Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire aggódtatok értünk! El is sírtam magam, amikor megkaptam Sziszkó sms-ét. :oops: :)
Nemrég értem haza, csak megpróbáltam gyorsan visszaolvasni, de már abban is elfáradtam... Így csak pár mondat: Vasárnap este felhívtam a dokimat, és azt mondta, hogy azonnal irány a kórház. Megvizsgált az ügyeletes, azt mondta hogy minden rendben, valószínűleg csak annyira gyorsan növekedik a baba, hogy elpattant egy hajszálér. (Persze mire beértem szinte semmi nem volt...) Hétfőn délelőtt uh, ott is minden ok, dokim azt mondta minimum 2 tünetmentes nap. Hála az égnek semmi sem volt azóta, így ma reggel elengedett. Zárójelentésem még nincs, nem vártam rá, anyum megy be érte délután. Kevin elképesztően aktív kisfiú. :D :D :D
Röviden és tömören ennyi.
Gratulálok a nemekhez!
Újaknak üdv itt!
:shock: Bocsi, hogy nem írok név szerint, de fáradt vagyok.
A gépünk még mindig nem jó, a héten valamikor... :( :cry: :cry:
Mégegyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, aki gondolt ránk!
Puszi
Csilla
bobóbaba
 
 


SZIA BOBÓBABA!!!

Örülök,örülünk, hogy jól van. Nyugalom, pihi!!!!

:) PUSZI!!!
Vendég
 


A többi üzi elszáll mielőtt el tudtam volna menteni :evil: :evil:

Most nekem sincs idegztem újra leírni, bocs lányok!

De amit mesélni akartam: Tegnap APA és a TÖRPI kommunikáltak. APA mondott vmit, pocakomon a keze, erre a Törpi rúgott, de még hogy!. MÉg a könnyem is kicsordult. :D :D :D És ez ment legalább 5 percig éjjel 22 kor.
De messze van az a 124 nap, de ne siesse el magát a pici.

Puszi!

Eszter(Sztercsi)[/img]
Vendég
 

 
 

Bobóbaba szia.
Örülök,hogy minden rendben pihenj sokat vigyázz magatokra.
:D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Bobó!
Örülök,hogy jól vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért vagyunk itt egymásnak,hogy ha valakit öröm ér,vele együtt örüljünk és ha valakit bánat ér,izguljunk érte! :lol: :lol: :lol: :wink:

Sztercsi!
Nagyon jó lehetett!Én is meghatódtam volna,tuti! :lol: :) :wink:
Már az én párom is érzi a picúrt,ha odateszi a kezét a hasamra!Mikor legelőször érezte,láttam páromon,hogy milyen boldog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mrsparis!
Én is a Rossmann-os Babydream olajat használom! :lol: És tényleg puha lesz a bőr tőle! :lol: :wink: Te napi egyszer kened magad vele?nekem van olyan nap,mikor elfelejtem és kimarad! :oops: :oops: :oops:
Film:Én is kutyabolond vagyok! :lol: :lol: El is sírtam magam,de csak óvatosan,nem akartam,hogy párom észervegye! :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Kkia!
Jobbulást Neked!Pihenj sokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Hahó Mindenkinek!

Ginuska: Gratulálok a diplomádhoz!Most már lehet pihenni! :D

Mrsparis: Csini a pocid,szépen növöget!

Trixi: Gratula a kukishoz! :)

Tilli: jó főzőcskézést,de azért ne erőltesd meg magad túlságosan!

Twinsmomma: arik a babyk!

Rbetty,Kicsike: Üdv! :D

Sziszkó: a MenDant én is ajánlom,anyuéknak oda van üdülési joguk és minden alkalommal megelégedve jönnek haza,ők nagyon szeretik.

Kép Hármasban:)
Vendég
 


Bobóbaba!

De jó hogy jelentkeztél. :D És örülök hogy minden rendben van.

Sztercsi!

Elhiszem hogy megkönnyezted az esti "akciót". Olyan jó érzés ha a párunk is kezdi átérezni az apaságot. :wink: És meglásd, ha sokszor így kommunikálnak akkor majd mikor a kicsi megszületik, meg fogja ismerni az apját. :wink: :D így volt ez nálunk annó A fiamnál. 1 naposan már felfigyelt apja hangjára és rögtön meg tudta nyugtatni a párom. :lol:
Már én is nagyon várom hogy újra átéljem ezeket a csodákat.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Lina!

Huha!! Neked is szép nagy pocid van. :wink:
Arik vagytok. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Én tegnap voltam a terhelésesen. Előző nap este elkészítettem itthon a koktélt, és jól behűtöttem. Így iható volt szerintem.
Ma meg már az eredményt is elhoztam, bár fogalmam sincs, hogy milyen... Nem tűnik túl rossznak, egy pár érték "csillagos" csak.

Bobo: Örülök hogy minden rendben van, sokat gondoltam ám rád, mégha nem is írok minden nap!!

Terhességi csíkok: Én is a dm-eset használom. Szerencsére nem lettek még csíkjaim, remélem így is marad!! :)
Én amúgy úgy voltam vele, hogy ezt használom, és ha esetleg úgy látom, hogy nem jó annyira mégsem, akkor megveszem a vichy krémjét. Arckrémben is vichy-t használok, az én bőrömnek ez a legjobb....

Sokat jár a fejetekben a szülés?
Én nagyon sokat álmodok mostanában, legutóbb pl. már pelenkáztam!! :-)

Lili

Kép
édi16
 
 


Sziszkó, az én férjem tudja, hogy nagyon sírós vagyok, ez így volt terhesség előtt is, meg most is így van, annyi különbséggel, hogy most akár egy reklámon is elbőgöm magam :oops: a Marley előtt mondtam Neki: tudod, ha sírok ne nézz rám és ne szólj hozzám! És tudja...fél szemmel látja, hogy bőgök, de ha vigasztal, csak rosszabb, mert akkor egyenesen tutulni kezdek :lol: :lol: :lol: ez van, anyai örökség :D

Az olajjal SZIGORÚAN minden fürdés után kenem magam! Bár anyukám sem lett zebra, nővérem sem, pedig ugye Neki 2 baba lakott bent. Remélem én sem leszek...de azért inkább elővigyázatos vagyok!
A Vichy amúgy szart sem ér már elnézést! Mármint a naribőr elleniek, az arckrémek nem rosszak, de én attól sem vagyok elájulva, ár-érték arányban legalábbis csúnyán alul maradnak egy - két olcsóbb termékkel szemben! Pl. az Avonos Maximum Body Makeover cellulit elleni krémnek a Vichy akármelyik terméke (kipróbáltam mindet) a NYOMÁBA SEM ÉR, árban meg van köztük vagy 3-4000 Ft különbség...

Na, lassan megyek anyuért! Sziasztok!
Vendég
 


Lina szia.
Szép a pocid,aranyosak vagytok. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok, koszonom a sok gratulációt !

Eszti,
aha, kozosen vesszuk át a diplomát a kiscsajommal :lol:
Nekem is sokan mondták, hogy igen okos lesz ez a gyerek, amennyit én tanultam....ráadásul olyan "finomságokat", hogy mikroekonomia, makroekonomia, pénzugy, adórendszerek........ :D

Monica,
már én is kérdezni akartam, hogy hol lakik a családod?

Twins,
biztos nagyon komoly UH készulék van ott Ausztriában, nagyon szépek a felvételek, aranyosak a babókák :D

Nita,
nekem is már "csak" 14 hét van hátra! :wink:
De biztos vagyok benne, hogy megszuletik még szeptemberben...
Rohan az ido.... :)


krémezés: én piros Garnier testápolót használok, meg néha J&J babaolajat, de nem nagyon szeretem az olajat, macerás, ha siet az ember,nem is szívódik be, úgyhogy azt csak ritkán, olyan 2 hetente 1x
En is néztem a DM-es terméket, de szerintem teljesen mindegy, hogy milyen készítményt használ az ember,nem muszály, hogy konkrétan terhességi csíkokra legyen, a lényeg, hogy jó zsíros legyen és rendszeresen kenegessuk a pocit!
Kulonben általában az utolsó pár hétben szokott elrepedni a bor... :roll: az ember már orul, hogy na, semmi, aztán az utcsó 2 hétben elojon :? - a barátnoimnél így volt!

Na megyek, mert készulodnom kell, megyek szulésfelkészíto tanfolyamra :lol: Most kezdek járni!
ginuska
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak nem érek rá.. Apus itthon van még a héten szabin, a barátnőm hozott szekrényeket ( mert több ruha van, mint amennyit el tudnék pakolni.. :roll: ), és végre az egylégterű lakásunkból már egy hálószobát leválasztottunk. Most kiszórtam az összes ruhát a szoba közepére és szelektálok, hajtogatok, mosok, teregetek.... Már a tököm tele vele, ráadásul már nem igazán tudok hajolni... :P :lol: Vagy a térdeim fájnak, mert vacakok az izületeim és anno a vívás sem tett túl jót nekik, ha ülök akkor Bencus rúgja a hólyagom, vagy a gyomromat, ha fekszem a hátam fáj. Szóval, mint egy 90 éves. De legalább nincs mindehez 50 fok. :lol: :lol:
főztem ma bolognai spagettit a család egyik felének, sajtostejfölös tésztát a másiknak. Előkészítettem a holnapi kaját ( trappista és füstöltsajtos tejfölös-tejszínes sültcsirke nyamii ), meg sül a padlizsánom a krémhez. Tegnap és tegnapelőtt cukkínit rántottam, meg palacsintát sütöttem. A fiatalúr a pocakban ezt rendelte.. :lol: :lol: 8.-án megyek védőnőhöz szerintem ha most is ugyan azt a súlyt mutatja a mérleg akkor sztem rossz és kész.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mrsparis: a pocak tényleg hatalmas. :D nagyon szép. :D

twins: éédesek az ikrek. :D Kis pufik már.

Striák: azon a véleményen vagyok, hogy aki hajlamos rá az a feje tetejére is állhat akkor is csíkos lesz, aki meg nem annak meg szerencséje volt. :) Nyilván sokat segít, ha folyton krémezve van a bőr, de a huszon heteknél van egy hatalmas pocinövekedés és ezt nem bizti, hogy a bőr is kellően gyorsan tolerálja. Nekem vannak csíkjaim. Meg van 2 gyönyörű lányom és lesz egy gyönyörű fiam is. A csíkok, meg le vannak tojva. :wink: :lol:

Megyek, mert apus ülne a gép elé.. Mindenkinek szép napot, amint tudok jelentkezem. :) :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!
Együtt tudok érezni veled. Br én 2 héttel ezelőtt álltam neki egy szekrénysor átrakodásának. Azt hiszem akkor vmivel könnyebb volt. Mi az egyik gyerekszobából(az volt a "gardrób") pakoltunk át a szekrénysort a hálónkba.

Csíkok: Sajna én is azt olvastam, hogy hajlam kérdése az egész. Nekem vannak már csíkjaim korábbról, azaz a derék és a fenékrészen. Hol híztam, hol fogytam, a bőröm nem követte.
De egyet megteszek. Kenek szorgalmasan. Hátha megúszom. Ha nem, akkor meg élvezem a bababőrömet.

Twins: Gyönyörűek a picik!

Lina! Milyen szép nagy pocid van. Akkor ezért szenvedek ma. Kisebb görcsök, szúrás itt-ott. Jön az újabb növekedési hullám :D :D Bár én 3 héttel le vagyok maradva tőletek.

További szép napot!

Sztercsi

Ui: Holnap végre délelőtt Jóga!! Délután meg a dokimhoz megyek. Szorítsatok!!!!!
Vendég
 


Jaj már akartam kérdezni azt a gmailes elérhetőséget,ha nem titok.
Vendég
 


Pattogobolha ezt a meló mennyiséget még olvasni is sok,bár én is ezt csinálom miután haza megyek,kezdődik a második műszak.
De jó is annak akinek közelebb laknak a szülei vagy van egy jó anyós.Legalább nem kellene minden nap főzőcskézni. :(
Szeretek főzni nem az a probléma,csak este 6-ra érek haza és utána már nincs annyira kedvem. :)
Tegnap este 9-kor még kuglófot sütöttem,nagyon jó lett :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Bobó, hála az égnek, hogy minden rendben! :)

Sünci, mi volt 4D-n? Képeket kérünk! :lol:

Twins, nagyon cuki a kis vegyespárosod! Tényleg milyen jó húsban vannak már! :)

Betty, drukkolok, hogy végre biztosra megtudd a babád nemét!

Azta Tilli, hogy bírod? :shock: :shock:

Csíkok: én sima testápolót használok (most épp Niveát), már ha nem felejtem el... :roll: :roll:
Irtó lusta vagyok, sajnos. :oops: :oops:
De se anyukám, se nővérem nem repedt, ami ugyan nem garancia rám nézve, de biztató. Majd meglátjuk. :)

Elhoztam a cukorterhelés eredményét: 3,4-4,9-4,7. Csak az éhgyomri cukor csillagos, de az meg határérték alatti, úgyhogy rendben van. :wink:
Vendég
 


Paris én nem kenem a hasam....mivel már olyan szép striáim vannak......letojom őket...... :( :D
bobóbaba örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!
Ginuska az is lehet egyszerre szülünk!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lina, priviben elküldtem a felhasználó nevet és jelszót a gmail-hez. A dokumentumokban van a táblázat, töltsd ki, ha gondolod! :wink:
Vendég
 


Pattogó,
nem egyszerű, akkor te sem tudsz pihizni egész nap. De finiket főzöl :D A képek a gmailen tök jók, édesek a gyerkőcök :lol:

A csíkokról nekem is az a véleményem, hajlam kérdése :) Nekem a hasamon nincsenek - egyenlőre, pedig nem nagyon kenem - és az előző terhességnél sem voltak :D ellentétben a fenekemen - hát van egy kevés narancsliget nálam is, ahogy Szilvaea írta 8)

Judy, tök jók a terheléses eredményeid! Az éhgyomri nálam is szokott alacsony lenni..

Betty, drukk péntekre :lol:

Bobóbaba, tök jó, hogy minden rendben!!

Sztercsi, vicces lehetett a "kommunikáció" :lol:

Csajok, van akinek szokott égni a gyomra? Nekem van mostanában ilyen tünet, ráadásul egyszerre már csak keveset tudok enni, olyan kicsi lett valahogy a gyomrom, nyomódik gyakran:cry:

SZép estét mindenkinek :!: :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


őzike nekem szokott égni,fájni a gyomrom.egyre sűrűbben......jah és még a gyomorsav is marja a nyelőcsövem.....brrrrrrrrr :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kicsike: együtt lakunk anyámmal és nagymamámmal, de csak én főzök. Néha hétvégén főz anyám, de általában max havi 1-2x Úgyhogy. Nekem kell főzni. A mosógépet széthajtom, napi 3-4-5 mosás megy, amit behajtok, a lányok kidobálják.. Örök körforgás. Na megyek is

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy Bobóbabával is minden rendben. :)

Nem tudom, Ti hogy bírjátok, de ez a hőmérsékletkülönbség megviselt minket.

Csíkok... Azok akadnak, pedig igyekszem kenegetni. Most én is Babylove olajat használok, de alig bírom kivárni, hogy beszívja a bőröm.

Till! 20 főre?! Az nem semmi! Be kell valljam, amióta terhes vagyok egyre kevesebbet főzök, de azért igyekszem.

Ajánlom figyelmetekbe, hogy az Auchanban 4+2 utántöltő Pampers popsitörlőkendő 2500Ft, szerintem nagyon jó ár.

Ti hol vesztek textilpelust, mert amiket én láttam, azok nagyon rossz minőségűek voltak.
pocok001
 
 


Ti gondolkodtatok azon, hogy milyen lesz 100 alá menni a visszaszámolt napokban? ;)
pocok001
 
 


Hát ez az, hogy nekem is vannak -ugyan halvány- csíkjaim, korábbi hízás-fogyás miatt, illetve mert versenyszerűen sportoltam, aztán hirtelen abbahagytam, de csak a fenekemen, meg a combomon, ezért figyelek oda annyira, bár a hasam nagyon rugalmasnak tűnik. Viszont marhára nem szeretném 27 éves koromtól takargatni a hasamat, meg egyberészes fürdőruhában feszíteni, ha nem muszáj, próbálok mindent megtenni, hogy szép maradjak terhesen is, meg utána is. Remélem sikerül! :roll:
Vendég
 


Pocok, én már nagyon várom!!! :D Eddig is mintha csak úgy elrepült volna az idő, szerintem innentől még gyorsabb lesz..! Észre sem vesszük és hipp-hopp anyukák leszünk (már aki még nem az :lol: )!

Ja, valaki kérdezte a tengerparti nyaralást: mi is tervezzük, Horvátország, Isztria! Szerintem semmi baj vele, én imádok autózni, meg a baba is, meg ahogy már írtam, nem vagyok "kényes" kismama és jó enne még egyszer kettesben nyaralni!!!
Vendég
 


Őzike, Nitácska,
nekem is gyakran ég a gyomrom.......a gyomorsav is marja a nyelőcsövem szinte minden este! Próbálok "kímélo" kajákat enni,meg egyszerre nem sokat, de nem mindig sikerul :oops: :oops: :roll: :D :D
Nita, igen, valószínuleg mi kezdjuk a sort a szuléssel :lol: Neked mi a másik idopontod? Gondolom nálatok is 2 idopontot írnak a terheskonyvbe?! Nekem a másik szept.24 :wink:

MrsP. Eszti,
én írtam a nyaralást, Horvátországot......én is imádok autózni, kirándulni, és nem vagyok én sem egy "kényes" kismama,úgyhogy ezért gondoltuk, hogy még utoljára elmegyunk kettesben nyaralni..... De szerintem ez nem a kényességen múlik! Van akinek problémásabb a várandóssága, vizesedik, nagyobb súlytobblete van és inkább nem vállal be egy ilyen utat! Ha így lenne, én sem mennék! Mi értelme lenne, ha kozben nem érezném jól magam? :roll:
De szerencsére minden rendben velem egyenlore, úgyhogy úgy néz ki elmegyunk :D , csak még a páromnak kell tudnia elszakadnia a munkájától :wink:
ginuska
 
 


Pocok én már 100 nap alá mentem...nagyon jó érzés!!!!!!!!!

textil pelust én az ASTI bababoltba veszek......a lényeg hogy ne magyar legyen...mert arról lecsurog a büfi meg minden.....tapasztalat........

Ginuska nekem csak egy időpontom van szept.29..... :wink:
kicsit most beparáztam hogy írtad MI kezdjük a sort a szüléssel...... :shock: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ginus, azért tettem idézőjelbe a kényest, mert nem feltétlen rossz értelemben írom, csak nem tudok rá jobb szót...de aúgy nekem van olyan ismerősöm, akinek még a "sz** is keserű" volt kismamaként és a mai napig hangoztatja, hogy UTÁLT terhes lenni :shock: :shock: :shock: én próbálom élvezni minden egyes pillanatát, főleg mert nekem sincs semmi égbekiáltó problémám, meg amúgy is, szerintem tök jó kismamának lenni!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na Nagymamán kipipálva, mint mai program. 8) :lol:
Annyira aranyos volt, elpityeredett, mikor meglátta az egész familyt együtt. :) :)
Holnap Nagynénémékhez megyünk palacsintázni. 8) :lol: Úgyvolt,hog bográcsolunk, de hát az idő betett. :x :?

Ginuska,Pocoknem válaszoltatok a kérdésemre! :(

Sziszkó
De megülte nem is kicsit. :oops: :shock: Úgy égett egész éjjel a gyomrom,alig bírtam aludni. :? Azt hiszem többet ilyet nem játszok. :roll:
Anyuék Pesterzsébeten laknak. :) A csomagszállítás pedig úgy lesz, hogy Charlotte meg Én (meg Noel :lol: ), repcsivel megyünk haza, a Párom meg Apukám pedig kocsival hozzák ki a cuccokat. Így kicsit macerás lesz,mert kell szállítólevél meg engedély, de máshogy nem tudtuk megoldani. :roll:

Betty
Sajnálom,hogy nem sokat tudsz hazamenni. :( Mi 1 évben 1x mindig hazamegyünk általában 2 hétre, csak most megyünk Balcsira is,meg vásárlókörútra, így lett 3 hét. :lol: Én imádom az itteni kajákat és nagyon hiányoztak már! Somlóit én csináltam otthon is, bár meg se közelítette az íze az itthoniét. :roll:
Pénteken bizti kiderül a neme már! :wink:

Tilli
20 főre. :shock: jesszus.le a kalappal.

Nekem az egyedüli tevékenység ami most nagyon nehezemre esik az a főzés. A gőz fölött állni meg nemtom...pedig amúgy szeretek főzni. Úgyhogy most annyyira jóó, hogy kiszolgálnak. :oops: :lol:

Kkia
JObbulást! :cry: :wink:

Eszti
Én is a Rossmannos Babydreammel kenem. :roll: Bár, nekem már "mind1" mert Charlotteról már vannak csíkjaim. :roll:

Sajnálom a Nagypapádat :cry: Én anniyra félek az öregedéstől. :oops: Annyi magatehetetlen öreget látok, és én nagyon nem akarok öreg lenni. :oops: :cry: Lehet hogy hülyén fog hangzani, de én max 70 éves koromig szeretnék éllni. :oops: :roll:

Eszti ti már nem fogtok kettesben nyaralni. :wink: :lol: :lol: Már 3an vagytok! :lol:

Bobóbaba
De jó,hogy minden rendben! :wink: Az sms pedig természetes, azért írtuk föl a telszámokat!

Sztercsi
Apa-Törpi kommunikálás
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lina
Szépek vagytok! :wink:

Bolha
De jó,hogy sok rucitok van! :lol: :lol: Nekünk még csak 1 pólója van Noelnek. :oops: Imádom a babarucikat vasalni, meg pakolgatni. :oops:

Textilpelus: én nem veszek, mert rengeteg van. :roll:
Vendég
 


Bobóbaba,
annyira örülök, hogy minden rendben odabent! :D Pihizgess!!! :D

Lányok,
köszi a drukkokat, túléltem a mai napot :oops:
(gyerektáborban segítettem, mert lebetegedett a kolléganő, és mára ebéd sem volt rendelve, mert kirándultak a gyerekek...úgyhogy főztem is, talpaltam egész nap, de most már érzem :oops:
Bekeményedett a pocim, nyomtam magne B6-ot és próbálok pihizni :oops: )

Striák:
FLP-s Aloe moisturising lotion :D nálam ez a nyerő :wink:

Orrvérzéssel hogy álltok? :roll: (nekem ma elkezdődött, alapból sose szokott, csak terhesség alatt...)

Mindenkit puszilok, most kidőlök :P Holnap majd jövök bővebben :P

tillidian
 
 


Eszti,
:shock: :shock: :shock: utált kismama lenni????
Persze.......vannak kellemetlenségek .....de akkoris.....hogy tudott ilyet mondani???? :shock:
Legalább fogná be a száját és nem hangoztatná!!!
:roll:
En nem találkoztam szerencsére ilyen "szuper" anyukával a kornyezetemben, hála Istennek!!!!

Eszti, tényleg, mi már nem kettesben megyunk nyaralni, hanem hármasban :D :D

Monica,
sorry..... :roll: Mire nem válaszoltunk????? Bocsáss meg, de nem emlékszem.......
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, most ugrik be!!!!!! a nevek :D a baba neveire gondolsz?? azt beírhatod nyugodtan, de megmondom oszintén, hogy azóta már másik két névben gondolkodunk,valahogy nem bírunk megegyezni a párommal.....úgyhogy ha nincs kedved sokszor átírogatni, akkor maradjon egyenlore uresen és ha végre dontunk :oops: , majd akkor beírod a nyilvános tábliba ...

Nitácska,
csak neked nincs másik idopontod, vagypedig Magyarországon nem szokás két lehetséges szulési terminust írni a konyvecskébe?
:oops: :oops: Bocsi, ha hulyeséget kérdezek, de nálunk mindig mindenkinek így szokott lenni
ginuska
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Monica, Bocsánat :) Ha nem nagy gond, én nem szeretném. Természetesen Ti meg tudjátok nézni a gmail-en.

Nitácska, köszi az infót!
pocok001
 
 


Gyorsan bekukkantok, ha a csemeték már felkeltettek :wink:

Köszönjük a dicséreteket!

Ginuska
Gratulálok!
Várjuk az UH-s beszámolót!
Utazás: ahogy érzed. Én most Salzburgtól elautókáztam Sopronig :wink:
UH ez Sopronban készült :wink:
Nekem csak egy időpontom van...

Monica
Ugye? Olyan jó anyukánál lenni :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is vásárolgatok ezerrel!
Milyen száálítólevél, engedély kell? :roll:
Én eddig mindig bepakoltam a kocsiba aztán mentem az autópályán...
Akkor se volt semmi, mikor Münchenbe mentem bevásárolni.

Tündér
Ikreseknek már a 28. hét környékén nem nagyon érdemes 4D-re menni :wink:

Betty
Azért az rossz lehet, hogy nem tudsz hazautazni. Én gondolok egyet, beülök a kocsiba és irány Sopron. Olyan 300 km a távolság :lol:

Gnemoni
Nálunk mindenknk a rendes cukorterheléses vérvételt csinálják. Állítólag az érzékenyebb, jobban kiszűri, ha gond van.

Kkia
Jobbulást!

Mrsparis
Én csak sima testápolóval kenem magam.
Azért a terhesség nem csak a feltétlen boldogság ideje :cry:
Nekem időnként vannak olyan napjaim, mikor azt kívánom, hogy lenne már vége... mikor a számig jön fel a sav, az összes belsőségemet szétrugják a gyerekek, mikor már nem elég a tisztasági betét a folyás miatt... szóval nehéz...
(Lehet a köveket dobálni rám! :cry: :oops: )

Bobóbaba
Vigyázz magatokra!

Sztercsi
Mi is szoktunk ilyent csinálni :lol: :lol: :lol:

LIna
Szépek vagytok!

Pattogo
Nem unatkozol :cry:

Őzike
Terhesgondozóban nekem azt mondták, hogy terhesség alatt szinte mindenkinél előjöhet a gyomorégés, a reflux. Én kaptam rá gyógyszert.

Pocok
Én azt számolom, hogy már ezt a hetet is túléltük. Ikreknél azért csak gyakoribb a korszülés :wink:

Till
Csak óvatosan!
Vendég
 


24. hét :lol: :lol: :lol:
Itt van a vetélés és a koraszülés határa :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nekem is van a környzetemben-értsd. család, aki a terhesség egész idejét szenvedéssel töltötte-azóta is hangoztatja, hogy milyen borzasztó volt ez a 40.hét és a szülés, annak ellenére, hogy a kölykeit imádja. Nem is akar több gyereket.

Orrvérzés: mostanában múlt el, hogy el ne kiabáljam. Nálam is csak a terhesség alatt jelentkezik ez a kellemetlen tünet. :?

