van sápadva meg minden jó amit mondok-adok. utána meg kikéri magának ha kérdezgetem h h van stb :( na mind1 hagyjuk ez van. sajnálom anyudékat remélem azért még sokáig veletek lesznek! anyósom cukros na eccer se volt még cukorgondozóba! most magas lett a vérnyomása de cigit nem tenné le csak feliratott vérnyomcsökkentőt azt kész.

amugy hivtam reggel anyut és elment a mellkasrtgre házidokihoz meg igy nem.

velünk: változatlan ill. nem rosszabb/jobb a helyzet, igaz tüsszentett párat meg 1-2 köhi de nincs takony meg semmi egyéb ugyh koppkopp!!!!

most a tejcsim megint lapul igyexem tenni ellene.

fő a cukkini krumplival ma ezt kinálom ebédre utána meg persze cicit! :wink: reméljük még sokáig tom szoptatni és ő is elfogadja!

andy

Kép
andy30

[quote="kubuspace"]A írta:kubuspaceida,
Saját medencében minden nélkül, csak anya és apa óvó kezei…
Csatlakoznék Bernihez, exednek tudnia kellene valami olyat hogy feltétel, anyós nélküli szeretet. Ha családot akar akkor ki kellene már másznia anyuci szoknyája alól.
Nagyon szép hogy újra telefonált és családot akar, h megkönnyíti a dolgod és nem kell dolgoznod egy ideig stb. stb. akkor LÉPJEN, ne anyuci irányítson, hanem legyen már férfi..

Apa óvó kezei... :? :cry:

Na igen, bár néha azon töprengek mit is várok el tőle, mit is jelentene az, hogy másszon ki az anyuja szoknyája alól. A helyzetünk olyan kusza. Vajon tényleg az lenne-e a megoldás, hogy albérletbe menjünk!? Nem feltétlen jó egy friss családnak, ha albérletben tengeti napjait, miközben máshol is lehetne. De közben az sem jó, ha oda visszamegyek! Habár mindig azt mondja, hogy volt anyósommal még csak találkoznom sem kell, ha ő ráér kimegy a gyerekkel én meg addig szabad vagyok.. :roll: :? De megmondom őszintén ez a verzió sem tetszik, mert ha tényleg egy család lennénk, akkor nálam ez nem fér bele... Nem egy család amikor a fiamat elviszik tőlem minden héten több órára oda ahol engem utálnak. Én megmondom őszintén olyan családban szeretnék élni, ahol mindenki mindenkivel jóban van vagy mindenki csak azzal van jóban akivel a másik is... Vhogy nálam ez lenne a normális családmodell. Pedig érzem valahol hogy ez már vele nem fog összejönni, pedig igazából úúgy szeretném minden f....sága ellenére. Zöldinek van igaza, helyre kéne már konkrétan tennem a magam dolgait, mit akarok, mit nem és fel kéne hagynom az álmodozással. Már csak arra kéne rájönnöm, hogy ezt hogyan tudom elérni, hogy sikerüljön!? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.26 11:12-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida mi van azzal az apával aki balesetezett? jobban van?

nálunk apa most kezd bedagadni éjjel is vett be gyóccert de amugy megvan. kivéve h nem akar semmit csinálni mert ő "most betegállományban van" :) :? :roll:

Kép
andy30

Andy, elvileg kikerült az intenzívről, stabil az állapota, már nincs életveszély. A lány amikor tud megy hozzá fel Pestre (amúgy ő vidéki) és támaszt nyújt neki. Minden rendben lesz vele, ha minden jól megy, amit említettem, hogy a járást újra kell tanulnia, de elvileg az is menni fog neki idővel újra és teljes életet élhet majd.
Te apa meg tipikus :D ilyenek a férfiak. :) Túl lesz rajta.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida örülök neki! gondoltam rájuk.

na meek evés van utána meg séti

andy

Kép
andy30

Bocika!
köszi,hogy te azért írtál nekem!!! :P :P :P
Már lassan kiköveteli a kis drágám a szopit, különben nem hajlandó elaludni! :roll: :roll: Hát remélem,hogy tényleg leszokik róla egyszercsak!!!!!! :wink: :wink:
susy75

Eszterke: ilyen az ágy: http://jysk.hu/359/362/3902200/a/catalog

Orsi: jók ezek a megnevezések!!!! :lol: :lol:

Andy: nálunk nyerő páros a krumpli-cukkini!!!

