Új privát üzeneted érkezett!

Hajni :D
csinos a pocakod!

Mi meg ma ünnepeltünk:
Lili tortája

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Boldog szülinapot Lilinek! Szuper torta, jó éhes lettem! :lol: Lili pedig nagyon szép! (Szerdán Bhrg, ti is? :lol: Bálint már annyi mondókát mond... ha meg nem mondja magától, akkor befejezi helyettem. Olyan jóóóó.... :lol: )

Bandika! Balunak is boldog szülinapot! Jelentkezhetnél gyakrabban is! Én annyira örülök, hogy még maradhatok itthon Bálinttal, nagyon élvezem minden percét! A beszoktatásról írj majd, lehet, hogy az ovit Bálint is elkezdi majd tavasszal, de csak 1-2 délelőttre (bár szívem szerint csak jövő szeptemberben vinném).

Wish, Hajni! Szuper ügyesek vagytok, már csak napok kérdése és megszületnek a kislányok! Tényleg nagyon gyorsan eltelt!

Hajni! Szép pocak! Irigykedem... :oops: Enyém pocak 107 cm volt szülés előtt, állítólag nagynak számít, de én 178 cm magas vagyok, Te alacsonyabb... szóval H A T A L M A S de irtó szép pocak! :lol:

dkata
 
 


Hajni!
Nagyon szép a pocakod. :) :)
Majd meséld el hogy mi volt a dokinál a pöttyökkel.

Kata!
Szívemből szóltál én is legszívesebben jövő szeptemberben adnám őket közösségbe ezért is állok most úgy hozzá hogy ha már nem vették fel őket a bölcsibe nézem a jó odalát egy évet együtt lehetünk még. Ilyen már soha nem lesz. :) Úgyhogy ki is használom minden percét.:):):)

Orsi!
Nagyon szép torta én is éhes lettem rá. :) Lili meg nagyon aranyos ahogy fúj :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Minden 2 évest Isten éltessen!!!

Hajni, szép poci! Kemény lehet ezt viselni, de legalább, te tudod, hol a vége :D

Mi alakulunk. Nem akarom elkiabálni, de Boldizsár egy angyal kezd lenni. 1 hónapos kora óta alig halljuk sírni. Bírja a fürdetést, pelenkázást, ha éhes, akkor is csak "kaffog" (cuki hangokat hallat).... Azt hiszem alapból más vérmérséklet, mint a bátyja, plusz hozzájön, hogy én sem stresszelem magam úgy az egész gyereknevelésen, mint anno. Rakok egy képet Róla.
Meg egyet Z-ről, hogy lássátok, hogy milyen testalkat:)
Kép Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni,
gyönyörű és hatalmas a pocakod!Ügyes vagy,hogy ilyen keveset híztál!

Wish,
Te is rakhatnál fel képet!

Orsi,
Gyönyörű Lili és a torta is!

Emma,
nagyon helyesek a fiúk!

Zsebi,Kata,
közösség:annyira jól elvagyunk itthon,nem is hiányzik nekik a bölcsi,és nekem sem!Nem kell 6-kor kelni és rohanni,idegeskedni,hogy elkésünk.7-fél 8-ig alszunk,csak akkor megyünk le,ha jó idő van.Ha nem találok semmi normális melót,szept.-ben kiveszem őket a bölcsiből és januárban kezdik az ovit.A biztosítós melót mégsem fogom elkezdeni.Anyu térdét 1 hét múlva műtik,utána én fogom ápolni és a kertjét gondozni.Mivel a kölcsönei miatt még takarít is 2 családnál,azt is nekem kell megcsinálni helyette.Augusztusban nyaralunk,utána hasműtét,és ha ezek után nem találok melót,kiveszem őket.

Képzeljétek,a fiúk kiköpik a cseresznye magját!És rágóznak! :D Vettem nekik gyerekorbitot!

Andi
Kép
aanda
 
 


Kata :)
Mi van Bálint orrfolyásával? Elmúlt?

Orsi :)
Ez a torta fénykép kb. olyan merénylet, mint a múltkori szalonnás beszélgetés :D
Gratulálok, egy cukrászdába is simán elmenne ez a torta!
Mit kapott Lili?

Aanda :)
Balázs is köpdösi szorgosan a cseresznyemagot :), bár amióta van málna, azóta nem pálya cseresznyét enni. Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat a fiúkkal, nincs is jobb, mint otthon lenni a gyerekekkel.

Hajni :)
Nekem 103 cm, és +1,5 kg, bár ez már szerintem víz. Hát kíváncsi vagyok mikor szülök. Pénteken nem volta dokim, de most pénteken meg akarom beszélni vele, hogy akkor hogyan szülök.
Pöttyökre mit mondott a doki?

Emma :)
Aranyosak a fiúk. Örülök, hogy Boldizsár nyugodt baba, így azért biztos könyebb :)

wish
 
 


wish írta:Mit kapott Lili?

nagy kínlódás volt, mert mindene megvan, játék is van bőven, és nagyon semmire sincs rákattanva. (pl. a fiúknál ennyi időse kezdődött a duplománia, ami mai napig tart, de őt ezt annyira nem köti le)
így végülis egy ugráló várat kapott - kaptak közösen. Na ez sláger :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi!
Végül csak kihúzod otthon a gyerköcökkel. Én még mindig azt mondom ha meg tudjátok anyagilag oldani maradj velük otthon ezek visszahozhatatlan évek. :) Örülök hogy minden kerek most veletek. :)
Enyémek is köpik a cseresznye magját és a rágó nálunk is mánia :lol: :lol: én már nem is eszek mert ha meglátják kérik :)

Viszont kajánál jó motiváció megeszed kapsz rágót :). Tudom tudom ez nem jó de Balázs pl. képes napokig semmit nem enni így legalább eszik....

Emma!
Nagyon aranyosak a fiúk. A pici meg biztos tudja hogy itt bizony meg kell "húznia" magát. :) Ügyesek vagytok szépen összeszokatok. :)

Hajni!
Mi volt a dokival?

Orsi!
Milyen ugrálóvárat kapott Lili?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
az aldiban volt egyszer akciós, akkor vettük. 160x160as, még hárman is elférnek benne, és vasárnap óta áll, semmit sem eresztett. Remélem, ez a jövőben is így lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nos, doki szerint csalánkiütés vmi kajára. Mindenesetre megnyugtatott, hogy semmiféle himlő nincs a dologban! :D Már csak azon gondolkodom, hogy mit ehetett, amit eddig nem... :roll:

Kata,
mondókás Bálint! :lol: Én már egy selypes "szia"-ért is széteszem a száját! :lol:

Emma,
Boldika annyira hasonlít rád! :D Zalán szeretgeti?

Wish,
Mg-ot szeded még? Én még szerintem a héten igen... Irigy-irigy a 1,5 kiódra! :D

Orsi,
nagyon guszta torta! Te meg tök ügyes vagy! Csoportkép nem készült a gyerekekről? Ajándékozás ismerős, még jó, hogy most egy darabig nem lesz semmije... :? :roll:

Anda,
nagyon rendes tőled, hogy anyukádnak még a munkáját is megcsinálod! Azt meg vmiért tökre el tudom hinni, hogy szeretsz otthon lenni a fiúkkal! :lol:

Zsebi,
nálatok hogy áll a bárényhimlő? Nem vkarják? A doki szerint Olivérnek is vakarnia kéne a pöttyeit, de nem teszi... :roll:

Bandika,
még lógsz a képekkel! :D

Ja, még a rágó! A tesóm lánya volt nagyon rákattanva piciként. Arra kell vigyázni, hogy sokat ne egyenek belőle, mert rájöttek, hogy Locsinak is a sok rágózástól volt hasmenése, ugyanis tele van aszpartammal, ami nagy mennyiségben hashajtó.

Lányok, a nagytesók kaptak vmi ajándékot, mikor megszületett a kicsi? A védőnő azt mondta, hogy vegyek egy babát Olivérnek, hogy azt a tesó hozta.
20140901102739
 
 


Orsi :)
Az ugrálóvár jól hangzik :)
Ajándékokkal én is úgy vagyok, hogy inkább már kidobnám a játékokat, mintsem még gyűjtenék melléjük. Iszonyatosan túl van Balázs halmozva játékokkal, a család meg mindig megsértődik, amikor mondom, hogy ne vegyenek neki semmit. Amúgy meg kb. öt játékkal játszik, a többi csak porosodik a polcon.

Hajni :)
Örülök, hogy nem himlő. Nem biztos, hogy új dologtól van a kiütés. Én a halaktól lettem kiütéses, amikor két hétig a tengerparton ebédre és vacsorára is halat ettem. Szóval lehet olyasmi is, amit már evett, csak most nagyobb mennyiségben. Nekem azt mondák, hogy diétázzak, amíg el nem múlik, aztán meg óvatosabban a halakkal.
Én egyépítőkockás golyópálya készletet vettem Balázsnak, azt hozza a tesó. Nem is azért, hogy ettől jobban szeresse, hanem hogy legyen valami új, amivel eljátszhat, amíg én a kicsit pesztrálom.
A baba inkább lányoknak jó ajándék, nem?
Magnéziumot én is szedem még a héten, jövő héttől meg elkezdem a málnalevél teát.

Kata :)
Képzeld ma elkezdtem Balázsnak mondani egy verset, amit már hónapok óta nem mondtam, és szépen mondta bele azokat a szavakat, amiket már tudott. Szerintem amióta elkezdett beszélni nem is mondtam ezt a verset, döbbenet, hogy mégis "tudja".


Én rágót nem akarok neki, adni, mert félek, hogy ahogy rohangál félrenyeli. Cseresznyét, mogyorót, tic-tac-ot és egyéb könnyen félrenyelhető dolgokat csak az asztalnál adok neki.

[/url]

wish
 
 


hajni777 írta:Lányok, a nagytesók kaptak vmi ajándékot, mikor megszületett a kicsi? A védőnő azt mondta, hogy vegyek egy babát Olivérnek, hogy azt a tesó hozta.

nálunk nem volt ilyen, én valahogy annyira értelmetlennek éreztem.

Persze kaphat babát meg babakocsit, hogy tudja ugyanazt csinálni, mint te, ha akarod - de pl. nálunk a fiúk nem igazán akarták .

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


rágót az enyémek még nem kaptak - a nagyok sem - valahogy nem érzem, hogy kellene. Tictacot is talán csak 1szer az öcsémtől.
Ilyen jellegű dolgok nincsenek is itthon

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni
nálunk volt ajándék. Akkor már 2 hónapja a talicskára volt totál rákattanva, azt hozott neki Boldizsár. Nagyon boldog volt, 1 hétig le se szakadt a talicskájáról.
Babát meg hoztak a sógornőmék, elnevezte Gergőnek (Anna, peti gergő), és 3 hete azzal alszik. Napközben nem csinál vele semmit, de ágyikóban kell.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok,

En is tervezem hogy a kisteso fog ajandekot hozni, tobbektol hallottam hogy ez mukodott- valoban inkabb figyelemelterelesre, addig amig te a kicsivel vagy valami lekosse jobban....
Fiu nagytesonal nem tudom hogy a baba-e a jo megoldas, ez nyilvan a gyerektol fugg...
Raadasul mi is Anna peti gergozunk, es ott is arrol van szo hogy hozza a kisteso az ajandekot, ugyhogy erre mar elegge bealltunk...

Mate meg mondja hogy a kisteso Anna lesz, pedig nemis :lol: :lol: :lol:

Most hogy vegre lekuzdottuk az arcureg gyulladast hetvege ota brutal piros gyulladt Mate feneke....mar kentem bepanthennel, tegnap vettem boraxos gyogyszertari kenocsot, de egyelore nem hasznalt semmi....holyagosan, hamlosan piros es persze faj is neki...van valami mas otletetek ? Gondolom hogy az orcseppben levo antibiotikum miatt lehet ez, szombat ota adom neki a normaflore-t is, remelem nem valami ujabb betegseg....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Ja, mi sem ettunk meg soha ragot, se tictac-ot, igaz hogy mi sem ragozunk....En tictac-ot eszek, de Mate csak zorogni szeret a dobozzal, fel se merult hogy akarna enni belole.....(bezzeg a sort mindig meg akarja kostolni :lol: :lol: :lol: )

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
az orrcseppben lévő antibiotikum helyben felszívódik, annak pont az a lényege, hogy nem kerül be a bélrendszerbe, tehát a fenékre nem hathat.
Foga nem jön?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

Ne paraztass :? :? !! Mar minden foga kint van, remelem nem megis valami belbacit nyaltunk be......tegnap pont eloszor a vecebe kakilt Mate igy nem tudtam megvizsgálni a terméket, de az előző napokon semmi gyanusat nem láttam benne, nem ment a hasa stb...
Érzem már hogy holnap megint a dokinál fogunk kezdeni :cry: :cry:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta,
eszem ágában nem volt paráztatni, csak az antibiotikumra írtam, hogy az orrspay a bélben lévőket nem tudja kinyírni.
Nem evett sok paradicsomot??

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

Tudoooom, meg azt is tudom hogy te mindenre tudod a valaszt :lol:
Sajnos azota hogy nem turmixolom a krumplijaba (azaz 16 hos kora ota) nem evett paradicsomot (se)....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Bar vasarnap paprikas csirke volt, amit apukamek hoztak, es abbol egy egesz darab mellehusit megevett, amrol ugyan le kellett kaparni a szoszt, de teljesen nyilvan nem tudtam, es ok kicsit csiposen is foznek....de Mate eddig is evett csipos kolbaszt, meg szalamit is azt szerette..... szoval valami minimalis paradicsom lehetett benne... biztos ami biztos, reggel irany a doki bacsi...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Nem feltétlenül paradicsom, de bármi savasabb étel, akár gyümölcs is okozhat ilyet. És ha van egy alap érzékeny bőr, az már nagyon könnyen felülfertőződhet gombával v. bacival is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szasztok,

Hat persze, gombat nyertunk :cry: :cry:
Sebaj, legalabb kaptunk valami kencet, remelhetoleg ez hamarabb meggyogyitja mint a sima recept nelkuli gyogyszerekkel kiserleteznenk...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


azt a cinkoxidos krém pikk pakk helyrehozza

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hogyan bírjátok a rossz idő miatti bezártságot?Mi nagyon szenvedünk,mert már 3 napja esik az eső!Fiúk bolondok,mert nem tudunk játszótérre menni,alig bírok velük!
Rájöttek,hogy hogyan lehet a kiságyba be,-és kimászni,és még a pelenkázóra is felmásznak!Úgyhogy délután kipakolom a kiságyakat és este már a nagyágyukban fognak aludni-legalábbis remélem!

Andi
Kép
aanda
 
 


Köszi az ajándékötleteket! Az a baj, hogy nálunk a thomason kívül semmi nem nyerő. :? Próbáltam már az Anna, Peti, Gergőt, de nem érdekli az se, cseréli is le egyből egy thomasosra. :roll: Már vettem neki egy újabb járművet, még egy babán gondolkozom...

Anda,
mi el
mentünk egyik nap egy csúszdaparkba, meg az apja elvitte játszóra, itt nem esik annyit. De Olivért nem zavarja, hogy ha sokat itthon vagyunk is. Kíváncsi vagyok, mit szólnak a nagyágyhoz!

Nálunk is elkezdődött a dackorszak, nem mondom, hogy nem teszi próbára az idegeimet! :roll:
20140901102739
 
 


Hajni,

Nem baj az ha csak a Thomas megy nalatok :lol:
Akkor legyen meg egy vonat/konyv/barmi, aminek orul...elvegre fiugyermek :lol:

Nalunk meg a kisvakond van toppon, azt dvd-n napi szinten nyomjuk, bar azt hiszem vegre kezdi megunni Mate, mert mar kb 10 perc mulva kikapcsolja :lol:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Aanda :)
Ha nem zuhog, csak csepereg én le szoktam vinni (vitetni). Vízhatlan nadrág+kabát, gumicsizma és már mehet is a pocsolyákba tocsogni. Mondjuk ilyenkor csak kb. fél órát vagyunk lenn, de az is valami.
Szerencsére itt kedd délután óta jobb idő van, nem esik annyit.

Hajni :)
Balázsnak van egy távirányítós kis vonatja, amivel szeret játszani. Ugyan nem Thomas, de vonat.
Ebből a vonatos van neki: http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Kriszta :)
Jobbulást Máténak!

wish
 
 


Anda :D
sétálni mi ilyenkor is elmegyünk. Azt lehet esőben is. Játszóra nem, mert ott minden játék szintén vizes, de a séta megoldható.
Egyébként meg nehezen....
itt most volt egy hatalmas nyári zápor, épp mikor a kertbe indultunk volna ki, de így nem tudunk menni, mert teljesen dagonya lett a kert. A fű meg friss vetés, így esőben nem szerencsés rámenni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nekem is muszáj volt kivinni Zalánt, mert már kikészített. Ha nem vezeti le a rengeteg energiáját, totál átmegy olyan gyerekbe, hogy rá se ismerek. Szerencsénk volt, esőköpeny volt, gumicsizmát adott kölcsön egy barinőm, babakocsira esővédő, aztán hajrá. Nagy élmény volt a pocsolyázás

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi csajok a válaszokat.Mi is minden nap lemegyünk a rossz idő ellenére,de mindig elkap miket az eső.A bolt előtt szoktuk megvárni a zuhé végét.A játszótér használhatatlan,így a lakásban megengedem a motorozást -az alsó szomszéd legnagyobb örömére!
Az esti alvás az új ágyakban kicsit nehezen ment,fél óra huza-vona után szóltam apának,hogy jöjjön segíteni,mert nem tudok ketté szakadni.Befeküdtünk melléjük,így hamar elaludtak.De bezzeg most!Ugye apa dolgozik,úgyhogy 1 órán keresztül kínlódtam velük,mire végre elaludtak!Állandóan kiszáltak az ágyból,ez kell,az kell,egymás mellé feküdtek,persze úgy nem fértek el.Én meg azt terveztem,hogy alvásidő alatt pizzát sütök,mire kiértem a konyhába,már majdnam kifutott az élesztő a tálból.

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi,

Azt azert nem gondoltad, ugye hogy elso este 5 perc alatt megbaratkoznak az uj helyzettel :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha 1 het alatt kialakul az uj rend, akkor nagyon szerencsesnek mondhatod magatokat :lol: :lol:
De ha tobb het alatt fogtok 'hozzaszokni' az sem lenne rendkivuli.... sok szerencset es kitartast kivanok !!!

Wish,

Koszi, mar javulunk mert most nem faj hanem viszket :cry:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Aanda :)
Remélem gyorsan beszoknak az új ágyba! Ez így nagyon fárasztó lehet.

Kriszta :)
De tudod, ha viszket, akkor már gyógyul ;)
Szegény Máté, dörzsöli a popóját, vagy csak nyűgös tőle?

Voltam ma CTG-n. Életem első CTG-je, ami nem volt tök lapos. Nem voltak persze erős fájásaim, de legalább szép szabályosan jöttek. Méhszáj 2100 még mindig, úgyhogy elkezdtem felfüggeszteni a pihenést. Bár kíváncsi lennék, hogy belül is valóban zárt-e, mert a lány ma nagyon nyomul rá, néha olyan érzés, mintha ki is dugná a kezét.
Két feladat van még hátra, aztán jöhet is a lányka. Az első amit elfelejtettem, a cumisüveg sterilizálása és berakása a kórházi csomagba. A második, amit nem felejtettem el, de valahogy nem jutok vele dűlőre, hogy nevet kellene már neki adni!

wish
 
 


Kriszta,
nálunk a vakondos se megy. :?

Anda,
szerintem se panaszkodj, tökjól haladtok! Ráadásul el is aludtak az ágyban, tökjó!

Wish,
nahát, ez már akkor bármit jelenthet! :shock: Hétvégén nem nagyon leszek gépközelben, remélem nem maradok le semmiről! Szorítok!
Amúgy cumisüveg minek? Én Olivérnél se vittem be.
20140901102739
 
 


Wish, Hajni, mindketten egyben, de jó! Ügyesek vagytok!

Mi Bhrg-n túl, teljesen új feladatsort kaptunk, új mondókákkal, ha már a régieket megtanulta Bálint. :lol: Most már tényleg olyan mondatokat mond, hogy megáll az eszem... még fantáziája is van. (Pl. evés közben felszúrja az uborkát a villára, megröpteti és közli: "Eviszi ubokát sákánypepüjő=sárkányrepülő apához, apa megeszi. Nem!!! Bájint eszi meg. Hamm." :lol: :lol: :lol: )

Wish! Orrfolyás most nincs, de időszakosan előjön. Most nem foglalkozok vele, ha folyik, megtörlöm és kész. De most nem is olyan méretű, mint volt és a szeme se gyulladt.

Aanda, gratulálok az új ágyakhoz, főleg a benne alváshoz. Én ezért nem merem még szétszedni a kiságyat, mert akkor beindul a mászka. Bár Ádám ilyen idősen már rács nélkül aludt és mászka se volt... mondjuk a 2 gyerekem tűz és víz, ez a gyerek próbára teszi az idegeimet. :lol: :lol: :lol:

Hajni, dackorszak miben nyilvánul meg Olivérnél? Miket csinál?

dkata
 
 


Kata :)
Ez olyan jó, amikor már ilyeneket szövegelnek. Balázs is irtózatos ütemben fejlődik szókincsileg és mondatszerkesztésben is. Már 4-5 szavas mondatokat is alkot néha.

Hajni :)
Néha már azt hiszem, hogy megyünk is szülni. Éjszaka is 7 percenként jöttek a jóslók egy órán keresztül. Már azon voltam, hogy felkeltem a férjem, de akkor abbamaradtak. Izgi :lol:
Megbeszéltük a dokimmal, hogy nekifutunk a hüvelyi szülésnek. Remélem most nem lesz császár belőle!

Cumisüveg a múltkor jól jött, mert abba fejtem, hogy jobban beinduljon a tejem. Elfér, nem foglal nagy helyet és ha kell, akkor kéznél van.
Ja és tök jó 72 óra után hazaengednek, ha nincs semmi komplikáció, szóval csak két éjszakát kell benn lenni.


Nálunk rácsos ágy van még, de ki van belőle véve három rács és tud jönni menni önállóan. Már fél éve így van. Mondtam is neki, hogy ha felébred, a délutáni alvásból nyugodtan jöjjön ki, de eddig kétszer jött csak ki, egyébként, mindig kiabál, hogy mi menjünk be.
Most vettünk leesésgátlót és átalakítjuk sima ággyá. Lehet, hogy így nagyobb lesz majd a jövés-menés.

wish
 
 


Nnna, időközben megvolt az első szülőszoba látogatásunk...
Délután elkezdtem vérezni (nem, nem a nyákdugó volt), úgyhogy bementünk a kórházba. CTG, UH, hüvelyi vizsgálat.
CTG szerint fájás nincs, baba jól van. UH alapján nincs lepényleválás, a hüvelyi vizsgálat szerint pedig 2111 a méhszáj. Szóval nyílik, tegnap csak 2100-nak mondta a dokim. A konklúzió is az lett, hogy valószínűleg a tegnapi vizsgálat és a méhszáj nyílása közül valamelyik okozza a vérzést. Pihenjek, még nem szülök, amit nem is bánok, még egy hétig maradjon csak odabenn a kisasszony.

wish
 
 


Wish,
húúú,de izgi!
Van már neve a kislánynak?

Kriszta,
nem gondoltam volna,hogy egyszerű lesz a nagyágyba szoktatni őket,de 2-vel elég nehéz!Tegnap már negyed óra alatt elaludtak és este már Apának sem kellett bejönnie!Szerintem ma már simán el fognak aludni.

Hajni,
Te hogy vagy?
Olivér még mindig nem alszik az új ágyában?

Kata,
Bálint nagyon édes lehet,ahogy beszél!
Éjszaka nem mászkálnak,ha véletlenül felkelnek,szólnak,mint eddig és átmegyek.Reggel szaladnak át hozzánk,ha felkelnek!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lányok, nemrég kaptam a hírt, remélem, nem baj, ha megosztom Veletek:

Megszületett Wish kislánya, Zsófia, 2500 gramm és 49 cm.

Itt is gratulálok és sok tejcsit kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Sziasztok!

Jó hírrel jövök (remélem nem baj hogy megosztom veletek)

Wishnek meglett a babája. ma 10:45-kor 2500 g és 49 cm. :)

Ja és a lénye kapott nevet is Zsófia :)

Velünk minden rendben van tegnap voltunk idén először strandon. Nagyon nagyon jól érezték magukat alig bírtuk kiszedni őket a vízből. Az idő lehetett volna jobb is de végülis nem esett és már ez is jó volt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish
Gratulálunk, és sok-sok tejecskét a pici lánynak! :D
Nagyon szép nevet választottatok!

Kép
petyaanya
 
 


Gratulálok Wishéknek!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish,
éreztem! :lol: Gratulálok! Szerintem is nagyon szép a nevetek! Végül sikerült a sima szülés? Olyan kíváncsi vagyok, írj amint tudsz! De jó neked, hogy túl vagy rajta...

Zsebi,
Olivér is odavan a pancsiért, úgy bírom, ahogy tudnak lelkesedni!

Kata,
az én áldottjó gyerekem már nem annyira jó... Elkezdett verekedni, akkor is odacsap, ha őt nem bántják, annyira irigy, hogy elképesztő és ha vmit kitalál és nem úgy van, akkor fejhangon visít akár félórát is. Sokszor hasra vágja magát, hogy nyomatékosítsa akaratát... :roll: Eddig használt, ha elmagyaráztuk a dolgokat, már nem érdekli, próbálgatja a határait... :roll:
20140901102739
 
 


Wish,
Gratulálok! Sok tejcsit és gyors összeszokást kivánok Nektek!!! Szép nevet választottatok! A szölőszobában döntöttétek el? Várom, hogy gyere és mesélj.

Köszönjük a köszöntéseket!

Képek: Kép

Kép

Itt a friss ajándékokkal:
Kép

'Sikak' mániás. Még nagy a fejére és persze nem is tudja még normálisan felvenni, de mikor megkapta, csak abban volt hajlandó közlekedni. Kapott még könyveket, Duplot, rajztáblát, bölcsis hátizsákot :) , puzzlet, vonatot. A tortánk házi volt, fincsi málnás, de nem én készitettem, hanem az öcsém barátnője.
Kép

Én Orsi ötletét lenyúlva és kicsit átalakitva, muffinokat diszitettem fel, csak sajna elfelejtettem fotozni.

Bali is mondókázik már, de ő még csak egy-két szót mond soronként, de már 4-5 versikés a repertoár!
És ő is irigy, mondja is magáról, hogy "ad nem, Bazsi ijid". :lol:

Kép
bandika
 
 


Isten hozott Zsófia!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak sebtiben olvastam vissza egy kicsit, majd pótolom, bocsánat... :oops:

Wish,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos én nem jóhírrel jövök, nem is traktálok senkit a részletekkel, mikor ilyen örömökben úszik a topik. Csak egy sürgető kérdésem lenne:
Szerintetek van keresnivalója két éves gyerekeknek a nagymama temetésén?
Bocsánat a hangulatrontásért! Én nem szeretném, de a férjemék ragaszkodnának hozzá, én meg teljesen kivagyok a gondolattól is. Szerintetek...???
Előre is köszi...

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
Én semmiképpen nem vinnék el egy ilyen kis gyereket temetésre. Nem is oly rég az ismerősünknél is felmerült a téma és nem vitték el végül a gyereket. Akkor beszéltük hogy ha ne adj isten az anyja vagy az apja lenne hát akkor is nehéz téma de nem vinném el. NEm értik még meg és nem tudjuk kibeszélni a láttotakat és engem az zavarna főleg egy koporsós temetésnél hogy nem tudom mi jön le a kis agyában.....

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi, amikor apu meghalt tavaly, sem Hunor (bár ő még 9 hós volt akkor), sem az unokaöcsém nem voltak ott, ő 4 éves volt tavaly.Anyu nem engedte egyiket sem, Hunor kibírta volna, kicsi volt, de az unokaöcsém máig nem érti, hol van a papa, mi az, hogy elvitték az angyalok stb, ott teljesen kilett volna, nem értett volna semmit sem.Ne vidd őket!
Vendég
 


Wish
ISTEN HOZTA ZSÓFIT!!! Várunk a részletekkel

Pompi
Szerintem sem két éveseknek való ez. Sajnálom.

Bandika
nagyon helyes a fiad és jó az ajándék meg a torta!

Hajni
hát mert 2 éves a gyermeked. Szerintem furcsa is lenne ha nem hisztizne :) Én is azt tapasztalom, hogy nagyon szép a 2 év korkülönbség, de ez a kemény benne, hogy a 2 évesünk éppen nagyon próbálgatja, hogy meddig mehet.... Nálunk vannak nagyon jó napok, de vannak hisztisek is. És néha segít a magyarázgatás, néha meg ki kell örjőngenie magát (szinte mindegy, hogy min), és csak az segít

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompi :D
sajnálom :(
szerintem semmiképp. Magára a temetésre teljesen felesleges őket elvinni, fel sem fogják mi az, csak zavarnának szerintem. Nem lehet futkározni, csendben lenni, erre képtelen egy 2 éves gyerek.

nekem a nagypapám akkor halt meg, amikor a fiúk 2 évesek voltak, és mi előtte a beszélgetésre elmentünk,d e a misére és temetésre már nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: