Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom Krisztihez, az Istenhegyirol en is csak jokat tudok mondani. Oda mentem volna vizsgalatra en is, ha haza tudtam volna menni, elso UH ott volt es nagyon szimpatikusak voltak.
Baratnom is "oda jart", o is kifogastalannak tartotta oket.
Vendég

Francesca

én is fiukkal dolgoztam az előző mnkahelyemen hát szerintem soha jobbat ha bármi bajom volt azonnal volt rá valami gyógyírük ha más nem akkor egy jó nevetés :lol:
és szerintem ilyen esetben tuti hogy a tenyerükön hordoznának Imádtam őket :)
neked nem ilyenek a munkatársaid?

Móni
KépKép
reunion

Reunion: van egy ir (a fonokom), ket dan, egy bosnyak es egy nemet..... mar bocsanat de ot ruhellem. :oops: :roll: Majd mindegyik fiatalabb mint en es alig beszelunk napkozben, mert egesz nap mindegyikonk bele van bujva a gepebe. Es raadasul ez a german pajtas meg tiltakozott is az ellen, hogy bekeruljek ide...na es o a fonok popsifenyesitoje :evil: Sajnos egy ido utan koteles vagyok elmondani, meg nem is titkolhatom sokaig ... :wink:

Kicsit tartok tole, hogy mi lesz.
Vendég

Francesca, és ha nem mondanád el? Csak elkezdenél gömbölyödni. És magadban meg jókat mosolyognál, hogy mikor veszik észre :lol:

Vagy ha nem elmondod, hanem e-mailen körbeküldöd az UH képet? Csak rájönnének mi az :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

francesca: hát sajnálom, :(
én nem tudom milyen lehet egy ilyen helyen dolgozni nekem még csak jó munkahelyeim voltak szuperjó főnökökkel :D

Móni
KépKép
reunion

Föltenném, de nemtom hogy kell :(

Adatok: Mit kell és hova írni?Emailben vagy ide írjam?Eddig el sem mertem hinni hogy ott van és jól van, mivel nem voltam rosszul meg ilyenek.Dehát azért már csak 12+3 napos!

Megnéztem a DVD-t még egyszer és amúgy két tarkóredő értéket mért a gép 1.9 meg 2.0 és a 2 -öt írta rá a papírra.Mert ez olyan DVD hogy azt vette fel amit ott bent csinált épp.Meg látszik rajta hogy a gép méri az eredményeket.

Név:kriszti
első pozitív teszt:május 10.
baba legyen :egészséges
teso:nincs
kórház:még nincs folyamatban

ööö van még valamilyen adat?
kriszti1976

Hekas: az email jo otlet :D

Sajnos otthon nekem is tunderi fonokom volt...itt csak a gepek vagyunk es persze torvenyileg koteles vagyok tajekoztatni a munkaltatomat a 15. heten legkesobb a dolgokrol... :oops:

Szerintem eszreveszik majd a gombolyodest, de azt hiszem annak a szamlajara irjak, hogy most nem jarok tornazni ...hehehe

Huhh...sajnos mennem kell, de majd benezek holnap is.

Jo pihenest estere!!
Vendég

Franceska!

Védelem alatt állsz mitől tartasz?A többit meg már bocsánat de le kell magasról sz.......ni :D

Az én főnököm haláli jófej volt.Mindkettő.Egy férfi és egy nő.Poénkodtak, egy icipicit odaszúrtak, de nem volt vészes, és a vége az lett hogy:

"ne törődj semmivel velünk sem, meg hogy hogy oldjuk meg a kiesésed. úgy csinálsz mintha érdekelne, így is kell amúgy meg magasrol lesz...-od" :D "És jól teszed. A többi a mi dolgunk. Egyik szemünk sír a másik nevet."

Aztán körbejártak és "összeírták" a szülőkorban lévők számát :D
Ez egy őszinte beszélgetés volt, jófej emberekkel, akik igenis nem tagadták hogy hát nem repesnek az örömtől, de tudják hogy ez az élet rendje, és szüljek csak.

A pasi főnököm meg vigyorgott mint a vadalma.
kriszti1976

Sziasztok!

Francesca:egy pillanatig se aggódj a főnökeid miatt, tedd meg a kötelességed, teljesen mindegy, mit szólnak, tudomásul kell venniük..

Kriszti: gratula az eredményekhez, jó neked, hogy ilyened is van, teljesen nyugodt lehetsz :).

Brigi: köszi a recepteket!!

Nagyon aranyosak a gyermekeitek :).

Kati
cat__

Heydie: köszi, hogy felvettél a táblázatba!
Kati
cat__

Kriszti - a te születésed időpontja és a lakhely még jöhetne. Ja, meg h mikorra vagy kiírva.

Amióta hazaértünk, azóta borzasztó rossz kedvem van, egy gombóc van a torkomban, nem tudom, miért...aludni sem tudok, csak ülök és bambulok. Remélem nem egy rossz megérzés vagy ilyesmi...

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Sziasztok lányok én is jól eltűntem, de nem végleg!

Heydie ne aggódj, mindenkinek vannak rossz napjai, biztosan csak ez a hülye esős időjárás az ami megvisel. Ne is gondolj semmi más rosszra! Látod én sem tudok aludni, helyette inkább a billentyűzetet püfölöm.

Francesca én a helyedben nem foglalkoznék a kollégákkal, főleg, ha ilyen a légkör. A pasik úgysem vesznek észre semmit, még akkor sem, ha kiszúrja a szemüket, úgyhogy én helyedben a 15. hétig nem mondanék semmit.

Nilszi írod, hogy gyomorsav problémáid vannak és kérded, hogy kinek még. Én inkább úgy tenném fel a kérdést kinek nincs? Ez sajnos a hormonokkal jár.

Kriszti én helyedben boldog lennék ezzel az eredménnyel, bár már nekem lenne ilyen, de én még csak várok a vizsgálatokra. Az hogy látszott az orrcsontja az minden kétséget kizár! És az eredményeid is jók.

Bogaracska én nem aggódnék a 3 kg többlet miatt, azt olvastam valahol hogy az első trimeszterben 3-kg-ig teljesen normális a hízás. Különben is az a tapasztalat, hogy minél vékonyabb egy kismama annál többet hízik és minél testesebb annál kevesebbet. Úgy látszik a természet így kompenzál, hogy meglegyen a babának a kellő zsírmennyiség. És akár még fogyózhatsz is (amit persze nem szabad) ezen úgysem fogsz tudni változtatni.

Nóra

Kép
fikuszka

Jó reggelt!!!!! :D :D :D :D :D
Kakukk, megint fent vagyok, mert éhes voltam :D :D Ettem, ittam, és a Hallmark-ot nézem. :D

heydie
tudod a hangulatváltozás!Ez az!Holnapra vagyis mára már ki is alszod!

Én is féleknéha hogy jaj mi lesz még.De inkább nem gondolok rá.hosszú ez a 6 hónap, meg a vizsgálatok,,,,Közben meg állítólag észre sem vesszük és már ott vagyunk a szülő szobában.ájájájájájájájáj

fikuszka öszi neked is, mindig rákattanok valamire aztán elfelejtem.És hiába mondja az aki ért hozzá hogy rendben van, csak nem nyugszom meg :D De aztán még többen mondják és hát elfáradok a saját hisztimbe :D :D :D
kriszti1976

heydie:

kiírás:2010.01.01.
lakhely:Bp
szül év:1976
kriszti1976

Sziasztok!

Nagyon szépek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="heydie"]I írta:heydiegen, tényleg vannak jópáran, akik elég régen voltak már felénk... :?
Twist, Mandi is hallgatásban van...Kissgiziék meg vajon meddig nászútolnak? Remélem mindenkivel minden oké!

Olvasóban vagyok mostanában. Még mindig állatsereglet van nálunk...
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Fúú, ilyen korán se keltem még, már 5 óra óta fenn kukorékolok...igaz, ennek nyomós oka is van: férjem most utazott haza néhány napra, és őt kellett "előkészítenem".
Aztán közben kivilágosodott, így már nem feküdtem vissza.

Tyűű, megnézve a táblázatot, rengetegen lettünk, hála Istennek :D
Most így név nélkül üdvözölnék is mindenkit, akivel eddig még nem találkoztam volna.

Heydie! Már rég akartam kérdezni, hogy mi lett a blogoddal? Már egy jó ideje nem tudok belépni...valami krediteket kéne feltölteni, vagy mi a szösz :shock:

Reunion! Veled még tuti nem találkoztam, Isten hozott és hatalmas gratula az ikrekhez! Annyira gyönyörűséges az UH fotód :D
Hékás! Belenéztem a receptes blogodba...tyűűű, nagyon fincsi recik vannak fent! :D Igencsak szemezgetek a vadassal (pont valaki írta itt...úgy megkívántam)

Jajj, és hát ezek a gyermekfotók! Gyönyörűségesek! De örülök, h hamarosan nekem is lesz ilyenem :D

Megpróbálok lassan újra képbe kerülni és visszacsatlakozni...nagyon kis pörgős lett a topik :D

Most viszont irány a konyha, rángatják a köldökzsinórt :D

afra.h

Kép Kép
Sziasztok!
A tegnap voltunk a dokinál és láttuk a babát jaj nagyon jó érzés volt. Nagyon mozgolódott izgága volt az orvos alig tudta megmérni a tarkóredőt. (nt: 0,9 mm) :) mintha integetett volna a két kezével a lábai pedig ugy jártak mintha biciklizett volna. Most csak egy hónap mulva kell menjünk AFP vizsgálatra.
Ez az időváltozás kikészit nem tudom ti hogy vagytok vele. SÜt a nap aztán beborul esik az eső süt anap esik a jég stb. Szörnyű. Nem tesz jót a hangulatomnak sem nagyon érzékeny vagyok mostanában. És hát a fáradtság az pedig folyamatos. Afra.h nem tudom de én biztos nem tudnék felkellni hajnali 5 - kor de ha mégis akkor egész nap kába lennék :) az biztos. Mire hazaérek a munkahelyemről nem is keresek semmit csak a konyhát aztán pedig az ágyat :)

És végül de nem utolsósorban csatolva két kép a tegnapi UH - ról. Sajnos kép nem olyan jó de élőben minden nagyon szépen látszott. Amiben reméynkedtem hogy megtudjuk hogy kisfiu vagy kislány nem jött be ugyhogy marad hogy csak egy hónap múlva tudjuk meg, de nem baj.
szilardinho

Szia Szilardinho!

Gratulálok a 12. héthez és a csodás UH-fotóhoz...no, meg persze elsősorban a kis Izgágához :wink:
Csodaszép élmények ezek :roll:
Hát igen...ez az 5-kor kelés már kezd lassan nyomot hagyni rajtam. Most, h reggeliztem, bújok is vissza kicsit még az ágyba.

Hallottam, hogy Otthon nagyon szélsőséges mostanában az időjárás...kitartás Kismamik!

afra.h

sziasztok!

Nagyon jó az UH képed Szilardinho gratulálok
Már egyre többen túl vagytok a 12. héten

Kérdés: Nem mindenki csináltatja a kombinált tesztet?

Én nagyon szeretném de nem tudom hol lenne a legjobb valaki tudna küldeni árat hogy mennyibe került légyszi.. vagy mindenhol 28? (illetve nekem több lesz tudom)

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Reunion, mi nem csináltatjuk meg a kombinált tesztet.
Felajánlotta a doki, elmagyarázta, mi ez, aztán megbeszéltük, hogy fölösleges, mert mindenképp megtartjuk a babát, ha beteg, akkor is. Esetleg ha a tarkóredő rossz lenne, megnyugtatásképpen lehet mégis megcsináltatnám.

KépKépKépKépKép
uxi

Szilardinho!
Gratulálok az UH képhez! :D
Én csak jövő szerdán megyek, de állítólag valami spéci uh géppel fogják nézni, nem is a dokim, hanem egy uh-s orvos.
Lehet kérni 4D-re átváltást is 4000 Ft-ért , nem tudom, érdemes szerintetek ilyen korán?

KépKépKépKépKép
uxi

http://www.babamozi.hu/szolgaltatas.html

Ennek az oldalnak az alján van egy kalkulátor, ami kiszámítja ezeknek az integrált, kombinált stb teszteknek az optimális időpontját is.

KépKépKépKépKép
uxi

Köszönöm a címet nagyon jó ez az oldal

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok,

én sem megyek kombinált tesztre, ha nem küldenek, elvileg, még 34 leszek mikor születik Prücsök (még egy hétig :wink: tehát nem kötelező.. és mindig más az UHs doki a kórházban és elmegyek inkább a gentikai utána egy 4Ds re ahol újra jól átnéznek, az a múltkor is megnyugtatott :)

Reggel voltam a kórházban, első vizit a dokimnál :) Nagyon örült ketteskének :) Szerintem vagy 3 szor gratulált 10 perc alatt :lol:
Kisprücsök már egész ember formájú, 24 mm-es és 9 hetesnek pont megfelel.

Képet nem kaptam, de nem is kértem.. kb 30 an vártak kint én meg odamentem és simán besétáltam apóssal az Uhs orvoshoz.. igyekeztem kifele amint lehetett :oops:
De hát mindenki ott használja ki a protekciót ahol tudja :wink:

Utána felmenetem a szülészetre, és megnéztem a barátnőm aki két napja szült, no meg a kisfiát, olyan édes kis csöppség, majdnem pityeregtem hogy nemsokára újra nekem is ilyenem lesz :D

Kima, pedig én szorítottam neked.. szar párhuzamos parkolás, én még most sem tudok rendesen ha nem elég nagy a lik;-) Mindig kell szerencse is, remélem legközelebb több szerencséd lesz :)
pici76

Sziasztok!

Látom nem csak nekem vannak alvás gondjaim.....

Gratulálok mindenkinek a remek UH eredményekhez, egy picit irigykedem mert nekem még 2 hét.... :roll:

A gyerkőcös képek nagyon cukik, egyik gyerek szebb mint a másik. Büszkék lehettek rájuk! :D

A kombinált tesztet még én sem tudom legyen-e, még kigondolom.

Kedden voltam a védőnőnél és nagyon kedves hölgy volt. Kicsit paráztam, hogy nehogy valami morc banya legyen, de szerencsére tök OK. :wink:
Ma tervezem elmondani a munkatársaimnak és a főnökömnek a nagy hírt, úgyhogy drukkoljatok. Bár nemhiszem hogy gáz lenne, tök jó fejek.
Franceska szerintem mond el a főnökeidnek nyugodtan és sz..rd le ha huzgálják a szájukat. Úgysem tudnak mit csinálni, úgyhogy elfogadják előbb utóbb. (Remélhetőleg előbb)

Mariann

Kép
arian78

Sziasztok!

Nagyon cukik a baba fotók gratulálok hozzájuk és az új eredményekhez is! :D
Hát kezdtek meggyőzni az evéssel kapcsolatban, semmi kedvem a gyümölcsnaphoz :? Egyébként tuti hogy vmi a gyomorsavammal nem stimmel, és azért vagyok éhes, meg gyakran ég is a gyomrom. erre lehet vmit szedni, vagy marad a keksz, meg a káposztalé? :lol:
Heydie- én is így vagyok pont a hajammal, szőkéről barnára váltottam, először kicsit szokatlan volt, de mostmár tetszik és a hajamnak is jót tett :lol:
Tegnap rámjött vmi hülye hangulatváltozás, és állandóan sírhatnékom volt, Lacit is mindennel csesztettem, csoda hogy nem hagyott ott :shock: Remélem ma kicsit javul a helyzet, ez ellen lehet vmit tenni, nem akarok egy sírós liba lenni :(

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska! Utánanéztem, hogy mit lehet gyomorégésre szedni, és nagyrészt a Rennie-re esküsznek. Továbbá találtam egy cikket is:
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=89
Hátha hasznodra válik. Jobbulást neked!

Pici! Örülök, h minden rendben a Picikével :D

Kombinált tesztre szerintem én sem megyek, bár őszintén megvallva, nekem eléggé káosz még, hogy itt mikor, kik és mit fognak a babámmal meg velem csinálni. Nem nagyon ismerem a spanyol egészségügyet, de még magát a nyelvet is csak alapszinten...olykor elég zavaró, hogy mondanak valamit és nem értem...bár lehet, addig jó, legalább nem kombinálok :lol:

afra.h

afrah-köszi a segítséget a Rennie-re már én is gondoltam, csak nem mertem használni, pedig a tájékoztatóra is az van írva, hogy terhesek is használhatják, csak eddig még senkitől sem hallottam, hogy szedné :shock: de akkor lehet, hogy máris bekapok egyet :)

Kép
Kép
bogaracska

Nincs mit :roll: Majd beszámolsz az eredményről?
Remélem elmúlik ez a kellemetlenség.

afra.h

Persze, amint változás van megírom :lol:
A terhesség alatti biciklizésről mi a véleményetek? Ugyanis mi augusztusban megyunk nyaralni, ahol többek között biciklizés is szerepel a programok között, mivel imádunk kirándulni. Most kicsit elbizonytalanodtam, hogy én akkor már 5 hónapos leszek, bírni fogom én ezt, vagy hozzuk esetleg előrébb a dátumot, ha lehet? :?

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska szerintem a hangulatváltozással csak egy dolgot lehet csinálni.. megpróbálni túlélni :? Tudatosítsd a párodban hogy te alapjában nem tehestsz erről ,a terhesség hormonmérgezéssel jár együtt.. és ennek megfelelően hangulatingadozással is jár.. szerintem majd mindegyikük írt már itt vagy eufórikus hangulatról ,vagy depis napról.. és még csak az elején tartunk..
Tudatosítsd magadban és a párodba is! hogy ez csak a hormonok hatása, és majd elmúlik (úgy egy év múlva :wink: )
Amikor nekem síró rohamaim voltak mindig mondtam a páromnak hogy ne aggódjon nincs semmi baj, csak sírnom kell, hamar megszokta, és pár hónap után már tök jól kezelte :)
pici76

pici-ez megnyugtató egy év :shock: :) Hát próbálom megértetni vele, csak még én sem értem :? Az a baj, hogy azt hiszi ő csinált vmit, amivel megbántott, csak nem akarom elmondani és ezzel megőrjít :evil: Hát remélem ezek a napok nem lesznek túlsúlyban! :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Én is rég voltam, általában este olvasgatok csak... De most megnyugodtam. :D

Bogaracska! Terhességi tünetem: folyamatosan ennék!!! :P Zsíros kenyeret eszek, este 10-kor oldalast, reggel farkas étvággyal kelek... Rákattantam a csokis sütikre is... Tök gáz... Én, aki mindig figyeltem az alakomra... Néha már aggódom, de aztán azzal nyugtatom magamat, hogy majd 13. hét körül remélem elmúlik... :? Barátnőm annó 22 kilót hízott, de 1,5 év után újra 48 kg... Szóval én is aggódom, de most még eszek ha kell... :lol:
melike30
Győr

melike-hát igen, én is ilyen vagyok, és az a baj, hogy a legegésségtelenebb kajákat kívánom :? tészták, pizza, hamburger, zsír, zsír, zsír :lol: :lol: :lol: És hiába eszem gyümölcsöt vagy zöldséget, ott kattog a fejemben a" többi":oops:

Kép
Kép
bogaracska

Melike! Én dettó így vagyok, állandóan ennék valamit! Éjfélkor is képes vagyok kicammogni a konyhába kajáért, mert különben nem tudok elaludni :shock:

Lányok! Nem tudom, h ezt terhestünetnek tudjam-e be, vagy egyszerű magyar-hiánynak, de mostanában nagyon rákattantam a régi, magyar zenékre :shock: pedig anno én hol hallgattam már Szőke Annit (Koncz Zsuzsától), meg Illést :shock:
és az előbb sikerült elérzékenyülnöm EDDÁéktól is :lol: (Álmodtam egy világot magamnak)...lehet, h nem vagyok normális? :?

afra.h

Sziasztok!

Már nekem is van kiskönyvem!!! Ma voltam a védőnőnél, aki a volt osztálytársam és barátnőm egyben! jó nem?

vérnyomás oké. ennek örülök, mert bogival néha voltak gondok. hol alacsony volt, hol meg magas...

kiscsajszimat is megmérték 9340 g így 14 hónaposan. nekem már nehéz cipelni...

Na kedden mehetek vérvételre, aztán meg majd vmikor belgyógyászat meg fogászat. hát lehet a fogászatot húzom húzom, mert nagyon utálom ......félek...na....

ja a kombinált teszt nálunk 29000 Ft. pont ma adott a védőnő tájékoztatót.
Hát 24 éves vagyok, szerintem nem kell....
nem az idősebb korosztálynak kell inkább? vagy rosszul tudom?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Mandi - örülök, h jelentkeztél! Hogy vagy? Rosszulléteid múlóban vagy gyötörnek még?

Afra - nem tetszik a szolgáltató :D pl. azért sem, mert pénzes, meg ha mondjuk reklámmentesíteni akarnék, az megint kreditekkel tudna csak történni. Úgyhogy úgy terveztem, h a 12. heti UH után kezdek el vezetni valami rendes blogot, oda majd felkerülnek ez eddigi fontos momentumok meg a majd most következőek is :)
A vizsgálatokkal kapcsolatban én is úgy vagyok, ahogyan te, nem nagyon tudom még, h pl. most mi következik majd. A 18. hét körül gondolom biztos van, de ha addig semmi, akkor az 6 hét babakukucs nélkül :shock: hétfőn majd okosabb leszek...
De biztos h normális vagy, Eddán én is el tudok érzékenyülni, akármelyik érzelmes számon... :oops:

Szilardinho - gratula a 12. héthez meg a jó eredményekhez! A képek nagyon édesek, a te babádnak is bébiformája van már. Időváltozás itt nincs, mert nagyjából folyamatosan sz..r idő van, de a hangulatváltozások nálam is kezdenek jelentkezni.

Uxi - dejó ez az oldal, köszönjük! Én nem tudom, h érdemes-e ilyenkor 4D-t csináltatni...én lehet átváltatnám. Elvileg nálunk meg új UH gép van a kh-ban, de azt mondta a doki, h sokkal nem tud többet, mint az előző. Pedig mondjuk tök jó lett vna ha 3D-t szereznek be...na mindegy :D

Bogaracska - én is hasonlóan vtam tnap, ahogy írtam...hazajöttünk a moziból, és borzasztóan rossz kedvem volt, gombóc a torkomban, sírhatnék...jó durva, h mikre nem képesek a hormonok :shock:
Örülök, ha neked bejött a szőkéről barnára való átállás, remélem nekem is jó lesz majd :)

Ollem - kiskönyvhöz gratu! Tényleg jó, ha ismerős a védőnő :) hétfőn majd biztos mondják nekem is a belgyógyászatot, fogászatot, utóbbit sztem én is halogatni fogom...már attól a fogászati szagtól is rosszul vagyok.

Kombinált tesztet én sem csináltatok...

Kép
heydie

Bogaracska, ez a gyümölcsnap nagyon rosszul hangzik :shock: .
Van egyáltalán gyereke a védőnődnek, vagy volt már várandós?

Én alapjáraton sem vagyok egy nagy gyümölcsös, inkább zöldségeket eszem, de most kifejezetten a gyümölcsöktől kapok hányingert.
Pedig olyan finom alma, cseresznye van itthon :oops: . Be is kajáltam belőle, nem kellett volna :oops: .

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok! Megvolt az uh és engedélyt kaptam az utazásra! Még van egy pici hematóma, de mivel már nem vérzek így azt mondta a doki menjek el nyugodtan, csak pihenjek sokat, nem kell brutál túrákat csinálnom. Ami egyébként sem lesz hiszen 2 kisgyerekkel nem lehet nagyokat túrázni meg 4 hét fekvés után örülök, ha a sarokig elmegyek majd. :lol:
Babácska is jól van, szépen nő CRL: 2,78 cm így pont annyi idősnek felel meg mint amennyi a vonalzóm szerint.
Rákérdeztem a dokimnál az integrált tesztre és azt mondta nem fontos, majd ő elküld valami duplex tesztre ami elegendő. Szóval nekem sem lesz integrált tesztem.
Doki után próbáltam magamra vásárolni valami kismamagatyót, mert a normál nacijaim derékban szorítanak a régi terhes gatyóim pedig nagyok rám és egyébként is télen voltam nagy pocakos.
Bementem az Aréna Plázába, de semmi. A CundA-ban csak hosszúnacik vannak amik mindenhol zsebes, csattos, gombos fazonok ami nekem nem tetszik vagy farik amim meg van. Szeretnék valami rövid vagy térdnacit ami tök sima és akár egy csinosabb felsővel is hordható, de úgy tűnik esélytelen a helyzet. Lehet ma szétnézek a neten és holnap elmegyek még valahová két pihenés közt.
Bogaracska! A BICIKLIZÉST FELEJTSD EL!!!!!!! Kismamáknak tiltólistás ez a sport!

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Somaanya én tegnap a Mangoban vettem egy tök jó kis térdgatyát, szerintem olyat amilyet Brigi is vett nemrég. Kismama dereka van abszolut kényelmes! Megpróbálom a linket beszurni
http://www.mangoshop.com/shop.faces?sta ... d=83312717[sec=SS09_coleccion[busc=m_familia_26.m_estilo_ALL.m_tipoTalla_-1.m_precioVenta_-1/.page_2.size_big.rows_3

Olyan boldog vagyok úgy örült mindenki a hírnek, a főnököm tök boldog volt! Neki most 4 hetes a kisbabája, úgyhogy egyből adott kölcsön egy baba szívhang halgatót. Alig várom hogy kipróbáljam, bár mondta, hogy lehet csak pár hét múlva fogom hallani vele, mert annyira nem érzékeny a cucc. De azért kipróbálom... :D

Az éhség engem is egyfolytában kínoz, és elég nehéz megállni hogy ne egyek egyfolytában... :lol:

Kép
arian78

Sziasztok!

Új vagyok itt, és elméletileg január 17-e a számított szülési dátumom, 10 és fél hetes vagyok.

Mindenkinek boldog kismama-létet :)

Klári

Kép
claracroft

A gyümölcsnaphoz akartam még írni, h sztem az terhesen úgy tud működni, ha amúgy sem kíván mást az ember, csak a gyümölcsöt. Ha azt vesszük, akkor én már elég sok "gyümölcsnapot" tartottam, mert mást nem tudtam megenni. Én pont fordítva vagyok, mint Uxi, szinte csak ezt kívánom, a zöldséget vagy bármi mást meg nem (néha rámjön, h jól esne egy kis kínai, vagy a mekis kaja, de mire eljutnék egy kínaiba vagy Mekibe, addigra sztem ha mástól nem, az ottani szagok miatt elmenne az étvágyam).

Somaa - gratula az UH-hoz! Képet nem kaptál?
És tök jó, h végülis engedélyezte a doki az erdélyi kiruccanást, de azért majd vigyázz magadra! Bár tudom, h fogsz :)

Mariann - ez a gatya nagyon jó!!! Én is el tudnám fogadni, csak nem tudom, h lenne-e értelme venni...nem tudom, h lesz-e itt nyár.
Milyen mázlista vagy, h kaptál szívhang-hallgatót, és milyen jófej a főnököd! Jó, h vannak ilyenek.

Kép
heydie

Clara - üdv nálunk, hasonló jókat neked is ;) van egy táblázatunk, az előző oldalon is fent van, ha szeretnél bekerülni, akkor küldd el az adataidat nekem! Mesélj kicsit magadról, első baba? :)
Nagyon tetszik a nicked :D

Kép
heydie

Ollem, nagy mák, a jó védőnő :) a rossz halálba tud kergetni...

Afra, Eddán én is simán tudok bőgni, meg Konc Zsuzsa érzelmes számain is, meg bármin ami érzelmes, olvastam néhány születés történetet mostanában itt a babaneten, de le kellett állnom, mert mindet megkönnyeztem és elég ciki itt bent az irodában bőgni ebédszünetben a monitort bámulva :lol:

Bogaracska, nekem is azt mondták biciklizés felejtős, mert balesetveszélyes.. egy ismerősöm biciklizett még a 7. hónapban is, de szerintem felelőtlenség, mondjuk ő hetnete kétszer körbebiciklizte a velencei tavat , lételeme a tekerés, de akkor is veszélyes.. én nem mernék..

Somaanya, nagggyon jó hírek! Vigyázz magadra nagyon, és érezd jól magad Erdélyben :) kerüld a medvéket :wink:

Arian, tök jó amikor így örülnek az embernek :) én még húzom a bejelentést, itt nem bánnám elmondani a kollégáknak , a vetélésemtről is mindneki tudott itt, de hamar elterjedne a holland főnökömhöz is a hír, azzal meg még várnék a 12. heti vizsgálatig.. ami még olyan messze van...

Ma nekem is zabálós napom van :D
pici76

Sziasztok!

Csupa jó hír: Tarkóredő 1,24, lepény a hátsó falon, CRL 55mm, BPD 20 mm, FL 7 mm :lol: Csak a nemét nem tudjuk :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy lopom a helyeteket és talán az időtöket, de talán valaki közületek tud nekem segíteni.
Tegnap indítottam egy topic-ot azzal kapcsolatban, hogy bizonyos dolgok miatt szeretném megőrizni a kondíciómat terhesség alatt és ehhez lenne szükségem tanácsra, tapasztalatra.
Sajnos úgy néz ki, hogy a kérdésem eléggé elveszett a szénakazalban, nem örvend túl nagy látogatottságnak... :-(
Ha esetleg tud nekem valaki segíteni, akkor örömmel várom a hozzászólásokat a Babanet Társalgó » Várandósság » Hogyan lehetünk fitt kismamák? cím alatt.
Még egyszer ne haragudjatok a zavarásért!
Vendég

Heydie van hosszúban is ! (a kis képek között a mellette lévő képen)

Clara üdv és boldog babavárást! :D

Somaanya tök jó hogy utazhatsz biztos tök jó lesz, de azért vigyázz magatokra!
:wink:

Kép
arian78

Brigi de jóó, gratulálok ! :D :D

Kép
arian78

És íme Kistesó. Ha valaki nem tudja, hol mit kell rajta nézni, szóljon bátran :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, akkor már reagálok is, visszaolvastam :lol:

Heydie, ma már jobb kedved van? És a lényeg: rosszullét? Ma jobban vagy? Azt gyanítom, igen, mert én két napból 3x öklendeztem már, és rosszul vagyok a fogkrémtől is. Szerintem átjött hozzám a rosszulléted...

Nóra, veled minden rendben? Mert magadról nem írtál :cry:

Afra, most egyedül vagy? Már az egész család otthagyott? :lol: Lett végül vadas? :wink: :lol:

Szilardinho, jók a képek, és gratulálok az eredményhez is!

Reunion, én megcsináltattam a kombinált tesztet. Az István kórházban ingyenes, így árakat nem tudok mondani. Tényleg, gondolkoztál a doki kérdésen? Maradsz vagy váltasz?

Uxi, túl sok mindent nem fogsz még látni. Ilyenkor még olyan kis ufók :oops: Nekem nem érne meg 4.000 Ft-ot de mindenki más

Bogaracska, kaptam egy könyvet a védőnőtől a homeós bogyókról amiket terhesség alatt ajánlanak. Megkeressem a gyomorégést benne, érdekel?

Én is bőgős vagyok. De én elérzékenyülök. pl ma, amikor megláttam a kórház előtt a koraszülött mentőt. Azt hittem, belehalok, nagyon megviselt. Ja, és ha zene, akkor Cserháti - Édes kisfiam. Nem bírom ki bőgés nélkül :oops:

Mary, nekem ugyan fiam van, de 1 évesen majdnem 12 kiló... Hát ő sem könnyű :shock:

Somaanya, de jóóó. De azért vigyázz magadra, nem ám hősködni :wink: :lol: A Westend C&A-ban láttam kismama térdnadrágot. Szövet, élére vasalt, sötétszürke, és kockás valahogy. El tudom képzelni egy csini blúzzal és magassarkúval :wink: Máshol nem láttam olyat. Nem tudom, mennyit szánsz rá, de a Brendonban szoktak csinik lenni, csak ott elég húzós áron vannak általában

Arian, tényleg ilyet vettem, csak natúr szinűt :lol: Egyforma gatyánk van? :lol: :lol: Mázlista vagy, a főnököd tök jó fej, és a szívhang készülék!!! Mit nem adnék érte addig, amíg nem mozdul meg Kistesó...

Klári, szia, üdv köztünk!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?