Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönjük a tegnapi köszöntéseket, mondtam apának h meg kellene húzni a fülét Marcikusznak, de mondta hogy a legénynek még fél évet le kell nyomnia a köszöntésig.

Verzso,
Kukac már nálunk is volt, mondjuk én mindig készenléti állapotban látom, nem előttem történt a dolog, haláli látvány.

Irisz,
Boldog 7. hót.

Eszterke,
Szépek a méreteitek.

Zsebi,
4 évet mondtam volna ….

Lyndee,
Nálunk nem is töltik a kiskönyvet :shock: csak az oltások + címkék kerülnek bele. Én a tápis kiskanálban oldom fel a golyókat, naggyon pici vízben.
Naggyon helyes a kis pasid.

Solya,
a héten elkezdtük a banánt is. Nagy sikere van.

Hanna boldog 7. hót.

Enikő,
Kitartást a csomagoláshoz költözéshez, várunk mielőbb vissza.

Andy,
oscillococcinum, coryzalia ezekből mennyit adsz alkalmanként ?

Boci,
Krumplis pacsa = krumplis pogi ?

Suzy,
Nagyon édes a kisalvós.

Aida,
Szegény lány, reméljük a párja mielőbb maradandó sérülések nélkül helyrejön, borzasztó lehet….

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

most én vagyok a paramami:
Marcinak olyan a hangja mint egy repedt fazék, most alszik ugyan, szája csukva, szépen veszi az orrán a levegőt, nincs folyás és orrszívni sem kell, szerintetek ????

kubuspace

verzso. csak most olvastam milyen ugyi Mate is!
gratula

aida. huha. remelem rendbe jon a srac!

KépKép
KépKép
mush589

kubu. Kincso szuletesekor rekedt be par napra. magatol helyre jott.

KépKép
KépKép
mush589

lanyok. szerintetek erdemes ilyet venni?(nem ennyiert)
ma beleultettem Kincsot egybe es nagyon tetszett neki.
http://www.mothercare.com/Bumbo-baby-si ... 1&mcb=core

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

4 oldal....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most nem tudok visszaolvasni. De holnap pótolom az elmaradásokat.

Elmentem MOZIBA!!!! VÉÉÉÉGRE!!!!!

Éljenek a csöpögős, nyálas, amerikai giccccsfilmek!

Kép
mannababoca

Jöttem...

Képek:
Kép mi
Kép Dóri

Mentem...

Kép
galzsuzsa

Tudtam, hogy még ezt is akartam!

Galzsuzsa! Gratulálok! És nagyon szépek vagytok!

Kép
Kép
szeles4

Bocika, Mush,Kubu!
Köszi az alvós Vini dicséretet.

Na kicsit megnyugodtam, hogy másnak is többet bukik a babája hason. èn is azt tippelem,hogy nyomja a hasát neki. Néha szinte az összes püré visszajön!!! :lol: :roll:

Mush!
NYáron egyedül repülsz haza hogy kérdezted a repteres szállítást? Párod nem megy veletek?

Zsuzsa!
Nagyon csinik voltatok!

Szeles!
Biztos duracell elem van benned,hogy ennyire bírod a tempót. :wink: :wink: :lol:
susy75

visszaolvastam,de már írni nem tudok.kis nyonyósom leszívta az erőmet :oops:

Holnap jövök!További szép estét

KépKép
lyndee

Visszaolvasok

De előbb újabb képek:
Kép mai kirándulás
Kép kajáltunk

Na és most:

Eszter: igen, lehet, hogy csak keresztapa legyen. Nekünk most úgy volt, h volt két pár, és két egyedülálló keresztapa. Kép erről is (lőjetek le, ha sok vagyok, de nem tudok betelni)
Kép keresztszülők
Ja, itt Dóri nincs rajta, mert aludt

Azóta látom már sok választ kaptál, de még azért sem törlöm ki :wink:

Sarmi: remélem nem lesz gond Jázival. És hajrá az éjjel- nappal szopihoz

Lyndee: éééédiiiiiiiiiii Arni

Gabi: vigyázz magatokra! Legrosszabb rémálmaimban esek fel angyalkámmal az ölemben :roll:

Suzy: úgy alszik, mit egy kisangyal

Szeles: én nem is próbálom észben tartani, hogy 4-5 oldalon kersztül ki mit irt...megnyitom a babanetet kétszer, egyiken olvasok, másikon irok 8)
Amúgy minden elismerésem.Én egy gyerekkel, munka nélkül sem tudom igy beosztani az időmet

Amúgy ma kirándulni voltunk (mint a fenti képből látszik), kislánykám megint angyal volt. Játszott, kajált, aludt, majd megint...

Megyek kidőlök, jóéjt

Kép
galzsuzsa

Írisz nevében köszi mindenkinek a köszöntést!
Dután megtömtem egy fél üveg répafőzelékkel,estefelé próbáltam alma-krumplit,de azt már kiköpködte.De ez is nagy szám a fél üveg!
Este fürdés után meg elég sokat szopizott,hamar be is aludt,úgyhogy talán most jóllakott...
Holnap is tukmálnom kell.
Galzsuzsa csinik vagytok mindketten.
Manna milyen filmet néztél?
Mush,köszi,de megpróbálok itthon szerezni ilyen magot,a védőnő szerint drogériákban itt is fellelhető.Tesóm is írt sms-t mert az is küzd a szoptatással,hogy ő tudott venni,bár ő Pösti.De fehérváron biztos én is találok,köszi!

Kérés felétek!
Apa azt mondja rég sütöttem már a gépben kenyeret,süssek,már!Na keresem a kenyérrecepteimet,nem találom,fejből meg én semmilyen receptet nem jegyzek meg.Tehát aki szokott gépben kenyeret sütni,az küldjön legyen szives jól bevált receptet!előre is köszi!
smoni82@hotmail.com

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zsuzsi: nagyon szépek vagytok! Szerintem lánykád rád hasonlít!!!! :lol: :lol:

Szeles: előtted meg le a kalappal. Nagyon tünemény Huni!!! :lol:

Sarmi: hajrá hozzátápi!!!! Remélem jobb lesz az éjszakátok!!!

Jó éjt!!!
Vendég

galzsuzsa. nagyon csinos voltal! Dori nagyon hasonlit Rad!
es milyen ugyesen ul!

szeles. de jo hogy tudtal jonni!!!

sarmi. irtam privit!

KépKép
KépKép
mush589

Berni! Nagyon bingó! :)

Susi! Hason-gyerek általában tényleg bukósabb - Hanna is - ne majd elmúlik. Még szoknia kell. Nincs vele teendő.

Kubu! Lehet, hogy csak sokat dumált, és berekedt, nem?

Musi! Mire jó az a székféleség?

Manna! Ha azt mondod, hogy a nikolaszkédzs-re mentél, akkor kabbbbe!

Sarmi! Azt üzeni tesóm, hogy nyugi, és non-stop szopi.

Kép
zölddisznó

Zöldi,
ma tök csöndben volt :shock:
nem tom, nincs orrfolyás, tiszta a nozija, már amit látok belőle
nem mindig köhincsél, de ha megszólal, anyám az maga a rémálom... repedtfazék
most tök lelkifurdim van hogy biztos én csináltam valamit rosszul :(

kubuspace

Gál Zsuzsa,
szépek vagytok nagyon, gratula mégegyszer.

kubuspace

[quote="zölddisznó"]L írta:zölddisznóehet, hogy csak sokat dumált, és berekedt, nem?