Susy: örülök!!! Remélem tényleg hamar leszokik. Náluk kb. 2,5 hétig tartott!!!

Itt mindjárt akkora zuhi lesz!!!! :cry: :cry: Megyek offline-ba!!!
Vendég

suzy: akartam én is írni, hogy ugyanez a "problémánk"..

úgy vagyok vele, hogy sikerül ahogy sikerül, van hogy cumival van, hogy cicivel van, hogy sehogy.....
nem tudom néha elegendő csak letennem, máskor követeli a cicit.
nem tudom mi a jó megoldás igazából, ha nem adok neki cicit addig sír amíg nem kapja meg, nem adja fel akár képes volt egy óráig is sírni, ezt meg nem akarom. ha hagynám valahol az érzem, hogy megtöröm őt, mert ez én így akarom és ez nem biztos, hogy neki jó.
lehet hibát követek el,hogy nem várom meg míg kifárad...
nem a mellemről fog férjhez menni az is tuti:D

nekem is voltak napok amikor kizárólag csak cici, aztán próbálgattam leszoktatni róla sikerült is, de jött egy nap amikor felborult a napja és mint egy kártyavár omlott össze a stratégiám és újból csak cicivel volt hajlandó elaludni, elfogadtam a helyzetet végül is ez számára a biztonság érzetét nyújtja.
aztán eltel pár nap és simán elaludt cumival én lepődtem meg a legjobban.

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó!

végre elaludt,3 órája fent volt,már alig bírta nyitvatartani a szemét de az istennek sem akart aludni. :?

nálunk ma tárkonyos gombaleves volt,rántott csirkemell és cilitől loptam az ötletet,paradicsomos krumpli :wink:

én is hallottam a jacksont és nagyon sajnálom,mert szerettem a számait. :cry:

suzy:cumival próbáltad már az altatást?

manna:lehet nagyobb lukú cumisüveget kell venni? :?

mush:édes Sophie!Annyira szeretem nézni!Képed most nincs róla?

KépKép
lyndee

boci köszi:)

aida: nem tudom mennyi időd van, de nem lehetne egy olyan táblázatot csinálni amibe felvesszük az újonnan csatlakozókat is ill. lehetne egy olyan amibe hónapról hónapra láthatnának fejlődést súly és hossz tekintetébe.

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida:

"Én megmondom őszintén olyan családban szeretnék élni, ahol mindenki mindenkivel jóban van vagy mindenki csak azzal van jóban akivel a másik is... "

Én is, meg szerintem közöttünk jópáran...

Engem sem szeret az anyósom, sőt. De nem vele élek. Arra a pár napra elviselem, ezt is csak a férjem kedvéért.

Ha szereted a párod, ne hagyd, hogy ez az anyós dolog közétek álljon. Tudom, hülyén hangzik, de ez a részéről egy érzelmi defekt. Egy komplexus. Szerintem mondd meg neki, hogy visszamész ha ketten elmentek egy családterapeutához és mindketten elfogadjátok a segítséget. Noel megéri a próbálkozást.

Kép
mannababoca

Hű, itt akkora zuhé volt, ömlött, mintha dézsából öntenék. :shock: :lol:

Tegnap sörfesztiválozni voltunk este, ma folyt. köv., ha az idő is engedi. :lol:
Olyan isteni budwaisert ittam, hmmmm :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa, esetleg valamelyik fiam udvarolhatna Dóridnak? :oops: :lol:

verzso

Lyndee: Én aventet használom, és ott csak a műanyag cumit cserélgetem, sinlachoz a 3-ast használom, vízhez pedig az 1-est.

Kép
mannababoca

sok sok info egybe.
felteszem a linkes oldalunkra is:)
van benne magyar gyerek oldalak külfüldi oldalak, játékok, ötletek szakácskönyvek stb stb.

http://gyerek.lap.hu/

KépKép

Kép
orsimorsi

aki tud és szeretne letölteni gyerekdalokat annak találtam egy oldalt a sok közül.

http://karacsony.centrumnet.hu/karacson ... ok/&c=list
Halász Judittól-Eszményi Viktórián át mondokás könyvek,cifra palota- disney slágerek magyarul, mazsola és tádé hangoskönyv sőt fülesmackó is:))))

kár, hogy ez a mobil net kakit sem ér....
nem baj majd apa gépével.

KépKép

Kép
orsimorsi

Megsütöttem a bombát..., egy óra volt mosogatásostul... :D
Mindjárt leszakad az ég minálunk!!!!
Szerintem még sz@r is fog esni!!!!

Most elbújok az ágyneműtartóba, aztán majd este ha elvonult a vihar jövök!!!!!

Kép

Kép
dcili81

itt is szakad az eső :roll:

manna:köszi a tippet,azt hiszem én is ezt fogom csinálni,hogy veszek nagyobb lukú cumit az üvegre.
én az urticat addig szoktam szedni amíg be nem indítja,aztán szünetelek.igazából sohasem mertem szedni tovább,de lehet hogy nem lesz semmi baj ha tovább szeded.

KépKép
lyndee

Sziasztok!!

köszi a kajás hozzászólásokat

már csak egy olyan kérdésem lenne hogy amióta Oli eszik gyümit,azóta zöldet kakil,de nem nyálkás,nem olyan mint mikor náhás volt.ez jó ilyenkor vagy nem?másnál volt már ilyen?köszi

most gonosz leszek,de tök örülök hogy végre elment tőlünk a rossz idő,most nálunk van 30fok,szerintem délután medencézés lesz :wink:

nem tudom mit akartam írni :roll: :roll:

solya051020
Káld

Lyndee!
Igen, de nem igazán jön be!! :cry: :cry:

Orsimorsi!
Nálunk azért 6 hónapig ilyen nem volt. Igaz nem aludt el könnyen, sírt,nyöszörgött,de ment cici nélkül is. Most alakult ez ki pár hete. :roll: :roll: Annyival tudok trükközni, hogy 2-3 perc cici,és mikor már látom, hogy szinte alszik,akkor cici ki,cumi be és azt szopja tovább lelkesen fel se ébred, így rakom is be az ágyba. Jelenleg ez tök jó,de mi lesz ha nem fogok már szoptatni??? :shock: :shock: :?: :?:
Èn se hagyom sírni, annyira keservesen tud és pár perc után úgy is megsajnálom. 8) 8)
susy75

Sziasztok.

Orsi köcike az előrejelzést jól jön:))

és köcike a köszöntéseket mindenkitől.

Igen a szíve vitte el Jacksont mert turnéra készült és nem bírta a terhelést. de szomorú hogy ezzel van tele a sajtó mikor a charlie angyalaiból a legendás Farrah Fawcett is.

harivera
Budapest XXI. kerület

Helló Csajok!

Itt is esik! :-( Tegnap este akkora felhőszakadás volt, hogy a szuterénunk beázott. Van egy rámpás kijárat előtte, ami persze a ház felé lejt és a vízelvezető a rámpa alján nem bírta a terhelést. Én le sem mentem megnézni, Apa kármentett. Szerencsére ott nem tartunk túl sok mindent...

Amúgy szerintem jelen időjárásunk meg nem afrikai, hanem pl. dél-amerikai. A kettő közt az a különbség, hogy Afrikában száraz a meleg, Dél-Amcsiban (dzsungelban) meg rohadtul párás. Volt szerencsém mindkettőt megtapasztalni. :-D

Minden érintettnek boldog hófordulót! Én nem bírom nyomon követni ezeket a dátumokat, mindig csak csatlakozom az előttem szólókhoz. :-D

Körkérdés: Paradicsomot hogy kell adni bébinek? Megfőzve, passzírozva jó?

Ma újra répás-cukkinis-krumplit adtam Zsófinak ebédre, 140 ml-t nagy nehezen beletuszkoltam. Meg megint benyomott rá 100 ml tápot... Uzsira meg almás-meggyes-gesztenyés cucc lesz, na ezt imádni fogja!

Kép
Kép
lbernuska

Időjárás: :( nem tudunk pancsizni az udvaron...

Berni, paradicsomot bébiételben :lol: Najó, egyébként nem tudom még nem adtam neki házilag gyártottad, de engem is érdekelne.

Bocsi, jövök megint 1-2 képpel :oops:

Kép Nagypapival

Kép Tegnapi kinti pancsi

Kép Orosháza főterén

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy!
Zsófi nálunk ugyanígy aludt el, míg szoptattam. Mikor már nem szoptattam, a póz akkor is megmaradt. Ha nem alszik be cumisüvegen, akkor befordítom cici felé, befészkeli magát, mászkálok vele, dúdolok neki és már alszik is. Persze szigorúan cumival! :-D

Lyndee!
Én NUK cumit használok a Medelás üvegeimhez. NUK-ban is van teás, tejes, főzelékes 3 különböző lyukmérettel.

Verzso!
Jó sörözést ma estére is! Szorítok, hogy az idő is engedje.

Kép
Kép
lbernuska

Berni, almás-meggyes-gesztenyés cucc? Az milyen? Ilyesmit eszik Zsófi?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="mannababoca"]H írta:mannababocaa szereted a párod, ne hagyd, hogy ez az anyós dolog közétek álljon.

Igen talán.. de ugye a szeretet/szerelem akkor ér valamit, ha kölcsönös. És az ami velünk történik/történt nem azt mutatja számomra, hogy ő engem/minket igazán szeret. Néha szeretnék az érzéseibe, a fejébe látni. Én sokáig kiálltam mellette pont azért mert szerettem őrülten. Tűrtem, bocsánatokat kértem a semmiért. Talán elvárnám tőle, hogy ő is ezt tegye és akkor érezném, nem tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.26 13:34-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:tök jók a képek,az első képek tök úgy néz ki Noli mintha lenne két foga,édes :lol: :lol:

solya051020
Káld

tényleg paradicsomot már lehet adni?ezt sem tudtam,basszus ahhoz képest h két gyerekem van,tök elmaradottnak érzem magam :roll: :(

solya051020
Káld

[quote="solya051020"]A írta:solya051020ida:tök jók a képek,az első képek tök úgy néz ki Noli mintha lenne két foga,édes :lol: :lol:

Ugye?? :lol: Mi is pont azt néztük itt, kacagtunk is egy jót. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="solya051020"]t írta:solya051020ényleg paradicsomot már lehet adni?ezt sem tudtam,basszus ahhoz képest h két gyerekem van,tök elmaradottnak érzem magam :roll: :(

Én gondolom, mivel 4 hónapos kortól adható bébiétel: paradicsomos burgonya - Noli egyik kedvence. :D Meg Noli anyukájának is ízlik! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Manna: Federer bácsi van a TV-ben! :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Eszterke,
Progik:
Hugim ma 30 meglepetésszülinapi bulija lesz, délelőtt mentem volna vásárolni de ebben a ramaty időben én aztán ki nem lépek a lakásból. Aztán holnap délelőtt uncsitesó babazsúr lesz oda kellene mennünk, illetve utána le a Balcsira. De jelen pillanatban csak egy dolog a biztos hogy este dokibához viszem Marcit, megmutatom ezt a rekedtséget. Folyamatosan mérem a lázát, vagyis az nincs is mert, altájban 37,6 a maximum.
Migrénre most algo-demalgot szedek, voltak durvábbak is amit szedtem (kúp, spary) de idő után mindenhez hozzászoktam…. Múlik lassan.

Zsebi,
Köszi az infót, beszerzem még ma.

Cili,
:( Béküljetek ki mielőbb.

Orsi,
Mi is abban az akcióban vettük a bébiőrt, de párom aki közölte hogy mivel nekünk van otthon pelenkatárolónk, ergo még egy nem kell azt nem kéri, és addig beszélt hogy a csajszi levonta az ajándék, grátisz pelenkatároló árát a fixáras bébiőrből. :shock:
Ja azt már nem is mondom hogy megint alkudozott amikor vettük az üléseket.
Üzlet címét nem mondom meg, mi már így is elég kárt okozunk nekik. :lol:

Aida,
Terhesség előtt milyen volt az anyjával a kapcsolatod ?

Boci,
Kircsi az utazóágy.

Ja én sehol nem kapok régi krumplit, mindenhol csak újkrumpli van, de holnap após hoz dunaújból úgyhogy mehet a főzőcskézés.

Verzso,
Tényleg megszűnt a központban a meki ? Nem láttam csak anyu mondta.

Solya,
Köszönjük az esőfelhőket. Itt vannak, maradnak. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, megszünt, egy kávézó van a helyén. Én még nem voltam, de sokan vannak, úgyhogy bizti jó.

Innen sem akarnak takarodni a felhők :twisted: , egész nap itt köröztek, remélem este 18-ra elmennek. Énekelem a süss fel napot, de nem nagyon akar használni :roll: :lol: :lol:

verzso

kubu: apa detto ilyen alkudozik, ajándékot kér még az auchanba is a pénztárnál.

