Új privát üzeneted érkezett!

sarmi:bocsi,Jázit akartam írni!Ne szomorkodj!tejcsit még simán vissza lehet hozni.És nem is biztos hogy szemüveg kell Jázinak,még az is lehet kinövi.
Én is szemüveges vagyok,de nekem spec sokkal jobban áll ha szemüveg van rajta mintha kontaklencsét használok. :wink:
Esetleg örökölhette vkitől vagy mi miatt romlott a látása?

KépKép
lyndee

Sarmi! Sem Boginak, sem Gergőnek nem ő az apukája, ez nekem a második házasságom, 4 éve vagyunk együtt.

zsebi_baba

Susy: Habtapit én áttörlöm popsitörlővel.
bébic

Én a habitapit tegnap mostam ki, egy lavorba meleg mosogatöszeres vizet engedtem, abban darabonként átöblítettem, majd a fürdőkádban az egészet lezuhanyoztattam. Amikor a víz nagy része lecsöpögött, egy nagy törölközóre raktam ki az egészet, úgy száradt meg.

zsebi_baba

Zsebi, Bébic!
Köszi az infót! :wink: :wink:
susy75

Sarmi, sajnálom a nemhízást és Jázmin szemét is! Én iszom a görögszénamag teát. Én bioboltban vettem magot, 5 percig áztatni kell, utána 8-10 percig főzni. Elég car íze van. Én szoktam még hozzá főzni csalánlevél teát és édeskömény teát, összekeverem, így egy napi adagot kapok. Én felváltva iszom ezt és szedem az Urticát.

verzso

Zsebi: Első alkalommal én is ugyan így tisztítottam. :lol:
Asszem Zsiráf írta, hogy ő mosógépben mosta.
De mivel már össze van ragasztva, plusz ugye csak a felső felével érintkezik Bébike, így azt csak alkalmanként áttörlöm.
bébic

Verzso: Csalánlevél teát miért iszol? Az nem vízhajtó hatású?
bébic

Bejelentkezem..
Anyuméknál vagyunk, Bence elromlott... Egész nap sír, kivéve, mikor eszik és alszik. Az alvás alkalmanként 20 perc, éjszaka fél óránként kelek hozzá, nyöszörög, maszatol, forgolódik folyton.
A karomban nagy nehezen elalszik, de ahogy leteszem, már fel is ébred. Meghülyülök, nem tudom mi lehet vele.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic, nem emlékszem már, hogy anno hol olvastam ezt, hogy hogy kell elkészíteni, de ott írta, hogy ezekkel kombinálva hatásosabb.

verzso

habtapi:én nem hozok ki belőle sokat,sima melegvízzel áttörlöm és kész,vagy popsitölő..

solya051020
Káld

Lányok, használ valaki ilyet vagy ehhez hasonlót? Tapasztalatok érdekelnének...

http://www.brita.net/hu/jugs.html?&L=25
bébic

Verzso: Jaa, értem. Csak én úgy tudom, a csalánlevél tea vízhajtó hatású.... :roll: bár aztán lehet, hogy mással kombinálva más a hatása....
bébic

Bébic:passz

solya051020
Káld

Görögszéna tejserkentő mivoltát nem ismerem, de azt tudom, hogy amikor én ettem valamire...isssssszonyatosan keserű volt.

Egyáltalán ne aggódj a nemhízás miatt. Szokott stagnálni a súly a mozgás beindulásakor!!!

[quote]s írta:zarok az éjszakai kelésekre,ahányszor felkel,szoptatni fogom.

Sarmi! Ezt akartam javasolni! A legjobb, amit adhatsz Írisznek.

[quote]M írta:eggyet hogy adod neki???

Susy! Kinyomom a húsát, és összeturmixolom. Folyik, de kiskanálképes.

Habtapitisztítás: popsitörlővel.

Bébic! Mire jó ez a himcsó?

Kép
zölddisznó

Bébic, a More Milknek is egyik összetevője. (most láttam ott amit belinkeltél) :shock: :lol:

verzso

Na csók!

Gyors bekukk, reagálni nem tudok, ez a tékom web'n'walk mobilinternet úgy kakfosszar, ahogy van, már attól befontam a hajam, hogy betöltött az oldal :twisted:

Nyaralás eddig semmi extra, gusztustalan idő volt, ma már kicsit süt a nap, és ma van az első nap, hogy nem vagyok taknyos...

Csak pár napja nem tudok jönni olvasni, máris szinte kívülállónak érzem magam :( rohadt függőség :lol:

A kedvem nem a legjobb, eddig szinte csak esett meg fújt, sikerült kifogni szerintem az év leggányabb hetét... Tegnap mondjuk elmentünk Zalakarosra, fedett fürdőbe, de persze a rossz idő miatt millióan voltak, és szerintem a hely se a legjobb. Viszont Kobi nagyon élvezte a pancsit :)

Ja, Kobi: hát, most én mondom azt, amit Manna szokott. Meg se érdemlem ezt a gyereket... hihetetlen, ahogy tud alkalmazkodni. első két éjjel 10 körül felsírt, aztán nyomta reggelig, most már azt se, mintha otthon lennénk. Napközben vagy alszik, vagy nem, de nem nyűgös, és ha arról van szó, alszik útközben. Tegnap pölö 1,5 órát nyomta a dugig telt fürdőben a babakocsiban :)

Ja, és akkorát taknyoltam vele a medencéből kilépve, hogy még! Csúszott a kő, és elfikáztam Kobolddal az ölemben. Neki szerencsére semmi baja nem lett, én húzom kicsit a jobb lábamat, meghúztam a csípőm meg a térdem. :(

Kaja fronton is nagyon rendben van, kicsit borult a napirend, de nem bánja, ha arról van szó, akár 1,5-2 órát is csúszhat tőle egy-egy kaja.
És hát egyfolytában vigyorog. Tegnap az öltözőben mindenkit körberöhögött, ott olvadoztak tőle...

Na, most ennyire fussa, szerintem majd otthon felveszem a fonalat :)

Addig is utólag előre boldogot minden kis és nagy érintettnek!

amit viszont mindenképp:
Eszterke: Sziaaaaaaaaa!!!!!!!

Kép

Kép
gabilany79

Verzso: Jaja, de már ott sem értettem.... :shock: :D

Zöldi: Nagyon kezdek leépülni, beletelt pár percembe, mire rájöttem, mi az a himcsó... :lol: :lol:
Nemrég hallottam ilyen víztisztító cuccokról, de úgy tudom, a beépíthetők baromi drágák, ez meg állítólag pár ezer ft....csak gondolkodom rajta, meg infókat, tapasztalatokat gyűjtök, hogy érdemes-e ilyenbe beruházni....

Ja, mijaza rüttyűni? Lerántod a leplet? :lol:
bébic

na megjöttünk.

durva milyen meleg van odakint :shock:
mi meg jól beöltöztünk mert tegnap még tök hideg volt meg most amugy is féltem, és csak izzadtam.

na mind1.

dokinéni meghallgatta aszonta tüdőt tisztának hallja
torkát megnézte aszonta nem vészes, nincs semmi. ebből arra következtettem,h kicsi piros lehet, de így nem mondta.
aszonta ha rosszabbodna vigyem vissza,most nem ad semmit, a homeós izé meg calcium meg cvitamin mehet.
mondtam h kb 4napja van ez mondta h akkor már talán rosszabb lenne ha vmi lenne belőle de még igy is lehet szal figyelgessem és vigyem ha rosszabb.
a gépbe rhinitist irtak és irt fel kalciumot.
amugy én rhinitises vagyok (szénanátha) de nála azért nem hinném h az van inkább gondolom a tünetek olyanok és azért irta azt.

ja kutacs: megnézte most is és nem mondott semmit szal gnodlom ok, pedig a miénk elég nagy ah szoktam más babákéhoz hasonlitani.
téleg az mér baj ha tul gyorsan nő be?

hát remélem nem lesz rosszabb, ma megyek a schüssler sóért és abból is adok neki. 1-2 nap és gondolom kiderül lesz-e belőle vmi.

most megint egyedül elalvós-nemalvósat jáccunk félórája, eddig 2x félórát aludt ma hát nem viszi tulzásba de legalább nem tüsszög egy ideje (koppkopp) igaz azt eddig is inkább reggel csinálta.
köhécselés volt mikor hazajöttünk megint, elkezdetthason magyarázni és köhcselés lett belőle. ja meg csuklás. utóbbi napokban folyton csuklik :roll: ezt mondjuk nem mondtam dokinak.

nekünk olyat nem mondott mint bébicéknek h a nyálától lehet.

ja hozzátápit kérdeztem h elég-e napi 60 mert annyit eszik de 2 szopi közt és szte nem.. védőnő szerint elég. mindig ez van. szal lényeg h szte adjak v 2x 100at v eccerre legalább 200at neki legjobb lenne ha az ebédet kiváltanám. csak félek hakkor lecsökken a tejem ha kiváltok kaját.
aki már váltott ki kaját nem csökkent a teje?

na megyek fő a vadas :wink:

andy

ja lyndee micsoda kis vagyány krapek ez az arni és dejó pulcsitok van!

mi is tök jól jártunk, mert dokifelé uton hivott főnöknőm h megint hozott nekem rucikat a huga kislányától (már rengeteget kaptunk) és egy szatyorral jöttünk megint haza édes kis szoknyák együttesek majd teszek képet ha lesz időm:)

Kép
andy30

Hogy a tökömbe lett az alsó vonalzómon a kiskutyából alma :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
gabilany79

gabi

[quote]J írta:a, és akkorát taknyoltam vele a medencéből kilépve, hogy még!

nekem ez az egyik főparám (a sok közül:) h vhol elesek vele pl lépcsönkön

zöldi

én héjastul daráltam a meggyet ugy szürtem át 1. két nap 3. nap meg már át se szürtem. héja mér nem jó?
amugy uolyat kakilt megint tőle mint maga a kaja kivéve h ez a meggyes cucc nem piros hanem zöld lett

apa mondta h nem a meggyre allergia miatt köhög-e. de sztem az bőrreakció lenne inkább nem?

Kép
andy30

Gabi: Sziiiijjjjjjaaaaaaaa!!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jelentkeztél!
Hú, azért vigyázz magatokra nagyon! Remélem, most már jobb időtök lesz! Kiskobold meg egy angyal, hogy ennyire jól viselkedik! :D
Ja, a nagyonbaba vonalzók vicceskednek.... :lol:

Andy: Ez jó hír, hogy nincs megfázva meg nem beteg Regi!
bébic

Gagyi.
Rüttyűni...áá, még nem árulhatom el.

Kép
zölddisznó

Gabi, csak óvatosan! Várunk "haza"!!

Andy, de jó, hogy semmi baja Reginek! Hidd el, nem is lesz. Én is héjastul adom nekik a meggyet, eddig nem reklamáltak érte. (bár most Máté szinte semmit nem hajlandó enni, csak Frutapura alma-körtéjét :shock: :lol: )

Bébic, érdekes, de hatásos :lol: !(mármint a csalán)

verzso

Zöldi: Mármint a víztisztító cucc? Miért? Csak kivi vagyok, mert pro véleményeket már olvastam, érdekelne a kontra is....
Jó, akkor továbbra is türelmesen várunk, hogy majd kirüttyenjen a rütty. :lol:

Verzso: Nekem nem volt hatásos sajna... :(

Kicsi fiam majdnem másfél órája alszik....pedig ma még car idő sincs....hmmm, ennyire hatna a homeós koktél? :lol: :lol: :lol:
bébic

[quote] írta:n héjastul daráltam a meggyet ugy szürtem át 1. két nap 3. nap meg már át se szürtem. héja mér nem jó?

Miért ne lenne jó? Csak Hanna nem eszi meg.

Tök mindegy, mennyit eszik még a bébi. Hanna ma pl. nullát, úgyhogy a diétám ma 100 ml. almás körte és 100 ml kerti zöldségpüré ...eddig.
De van, amikor 3*100 ml ezt-azt is betermel.

Kép
zölddisznó

Mer gyaktilag semit nem szűr meg rendesen, csak csökkenti az arányát.

Verzsó! És ez mire jó? Mert hogy a nagy asztalt nem éri fel róla, az valószínű.

Kép
zölddisznó

Rütyülni: Kisbaba-gyerek seggét rázni, altatni, nyugtatni. Bingó?

Kép
Kép
lbernuska

Nekem a nagyizós hétvégékhez kellene, ezt tudnánk vinni magunkkal. Azt gondoltam így kicsit könnyebb lenne az etetés.

verzso

Gabi!
Irigylem Kobid alkalmazkodó képességét, a sz*r időt nem.

Zöldi!
Persze a cél alvás után etetni, de ez nem mindig jön össze. Ma pl. sikerült, de a céklafőzi így sem nyert. Aszem leveszem az étlapról. :-D

Andi!
Nem adsz túl sok homeós cuccot a lányodnak? Tulajdonképpen semmi baja, nem? Zsófi már kétszer volt náthás, csak az orrát szívtam és meggyógyult.

Kép
Kép
lbernuska

Gabi:sziijjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!jó h jelentkeztél :lol: :lol:

rütyülni:esetleg nem az lehet hogy gagyarászni a gyereknek?csak tipp

solya051020
Káld

sziasztok!

visszaolvasni még nem volt időm

voltunk védőnéninél:Réka: 9280gr és 68cm
ma már egyszer hasról visszafordult hátra pont a védőnéninél amikor azt mondtam, hogy még nem forog vissza:D

én vagyok nagyon nyomott és álmos, fáradtam kelek fel már reggel is:(
alszom a gyerekkel együtt....

mush: végül tettél fel képeket a járókáról?

cili, boci: Réka nem tud dönteni a fiúk között(nem azért mert, döntésképtelen)csak nem akar megbántani senkit.
ezért úgy döntött, hogy mindkét férfiút felveszi a táncrendjébe:D

megyünk sétálni, mert a közelünkbe a bababoltba végkiárusítás van még ezen a héten és minden 50%-al olcsóbb.

majd este vissza olvasok...
pusz

KépKép

Kép
orsimorsi

Valamelyik nap bealudt a Drágám szopi után és igy raktam be szopipárnástul a járókába!!! :lol: :lol:
Kép
susy75

Gabi!
küldök nektek egy kis jó idöt, hogy legalább nyaralhassatok egy jót!
Ès vigyi magatokra, nem kitörni a nyakad!!! :? :shock:

Zöldi!
Mióta Vini hasra tud fordulni, rengeteg kaja visszajön neki!!! Mindegy, hogy tejcsi vagy püré,de egyszerüen nem tudok mit tenni ellene. Szerinted is a hason fekvéstöl van??? Mert eddig is bukott, de a megérzésem, hogy a hasalástól még több jön!!! Sokszor 1-2 órával késöbb is minden a habtapin landol,gondolom azért mert hason nyomja. Nem kötözhetem le!!! Szerinted nem gáz??? :?: :roll: Ráadásul sokszor csak a hasán pörög,keze, lába a levegöben.
susy75

hozzátápink gyorsba:
krumpli kiköp nagy ívben
almával próbálkozunk, az ízlik:)

cili: asszem te mondtad,hogy felturbóztad a játszószőnyeget, mivel?
mert Réka kezdi unni az a pár játékot már rajta.

vera: nem tudom, hol lehet beállítani, de sztem a firefox bővítményeiből kell letölteni a helyesírás ellenőrzőt.

KépKép

Kép
orsimorsi

Suzy Dani dettó! Csak hason van el, és néha visszajön ez-az..., gyakorlatilag megszoktam!
Édesen alszik...

Sarmon Írisz egyáltalán nem hízott???? Jaj nagyon sajnálom, remélem sikerül vele "beszélned", hogy kapja össze magát és kezdjen el hízni! Jázminnak remélem semmi baja a szemével, és csak elővigyázatosságból kell a szemüveg!

Andy kicsit túlparázod, nem? Dani is néha sokkal többet tüsszög, de nem rohanok vele rögtön dokihoz (én is szénanáthás vagyok, azstmás is, apa is allergiás). Nyugodj meg semmi baja a kislánynak!

Gaby el ne ejtsd azt a kincset..., vigyázz magatokra!!! Nagyon kifogtátok ezt a szar időt! Péntektől tartósan 30 fok felettet jósolnak!

Orsi győzzön a jobbik fiú... :wink:

Céklafőzelék??? Pfúj, miért kínozzátok a gyerekeket?

Kép

Kép
dcili81

Orsi nem én voltam... :roll: , én kiszórom az összes játékot a közepére, estére mindenhol találok csörgőt, rágókát...

Danim is néha megunja, akkor kiviszem sétálunk, átmegyünk anyósékhoz, aztán mikor visszatérünk olyan hévvel kezd el játszani az addig megunt dolgokkal, hogy hihetetlen... :D

Kép

Kép
dcili81

gabi: én itthonról is azzal nyomom a netet mint te most...szted????
a hajamat is betudnám csavarni kétszer oda vissza (ha akarnám) mire betölt egy oldalt, ezért is nehézkes a visszaolvasás

KépKép

Kép
orsimorsi

Mai sétika a Gyopárosi tó körül :)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic,de-de!Egyre gondoltunk,csak a védőnéni nem ilyen táblázatoz mutatott hanem kis kártyákon kis kezeket,de a szisztéma ugyanez!

Zsebi,most már értem! :wink:

Verzso és a magtól több tejed lett!??

Lyndee,nem kell messzire menni,én is szemüveges vagyok,nem állandó,de messzire nem látok,meg vezetni,tvzni.Szóval tőlem örökölhette a rossz látást Jázmin. :cry:

Suzy Írisz is ha hason van meg a szőnyegen"játszik" sokat bukik,meg tejes-nyálat csorgat! :lol:

Cili:
[quote] írta:risz egyáltalán nem hízott????

NEM!!! :roll: :(

Aida olyan csinos csaj vagy,és a kissrác is olyan édes egy kölök,én nem értem az apját,hogy nem ragaszkodik hozzátok! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon. kuldjek neked olyan gorogszena magot? itt szinte minden nagyobb boltban lehet kapni, mint fuszert.
sajnalom, hogy nem hizott Irisz. remelem osszekapja magat a kiscsaj. de ne keseredj el akkor sem, ha majd kell neki egy kis extra tapi! azert 7 honapig csak szoptatni is gyonyoru teljesitmeny.

zoldi. sosem hallottam ezeket a szavakat! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bébic"][ írta:bébiccolor=red]Lányok, használ valaki ilyet vagy ehhez hasonlót? Tapasztalatok érdekelnének...[/color]

http://www.brita.net/hu/jugs.html?&L=25

Bebic. nekunk ketto is van(mert kicsik)! naponta hasznaljuk, amig nem tudjuk beszereltetni a mosogato ala a masik fajtat. en ebben atszurom a vizet forralas, fozes elott, meg a sterilizaloba is. azota kevesebbet vizkovesedik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.24 19:07-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: a tócsniba nyersen kell reszelni a krumplit és még jön bele fokhagyma meg fűszerek!!!! :wink: :wink:

Solya: hát nálunk ezt általában valami tartalmasabb leves (gulyás, ragu...) után szokták enni, vagy könnyű vacsinak!!!!

Susy: én olyan DM saját márkás nedves tisztítókendővel törölgetem át esténként!!! Ja és nálunk dettó ez a helyzet bukás terén. Mióta hason van többet bukik!!! :cry: :cry: Mondtam a dokinak és szerinte is a hasonléttől van!!!! :lol: :lol: Olyan édi Vinid van!!!! Kár hogy nincs lányom!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi: örülünk hogy beférünk a táncrendbe!!!! :lol: :lol: :lol: Egyelőre ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Danival fizikálisan nem tudjuk felvenni a versenyt, de igyekszünk!!!! :lol: :lol: Amúgy nem semmi méretei vannak a kis menyjelöltemnek!!!! Ja és örülök hogy jó fej anyósjelöltnek neveztél. Én már most megfogadtam, hogy nem leszek undok a fiam egyik barátnőjével sem. Engem szeretni fognak a csajok!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Sarmi: sajnálom a szopit!!! De ne add fel!!! Meg ha mégis tápszer kell, akkor sem dől össze a világ!!! Eddig megtetted azt amit meg lehet!!! Én most már minden nap összeteszem a két kezem, hogy tudok szoptatni!!!!
Vendég

[quote="sarmon"]A írta:sarmonida olyan csinos csaj vagy,és a kissrác is olyan édes egy kölök,én nem értem az apját,hogy nem ragaszkodik hozzátok! :roll:

Ez nagyon jól esik, köszönöm! :)

Amúgy említettem pár napja, hogy elhívott arra a 2 hétre, amíg anyuja távol lesz. Ma felhívott: csak akkor mehetek arra az időre, ha az elkövetkező 20 évre is maradok... Ezt így mondta. :? Annyiszor letárgyaltuk már. Ő nem jön velünk albérletbe, én már elfogadtam. Ő miért nem fogadja el, hogy nekem meg az nem megy, hogy oda vissza menjek az anyja lakásába!? Pedig nekem még okom is megvan rá. :( Szomorú ez az egész, úgy ahogy van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

suzy. nagyon edes Vinzent! meg kell zabalni, ahogy alaszik.

lyndee. Arni is nagyon aranyos a kepen!

orsimorsi. a minekrol meg nem tettem. majd teszek este. de olyan 8 oldalu, mint amit belinkeltem neked!

gabi. vigyazz magadra meg a volegenyunkre!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.24 19:11-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Anyukam megcsinalta ezeket:Szeles Charlotte tortáját és Cili Tiramisuját. azt uzeni isteniek voltak!

KépKép
KépKép
mush589

Kukucs, itt vagyok!!! :lol:

Először is: Eszterke SZIA!!! Danid nem semmi pasi! Örülök, hogy újra itt vagytok!!!

Edoci! Rólatok is jó volt hallani!!!

Elfelejtettem, kinek akartam még írni ... :? Legközelebb megint jegyzetelni fogok olvasás közben, olyan sokat írtok, de én ennek örülök!

Ja, isten éltesse az újabb féléveseket és a 7 hónapos Íriszt és Hannát!!!

Verzsó! Tibcsi produkció szenzációs, azóta elolvastam, hogy Máté is négykézlábra állt. Nagyon ügyesek vagytok!

Sarmi! Ne keseregj, ha ezután tápit kell adnod akkor is szuper, hogy gyönyörű kicsilányodat eddig szoptattad. És a szem-téma sem végleges. Olyan kicsikék még!!!

A kirándulgatós, alvós, játszós, vigyorgós fotók nagyon édesek. Ne kérjetek elnézést, hogy "bocs, ha sok voltam". Majd aki olvassa, eldönti, kíváncsi-e mindenre. Mindannyiunknak vannak rosszabb napjai, periódusai, szerintem jó kiírni magunkból, nyugtatásként meg jó gyönyörködni ezekben a csodaszép lurkókban!!!

Mi jól vagyunk, bár időnként magam is meglepődöm, hogy bírom. Tegnapelőtt pl. hazajöttem fél 3-kor munkából, a két gyerekkel elmentem bevásárolni. Utána irány a konyha, kétféle sütit sütöttem, a munkahelyemen még tegnap köszöntöttek. Utána Huni fürcsi, Zalán fürcsi. Huni kaja, majd újra konyha: gyümölcsleves, túrógombóc. És még a 10 órakor hazatérő apa is kapott valamit! :lol: :oops:
Egyébként Zalán nagyon nagy segítség, sokat játszik Hunival, tudom a házimunkát csinálni - kivéve, amikor nagyon anyahiáya van a drágámnak.

Hozzátápi: meggy, sárgadinnye, őszibarack, alma, ez a gyümölcs-repertoárunk. Krumpli, cékla, répa, brokkoli, cukkini, paradicsom, ezek eddig a főzelék-alapanyagok. Üvegesből kapott már 5 hónaposnak való húsost is, azt is megette. És még mindig bőven van cici, bár én úgy érzem, csökkent a mennyiség, kicsit fogok homeózni.
Huni többször négykézlábra állt már, hintázik közben, néha kinyomja magát teljesen és csak a tenyere, meg a lábujja van a földön, közben meg vigyorog. Aztán eldől oldalra és majdnem teljes ülésbe nyomja magát. Próbálom elcsípni egy fotó erejéig, de már huncut, olyankor nem csinálja. Viszont ma én is elkaptam egy.két jó pillanatát a sokból, itthon és játszótéren. Nem túl jó minőség, mert elég szar a telefonom.

Kép baba Kép hintán1 Kép hintán2

A héten szabin vagyok, megpróbálom magam utolérni a házimunkában, és talán sikerül gyakrabban jönnöm.
Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura, szép a kissrác! ;)

Jajj, Istenem képzeljétek. Szoktam írogatni a 20 éves kismamikhoz is. Az egyik lány írt ma, hogy nem jön egy darabig. A párja balesetezett életveszély állapot, sok órás műtét, 3 nyílt törés, bevérzés, Pesten van, altatják folyamatosan ne legyenek fájdalmai stb. :shock: 1 éves kislányuk van. Ó, Te jó ég! Néha úgy érzem, nálam rosszabb már senkinek nem lehet, de most nem kívánom magam a lány helyébe és imádkozom a értük, a párjáért, hogy jöjjön rendbe! :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?