Új privát üzeneted érkezett!

boci: milyen az az afrikás meleg?

aida: igen már nem is olyan sok mert lelassult a hizás, utsó két héten pl heti 6 dkg. azelőtt heti 10, azelőtt heti 20 és igy tovább egész heti 30 ig:) igazából ez ugy sok, h már ugye két hónapja is majdnem ennyi volt na akkor téleg soknak számitott:)

orsi aztaaaaaaaaaa ez a réka baba mikor lett ekkora?:)
eddig mennyi hozzátápit adsz? amugy csak anyatej?

Kép
andy30

amugy az előbb leszivtam regus orrát mert ah szopizott az egyik mintha kicsit taknyos lett vlna:( kicsi beszáradt cucc jött. ebből remélem h ez vmi régi cucc nem pedig kezd taknyosodni mer megőrülök! :evil:
meg még mindig köhizik is. remélem hétvégére elmulnak ezek teljesen.

Kép
andy30

ja a lényeget meg nem irom: hivom sógornőmet h vannak erre a kislánya nem náthás??! (két hete ott puszilgatta a lányom száját:( lehet mégsem a dédi-udvarrakivivés-sapka nélkül az ok?
unokahug ráadásul nagyon taknyos. de mi hátha megfogtuk a homeókkal nagyon bizom benne!

Kép
andy30

mindig meglepődök, h mennyit tudtok irni! :shock: :roll:

Először is: köszi mindenkinek a gratulációkat, jókivánságokat, átadtam Dórinak is, aki előbb a frászt hozta rám: játszik a földön, egy idő után gyanús csend, megyek, s hát mivel játszik? A távirányitóval. Ami még önmagában nem nagy gond, csakhogy éppenséggel leszerelte a hátát, és piszkálgatta az elemeket :shock: Rögtön elvettem tőle, ettől megijedt, és elkezdett sirni...

Szeles: ügyes fiacskád, ahogy négykézlábazik :wink:

Iokka: grat a kettes számu fogacskához. Nekünk még mindig nulla

Orsi: elképzeltem ezt a cumi-duma-torna hármast :lol: :lol:

Zsebi: neked is gratula a Szabi-fogacskához

Verzso: nagyon huncut nézése van Máténak :wink: és nagyon ügyi

Aida: Ezért majd jól leszólnak engem a többiek, de én azt mondom, hogy ha bármit is érzel még a volt párod iránt (persze csakis valami pozitivat), akkor menj vissza hozza. Válallva esetleg, hogy lesznek még csaták az anyóssal. Ok, hogy Noli érdekeit is szem előtt kell tartani, de főleg magad miatt mondom ezt. Ha még tudod őt szeretni, akkor egymás mellett a helyetek.
Haptapi: nekünk sincs. Hacsak ajándékba nem kapunk, nem is lesz. Csajszi anélkül is boldog, mosolygós baba :wink:

Szeles: ismerős helyzet, csak Dóri kb 5 hósan esett le. Na azóta még a pelenkázás is a földön történik...Még jó, hogy nem lett semmi baja Hunornak

Ja, a legsoványabb cimért mi is harcba szállunk, 6700 g, 67 cm, születés óta 3150g, és 11 cm növekedés
Orsi: méret ide-oda, nekünk még senki sem udvarol :( pedig csini a lánykám :P

Andy: kitartást apának a fogműtéthez. És drukk, hogy Regi ne legyen beteg ( de azért ne parázz ennyire!)

Felkelt
És jéééééééééé, kúszik!!!!!!olyan édi
Ezután mehetek utána...

Jut eszembe: Fmartiról, Sináról tud valaki valamit?

Kép
galzsuzsa

Mush!
Mi is túléltük kettecskén!!! Nem lesz gond!Szerintem is legjobb ötlet a babakocsi. Barátnöm is egy hete ment haza egy éves kislányával repcsivel és ö is babakocsival vitte.

Tudom mindenkinek van elég dolga, de ha estleg tudna valaki ötletetet/tapasztalatot írni szopcsis-elalvós kérdésemre nagyon megköszönném! :P :P :P :wink:

Szegény Vininek napok óta piros volt a popsija,kentem neki lelkesen. Semmit nem javult, söt,már ki is van sebesedve!!!! :( :( :(
susy75

Zsuzsa!
Vinzent is imádja a távirányítókat. Mihelyst meglátja már nyúl is érte! :) :D
susy75

Hazaértünk....a pocsék időből jó kis hőség lett..
Izgalmas napunk volt, kiderült h Manócskámnak van egy foga :D és négykézlábra állt :D olyan kis édes volt, nagyon tetszik neki .

Jó sokat írtatok, majd fürdetés után olvasok, egyedül leszünk , Apa már megint helyszínen... :evil:

Kérdés: ismeri/ használ valaki MBT cipőt?
iszonyatosan fájnak a lábaim, már nem bírom.. :(

Kép
eszterke24

hahó!

Előkerültem,igaz csak röpke időre,mert mire visszaolvastam már felébredt.

Bébic:azt csak úgy írtam,hogy feladom :lol:
Minden esetre sikerült délután aludni apával -babával egy kicsit.

Mush:Apa hozott sinlac-ot,írtad hogy neked sűrű lett.Én ma este szopi után szeretném kipróbálni.Te hogyan kevered?

Zöldi:9 felé pancsizik,majd szopi és alvás.Kb este 10körül tér nyugovóra.Miért?lehet korán van?
4 hetes kora óta átalussza az éjszakát,csak az utóbbi 1 hónapban kezdte ezt a felébredéseket.

habtapi:nekünk azért jó mert tényleg hideg a padló és még a hajaim miatt is,ami annyira hullik az utóbbi időben,ha minden nap takarítok sem tudom 100%-ban kiszedni a szőnyegből.Ill.bukás,nyálcsorgás miatt is szupi. :wink:

manna:tuti az asztalod.Nem semmi Domi,hogy a kádban elaludt. :lol:
Egyszer már próbáltam a vízzel való altatást,de nem jött be.majd még próbálkozom.Most a sinlac-ot próbáljuk ki.Nagyon kíváncsi leszek..... :roll:

KépKép
lyndee

dörög,mindjárt szakad :shock:

Laura:szegény Huni,ki gondolná,hogy egy pillanat alatt le tudnak esni :shock: fő hogy semmi baja

eszterke:gratu a fogacskához :wink:

zöldi:mikortól lehet ilyen etetőszékbe tenni bogyót?ha már magától stabilan ül?

KépKép
lyndee

zöldi:szerinted az mitől lehet,hogy amikor szoptatom,fel-felül közben és nyöszög,méltatlankodik,majd vissza cicire...és így tovább?

KépKép
lyndee

Lyndee: Majd számolj be! Domi imádja. Simán megiszik belőle 150-200-at... :wink: :wink: :wink:

Na lányok a bugyira áztam fogalma ma kristályosodott újra. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A Paulánerben voltunk sörözni a MOMban, elindultunk hazafelé, elkezdett csöpögni, a párom előrefutott Domival (ami mondjuk tekintettel arra, hogy konkrétan a hegynek kell futni, nem kis teljesítmény) én meg siettem haza.
Mindebből az lett, hogy félúton már cipővel a kezemben, bugyira ázva sétáltam és röhögtem magamon. :wink: :wink: :lol: :lol: Hazaértem és rohantam a meleg zuhanyba, remélem nem fázom meg, bár szerintem kész csoda lenne....

Kép
mannababoca

manna igyál vmi forrót v khm:)

apa tulvan rajta gyors volt félóra. már 2órára rá nem birta bevett egy fájd.csillapitót most jó aszondja. gondolom éjjel fog még neki fájni aztán holnap remélem már kevésbé.
amugy hihetetlenek ezek a férfiak. sztem a felét se birnák ki annak amit egy nő (asszony) kibir. tudja h nem lehet enni még sima foghuzás után se nem még műtét után erre nem belekanalazott a sárgaborsófőzibe amit csináltam neki?semmi önuralom! mondom simán elfertőződhet de nem érdekli. persze ez azután volt h hatott az advil ultra mert előtte láttátok volna: jeget kellett neki vinni meg a gyóccer megakadt neki mikor lenyelte stb:)

