Új privát üzeneted érkezett!

Zsu83 küldtem neked emailt és képeket a házról és kommentáltam is... :D :D :D

Elif a fiam is ilyen forgolódós :D :D :D

Budabo attól még összehozhatunk talit ha te is ráérsz és mi is megyünk... :D van ott valami jó cuki? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt mondtam apának hogy egy kávés süti erejéig jó lenne összefutni :wink: Holnap pontosítunk. Illetve mi holnap oltást kapunk attól is függ, hgoy megyünk-e csavizni hogy Füge hogy lesz. Én is kérek képet!

zsancy: én a babacsodára szavazok, mert ott van szunyogriasztó is és még körbenézek találok-e ott vmit. A színt még fogalmam sincs, én is azt gondolom, hogy egy próbát megér.Éjszaka viszont én sem hiszem hogy rajta hagyom. Még hétvégén nézelődök aztán jövő héten rendelek.

Kép
budabo
 
 


Zsu83:Köszi a kaja ötletet..ma nálunk van fasirt p.krumplival

Jaj a legfontosabb....kébzeljétek ma eddig csak szoptattam...lufi eregetős smájli....nem kellet táp..tök jó volt a cicibe annyi.Úgy örülök...Sztem a tejszínes túrótorta az oka... :roll: mert ebédre ettem belőle...(hogy lesz igy súlymegtartás...nem tudom)és szerintem az segít ,mert a tejszínes fagyitól is több lett...de lehet csak én magyarázom be magamnak :shock:

Petrának vettem ma egy nagyon szép zöld egybe részes ruhácskát,úgyan is 25-30fok közt mozog a hőmérséklet...annyira édi benne mint egy dagadt kis béka :lol:

Ja Stelly:
Igen mi nyúltuk le a napocskát otthonról és nem is adjuk vissza....ide is kijár már egy kis jó idő...eddig itt megfagytunk :lol:

Apa most telefonált hogy a buszon van és megfagy... :shock: olyannyira megy a klima a buszon hogy azt mondta hogy még a füle is fázik.... :shock:

Bogi:érdemes nézelődni azt a legtutibbat megvenni...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 

 
 

Zsancy: köszi, hogy hoztál infókat a nyakláncról. :) Én eddig csak épphogy hallottam róla, hogy létezik és mire való, ennyi. Ezért kukán hallgattam, de most ahogy nézem nagyonis érdekel. Még pénzvisszafizetési garanciát is látok, szóval tényleg semmi vesztenivaló. Azthiszem a színt már ki is találtam, de a forma? Szerinted?

Kép
Kép
elif
 
 


Zsancy: Petrácskáról kérünk kééééépet szép új ruhácskában!!!!!! :)
Hát komolyan mostmár én is kipróbálom azt a fagyit, hátha a fogamnak is jót tesz és akkor két legyet ütök egy csapásra. Szuper, hogy nem kellett pótlás!

Kép
Kép
elif
 
 


Efe nagyon ügyi!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zsancy, nekem a gyerekorvos mondta, hogy 400-500g a havi gyarapodás! :roll:
Nagyon ügyes vagy a tejcivel! :)
Kérünk képet Petráról az új ruciba! :wink:

Bogi, Dentinox géllel kenem neki, de azóta nem nagyon merem, mióta Zétivera írta, hogy lecsurog a nyálával, és elzsibbasztja a torkát! :roll:

Millye, köszi :D , mindjárt megnézem!
zsu83
 
 


Hajjjhhaajjj.. Oltásról megjöttünk, sírásügyileg most sem sikerült überelni a 2 hós oltás üvöltés mennyiségét! Szóval nem volt gáz! :)

Hivatalosan 5,06 kiló és ááá, csak egy centit nőtt, szóval 61. Zsuzsi utolérhettek hamar hosszban is!! :D
Védőnőm jóindulatú mosollyal nyugtázta a hízásparát. "Kaki van? Mondom naponta. Akkor okés a kaja." Hmm...
Azért sírtam ki Sinlac-ot, mert, ha elfogy a fagyasztóból a tej, tudjak már valamit adni neki pluszban.
Meg aztán hátha meghízlalja egy kicsit. De egyelőre nem váltottam ki, majd, ha kell, akkor!

Ja, és nem fogzik... Akkó mérüvölt alvás előtt? Mert nagylány már.... 8)

ladmon
 
 


És éljen éljen Zsancy teje!!! Sikítós, örömében a haját tépő szmájli :lol:

ladmon
 
 


[quote="ladmon"]J írta:ladmona, és nem fogzik... Akkó mérüvölt alvás előtt? Mert nagylány már.... 8)
:lol: jajjjjj :lol:
Puszi Esztikének a combikára!

B.sszus Efe annyira kiabál, hogy elkezdett öklendezni.... ááááá.... ő is biztos mer nagyfiú már.... :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Budabo rendben akkr holnap még pontosítunk és megbeszélünk! :D küldtem email-t :D

Zsancy bezzeg nekünk nem volt jó idő... ma meg 7 ágra süt a nap :? ez van... örülök, hogy a tejcid alakul! Kérünk képet az új szerkóról! :D

Ladmon de jó nektek, hogy túl vagytok az oltáson... mi jövőhéten szerdán kapunk kettőt és remélem egy darabig most már nem lesz szuri... :? küldök gyógypuszit a szurira! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hehehe, egyértelműen.... :D

ladmon
 
 


Na Ladmon jólvan, megvan a megfejtés, Bencus is azért üvölt alvás előtt mert nagyfiú! :D
zsu83
 
 


Gyógypuszikat mi is küldjük Esztikének! :wink:
zsu83
 
 


Millye, Adri cipője Tesco-ból van, és 17-es :D (a 16-os pont jó volt rá, ez kicsit nagy, de inkább ezt vettem, hogy ne nője ki két hét alatt :))
A fotók alapján azért úgy látom, jól éreztétek magatokat :D

Elif, köszönjük szépen a dicséretet :D észrevettem, hogy hajlamos mindenkit levenni a lábáról :D (százkilós komoly férfiember barátunkról se gondoltam volna, hogy lemegy négykézlábra mackóba a kedvéért :wink:)
És ez a körbeforgás is megy nálunk is, hason is, meg háton is :D én is mondtam Tominak, hogy megtanult ő forogni, csak félreértette, mire gondolok :lol: :lol: :lol:

Bogi, a kamera mögött :wink:

Zsufi, egy gyönyörűség a te kisfiad is :) (és irgumburgum, tessék szépen tanulni, hogy végre élvezhesd a nyári szünetet! :))

Zsancy, örülök neki, hogy visszatért a tejcsid :D (én biztos voltam, benne, hogy így lesz :wink:), és ahogy Bogi írja, én is csak akkor szoktam a felvetésekre reagálni, ha aktuális, vagy ha van róla valami fogalmam legalább, a borstyánláncról nem hallottam még korábban, és szerencsére egyelőre még nem is aktuális a kérdés... reméljük, nem fogok egy hét múlva sírva könyörögni a tapasztalatokért...
Úgy tudom, 4-500 gramm növekedés az most még OK, de fokozatosan csökkenni fog, mert elvileg egy éves kor körül olyan 11-12 kg-osak a gyerekek (mondjuk nyilván ez átlag, de ha egyévesen húsz kilós a gyerkőc, az gyanús, hogy sok).

Ladmon, kaja-ügyben meg tessékmármegnyugodni :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsancy szuper hogy visszaáll a tej!!! :D Képet kérünk az új ruháról és tulajdonosáról!

Oli láza lement, délután meguntam és kapott egy egész germicidet, akkor végre elkezdett izzadni és megoldódott.
A doki a lázon csak vigyorog, szinte hülyének nézett hogy egy szimpla láz miatt odaviszem a gyereket :shock: de azért biztos ami biztos felírta azt az antibiotikumot amit szinte szórócuccként szokott. szerinte nem az oltástól lázas. Elbizonytalanodtam. Szerintetek ha már nem lázas és jól van és kutya baja beadjam az antibogyót :?: Szélsőségesen antibiotikum-ellenes vagyok... :roll: Vélemények???

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jaj még valami, ez itt reklám helye, apa a tegnap éjszakáért kap egy nagy kövér piros pontot, szuper apuka volt :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi én nem adnám be neki... ez csak végső megoldásként lenne nálam... én is antibiotikum-ellenes vagyok :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Csak gyors bejelentkezés: a mai mérlegelésen 22 dkg-val több, mint múlt héten, most 6740 g. Hurrá, mégsem fog elfogyni!!! :lol: :lol: :lol:

Azért az esti tejkiegészítést adtam ma is, 50 ml lecsúszott :D

ZVera: én sem adnám neki, ha már nincs baja.

Borostyánlánc: sok mindent én sem tudok róla, de van olyan ismerősöm, aki abban is altatta a kisfiát, aztán amikor jött a foga, akkor 3 napig üvöltött. :shock: Szóval én nem hiszek benne, de ártani biztos nem árt :wink:

Zsancy: szuper, hogy visszatért a tejecske!!! Csak így tovább!! Mikor mész a vizsgálatra? Ja, és igen, had lássuk az új rucit Petrácskán!!

Nickoék mikor érnek haza?? Kíváncsi vagyok, hogy érzik magukat!!

Stelly: igenis értettem, már megyek is vissza tanulni!! :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Elnézést ezért, igazából Stelly is megfogta Marcikát, csak én nem voltam résen és nem kaptam le... :( Sajnálom.

Zéti: És az orvos szerint miért lázas? Arra nem tud mondani semmit? Ha semmi tünet, akkor szerintem én sem adnám be... :roll:

Mist: Fiam nevében is köszönöm a burkolt dícséretet! :D Jól esik ám nekünk. :wink:
Gyönyörű Natasát pedig jó, hogy ki lehet így cselezni. :wink: Ügyes kislány! Van már 8 kiló? :D

Zsancy: Tejcinek: :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon örülök!!! Minden nap kell fagyit enni biztos, ami tuti alapon! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Oli estére megint belázasodott, nem magas de 38 felett van, és nagyon fura mert sehol sem forró a teste, a feje kicsit meleg de nem tüzes. Emiatt hajlok rá hogy reggel mégis kiváltom az antibogyót...még azért alszok rá egyet.

Bocsi bocsi booocsi, tudom ezerszer lerágott csont az alvás-téma, de én már annyira kivagyok :roll: nem is a fáradtságtól hanem idegesít hogy nem jövök rá mi baja lehet. Most ott tartunk, hogy két napja nem aludt egy óránál többet egy huzamban. Hulla fáradt szegény, és mégsem. Elaudni el tud egész hamar, azzal nincs különösebb gond, nappal a babakocsiban öt perc alatt elalszik, este pedig kis ölben séta után. Van hogy többször leteszem-felveszem, de ki lehet bírni. :roll: És ez nem front, nem fogzás, nem hasfájás mert mindig ilyen sz.r alvó volt, kivéve néhány éjszakát és a múlt hetet mikor anyósomnál voltunk. Ezen is töröm a fejem hogy ott mi volt más, mitől lehetett ott jó, itthon meg nem. Holnap átrendezem a gyerekszobát, áttolom a kiságyat, nincs mit vesztenem. Hátha valami vízér van most alatta. Elektroszmog az tuti nincs.
Tudom hogy nem tudjátok látatlanban ti sem kitalálni mi baja, és kaptam már tőletek sok ötletet amiket ki is próbáltam, de az én gyerekemen még a fájdalomcsillapító sem fog, még attól sem lesz aluszékonyabb. Húúú de jól esett kicsit panaszkodni :oops: Bocsi mégegyszer :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zétivera, sajnálom, hogy felment újra Oli láza! De a doki nem mondott semmit, hogy esetleg piros a torka? :roll:

Zsufi, nagyon szép súly! :)
zsu83
 
 


Elfogott a nosztalgiázás és visszaolvastam onnan amikor először bejelentkeztem-majd egy hónapig nem is jöttem - és utána febr.elejétől. Még egyszer köszönet mindenkinek hogy akkor annyira tartottátok bennem a lelket, nagyon sokat számított. A történeteket is nagyon jó volt visszaolvasni, és pityeregtem. És most én hülye már régen alhatnék, úgyhogy megyek is. Iszonyt vihar volt nálunk, csodáltam hogy Füge nem ébredt fel. Reggel oltás :cry:

zetibebi: sajnálom alázat, alvásra sincs ötlet :cry:

zsancy: hurrrá tejcinek

stelly: na majd legközelebb add át Julcsinak a gépet

millye: oksa holnap pontosítás. A képek jók, megnéztem.
Csinos vagy, tök jó a babakocsi és tudom hogy nem boldogít
de szép a Balaton még viharosan is.

zsu: én is azzal kenem. Szerintem ha nem lehetne hátra fektetni akkor le lenne írva a használatiban. Azért én is beparáztam amikor vera írta. Ja és chamomillát is adokneki.

zsufi: ügyesek vagytok!

Kép
budabo
 
 


Zéti, én is forgatom ám az agyamban, hogy mi lehet Olival... Valami tutira nincs rendben, germiciddel ki szoktak dőlni a gyerkőcök. :D És persze, hogy kivagy!!! Alszom rá egyet, hátha eszembe jut valami... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zetibebi: minden tiszteletem a tiéd, és nagyon sajnálom szegény kicsi Olit :(, ezerrel megy a gyógyító energia. Alvásra meg ötletem nincs, tán még nekem is a szobaátrendezés jutna eszembe. :(

Stelly: hát akkor tényleg nagyon vigyázz lánykádra, ha ilyen babonázós típus :D, apa már készítheti a sörétest :wink: . Efével ezek szerint nagyon egyféle a temperamentumuk, enyém is taperálós, rámenős :lol: , félreértős forgós, izgőmozgós, boltban embereket felszedős és mászni akarós. Nagyon bedurvult ma, hason is megismételte a körbeforgást, amit háton mutiztam, most láttam is, teper a kis lábaival rendesen, van ott erő és energia, csak lestem. :lol:

Zsufi: szupcsi, gondoltam én hogy ez lesz! :D Fura már ez a heti mérlegelés, múlt héten nekünk sem mutatott hízást, de elhatároztam, hogy nem aggódok és húúú de jól tettem... Valszeg előtte tele volt pisivel kakival mikor mértem, utána meg nem.

Ma csináltam 4 hós mérést és 7170 g, 67 cm. Szóval durvák vagyunk megint, csak tejcsivel... :) (Hogy ez mennyi hízás az a táblázatból kiderül :P)
Igaz nekem már napi 2-3-szor kell a reggel lefejtből kiegészíteni, de a lényeg hogy elég, csak épp nem olyan eloszlásban termelődik mint az manónak kellene. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Zsu az ügyeletes doki éjjel megnézte a torkát, azt mondta szép, most délután a házidoki is megnézte de nem mondott semmit. :?

Én is olvastam már vissza az elejéből, tök jó lenne egyszer az egészet visszaolvasni de az...képtelenség :D Pedig felér egy bloggal. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Azt hiszem minket a nemalvásért a tejcsi kárpótol, ezt a témát nem is nagyon emlegetem mert lekopogom tök rendben van, egy-két esetet kivéve nem fájt a hasa, pótolni tök ritkán kellett, és szép súlya van, étvágya kiváló, büfik akkorák hogy a hajam leszáll a turbulenciától, kaka minősége is kiváló (még kéket is tud alkotni :D ) úgyhogy tényleg egy szavam sem lehet erre a részére a dolognak. Még a múlt hetet is átvészeltük anélkül hogy megcsappant volna. Úgyhogy van azért balansz Olinál :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi Én is gondoltam arra, hogy esetleg rossz helyen van az ágya vagy valami zavarja... anyósod kertes házban lakik? és ti? Ott van ágyuk a gyerekeknek? Egy szobában alszanak a gyerekek? A lázzal kapcsolatban meg annyi hogy valami lehet ha a szervezete lázzal reagál... biztos, hogy nem az oltás? :roll:

budabo ne is írd a nosztalgiázást... annyira jó volt pocakosnak lenni... és olyan jó lenne még sokszor terhesnek lenni... :( de az idő meg a kor.... ááá ez olyan rossz.... :roll: nálunk is nagy zuhi volt... gondoltam lefotózok egy két villámlást, de gyorsabb volt nálam :D köszi a dicséretet! küldtem képet a nyaralóról. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye végülis egész sok különbség van a két hely között, de egyik sem lehet oka az itthoni nemalvásnak.
Mi kertes házban lakunk, éjjel világosabb és zajosabb, anyósom lakásban lakik, éjjel sötétebb és csendesebb.
Kipróbáltam itthon hogy sötétet csináltam éjjelre, nem használt. A zaj meg onnan ered, hogy közel a főút, de az tompa moraj, nem éles és hirtelen zajok, és egyébként sem lehet mit kezdeni velük, nem tudom megszüntetni őket.
Anyósomnál egy ágyban aludtunk Olival, ezt itthon is próbáltam, hasztalan.
Úgyhogy passz. Most egy kis reményt ad a holnapi átrendezés, aztán meglátjuk.
Mindenesetre ha sikerül végre lőnöm egy gyerekdokit ahol megvetjük a lábunkat akkor átnézetem tetőtől talpig és elmondom ezt a gondot. Max kiröhög és azt mondja ha nem alszik ringassam...a kórházban ezt mondták :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jaj a poén: ahol anyósomnál aludtunk a szoba tele van elektromos cuccal, sípoló tévé, számítógép, konnektorok, az itthoni gyerekszobában csak lámpa van, semmi egyéb :D Lehet hogy Oli kifejezetten az elektroszmogra bukik :D Na holnap felköltöztetem a mikrót meg a mosógépet :D :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Meg a zúgós ruszki fagyasztót :lol: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Hát,ha én egy hétig nem jönnék az sem tűnne fel senkinek :cry: de se baj túlélem :)
Ja és Hanna már elmúlt 5hónapos :wink: háááát ez sem tűnt fel senkinek :roll: na,mindegy!!!Ez van!!!

Egyébként velünk minden ok!!Hanna ujra nagyon jó kis baba :)

Millye:Nincs hasmenése a szilvátol és ízlik neki nagyon :)

Na sok-sok puszi a babáknak na meg a mamáknak :) Majd jelentkezem,bár úgy is mindegy!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Babócáknak Boldog hófordulót :D :D

Zetibebi:Jobbulást Olinak++++ :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea: neeeee!!!!!!!!!! Te ugyanúgy tagja vagy a csapatnak, mint bárki más! :D Ha csak pár napig nem jelentkezik valaki, akkor szerintem mindenki arra gondol, hogy épp valami miatt nem jó. Ha már hosszabb ideje nem jelentkezik, akkor azért szoktuk keresni az illetőt! Ne gondold azt, hogy nem érdekel bennünket, hogy mi van veletek! Engem igenis érdekel, a Hannák tartsanak össze! :wink:
Boldog hófordulót Hannácskának! :lol:

Panna
pandusika
 
 


Nicko???? azt ígérted, hogy jelentkezel majd! Remélem minden ok veletek!

Panna
pandusika
 
 


Nálunk most, hogy rendeződött a kakidolog (ugyanis amióta Hanna szójatápszert kap, teljesen normális lett a kakija), azt mondta az orvos, hogy mehetünk oltásra. Ma délelőtt kell vinnem, egyedül, mert Apa dolgozik. Már most sajnálom nagyon szegénykét.... :(
Örülök, hogy megvan a kakiprobléma oka, de magának a problémának nem. Egyelőre még fogalmam sincs, hogy mit jelent ez a laktózérzékenység, mivel jár. Valószínűleg azzal, hogy nagyon oda kell majd figyelnem, hogy mit eszik a lelkem, de remélem ő is hamar kinövi, mint a nővérem kislánya.
Tegnap mondta a tesóm, hogy apukánk is laktózérzékeny, amit én nem is tudtam... :shock: Bár ha belegondolok, soha nem láttam tejet inni és a kávét is anélkül issza... :roll: de soha nem mondta... ezek után nem is csoda, ha Hannának is van. A nővéremnek is van.... :roll:

Képzeljétek, ezt el kell mesélnem... :D Tegnap etetés után Apa fogta ölébe Hanit és leült vele. Én addig pakolásztam, de folyamatosan csak engem nézett. Meg is jegyezte a párom, hogy kezd féltékeny lenni, mert Hanna folyamatosan engem néz. Odamentem hozzájuk, elmosolyodott és kinyújtotta felém mindkét karját és dőlt előre, hogy hozzám akar jönni. :D Annyira jó érzés volt, úgy megmelengette a szívemet. Szegény apa meg szomorkodott, hogy Babóca kezd anyás lenni, de mondtam neki, hogy ezen ne csodálkozzon, hiszen egész nap velem van.

Panna
pandusika
 
 


andrea: ne légy bolond! ha hiszed ha nem tegnap akartalak keresesni, de másokat is, ezért inkább senki nevét nem emeltem ki. Nekem is van ilyen időszakom nyugi, amikor regiztem egy hónapig nem is jöttem utána. GYERE! Boldog hó fordulót Hannának!!!

panna: édes lehetett, nálunk ilyen még nem volt.

millye: áááááá villám fkénykép, még sosem tudtam lekapani.

na rohanunk oltás

zetibebi: éjszaka hogy telt????

Kép
budabo
 
 


Meghalt Michael Jackson.... :cry: :cry: :cry:

Panna
pandusika
 
 


[quote="zetibebi"]N írta:zetibebia holnap felköltöztetem a mikrót meg a mosógépet :D :D :D

Jó ötlet! :D És még poénkodni is van ereje? Durva? Zetibebi: benned 6 duracell nyuszi veszett el! :lol:

Bogi, Panna: előre útnakindítom a gyógypuszikat a combocskákra! :) Még ezen túl kell esni, aztán itt nálunk 15 hós korig nem lesz másik szuri, hurrá. :D Panna ez ott hogy van? Mikor lesz a kövi?

Andrea17: Hát komolyan mondom... Tudtam, hogy még jönnöm kellett volna éjjel írni, ugyanis mikor beírtam a hós adatainkat a táblázatba láttam, hogy jajj de buta vagyok, hisz nem csak lassan lesznek 5 hósaink, hanem már vannak is. Így meg is nézegettem gyorsan a képeiteket. Imádom a pocakon pancsizósakat! :) És eszembe is jutott, hogy mióta én visszatértem te szinte nem is voltál. De ezek szerint nem én voltam az oka a kimaradásnak. :D
Gratula a betöltött 5-öshöz és Boldogságos 6. hónapot (is) Hannácskának!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.26 06:59-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Panna: miiiiiii? miben? he? :shock: :shock: :shock: lemaradtam

Kép
Kép
elif
 
 


Elif: azt írják, hogy szívroham.... tegnap délután.... nagyon sajnálom.... :cry:

http://index.hu/kultur/zene/2009/06/25/ ... l_jackson/

Panna
pandusika
 
 


jajj lányok aranyosak vagytok :) Én vagyok most a napokban túl érzékeny!!!!Ne haragudjatok!!!!De tényleg :)

Panna:de jó,hogy menni akart hozzád :lol: Hanna is kezd már hasonlókat csinálni,de még nem ennyire tisztán kivehetően!!És meghalt Jackson???????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
És már most sok gyógypuszi az oltáshoz!!!+++++++ :lol:

budabo:Elhiszem és semmi gond,egy pillanatnyi bekattanás volt :lol: Sok gyógypuszi Fügének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elif:Hát nem miadtad tűntem el :lol: És köszönjük szépen :lol: !!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=9_PcQ8s9Qso

nekem ez a kedvencem tőle....

Panna
pandusika
 
 


Szegény Jackson :cry: :cry: Én is nagyon sajnálom!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Elif: hát kb. ugyanúgy vannak az oltások mint otthon, de mivel mi az elsőt mi későn kaptuk, ezért még hátravan a maival együtt 3. Majd utánaénzek, hogy utána mikor lesz a következő...

Panna
pandusika
 
 


Hú, micsoda hírek, én is lemaradtam!

Oltásra pusszancsok, elmaradt hófordulósoknak sokboldogat :wink: !!

Zetivera:
Nekem sincs ötletem sajnos. Pedig nem valami frankó senkinek ez a helyzet. De én nem tudom megálmodni sem szerintem. Lázzal mi van?

Na megyek is muffint sütni, amíg a kisasszony kialudt jókedvében van...

ladmon
 
 


Bár csoda,hogy eddig bírta a szíve ezt a sok műtétet!!!!!!


Na pár kép,hogy ne szomorkodjunk!!! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea: tényleg ne csináld már ezt, sokan vagyunk, és nem mindenki jelentkezik rendszeresen, ezért ha valaki nem jön egy darabig, akkor is gondolunk rá, csak nem biztos, hogy mindig írjuk is, mert akkor minden nap lehetne írni egy-két embert, hogy mi van vele!! Szóval tessék csak jönni, és beszámolni az immár 5 hós Hannácskáról, hogy mi van veletek!!! És hozzál fényképet is!! :)

ZVera: Oli magától nem is tud elaludni? A mi Marcink sem egy alvóbajnok, de ha fáradt, és leteszem a kiságyba, akkor simán elalszik magától. Oli mit csinál, ha lerakod? Ha hagynád egy kicsit magában, akkor nem lehet, hogy elaludna? És éjszaka hányszor eszik? Ha felsír, akkor rögtön odamész hozzá? Nagyon durván kilehetsz, nem csodálom, ha el vagy keseredve :roll:

Fügcsinek gyógypuszi!!

Panna: de cuki lehetett Hannácska!! Remélem, hogy ő is jól viseli majd az oltást!!

És ÉLJEN AZ 5 HÓS VENDIKE!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Jó reggelt!

Bizony, éljen az 5 hós Vendike!!!

Zsufi: Éjjel?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi: egész jól telt, fiatalúr 2-kor megébredt, aztán szépen visszaszunyált, 1/2 4-kor kajcsi, aztán 1/2 8-kor keltünk. Nálatok??

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat! zsufi,ladmon,andrea,elif.
Örülök a jó éjszakáknak is.

Andrea: gyere csak ne bolondozz! Jók a képek, kedvenc a rácson lábkidugós :lol:

elif: nálunk még egy prevenar,de aztán itt is szünet.

Imádom Fügét: 7020 - nem teljes három hét alatt 520-at hízott, későn érő típusok vagyunk, eddig nem híztunk így- nőttünk 1.5 cm-t és dokinéni megnézte kinn a fogacskánk :shock: 1 másodpercet sírt az oltásnál, rotát ügyesen megitta. Remélem lázunk sem lesz.
Megkérdeztem a fürdést, Balcsiban engedélyezte, de csak módjával, lábáztatás inkább. Strandot nem igen javasolta.

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?