Új privát üzeneted érkezett!

csajok.

fáj a buksim,meg hányingerem van :cry:
lujzedli

LAPTETŐŐŐŐŐŐ
lujzedli

Lujzi te kis hamis :wink: Erre utazol,mi?
Simi a kis okos fejedre :(

Kép
anyci

Lujzi, itt még valami lesz, figyeld csak meg!! :wink:
Egyhuzamba gyártod a laptetőket!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: :lol:

ja-ja,erre utazom
lujzedli

Csajok lelépek mert megyek barinőmhöz traccspartira,este jövök vissza addig termeljetek nekem ám :D Had vigyorogjak este rajtatok :D
Pusszantás!

Kép
anyci

Szija Anyci!
Aztán vidúúni áám!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na, most meg mindenki lelépett??

betty615

Én is, én is iwiw-elnék :D
Vendég

hali.

most értem haza,van valaki?
lujzedli

lujzi nézz rá az iwiw-ew :D
Vendég

oké, nézem
lujzedli

visszaigazoltalak. Honnan tudtad, hogy én vagyok?
lujzedli

Isten éltessen. Neked tegnap volt a szülcsinapod.

1981 az jó évjárat :D
lujzedli

Hát trükköztem, mert anyci megadta a nevét és írta, hogy az ismerősei közt be vagy jelölve. Innen már nem volt nehéz dolgom :D
Nem volt szülinapom Lujzi drága, egy hónap múlva lesz :)
Édesek a képeid :)
Vendég

JA,bocs,tényleg :oops:
Akkor megelőlegeztem. Akkor is jó évjárat a 81 :D
lujzedli

köszi.
lujzedli

Többiek? :(
Vendég

Na csajszikák
látom felébredtetek :lol: :lol:
Csibuc, olvastad a commentemet a blogodon? Mert írtam 8)

betty615

Én nem vagyok jó,drága?
lujzedli

Én is olvastam tegnap a blogodat. Olyan ügyik vaytok,hogy ilyet ti tudtok,én buta vagyok,és azt sem tudom,hogyan kell létreozni blogot,vagy mit. Meg velem nem történik semmi.
Most pl a nyulam a hátam mögött fekszik,és durcizik,hogy nem játszom vele,hanem nektek írok.
lujzedli

Lujzi
én is így vagyok... :roll: úgy írnék blogot...de miről? :lol:
Mindegy, jó így a csajszikat olvasgatni :wink:

betty615

Igen.Most én si szerkesztettem egyet, de miről írjak? Arról,hogy most a nyulam eszik? :lol:
lujzedli

:lol: :lol: :lol: Hát például... :lol: :lol: :lol:

betty615

Lujzi ha még egyszer ilyesmit kérdezel, megharagszom. Mijaz, hogy nem vagy jó? Hmmm? Már miért ne lennél jó? Kép

Betty: igen, most olvastam éppen, köszönöm a bíztatást. Közben megint írtam egy bejegyzést, ma du voltam a mens-ben és nagyon jó híreket kaptam :D
Vendég

Csajok. Tudom,hogy ti nem szeretitek,de mégsem omlik össze a forma 1:-) marad jővőre is a régi brigád!!!!!!!!!! :D
lujzedli

Csibuc: Sorry :cry: Nem akartam butaságot kérdezni.
lujzedli

Azt mondta a doki bácsi, hogy bár morfológiailag PCO-s vagyok, de a hormonértékek jók, a prolaktinnal és az emelkedett inzulinnal lehet mit kezdeni. Diétát folytassam és ne adjam fel, mert a vizsgálatok tanúsága szerint bizony volt PÉ-m :D Juhééééééééééé :D

Azt is mondta a dokker, hogy nyugodtan próbálkozzunk babával, mert simán összejöhet spontán is, csak ha bebabásodom, akkor irány vissza a nőgyogyi, mert hormonpótlást adnak (sárgatest stb.).
Madarat lehetne velem fogatni, egész délután vigyorgok. Kép
Vendég

Csibuc: ezek nagyon jó hírek..... Örülök..........
lujzedli

Lujzi, én régen berögzött forma 1 fan voltam, de már nem nézem.
Leszoktam róla, mióta elment Montoya :roll:

betty615

Csibuc, ez aztán a jóó híír!!!
Nagggyon örülök!!! :wink:
Most aztán mindent bele!!!

betty615

betty, lujzi: akármiről lehet blogot írni, hajrá :D
hijnya, úgy elkezdett esni az eső meg dörögni és villámlani itten nálunk...
Ahogy Kotlik Csöpi mondta a Csodacsibe c. feledhető rajzfilmben: Némán, leszakadt az éééééééééégggg :D
Vendég

betty: te fent vagy az iwiw-en?
Vendég

nálunk egész nap esik, árvíz is volt a városban :(
Betty: én Schumacher rajongó voltam, most csak szimplán ferraris, nem tudok nélküle meglenni. tavaly voltam a hungaroringen, nagy szívfájdalmam,hogy idén nem tudok menni, nincs rá keret :cry:
lujzedli

lujzi: én elnézegetem a forma 1-et, de nem mondanám, hogy utálom (nekem is schumi volt a nagy kedvenc) :D
Vendég

azért sem hargszok,ha valaki utálja, akkor is szeretlek titeket. egyébként sokmindenki csodálkozik rajtam,hogy szeretem, vezetni sem tudok :?
lujzedli

Csibuc, privi ment

betty615

betty,én is be akarlak jelölni iwiwen, ha fent vagy.
lujzedli

betty én is írtam :)
Vendég

itt vagytok,csajszik?
lujzedli

Lujz, privi ment

Csibuc, megkaptam

betty615

Sziasztok Lányok!

Nem vagytok semmik :lol: :lol: :lol: Ennyit írni! Alig tudtam elolvasni :wink:

Eddig nem volt semmi megérzésem, de az ultrahang után úgy érzem csajos lesz :lol: Egyébként a képen, de a vizsgálat alatt is keresztben volt a lába. Apa örülne neki, de a lényeg, hogy egészséges legyen. Neveken még nem gondolkoztunk.

Bocsi, hogy nem sorollak fel Titeket, de Mindenkinek mennek a drukk hegyek!!!

Melike gyönyörű a kislányod, de volt kitől örökölni :lol:

Kép
Kép
akella

Betty: bejelöltelek. Olyan szép vagy :) Ha csak fele olyan szép lehetnék,mint te,már elégedett lennék.
lujzedli

CSajok.
Nincs itt senki??????,
lujzedli

Jaj, Lujzi, köszi..ne bókolj, mert elpirulok :oops: :lol:

Szija Akella! :wink:

betty615

Te Lujzi, ne legyél telhetetlen! :lol: :lol: :lol:
Itt van mindenki ne aggódj! :lol:

betty615

Ez nem bók,tények. Csodaszép vagy...... :lol:
lujzedli

nem vagyok az, csak bezsélgetni akarok veletek.
lujzedli

Remélem Esthajnaltól nem fogunk kikapni, hogy így igénybe vettük a topikját... :roll:
De majd úgyis jelez, ha így van...
Itt legalább zajlik... :)

betty615

Biztos nem....... Szerintem inkább örül neki:-)
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?