Új privát üzeneted érkezett!

T-pk nekem az első tetszik, mi ugyanezt néztük ki.

Bobóka, jobbulást továbbra is! Az első is 18 kg-ig használható. A bugyit én is néztem de sokallom a 7000 ft-ot rá, így marad az öv.

Vikiviktor szép méretei vannak picilányodnak!! És miért kell előbb szülni? Császárod lesz?

Floranan, gyere uhu után, és mesélj.

Kép
kata05

Erika, te milyen gyakran méred a vérukorszintedet?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata azért mondta a doki, hogy előbb fogunk valószínű szülni, mert a babó feje 2 héttel idősebb a koránál... vagyis a mérete 30+6 naposnak felel meg... és akkor a mért időpontban 28+6 napos volt... és ez egy kicsit nagy.... és a doki úgy véli, hogy ha várunk a 40. hétig akkor nem biztos, hogy ki tud jönni természetesen... de még így is lehet, hogy császár lesz belőle... :wink: :shock: :shock:

A lábszár mérete egy héttel haladja meg a korát... de hát nem vagyunk alacsonyak naaa milyen legyen babó lába... ?! :)

Anyum mindkettőnket... császárral szült... pont ugyanilyen probléma miatt... (nagy fejünk volt... :D )
Azóta anyósom is mondta, hogy a férjemnek is nagy feje volt... és előbb indították a szülést... neki sikerült megúszni a császárt...

A férjem szerint a sok vajas kenyértől nő a feje a gyereknek... ::D :D :D ez van... :oops:
vikiviktor

Sziasztok.

Én is itt vagyok ám. :lol: Most már minden ok a lánykámmal, elmúlt egyenlőre a fogfájós időszak. (gondolom kis pihi, aztán majd folytatjuk.)
A hasszorítókat már én is nézegettem, csak még nem döntöttem. Biztos, hogy jó lenne venni.
Nekem anno olcsó fajta bugyim volt, nem eldobható. Furán is nézett rám a nővér,mikor azt mondtam, nem kell kidobni. Ki is jött belőle a cucc. Betétből viszont nálam is kellett a nagy "pelenka". Szerencsére csak az első napokban volt rá szükség. Anno az Istvánban adtak, de nem szerettem, mert mindig csúszkált. (ha belemehetek a részletekbe). A Tena viszont tényleg nagyon jó. :) :) :)

Sajnálom, hogy nem jött össze a tali. Igaz, mi nem tudtunk volna menni. (pedig nagyon szerettem volna :cry: ).

Kedden indulunk Bükfürdőre 2 éjszakára. Már nagyon várom, ez lesz az első közös nyaralásunk. Nem tudjátok, úszópelus gondolom ilyenkor kell. Ugye? Vagy elég a lánykámnak a fürdőruha?

Sütimano: köszi a képeket. :) :) Már gondoltam rá, hogy biztos elfelejtetted a szalvétás dolgokat megírni.

spickey

Nemsokára indulok a dokihoz!

Kata, persze, jövök, és este mesélek!

Viki, nekem ma derül ki, h még mindig nagyobbnak látja-e, a legutóbb 1 héttel minden adatát nagyobbnak látta. Úgyhogy lehet, h nekem is előrébb lesz hozva... szóval Boboka, te is úgy időzíts :lol: :wink:

floranan

Sziasztok!

Vikiviktor: Hú, micsoda méretek! Azért megnyugtató, hogy már majdnem 1,5 kiló babóca, nem?

Süti: Köszi az infot a szalvétatechnikáról. Holnap délután el is zarándokolok a kreatív boltba. Muszály leszek én csinálni képeket, mert láttam nagyon szép, nem túl Disney-s Micimackós fakeretes képeket, de 1900 volt darabja. :roll:

Én is összeírtam már a DM-es bevásárolólistámat a kórházi csomaghoz. Nyélbe kéne ütni azt is júli 1 előtt, mielőtt minden drágul. Andrisnak már megrendeltem a szülinapi nagy meglepetését, így azon már biztosan nem bukunk.

Bibi: Sajnálom, hogy kórházba kell menni, remélem jól viseli majd egész családod azt a pár órát.

Bugyi és betét: Én egyébként is a betétesek táborát gyarapítom, mert a tampontól mindig rosszul lettem. :roll: Elkezdtem szédülni és nem bírtam elviselni. Szóval, engem nem zavar a betét. :wink: Én viszek Tena-t is és éjszakai Alwayst is. Ezekkel Andrisnál is elvoltam, és haza már nagyobb nappali Alwayssal jöttem. Én is a C&A-ban vettem 10dbos pamut bugyit, az tökéletesen megfelelt a célnak.

Kép

Kép
hgrita

sziasztok

nálunk a kórházban tilos a bugyingo....mert a doki tudni akarja ki mennyire vérzik, szóval a nővérek szépen cserélnek és adnak normális hálóinget is addig amíg vérzel..hogy ne a tied legyen olyan...

viszont be kell holnap feküdnünk kórházba....:( kicsit elkeseredtem.... sok a keményedés és a baba kicsit kisebb a 30. hétnél.... ezért jobbnak látta a doki egy 3 napos befekvés és valami tapaszos kúra alkalmazását.... Szóval a hétvégét ismét ott töltjük....

remélem csak abból van a bibi, hogy éppen ma léptünk a 30-ba és aszerint számolt... idáig meg a hét plusssz 5 napnál szoktunk nála járni.....
na mindegy is... idáig sosem néztem az adatokat de most rám ilyesztett.....
Különben meg szerintem abszolút nem voltam fenn sokat..... és mégis keményedtem..... remélem nem lesz szigorú fekvés innentől mert az nem lenne valami jo....
Tegnap néztem is amikor visszaolvastam titeket, hogy amikor a keményedésről írtok az jön és elmúlik... hááááát nálam jön és úgymarad.....:(.......... lehet mégis jó, hogy befekszünk nehogy valami baj legyen....

Homeos cucc különben nincs keményedésre? nem használt valamelyikőtök?

sav - nekem ha van akkor semmi sem max percekre használ....nekem néhány napot van aztán eltűnik aztán megint visszajön....

KépKép
dorkamartini

helló Mindenki!!

Jelentem én készen vagyok ettől a hőm. ingadozástól. Ha beállna már egyenletesre akkor szupiii jó lenne!!:)

Bibi, sajnálom a kórházas vizsgálatos holnapodat, s a tali tolását, de lesz még lehetőség bepótolni.!! (persze tudtam volna jönni, mörfi:))

egy kis ebay továbbképzést szertnék kérni tőled!!

Van egy ismerősöm Londonban, s aug. végén jön haza, ez csak azért jó, mert nem kell külön azt is figyelnem, h M.o-ra küldenek-e..
SZóval, ha megrendelem, licitálok rá, s az enyém,akkor szerinted mennyi a kiszállítás?! Főleg így, h Londonba megy? Tudtan aidőpontot mondani, h mikor érkezik a csomag? vagy a postára kell elmenni érte?
( ezt a későbbiekre is kérdezem, mikor már ide rendelek, mert engem nehezen szoktak otthon találni, mondjuk ez biztos változik a babával majd.. )

És, ha regisztrálni akarok, akkor elég egy dombor nyomott kártya, vagy van más extra ami kell még?
öööööö. hirtelen ennyi jutott eszembe!!
KÖSZI Előre is a válaszokat!!

Most mennem kell, de Jó UHuzást, és Jobbulást a Többieknek is és szép időt a Nyaralóknak!!!!!!!

Kép

Kép
móka:)

Dorka
Sajnálom a kórházat, de ott legalább szemelőtt leszel.
Azt értem, hogy a dokik tudni akarják, mennyire vérzel, de mi köze ennek ahhoz, hogy van-e rajtad bugyi? :roll:
Nem 24 órán keresztül van ott a doktor. Jön vizitelni, akkor 2 pillanat alatt le tudod húzni a bugyidat. És egy fél pillantást vet rád akkor a doktor. Ezért a többi 23 óra 58 percben érezzed magad kényelmetlenül?

Egyébként ami nagyon jó még az az alátét. Pelenkázó alátét néven lehet kapni (DM, Rossman) az egyik fele olyan fóliás, a másik fele nedvszívó anyag. Azt az ember a feneke alá teszi és akkor biztos, hogy az ágy nem lesz olyan.
(mi mindig úgy tettük át a beteget műtét után az ágyba, hogy olyan alátét legyen--klinikán van :wink: )

Időpont-módosítgatás butaság. Amit a gép kihoz, az egy statisztikai adat. Az átlag 3 kilós és 50 centis babához viszonyít az UH. DE a 40. hétre született egészséges baba 2,5-4,5 kiló és 45-60 centi is lehet. Ahogy mi sem vagyunk egyforma alkatúak, a babák se egyformák!!!!!!!!
Vendég

Anna!

Elvileg minden étkezés után 60 perccel. Ez a mérvadó. Csodálkozom, hogy neked a kórházban 2 óra múlva mérték. Így általában 6 alatt marad nekem, de néha becsúszik egy picit magasabb. És te hogy állsz?

Bocs, akire most(sem) nem reagáltam....

Kép
arvaerika

dorkamartini
Sajnálom a kórházat.
Nekem is sokat keményedik a pocim - legalábbis szerintem. Neked mit jelenet, hogy sok? Napi hány, vagy óránként? És meddig marad úgy?

t-pk

mabe olyan alátét van mindenki alatt amit írtál vagy legalábbis olyasmi és cserélik sokszor meg a hálóinget is.... azért nem lehet bugyi mert a nővéreknek tudni kell mennyit vérzel... és a doki szerint a betétből azt nem lehet pontosan... ez a mániája....

t-pk: keményedés:...... háát nekem valahogy egyszer bekeményedik és nagyjából úgy marad.....
Ma párom ahogy hazajöttünk beparancsolt az ágyba..... most tök jó... mintha csak nagy lenne a pocakom..... de amint felkeltem egyből mintha dinnyét ettem volna... úgy feszít.. tudjátok...tök olyan érzés mikor sok sok dinnyét eszik az ember...
Bevallom én azt hittem ez a terhesség.... dinnyelét.... aztán most meg kiderül dehogy.....
Szóval t-pk...nemtudok számot mondani hányszor...... ha felkelek egyből van szinte.... Szerintetek lehet azért mert melső falon tapad és ? ez csak most jutott eszembe..... gőzöm sincs....
Valaki valami ötlet még holnapig, hogy ne kelljen az egész nyarat fekve tölteni? kezdek parázni ettől.....
én télleg aszittem mindenkinek illen...:((

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

A has keményedéshez: Nekem azt mondta a dokim két hete, mikor mondtam, hogy sokat keményedik a hasam, hogy napi 8-10x elfogadható, ha attól több akkor van gond. Igazából nem számolgatom, meg nem tudom hogyan számoljam. Van hogy hosszabb ideig, van hogy rövidebb ideig tart. Mi mennyinek számít?

Bugyi: Én is császárral szültem az elsőt, saját nagyi bugyim volt, meg éjszakai betétem, a tenát hazahoztam a nagyinak akkor. Abból még mindig van neki. :lol: Őrizgeti hátha kell. Nekem nem volt kényelmes. Viszont az eldobhatót meg nem bírtam magamon. Szóval ezt mindenki magának fogja kisakkozni. Hasleszorítóból nekem is övem volt, már a kórházban használtam, és tényleg sokat segített. Azt érdemes beszerezni.

Bibi: Sok erőt a holnapi vizsgálatokhoz. Én azért titokban örülök hogy csúszik a tali, mert így legalább esélyem van arra, hogy elmenjek.

Kata: ok, hogy nincs elfelejtve a tali, dolgozzatok csak szépen a házatokon, hogy szép legyen. Amúgy szoktunk arra sétálni, láttuk milyen nagy a munka ott. Én holnap dolgozom utoljára, jövő héten nyaralunk, utána itthon vagyok végig! Majd összejön valamikor.
Amúgy jól vagy?
Ja, tegnapi jégeső nem semmi volt? Marci úgy ficánkolt a hasamban, hogy nem tudtam merre forduljak.

Peppino: Olvastad az e havi Kismamát? A Bajcsy van benne. A szülészetet mutatják be.

Boboka: Jobbulást!

Dorkamartini: Sajna a kórházat, de bizti jó oka van az orvosodnak. Ha minden oké jöhetsz ki, és te is megnyugszol.

Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Dorka, sajnálom a hétvégi kórházat.

Nem hinném, hogy a mellső fali tapadástól lenne. Nekem is ott tapad, de még nem volt keményedésem.

Anna írta tegnap, remélem nem haragszik, ha bemásolom:
"A keményedés olyan, hogy vagy lentről felfelé vagy fentről lefelé elkezd keményedni a hasad, míg olyan nem lesz, mint egy kemény golyó (még fájhat is). Ha csak kifekszik a babád, akkor ahol a baba van, ott kemény, de mellette puhább (ezért jó nyilván tartani, hogy köldök fölött hány ujjnyira járunk, mert akkor tudhatod, hogy meddig tart a méhed). "

Ilyet érzel te is?
Vendég

[quote="dorkamartini"]m írta:dorkamartiniabe olyan alátét van mindenki alatt amit írtál vagy legalábbis olyasmi és cserélik sokszor meg a hálóinget is.... azért nem lehet bugyi mert a nővéreknek tudni kell mennyit vérzel... és a doki szerint a betétből azt nem lehet pontosan... ez a mániája....

:roll: :roll: :roll: :roll:
És akkor felkelni se lehet? Lehet, hogy én vagyok a béna, de úgy nem bírnék 3 lépést se tenni, hogy ne essen le bugyi nélkül a betét... nem értem...
Az elhasznált betétek számából is lehet következtetni arra, hogy mennyire vérzik valaki!
Császáros mamikat is úgy tettük ágyba, hogy alátét+betét van... és osztályon már felhúzhatták a bugyit.
És sarokba állítanak, vagy fekete pontot kapsz, ha van rajtad bugyi?
Vendég

Keményedés
A méh izomzatának összehúzódása. Az erejétől, a gyakoriságától függ, hogy ártalmatlan vagy hatással van a méhszájra.
Nekem hátsó fali a lepényem és keményedett sokat a pocakom....
Vendég

Bugyi: be kell valljam, nekem erről a nem lehet bugyiról történelmi 10 éves távlatokra szálltak vissza az emlékeim... Akkor több szülészetet is megnéztünk, és volt olyan, ahol ezt alkalmazták, de én már akkor is olyan kórházban szültem, ahol nem. Nem is értem, mi értelme. Nekem egyszer nem nézték a vérzésmennyiséget, a gátat magunk kezeltük (elmondták, hogy a legjobb rendszeresen lezuhanyozni tiszta vízzel és szárazra leitatni puha dologgal, mondjuk volt rá hely is, mert minden szobának volt fürdője ), gátat csak a varratszedéskor látta a saját orvos. Az orvosi vizit kimerül abban: "minden rendben van?". A vérzésmennyiséget még a szülőszobán nézték, hogy rendesen csökken-e (többek között a két órás megfigyelés erre is való, nem?), illetve császárnál a császáros örzőben, utána már nem. De bugyit már a szülőszobán segítettek felvenni (pontosabban a szülésznő adta fel).

Dorka!

És az biztos, hogy keményedés? Nem csak a méhed normális feszessége? Az rendben van, ha fekve más érzetű, puhább, felkelve feszesebb. (Párommal szoktunk "ütközni" puszihoz :D:D, de most már ő jár rosszabbul :D, mert bizony kemény a méhem...)
De még ekkor is benyomható azért, a keményedésnél az egész annyira befeszül, hogy nem nyomható be, az nem olyan, mintha dinnyét ettél volna és feszülne a pocid a sok bennelevőtől, hanem olyan, mintha az egész dinnye lenne bent teljes kerekségével és keménységével. :D:D

Astrid

Kép
astrid

"Normális körülmények között a terhesség alatt renyhe, nem koordinált (nem a méhizomzat egészére kiterjedő), kis intenzitású, rendszertelen fájások figyelhetők meg. A terhesség 30. hetéig átlag percenként jelentkeznek, ezek az Alvarez-féle fájások. A 30. hét után ezeknél valamivel intenzívebb, óránként 2-4 alkalommal észlelhető ún. Braxton-Hicks-kontrakciók jelentkeznek, melyek azonban hatást nem fejtenek ki."
(dr. Illei: A szülésznőképzés tankönyve)
Vendég

Alvarez-hullámok gyakorisága naponta kb. 5-20, időtartama kb. 10-30s.
Ezek segítik a méh és a placenta vérkeringését.

Ezeket az összehúzódásokat CTG-vel nagyon jól el lehet különíteni.

Aki úgy érzi, hogy valami nem egészen rendben van nála, szóljon az orvosának, a szülésznőjének!!!!!!
Vendég

Mabe!

Ha már pontosítunk:
- Braxton-Hicks-kontrakció = jóslófájás?
- kötelező érezni?
- ezek szerint 48-96 ilyen/nap, de akkor milyen az a keményedés, amiből nem szabad soknak lenni, és mennyi az a nem sok?
- ha nem terjedhet ki az egész méhizomzatra, akkor mit érzek, amikor mégis a teljesre kiterjedőnek érzem?

Astrid

Kép
astrid

És olyan esetben, ahol a méh megfelelően húzódik össze, minden sérülést korrektül elláttak, friss vérzésnek már a szülés utáni megfigyelés alatt sem szabad lennie!
3-5. napig normális a menseshez hasonló váladékozás!
Az 5-7. napon már rózsaszínes, szagtalan, kevesebb.
Utána 1-3 hétig tartó fehér-sárgás, esetleg halvány barnás színű, szagtalan, kismértékű folyás a normális!!!
Vendég

[quote="astrid"]M írta:astridabe!

Ha már pontosítunk:
- Braxton-Hicks-kontrakció = jóslófájás?
- kötelező érezni?
- ezek szerint 48-96 ilyen/nap, de akkor milyen az a keményedés, amiből nem szabad soknak lenni, és mennyi az a nem sok?
- ha nem terjedhet ki az egész méhizomzatra, akkor mit érzek, amikor mégis a teljesre kiterjedőnek érzem?

Jósló fájás
Azok az erősödő B-H_összehúzódások.
Egyéni, ki hogyan érzi, éli meg.
Fájások elkülönítésére a CTG a jó!!!!
Vendég

Lányok, tegnap szó volt a kalcium szedéséről a magnézium mellé.

Én a terhesség alatt nem szedtem még kalciumot, csak előtte.

A napi 2x2 magne B6
napi két neo-ferro folgamma
napi két folsav és
a kb. heti egy-két elevit mellé mennyi kalcium "javasolt"?

A dokimnál mindig rákérdezek, hogy szedjem e tovább a fenti gyogyókat, de a kalciumot eddig még egyetlen egyszer sem említette.
:roll:
Vendég

http://shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=9
Kalcium: magnézium arány 2:1 legyen!
Vendég

Köszi.

Nagyjából végig futottam a cikket, és megnyugodtam, mert nagyon sok tejet iszom, sajtot, joghurtot eszem a terhesség eleje óta :)
Vendég

háát nem a dinnye van benn..:)))))))) az csak néha.... inkább olyan dinnyeevés utánis...
viszont a doki múltkor is megjegyezte amikor vizsgált, hogy keményedik.... és mikor ma vizsgált akkor is keményedett (ezt ő mondta..nekem még nem is tűnt annak..) szóval doktorbácsi által diagnosztizáltan keményedés.... és mivel babót is kisebbnek találta azért most a para...

különben rákerestem mindenfelé a neten és -most a diétázók ne figyeljenek - azoknál jöt ez elő akik diétáznak.... és a baba rögötn visszaszedte magát mihelyst elkezdtek normálul enni...... Én meg mivel ma volt mindenféle vérvételem már két hete naaaaagyon betartom a diétát nehogy gáz legyen... na most a vérképem valszeg tuti csak a baba nem hízott.. A legtöbben azt írták elkezdtek enni mint régen és a baba értékei helyrerázódtak... Na bumm.... most akkor mi a jó?...

KépKép
dorkamartini

Dorka
Egy normálisan összeállított, cuorbetegeknek való diéta nem okoz a babánál növekedési visszamaradást!
Inkább csak a nagyon extrém diéták.
Mennyivel találja a doktor kisebbnek a babádat?
Mindig így volt? Méreteket tudsz írni?
CTG, Flow volt?
Vendég

Dorka, sajnálom h kórházba kell menned. Én is ugyanazokat kérdezném, mint Mabe. Vigyázz magatokra!

Bobóka kiságy már összerakva, nekünk még nincs is. Néha úgy érzem nem leszünk kész.

Taranee, már jó lenne otthon a kis vackunkat takarítani, szépíteni. De még tuti 3 hét. Tegnapi jég nem volt semmi, nem ismételném újra.

Kép
kata05

Sziasztok!

Dorka sajnálom a kórházat, de bent lesz a dokid, hogy pont a hétvégét kell bennt töltened?
Brumi remélem hamar végeztek és nem kell sokat várnotok!

Ez az időjárás! Nemrég még kint feküdtem fürdőruhában és szó szerint izzadtam, most meg szakad az eső és megint úgy lehűlt az idő, hogy mindent be kellett csukni, mert fáztam.
Jó sokan betegek lettünk... Ti tudjátok mitől? Nekem fogalmam sincs. Pár napja már fájt a torkom, meg a tüdőm, de ennyi. Tegnap a barátnőmnél voltam babázni, este meg uh-on. Jó melegem is volt a fülledt idő miatt. Ma reggel pedig megint arra riadtam, hogy nem kapok levegőt. És ez egész nap tartott. Folyt az orrom egyfolytában, miközben be volt dugulva. A napon lett kicsit jobb.
bex13

Kata, nekünk sincs még meg, és még nem is tudom milyen lesz. :) Szerintem megleszünk időben. 3 hét... az utolsó heteket a legnehezebb kivárni...
bex13

Bex, neked is jobbulást! A pocidat védted a naptól ugye?

Floranan? Mi volt?

Kép
kata05

Persze, hason feküdtem. :D :D :D
Meglepődtem, de kényelmes volt. Régi fajta napozóágy jó vastag, puha szivaccsal.

Floranan itt vagy már? Remélem szerencsésebbek voltatok mint mi.
A két karja keresztben az arca előtt. Aztán még a lábát is odahúzta. :D Az asszisztens csaj is csodálkozott, nem látott még ilyet. Hajlékony a drágám!
bex13

Erika, nem ment 6 fölé tegnap, amikor egész nap méricskéltem. Ma reggelire mézes tejszínes kávét ittam, meg vajas lekváros kenyeret ettem, - szigorúan betartva az előírt szénhidrát mennyiséget és így is 5,4 volt két óra múlva. Amikor megkaptam a mérőt, az első alkalommal 6,8 volt (egy korpás buci sajttal és 1 szelet felvágottal volt az ebédem előtte). Ez volt a legmagasabb.

Olyan jó nektek, hogy láthattátok a kisbabátokat és tudjátok, hogy fiú-e vagy lány. (Most épp nem bánnám, ha mégiscsak lány lenne, mert már két napja 3 fiúval és egy lánnyal vagyok itthon és lassan megőrülök tőlük - pedig még két teljes napig ez a felállás. Sajnos nem sikerült megtanítanom nekik a Nanny Mcphee féle első leckét sem - hogy feküdjenek le időben, lehet hogy mindjárt pofozkodni fogok...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="dorkamartini"]h írta:dorkamartiniáát nem a dinnye van benn..:)))))))) az csak néha.... inkább olyan dinnyeevés utánis...
viszont a doki múltkor is megjegyezte amikor vizsgált, hogy keményedik.... és mikor ma vizsgált akkor is keményedett (ezt ő mondta..nekem még nem is tűnt annak..) szóval doktorbácsi által diagnosztizáltan keményedés.... és mivel babót is kisebbnek találta azért most a para...

különben rákerestem mindenfelé a neten és -most a diétázók ne figyeljenek - azoknál jöt ez elő akik diétáznak.... és a baba rögötn visszaszedte magát mihelyst elkezdtek normálul enni...... Én meg mivel ma volt mindenféle vérvételem már két hete naaaaagyon betartom a diétát nehogy gáz legyen... na most a vérképem valszeg tuti csak a baba nem hízott.. A legtöbben azt írták elkezdtek enni mint régen és a baba értékei helyrerázódtak... Na bumm.... most akkor mi a jó?...

Dorka: milyen diétát csináltál ??? ... hisz rajtad egy deka felesleg sincs ... :shock: :shock: :shock: ... nagyon sajnálom, hogy befektetnek, de legalább rendesen kivizsgálnak, és megnyugodhatsz ... remélem, minden rendben van, vagyis, igen, tutira nincs baj, csak biztosan sokat kell majd pihenned :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

nos,mivel kétszer elszállt amit írtam,így már nem emlékszem mindenre.
De köszi az árakról az infókat.
Szívesen a szalvétázást,és kérek képeket a műalkotásokról.

Kata,nem tudom mennyibe kerül a hasszorító a gyógyboltba,de a páskompark utcai kismamaboltba találtam 2490.-

Floranan,hol vagy az uh eredménnyel????

sutimano76

Keresem azt a linket órák óta... amit az egyik nap itt valaki belinkelt... asszem Süti Te voltál... :oops: :oops: a link a textilpelusokról volt.... vagyis ahol olcsón van és lehet rendelni... azon az oldalon találtam mást... és az miatt kellene.... :wink:
vikiviktor

Jaaaa ma összefutottam a szomszéd faluban az überokosvédőnénivel.... elkezdtem neki mondani, hogy mi volt kedden a dokinál uhun.... erre még a mondókám közepén azt mondta, hogy "nem érdekes... az a lényeg, hogy nekem elromlott a telefonom és nincs meg a számod... amikor kedved van... csörögj rám és akkor meg lesz megint.... "

Azt hittem nem hallok jól... teljesen ledöbbentem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: eddig is tudtam, hogy nem normális ez a nő, de ezek után már végképp igazolta magát...

Jaaa és amikor közbevágott... akkor tartottam ott, hogy "úgy néz ki, hogy a 38. héten jön babó... "

Én most úgy döntöttem, hogy nem csörgök rá... sz@rok rá, hogy nincs meg neki a számom... eddig se hívott....

:roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76 babyfun-nál találtam tetra textilpelust,200 darabja.streintem itt elég barátiak az árak,vagy csak annak örültem meg hogyha babáról van szó akkor nem 1000 fölött kezdődnek az árak,tapasztalt anyukák,nézétek meg a kelengyék felirat alatti cuccokat.szerintetek milyen árban????

http://www.bababolt.net/

Viki,ez volt az????

sutimano76

Sziasztok lányok!

Eddig anyunál ültünk, azért nem jöttem, megnéztük a babónkat, minden oké vele, holnap teszek képet, kaptunk nagyon aranyosakat, meg a videóról is kivágok majd egyet!!

Bocsi, kidőlök most, holnap mesélek!!

Jó éjt!!

floranan

Anna, ugye tudod h a cukrosoknak egy dolog szigorúan tiltólistán van és az a méz? Jók voltak tegnap az értékeid!! Nekem kis méztől volt 8-as cukrom is.

Suti, azt én sem tudom csak amit Boboka írt h a bugyi 7000 körül van. De én a tesómét fogom megkapni. Ja és képzeljétek kiderült hugom 07.09-én szül, úgy várom már!!!!

Kép
kata05

Taranee! Nem olvastam a Kismamát. :( A Babamagazint szoktam megvenni. Miket írtak a Bajcsyról? Te kinél fogsz szűlni?

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bejelentkeztem 4D uh-ra július 13-ra!! :)
A Praxisban mit adnak a 9000 Ft-ért? Ugye jól tudom az árát? :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Anna!

Nem akarom bántani a dokidat, de nagyon nincs a helyzet magaslatán.

Az, hogy a méz két órával kaja után nem okozott gondot, az oké. Csak nekünk 1 órával kell nézni. A méz iszonyúan emeli a vércukrot és ráadásul hirtelen, mert ún. gyorsan felszívódó CH. Valószínű, ha 1 óra múlva méred, sokkal magasabb lett volna az érték. És nekünk nem az a rossz, ha magas a cukor(az se jó), hanem ha ingadozik. És a méz azért nem jó.

Kép
arvaerika

Hurrá!

Már hármassal kezdődik a terhességi heteim száma!!!!

Kép
arvaerika

[quote="peppino"]B írta:peppinoejelentkeztem 4D uh-ra július 13-ra!! :)
A Praxisban mit adnak a 9000 Ft-ért? Ugye jól tudom az árát? :roll:

A Praxisban 9000 akkor, ha beregisztrálsz itt a babaneten, és mondod a kódot, egyébként 10.

Kapsz dvd-t és én kaptam 1 ff fotót.

floranan

Süti köszi, köszi, köszi ez az!!!!! :)
vikiviktor

Sziasztok!!

Nah, hát a tegnapi nap nagyon jól sikerült, voltunk az UH-n!! Jó alaposan megvizsgálta a doki, mocorgott, és kis haspakolás után még a kezét is hajlandó volt levenni az arca elől :D
1 kiló 55 gramm a drágám, és mégiscsak az eredeti időponttal egyeznek meg a méretei, szóval 28. hét elején járunk!

Nagyon helyes kis pofija van, még a doki is megjegyezte, csak úgy dagadt a mellünk a büszkeségtől :D Anyu mondta este, hogy én voltam ilyen picinek, nagyon rám hasonlít most, viszont az orrát a párom valamelyik fekete ősétől örökölte, kis lapos feka-orra van egyelőre hehehe

Egy dolog aggasztott csak, hogy van állítólag egy kis bél-tágulata, egy nagy fekete folt volt ez a képernyőn, nekünk ijesztőnek hangzik , mondta a doki, h ne aggódjak, de figyelni fogja, mert ha kiürül, oké, ha nem, akkor majd megnézi jobban... remélem ez nem gond :( de elég sokáig nézte olyan nagyon komoly arccal... 1 hónap múlva kell menjek, de sztem bekéredzkedek 2 hét múlva, mert tudni akarom, minden oké-e :oops:

És csatlakozom a vizesedők táborához, a bokám tegnap bedagadt picit...
A horvát nyaralás egyelőre lefújva, mondta a doki, h inkább mégse menjek olyan messzire már, de határon belül nyugodtan... valami jó kis aquapark kellene nekem...

Na, minnyá mellékelek sztárfotót is!
Kaptunk dvd-t, 1 színes és 3 ff képet, 13-ért.
Örültem, mert jó sokáig benn voltunk, próbált jó képeket csinálni, ő is lelkes volt :D

floranan

Floranan: Nagyon édes kis Csoki! :)
A bél-tágulat meg biztos, hogy eltűnik majd, nyugi! :)
vikiviktor

Floranan: jó lett a kép, nagyon aranyos a kis Csoki! :D :D

Nálunk megint esik. Most kezdte el. :cry: :cry: Hideg is van.

spickey

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?