Koraszülés: a 32. hétig ki kell húzni :!: :!: :!: Azután már igen nagy eséllyel egészséges baba születik ill. "tudnak a dokik vele mit kezdeni". Mostanság még nem sok esélye lenne a világban. A tüdő még nem érett. Szóval kitartás csajok és babák :!: :D

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok Lányok,

nálunk ezerrel megy a festés és felújítás + az utolsó előtti nap a munkahelyemen... :shock: nem nagyon volt időm írni. Jövő hétre nagyjából kész lesz a lakás, addig Anyukáméknál húzzuk meg magunkat.

Gina!
Nagy gratula az államvizsgához, ügyes vagy!! :D

Bobó!
Gondolom nagyon +ijedtél! :? Rémes lehetett, de az a lényeg, hogy nincs semmi baj!!!

nekem ezen a héten már nem először görcsöl a hasam. de leginkább fekvés közben este meg reggel. Olyan érzés, mint a menstruáció előtt. Nem annyira brutál, de azért ijesztő. Szedek mg+ca+zn -t, ez így egyben van, egy tablettában.

csíkok: én weleda olajjal kenem a hasam, de már egy repedés van is a hasamon. :( :cry:
amúgy a derekamon korábban is volt, tehát a hajlam megvolt.
:evil: ez zavar, de mit tok csinálni...

én jövő héten megyek terheléses cukorra, ha veszem végre a fáradságot és felhívom az asszisztens hölgyet... Istvánosok, nem jön vki jövő héten? :?: mehetnénk együtt :)

és természetesen: üdv az újonnan érkezetteknek!

Kép
screen
 
 


Jesszumpepi, nekem már csak 98 nap :?: :?: :?: Atyaég!

én már féééélek a szüléstől!

Monica,
persze mehet a színes tábliba a babanév :D Amúgy welcome home :P :P
De király lesz Nektek, Balcsi meg minden!

Mrsparis, tök nagy a hasad!!!!!!!! :) :)

Kép
screen
 
 


Striák: Látható, hogy mindenkinek más a jó, mivel más a bőre. Ki erre esküszik, ki arra... Az Avonos termékekről én is sok jót hallottam azon kívül is hogy nem drágák, de sajna én nem tudom használni őket, kiütéses leszek a termékeiktől. :(

A terhességgel kapcsolatban pedig: Nekem végülis semmi bajom, nem voltak még az elején sem kellemetlen tünetek. Most, hogy pihiznem kell a méhszáj miatt meg különösen jó, szóval tényleg nem panaszkodom. De mégis felteszem a kérdést magamban, hogy mi az, ami fantasztikusan jó benne, hogy van aki azt mondja hogy legszívesebben mindig terhes lenne... Én még nem jöttem rá, illetve nem találtam meg ezt a szuper dolgot. :( Vásárolgatás sem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Magamnak sem. Régebben is kész kínszenvedés volt elindulni ha vennem kellet akármilyen ruhát... Húúú, lehet nem is vagyok "igazi" nő????!!!! :shock: :? :lol:

Lili

Kép
édi16
 
 


én szeretek terhes lenni :) egy csoda, hogy egy másik emberke van a hasamban :D igazából felfoghatatlan.
+ mindenki örül, ha meglát :lol:

vásárolni csak szeretnék :P pénz hiányában sajnos ez a tolódik :shock:
azéé is remélem, hogy nem tervez előbb kikukkantani Maszatkám a nagyvilágba :lol:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!
Talán holnaptól már többször tudok jönni, akkor lesz gépünk, ha minden igaz. Ma voltam védőnőnél meg kaptam időpontot cukros vérvételre. Július 9-én megyek. :?
Én imádok terhes lenni, csak az idegeskedéstől megkímélhetne a kisfiam. :D Megbeszéltem vele, hogy nem szabad anyát meg apát meg mindenkit így ijesztgetni... :D Majd meglátjuk mennyire szófogadó. :lol:
Mrsparis: Szép nagy poci!
Monica: Üdv itthon. Kívánom hogy legyen jó időtök, és élvezni tudjátok az itthonlét minden egyes pillanatát!!!
bobóbaba
 
 


Sziasztok lányok!!! egy gyors bekukk....
Judy, Őzike: köszönöm szépen a drukkokat holnapra, már alig várom!!!

Monica, Twins: igen, én is nagyon sajnálom, hogy ilyen ritkán megyünk haza, főleg most, Iliasszal. De talán a jövő évtől megváltoznak majd a dolgok!!!

Bobo: Szuper hírek, bár már Sziszkó megnyugtatott bennünket előtte-mégis olyan jó volt a soraidat olvasni, hogy minden ok!!!
Pattogo: látom Te is nagyon le vagy terhelve fizikailag-azért ne vidd túlzásba, próbálj egy kicsit pihizni is. Bár tudom ez egyáltalán nem könnyű!!

lányok, később még megpróbálok írni!!!
üdv mindenkinek!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a jógáról. Hát mindenem kőszikla volt, ropogott itt-ott, szóval megdolgoztunk ma a tornán. De a Törpi élvezte.

Terhesség:Sajnos nekem is van az ismerettségi körömben olyan, aki végigszenvedte a terhességét. 15 kg szedett fel és az volt az első dolga, amikor már vmi miatt nem szoptatott, hogy kondizni járjon és ladhatja a fölösleget. Nem is lesz ott második baby mostanában, de lehet sosem. Bár tényleg vannak negatívumok néha, de ezekre jobb ha nem is gondolunk és a szép dolgokat nézzük. Mikor beszélgetünk a picivel.....

Till!Nem semmi a mit csináltál. Most aztán tényleg pihi!!!

Na most megyek, gyors ebéd Apának, aztán irány a dokibácsi. SZORÍTSATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!
Vendég
 


július 1.megyünk 4d.ultrahangra.Remélem jó lesz.A 15 hetes is jó volt csak akkor még kicsit soványka volt.Mostanra már felszedett egy kis súlyt és ráadásul nagyon virgonc kis pasi. :D
Sztercsi szórítunk de biztosan rendben van minden nyugi.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hát nem tudom Csajok, én mindent összevetve, akkor is szeretem ezt az állapotot. Mondjuk azt mindig leszögezem, hogy nem szenvedek. Persze vannak kellemetlenségek; folyás, előtej, súlyfelesleg stb., de akkor is egy kis élet növekszik bennem és ez leírhatatlan! Semmi máshoz nem fogható az eddigi életemben!

Képzeljétek 2 napja már megint hajnalban kelek :shock: de 5kor ám! :roll: Pisilés, aztán nem tudok visszaaludni...ma már elegem lett, negyed 7ig nézelődtem az ágyban, aztán felkeltem, kiültem a konyhába és nekiálltam megcsinálni a körmömet a szombati bulira. Ma direkt pörögtem megint egész nap, hogy estére jól kifáradjak és legalább 8ig alvás...!

Ma shoppingoltam is :D sminkcuccokat meg körmöscuccokat, jaj de jó volt! :lol:

Most még jön egy vendégem, aztán pihi. Nincs valami jó krémetek vagy jól bevált receptetek pigmentfoltra??? Tudom, én vagyok a kozmetikus :oops: de az ephelis krémhez, amit gyógyszertárban csinálnak állítólag hiánycikkek hónapok óta az alapanyagok :evil: VALAKI?
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!
Barnika kapott gyönyörű szép játszó szőnyeget........meg még rengeteg rucit!!!!!!!!!!

Ginuska itt M.o-on csak egy szülési időpontot adnak.max változik közbe.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,
dobsz képet a szőnyegről? :P

Paris-Eszti,
sminkcuccok, dejóóóó :lol:

Sztercsi,
naon szorítunk! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Screen,
lazíííííts!!!!!!! Ezek a görcsök muszáj, hogy elmúljanak!!!!! :roll

Twins,
dehogy dobálunk Rád követ! :P

Pocok,
tessék gyakrabban jönni! :lol:

Terhesség-dolog:
mikor Vackort vártam 26 évesen (és ugye azonnal összejött :P ), nem becsültem meg, sőt, nyafogtam, nyűgös voltam, és alig vártam, hogy vége legyen :oops: - ezután jött a 6 éves másodlagos meddőséges tortúra: tudjátok, hányszor köveztem meg magam gondolatban??? :oops: Mikor úgy volt, soha többé nem lehet babánk??? :cry:
Úgyhogy most megpróbálom megélni minden pillanatát, mert egy csoda, hogy ez még egyszer megadatott :D

tillidian
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap a temetés.Hát ami rossz volt nagyon a temetés tényétől eltekintve ,az az ahogy még a számomra vad idegenek és jöttek és puszilgattak és simogatták a hasam,ami sztem nem illő ilyenkor.Még a baráti köröm se simogat...

Igyekszem utána olvasni az elmúlt napok történéseinek és irogatok ahogy tudok.

Pussza
Vendég
 


Trixi
ölelés!!! :oops:

Hassimi :twisted:
én senkinek nem engedem, csak Apa simogathatja nomeg Vackorkám...ez a saját testünk, és mindenkinek azt mondtam: miért nem tapizza meg egyből a mellemet? :shock: A hasam is az enyém!!! A babát, ha előjön, annyit gyöntölhetik, amennyit csak hagyja magát, de utálom, ha tapiznak :oops:

tillidian
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: