Új privát üzeneted érkezett!

Verzso: Aljas módon loptam tőled ötletet! :oops: :lol: :lol: Nagyon jó az a videófeltöltős oldal! Küldheted a csekket! :wink: :lol: 8)
(Így legalább anyuék meg anyós is meg tudják nézni a videjókat, mer' ollan dögnagyok, hogy mélben nem tudtuk elküldeni sose nekik... :?)
bébic

Bébic, ez sem volt levédve! :wink: :lol: Én is azért találtam ki, de én sajna csak max 23 mp-t tudok felvenni a fényképezőgéppel.

verzso

Aida: Tudom, hogy anyagilag most nem fér bele a keretbe ilyen "luxus", mint a habtapi, de esetleg teszvesz-vatera-ilyesmi? Ott biztosan vannak nagyon olcsón is... :roll:
Atyám, hát ez a pasas esküszöm nem semmi.... :shock: szerintem ő maga sem tudja, mit is akar valójában.... :roll: :?

Verzso: Hurrá! :lol: :lol: Akkor nem kell a pénzem? :wink: :wink: :lol: :lol:
Amúgy azért is tetszik az oldal, mert magyar, szóval anyuéknak-anyósnak ilyen, hogy jútyúb szóba sem jöhet. :D (a többi ilyen oldal meg nem volt szimpi)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.06.25 11:21-kor.
bébic

Lyndee! Hánykor fekszik le a baglyod?

Aida! Saját medencében? Anyaszült meztelenül. (Ha már túlvan az aznapi kakán)

Aida! Hanna minden gyűrhetőt összegyűr maga alatt, pléd, paplan, ... . Alattunk pince van, ami miatt hideg a padló (ez ilyenkor nagyon szuper, de bébinek kell a szigetelés). Sima szőnyegben ezernyi atka, por, szösz... allergia-várományosoknak kifejezetten ellenjavallt. Mi ezért "menőzünk" a vaterán lőtt horribilis áru habtapinkkal.
Szerintem felesleges minden hozzászólásodban leírni, hogy mennyire szarul állsz anyagilag, és hogy szegény Noel nem ezt érdemelte. Hál'istennek fogalma sincs róla, hogy nem a Brendonban vásárolsz, és nem szólna semmit, ha popsitörlő helyett nedves textilpelenkával törölnéd ki a senekét.
Többen többször felajánlottuk, hogy szólj, és segítünk, ha szükségetek van valamire, de nem tetted. ???

Noli apját illetően pedig: dönts, és utána ne azt fontolgasd, hogy jól döntöttél-e. Ezt így nem lehet folytatni, hogy hol szeretem, hol pedig útálom, szeretném visszakapni de dögöljön meg ott, ahol van. Ez nem visz előre! Félgőzzel semmit nem érdemes csinálni.

Szeles! Apud csak akkor fertőz, ha már ő is elkapta...de ezt ugye nem tudjuk, mert hosszú a lappangási idő.

Kép
zölddisznó

Ezt lőttem most, jeeeeee!

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi: Tök jó! Mipénzé'?
bébic

Juteszembe, nem is újságoltam (bár vonalzót már csináltam :lol: :lol: :lol: ), sikerül elmennünk nyaralni augusztus végén, plusz még az üdülési csekktől is megszabadulunk végre!!!! :lol: :lol: :lol: (már nagyon nyomasztott.... :oops: :wink: :lol: )
(najó, azért még annyira nem akarom elkiabálni, még nem jött meg a visszaigazolás a foglalásról...bár ennél jobban már nem is tudnám elkiabálni, mi? :P )
bébic

Ötázé meg eccáz.

Kép
zölddisznó

Tegnap bébi felült a babakocsiban és azt az átkötő izét fogva üldögélt. Pár hét, és jó esz neki ez az etetőszék.

Kép
zölddisznó

Lányok,nagyon aranyosak vagytok,nagyon köszönöm szépen mindenkinek a jótanácsokat,hozzászólásokat a problémámhoz.
Lehiggadtam,mert tudom hogy a stressz a legrosszabb tejapasztó.

Mózes 13,Jázmin 10 hónapig szopizott,de jázit is szerettem volna még szoptatni,ő hagyta abba magától,egyik napról a másikra.
Írisz szopizna,csak kevés a tej...
Na de lehiggadok eszem rendesen(felfüggesztve a diéta),és iszom állandóan.Már-már ingázok a konyha és a wc között :lol:
Ma délben főzelékkel kezdtem és szopival fejeztem be,evett megint egy fél üveggel,és sokat is szopizott utána.
Éjjel meg majdnem végig mellettem volt,amikor csak ébredt,kapott cicit.
Zsebi természetesen nem úgy gondoltam én se,hogy ha kell ha nem megtömöm,hanem még sűrűbben kínálom főzelékkel,mint eddig tettem.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Hanna minden gyűrhetőt összegyűr maga alatt, pléd, paplan, ... . Alattunk pince van, ami miatt hideg a padló (ez ilyenkor nagyon szuper, de bébinek kell a szigetelés). Sima szőnyegben ezernyi atka, por, szösz... allergia-várományosoknak kifejezetten ellenjavallt. Mi ezért "menőzünk" a vaterán lőtt horribilis áru habtapinkkal.
Szerintem felesleges minden hozzászólásodban leírni, hogy mennyire szarul állsz anyagilag, és hogy szegény Noel nem ezt érdemelte. Hál'istennek fogalma sincs róla, hogy nem a Brendonban vásárolsz, és nem szólna semmit, ha popsitörlő helyett nedves textilpelenkával törölnéd ki a senekét.
Többen többször felajánlottuk, hogy szólj, és segítünk, ha szükségetek van valamire, de nem tetted. ???

Noli apját illetően pedig: dönts, és utána ne azt fontolgasd, hogy jól döntöttél-e. Ezt így nem lehet folytatni, hogy hol szeretem, hol pedig útálom, szeretném visszakapni de dögöljön meg ott, ahol van. Ez nem visz előre! Félgőzzel semmit nem érdemes csinálni.

Én nem akartam mindig az anyagi helyzetemről írni, csak leírtam, hogy nem értem miért kéne költenem a habtapira és mostanában tényleg csak a legszükségesebbeket veszem meg. És arról érdeklődtem, hogy ha esetleg mégis majd egyszer vennék miért is venném. Azt meg halkan megjegyzem, hogy többször előfordul, hogy vizes textilpelenkával van kitörölve az a senék. ;)

Az apát illetően... Tudom, hogy igazad van, hidd el utálom is magam a határozatlanságom miatt. De amikor egyik nap szemétül viselkedik, akkor természetes hogy utálom, viszont ha másik nap meg már kellünk neki.. akkor nagyon nehéz. Főleg ha ő volt eddigi életem egyetlen és nagy szerelme..... Egyébként sztem kívülállóként könnyű dobálózni mindenfélével, benne lenni már nem olyan egyszerű. Ismerek közelről valakit, aki azt mesélte, hogy élete nagy szerelme a mai napig -30 év után is- megdobbantja a szívét, hiába bánt el vele csúnyán. Akkor én hogy lennék határozott 4 hónap után. :shock: Habár hidd el, próbálok. Nagyon nagyon nagyon próbálkozok ezzel. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Ha ez gyengeség vagy bmi egyéb amit meg kell szólni, akkor vállalom. Viszont be is látom, hogy lehetnék erősebb is. Nem tudok változtatni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic, teszveszes habtapit majd meglátom, bár Noel teljesen jól el szokott lenni a saját plédjén, amit még Norvégiából kapott. Semmi probléma nem is volt eddig vele, se nem beteg, se nem taknyos, makk egészséges. Tényleg csak érdeklődésképpen kérdeztem a habtapiról. Meg mert tegnap szemet szúrt a tecsóban. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic, dejóó Neked/Nektek! Merre mentek? :) Ha volt már róla szó, bocsi nem figyeltem.. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi, eltérve az én gyengeségem és anyagi helyzetem kielemzésétől :D -ezt most nem gúnyosan írom- kérdezném, hogy az az etetőszék (ugye az?) jó aminek a képét itt felraktad?? Milyen erős asztal kell hozzá? Mert nővéremék hazahoznák a sajátjukat (kb. ugyanilyen), de pl. itt elég gyengécske az étkezőasztal... Ezt apum mondta, hogy nem sokat bír.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Nem volt róla még szó. :lol: Hirtelen jött nekünk is. A Kolpingba megyünk (még sosem voltam ilyen helyen nyaralni :oops: , és még kettesben sem voltunk sosem a párommal...oké, most már hármasban :lol: , mindig volt valaki más is).
Úgyhogy tudom, nem vízpart, meg kirándulás (bár tervezzük bejárni a környéket), de nagyon várom! Életem első családi nyaralása! :lol: :lol: :lol: (szó szerint)
bébic

hahó

sztem megmaradunk, jobbnak tűnik a helyzet, igaz köhécselt már ma is meg tüsszentett párat, de lényeg, h rosszabb nem lett és ha ez igy lesz a hét végéig, akkor gondolom h már nem fejlődik ki belőle semmi! még ma kapja a homeós izéket (este telik le két nap) és holnap még adok neki calciumot és remélem igy ok lesz.

ma beletömtem 120 sütőtökös burgonyát, a maradék 70et meg du. megpróbálom és akkor meglenne napi 200.
ma direkt ebédre adtam és azzal kezdtük gondoltam éhes lesz és sokat kér, de nem :roll: 120 után nem erőltettem (lehet ette volna még de nem ugy ette mint aki annyira odavan) utána megkináltam cicivel és mint aki egy hete nem evett ugyvetette rá magát:) :D

még jövök pár képpel ha nem baj:

Kép ma igy ébredtünk

Kép ma a sütőtök+cici után :shock:
Kép egyik ruci a sokból amit tegnap kaptunk

Kép
andy30

bébic irigy irigy a kolpingért:)

Kép
andy30

ja suzy: annyira édes vinike ah alszik!!!!! megzabálom!

Kép
andy30

apának meg ma műtik ki az egyik bülcsességfogát:( ugy féltem. szoritsatok neki este!

Kép
andy30

Aida! Először is nagyon örülök (ez most komoly) hogy segítségként fogod fel a kritikát, és érzed a jószándékot. Ez király.

Pasiügyben: beiratkozhatnál hozzám tanfolyamra, mert nagy a tapasztalatom ilyen téren...na majd ha egyszer leülünk sörözni! :)

Asztal: Háááát, ki kell próbálni, mert etetőszéke válogatja, no meg a bébi súlya sem mindegy. Próba cseresznye.

Kép
zölddisznó

Andy, kis "pocakmancid" nagyon tündér! :D;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="zölddisznó"]P írta:zölddisznóasiügyben: beiratkozhatnál hozzám tanfolyamra, mert nagy a tapasztalatom ilyen téren...na majd ha egyszer leülünk sörözni! :)

Asztal: Háááát, ki kell próbálni, mert etetőszéke válogatja, no meg a bébi súlya sem mindegy. Próba cseresznye.

Remek, szólok, ha Pesten leszek, talán el kéne egy kis lelki "pofon" -jó értelemben- hogy helyre tudjam tenni a saját érzéseimet.

Ha az etetőszék meg ilyen sok mindentől függ, próbaképp tényleg érdemes. Főleg, hogy ingyen van! :D Bár nekem ikeásra fáj a fogam, láttam múltkor egyik ismerősömnél és nagyon bejövős volt a gyerkőcnek is bejött. :D De vszínű egyelőre nem lesz, főleg, hogy nincs is erre fele ikea. :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="andy30"]a írta:andy30pának meg ma műtik ki az egyik bölcsességfogát:( úgy féltem. szoritsatok neki este!

Nem lesz gond ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ja és kubu: bocs most jut eszembe (olvasóban voltam de mire íróba jutok kiesnek a dolgok:)
tehát betegség kezdetekor mondják az oscillot két napig napi 3 tubus (pont ennyi van amugy a dobozban), a coryzaliát meg gyereknek napi 3-5x 1 tabletta. én azt is két napig adom most azt kész. ma este ez lejár.
de ezen kivül van a schüssler só ferrum phoshporicum D12-es, ami állitolag minden gyulladást tök jól visszanyom még az elején ha elkapod. (amugy coryzaliára is ez igaz). ez is homeós cucc csak nem francia hanem német termék. ezt nyilván most nem kombinálom a másik kettővel csak akkor tenném ha mégis beteg lenne és az elsők nem segitenének/tettek volna.

amugy berni: csak azokat és annyit adok neki amiket a homeós doki javasolt. nátha-orrszivás terén meg az van, h amikor bronchitises lett 4hósan és ugye fulladt-ügyelet-stb. akkor is igy kezdődött h kis köhécselés meg tüsszögés aztán jött a takony majd a hurutos köhögés és sipolás-hörgés. akkor mondták h hajlama van erre a hörgős cuccra ezért várható h minden felső léguti izé nála abban fog végződni mint multkor. nahát én meg ebből nemkérek és nem várom a csodát simán orrszivóval meg cvitaminnal (azt amugy is kalpja nembetegen is) hanem gondoltam megelőzöm h belemenjen. ezekben a homeókban meg épp az a jó, h ha amugy mégsem lenne/lett volna beteg/ebb, akkor sem teszek/ttem vele rosszat. viszont azt nem kivánom senkinek ami nekünk volt és akkor én is ugy vltam h egy hétig nem vittem dokihozo csak orrszivoztam mert h "csak egy kis nátha majd elmulik" és piszkosul megbántam mert nekünk nem mult el csak rosszabb lett!
bocs h ilyen bőven fejtettem ki:)
ugyh én inkább elviszem 2x fölöslegesen mint 1x ha már nagy baj van.
amugy nekem apum meg az ő anyuja ilyen tipus h aggódós meg orvoshoz-menős biztos tőlük tanultam na meg ugye nekem apum vesetranszplantált tehát ugy nőttem fel h folyton orvoshoz-kórházba járkáltunk vele/miatta és mindig aggódnom kellett az egészsége miatt:( soxor arra mentem haza suliból h nem volt otthon mert elvitte a mentő v ilyesmi:(
najó hagyjuk is.

jó hőség van outside mindenhol ilyen? ki kéne menni de semmi lelkierőm hozzá

Kép
andy30

aida: köszi.nyakunk még mindig nincs csak hasunk:) pedig ma néztem kiskönyvét és két hónapja 46 most meg 43 volt a mellkörfogat.
apa szegény nem mondja de biztos fél. holnap viszont igy legalább szabin lesz itthon:)
olyan asztalra tevős etetőszék van ikejában is?
ja és kiv lennék az én lányomat fel tudnád-e ugy kapni a válladra mint nolit!? :lol:
igaz én emelgetem mindenki csodálkozik h birom

Kép
andy30

Lyndee: Én úgy tudom, hogy minél kevesebb vízben kell feloldani a chamomillát. Mi egy kiskanálba oldottuk fel és a szopi után kapta meg lefekvéskor.

Sarmon: Nekem a víz segített. Egyszerűen arra már nem kel fel. Kb. egy hétig tartott az egész. Ha éjszaka megébredt átmentem és nem szoptattam meg, hanem vízzel kínálva megpróbáltam visszaaltatni. Nyilván az az egy hét nagyon kemény volt, mivel így sokkal nehezebben alszik el, de megérte. Ha picurid nem fogadja el a cumisüveget, akkor szerintem egyetlen leszoktatási megoldás marad: felveszed, megnyugtatod, énekelsz stb. DE nincs cici. Mondjuk az esti fektetéstől hajnali 4-5-ig először. Ha ezt kibírod egy hétig, úgyis meglátod, hogy javul-e a helyzet és megéri-e kínlódnod vele.

Most olvasom a tejcsi dolgot. Sajnálom! Mindenesetre esetleg megpróbálhatnád a sinlacot, nekünk nagyon bejött. (Annyira mondogatom, hogy már azt hiszitek százalékot kapok..:))

Ha nem hízik, persze szoptass éjszaka, de talán a lefekvés előtti kaját pótolhatnád, így aludna rendesen.

A More Milket én szedtem használ ugyan de 10.000 rugó egy doboz…

Mush: Nyonyóságra is adható a chamomilla mivel alapvetően egy nyugtató. DE szerintem nem jó azzal kezelni a babót általános nyonyóság esetében.

Berni: A fenti nyonyós mondat akkor a te kérdésedhez is szól. Most olvastam, hogy gyakori, hogy pici babaként jól alvó gyerekek fél éves kor körül megborulnak. Frenetikus megállapításom: El fog múlni.

Berni, Zöldi: Dominak is elfogy a türelme 5-10 perc után, aztán már csak játszik velem nem eszik…én meg jól megeszem mindent!

Bébic: Jelentem én használok Brita szűrőt és nagyon szeretem!!!

Sarmi: Sandra Bullock-kal a Nászajánlatot!!!!

Zöldi: Akkor a jövő héten bekapom! Szerda esténként mozizunk hugicámmal…

Mush: Nyugodtan csináld hígabbra és add nagyobb lukú cumisüveggel.

Kép
mannababoca

Andy, végülis kiccsajod most hány kiló? Nekem Nolit könnyű dobálgatni, mert habár mostanában nagyon hízik, de azért még mindig pehelysúly: 6150 g. :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

manna

[quote]B írta:rita szűrőt

ez milyen?

aida: mult héten volt 8630 gramm:) amugy ennél ismerek sulyosabb "kislányokat" is:)

na menek ébredés van

Kép
andy30

[quote="andy30"]j írta:andy30ó hőség van outside mindenhol ilyen? ki kéne menni de semmi lelkierőm hozzá

Na itt nem annyira. Mennénk ki pancsizni frissen felállított kerti pancsoldánkba, erre mindig elbújik a nap és nincs is olyan nagy meleg.. :evil: Tudja, hogy pancsiztatni akarom Nolit. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.25 12:29-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mi jól vagyunk. Domi nagyon drága, egész jól alszik, elnézelődik. Ma délután jön a vaterás járóka, nem is tudom, hogy a teraszon vagy bent állítsam fel? Kint le kellene takarnom éjszakára. Nem tom.

Lakás projekt halad, szombaton jön a tégla (YTONG) hétfőn már falazunk... :D :D :D

Tegnap előtt Domi elaludt a kádban, azt hittem megzabálom, majd próbálok felrakni róla képet.

Az új asszisztens is megvan! Nem akarom elkiabálni de holnap jön délután az irodába egyeztetni.

Kérdés: Valaki kérdete, hogy szeretem-e a Csík zenekart vagy csak álmodtam a dolgot? :shock: :D

És Mushi kérésére rakok fel képet az asztalomról!!!!

Kép

Kép
mannababoca

[quote="andy30"]a írta:andy30ida: mult héten volt 8630 gramm:) amugy ennél ismerek sulyosabb "kislányokat" is:)

Sztem ez egyáltalán nem is sok, vmiért sokkal több rémlett. :? :D Még lehet dobálgatnám is! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Jelentem itt is meleg van, de olyan "afrikás"! :lol: :lol: :lol:

Orsi: jéééé ezt eddig nem is tudtam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (amúgy apa 1 cm-el kisebb nálam) :lol: :lol: :lol:

Aida: szerintem gondold át jó alaposan a dolgot. Te mit is szeretnél és hogy Noelnek mi lenne a jó. Ha még mindig szereted akkor menjél vissza hozzá és kész!!! De csak akkor ha anyósod elé is ki mersz állni és felvállalni az egész szitut. Viszont ha úgy érzed ez nem menne, akkor ne csináld. Sajnos Noelnek lesz ekkor a legrosszabb. Hidd el sok okos dolgot hallottam erről a témáról a fősulin. C. Molnár Emma pszichológus tartotta a Személyiséglélektan órát és neki ez a szakterülete: anya-magzat, anya-újszülött, anya-baba, apa-baba, anya-apa-baba kapcsolat. Annyi érdekességet mondott, hogy csak ámultam. Már magzati korban is megéreznek mindent a bébik, és hát kicsi babának is mikor mi nem is hinnénk. Persze akkor nem is látszik rajtuk, viszont az évekkel későbbi viselkedési problémák simán visszavezethetőek erre a korra. Na remélem érthető voltam!!!! :lol: :lol: :lol:

Andy: nagyon édes Regid van!!!!

Mi amúgy jól vagyunk. Márton nagyon ügyes (persze tudom mindenki ezt mondja saját csemetéjéről), ma már tudatosan visszafordult hasról. Nagyot nevetett amikor sikerült. Ja és akkor egyből rájött hogy gurulva milyen jól lehet közlekedni!!!! :lol: :lol: :lol: Persze egy csomót bukott is, de ilyenkor azért tényleg jó a habtapi, nem az új szőnyeg lett olyan!!!!
Vendég

[quote]K írta:érdés: Valaki kérdete, hogy szeretem-e a Csík zenekart vagy csak álmodtam a dolgot?

Gyors reagálású egység:)
Aug 9. Szent István park. Ingyé!

Kép
zölddisznó

Bébic: de jó hogy mentek!! Várom az infot a helyről. Mi majd akkor (ősz közepe) akarunk menni, ha mar mindenki megjött a nyaralásból!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Néztem ezt a helyet is. Nekünk is üdülési csekkből lenne!!!! Jövőre úgysem kapok már!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

bébic:

http://www.aquaenergy.hu/termekeink.php

ez a csapra szerelhető víztisztító
apóséknál van ilyen és nagyon jó.tényleg" finomabb" a víz íze.

12000 forint volt maga a berendezés és ezt csak egyszer kell megvenni, a szűrőt negyedévente kell csak cserélni ami 2500 forint.

KépKép

Kép
orsimorsi

manna. nagyon tuti az asztal!!!ugyi vagy!

zoldi. alkalom adtan, ha augusztusig az utadba akadna meg egy ilyen etetoszek hasonlo aron, akkor lennel olyan draga es leutned nekem?

vegre kidolt a bebim 1 ora altatas utan. egy oraja is hulla volt a vegere meg aztan teljesen kikeszult. az anyja is. :lol:

suzy. elnezest kerek! apa nem jon velunk. es nekunk az autosules, nem olyan hordozos fajta, hanem mar a kovetkezo lepcso. ilyesmi:
Kép szuletestol 4 eves korig jo.
igy ezt a repteren nem tudjuk hasznalni. igy kenguru lesz, szerintem. vagy veszek egy nagyon olcso babakocsit, ami nem dontheto, csak erre a celra. szerintetek mi tevo legyek?

megyek gyorsan enni

KépKép
KépKép
mush589

jelentem mindenkinek, hogy mi is a "súlyosabb" kislányok közé tartozunk:)
-anya is-
ahhoz, képest, hogy Andy Regije "csak" 8630 az én Rékám 9280

tényleg van leányzó aki még nálunk is súlyosabb?

KépKép

Kép
orsimorsi

Boci, azt tudom, szinte 100%-ra biztosan, hogy oda a volt anyósom lakásába nem tudok/tudnék visszamenni. Talán ha volt anyósom idejönne és sok bocsánat kérés között megkérne rá... De lehet még akkor sem. Viszont néha azon gondolkozom, hogyha el lenne adva az a lakás és kötnénk egy normális kompromisszumot -ami nem azt jelenti, hogy anyósom mellé költözünk- akkor meg akarnám próbálni még egyszer. Noel édesapjáról van szó és arról az emberről, akit felmérhetetlen módon szerettem -talán vhol még ma is, mindazon dolgok ellenére, amit ellenem követett el -talán én sem voltam mindig 100%-os vele. De így ezen körülmények között, így nem kell már. Ez az amit biztosan tudok. Ennyire nem erős már a dolog, hogy feláldozzam magam miatta és alárendeljem magam és a fiamat egy nőnek, akihez igazából semmi közöm nincsen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

boci. marton nagyon ugyi. remelem jol van a bucija.

bebic. eljen! szuper lesz!!
jobban van Kincso szeme. koszi, hogy kerdezted.

andy. azta mekkora pocakja van Reginek!

bebim. ma reggel betolt 110ml almas kortet. imadta. ugy tunik a korte nagyon bejon neki.

tegnap nagyon elvezte az uszast. nem emlekszem, hogy irtam-e mar. igy hetvegen is elmegyunk pancsolni apaval.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: Sorry...ott leszünk!!!!

Orsi: Mi még csak 7430 grammmmmok vagyunk. Nem baj a szálkásodásra hajtunk... :D

Kép
mannababoca

[quote]z írta:oldi. alkalom adtan, ha augusztusig az utadba akadna meg egy ilyen etetoszek hasonlo aron, akkor lennel olyan draga es leutned nekem?

csak ittenre kell? Vagy vinnéd is?

Kép
zölddisznó

Mentünk ki, séta, piac, miegymás.

Kép
zölddisznó

Zsófi épp a laptop kábelt kezdte el rágni... :-D

Manna!
Köszi a bíztatást nyonyóság ügyben. :-D Azt hiszem Zsófi simán nyonyó, azért hónapok óta nem fájhat folyamatosan a foga. Úgy döntöttem nem tömöm egyelőre homeós nyugtatókkal (sem). Inkább tűrök. Igazából ő fel sem ébred ezekre az éjszakai akciókra, csak engem kínoz vele. :twisted:

Nem evés: Ma sütőtök-krumplival próbálkoztam, pár kanál bekínlódása után ettől is öklendezni kezdett. :-( Bezzeg a gyümik! Pedig azt hittem a sütőtököt minden gyerek imádja.

Andy!
Regid nem semmi husi kiscsaj! Zsófinak is van ugyanolyan pöttyös tecsós rugija, hát rajta nem így áll. :-D Már értem, miért vagy ilyen paraanyu, sajnálom, hogy apudnak ennyit kellett dokihoz járnia. :-(

Amúgy Zsófi is 140 ml gyümi után még képes megenni 100 ml tápot is.

Kép
Kép
lbernuska

Mush: Miért nem viszitek a babakocsit? Mi mindenhová visszük magunkkal. A repülőre fel lehet vinni úgy, hogy csak a gép ajtajában kell odaadni a személyzetnek és kiszálláskor már az ajtóban vár a kocsi. A reptéren végig benne lehet!

Andy, Orsi: Szép méretek! (Peti pehelysúlyú, 6480 gramm, de hurkás a combja és kaja után édes pocakja van :D )

Kép
iokka

Bernuska: na megcáfolom a sütőtökös dolgot. Márton utálja. Megérezte a szagát és szabályosan megrázkódott. Többféle kombinációt kipróbáltam de nem eszi meg, ki sem nyitja a száját!!!! Amúgy eszik cukkinit, sárgarépát, borsót és mindegyiket krumplival!!!! :lol: :lol:

Mush: köszi. Gondolom a buksija rendben van. Akkor is csak egy picit pityergett!!! Na én nem vagyok nagy repülős, de tuti kenguruban vinném a gyerkőcöt!!!

Márton múlt héten 7300 gramm és mindehhez 65 cm volt!!! :lol: :lol:

Szép délután! Estefelé bekukkantok!!!
Vendég

Orsimorsi!
Szerintem ti vagytok a legsúlyosabb topik-kiscsaj befutók. :-D A legkönyebb címért szerintem mi is harcba szállunk a 7080 g-munkkal. Bár szerintem Vera lánya kevesebb (bár ő nincs 71 cm) :-D.

Mush!
Nem semmi szervezést igényel egy ilyen repülős út. Én a helyedben a reptéren kenguruznék. Akkor szabad mindkét kezed. Bár Iokka ötlete még jobb.

Na Zsófi bealudt az uzsin (140 ml házi vegyigyümi + 80 ml táp), megyek ledőlök én is, kell az enerzsi éjszakára.

Kép
Kép
lbernuska

Túlvagyunk mi is az első ágyról-leesésen. Tudom, Zölditől már kikaptunk érte, jogosan! Viszont mivel kettecskén vagyunk itthon, gondoltam nekem is jár egy kis pihi, leheveredtünk hát együtt a franciaágyra, szopi, aztán szunya. Én viszont hamar felébredtem, így hát otthagytam Hunit az ágy közepén. Két perccel az esés előtt néztem meg, békésen aludt. Aztán egyszer csak tompa puffanás, majd óriási sírás. Berohantam, gyerek sehol, majd megtaláltam az ágy és a radiátor között. Ügyesen esett, a padlószőnyeg súrolta meg kicsit a homlokát. Én tovább bőgtem, mint a gyerek! :?

Aztán a nagy riadalomra benyomta az összes főzeléket (krumpli, répa, cukkini, kicsi alma) és még egy kicsit cicilt is utána. Jókedvű, mozgékony, láthatóan semmi baja. Szerencsére! :lol:

Bébic! Hurrá nyaralás!!!

Andy! Regi-poci nem semmi!!!

Mush! Írtam privit!

Megvárom apát, aztán 2 órára bemegyek dolgozni, este jövök!

Kép
Kép
szeles4

sarmi:
ha gondolod elküldöm neked a maradék more milket amim van, csak amikor én ha ettem belőle akkor 10 perc után úgy éreztem magam mint egy kérődző tehén állandó fűíz volt a számba le is álltam vele egy hét után.

berni: hát nagyon úgy néz ki, pedig nem is annyira pufi mondjuk 68 cm és 74 ruhát hordunk kicsit csípőben széles a csajszi no de hát ez van, remélhetőleg amikor elkezd futni szálkásodik a combja
nagyon úgy néz ki elég tápláló neki az anyatej:)

és jelentem ma Réka kisasszony benyomott 40gr almapürét:D

remélhetőleg méreteinket tekintve nem fordulnak el tőlünk a fiúk és továbbra is számíthatunk pár kedves romantikus megnyilvánulásra
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

Kép
orsimorsi

ba...us ez a járóka ami baba kerítésként is működik nem túl olcsó...33000 forinttól kezdődik...na ezt nem gondoltam volna

KépKép

Kép
orsimorsi

na most műtik apa fogát:(

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?