KépKép

Kép
orsimorsi

verzso: csak így tovább....kisütött nálunk kisütött a napsugár
amúgy hihetetlen, hogy a fiúk nemsokára 9 hónaposak....

kubu: migrénre próbáltál már meditálni?
csak azért kérdem, mert én anno pár éve olyan migrénes voltam,hogy napokig csak cataflam-algo-paracetamol kombinációval sötét szobába,sírí csönbe voltam képes létezni.
fáziskieséseim voltak a látásba pl. ha oldalra fordítottam afejem a kép maradt az eredeti helyen és csak fáziskéséssel láttam azt amerre néztem olyan volt a kép mintha lassított felvétellel néznék.
a fejem már ott volt az agyam még nem.

aztán megtanultam egy technikát és azóta se híre se hamva....

KépKép

Kép
orsimorsi

Hú akkor vihar van mögöttünk...

A fiam úgy sikoltozott meg kacagott,a mikor villámlott meg dörgött..., meg sem ijedt! Bezzeg a kutyák..., ha nem lettek volna nyakig vizesek beengedtem volna őket, így maradt nekik a terasz!

Kubu normalizálódott a helyzet!
Nekem is szoktak ilyen kellemes migrénjeim lenni... advil-saridon a megoldás nálam!

Solya Dani tegnap és tegnapelőtt felnőtteket megszégyenitő par. burg. főzelék adagot nyomott be... :D
A végtermék is felnőtteket megszégyenítő volt...

Kép

Kép
dcili81

suzy. ne izgulj. ugy tunik ez kell a lelkuknek! legtobbszor nalunk is igy alszik el a bebi:cici, majd cumi be, aztan kisagy. napkozben is. van hogy nem alszik be a cicin, akkor beteszem a kisagyba jatszani, aztan amikor mar sir, en is megsajnalom, aztan ringatom vagy simizem a hatat. mire abbahagyod a szoptatast, addigra Vini alvasi szokasai is megvaltoznak! plussz kesobb ugyis adunk majd nekik tejet cumisuvegbol este, azt is ihatja ugyanolyan pozban a karodban.

verzso. ilyeneket ne irj,mert zoldi nagyon feltekeny lesz! :wink: jo szorakozast!

manna. en honapok ota szedem!

orsimorsi. hihetetlen, hogy mennyire egyformak a lanyaink ciczes ugyileg! :wink:

lyndee. en mar nem mertem kepet feltenni. mindig teszek fel egy csomot, de ha mar te kulon kered, akkor majd potolom este! :oops: :lol: :lol:

cili. jol erzed magad az agynemutartoban?

ma voltam ket bolcsit/ovit megnezni. hat az elso helybol kilove;koszos es rendetlen volt.
a masodik egesz jo, de halljatok micsoda arak vannak. egy nap 9tol 4-ig, napi 10000ft!!!! :shock: :shock: :shock: en januartol szeretnem jaratni Kincsot heti ketszer delelott, hogy legyen kozssegben. sajna nem nagyon talalkozik mas gyerekekkel hosszabb idore. a szomszed kislany szeptembertol reggeltol estig bolcsis lesz. :cry: ez kerul majd nekunk heti 10ezerbe!

KépKép
KépKép
mush589

solya. nalunk is zold vagy barna a kaki miota gyumizunk. es azota tobb pelust hasznalunk, mert kisadagokban jon az aldas.

manna.lyndee. en is vettem nagyobb lyukut, mert az 1-esen meg a jo ejt tapi sem ment at tegnap este. szegenykem meg csak szivta szivta...

kubu. jobbulast marcinak meg neked is. ti merre vagytok a Balcsin?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="kubuspace"]A írta:kubuspaceida,
Terhesség előtt milyen volt az anyjával a kapcsolatod ?

Bonyolult :D Amíg nem is ismert csak a fia mesélt rólam már utált. Ezt a fiától tudtam meg akkor. Mindig gondoltam azért fúr a fiának, mert nem ismer, majd megismer jó lesz.. Aztán megismert nem lett feltétlen jobb, de talán valamivel mégis, hiszen sokat voltam velük, segítettem a frissen vett családi ház körül, sok időt velük töltöttem így nem kellett azt éreznie, hogy "elvettem" a fiát. Aztán amikor egyre több időt töltöttünk együtt én és a párom nélküle, megint egyre többet fúrt a hátam mögött. Aztán jött a terhesség és ő végleg azt érezte, ezzel elvettem tőle a fiát. Így kitalálta, hogy ez miért is nem jó, miért is rossz ez az egész. Onnantól kezdve megint sokat fúrt (később kiderült, előtte is bár én azt nem tudtam akkor).
Az egésznek az a lényege, hogy elfogadott volna normálisan, ha tfh. odaköltözünk hozzá a volt párommal és együtt élünk mint valami hatalmas fura család és ő mond meg mindent mit és hogyan helyes és hogyan jó. Csak én inkább egy normális apa-anya-gyerek családot akartam, ami kompromisszumokon alapul nem pedig egy ember szabja meg a dolgainkat. A lényege, hogy ne kelljen "magára maradnia" mert habár nem maradt volna magára ha hagyja a fiát élni (hiszen ha úgy viselkedik bmikor szívesen odamentünk volna) ő mégis úgy érezte ezzel végleg magányos marad (még így is hogy a másik fia mellette maradt..). Hú, ez nagyon bonyolult annyi mindent tudnék róla mondani. Főleg h marhára érdekel a pszichológia és rengeteget olvastam róla.

bocs h hosszú lett.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Solya:
[quote] írta:risznek szőke haja van,vagy csak kevés van neki?

Szőke és kevés! :lol: De ez már nem a baba haja,az elhullott,ez már az igazi!Alul a tarkójánál van már csak az első haja.

Kubu nálunk is kapott még idén apa Ücsekket.De az évi 2 helyett csak egyet! :lol: Mi is abból megyünk 3 napra nyaralni.

Írisznek ma turmixoltam egy fél banánt+egy őszibarackot,hú nagyon ette.

Eszter:
[quote]S írta:zopi ügyben van valami javulás?

Nem akarom elkiabálni,de mintha többet ki bírna szopizni...De a fözelék gyümölcs is egyre jobban megy.
Azon veszem igazából észre hogy kevesebb a tejem,hogy tudok hason aludni.Eddig fájtak a melleim ha hasra fordultam,most meg nem...tök le vannak lapulva,és az a tejleadó reflex is olyan sokára indul meg mindig. :cry:
Épp este jön haza Apa és meséli,hogy nálunk itt a faluban is rengeteg a betörés,úgyhogy kutya kinnt van mindíg,bár nagyon utálom mert gödröket ás folyton! :evil:

Mush cuki Kincső,nagyon sok hajjal ő se dicsekedhet! :wink: :lol:

Én is szerettem Jacko zenéit.
Nővéremmel közös szobában nőttünk fel,ő folyton ezt hallgatta,meg Bros-t,Milli Vanillit,Első Emeletet,R-go-t,Madonnát,én meg belenőttem ezekbe.

Aida én adnék párodnak még egy,utolsó esélyt,ha ennyire kapkod most utánatok!Lehet mindkettőtöknek jót tett ez a kis külön élés.Sztem próbáljátok ki mégegyszer,és ha most sem megy,akkor végleg töröld ki őt.

Cili:
[quote]M írta:indjárt leszakad az ég minálunk!!!!
Szerintem még sz@r is fog esni!!!!

Most elbújok az ágyneműtartóba, aztán majd este ha elvonult a vihar jövök!!!!!

Hogy te milyen dilipók vagy!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="sarmon"]A írta:sarmonida én adnék párodnak még egy,utolsó esélyt,ha ennyire kapkod most utánatok!Lehet mindkettőtöknek jót tett ez a kis külön élés.Sztem próbáljátok ki mégegyszer,és ha most sem megy,akkor végleg töröld ki őt.

Igen én is szeretnék neki még egy esélyt adni, csak abban nem vagyok biztos, hogy a volt anyósomnak is akarok.. :? Nem tudom képes lennék-e volt anyósom lakásába visszamenni. Mondom, ha elkel a lakás és én és a volt párom (nem a volt anyósom..) kötünk egy normális kompromisszumot akkor még egyszer neki futhatunk. Hátha. Bár kicsit sajnálnám, hogy nem egy olyan családban élek, ahol mindenki mindenkivel jóban van. Meg nem tudom hogyan viselném, ha hetente elmennének nélkülem nagymamázni, aki elhordana mindennek a fiam előtt :( Lehet ezt már nem is lehet helyre rakni. És nem a volt párommal, mert vele képes lennék minden sz.r ellenére még egyszer. A volt anyósommal nem tudom képes lennék-e helyretenni még ezeket. Könnyen megy a haragom, de ha egyszer valami olyat tesznek ellenem, ami már tényleg komoly, igazán nehezen -vagy inkább sehogy- nem vagyok képes megbocsájtani. Egy darabig igen.. De ha megtelik a pohár.. :roll:

Megint hosszú lettem bocsi :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.26 21:10-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

De el vagytok tűnve!!!?? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság