Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem is pocsék éjszakám volt 3X hánytam :( Már kezdetem is aggódni, hogy nem e vmi betegséget kaptam el :?
A kávét nekem a doki reggelente ajánlotta is mivel a vérnyomásom néha vacakol, azt mondta napi 1-2 kávé nem árt!
Köszönöm a biztatást a hízással kapcsolatban :) de ma mégis elszomorodtam! Most jöttem meg a védőnőtől, és azt mondta ha birja a gyomrom heti 1-2 nap gyümölcs napot be kellene iktatni :cry:
Mivel amennyit hízok a 20. hétig az utánna min. megduplázódik :oops:
Nem tudom, hogy fogom e bírni, mindig éhes vagyok!!!
Cat-üdv köztünk!!!

Kép
Kép
bogaracska

van néhány képem ZSófiról :)
Kép Zsiráfókkal
Kép Szülinapos
Kép a Húsevő
pici76

Sziasztok!!

Jó rég nem írtam már, de most visszaolvastam mindent!
Üdv az újaknak!!

Hát nem unatkoztam az elmúlt pár napban...rég voltam ennyi dokinál mint mostanában...
Ami a legjobb, hogy találtam új nőgyógyászt, és így már meg is van hogy a Margitban fogok szülni (Heydienek a táblázatba).
Voltam vérvételen, ott minden renben... A vérnyomásom viszont tényleg magas, úgyhogy kaptam rá gyógyszert (de szerencsére kis dózisú és bababarát).
És ma a védőnőnél is voltam, rendesnek tűnik.
Munkahelyen még én sem mondtam el, várok vele még pár hétig...

Sophie

Kép
Kép
sophie007

Bogaracska, szerintem nem normális a védőnőd, már bocsi.. a gyerek nem vízből és cukorból áll.. és mit nem viszel be azt belőled fogja elvenni.. de ezt majd úgyis érzed kicsit később.. lábgörcs meg társai..
Egyél változatosan és mindent amit kívánsz, de mértékkel és sok fehérjét is!
pici76

Bogaracska, azt mondta a védőnő, hogy ha bírod. Ha éhes vagy, egyél!!! Legfeljebb nem csülköt, hanem 2-3 joghurtot :wink:

Pici, nagyon aranyos Zsófi! Ilyen zsiráfunk nekünk is van :lol: Nektek nem volt rajta egy zöld szalag fehér felirattal? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Zsófi nagyon tündéri, helyes kislány. Várja már a kistesót? :D
Hát megpróbálok kevesebb szénhidrátot enni, és esetleg vacsira csak gyümölcsöt, de az a baj, hogy este vagyok a legéhesebb :?
Sophie- gratulálok az eredményekhez!!!

Kép
Kép
bogaracska

Terhesvitaminnal kapcsolatban most elbizonytalanodtam :? A doki a folsavat már abbahagyatta velem viszont a vitamint egész terhesség alatt javasolta, de nem lesz ettők óriás bébim :shock: Úgy tudtam, hogy a 12.hétig kell naponta szedni, utánna lehet ritkitani.
Megkérdeztem a védőnőt is ma, ő szerinte a 20-22. hétig még naponta kell szedni utánna 2 naponta, most mit csináljak? :shock: A sok gyümölcs nem ad elég vitamint?

Kép
Kép
bogaracska

Siker!!!!dokim csak jövő héten van szabadságon, úgyhogy önkényesen bejelentkezem hozzá 1 héttel korábbra UH-ra ;-)

Sophie: látom, h ugyanolyan vonalzót választottam, mint a Tied (rég nem írtál, így nem láttam mostanában :wink: ). Nem zavar? Mert ha igen, kicserélem!

Pici: a húsevős kép díjnyertes!!!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Bogaracska: nekem a véfőnőm azt mondta hogy ő kifejezetten ellene van a terhes vitamin szedésnek a nyári időszakban, és egyek sok zöldséget-gyümölcsöt, és abból szedjem össze a kellő vitaminokat. Aztán ősszel majd a leletek alapján megnézzük, hogy kell-e kiegészítő vitamin. De azt is mondta hogy nem a terhesvitamintól lesznek az óriás bébik, bár nekem is ez a meggyőződésem, legalábbis párhuzamot látok a 2 között :P
folsavról nem beszéltünk, hogy meddig, egyelőre szedem a 600-ast, aztán a 12. hét után majd megkérdezem.
egyébként ez ugyanolyan, mint a többi, hogy ahány orvos/védőnő, annyiféle nézet.

Kép
szerencsemák

A nem émelygősöknek :lol: elkezdtünk a családi receptgyűjteményt felpakolni a netre. Még csak a receptek kb tizede van fent, de napról napra bővítjük. Ha érdekel Titeket:

http://haziasizek.freeblog.hu/

Brigi

Kép

Kép
hékás

ja igaz, hogy ahány orvos/védőnő annyi szokás.. de azért egy terhes nőnek azt mondani hogy egy nap csak gyümölcsöt egyen.. és mindezt azért mert hízott három kilót az első trimeszterben nálam ez kiveri a biztosítékot..
egyébként meg az esti gyümölcsevést mármint a késő estit nem ajánlják, mert sok gyümölcsnek magas a cukortartalma..

Zsófinak már elmondtuk hogy jön a kistesó, merthogy nem akarom túl gyakran emelgetni..és szokta is simogatni a pocakom, néha teljesen spontán magától ,bár még nem tudom igazán fogja e. mit jelent a kistesó... próbáltuk elmagyarázni neki hogy olyan kisbaba mint a két kicsi akiket jól ismer a baráti körünkből, és mindig itt lesz velünk mert ő is itt fog lakni.
Tegnap mondta este hogy kistesó anya pocakjában van és anya kisfiút szereti, Zsozsó meg kislányt szereti.
na ezt nem tudom hogy honnan szedte :shock: kérdeztem tőle apa mit szeretne, erre azt monda Apuci is kisfiút szereti..
Nagyon édi volt :)

Sophie, eddig nem volt soha magas a vérnyomid? összefüggésbe hozták a terhességgel, vagy csak véletlen egybeesés?

Hékás, nekün knem OTPs van :wink: :lol: hallottam hogy ott is ez a kabalafigura :) nálunk a nagyszülők kapták gyógyszerügynököktől, és mivel kereskedelmi forgalmba még nem láttunk ilyet, bíztattam a nagyszülőket tuti ami biztos addig szerezzenek be minél többet amíg van :) most 4 zsiráfónk van, ZSófi így hívja őket, és ezzel alszik, meg bogarássza az orrát ha fáradt és nyűgös, nálunk ez a cumi pótlék. Szerencsére már nem rágja a fülét, szarvát, de egyiket beldobta a placsinta sütőbe és megpörkölődött, a másiknak szétrégta a szarvait, így nagyon örült az új ZSiráfónak a szülinapján :)
pici76

Na, hogy tudod, hogy nekem honnan van :lol: :lol: :lol: :lol: Ami jó, hogy az összes csaj kapott nálunk, és van, aki bent tartja. Amikor Marcival bemegyünk, legalább van anyán kívül ismerős arc. Bár az illata nem olyan, de legalább felismeri :lol:

Pici, ezek után muszáj megkérdeznem, TE mit szeretnél? Merthogy mindenki fiút szeretne a családban :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szcsm, a húsevőt én vegyes érzelmekkel nézem, mivel szerintem is nagyon édi, mint egy kiskutya :) ugyanakkor én vegetáriánus vagyok , a halálom amikor valaki ropogtatja a porcot és csontot rág.. de ZSófi valóban nagy húsevő, és imádja rágni a csontot :lol:
pici76

Hékás, nem tudom mit szeretnék, egyik nap kislányt, másik nap fiút..
Inkább lányos anyának gondolom magam, lányt mindig is akartam.. de azért csak jó lenne valahol megtapasztalni milyen egy kisfiú
Fene tudja..
Még jó hogy nem nekem kell döntenem :)
pici76

Bogaracska
Szerintem sík hülye a védőnőd..heti 2 nap gyümölcsnap??????? Na majd attól fogsz szépen hízni, mert sok-sok cukor van benne...és tök baromság a kilókkal ennyit foglalkozni..nekem pl tuti több kilósak lettek a melleim, Bonival is vizesedtem rendesen..és igen híztam 30 kg-ot, pedig diétáztam (terhességi cukorbetegségmiatt)..de le is jött szülés után rögtön 5 kg maradt csak plusszban..szerintem egy terhes nő egyen azt amit és amennyit kíván és jól esik neki..van elég parázni valónk, szerintem a súly a legeslegutolsó a sorban..a gyereknek semmi baja nem lesz, ha nem 7 hanem 15 kg-ot hízol..jó hogy nem mondta hogy fogyókúrázz..ekkora hülyeséget..bocs, de annyira fel vagyok háborodva..majd meglátjátok milyen hülyék az egyes védőnők..pl a szoptatásnál..minden áron szoptatni..nem érdekli őket, hogy tudsz-e van-e tejed, mint a mumus, szoptatni, szoptatni..áááááááááááááááááááááá..
Na szóval egyél amennyit akarsz..és ha kívánsz vmit, az a babának is jól fog esni...

Én pl tök édesszájú voltam..hetek óta rosszul vagyok az édességnek még a gondolatától is, meg a földimogyoró szagától is..én a nagy édességimádó nem eszem édességet..mert pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj..viszont mindne jöhet ami paradicsomos..leves, spagetti, a zöldség stb...érdekes..

és jelentem tegnap JÓL voltam délután.még a játszóra is le tudtam menni..rosszullét semmi..ez monndjuk a sok kólának köszönhető..egyedül ez használ.

Vitamin
Úgy tudom folsavat végig kell szedni, ez kell a baba fejlődéséhez, de pl én megmondtam a dokimnak, hogy kipróbáltam 2 féle terhesvitamint, egyiket sem bírtam és átmenetileg abbahagytam...nyáron úgyis annyi gyümi és zöldség van, nem?

Tök aranyos Zsófi..már kész nagylány!!!!!!!!!!!!!

Kép
dytt

Tőlem nem kérdezte senki, de én kislányt szeretnék!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon :D

Kép
dytt

Dytt, Dorinát? :lol: :lol: :lol: :lol: Én is lányt szeretnék, de szerintem megint fiunk lesz.

Hogy rákattant mindenki a paradicsomra :lol: Most paradicsomosat fogok én is enni, már melegszik a töltött paprikám :wink:

Pici, igazad. Apa már eldöntötte, amikor elindította a sereget :lol:

Ettől a csontrágástól én is irtózom, pedig én húsevő vagyok. Gyerekeknél édes meg aranyos, de amikor felnőtt csinálja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nekem egy csomó hús szokott maradni a csirkecsonton, mert én ugyan le nem rágom... anyósék meg igen. Én meg azt sem tudom, merre forduljak olyankor, nehogy visszajöjjön az ebéd :cry: mondjuk én túl finnyás vagyok egyébként :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Bogaracska! Szerintem is egyél ami jól esik!!!!! Pláne ha rosszul vagy, hánysz, nehogy már még diézázz nekem! :twisted:

Csajok! Azt gondoltam a múlt héten, hogy tök jó, mert múlik az émelygés és a sav. Most meg napról napra rosszabb megint. Miért van ez????? Már beszereztem homeobogyót is a problémámra, de sz...rt sem ér. Marad az állandó evés. Mindig csak néhány falat és attól jobb.
Amúgy terhes vitamint én sem szedek. Egyrészt így is napi 3x 6-7 szem egyéb beszedendőm van, másrészt Gravidát vettem amitől olyan hasmenésem volt, hogy csak na.....Szóval önkényesen felfüggesztettem a vitamint. Eszem sok gyümit aztán csókolom!

Ma beszéltem a védőnővel is, mert lassan oda is kellene mennem, de ugye szobafogságban vagyok. Rendi volt azt mondta, ha továbbra is feküdnöm kell majd kijön ő.

Zsófi! Ki a védőnőd?

Pici: Irtó cuki csaj ez a Zsófi! Nekünk Fánikánk van (3 példányban) ami elengedhetetlen alvási kellék. :wink:

Lelkiekben készülök a holnap délelőtti uh-ra! Szorítsatok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen tovább feküdnöm!

Kép

Kép
somaanya

Tudtam, hogy valamit elfelejtek. Meg akartam mutatni Nektek, hogy hogy a legkényelmesebb tele pocakkal mesét nézni...
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jópofa MArci, nem borult ki belőle? :) Zsófi a babájának a fürdetőkádjába préseli mostanában bele magát, és amikor próbál felállni beszorul, és akkorákat esik mint az ólajtó :lol: szerencsére a szőnyegen :wink:

Köszönjük Zsófi nevében is a dícséreteket :oops: :)

Somanya szorítok nektek holnap. Ha nem vérezgetsz talán már felkelhetsz. MIkor indul az Erdélyi túra? Hétvégén? Ha rendben vagy becsatlakozol mégis?
Én is megyek reggel 8 ra a dokimhoz. Most lesz az első vizitem nála.. bár apóstól már szerintem tudja a részleteket :)
pici76

Pici! Erdély hétfőn indul és ha nincs hematóma és a doki is engedi csatlakozok. Ha nem akkor maradok itthon egyedül. :cry:

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Gyorsan átlapoztam megnéztem a képeket!

Nagyon édik a gyerkőcökről a képek!!!

Na akkor én is teszek, nehogy már kilógjak a sorból!!!! :wink: Kép kedvenc képem most Kép Kép

És már ekkora a pocakom....

Kép
Kép tesóról uh

És akkor .....

ma voltam dokinál. minden rendben van. van szívdobogás is. szépen növögetett a két hét alatt...CRL 14 mm 7/8 hetesnek látja így a doki.
Védőnőhöz holnap kell mennem.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bocsi, kicsit homályos a kép, mert a képet fényképeztem le.
De szerintetek a petezsák mögött lévő paca az mi?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

kész a borsóleves fincsi lett :)
vagy az most nem megy?

Nekem a frissen facsart káposztalé teljesen rendbehozta a gyomrom pedig nagyon fájt (eddig is sok volt a savam + szerintem nyitva volt a gyomorszáj is) és olyankor nekem is olyan érzésem volt h ennem kell, hogy éhes vagyok

A legjobb a gyomornak és nem fúj fel!!!!

Móni
KépKép
reunion

Aztaaaaa, Mary, mekkora hasad van! :shock: Fogadjunk, hogy Reunionnak nincs ekkora a két aprósággal :wink: :lol:

Tényleg homályos a kép, én nem tudom még azt sem, hogy mire gondolsz :lol:

Bogi nagyon aranyos, kész hölgy már!

Frissen facsart káposztalé??? Nem is hallottam még róla :? A borsóleves király, jöhet :lol: Úgysem esett jól az ebéd, szinte csak kölesgolyót majszoltam helyette. Most megyek megfőzök holnapra, mert délelőtt UH meg vérvétel lesz.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kávéból nekem a napi egy még mindig megvan, sok tejjel, kevés kávéval. Az én vérnyomásom baromi alacsony, de ezzel eddig csak (és ezt most le is kopogom) csak egyszer volt gondom. Három napig folyamatosan szédültem és hányingerem volt, mindenféle dokihoz jártunk, mire az egyiknek eszébe jutott megmérni, horrorisztikusan alacsony volt, vmi 80/..., nem tudom, az alsó értékre már nem emlékszem. A pulzusom meg mindehhez mindig 90-100 között van. De én amúgy jól vagyok, csak azt pl. megérzem, ha a kávé elmarad...

Mary - kiscsaj tüneményes, meg a kistesó is :) a pocód tényleg jó nagy! Rajtam még mindig alig látszik...bár legalább most már olyan, mintha lenne némi változás.

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Meg Marci is tüneményes!!! Még mindig :D
ez az előbb lemaradt, de a véleményem változatlan vele kapcsolatban 8)

Kép
heydie

Bogaracska!
A te védőnénid tényleg beteg4
A heti két gyüminap még nem terhesen is sok. Ne foglalkozz vel. Egyél sok teljes kiörlésű cuccot a fehér lisztesek helyett, csökkents a szénhidrátot és ennyi.

Pici!
Zsófi nagyon aranyos a képeken.

Brigi!
Én bizti használni fogom a recept gyűjtemyényed.
A csirkehúst- még a combot is- csak késsel villával vagyok hajlandó enni. Nekem már attól áll a szőr a hátamon, hogyha meg kellene fogjam kézzel… Nem kicsit vagyok hülye.
Jó sok játéka van a fiadnak

Ollem!
Tényleg nagy pocid van már most. Bogi nagyon szép kiscsaj.

Végül a rossz hír: hát jól megvágtak a vizsgán. Nem baj, majd jövő héten újra megpróbálom, remélem lesz vizsgaidőpont.

Kima
Kép
Kép
kima75

Na, reagálok még, csak telefonom volt :D

Bogaracska - ez a védőnő sztem sem 100-as, ahogy Kima is írta, egy olyan szervezetnek is megterhelő a heti 2 gyümölcsnap, ahol az illető nem is kismama, hát még így...
Én is úgy tudom, h a vitamint a 12. hétig kell szedni, nekem is azt mondta a dokim a múltkor, h addig szedjem, aztán a továbbiakat megbeszéljük majd az UH-n. Én is a gyümölcsökből tervezem nyerni majd a megfelelő vitaminmennyiséget, nyáron tuti...

Kima - sajnálom, jövő héten jobban drukkolunk ;)

Pici - nagyon jók a képek ;)

Kép
heydie

Frissítettem a táblát, betettem Katit és Henyát, meg Sophie-hoz beírtam a kh-t. Mást ebben a körben nem kellett betenni/módosítani, ugye? Ha mégis, akkor sikítson nagyot :D

Kép

Kép
heydie

Na, most hogy én vagyok, milyen kihalt a fórum :D nem is mondtam, még a múlt héten felhívtam a dokimat a hajfestéssel kapcsolatban, most péntekre kaptam időpontot a fodrászomhoz. Én jelenleg szőke vagyok, de már csak 2 napig, visszafestjük a hajamat barnára, és akkor a terhesség alatt nem kell majd járnom, mert nem látszik ha nő le. Ezt találtam ki magamnak :)

Kép
heydie

Na, már vagyok én is. holnapi ebéd kész, gyerek nem akar aludni :twisted:

A doki mondta, hogy nem ajánlja? Én ezeket igyekszem betartani, mert tesóm lánya koraszülött lett, és nem akarok kockáztatni. Hátha a mi águnkon van valami génhiba :?

Annyira jó, hogy ilyen sokan vagyunk. De elég sokan jó régen jártak erre. Pl Twist is...

Kima, majd legközelebb tuti sikerül. :wink: Hogy őszinte legyek, nekem kiment a fejemből, a védőnővel voltam elfoglalva, így lehet, hogy rajtam múlott, bocsi :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Nem rajtad múlt :D Egy akkora bénaságon vágtak meg, hogy csak na. De nem baj, majd jövő héten, vagy majd 3.alkalommal. Végülis 5X lehet próbálkozni :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Igen, tényleg vannak jópáran, akik elég régen voltak már felénk... :?
Twist, Mandi is hallgatásban van...Kissgiziék meg vajon meddig nászútolnak? Remélem mindenkivel minden oké!

Olyan álmos vagyok, pedig miután reggel elküldtem az első hsz-t, még visszafeküdtem aludni. Sztem most is simán tudnék horpasztani, de lassan készülődök, várom a páromat, ma vele megyek moziba :D

Kép
heydie

Heydie :lol: :lol: :lol: :lol: Ebből lesz barna? :lol: :lol:

Kima, mit rontottál el, ami ennyire alap? Emlékszem, én még csak tanultam vezetni, amikor az oktató rájött, hogy nem nézem a táblákat. Mondta, hogy most útközben találja ki, hogy merre menjünk és majd mindig mondja, ha kanyarodni kell. Igenám, de Pesten van egy olyan út, ahol szépen mész, melletted a villamos, és az út is folytatódik, csak az autóknak behajtani tilos van. Nem mondta, hogy kanyarodjak, hát én behajtottam :lol: Na onnantól 5-6 órán keresztül messziről mondanom kellett, hogy milyen táblát látok :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csáó

Megjöttem.Itt is minden oké.Kaptam DVd-t meg fotókat.MÁr meg is néztük.:)A kombinált teszt eredménye negatív.Volt keze lába!!!!!És nem végtagkezdemény(hülyebarom másik).
Ami kicsit zavar, bár azt mondták ez tök átlag érték, hogya tarkóredőt 2mm-re mérte.Tudom hogy 3 alatt jó, meg Ők is mondták hogy ez átlagos eredmény, de mindenhol mindenkinek ilyen 1.3-1.8 között van....

Na mindegy szerintem ezt most túlparázom, mert az orrcsont is látszott teljesen, meghát a kombi teszt is jo eredménnyel lett meg.
kriszti1976

Kriszti, NYUGI!!! Ha 3-ig normaérték, akkor a 2 tökéletes. Még a 2,9 is az lenne, hát még a 2. Ne parázz, örülj neki, hogy minden oké, hogy a teszt negatív, hogy van keze-lába, és hogy láthattad megint ŐT :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi - igen :D gondoltam ezen felbuzdulva már én is magamról rakok be képet, meg aztán hétfőn UH után tervezek majd pocakképet is (még ha nem is látszik majd h az egy pocakfotó, de hát 12 hetesen illik már valamit), aztán akkor majd barnán reklámozom magam :D alapból barna vagyok, 4 éve szőkültem ki, a hajamnak is jót fog tenni, ha egy ideig nem piszkálom :D

Kriszti - én is aggódnék tuti, de csak azért, mert egy igazi paragép vagyok. Úgyhogy neked most azt mondom h nyugi, hiszen minden eredményed tökéletes, orrcsont is van, mondták vna, ha gáz lenne! :)

Kép
heydie

Kriszti: de jó, hogy már moziztatok!!!! És most már tényleg fejezd be a parázást!!!!!!!

Heydie: a hajfestés nekem is dilemma, de mivel 3 havonta járok, így terhesség alatt először ez a 12. hét után lesz, elvileg 2 festéssel megúszom a dolgot. Határozott igent vagy nemet egyébként még nem kaptam senkitől ebben a témában. Tény hogy a védőnő a hennát javasolta.

Kima: sajnálom a vizsgát, de majd legközelebb...

Ollem: az a pocak nagyon szépen gömbölyödik! az enyém szerencsére még nem ekkora, így még titokban tudom tartani a dolgot a kollegák előtt. Szerencsére néhány kosztümöm is rámjön még.

na, megyek telekonfernciálni...most csipogott be, teljesen elfelejtkeztem róla :roll:

Kép
szerencsemák

Szcsm - nekem gyorsan nő a hajam, úgyhogy én gyakrabban jártam fodrászhoz, és nem szeretem, ha már nagyon le van nőve, úgyhogy ez egy jó megoldásnak tűnik. Nekem a doki és a védőnő is azt mondta, h jól szellőző helyen lehet...úgyhogy pénteken elmegyek és letudom a hajfestés-kérdést a hátralévő időszakra.

Kép
heydie

Nekem melír volt benne, aztán mikor elkezdtünk próbálkozni, én is visszafestettem az eredetire. Most kb olyan, mint volt.

Én megint éhes vagyok :oops: De most már megvárom apát a vacsival... Főleg hogy azt sem tudom, mire vágyom :?

Pocakfotó nekem minden hó 2-án van :lol: Csak hogy tudjam nézni a változást rendszeres időközönként

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

bekukk es probalik visszaolvasni :lol:
Vendég

Befejezem!!!! :D :D Ha nincs baj keres az ember :)

Most olvastam itt a neten több cikket meg hozzászólást és tényleg a 3 mm alattinál nincs semmi azt írják.
kriszti1976

Rólam kedden készült az első sztárfotó, mondjuk még ruhában domborítok, de feltett szándékom, hogy hetente dokumentáljuk a növekedési folyamatot (persze lehet hogy ennek semmi értelme, de amikor kitaláltam jó ötletnek tűnt) :P

Én most meggyet eszem, mert a vacsora csak este 8kor kezdődik, azaz 9 előtt nem jutok kajához. Pedig 1 óra múlva tuti farkaséhes leszek!

A fodrászomat akkor majd megkérem, hogy nyisson ablakot amikor ott vagyok, amúgy meg este járok, akkor már más nincs ott, így nincs vegyszerszag. no persze előtte kikérem még néhány szakértő véleményét ;-)

Kép
szerencsemák

Ja és még nem is dícsértem agyon azt a kedves Orvost aki csinálta az Istenhegyin a mérést:Bátorfi József Dr. Na ilyen orvosok kellenének magyar egészségügybe!Sajnos szülést nem vállal, pedig lecsaptam(volna) egyből rá :D

Asszem legközelebb is oda megyek uh-ra mégha fizetni is kell érte mert megérte!!!!!

Mondtam neki is: jaj ez nemmagas? Azt mondta egyáltalán nem, ez normális érték.

És közben sokat nevettem, erre a kicsi nem reagált, aludt tovább.Azt mondja a doki: Úgy látom hozzá van szokva a nevetéséhez, mert nemriad föl rá :D

Avérvétel eredményét m,eg külön biológus elemezte ki, és elmagyarázta hogy nagyon alacsony rizikófaktor jött ki minden alapján, ezért negatív a lelet.Jaj és olyan képet kaptam amin mosolyog!!!!!!!!!!!!!!Biztos már rajtam nevetett bent, hogy én gurguláztam a nevetéstől :D :D :D Igen mert csiklandozott.

Amúgy azt írták róla meg egy másik dokinőről hogy jók nagyon ebben a mérésben!

Most már csak egy fogadott orvost kellene keresnem.

Mondtam nekik hogy tegnap egy sztk-ban 1.5-öt mértek, de erre azt válaszolták hogy ők a legmodernebb gépekkel dolgoznak és tényleg ilyen plazmán ment a műsor:)

Ja igen és szívhang is volt kihangosította és a DVD-n amit kaptam, azon is hallatszik.Tényleg meg is nézem most még egyszer :D :D
kriszti1976

Kriszti, Te benne sem vagy a táblában? :shock: Különcködsz, vagy mi? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Leírom, de nem röhögni. Mondja a vizsgáztató, hogy álljak be két autó közé, ugye a padkával párhuzamosan. Itt két dolgot csesztem el. egyik: én jobban tudok tolatva beállni, de ezt lányos zavaromba elfelejtettem és előrefelé álltam be, ami nem volt valami fényes, de nem ezen buktam. Hanem ahogy igazítottam az autót a második tolatásnál nem néztem hátra, csak a visszapillantót használtam. Vizsgán pedig az bukta. Ott a fejeddel kell hátranézni. Nos nem baj, talán jövő héten ügyesebb leszek.

Kriszti!
Ha a kombi teszt eredménye negatív, akkor ne izgulj. Különben is a kettő az jó érték.

Kima
Kép
Kép
kima75

Szcsm - a jövő héttől én is hetente tervezem fotóztatni magamat, ha máshol nem, akkor a képeken hátha látszik majd a változás :D sztem jó ötlet, én támogatom a buzgóságunkat 8)

Kriszti - felvarázsolhatnád nekünk is azt a képet, pláne ha mosolyog, nagyon édes lehet, én meg nagyon kíváncsi vagyok :D

Kép
heydie

Ja, Kriszti - táblába nem akarsz bekerülni? 8)

Kép
heydie

Nagyon edesek a picurik! :lol: A csirkecsontos kep zabalni valo... :lol:

A gyumolcs nap nalam bejon neha, bar teny, hogy a kismamisagnal annyira nem szoktak "fogyokuras" tanacsokat osztogatni. Bogaracska, megkerdezhetem mennyi az a plusz koli, hogy igy radijesztett a vedono? Eddig en kb 3-4 kilonal tartok, de poci nem feltuno, mert azert nem vagyok egy nadszal alkat :oops: :wink:

Nalunk talan jovo het vegen lesz a fonokommel elbeszelgetesem...bar az egyik mar tudja, csak mondtam neki, hogy amig a kozvetlennel nem baszeltem ne mondja senkinek. Kicsit hulyen erzem magam, csak pasikkal dolgozom a kozvetlen csoportban....aaa...olyan ciki elmondani nekik :? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?