másik: anyám: kész. hétfő óta nem ment még el a mellkasröntgenére holnapra igérte kérdezem ma h holnap megy-e, hát aszondaj arra gondolt lehet inkább visszamegy a házidokihoz és kér vmi erőitő szert mert neki csak az a baja (szte) h le van gyengülve mert lefogyott meg nem jól szivodnak fel benne a dolgok és azért olyan kimerült fáradt stb. hihetetlen. mondom nem,holnap mellkasrtg hétfőn meg a gyomor-bél rtg és majd azokkal kell visszamenni a dokihoz. erre ő: ne akarjam megmondani neki micsináljon stb stb.
mondom h vagy aszondja jól. tegnap is mikor hivtam épp tornázott(!) :shock: mondom de jól vagy már!jaja jól vok! mondom akkor a holnapi mellkasrtg? hát még nem tudja. na lényeg h csak kicsikartam belőle h ma megint xarabbul van és nem érez erőt h elmenjen odáig. mondom akkor elviszlek mér nem ezzel kezded. hát majd reggel szól de még gondolkodik! hihetetlen nem?kész :evil:

najó bocs h már megint ezzel jövök de most téleg nemtom kinek elmondani megosztani stb :(

még a hétfői egész napos vizsgálatánál se tom ki lesz ott vele mert kértem h vmi bnőt szerezzen e célra mert én kisbabával nemtok ott lenni vele kérdeztem ma van-e már vki hát persze h nem foglalkozott még ezzel se.

van még egy gyerekem kb. nem is. még kettő :) :?

de ezzel a másik kettővel nehezebb mint az egy igazival.

ugyh eszterke: nem könnyű (csak azért mondom neked merth irtad h nektek is ilyesmi apuddal..)

andy

Kép
andy30

huha 666.oldal :roll:

Kép
andy30

itt is vagyok.

manna:sajnos nem jártam sikerrel,ugyan bekavartam 100ml-t,de cicin bealudt a kis drága,így betettem a hűtőbe.Meddig adhatom neki oda ezt a bekavart sinlacot?mert nem találom a dobozán...vagy csak frissen lehet adni?
és még egy kérdés:azt írja a dobozon hogy 4hétig fel kell használni felbontás után,ezzel mi a helyzet?
ugyanis én csak abban az esetben akarom neki adni ha este kiürül a cici és még éhes.az pedig nem biztos hogy minden nap van...lásd,a mai nap is kiesett.

Sajnálom az esőt! :( Domi nem ázott meg?

többiek???????????????

KépKép
lyndee

andy:a férfi témában egyetértek!Az én férjem is ki tud akadni már egy kis influenzától is,ágynak dől és kész.....

anyud elég makacs teremtés.miért nem akar emenni a rtg-re?az ő érdeke is.de nyugi az én anyum is ilyen,bár mostanában már csak-csak elmegy ha baja van.

Édi Regid,jól tele lett a pocija :lol:

KépKép
lyndee

Jelentkezem!!! :lol: :lol: :lol:

Andy: hát sajnálom ami anyuddal van. Próbálj meg rá hatni!!! Apának meg jobbulást!!!! Afrikás meleg: párás, meleg idő!!! Én ott éreztem ilyent!!! :lol: :lol: :lol:

Lyndee: remélem jó éjszakátok lesz! Márton is elaludt cicizés vége felé!!!!

Eszterke: ügyes Danid van. Na meg gratula az első fogacskához!!! Ja gondoltam rád tegnap mert anyum egy nagy tál málnát hozott. :wink: :wink: Kár hogy nem postaképes, mert szívesen küldenék nektek!!!

Suzy: régebben már írtam, hogy volt ilyen időszak nálunk is, aztán egyszer csak elmúlt. Remélem nálatok sem tart sokáig. Bár nálunk a délelőtti cicinél sokszor előfordul hogy elalszik!!!

Voltunk atomcityben. Vettünk egy utazóágyat Mártonnak, kemény 6500 pézé (akciós volt). Na meg feltankoltunk pelussal. Giga megapack Pamperst vettünk 132 db van benne. Na egy ideig elég lesz. Megnéztük dédit is egy kicsit. Márton nála bevágott egy üveg gyümit. Ja itt olyan felhőszakadás volt délután hogy az utcán hömpölygött a víz. Gyorsan kikapcsoltam a gépet, meg kihúztam a nyet ( :lol: ) kábelt, mert nem akartam úgy járni mint tavaly nyáron!!!
Vendég

lyndee sinlacot nem ismerem, anyum meg mindig is ilyen voolt csak eddig nem az én bajom volt (6éve váltak el) :?

[/quote]cicin bealudt a kis drága,így betettem a hűtőbe
[quote]
írta:

hát ezen jót röhögtem :lol: :lol:

mindenki és manna:

már többx akartam irni h a rokon kislány akinek a honlapját belinkeltem h gyűjtenek a szülők a külföldi műtétre sikeresen tulvan rajta a pénz is összejött ki tudott utazni a család a műtét jól sikerült kb egy hét és jöhetnek is haza:)reméljük minden ilyen jól is marad!

Kép
andy30

bocs ez a mindenki és mann nemtom mér került be az idézetbe :roll:

viszont itt egy érdekes link még:

http://index.hu/tudomany/aszpa9896/

Kép
andy30

boci akkor ezért fulladoztam ma a melegben a pára miatt :roll: nem tudtam mi bajom.
voltál afrikában? ezek után én inkább nem mennék..:)

Kép
andy30

boci:hogy jártál tavaly nyáron?
nálunk még nem esett,lehet elkerült?vagy még ezután jön?

andy:nem Arnit tettem a hűtőbe :lol:

KépKép
lyndee

Szép éjszakát lányok, búcsúzni jöttem, délután óta nincs netünk (dögöljmeg tréonlájn :evil: de azért ma megjött a csekkjük :P :evil: ), most mobilnetről nyomom, de oda kell adnom Apának dógozni.

Hónap gyüvök (remélem Apa itthagyja nekem a mobilnyetet, ha reggelig nem kalapálják meg ezt a car rencert)! Tsók!
bébic

zoldi. csak otthonra kell, nem hoznam vissza magammal.

lyndee. nem mondanam, hogy suru volt. inkabb azt, hogy nem olvadt fel a cucc. olyan volt, mintha vizben uszkalnanak darabok. este nem ontottem ki es reggelre az egesz leulepedett az aljara. nekunk csak nagyon kis lyuku cumis uvegunk van, szoval asszem en a sinlacot majd pepkent fogom adni. ma vettem olyan jo ejt tapit, ha 2 elott felebred, akkor kiprobaljuk, de csak is cici utan.

jo ejt midenkinek. pakolok az irodaban, apanak tobb hely kell.

sarmon. feladtam a cuccot!

KépKép
KépKép
mush589

Andy: csak Tunéziában, nászúton. Mondjuk ott is csak egy nap volt ilyen levegő, eső után. Amúgy sokkal jobb, mint itt nálunk. A meleg is jobban elviselhető volt!!!!

Lyndee: tavaly nyáron volt egy nagy zutyi és nem messze innét (az utca végén) becsapott a villám!!!! Ja és a telefonvonalakon ment be a kis szemét!!! :cry: :cry: Szomszédban két gép teljesen bekrepált (nem voltak kikapcsolva) az enyim ki volt, de valami hülye kütyüt így is tönkre vágott benne. Még jó hogy meg lehetett csinálni (nekem ingyé). Mondjuk amúgy benyújtottam volna a biztosítónak a számlát!!! Ja és az előbb rohantam be a kisfiamhoz, mert felsírt!!! :cry: :cry: Nem tudom mi van!!!!

Bébic: én kaptam tréonlájnosoktól emilt, hogy most egy ideig előfordul hogy nem lesz net, mert valami központi fejlesztést csinálnak!!!!
Vendég

bébic tsók neked is reméljük lesz net..

na akkor gone to pihi majd hónap jövök

andy

Kép
andy30

andy. en mar egy jo ideje tudom, hogy az aszpartam rakkelto, meg meddoseget okoz. en nezem a dolgokat, hogy miben van. peldaul ezert szoktam le a fantarol, nem veszek meg tobb fele joghurtot, es minden "lightos" termeket 2szer ellenorzok, meg ezert nem ragozom. es meg sorolhatnam.

KépKép
KépKép
mush589

az első ébredésen túl is vagyunk.Arni is felsírt!De csak cici.

bébic:holnap reméljük tudsz jönni!

mush:nekem is olyan darabos.lehet vmit nem jól csinálunk?

manna:ennek ilyennek kell lennie?

KépKép
lyndee

musi majd én is nézni fogom de mondjuk apát az ilyesmi nem érdekli:(

vera mi a baj?

most viszont téleg mennem kell

andy

Kép
andy30

vera:mi a baj?

KépKép
lyndee

lyndee
megfeledkeztetek Izáról :cry: :cry: de nem baj. megszoktam már. meg ez olyan kicsinyes dolog tudom csak................

(bár ha elsiklottam felette ha valaki megtette akkor bocsikaa))
mert ugye nem vagyok most a nyár miatt aktívabb sem mint eddig voltam sőőt még inaktívabb vagyok de olvasni mindig befutok csak reagálni nincs időm meg nem is tudok most olyan a téma.

nah sír Iza mennem is kell

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera:ne haragudj!Annyira telnek a hónapok,hogy még most volt 6 hós.
Utólag is Boldog 7.hót Izának és Koboldnak!

KépKép
lyndee

na megyek én is,ha már senki nem jön beszélgetni :(

jó 8! :wink:

KépKép
lyndee

Izának és Kristófnak boldog hófordulót!!!!!

Kép
galzsuzsa

BOLDOG hófordulót az ünnepelteknek! :lol:
Kép tokásom Kép szemi Kép gondolom izzadt a lába... Kép 3 ördög Kép az apja meg a lánya Kép ez itt a (CBA) reklám helye

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Halihóóó!!!!

Előkerültem én is,csak végre megjött hozzánk is a jóidő így egész nap csavarogtunk :lol: :lol:

visszaolvasok...... :wink:

solya051020
Káld

BOLDOG 7. HOFORDULOT KOBOLDNAK ES IZANAK!!!

SARMON. NAGYON JOOK A KEPEK!

KépKép
KépKép
mush589

Zsuzsa:jaj de nagyon szépek vagytok,és gyönyörű a ruhád.Dóri pedig tiszta te :lol:

Basszus elnéztem a képeket(tegnapiakat)és el vagyok csodálkozva hogy mindenkinél milyen jó idő volt.Nálunk tegnap 14fok volt,kabátba meg sapiba(gyerekek)sétáltunk ..... :shock: :shock: na de ma,ma már volt vagy 30fok,és csodálkozok miért nyonyók(ez nekem is tetszik) a gyerekeim

Boci:köszönöm a kajás válaszodat

Iokka:gratula a második fogacskához :D

Zsebi:nektek is gratula a foghoz :D

Verzso:ügyi Máté és milyen huncut mosolya van

Aida:medencézés:szerintem bugyi,vagy még az sem

Habtapi:én nem most vettem habtapit,mi Rékának vettük már akkoriban...és szerintem egyáltalán nem "menő" dolog,és sokkal jobb mint a pléd.de ha nem lett volna most nekünk tuti veszek én is,és nem azért mert a többiek is.de egyébként sok olyan dologgal voltam úgy hogy magamtól tuti nem jöttem volna rá hogy milyen hasznos,vagy hogy kellhet a gyereknek de ahogy így olvasok,máshogy látok.és azt is megfigyeltem hogy mennyire jó dolog ez a fórum,mert pölö mikor Réka született,nem volt netünk,így azt sem tudtam mi hasznos a babának,mi nem,csak azt csináltam,arra hallgattam amit a védőnő mondott,nem volt körülöttem olyan anyuka akinek annyi idős gyereke volt mint nekem
...bevallom őszintén 3évvel ezelőtt azt sem tudtam hogy mi az a játszószőnyeg,pedig már akkor is bizti használtak olyat.egy szó mind száz jó dolog mindig látni valakitől valami újat,és azt kipróbálni(ez az én véleményem)

Bébic:hurrá nyaralás,és jó a vonalzód :wink: :lol:

Andy:mekkora Regi pocak :shock: :lol: :lol: nagyon helyes :D oh és a fürdőruci :lol: :lol:
Drukk te apának!!!!

ja olvastam már hogy egypáran méritek hogy mennyi főzit,gyümit eszik a babó,ezt mondta nektek védőnő vagy csak magatoktól méritek,számoljátok?nekem ez kicsit furi,mert nekem nem mondta védőnő ezt,és Rékunál sem kellett mérni

Orsi:aztaaaa Rékádnak nem semmi súlya van :wink: :lol:

Olcsim 8800g és 67cm

Laura:jaj szegény Huni és te,elhiszem hogy megijedtél.nekem anno Réka száguldott le az ágyról,ráadásul úgy hogy mellette aludtam,sajnos akárhogyan vigyáz is az ember előfordulhat ilyen

Bébic:remélem azért lesz neted

KRISTÓFNAK BOLDOG 7.HÓNAPOT

IZÁNAK IS BOLDOG 7.HÓNAPOT

Sami:szuperek a képek!!!!Írisznek szőke haja van,vagy csak kevés van neki?

solya051020
Káld

na végre a végére értem(remélem)

nálunk nincs semmi extra,holnap jön keresztlányom este hozzánk,itt fog aludni úgyhogy holnap lehet este nem leszek,de megpróbálok napközben olvasni/írni

ja és egy kérdés:az előbb kérdeztem ezt a méricskélős dolgot,és arra lennék kiváncsi hogy mennyit "kell"(hú de utálom ezt írni..)megenni a babának gyümiből vagy főziből?Oli még csak egy fél almát eszik meg,vmivel keverve,de mindig tátog utána is ha elfogy.ez most azért van mert kérne még vagy még mindig úgy neki hogy mást eszik?adjak még neki többet is?vagy elég szerintetek a fél alma?köszi

solya051020
Káld

Szeles,
De jó hogy el tudtad kapni a kis négykézlábállóst. Nekem ezidáig nem sikerült.
Fényképezőgép: pár nap ide vagy oda mit számít ? 8)

Orsi,
Nagyon tetszett a kis beszámoló a reggeletekről. Szupcsi az új vonalzód.

Zsebi,
Hol vegyek olyan olajat ?
Gratula a 2. foghoz ja és persze Szabinak :lol:

Verzso,
Mátémanó kis édespofa.

Aida,
Saját medencében minden nélkül, csak anya és apa óvó kezei…
Csatlakoznék Bernihez, exednek tudnia kellene valami olyat hogy feltétel, anyós nélküli szeretet. Ha családot akar akkor ki kellene már másznia anyuci szoknyája alól.
Nagyon szép hogy újra telefonált és családot akar, h megkönnyíti a dolgod és nem kell dolgoznod egy ideig stb. stb. akkor LÉPJEN, ne anyuci irányítson, hanem legyen már férfi..

Haptapi:
Sógor kinőtt, lerágott, kirágott, két gyereket kiszolgált habtapi érkezett pár hete hozzánk, először néztem h mi is ez, de rájöttem :lol: és szeretjük, nagyon.

Bébic,
Dejódejódejó lesz nektek Kolpingoltok hipp-hipp-hurrá..

Boci,
Hmm Te idén még kaptál üdülési csekket ?

Szeles,
Leesés :( jó hogy minden rendben. Tessék vigyázni.

Eszterke,
Wow, fog hurrá, és szupcsi a négykézláb is.
MBT-t láttam már, de ennyi, gondolkoztam rajta, de ennyi…
Volt már a lábadon ?

Andy,
Jobbulást apának. Anyud meg kapd össze és nyomás a dokihoz.
Coryzalia-t feloldod vízben ? Gondolom igen….

Sarmi,
Szépek vagytok.

Boldog hófordulót Izának és Kobinak !!!

Solya,
Általában 1200 körül eszik kisember/nap ebből 350-400 a kaja, többi tápi. De mondjuk tegnap délelőtt 250 alma-banánt nyomott be, és még evett volna, illetve délután 140 sütőtököt, maradt még az üvegben megette volna csak elkezdett dörögni-villámlani és mi pont a kertben voltunk úgyhogy kajázás abbamaradt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ma és holnap egy csomó progi majd holnap délben indulás le a balcsira, apa végre vett mobilkártyát, mivel éjszaka tutira be leszek carva (hiszen csak Marci és én leszünk lent, plusz ha jön valami vendég akkor többen) ezért akkor fogok netezni, figyelek majd minden neszre és védem a birtokot 8)

Migrén tegnap reggel óta, uuuuuuuuuutálom.

Tegnap egyébként otthon voltunk húgommal, mentünk Kecskemétre shoppingolni, mondjuk én ki sem szálltam az autóból, ott jó volt az idő és Marci is olyan békésen alukált… Fránya eső végigkísért minket Pöstig.
Húgim ma 30 meglepi szülinap este belvárosban, persze én fél hatra megyek dokibához Marcival úgyhogy a „meglepetés !!! boldog szülinapotról” pont lemaradok…

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Boldog hófordulót IZÁNAK, ÉS KRISTÓFNAK!

Sinlac-ot dokinéni írja fel vagy simán lehet venni gyógyitárban?

Andy: jó h apa hamar túl lett a fogorvoson..jobbulást!
anyud nem semmi... ha tőled nem veszi komolyan h küldöd, nincs valaki akire esetleg jobban hallgat? egy barátnője pl. aki fogja és elmegy vele?
apu nálunk se volt egyszerű.. ránk nem hallgatott... egy kollégája mondta neki, ( de csak Ő, ha más mondja akkor se megy el.) ,
De jó hogy a kislánynak sikerült a műtét! Jó egészséget nekik!

Boci: málna.. hmmm.. köszi h gondoltál rám.. simán csomagolhattad volna egyesével :wink: :lol:
azóta már vettem.. :D
Tök jó áron vettétek az utazóágyat, teszel képet?
Villám.. együttérzek.. dettó velünk is pár éve..telefon összeolvadt,
tévét 2 hétig szerelték.. én meg úúúúútálom ha villámlik.
Márton nem fogacska miatt sír fel? Nálunk is volt felsírás ritkán, aztán itt a fogacska, amit az okos anya 2 nap után fedez fel.. :oops: :roll:

Sarmon: nagyon szépek a gyerekek!
Szopi ügyben van valami javulás?

Laura: elhiszem h megijedtél.. de az a szerencse nem lett baja Hunornak!

Iokka: gratula a második fogacskához!

Solya: szép méretek Olcsinak!
Főzi: én sem mérem soha mennyit eszik belőle.. amennyit elfogad.. ha marad az adagból amit főztem , elteszem másnapra, ha nem akkor főzőcske :)

Habtapi: mi kaptunk egy kis csomit ( 9 db. ) de hát ez édeskevés, még vettem hozzá . olyan szempontból tényleg szuper, h nem nyalja fel a szőnyeg /pléd szöszeit, és ha bukik, egyszerű tisztán tartani. bár hiába van a fél nappaliban, fölösleges már. Tegnap a számítógépasztal alól szedtem ki, betolatott.. :D

Kubu: milyen programjaitok lesznek? jaj de jó nektek, irigy a Balcsira.. migrént sajnálom.. szedsz rá valamit?
Miért mentek Marcival dokihoz?

MBT nem volt rajtam még, de már javasolták h lehet jó lenne.
de ennyi... :cry:
sajnos piszok drága. de valamit tennem kell, mert nagyon fáj a lábam..

Kép
eszterke24

Már fő a húsleves, rántott sajt és rántott cukkini lesz mellé..
Délután jön a gázszerelő is, addig el kellene végeznem mindent..

Tegnap Apa az alattunk lévő utcában volt helyszínen.. hová tart ez a világ.. fényes nappal simán betörnek bárhová...

Kép
eszterke24

jó reggelt!

éjjel 4szer kelés,de csak szopi és visszaalvás.Ezzel nincs is semmi baj,ki lehe bírni.

solya:én sohasem mérem mennyit eszik.mindig szopi után kap gyümit/főzit.ameddig kéri addig kap.
lehet a fél alma már kevés Olinak,inkább csinálj többet.Arni is napról napra többet eszik.

KépKép
lyndee

sinlacot mi recept nélkül vettük,de ha a doki felírja olcsóbb.
csak nem tudom ennek ilyen darabosnak kell lennie?
MANNA jelentkezz!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Kubu! Gyógynövénybolt, esetleg gyógyszertár.
A kakukkfüves fürdője pedig a Dr Theissnek van, azt gyógyszertárban is lehet kapni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2009.06.26 08:08-kor.

zsebi_baba

Jó reggelt!
Eszterke: Anyósomnak van MBT cipője, ő gerincsérves, neki bevált. Aranyos volt, amikor tanult benne járni :)

Andy: Örülök, hogy jól van a kislány. A betegeknek jobbulást, neked meg kitartást! Anyukád ne hagyd!

Bébic, Boci: A tréonlájn nálunk mindig működik, kivéve ha fúj a szél, esik az eső vagy havazik. Én már nem is szólok nekik, megvárom míg kisüt a nap :D

Kép
iokka

Kincso megcsocsalta a mushkaticat:
http://www.youtube.com/watch?v=A4qAO_TngaY

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?