Új privát üzeneted érkezett!

Timi beelőztél! :)

KépKép
kora
 
 


aztaaa jó kis csúzdák!!!!

KépKép
kora
 
 


timi,
jokishely. vateran mar szallast is arulnak??
hat e a puskas szitu annyira vicces volt, hogy en meg ott helyben is rohogtem magamon....s a folytatasban sem remekeltem:-)

en sem tudok sosem hosszot boriszrol, soha nem merte nalunk a doki, valahol 80 felett van. de ot nem nezik 2 evesnek, de neha meg mindig lanynak...bar (amilyen hulyek az emberek), ugy tunik, a lanca miatt.

huuu, a vervetel gyerektol eleg gaz. ugyes nover kell hozza. aliznak egyszer probaltak, minket szidtak,l hogy biztos nem adtunk inni neki, azert nem jon, aztan az apja elunta, aszota, hagyjak abba, s elhozta vervetel nelkul.:-)

borsmatyi egyikk nap veletlensegbol ranyomotta tv taviranyitora, s epp susu ment az m1-en, teljesen lemerevedett a tv elott (eddig csak jutubon nezte), 10 percig igy allt mozdulatlanul.

Kép

aztan mikor elfaradt, kovetkezett 10 perc ilyen arc (masnap mar - mivel rajottem, minden nap vann - magam akartam ele ultetnem, h. ne egyutt menjunk wc-re, de mar elvesztette a varazsat a bambulas, sose vol egy tvfuggo)

Kép

ez meg egy mai, amugy tipikus bamba pizsamas kep, mert minden reggel eloszor a kukas autojat es a mamamektol szerzett uj traktorjat koszonti

Kép

most nezem csak, hogy a harom kep alapjan elegge kis butuska gyereknek nez ki:-)

Kép
Kép
momoska
 
 

 
 

[quote]m írta:ost nezem csak, hogy a harom kep alapjan elegge kis butuska gyereknek nez ki:-)


Momoska tiszta dili vagy!!! :) Szerintem nem néz ki butuskának! Be kell valljuk azért ezek édi-bédi képek!! :D Nem értem miért nézik lánynak!(Én meg szoktam sértődni ha nem látják rajta hogy fiú 8) ) Egyébként nekem a 2. kép tetszik a legjobban. Olyan szép kis arca van Borisznak.

Nahát nálunk Levi egyenesen reklám-függő. Sajnos "elkapta" a tvfüggésemet. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Timi!
Ez nagyon jó helynek tűnik és árban is nagyon kedvező. Mindenképpen mesélj majd, hogy milyen. Lehet, hogy jövőre mi is elmegyünk. Ránézek akkor majd a Vaterán is. Olyan csúszdát vettünk a Dávidnak, ami a képen van, kapaszkodós. Imádja! Éppen csak leér már fordul is vissza a következő körre és egyedül felmászik.

Momoska!
Valóban be kell látni, a 2. kép édi-bédi! :lol: Nagyon aranyos rajta Borisz!
Dávidot csak akkor köti le a tévé, ha kutyát lát benne. Akkor sem sokáig.

Kép
Kép
tina82
 
 


sziasztok!

Tegnap úgy döntöttünk, hogy ma nem megyünk az állatkertbe. Egyrészt a munkával sem végeztünk volna, csak talán nagy rohanásban, na meg ebben a banga melegben nem lett volna jó gyalogosan. Ugyanis a kocsit letettük volna a város egyik végébe, aztán metro, busz, villamos, átszállás mire az állatkerbe értünk volna. Meg Lili ma igen nyügi volt délelött, talán jön a hidegfront azt érzi.

De jó lett volna a tali!

momoska,
Borisznak nagyon édes, aranyos arcocskája van. A 2. kép alapján, ha nem ismerném, én sem mondanám egyértelműen hogy fiú.

Ma nem fogunk kimenni, csak este, őrült meleg van.

Na felébredt! már egyszer visszaaltattam....

KépKép
domidina
 
 


Momoska,
nem is néz ki butusnak!Jaaajmár!! A 2.on kis merengő arca van, a harmadik meg tökjó kép. Mennyit változott ez a fiú! egyébként nekem fiús én nem nézném lánynak.(bár még itt van nálam Eszti rucija amiből dupla van, ha ráadnád Momos, lehet hogy tévesztenék :D )

Ma az erkélyen töltöttük a délelőttöt, a kismedencében lubickolt, azt vettem csak észre egy idő után, hogy tök hideg a vize, ő meg azt hajtogatja, hogy nem meleg,nem meleg 8) hát tényleg nem volt az! de nagyon élvezte!!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Kép Kép Kép Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Háát Timi, nagyon belevaló csaj vagy, jó, hogy egy ilyen nehéz helyzetben ennyire meg tudod találni a kiutat!
Milyen szépen kibújtak már Eszti fogacskái! Én is pont ma gondoltam rá, hogy leviszem a földszinti közös udvarra a kismedencénket, elég baba-barát lakókkal találkoztam eddig, csak nem lenne belőle nagy baj, és Lina is úgy imád pancsolni!

Borisz bamba fejét nagyon bírom az 1. és 2. képen is! (Szerintem nem tipikusan édi-bédi, hanem tipikusan bamba kép, de pont így a jó.) Linát meg nagyon gyakran fiúnak nézik, már megszoktam, de azért mindig „háborgok” egy kicsit magamban, hogy ő lány! Mondjuk tényleg nagyon az apjára üt, és egy kisgatyában meg pólóban valóban nem egyértelmű.

Altatás: Lina is a mi ágyunkban alszik el, csak úgy, ha ott fekszem mellette. Délben hagyom is ott végig, este beteszem a kiságyába, de az első ébredése után többnyire mellettem is marad. A kiskocsiban ringatásból egyik napról a másikra kinőtt, de én vagy az apja ott kell feküdjön mellette.

Nyaralást már mi is elterveztük majdnem teljesen, csak véglegesíteni kéne anyuval is, hogy le tudjam foglalni. Elvisszük anyut, mert így legalább mi is (ÉN IS) tudok egy kicsit pihizni, meg néha kettesben lenni Gyurival.

Orsi, tök jó, hogy anyuddal kapcsolatban (is) ilyen segítő családod van!

„Déditulajdonosokat” továbbra is nagyon irigylem!

Kép

Kép
csürci
 
 


haaaaaaaaaaaaat. lebuktam. bar en a bambasaga miatt raktam fel a 3 kepet, de akar edibedi is lehet:-). najo, az edibedi kepeket is szeretem, csak azokat kevesebbszer nezem meg:-)

tina,
eddig a tv nekunk is csak parizs-dakar idejen, vagy a forma 1-nel jott be, de mia azokat nem nezzuk, ezert csak vendegsegekkor csipte el, de akkor levakarhatatlan volt. na meg az allatok...foleg a tigrises!

alizt most vittek el vidamparkba. szet fognak sulni. de meg mindig jobb, mintha nekem is mennem kellett volna.

Kép
Kép
momoska
 
 


dejofej ez az eszti,s milyen szep, s o telleg lanyos am:-)..s milyen menozo a furdobugyija. vagy furdopelus?:-)
aliz raadot boriszra egyszer egy rozsaszin fodros szoknyat, hat akkor telleg nem volt egyertelmu, de a jatszon fius ruhakban is lanynak nezik paran, bar tobben hozzatettek, hogy "hiszen nyaklanca van".

igazatok van. anyukam is felkuldott egy ilyen kismedencet, s meg nem is hasznaltuk...holnap meg jon a lehules. hm.

csurci,
s ti hova mentek? teged is lehet am irigyelni anyukad miatt. mindig latom a jatszon az batyad gyerekivel, s o olyan nagymama, akit elkepzelnek en is, nem csak ul es felugyel...s lathatolag a kolykok is imadjak.:-) anyosom nem tesz semmit, anyukam meg munkamanias, mindig talal valami munkat, ha ott is vagyunk.

Kép
Kép
momoska
 
 


fürdőbugyi. (tescós 8) )
mostanában lett ám lányos, mióta megnőtt a haja valamennyire. Bár most meg göndörödik neki (párom nagy örömére, neki is göndör a haja). Egyébként mindíg azt gondoltuk milyen sok haja van Esztinek, s visszanézve a kisebb képeit, háát, tök kopi volt!! :lol: tőlünk is kérdezgették néha, hogy fiú-e, lehetett akár rózsaszínben is...

Momoska, és kivel ment vidámparkba Alíz? Párod anyukájáékkal?

nekem szerencsém van mindkét nagymamával, odavannak Esztiért és fordítva. Felváltva jönnek és Esztereznek. most is éppen anyósom kivitte du a játszóra.

Csürci, én is azt akartam kérdezni mint Momoska.. és ti hová mentek?
Foga annyi van, ami a képen látható 6, és két 1/4 fogacska. A többi elbújt, legalábbis nem mernek előbújni.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


pfff, nem bírok tanulni. most is itt lógok, persze csak benéztem (megint...) :roll:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


ja, Momoska tök jók azok a macskák a tévé körül! tecccik!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok!

Fiúk kint a strandon, ill. Geri már f4-kor elment, hogy tudjon csúszdázni, Anna pedig 5 körül az apjával.
Én megyek 7-re bankettre, a volt osztályom, akiket otthagytam a szülés miatt, most érettségizett. :)

Timi, Anna fürdőbugyija is tescos csak épp tiszta rózsaszín és egy piros alma vagy mi a szösz van hátul, de az a két fülecske az övén is ott van kétoldalt.

Timi, nagyon sajnálom, ami történt, de annak örülök, hogy sikerül magad túltenni rajta. Biztos, hogy lényeges szempont, hogy már van egy Esztid. :)

Már voltunk 2x a strandon, de mindig csak 5-kor megyünk, aztán 7-f8-ig maradunk. Az elég is és el sem ég senki.

Látszik, hogy Eszti mennyire élvezi a vizet és nagyon aranyos.

Nekem a 3. Borisz kép tetszik, olyan szép arca van. :)

Nekem is nézték Annát fiúnak, mostanában már nem, mert egyértelműen lányos cuccokban jár és a fülbevalója is látszik, de előtte többször :?

Orsi, tényleg nagyon jó, hogy ilyen összetartó a család. Én is szorítok, hogy jól sikerüljenek édesanyád dolgai.

A segítőkész nagyi tényleg megfizethetetlen kincs. Anyósomék anno nem vitték ugyan Gerit sehová, de vigyáztak rá, ha kellett, akár náluk, akár nálunk.
Ők már sajnos nem élnek, édesanyám meg messze van, de ő sem annyira tevőleges a gyerekek körül. Persze, ha arról van szó, vigyáz rá pár órát, de annyi.
De ha ott vagyunk, akkor azért sokat járunk kirándulni, látogatóba ide-oda, és az is pihenés, hogy semmi dolgom a háztartással :)

Megyek, mert készülődöm tovább...

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


vagyok én is csak sűrű volt a hétvége plusz tanulnom is kell keményen holnaptól, szerdán vizsga...de majd jövök utána.

addig is legyetek jók, és szép napot mindenkinek! :lol:
snooopy
 
 


sziasztok!

Orsi,
kitartás, kitartás!

Nekem nem volt sűrű a hétvége, de olyan voltam mint a mosogatórongy. Lili tett róla! Mindkét éjszaka rettenetes volt, alig aludtam valamit. Szerencsére tegnap azért már jobb volt, tudtam aludni 2x3 órát egyben. Meg még utána is egy kicsit.

Tegnap bent voltak a városba délelőtt, elvitte az apja buszozni. Még nem ült rajta, nagyon élvezte.

Látszik Eszti élvezi a pancsolást, aranyos. És milyen hosszú a haja!

KépKép
domidina
 
 


Képzeljétek nem lesz megtartva a vizsga mert nem értük el a min. létszámot. így 1 héttel később lesz, nem is bánom mert nem tudok semmit.

Timi neked meg ha jól emlékszem ma van?? mi volt?

Momoska, bambaBorisz nagyon cuki, 2. kép a favorit. ott meg lehet zabálni. :lol: és nőtt a haja nem?

fiú-lány kérdése: kolost is nézték már lánynak mikor csupa kékben volt, de engem nem izgat. mondom, h ő fiú ha megkérdezik. amúgy sokszor én sem tudom eldönteni egy babáról h mi. :oops: max a ruhája színéből.
egyszer történt az is, h összekevertem Dávidot Linával...nagyon ciki!! mert egymás után volt Tina, és Csürci hsz-a, olvasom az elsőt(asszem Tináét)...és utána a képeket már Csürci rakta fel, de nekem nem tűnt fel. még meg is állapítottam magamban, h tök lányos ez a Dávid, aztán látom az avatarképen, h ezt nem is Tina rakta fel. :lol: :lol:

most már megyek tanulni.
snooopy
 
 


sziasztok,
timi!
anyosek? hehe! dehogy! s meg soha nem vittek! egyszer ajanlottuk neki, h. ahelyett, hogy itthon vigyazna alizra (kb. 2 eve), menjenek allatkertbe. de melegnek tartotta az idot erre az akciora, s farasztonak vegigsetalni egy egesz allatkertet!
a baratnomek vittek, ugyis ugy szoktunk menni, mert akkor a ket csaj egyutt jol elvan, s nem kell minden idiotasagra felulni a felnottnek is (mesevonat stb.)
en eleve nem birom a vidamparkokat. nalunk a kedvesem vidamparkmanias, de o most nem ert ra.

amugy macskamanias vagyok:-)

hajra vizsgak! hogy sikerult?

orsi,
huuu, engem inkabb kiboritana, ha halasztananak egy vizsgat. gondolod, jovo heten tobbet tudsz majd???

kepzeljetek! szombat delutan aliz hosszas konyorgesere, az apjaval gerillaakcioban atkoltoztetetk boriszt a gyerekszobaba, en rendesen kiborultam, s mondtam az apjanak, hogy akkor neki kell vallalni, hogy atmaszkal, ha felsir a kutyajaert vagy valami, mert az olyan ejjel meg ritka, mint a feher hollo, mikor egyaltalan nem nyekken meg a gyerek. erre (igaz a muzeumok ejszakaja miatt megcsuszva, kicsit kesobb), n10kor elaludt borisz, s masnap 8kor kelt nyekkenes nelkul, apja veluk aludt a biztosnsag kedveert. ma mar valami zavarhatta, mert 9kor letettem, de 40 percig dumalt, hivogatott, hol engem, hol az apjat, vandoroltunk hozza, igy csak 3/4 10kor aludt el, de reggel 3/4 9kor ebredtek egyutt, bar az apja ugy emlekszik, hogy 7korul mintha almaban felsirt volna (marmint borisz). hat nekem meg olyan ures erzes meg, mikor kinyitom a szemem, es nincs ottan a kolok, pedig en tobbszor megeberdeke ejszaka, alapbol is, de majd megszokom.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Momoska,bocs hogy meggyanusítottam anyósodékat! 8)
de jó, hogy átköltözött Borisz, s milyen jó a kezdet!

Vizsga: halasztottam jövő félévre...esélyem sem volt a mostanin.
háromszor lehet felvenni,ez volt az első,de a köv.félévben megcsinálom tutira. (hm)

Orsi neked szorítok!

Edina, Eszti nem annyira szeret buszozni,de mondjuk mi gyakran űzzük ezt a sportágat és ő alig várja már,h leszálljunk :wink:
nézni viszont szereti a buszokat.

Egyébként ma reggelre be is lázasodott Eszterem s egész nap lázas is volt. Ma kellett volna oltásra menni, áttettük péntekre (prev.2)
nem volt könnyű vele, semmi nem volt jó, annyira sajnáltam. egyenlőre nem tudom mi ez,nem köhög,nem tüsszög,nem folyik a nózi.+látjuk.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk már vasárnap, mert annyira pocsék idő volt, és jól is tettük, mert tegnap szinte egész nap esett. Itt a lakásban azért jobban elvan Dávid, mint kint a telken a házban. Ott érthető okokból mindig ki akar menni.
Ma meg szinte egész nap sétáltunk, mert elég nyűgös volt.

Timi!
Nagyon jók a pancsizós képek Esztiről. Nem is tudtam, hogy a Tescoban is van úszópelus, majd megnézem ott is.
Hogy van Eszti?

Csürci!
Ezzel a nyaralással én is így vagyok. Nálunk is jön Anyukám. Ő már régóta mondta, hogyha megyünk nyaralni Ő is jönne és akkor vigyáz a Dávidra. Sopronba meg amúgy is szeretett volna menni.

Orsi!
Akkor hajrá a vizsgára!
Én úgy voltam ha csúszott a vizsga, hogy akkor nagyon örültem, de egyúttal hajlamos voltam kitolni a dolgokat, hogy ráérek még a tanulással... :? Remélem Te nem ilyen vagy! :)

Momoska!
Hogy alakulnak az éjszakák? Borisz a gyerekszobában alszik? A nem ébredéses éjszakákhoz talán könnyebb hozzászokni. :wink:

Egy kérdésem lenne, főleg inkább akik Pesten laknak. Lehet valahol az Andrássy úton, az Operettszínház környékén parkolni estefelé, fizetős parkolók vannak arra és kb. mennyibe kerülhetnek? Lakik valamelyikőtök arra vagy ismerős esetleg?

Kép
Kép
tina82
 
 


sziasztok!

Tegnap este Tünci jól bekajált aminek meg is lett az eredménye. Vagyis úgy gondoljuk ettől volt, hogy f12-től 1 óráig fogolódott sírdogált, hogy nagyon, hol csak nyöszörgött. Tibi jól le is szúrt, hogy minek etetek vele ilyen kaját estére, most itt van az eredménye, és köszönhetem magamnak a nem alvást.

Tészta volt délben, pörköltes jellegű szósszal, husival és azt adtam estére is. Teletömte magát, de egyszerűen nem tudtam elvenni előle a tányért, mert akkor követelte sírva hogy adjam vissza.

Nem tudom írtam-e ide vagy csak a naplómba, mostanában Tünci ha valamire azt mondom hogy nem lehet, akkor rávágja, hogy "kiki" vagyis hogy akkor csak egy kicsit. Aztán amikor mondom neki, hogy kicsit se lehet, akkor meg azt mondja, hogy "na", akkor nagyon. Ez főleg a csokievésnél van! Imádja!

Jó hogy már vég van az esőnek, kellett, de most más jó volt kimenni. Végre megint kint tölthettük a délutánt, Lilinek is hiányzott. Focizhatott az apjával egy jó nagyot. Nagyon szereti, és tényleg fociztak, cselezgettek, akkorákat rúg a labdába..... vagy fél órát fociztak, folyt is róla a víz. Lili izzadós, remélem ezt kinövi.

KépKép
domidina
 
 


rendezgettem Lili képeit és igaz nem most készült, de ez a kép nagyon tetszik....
Kép

KépKép
domidina
 
 


sziasztok,
a kedvesem egyelore meg benn alszik a kolykokkel a gyerekszobaban, kulonosebb gond nincs, bar az utobbi esteken inkabb mar ugyanugy aludt, mint a mi szobankban, neha felsir almaban, 1x hajnal 6kor fel is ult, de apja visszadontotte, s aludt megint 8ig, viszont pont azt szeretnem elkerulni, hogy at kelljen maszkalni hajnalban...azaz neha ok., de ne minden nap, mert akkor mar jobb, ha velunk alszik. aliz allitolag felebredt akkor 6kor, de latta, h. meg csak 6 ora, s visszaaludt. szoval, amig az apja vallalja ezt a reszet, nekem tecccik a dolog:-)

tina, estefele az andrassy ut kornyeken jo hosszan kell keringeni, mig nagy veletlen parkolohelyet talaltok, bar 6 utan mar - ugy tudom - nem kell sehol fizetni, de en a helyetekben messzebb keresnek helyet, s odagyalogolnek, vagy odajarmuveznek. de mindenkeppen hagyjatok magatoknak jo sok idot elotte, ha a kornyeken akartok parkolni!!!

edes lehet lili, ahogy alkudozik. s a fenykep is tenyleg nagyon tuti, csillogo szemu.

mi boriszt ma azzal "szivatjuk", hogy ugye o a sarkanyt, táttájnak mondja, mi meg mindig mondjuk: "ssss...sarkany", erre o rohogve"sssss...tattaj", nem meggyozheto a kolok:-).
engem teljesen ellustitott a rossz ido, siman elucsorgok itthon barmeddig, pedig alizzal ez nem egy konnyu feladat....porgos kolok, nyilas, s meg is szokta, hogy mindig van program, s ha o unatkozik, akkor....huuu! de tegnap csak arra vettem ra magam, hogy a boltig elmenjek, mert turofankot akartam vacsira, s csak turo/liszt/sutopor nem volt itthon:-)
de mara beigertem nekik egy kozlekedesi muzeumot, ha meg nem gondolom magam:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


ja. timi. nektek jar 2. prevenar?????????????????????? vagy eszti mikor kapta az 1.?
mi jovo heten mennenk a 18 hosra, de halasztom, mert most egyre tobb gyerektol hallom, hogy 1-2 napra belazasodtak utana, hiaba ugyanaz az oltas, amit 2-3-4 hosan kaptak, s mi eppenhogycsak kivanszorogtunk az elozo oltas borzalmaibol, nem szeretnek meg az 5.-en kezdodo hajdoszoboszlonk elott nehany lazas napot! ugyhogy majd valamikor bejelntkezem a nyar folyaman. nem is tudom, mit stresszelik a kolykot ennyi szarral, raadasul aliz ezt az oltast 3 evesen kapta, akkoriban nem 1.5 evesen jart!
jobbulast esztinek! kiderult, mi a gond?

Kép
Kép
momoska
 
 


hm. a vonalzoimon misztikusan kicserelodtek a jelek. aliz most lepodott meg, h. neki dino lett, aszitte en csereltem at, mert egy fel eve dinomanias, de nem en voltam....borisz repuloje meg baba lett. erdekes...erdekes.

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, én is most gondolkoztam, h hány prevenar kell...mert mi kaptunk 1 éves kor előtt 2őt, de akkor kell vlmikor 3. is nem? elfelejtettem megkérdezni a dokit. te mindent tudsz ezért kérdezlek téged. :lol: én a múlt hétig azt sem tudtam mire adják a 18 hóst, de már megtudtam. :lol: :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Edina!
Nagyon jól sikerült kép lett ez Liliről. :)
Múltkor mi is így jártunk az evéssel. Jól bevacsorázott, aztán este elalvás előtt csak forgolódott.

Orsi!
Jár még egy Prevenar. Az utolsót követően min. 6 hónapra. Mi is kettőt kaptunk 1 éves kor előtt. Elvileg most a 18 hóssal fogja kapni a 3.-at, de majd meglátjuk lesz-e egyáltalán oltóanyag.

Momoska!
köszi a segítséget. Úgy terveztük, hogy 4-kor indulunk itthonról (7-kor kezdik az előadást). Kb. 1 óránk lesz, hogy helyet találjuk... :? Az nem baj, ha messzebb van, sétálni kell, legalább körülnézünk egy kicsit.

Kép
Kép
tina82
 
 


Orsi!
az előadásról jutott eszembe. Szeptembertől megint játszák a RJ-t, de a Szinetár Dóri nincs benne a szereposztásban. :(

Kép
Kép
tina82
 
 


Édes Lili kép! és nagyon okos!

Eszter még mindig lázas, ez már a 3.nap :cry: 6-ra kaptam időpontot dokinénihez,szerintem a torkával lehet vmi...úúúgy sajnálom őt, csak fekszik, bújik, kedvetlen. iszogat,de nem nagy szám amennyit iszik, háát,meglátjuk. f11-kor elaludt és még most is alszik :roll:

Prevenárból ha fél éves kor felett, de 2 év alatt kap a baba, akkor 2db oltás kell.(+1 emlékeztetőt is irtak)

Felvették a bölcsibe! 8.-án megyek szülői értekezletre 8) nagyon komoly!
Eszter is dumál, ma pl a pólómon talált valamit, kérdezem:mi az?
- szösz- mondja és hozzáteszi: sok, egy-kettő :lol: ja, és imádja hurcibálni a könyveket a polcról, leszedi a nehezeket is, alig bírja,de hozza és mondja: tessék baba (nekem :) ), naaagy,nehééz.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Momoska
én Alíz vonalzóját nem is látom! Egy nagy semmi van a helyén! Érdekes ahogy maguktól változnak az ábrák.....

Ma délben nem altattam, hanem betessékeltem az ágyába hogy egyedül aludjon el. Odafeküdtem mellé és azt mondtam, most ha törkik, ha szakad kivárom mennyi időbe telik neki míg magától elalszik. Hááát, nehéz volt kivárni, de lenyugtattam magam. 40 percébe tellett míg kihemperegte magát, az ágya úgy nézett ki a végére, mint ahol egy forgószél járt és a végén fejjel lefelé aludt el.

Délben nagyon álmos szokott lenni, ha ilyenkor 40 percbe telik neki, akkor mennyi lenne este??? Na ez az amikor nincs türelmem kivárni, pedig ez kellene.

Nálatok hogy van ez a "mi ágyunkban alszik el"? Előtte már mindent megcsináltatok, lefürödtetek és fekszetek le vele az ágyba? Vagy miután már elaludt utána még van dolgotok? Mondjuk én korán fekszem, f10-kor már szunya van.

Tina,
holnap megyünk be a városba a Deishmannba, nézek Lilinek cipőt, aztán lehet belefér egy kis játszóterezés is. Kijönnétek?

KépKép
domidina
 
 


Köszi a prevenar infókat...megkéreztem dokit, majd aug-ban kapja az emlékeztetőt.

Edina, nálunk ez úgy ment régebben, hogy amikor már láttuk rajta h álmos (ő 8 f9között alszik el), akkor beraktam a hálózsákba, befeküdtem vele az ágyunkba és megvártam míg elaludt. ekkor kiosontam mellőle, és amikor mi is mentünk feküdni akkor raktuk csak át a saját ágyába.
aztán volt egy idő amikor mindig felébredt éjjel, és szabi hozta hozzánk. így az éjjel 2. felét nálunk töltötte. aztán amikor terhes lettem, és rosszul aludtam, hányinger...stb, Kolos korán kelt, nyűg volt h ott van mellettem, Szabi átköltözött vele a nappaliba a kihúzhatós kanapéra. Még mindig itt alszanak. Fürcsi után kinyitjuk kb f8kor (imád segíteni leágyazni. :)) ő befekszik meg én is(nézem a tv-t) és akkor alszik el amikor fáradt. de f9kor már tuti alszik minden este.

Timi, köszi az infót. ti mikor is mentek?

próbálta már vlki a vaterán kapható pelusokat? tudjátok ami min 100db? én ezeket nézem de nem merek venni, mert nem tudom milyen. mondjuk küldenek mintát is...nem tudom. meg árban postával együtt kb anynira jön ki mint a tescós.
snooopy
 
 


Momska,
[quote]t írta:urofankot akartam vacsira, s csak turo/liszt/sutopor nem volt itthon:-)
milyen az a túrófánk? mint a sima csak túró is van benne? és jobb mint a másik? megkívántam a fánkot! :lol: :lol: de tuti nem állok neki dagasztani, utálom az élesztős tésztákat. 1 évben ha 1x sütök ilyet.

na volt múzeumozás??
snooopy
 
 


Edina!
Délelőtt jönnétek? Kb. 10 órára tudnánk kiérni, ha úgy jó Nektek.

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?

Ma találkoztunk Edinával és Lilivel a játszótéren.

Edina utólagos engedélyeddel két kép raknék fel

Kép

Mi van a homokozóban?
Kép

Kép
Kép
tina82
 
 


aranyosak így együtt! Bea, több képed is van, átküldhetnéd.
Azt hiszem ezt a kis időt leszámítva aztán többet már nem nagyon láthattuk őket egymás mellett.
Lili a nagyapjával focizott, játszott, motorozott, begyűjtötte az ovisok labdáit. Tiszta víz volt már a haja, annyire kimelegedett.

A nagypapi csodálkozott, hogy mennyit szalad ez a gyerek, majd biztos jól fog aludni. 3/4 órába tellett mire elaludt, de akkor is azért mert már rászóltam egy kicsit erélyesebben, hogy most már tessék aludni! Nem tetszett neki, de aztán elaludt. Tisztára föl volt pörögve.

Orsi, köszi a válaszodat.

merre vagytok?

KépKép
domidina
 
 


Edina!
Nem találom az e-mail címedet. Az iwiw-en találtam egy freemail-eset. Az még él? Ha igen, akkor arra elküldöm. A babanetes tábla meg a másik gépre lett lementve, de az mindig lefagy. Ha van másik, küld el légyszi priviben.

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Milyen ritkán jártok ti is!

Mi voltunk hétfőn az allergia-vizsgálaton. Kérdezett egy csomó mindent a dokinő, azt mondta az alapján nem allergiás, de azért vesznek vért. Ne tudjátok meg az milyen borzasztó! Szegénykém nem az én vénáimat örökölte amit most nagyon sajnáltam, mert nem találtak a könyökhajlatban egyáltalán így vettek a csukló-kézfejből nyitott tűvel. Nekem eddig fel sem tűnt milyen vastag egy ilyen tű... Először nem is jött vér (túlszúrta) de utánna is csak cseppekben, egy idő után meg már úgy sem pedig 3 fiola volt náluk. Szegénykém annyira sírt én meg vele együtt, azt hitték rosszul leszek mert nagyon elsápadtam.
A legdurvább, hogy azt mondta a dokinő, hogy tudunk-e róla, hogy szívzöreje van a gyereknek... :shock: :? Hát nem tudunk pedig a körzetis minden egyes alkalommal hallgatja... :x Nem értem az egészet. 5.ig a körzetisünk szabin és nem akarok helyettesítőhöz ezzel menni meg egyébként is látni szeretném a fejét...szóval várok jövőhétig utánig, remélem nem gond.

Egyébként jól van, minden nap van új szava, olyan kis ügyes. Az átszoktatásban hol így vagyunk hol úgy. Kedden egy ébredéssel 3/47ig aludt az ágyában, másnap velem, mert hajnal 1ig ordított és belefáradtam, most pedig hajnal 4ig ébredés nélkül aludt a saját szobában, akkor megint nálunk kötött ki.

Az ágyunkban alvás: először megpróbálom a saját szobájában, ha azt nagyon reménytelennek látom átviszem a mi ágyunkba, ott elvan egy darabig, van hogy nagyon hosszan. Tegnap pl 10 után aludt el akkor vittem át. Én közben tvt nézek. :oops:

Nagyon jók a képek minden lúrkóról! Lili meg Dávid milyen aranyosak együtt. :)

2. prevenar?????? Nekünk azt mondta a doki is meg a védőnő is, hogy már elég egy is... rákérdezek majd azért mégegyszer.

Levi is szeret focizni, de inkább csak az apjával. Van egy pár dolog amit velem nem mindig csak az apjával pl a hasán ugrálást (meg azt játsza hogy leesik róla), RHCP koncert (apa kedvenc) nézését ill. eleve a zenehallgatást.

Orsi a pelusok szerintem azok lehetnek amiket itt a bababoltban lehet kapni nálunk. Én is onnan veszem, én a Berni nevűt szeretem, de sajna azt már nem nagyon kapni. Ezek a 100dbosak szerintem elég lutrik, van bennük hibás is (egyszer kénytelen voltam olyanból venni) amit nem tudsz felhasználni és szerintem rövidebbek is a többinél. Szerintem a Tescos messze jobb, de rengetegen használják így is szerintem csak az ára miatt.

Na mennem kell, a héten erősen figyelemhiánya van Levinek, most is itt ordít hogy kocsi. ez új szó még nem vagyok biztos a jelentésében, de nem autót jelent az biztos inkább gyere vagy ilyesmi... még jó hogy atöbbi szava hasonlít arra amire mondja.

KépKép
kora
 
 


Kora,
szegény kis Levi. Én is biztos bőgtem volna, tuti! Na meg némelyik eüs olyan béna tud lenni! Férjem tegnap volt vérvételen és akkor is volt bent egy kislány, hogy az milyen ordítást csinált, mit szenvedtek vele is szegénykével.
A szívzörej nem jó hír, már ha tényleg az.
Ha én lennék a helyedben én nem tudnám kivárni míg visszajön a dokim, biztos elvinném korábban is, hallgassa meg más is, nem is biztos hogy jól hallotta. Aztán persze ha megjön a doki neki is megmutatnám.

Képzeljétek, már hetek óta keresem Lili cipőjének az egyik darabját. Vettem egy ilyen belebújós mokaszin félét vagy minek is hívják. Még nagy egy kicsit, szekrényben volt. Onnan mindig kiszedegette fölvette, járkált benne, aztán egyszer csak az egyik eltünk. Már szét néztem mindent, arra gondoltam hogy talán a kukába dobda és én nem vettem észre. Már majdnem lemondtam róla és ma megtaláltam, a hűtőtáskában!!!!

jön a dédi megyek.....

KépKép
domidina
 
 


igen-igen, marcius kornyeken kaptuk volna a 2. prevenart, s pont akkor jott korleveluk a hazidokiknak, h. 1 ev utan eleg egy, sporolas, de en orultem, mint fajom a markanak, mar azt az egyet is megbantam. de ez csak azokra vonatkozott, akik 1. ev betoltese utan kaptak az elso oltast. en nem kerdezek inkabb ra, nehogy beadjak neki meg azt is:-).
jok a dabid-lilis kepek, bar david arcabol nem sokat latunk.

haaat, kora, akkor szinte megjosoltam a vervetelt. benak ezek a vertvevok...nalunk - alizzal - annyi volt a kulonbseg, h. a kedvesem mar nem engedte a kezfejet megszurni, igy eljottunk vervetel nelkul...azota meg (koppkoppkopp) nem kellet meg. o is olyan masfel eves volt akkor.

orsi,
a turofank inkabb a turogombocra hajaz, csak liszttel, nem daraval, s konnyedebb a tesztaja, s olajban sul, mint a fank. a nagynenem kitunot keszit, jo konnyut, azt meg nem tudtam leutanozni, de azert finom lett ez is. nem kelt teszta. azokbol en is csak kalacsot szoktam, de ha kelt es meg olajban is kell sutni, az mar a macerakl netovabbja lenne!!!
en ezt a receptet csinaltam most:
http://5perckonyha.hu/videok/294.html

fahejas procukorral ill. fahejas-porcukros tejfollel.

timi,
eszti??????????

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Épp készültünk kimenni, erre leszakadt az ég :(
Akkora eső volt, hogy ihaj. Anna el is aludt bánatában :D

Edina, érdekes, hogy Lili milyen sokára alszik el, akkor is, ha kimozogja magát. Anna ugyanis 5-6 perc alatt elalszik ilyenkor. Igaz, nem mindig ugyanabban az időpontban teszem le. Az attól is függ, hogy mikor kelt, mennyit voltunk kint stb. De kb. f12 és 1 között megy aludni és alszik 2-2,5 órát.

Este már lassabban alszik el, kb. 20 perc alatt. Mivel én bagoly vagyok, nem fekszem le még akkor, amikor őt altatom, nekem még akkor kezdődik az élet :D

Mellébújok az ágyába és ott altatom. Közös ágyba nem is vihetném, mert nálunk mindenki külön ágyban alszik, ez így alakult ki, így kényelmes. Párom még később fekvő, mint én, ha pedig éjjel megébred, akkor szokott olvasni, én viszont megébredek a fényre. Így aztán aludni külön ágyba megyünk. :)

Geritől még soha nem vettek vért.

Lili+Dávid képek aranyosak :)

Timi, hogy van Esztilány????

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Kép

Bea utólagos engedélyeddel felraktam ezt a képet, ezen látszik legjobban Dávid.

Itt is leszakadt az ég! Szerencsére 4 órára elált az eső így ki tudtunk menni.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Kora, a szivzörejjel szoktak ijesztgetni, remélem nálatok is csak ez lesz :roll: Jaj, ez a vérvétel babáktól tényleg borzalom! én láttam párszor a klinikán újszülöttektől, nekik még nehezebb,hiszen nincs még ennyire erős vénájuk sem mint egy 1,5 évesnek... szegény kicsi Levi.

Eszternek a torka gyulladt be már megint és antbiót írt fel egyből dokinéni. Kiváltottam, de nagyon bennem volt, hogy most ez tök felesleges, mert mézes citromos teával és egy kis türelemmel megoldódna magától is...No mind1 én kötelességtudóan megadtam magam és adni kezdtem az augmentint. Eszteren másnap már volt pár pötty (pocin), ma reggelre meg elöntötte az egész felsőtestét,még az arcán is vannak pöttyök, a tarkója tele, a karja :shock: elvittem reggel megmutatni,hát az augmentintől van (tegnap este már nem adtam neki és ma reggel sem), úgyhogy azt leállítottuk és most kap szegénykém fenistil cseppeket. Estére már a lábán is lettek pötyik a fenekén,punciján, mindenhol!Remélem holnapra enyhül már,és felszívódnak. Egyébként ma már jobb kedve volt, de még mindig nagyon anyás, le sem száll rólam (nem könnyíti meg a dolgom!).

Ráadásul gyalog vittem a dokihoz, mivel a kis babakocsira nincs esővédőm és pont elkezdett esni az eső, a nagyot meg már nem bírom felemelni a villamosra..így elindultunk, gondoltam jó lesz így is, hamar ott leszünk. Azt nem vettem számításba, hogy a kis cicának nem lesz kedve egy lépést sem gyalogolni, így estére már tök jó bickóim lettek 8)

Aranyosak a képek Liliről+Dávidról! Ezen az utolsón Dávid milyen gyanakodva nézi azt a figurát :)

Évi én sem szeretem ha köztünk alszik Eszter, tök felületesen alszok és minden mozdulatára felébredek (meg a pároméra is, mert bennem van,hogy megüti vagy elnyomja Esztit). Amint elalszik viszem is az ágyába a kisasszonyt. Amikor nem beteg, át is alussza az éjszakát és 7 körül ébred. Én is azt szeretem, ha mindenki a saját ágyában alszik! :D

Orsi, minden rendben,jól vagy?rosszullétek elmúltak már? Aztaa, már 15 hetes, kíváncsi vagyok,mikor fogod megérezni,hogy mozog. állítólag a második terhességnél hamarabb megérzi az ember.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Jóreggelt,

most van egy időm elküldtem boltba a fiúkat. :D úgy jártam mint Momoska, túrós tésztát szeretnénk enni de se túró se tejföl nincs itthon. :lol:

De jó lehetett a játszóterezés! MIlyen édesek együtt.

Timi, szegény Eszti. remélem hamar rendbejön. amúgy Kolos is ilyen, van amikor állandóan gyalogolni akar és persze ellenkező irányba mint kéne, de van amikor viteti magát és le sem lehet rakni.
nem meséltem volna, hogy már éreztem a mocorgást?? akkor lüke vagyok, pedig tökre úgy rémlik. két hete volt, jöttünk haza szüleimtől és akkor a kocsiban éreztem rugdosni. Szabi is odarakta a kezét és ő is érezte. azóta egyre többet érzem. már alig várom az UHt hogy láthassuk. :)

Kora, majdnem elsírtam magam ahogy olvastalak téged...biztos a hormonok miatt is, de szörnyű lehetett ahogy küzdenek a vérvétellel. szegény Levi. remélem nekem nem kell ezt átélnem. És szívből remélem, hogy semmi komoly baja nincs Levinek.
mikor ünneplitek a névnapját? mert volt egy 18án és holnap is lesz egy. mert akkor BOLDOG NÉVNAPOT LEVI!!!!!!!!!!
köszi a pelenka beszámolót, közben vettem bugyipelust, ami elég jónak tűnik még nem folyt ki semmi, de tényleg sok a hibás, pl. a ragasztócsík némelyikről hiányzik vagy rossz helyen van, de végülis más baja nincs. a sima pelusok viszont katasztrófálisak, a legnagyobb is kicsi, félre van nyomva a minta(ez a legkevesebb), és nem tudom mi a töltete, de nagyon furán hat amikor tele van pisivel. még jó, hogy csak 5öt mertem venni kipróbálni. amúgy ez vlmi bo-gi-pell névre hallgat.

Momoska, köszi a receptet.

Edina, végül hogy altatsz? kipróbálod a nagy ágyban alvóst?
sógornőmék azt csinálták, hogy szétszedték az ágyukat a matracot lerakták a földre, mellé a gyerek matracát, így ha fölébred éjjel az anyja csak hozzábújik, megszoptatja(ő még szopik 9hós) és nem ébrednek fel. így jobban lettek az éjszakáik.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Szegény Eszti! Remélem hamar gyógyul. A kiütések viszketnek is? Mert akkor duplán lehet rossz szegénykének...

Orsi köszi, szerintem a rendes névnapja 28.án van, de az egyik nagyinak 18án van a szülinapja így akkor kapta meg az ajándékokat. (A nagyi teljesen odavan, hogy egy napon van a két esemény. :) )

Mi a különbség a sima pelusok és a bugyipelus között? :oops: :oops:

Képzeljétek csoda történt! (bár gondolom ismét egy 1 napos csodát élhettem meg.) Levit sikerült elaltatni a szobájában olyan fél10re és amikor ki akartam osonni felébredt ugyan, de rögtön visszaaludt és REGGELIG! aludt ébredés nélkül, 7kor kelt!!!! :D :D Remélem kezdi már megszokni a saját ágyát meg a szobáját.

Én arra soha nem vetemednék (na jó egyenlőre), hogy Levit gyalog vigyem ide-oda, mert soha nem arra megy amerre kellene, nem győzök utánna rohangálni. Amikor sétálni megyünk akkor arra megyünk nagyjából amerre akar lehet az a baj.

Beszéltem a védőnővel és azt mondta, hogy ha eddig nem volt semmi gond manóval akkor inkább várjam meg a dokinkat. A helyettesítőhöz amúgy sem mennék szívesen, mert sok rosszat halottam róla.

Levi új szokása, hogy 3 puszit ad: egyet-egyet az arcra és a harmadikat a homlokunkra. Nem véletlenül, direkt oda szánja. :D Meg kell zabálni!!!!

KépKép
kora
 
 


Kora, a bugyipelus az olyan mint a bugyi, csak fel kell húzni és mikor leszeded akkor oldalt széttéphető. a libero up&go- nak hívja.
én már nappalra többnyire ezt használom mert ha egyedül vagyok képtelenség bepelenkázni. lemászik a pelenkázóról...elforog, felül...stb. ha kakás elég nehéz lefogni.
snooopy
 
 


sziasztok,
timi - tavol alljon tolem, h. mentegetnem az augmentint, sot....en mar alapbol tiltakozom ellene, akkor is, ha muszaj antibiot kapnunk (aliznak mindig hasmenese lett tole, nekem meg borisz szuletese elott (s utan) attol lett a masfel honapig huzodo vastagbelgyulladasom(valoszinuleg) - de nekem olyan tipikusan hangzik, hogy 3 nap laz utan kijottek a pottyok a gyereken, s meg az is tipikusan hangzik, hogy a hazidoki ilyenkor az antibiora fogja, mert sok doki felir antibiot 3 nap laz utan, aztan meg rostellik bevallani, hogy beneztek a dolgot, mert ez csak a 3napos laz, amire felesleges volt az antibio, mert virus. bar a 3napos laznal is piros kicsit a gyerek torka, de nem annyira, hogy ranezesre antibiot kellene felirni neki, azaz nem tuszos-holyagos, az tuti. de ha abbahagytatok az antibiotikumot, akkor ugyis mindegy az okoskodasom mar. nincs baj. ez csak enyhe herpesz virus, nyomtalanul mulik. tipikusan akkor jon elo a kiutes, ha elmult a laz. igy volt? vagy eszti meg lazas volt a kiuteskor is???

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Kora!
Hát ezt tényleg rossz volt még olvasni is. Ilyenkor sajna bennem is előjönnek a rossz élmények, amikor Dávidtól vettek vért fél évesen. Bár ott nagyon ügyes volt, aki vette és szerencsére Dávid is hamar megvigasztalódott.
Mikor lesz meg a vizsgálat eredménye?
Enyhe szívzöreje sok gyereknek van, de szerencsére kiszokták nőni. persze az a biztos, ha kivizsgálják.

Timi!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Momoska fején találta a szöget. Ráadásul ezek a pöttyök, amiket sokszor tényleg az AB-ra fognak.
Elmúlt a láz?

Elkezdtem írni, hogy mit vigyünk a nyaralásra és már egy A/4 -es oldalt teleírtam, férjem csak nézett mikor meglátta. :lol:

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Ja-ja, szerintem is háromnapos láz volt..mire kijöttek a pöttyök,már nem volt lázas. Nem szedi az antibiót,sőt semmit sem szed és már jobb az étvágya, iszik rendesen, csak a pöttyei vannak,de az rengeteg! Báár,már halványodik azért,de szegénykémen nagyon sok van, szinte egybefüggő volt a felsőtestén :roll:

Kora, édes lehet Levi ahogy pusziszkodik! és drukkolok,hogy megtartsa jó szokását az alvással kapcsolatban! :wink:

Hú,Tina nekem is össze kéne írnom,miket vigyünk majd magunkkal,jó,hogy írtad! Mondjuk hozzánk már nem túl sok minden fér be a kicsi kocsiba (a csomagtartót kitölti Eszti babakocsija, + vinnünk kell utazóágyat,ha nem adnak a panzióban..még nem kérdeztem meg)

Ma kint voltunk a gyerek-szigeten, nagggyon jó! Rengeteg játék van, nagyoknak sok kézműves foglalkozás,ugrálóvárak,túró-rudi készítés, állatsimogató,pónilovazás,stb kicsiknek is van külön játszóhely, rengeteg érdekes játékkal, kisházikóval,konyhával,stb.
Eszter bár még nem a régi, de azért nagyon élvezte! Azt tervezzük holnap is megyünk, lesz Kaláka+Szalóki Ági koncert, jövőhéten pedig vége lesz az egésznek, de még egy Alma koncertet nyomnak,arra is jó lenne elmenni. És persze tök ingyen az egész,az a legjobb! :D

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Kora, szerencsére nem viszket neki a kiütés.

Orsi, de jó! Jó hamar megérezted! emlékszem nekem olyan volt az első, mintha egy belsőszervem rángatózna... 8) de akkor már tudtam,hogy Ő az!! És mikor lesz a köv. uh?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?