Sziasztok,
Áfonyácska,
Hát nem volt egyszerű időszak, de a babu egészségesen megszületett és már 9 hónapos nagylány
Annácska nem semmi kis kiscsaj lehet
Remény, Ditta,
a listát szívesen küldtem
ha van valami, amivel érdemes kiegészíteni szerintetek, szóljatok, nagyon megköszönném
A pizzáért és a gyrosért én is odavagyok…főleg a gyrosért, bár néha elgondolkodom, hogy mennyire tesz jót az ember gyomrának, ha nyári melegben a karóról levágott húst eszik
Bár ez a gondolat még eddig soha nem tartott vissza:)
Hawai a number one nálam is
Zoe,
Nagyon sajnálom a nagypapát… Olyan fura az élet, elvesz és ad…
A kisbabunak viszont nagyon örülök, a róka koma szerencsére nem hűséges társ, egy ideig próbálkozik, aztán lelép.
Kakti,Remélem jól kipihented magad.
Nálam nem volt Vuk, én a másik végét választottam
Rillus,
Örülök, hogy jól sikerült a szabi, várjuk a képeket.
Te még meddig dolgozol?
Mi kb. egyidősek vagyunk és engem már noszogatott a barinőm, hogy készítsem össze a cuccost a kórházba, mert már bármi megeshet. Én is izgulok, hogy Morka bent mardjon. Még a bútorok sincsennek lefertőtlenítve, rucik kimosva…és még néhány dolog hiányzik is.
Azért ne sok festéket szívj be, ha meg tudod oldani
Milyen színű is lesz a fal?
Én már teljes szülésfelkészülési lázban vagyok. Ma voltam a szülésznőnél a Kútvölgyiben egy halom kérdést egyeztetni. Nagyon normálisak voltak és olyan normálisan állnak hozzá a dolgokhoz(összefutottam a dokival is, azért a többesszám). Tudom, hogy az élet úgyis átírhatja az elképzeléseit az embernek a szülésről, de olyan jó tudni, hogy kb. arra számíthatok, amit szerettem volna. A szülőszobát még nem láttam, de augusztus elején még arra is rápillantok, vagy hamarabb
Pénteken meg lett UH-gozva Mór. Hát nem szereti, csak fél szemmel nézett hátra.
Ami megnyugtató, hogy két kilós nagyfiú már
És már befordult
Amit viszont nem értek, hogy megint eltolták egy nappal a dátumot. Most augusztus 21
Voltunk szülőpozíciós jógán is. Kaptunk egy csomó tippet, ha megkapom az írásos összefoglalót e-mailben és szeretnétek megkapni, szívesen elküldöm.
Bikkmakk, Rillus,
Nektek is sokszor van melegetek? Én olyan fázós voltam, most meg szinte csupaszon alszom, apa meg mellettem hosszú pizsiben.
Puszi,