BINGO!!! nalunk ez volt szules utani 2-3 napban. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
Musi! Mire jó az a székféleség?

ez inkabb amolyan mini "fotel". jol kitamasztja a bebit, mindenfelol. etetoszeknek is hasznaljak, amig pici a bebi.
eloszor nekem nem volt szimpi, de a szomszed csajnak van egy es ha mar ott voltunk bele ultettem a bebit es tetszett neki. csak hat nem tudom mennyire art/nem art a gerincenek.
ok a 3 honapos bebijuket mar ultetik bele. :shock: azert az szerintem korai.

KépKép
KépKép
mush589

naaaaaaaaaa, Manna, mit neztel? megesz a kivancsisag!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Reggelt!

Kicsi fiam este úgy beájult fél 8 körül szopi nélkül, hogy csak lestem. Fél 11-kor ébredt, 10 perces alapos szopi. Gondoltam dejó!!! Biztos 6-7 óra körül ébred. Hát nem! Fél 3-kor ébresztett, bementem hozzá, négykézlábról vigyorgott rám. Kínáltam teával, nem kellett. Ringattam egy kicsit, elaludt. Kb 10 perc után újra hívott, akkor már adtam cicit. Ezzel húzta fél 6-ig, majd újra röhögve szólított magához. De úgy néz rám, hogy nem tudok rá haragudni! :lol:
És elcsíptem egy négykézlábat!
Kép

És egy anyós sztori. Felhívott tegnapelőtt este, hogy a sógornőm elvinné Zalánt kisvonatozni, hogy segítsen nekem, ha van valami dolgom, azt tudjam intézni. Mondom neki: OK, de a kicsit akkor is vinnem kell magammal. Erre ő: Ja, tényleg! :twisted: :lol:

Kicsim ha elalszik, megyek főzni. Menü: májgaluska-leves, grillezett csirkecomb (HotPan-ban), petrezselymes krumpli, kovászos uborka.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Közben látom, f...ul van beállítva a fényképezőnk! :?

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt!
Azt hiszem áttört a második fogacska!

Nagyon sokat írtatok tegnep óta...

Andy: Bár azóta már voltál dokinál, de azért leírom, hogy valamelyik nap pakolásztam és kezembe került az a kis babaápolási tanácsadó, amit még a kórházban adtak. Reflexből megnéztem, hogy mit ír a félévesekről és biza volt benne egy mondat, miszerint a legtöbb hat hónapos játékból köhécsel. Egy kicsit én is nyugodtabb lettem tőle, mert Peti is szokott köhögni.
Kaja kiváltás. Mi kiváltottuk az ebédet és nem csökkent a tej mennyisége, csak valahogy átrendeződött. Most reggel már elkéri mindkét mellemet, így nem robbanok szét nep közben és délutánra jól feltelik :)

Verzsó: Ügyesek a fiaid!

Sarmon: Sajnálom, remélem a magok hatnak majd!
Susy: Nálunk is sok a bukás hason..
Aida: Én nem akartam véleményezni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szerintem az exed nem tudja mit veszít(vajon a mamájával beszélt, azért ez a változás?). Ha úgy döntöttél vége vissza ne menj.. Noel miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, szerintem neki is jobb így...
Húúú...az a rémálmom, amit leírtál. Apa annyit utazik. Most is Kijevben van. Szorítok nekik nagyon!

Galzsuzsa: Azt a mindenit de szépek voltatok! Tényleg sugárzol :D

Peti azt mondja reggel van...megyek!

Kép
iokka

Sziasztok!

Sarmon : megnyugodtál már kicsit? Sajnálom a tejcsit, és Jázmin szemét, de biztos minden rendben lesz, a homeós bogyeszok nagyon jók, bizti lesz tejcsi. Jázit és Mózest meddig tudtad szoptatni?

Lyndee: Arni nagyon vagány :D

Habtapit én popsitörlővel szoktam áttörölni esténként.

Mágnes: sajnálom h Bence "elromlott".. :( nem lehet az a baj h más környezetben van? otthon nem volt nyűgös?

Gabi: SZiaaaaaaaaaaa :D remélem már jobb az idő felétek! jó nyaralást és nagyon vigyázni magatokra!

Andy: remélem jól vagytok, és nem lett rosszabb a köhécselés.. ne aggódj, nem beteg Regi!

Zöldi: én azt hittem te sem tudod mit jelentenek ezek a szavak.. :oops:

Orsimorsi: szép méretek a lánykádnak! gratula a forgáshoz!

Suzy: de ééédes!

hason fekve Daninak is visszajön néha a kaja... szerintem nem csoda, amennyit ficánkolnak ezek a bébik! :D

Aida: nagyon csinik vagytok! nem semmi milyen vékony vagy!
Kérdeztem tegnap hogy döntöttél.. most látom ha mész már 20 évre vonatkozik... :shock: akkor már miért nem pl. 60 ra??
jaj nem vagy könnyű helyzteben.. :(

Laura: sziaaa! :D hűű minden elismerésem a tiéd, nem semmi h munka mellett még mindenre marad energiád! ügyes vagy!
Hunor nagyon aranyos, és milyen ügyes nagyfiad van h ennyit segít! Jó pihenést a szabadságra!
Ügyes a négykézlábas Hunor! jó kis menü :D

Kubu: remélem Marcid nem lesz beteg!

Zsuzsa: gratula még egyszer, nagyon szépek vagytok! köszi a keresztelős hsz-t!

Lyndee: hogy telt az éjszaka? remélem Arni nem olyan nyűgi már..

Kép
eszterke24

Ma megyek anyósékhoz Danimmal, hajrá borsószedés.. :?

Jövő hétvégén megyünk lagziba, és ötletem nincs h mit vigyünk ajándékba.. :roll: olyat szeretnék, ami ötletes, kicsit mókás, fiatalos.. és a vőlegény se pislogjon rá értetlenül... arab a drága.. ( hűű de piszok jóképű :D )

No megyek készülődök, nemsokára jön az apóstaxi..
szép napot nektek , és napsütést, itt megint vacak idő van. :(

Aida: jaj a másik topicban :cry: :cry: borzasztó.. mielőbbi gyógyulást kívánok neki..
én is ettől rettegek, a párom és az apukám is vezet munka közben, és nem lassan mennek.. :?

Kép
eszterke24

Sziasztok!

esélytelenek nyugalmával kezelem, hogy nincs időm visszaolvasni...

a lányom ma reggel fél 4-kor úgy döntött csatlakozik aki "sokat alszik keveset él"c. táborhoz(már fent volt egyszer fél 1-kor de akkor visszaaludt cicivel)most már a cicizés után már nem volt hajlandó.
először itt a cumi hol a cumit játszott, ide oda pakolgatta az egyik majd a másik kezéből és közben kommentálta, majd eldobta és nézett rám, hogy adjam vissza.

Majd amikor ezt megunta elmondott egy nyálmonológot, ez abból áll, hogy bekapja az egyik ujját pröcögteti a nyálát és közben mindenféle hangutánzó szavakat próbálgat, végül levezényelt egy komplett reggeli tornát és vmikor 3/46 felé be is aludt....végre....

apja az egészből nem vett észre semmit, csak annyit, hogy Réka be akarja vonnia a reggeli tornába, édesen nyújt az apja felé hátha eléri, a galád apa félálomba meg egyre jobban húzódott a fal felé tőle el.
Végül apa a fal és a közte levő résbe vonult vissza.
én meg jókat kuncogtam. :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Kubu! Szabinak február körül volt ilyen berekedés, aztán pár nap múlva be is taknyosodott, de hamar elmúlt. Én kakukkfüves fürdőt csináltam neki, meg kakukkfűolajjal maszíroztam a mellkasát.

Zsuzsa! Nagyon szépek vagytok, gratulálok nektek!!!

Sarmi! Én nem nagyon tömném, most nem hízott, majd fog. Nehogy megutálja az evést!
Én szoktam kenyeret sütni, majd előkeresem neked a receptet, de van egy jó oldal is: http://emargit.gportal.hu/ Szerintem még finimabb a házi kenyér, ha a géppel keleszted meg, de aztán kiveszed, és sütőben sütöd meg.

Megvan a második fogunk!! (na jó, Szabinak... :) )

zsebi_baba

sarmi:
olvastam a tejcsi problémát, ha már nem jön be az urtica sem a ricinus, akkor vegyél acidum phoshoricum 9ch-t.
nekem ez nagyon bevált.
ha még nem kaptál elegendő segítséget:)
ez inkább úgy hat, hogy az izgalmat oldja a nincs elég tejem felett.
nekem ez vált be pár nap alatt rendeződött.
ja és non stop szopi, ahogy zöldi is mondta.
én úgy szedtem, hogy naponta 1x 5 golyót,kora du-án mert, a du-i szopikra volt kevés a tejem, de lehet úgy szedni, hogy 2x5golyó reggel és du-án.

berni: a fogzás mindig éjjel fájdalmasabb, hiszen akkor nem köti le a figyelmét semmi, és akkor jobban érzi, hogy fáj vmi, mint napközben

KépKép

Kép
orsimorsi

manna. nekem nem lett vmi jo a sinlac. a darabok csak ugy uszkaltak a vizben,es ha probaltam kiszivni a cumis uvegbol, szinte alig jott vmi. mit csinaltam rosszul?

bebic. megerkezett mar a jo ejt tapi? kiprobaltatok?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="iokka"]A írta:iokkaida: Én nem akartam véleményezni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szerintem az exed nem tudja mit veszít(vajon a mamájával beszélt, azért ez a változás?). Ha úgy döntöttél vége vissza ne menj.. Noel miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, szerintem neki is jobb így...

Szerintem maga sem tudja mit kéne tenni.. Látja, hogy az anyja azt akarja, hogy ne legyen velem, de talán valahol azért akar ő minket. Valahol mélyen. És amikor az anyja épp nem tömi tele a fejét baromságokkal akkor szoktak rájönni ezek a pillanatok. Kár, hogy nem tart mindig és néha az anyja gondolatai kerekednek felé. Hogy úgy döntöttem véglegesen, hogy vége? Nem tudom.. :shock: Igen, sokszor, egyre többször úgy érzem. Viszont amikor ilyeneket mond... Akkor feltörnek a régi érzések. :cry: Pedig tudom, hogy nem szabadna és felesleges.

[quote="eszterke24"]A írta:eszterke24ida: nagyon csinik vagytok! nem semmi milyen vékony vagy!
Kérdeztem tegnap hogy döntöttél.. most látom ha mész már 20 évre vonatkozik... :shock: akkor már miért nem pl. 60 ra??
jaj nem vagy könnyű helyzteben.. :(

Az a 20 év nem konkrét, az csak annak a reprezentálása, hogy maradjak vele és ahogy ő fogalmazott -ami meglepett- "legyünk egy család". :shock: Igen, a vékonyságom találó! :D Már alig várom, hogy visszajöjjenek a kilóim. Szedek vitamint, eszek rendesen és már szinte alig szoptatok. Remélem most már hízni is fogok.

A lány a másik topikból: A párja életfunkciói rendben vannak, az éjszakát jól bírta, akár hétvégén kikerülhet az intenzívről. :) Viszont ha jól olvastam a járást újra kell tanulni :( de ha minden igaz menni fog majd neki, csak idő lesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt!

Köszi a drukkokat csajok,de feladom.Éjjel 5ször kelt és 4-től 5ig bulizott :cry:
Hulla fáradt vagyok.Alig aludtam valamit és 8kor kelt fel.Azóta már aludt egy kicsit,fél órát de így nem haladok az ebéddel sem.

