Új privát üzeneted érkezett!

Húúú, végigértem! :lol: Remélem, sikerült mindenkinek reagálnom. (ha valakit-valamit kihagytam, bocsiiiiiii!)

Képzeljétek, mi meg úgy néz ki, hajléktalanok leszünk hétvégén. :? A ház, ahol lakunk, ikerház, és a másik felének a tetőterébe vaddarazsak fészkelték be magukat, és a méreg miatt, amivel irtják őket, el kell hagyni egy éjszakára a házat, mert leszivároghat a méreg.... :? Hát, nem hiányzott.... :evil: :evil: :evil:
bébic

Sziasztok!!

Mush:tök jó a kép Kincsőről :lol: :lol: :lol:
Bébic előbb hal meg mint te :wink: :lol:

Vera:egészségére Te apának :lol: :lol: nálunk apa a világ összes pénzéért meg nem kóstolná a kaját :lol: :lol:

Írisznek Boldog 7.hónapot!

Berni:Boldog Szülinapot Neked!!!

Iokka:húúú gondolom volt nagy ijedség akkor éjjel,remélem tényleg csak szórakozik veletek :roll:

Együttalvás:Réka velünk/köztünk aludt csecsemő kora óta de nagyon könnyen szokott át külön ágyba és,külön szobába.Olcsi is köztünk alszik mióta hazahoztuk a kh-ból csak nappal alszik olykor a kiságyba..remélem ő is hamar átszokik majd a saját ágyába...én nem tartom olyan nagy "hibának" hogy együtt alszik vki a gyerekével

Sarmi:melyik Rubint Rékára tornázol?nekem is volt egy csak sajna nem kaptam vissza egyik "barátnőmtől" és sehonnét nemtudom megszerezni :(

Marcinak Boldog feledik évet!!!

Bébic:de meg ám(süti),nem is egyszer :lol: fincsi nagyon
jaj a te halálos ítéleteden nevettem a legjobban(bocsi :lol: ),és ahogy nézem te még előbb halsz meg mint én

Verzso:máté kukac :lol: :lol: :lol: fura volt gondolom,nálunk ilyen még nem volt

Andy:anyuddal mizu?ne hagyd ám hogy kihagyja a vizsgálatokat.

Eszterke:anyám miylen súlya van Daninak,tessék hamar gyorsan hízókúrázni mert túl vékonyka :lol: :lol: :lol: édes lehet

Csajok banánt mikor is lehet adni a babának?

Boci:jóóó a vonalzót!!!!Egyébként majdnem mindenkinek megváltozott a figuréja aki nagyonbabánál csinálta a vonlazóját,nem?vagy rosszul látom????

Zsebi:juj de szuperek a képek,nagyon szép helyen kirándultatok

Képzeljétek Olcsi négykézlábra állt és ment két "lépést".annyira örülök neki.persze mikor leakartam fotózni,sosem csinálta... :roll: :lol:

solya051020
Káld

Berni: Boldog szülinapot!

Írisznek boldog 7. hót!

Marcinak boldog félévet!
bébic

Azta Bébic nem semmit mennyiséget írtál! :lol: :lol: Le a kalappal!!!

Solya!
Èn nemsokára már tervezem adni! Szerintem 7 hós kora körül már lehet banánt!
susy75

na,hál istennek nem írtatok sokat....
Kisfiamba beleköltözött a kisördög....nyüzsög,izeg-mozog.még pelusozáskor sem bír nyugton maradni.sír,nyüszög,kiabál....mintha semmi nem lenne neki jó.
Már adtam neki chamomillát éjszakára,de szerintem gyenge lesz a 9ch.lehet a 15-30ch kellett volna egyből megvenni? :?
minden esetre bekészítettem egy cumisüvegbe éjszakára is.nem tudom jól csináltam e?5golyót oldottam fel fél deci vízben...

bébic:ti vettetek egyszer chamo-ból 9ch?milyen volt?hogy adtad neki?

kutacs:amikor vizsgálja a doki,mondja mindig az asszisztensnek,hogy hogy mit írjon a kiskönyvbe.akkor hallottam hogy 2,5x3cm a kutacsa.de a kiskönyvbe is benne van.

KépKép
lyndee

Solya: Jaja, én is úgy láttam, hogy eddig én kezdem a "sort".... :shock: :wink:
De szerintem te se köss biztosítást! :P :wink: :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyi Oli, azért próbáld meg lefotózni, kivi vagyok a kis ügyimanóra!!!

Vera: Iza szívdöglesztő a napszemcsiben! :lol: :lol: 8)
bébic

solya:é adtam már neki úgy banánt hogy nem is tudtam róla.az alma-őszi-sárgabari bébikajában van némi banán is,de ezt már csak akkor láttam meg mikor megette a felét :roll:

KépKép
lyndee

Susy: Így jár az, aki napokig elhanyagol benneteket! :lol:

Lyndee: Én ennyi vízben sosem oldom fel, főleg, mert pl. a 15ös chamomillánál azt írják, hogy ha szükséges, negyedóránként is lehet adni. Akkor meg ennyi víz az sok....
Én már elsőnek is 15-öst vettem, de most úgy néz ki, a napi 2x5 (délelőtt és délután) golyó 30-as a tutinyerő.

Köszi a kutacsinfót, na, nálunk semmi ilyet nem mond a doki, sőt, nekünk kiskönyvünk sincs.... :?

Ja, és mégegy: írtad, hogy nem igazán használ Arninak a Viburcol. Ákosnál pl. el kellett telnie pár napnak úgy, hogy folyamatosan kapta és akkor kezdett el hatni.
Most úgy adom, hogy délelőtt egy kúp+30-as chamomilla 5 golyó+pulsatilla 15 CH 5 golyó, aztán délután chamomilla+pulsatilla megint és lefekvés előtt a kúp....és úgy tűnik, így hatásos. (koppkoppkopp)
bébic

Ööö, én már egy ideje adok banánt, vagyis a Fruttapura alma-banánját...nem kellett volna? :shock:
bébic

Suzy,Lyndee:köszi az infót,akkor én is megvárom a 7.hónapot vele.
egyébként mi lehet a "baja" tőle ha előbb kap?

Bébic:ok fotóval próbálkozok. :wink: :lol:
hogy hoyg nincs kiskönyvetek?azt a kórhában kapnotok kellett volna,nem?gondoldom Lyndee is arra a kiskönyvre gondolt,vagy?

solya051020
Káld

Solya: Igen, sajnos ezen már a gyerekdoki és a védőnő is értetlenkedett egy sort, meg én is. Ugyanis nekünk csak oltási könyvünk van, amibe az oltásokon kívül mást nem lehet írni, mert nincs benne hely.... :roll:
Én is utálom, mert azért nagyon jó lenne, ha Picur adatai nekem is meglennének, ahogy növöget....

Na, elpályázok szundizni, Aptyuk már hív.... :oops: :wink: :lol:
Szép álmokat!
bébic

[quote]z írta:oldi. ha esetleg sikerul(t) visszaolvasnod, tudnal valaszolni a parolos kerdesemre? koszi

Inkább tedd fel mégegyszer, mert nem szeretnék böngészni.

Lyn!
[quote] írta:n pedig arra gondolok,hogy még azért is kelhet éjszaka,mert nem elég tápláló a tej.vagyis szopizik rendesen,de már csak szinte vízes állagú.mert ha arra gondolok,szopi után nem ritkán eszik meg egy üveg bébikaját
vagy ez hülyeség?

Szerintem igen.

Homeós bogyók feloldása: minél töményebben kapja, annál hatásosabb, mert a bogyeszoknak igazából a száj nyálkahártyáján keresztül kéne felszívódni. Ha csak egy-két kiskanálnyiba teszitek, az is feloldódik ám könnyen magától - mindenféle keverés és rázás nélkül - kb. negyed óra alatt.

[quote]J írta:a, és mégegy: írtad, hogy nem igazán használ Arninak a Viburcol. Ákosnál pl. el kellett telnie pár napnak úgy, hogy folyamatosan kapta és akkor kezdett el hatni.

Ez minden homeós cuccra igaz, hogy pár napig felerősíthati a tüneteket és csak utána hat.

Kép
zölddisznó

Sziasztok! Tegnapő kiderült, hogy csütörtökön át kell adnunk a lakást. Így aztán pakolunk ezerrel. Ne haragudjatok nem tudok visszaolvasni és azt sem tudom, hogy az új helyen mikor lesz internet, de ahogy tudok jelentkezek!
Addig is vigyázzatok magatokra és néha gondoljatok ránk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic:juj hát az nem jó,tök furi ez hogy miért nem kaptatok "rendes" kiskönyvet

Enikő:remélem hamarosan azért tudsz jönni,jó költözködést nektek

solya051020
Káld

Hannának Boldog 7.hónapot!!!!!!!

solya051020
Káld

hu bebic. jo kis koktelt kap Akos. a fogzastol ennyire nyonyos, hogy ennyi minden kell? hogyan kiserletezted mindezt ki? mi valtozott a viselkedeseben? lehet nekem is ki kene probalnom. jobban is alszik?
kezdek megint hullafaradt lenni.

zoldi. ezek a szerek (camomilla, pulsatilla, meg a harmadik) nem csak fogzasra jok, hanem nyonyosagra is? esetleg van olyan szer, ami az alvast segiti?
azt kerdeztem korabban, hogy en olyan parolos masinaban parolnam a zoldsegeket, fozes helyett, akkor mivel higitom? anyatej? vagy viz?
mi az igazsag banan teren?(en hnaputan szeretnem elkezdeni adni)

eszterke. hihetetlen hogy mekkora Danid! o kapott tapit is vagy csak szopizott? asszem o az igazi parja Reginek! :wink:

eniko. jp koltozest!

ma elmaradt a kimenom!leszakad a derekam. megyek vizszintesbe.

szep almokat mindekinek!

KépKép
KépKép
mush589

Kép a ket unnepelt

Kép apaval2

Kép apanak adom a kepeslapot

vasarnaprol kepek, most kuldte aposom! most mar tenyleg megyek aludni :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Solya! Köszi!

Musi! Banán? Én eszerint haladok kb.
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Nyonyóságra: ha a fogától nyonyó, akkor jók.

Párolás! A pároló vízből tennék, amennyiben olyan rendszerű, hogy visszacsepeg a gőze.

Kép
zölddisznó

Helló Csajok!

Na, megint lemaradtam... :evil:

Köszönöm a szülinapi jókiviket!!! :-D

Héten voltunk 6 hós tanácsadáson (kicsi megkésve). Zsófi paraméterei: 7080 g és 71 cm. Modell lesz, már tuti. :-D

Körkérdés: Aki homeós bogyót, kúpot ad gyerökének fogzás címén, milyen tünetek okán teszi ezt? Azért kérdem, mert nálunk napközben minden ok, de éjjel... Továbbra is az álmában sírás, forgolódás rendszeres (éjjel 6x keltem hozzá) és általában csak ölbennyugszik meg. Ilyenre is lehet adni bogyeszt??? Mert ez már tuti nem fog miatt van.

Kép
Kép
lbernuska

Ha már így belelendültem, még egy körkérdés:

Nem tudok egyetlen kajálást sem kiváltani, mert Zsófi hol megunja a hordozóban levést és emiatt nyűgösködik (mi még itt eszünk), hol elkezd játszani az előkéjével... és ilyenkor mindig jön a tápszer. Van úgy, hogy olyan álmos kaja előtt, hogy el sem fogadja a sima kaját, először jön a táp, aztán a normál kaja. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy el tudjuk hagyni egy-egy kaja alkalmával a tápot???

Amúgy Zsófi mindent megevett eddig, amit adtam neki: cukkini, cékla, répa, krumpli, rizs, alma, körte, barack, meggy...

Ja és lehet, hogy már rég átbeszéltétek, de találtam ízesítés nélküli gesztenyemasszát! Igaz nem bio, de sebaj! A meggy mellett most ez lesz a sűrítő cucc.

Gabiék még nyaralnak? Nincs túl jó idejük! :-(

Zöldi!
Boldog 7 hót Hannádnak!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

itt ülök a kávémmal, de még a függönyt is behúztam ne is lássam milyen pocsél idő van.. :(

Zsebi: jó kis kirándulós csapat vagytok, Nagyon szép helyeken jártok!

Sarmon: lesz még idő fogyózni, most úgyis az a legfontosabb h tudj szoptatni, használd ki.
Melyik R. Rékára tornázol? engem nagyon idegesít mikor közben "okoskodik".. :roll: :oops:

Iokka: sziaaa remélem már éjjel nem volt gond a légzésfigyelővel, és a múltkori is csak téves volt..

Bébic: szijjjjaaa :D itt vagyok ám, hiányoztatok!
Tápival kapcs.. kiakasztó.. tegnap mondtam ezt a mi dokinéninknek, azt mondta h hát olyat is írhatunk fel... ( azaz 2 es.. ) hát még van vagy 2 doboz 1-es, utána váltunk. végül is logikus h attól jobban híznak. szerintem. :roll:
nem semmi h lakók vannak a tetőtérben.. és mint hajléktalanok hová mentek?

Solya: én már adtam banánt..

Vera: Iza nagyon csini :D

Lyndee: hogy telt az éjszaka?

Homeós bogyók: éjszakai nyűgire nekünk már az használt h megvettem.. :roll: pár nap alatt abbahagyta

Enikő: jó költözést!

Hannának Boldog 7. hót!

Mush: sajna már nincs szopi..küzdöttünk sokáig, de már csak tápi van.. :cry:
Regi anyujának én már mondtam h randizzanak a fiatalok Egerben.. :wink: :lol:
Nagyon édes a lánykád!

Zöldi: nekem is ez a táblázat van, de védőnő kihúzta a dinnyéket, és a gluténtartalmú cuccokat belőle

Lberni: sajnálom az éjjeli nyűgösséget..
én azt trükköztem a főzelékkel, h kicsit hamarabb adom neki, ( kb. 15 perc. ) mint a tápit adnám. ha nagyon unja az ülést kap ő is egy kanalat. Még mi sem váltottuk ki, de egyre kevesebb a főzelék utáni tápi

a meggyet kell sűríteni mindig valamivel? v mehet magában is?

Kép
eszterke24

Én is kérdeznék: aki jártas keresztelő témában, olyat lehet h csak keresztapa van? v kell keresztanya is mindenképpen?
mert sógorom mint keresztapa tuti, de a barátnőjét nem akarja..

és más: akinek van légzésfigyelője meddig birja benne az elem??

Kép
eszterke24

Jó reggelt
Köszi mindenkinek a válaszokat! Kicsit átrendeztem a lapokat és ma éjjel már nem volt riasztás. Remélem így is marad!

Hannának boldog hófordulót!

Solya: Én már adok neki banánt, szereti és semmi baja nincs tőle.

Enikő: Jó költözködést Nektek!

Eszterke: Nem tudom mennyire számítok jártasnak, és azt sem, hogy melyik vallás szerint kereszteltek, DE mi reformátusok vagyunk és nálunk csak keresztanya volt (abból viszont kettő is), az unokatesóm fiánál pedig csak keresztapa. Szerintem függ a keresztelő paptól is (vannak szigorúbbak is).

Kép
iokka

Az elemek max. 2 hónapot bírnak, de volt amelyik 3 hét után lemerült. (Az éjszaka közepén pittyegett veszettül. Az is szép éjszaka volt... :D )

Kép
iokka

Jó reggelt!

Szerintem 5 percem van, míg felébred!

Remélem mindenki jól van!

Egész szuper nappalunk és éjszakánk volt... :D
Talán most kicsit csitult a fogmizéria...

Hajnali 5-kor magam mellé vettem Danit és ahelyett, hogy szépen mellettem feküdt volna, ahogy egy ágyabn kellene, addig-addig tornázott, hogy keresztbefordult..., arra keltem, hogy rudalja a hátam, és magyaráz... :D

Kész az ebéd, ma a nap hátralévő részében pihenek... :D

Enikő jó pakolást!

Bébic: lakók... :evil: :evil: :evil:

Berni sajna nem tudok a témához hozzászólni, Dani mindig mindent bekajál ebédre...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Hú, Cili, engem nézel nagyon öregnek, vagy a páromat nagyon fiatalnak? Egyébként 6, én 39, ő 33.

zsebi_baba

Tegnap délután Szabi is nagyon nyűgi volt, aztán nagy nehezen kakált egy kis gubicsot, és ahogy elkezdtem pelenkázni, a pelenkázóra még egy jó nagy adagot :? . Meg is szűnt a nyűgösség! :)

zsebi_baba

Babakocsi lett a napocskámból :(

Kép
iokka

Zsebi bocsi, de csak tipp volt! Nem is tévedtem nagyon sokat!!!!!

Ilyen nálunk is szokott lenni, nem győzök szőnyeget takarítani... :?

Kép

Kép
dcili81

Eszterke! Azt nem tudom, hogy lehet-e keresztanya nélkül keresztelni, de miért nem választotok valaki mást keresztanyának?

zsebi_baba

Eszterke, nem muszáj sűríteni, de magában elég savanyú, de ha úgy is megeszi, akkor egészségére!
Persze, hogy lehet csak keresztapa is, nekem is csak az van (mármint anyakönyvezve a templomban), de utána megnősült és a feleségét is már keresztanyunak hívtam/om.
Mi már nem használunk légzésfigyelőt, de kb 2 hónapig bírta az elem.
Tényleg azt nem is meséltem, hogy mi történt. Leraktuk az ágyakat és a légzésfigyelőt is beüzemeltük. Na, Máté elkezdett játszani a zsinórjaival, kb 2x már anyakára is tekerte. Azt hittem, hogy ott rögtön szívrohamot kapok amikor megláttam. Így azonnal le is szereltük. (a másik kölcsönben volt, azt már úgy is vissza kell adnunk, mert születik ott is a 2. gyerkőc)
Rögtön Májk Tájszonék jutottak eszembe.....

verzso

köszi csajok a válaszokat!

Iokka: katolikus. pap meg lesz protekciós aki nem olyan szigorú :D

Zsebi: igazából nem akarunk, azaz nem is tudnánk mást, mert ismeretségi-baráti körön belül nem nagyon van olyan lány/nő aki keresztanya lehetne, mindenkinek párja , gyereke van, úgy meg elég furcsa lenne.

Verzso: hát nem csodálom h megijedtél! még jó hogy leszereltétek!
meggyet imádja magában!
Köszi a választ, én is így szerettem volna,ha majd lesz egyszer felesége az lesz a keresztanya. ezek szerint lehet :D De jó!

Azért kérdeztem az elemet, mert nekem hetente!! kell cserélni.. vagy az elem selejtes v a légzésfigyelő.. :shock: :?

Kép
eszterke24

jó reggelt!

Nem panaszkodom,egyszer kelt éjszaka...hogy a chamo-tól e azt nem tudom,de így kibírható volt!

Az idő nálunk nem vészes,inkább meleg van és fülledt párás levegő.Én ezt nagyon nem szeretem.

bébic:az igen,jó kis koktélt kap Ákos!De ha így minden ok....meddig kell kapnia ezeket?
a pulsatilla mire való?

zsebi:én 5re tippeltem :wink:

Mush:jók a képek!Férjednek is most volt a szülinapja?

Hanna:Boldog 7est!

KépKép
lyndee

Lyndee! Köszi! :wink:

zsebi_baba

Eszterke, és azt el is felejtettem, hogy Én 3 gyerkőcnek is keresztanyja vagyok, kereszapa nélkül. :lol:

verzso

jo reggelt! egy kozepesnek mondhato ejszakan vagyunk tul. ebredt 11,1,hn4. majd ekkor ugy kinyilt a csipaja, mintha reggel lenne, de kozben meg dorzsolgette a szemet. cici se nagyon izgatta.f5-re nekem mar nagyon elegem volt, igy betettem a kisagyba, hogy bulizzon egyedul, majd visszamegyek ha mar sir. de nem tette, hanem bealudt. en is (valoszinuleg hamarabb), es hn8-kor keltunk. na ez az utso 3 ora nagyon anyahat barati volt!

KépKép
KépKép
mush589

Hanna kismacskanak nagyon boldog 7. hot!!!!

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

Eszterke!
Én meggyet keverve adom Zsófinak. Almával, barackkal, körtével... Az eszembe se jutott, hogy magában adjam, annyira savanyú, de lehet, hogy neki ízlene. :-D

Nekünk 220 V-ról megy a légzésfigyink. Van benne elem, de az csak akkor lép működésbe, ha áramszünet van.

Verzsó!
De jó, hogy időben észrevetted, mit művel kisfiad a kábelekkel. Veszélyes, Zsófi is imádja az ilyeneket. Ő a laptop meg a hajszárító madzagjával szokott játszani.

Mush!
Téged sem irigyellek az éjszakádért! Én most éjjel eléggé lefáradtam. Zsófi kb. fél 9-kor elaludt, aztán Apával még szülinapi borozgatásba kezdtünk, kb. 11-kor feküdtünk le. Már majdnem elaludtam (hulla fáradt voltam), mikor Zsófi kezdte az éjszakai produkcióját. Kb. 3/4 óránként keltem hozzá, már azt hittem sosem lesz vége... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

eszterke. mar miert lenne furcsa? Kincso nevado szuleinek is van gyereke, a harmadik szemely meg a baratnom volt (egyedul).

lyndee. nem, apanak aug 21-en van a szulinapja, nem leszunk itthon :cry:
vasrnap apak napja volt.

iokka. nalunk nem elemes a legzesfigyelo. angelcareunk van.

elmentunk kortezni, meg setizni, aztan meg uszni. jok legyetek!

KépKép
KépKép
mush589

hahó

olvastam de nem volt időm irni. most is csak pár percem van.

sajna regus pár napja köhécsel meg tüsszög nagyon aggódom félek neh megint olyan hörghurutja legyen annó is igy kezdődött ugyh este óta adtam neki homeós cuccokat meg ma viszem dokihoz:(
szoritsatok h ne legyen beteg lécci!
apa szerint meghűlhetett, szombaton dédiéknél dédi kivitte abban a cuccban ami a fotón volt és tökre fujt kint a szél meg hűvös volt.. még sapkát se adott rá mire észrevettem h kint vannak már v 10 perce:( de ki tudja nem biztos h ez meg azt se tom h baja van-e.
nektek szoktak köhécselni a babók? 1-1et szokott de pát napja többx csinálja:(

najó megyek készülődni mert végre elaludt aztán 1től rendel a dokinéni

andy

Kép
andy30

Mush: de Kincső névadó szülei egy pár nem? nekem az a furi h a keresztapa adott, sógorom. Most mellé legyen keresztanya pl egy barátom felesége? bocsi ha értetlenkedem.. :oops:

Andy: drukkolunk, reméljük nem lesz beteg Regina

Kép
eszterke24

Eszterke, egy ikres ismerősömnek a lányainak úgy lettek a keresztszülők, hogy Nellinek barát a keresztanya, rokon a keresztapa, Lillának barát a keresztapa, rokon a keresztanya. Szóval érted? :wink: :lol: Minden felállás jó, ami Nektek jó. :lol:

Musi, jó kikapcsolódást!

verzso

Berni, sajnálom a car éjszakát, borozgatásért viszont irigy :lol:

Andy, ilyen köhécselés nálunk is van néha, de nem betegek. Szorítok, hogy Regi se legyen az!

verzso

andy. kincso is kohog, de nem beteg. sok a nyal :lol: :lol:

eszterke.3-an vannak. egy par, akinek van a gyereke, plussz a baratnom.

verzso.koszi

berni. a remeny sosem hal meg hatha ma ejjel jobb lesz! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

köszi csajok.

én is nyálra gondoltam de apa szerint tul soxor csinálja :?
2től rendel doki..

andy

Kép
andy30

bekukk később jövök most megyünk pedizni, de előtte,
Andy milyen cuccaid vannak ilyen köhire, megfázira stb.
nálunk Marci produkál most valami köhi félét és beparáztam

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

verzsó de ügyik vagytok!!!!

kubu oscillococcinumot adtam meg coryzaliát de du meek gyóccertárba rendeltem schüssler sót (nemtom igy irják-e) ferrum phosphoricumot és majd azt akarok adni neki

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?