Sziasztok! Reggel már írtam valamit, de ez a hülye program kiléptetett, és ellszállt
Na mindegy, most kicsit ráérek ha nam ekl fel édipofi Vinic babám!
Gartulálok
Gjétinek!!!! Nagyon ügyike vagy! Főleg, hogy baba melett teljesítetted!!!!
Zetibebi! Nem semmik vagytok! Nálatok is zajlik az éelt rendesen! Azért nagyon jó, hogy semmi komoly nincs!!! Rátokférne már egy kis pihi nyugi betegségmentesen
Kistali! Hát nagyon szépek anyukák,és babócák!!!!!!! Édes a két lurkó, korán kezdik nem
Elif! a te fiad is egy gyönyörűség!!!! Imádom a kis golyóbuksiját!
Tejcsi: Hát én bogyót eszek, meg fejek, de 30 mlnél több nem jön ki...reggelire jól bekajál(úgy tűnik), aztán fél óra múlva mégis tök éhes, akarom még szopiztatni, ő meg nem akar, csapkod, és ki van akadva, mit képzelek én, hogy ő a semmiből majd szivogál...így tápszert kutyulok, fél adagot, elég szokott lenni. Na ma meg simán vissza is bukta az anyatejet...szóval nem értem mi van vele, lehet, már sok vagyok neki.
ja, és kiváltottunk egy kajcsit gyümivel, mert egy egész banánt egy egész barackkal, vagy egy egész üveg bébiételt simán betol....meg még iszik egy decit is nagyjából.... szerintem ennyinek elégnek kell lennie egy hamira! Cukkinfőzelék kedvenc!!!!! kecskeméti bébikajás, pici sóval! Imádja!!!! Ma én főzök neki olyat, remélem az is bejön
Almától éhes lesz még jobban, így kis reszelt kekszet nyomok bele, legalább a levét is felszívja, és nem is barnul be annyira az alma
Fincsi!!!!
Voltunk babajógán, nagyon jóó volt!!!!!!!! végigröytögtük, meg dumáltunk....édespofi volt Vinci!
Millye! lavoros fürcsi nálunk is volt a balcsin, a kisgolyóm alig fért bele, és totál kivolt, hogy nem tudott kinyújtózni a vízben.... Nagyon édike benne Andris !!!!
Tesó???? Már fajulnak a dolgok, tegnap Ági barátnőjének anyukája mondta, hogy odaad egy szuper kiságyat, ami pelenkázós, meg gyerekággyá alakíthatós, és nekik nem kell már, fatum amúgy, tök örültem neki, erre mondtam apának, jó is, mert így legalább nem kell Vincinek venni gyerekágyat, és megvan a kiságy is a köv.nek....
nagy csend, és rájöttem, hoyg basszus, azt mondtam, hoyg következő......apa csak röhögött, hogy tudta ő, hyog előbb utóbb ez lesz, és igaza van, kell Vincinek pár a szobába, mégegy kiscsaj, és hát most már gondolatban beterveztem....pedig nem is akarok mééééééééég!!!!
na, csinálok magamnak is vaalmi ebészerűt....Holnap vizilabdagála 3 tól itt a gödi strandon! Ha érdekel valakit!Jó buli lesz!