Kapott chamo-t és viburcolt is 4 óra felé.Lehet azért aludt be 5kor,ha nem adom még lehet azóta is nyomja :lol:

zsuzsa:szépek voltatok!

orsi:látom nálatok is buli volt :wink:

gaby:de jóó,hogy jöttél.Sokat gondolok rátok!Hátha még mától lesz kicsi jó időtök!Vigyázz Kobira!

KépKép
lyndee

Egy kérdés: Ha jó idő lesz majd Noli pancsizik itt a kertben kismedencében. Én egyértelműnek találtam, hogy úszópelusban pancsizik majd, de anyum erősködik, hogy elég itt egy bugyika is. :shock: Ki hogy csinálja, ha saját medencében pancsizik a baba? Én mindenképp az úszópelusban gondolkodom...

Lyndee, sajnálom, hogy nem alszik jól Arni. :( Múltkorában Noel is 2 óránként kelt :shock: de most megint csak 1szer kelt -bár régebben volt , hogy egyszer sem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Másik kérdés: A habtapi az miért olyan különleges? Vagy mitől olyan jó? Ha egy sima plédre van letéve és azon forog-játszik az miért nem olyan jó? Nem teljesen értem miért kéne még arra is költenem. Nekem inkább ilyen "menőzésnek" tűnik, mint sok mai babaholmi, de lehet, hogy én tévedek és vmi nagy célja van és én erre vagyok most kíváncsi! :) Köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kukkancs!

Az utsó oldalt tudtam átfutni, nehari, de ma nem indult túl jól a napunk, nemtom, mi lehet a baj....2x már kakált, de nem hiszem, hogy az a gond, mert az előbb bár már hullafáradt volt, alig tudott szegénykém elaludni.... :cry:

Nagyon jók a képek! Zsuzsa, szinte sugárzol, nagyon szépek voltatok! :D

Mush: Áááá, ne is kérdezd, még mindig nem érkezett meg, azt írták, pár napot csúsznak. :evil: :evil: :evil:
Kincső szeme hogy van?

Lyndee: nagyon sajnálom az éjszakát! :( Az mit jelent, hogy feladod?
bébic

Aida: Én azért úszópelust adnék rá.

Habtapi: Nem menőzés, legalább is szerintem, nagyon megéri. Egyszer kell beruházni rá, könnyű tisztán tartani, nem csúszkál el a baba alatt, ahogy ide-oda mocorog, jó hőszigetelő, színes, érdekes, nem ázik el a nyáltól...most hirtelen ennyi jutott eszembe.
bébic

A hugom kisfia bárányhimlős. Ők együtt laknak a szüleimmel. Az előbb hívott anyukám, hogy apának holnap dolga van Miskolcon, bejönne vele délelőttre. Én úgy tudom, ő nem tudja elhozni a fertőzést, de kérlek Zöldi vagy aki tudja erősítsetek meg ebben!

Kép
Kép
szeles4

Orsimorsi!
Nagyon édi a vonalzód!!! :lol: :lol:

Zöldi!
Ok! :wink:

Szeles, Verzso!
Ügyesek a bébik,remélem hamarosan én is dicsekedhetek ilyen képpel!! :D :P

Lyndee!
Sorry a rossz éjszaka miatt! :cry: Tuti én is zombi lennék töle. Az én drágám most is 9 órát egyhuzamban aludt!! :P Most 11 körül megint kidölt, már nagyon dörzsölgette a szemeit! :shock:

Aida!
én is gondolkodtam a pléden, de pl amink van mindegyik szöszös, és hát Vinzent gyorsan benyalna róla egy kiló szöszt!!! :D Meg amennyit bukik moshatnám naponta, ezt meg csak letörlöm és kész. Szerintem sokkal praktikusabb. 8) Ja és ahogy Bébic írta, színes, érdekes nekik!
susy75

Szeles: Én sajna ezt nem tudom.

Susy: Ákos is 11 után dőlt ki! Hiába, az egy napon születettek.... :lol: :lol: :lol:
bébic

Helló Csajok!

Délelőtt meglátogattuk a melóhelyemet Zsófival. Végre visszaszereztem a papírjainkat. :-D Kiscsaj vigyorgott mindenkire, dumált egy csomót, aztán hazafelé bealudt a kocsiban, de annyira, hogy becipeltem a házba, beraktam az ágyába és meg sem rezzent rá. Most is nyomja a szunyát!

Aida!
Habtapink nekünk sincs. :-D Szerintem ez a topik arra is jó, hogy elindítja az ilyen lavinákat: egy valaki vesz a gyerekének habtapit, aztán másnapra már mindenki a habtapit üldözi a Tesco-ban. :-D Mi tök jól megvagyunk habtapi nélkül, van egy hatalmas szőnyegünk, az a nappali egy félreeső részében van, az egész Zsófié.

Az elveidet meg ne add fel! Ne menj vissza az exedhez, ha feltételeket szab! Ha tényleg akar benneteket, akkor otthagy csapot-papot-anyut és megy hozzátok.

Laura!
Továbbra is le a kalappal a teherbírásod előtt!!!

Lyndee!
Együttérzek veled az éjszakázás miatt! Én tegnap már annyira hulla voltam, hogy Zsófi elaludt este fél 9-kor és én is söpörtem aludni, hogy behozzam a lemaradásom. Részben sikerült! Mi "csak" kétszer szenvedtünk az éjjel.

Kép
Kép
lbernuska

Bébic!
Èrdekes amúgy,mert eddig mindig délután 2-3 körül volt alvás. Kb 2-3 hete már 11 magasságában látom rajta,hogy hulla. Pedig 7, fél 8 körül kel. Ugyhogy van egy délelötti alvás és képzeld beiktatott egyet este 7 körül. Na ennek az az eredménye,hogy csak 10 után alszi el! :roll: :lol:
susy75

[quote="bébic"]H írta:bébicabtapi: Nem menőzés, legalább is szerintem, nagyon megéri. Egyszer kell beruházni rá, könnyű tisztán tartani, nem csúszkál el a baba alatt, ahogy ide-oda mocorog, jó hőszigetelő, színes, érdekes, nem ázik el a nyáltól...most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Köszi, ezzel máris okosabb lettem! :D Mindenesetre nekem most ilyesmire nincs pénzem :( semmi kicsit is "extra" dologra, csak rákérdeztem. Én most tényleg csak a leglényegesebbeket veszem meg: pelus, törlőkendő, kaja, nagyobb ruhák-ha kinövi meg ilyesmik.

Azt nem is meséltem, tegnap este felhívott a volt párom, hogy lécci, lécci, lécci menjek vissza hozzá :shock: meg hogy ha visszamegyek, akkor nem kell dolgoznom a GYES végéig (mi régen úgy beszéltük, hogy 1 éves kora után bölcsibe adjuk és dolgozni fogok) és majd ő eltart minket :roll: :? Mondtam is neki, hogy de ezzel majd "kihasználom" -az ő szavaival élve- de azt mondta nem és eddig sem használtam ki, ő csinálta meg a gyereket, dobott el, de már megbánta és vissza akar kapni minket. :shock: Áh, nem tudok rajta kiigazodni. Ha annyira vissza akar kapni, miért ragaszkodik foggal-körömmel az anyukájához és miért "választotta" inkább őt mint minket amikor az anyuja választás elé állította!? Bonyolult ez nekem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="bocika1"]
írta:
bocika1

Orsi: örülünk hogy beférünk a táncrendbe!!!! :lol: :lol: :lol: Egyelőre ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Danival fizikálisan nem tudjuk felvenni a versenyt, de igyekszünk!!!! :lol: :lol: Amúgy nem semmi méretei vannak a kis menyjelöltemnek!!!! Ja és örülök hogy jó fej anyósjelöltnek neveztél. Én már most megfogadtam, hogy nem leszek undok a fiam egyik barátnőjével sem. Engem szeretni fognak a csajok!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

boci: nem mondta neked senki, hogy nem a méret a lényeg?
:D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]S írta:zerintem ez a topik arra is jó, hogy elindítja az ilyen lavinákat: egy valaki vesz a gyerekének habtapit, aztán másnapra már mindenki a habtapit üldözi a Tesco-ban.

Hehe, vagy éppen fordítva, nézőpont kérdése. Nekünk speciel nincs szőnyegünk, így ennél jobbat keresve sem találtam volna. És mivel babás közel s távol nincsen, nem is hallottam korábban róla.
Na, ilyenkor mi van? :D
bébic

Köszi a dicséreteket!

Habtapi: Nekünk még a fejlődésneuróligián is külön felhívták a figyelmünket rá (sőt az sem mindegy, hogy milyen kemény, de mivel nálunk padló, azon vékony padlószőnyeg van, így jó a kicsit puhább is). És tényleg nem mindegy, hogy ez nagyon könnyen tisztítható, na meg ami még fontosabb, hogy ezen tutitra nem fázik föl a gyerek. (nálunk nagyon hideg a padló még ha szőnyeg van rajta akkor is)
A menőzés szerintem az 5000 féle ilyen-olyan villogó-csörgő-zenélő játék, amiből aztán tényleg nem tud a gyerek választani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.06.25 10:52-kor.

verzso

Susy: Ákos sem ilyenkor szokott délelőtt elaludni, hanem inkább olyan dél felé. Aztán meg 3-4 körül van egy nagyobb délutáni szundi. Van, hogy még fürcsi előt alszik olyan 5-6 felé, de este 7kor én már galád anyához méltóan nem hagyom elaludni, mert fél 8kor, de legkésőbb 8kor szigorúan fürdés van.
Mondjuk ezek az alvásai ide-oda csúszkálnak, attól függően, mikor kel reggel...de a fürdés az fix időpontban van, amióta megszületett.
bébic

Ja, és még annyi: anno teljesen kétségbe estem, hogy ha összevissza kel Ákos, akkor hogy lesz ebből normális napirend. (mármint olyan, hogy ekkor és ekkor ezt és ezt csinálja) De a védőnő megnyugtatott, hogy nem (csak) az óra a lényeg, sőt, inkább az, hogy ugyan úgy jöjjenek a dolgok egymás után, nem fontos, hogy hány óra van. Felkelés, hami, játék, anya teszvesz, vagy séta, aztán hami, játék, alvás, hami, stb.
bébic

Mush!
Felületesen teccik olvasni!!!! :lol: :lol:
[quote]M írta:ush!
NYáron egyedül repülsz haza hogy kérdezted a repteres szállítást? Párod nem megy veletek?

Bébic!
Na én se hagyom este max egy fél órára, de ha meg alvás nélkül hamarabb letenném aludni pl 9 körül akkor meg nem akaródzik neki elaludni! :shock: :shock: Szóval ö se tudja,hogy a jó. Nálunk a fürcsi annyira nem kötött ,de általában 7-8 között ejtjük meg.

Tényleg csajok segítsetek már ha tudtok. Elrontottam Vinit! :oops: :oops:
Mióta otthon voltunk,kb 2-3 hete csak cicivel alszik el!!! Valahogy otthon volt pár alkalom mikor nyügi volt,nem akart aludni és cicit kapott. Elég is volt pár ilyen nap, hozzászokott és napközben meg este is nem alszik el csak úgy,mint elötte, hanem cicvel! Ilyenkor nem is eszik igazából csk 3-4 perc cici, anya berakja cumit és ö szunyál. Ami ugye most tök kényelmes,mert az eddigi 20-30 perces sírós-elalvós procedúrát elhagytuk,de mi lesz majd ha nem lesz szopi??? :?: :roll: :roll:
Szóval a kérdésem, hogy tudodm erröl leszoktatni?????? :shock: :?: :?:
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?