Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dodus!Kép
Csakgyorsan_bekukkantottam_és_mit_látok?
Nagyon_örülök,_nagyon_ragyogó_hír,ezen_a_szép_napsütéses_napon._Vigyázz_magatokr a.Kép

Kata!Kép
Dórikának_nagyon_boldog-2.szülinapot_kívánok!Kép

Panka!Kép
Boldog-névnapot-kívánok!

Magdi!Kép
Lilinek_gyógyulást!
Neked_boldog_névnapot!

Bocs,de-nem_működik_a_Space,nem_tudom_miért,mert_aBN-en_kívűl_igen.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!!
Jaj de jó, jaj de jóKép Kép.Ez az igazi csoda, amikor egy kis élet kezdődik és növekszik benned.
Gondolom, már most is nagyon boldog vagy, de el sem tudod képzelni milyen boldogság vár még ezekután rád(rátok).
Várjuk a további infókat, nagyon vigyázzatok magatokra!!Kép Kép Kép

Melinda
adnilem

Dodus!
Gratulálok!!!!! Kép Kép Kép
Igazán jó neked (nektek)!

Koda!
Mail ment. Miért nem jöttél át?

Sziasztok: MSE

Üdv: Emese
mse173

DodusKép

Ez fantasztikus! Gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok az anyasághoz!Kép

Neva
neva

Sziasztok!

Köszönjük szépen az utólagos szülinapi jókívánságokat!KépKép

Dodus!
Szívből gratulálok!KépKépKép
Hogy tudtad eddig titkolni előttünk?KépKépKépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Úgy látom, hogy Dodus híre fellendítette egy kicsit a topic forgalmát.Kép

Örülök, hogy mindenkinek jól sikerült a hosszú hétvége. Nekünk is jól telt, csak hamar vége lett. Mi Lázbércen voltunk egy 1/2 napot (muszáj volt lemenni edzeni a hétvégi megyebajnokságraKép), majd kimentünk a nyaralónkba Csobajra. Majd holnap teszek fel képeket. Vasárnap nagyon meleg volt, szinte kánikula, ezután a hideg után.

Varrónő: nekem van egy jó varrónőm Görömbölyön, ha esetleg érdekel valakitKép

KataKép
Dórinak utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
A szalvéták várnak tégedKép

MagdiKép
Neked pedig nagyon sok boldog névnapot így utólag is.Kép
De ugye már jobban van Lili? Mi volt a baja?

Kriszta13Kép
Rég jelentkeztél, jól vagytok?

DodusKép
Pesten vásárolni voltunk, Beni is jött velünk, mindig visszük magunkkal, szerencsére élvezi a dolgot.Kép
Már most akkor értem, hogy miért voltál fogorvosnál.Kép
Meddig akarsz dolgozni? Lassan már el kéne gondolkoznod az otthoni interneten is, nem?Kép

BúzaszemKép
Táblázathoz a következő adatok kellenek: Miskolc melyik részén laksz, hány éves vagy, melyik kórházban ki az orvosod. Ha ezeket átküldöd nekem mailben (cím a profilomban) akkor már a következőben benne is leszel.Kép

MelindaKép
Táblázathoz elküldenéd az adataidat mailben, hogy ne kelljen visszakeresni? Köszi.

ForgiKép
A Kismamában olvastam, hogy a babahordozó kendőhöz tartanak tanfolyamot, igény esetén vidéken is. Megkeressem a nevet, telefonszámot?
Varázsitató tisztítása nekem is gondot okoz. A végén mindig csere lesz belőle.
Holnapra boldog házassági évfordulót.Kép
Intersparban láttam cumisüveg mosó kefét, amihez volt kicsi is, kb. 300.- volt.

NevaKép
Én is csak ajánlani tudom neked a turit, olyan édes lányrucik szoktak lenni.
Mostmár, hogy lement a hajtás gyere gyakrabban. Mikor mentek nyaralni?

DittaKép
Hogy vagytok?

Anita, EmeseKép
Boldog házassági évfordulót nektek utólag.Kép

BettiKép
És ti jobban vagytok?

KrisztinaKép
Csak nem bírtad ki a gép nélkül kint?Kép
Hát tényleg elég kevés gyümölcs lesz az idén.Kép Már mi is ettünk friss cseresznyét a fáról.
Elhiszem, hogy nem bírod a várost. Vasárnap nekünk is olyan nehéz volt hazajönni Csobajról. Annyira hiányzik az a nyugalom, békesség ami ott van. Ha egy picit közelebb lenne, biztos, hogy kiköltöznénk oda nyárira mi is.

KodaKép
Jó, hogy már meggyógyultatok. Jól elkaptátok ezt a dögvészt.Kép
Én írtam anno a köpködést. De szerencsére Beni pár nap után abbahagyta. De jó, hogy ti sem maradtok ki a jóbólKép
Torta: én Kisgergely párti vagyok.Kép

AnitaKép
Fiúk aranyosak a fotókon.Kép

MarikaKép
Vizsgákkal hogy állsz? Ugye már nincs sok?

DkrisztaKép
És ti jól vagytok?

GyöngyöskeKép
Már az új lakásban laktok?

ZsuzsaKép
És te hogy állsz a vizsgákkal? Pocaklakó jól van?

ZsuaKép
Írtam neked mailt a holnapi nappal kapcsolatban.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Az Anitáknak boldog névnapot kívánok!Kép

Mindenkinek köszönjük szépen a gratulációt! Szerencsére nagyon jól érzem magam, a bébi szépen növöget. Eltitkolni pedig elég nehéz volt.Kép De hát a babona...

Szép napot!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Már megint én vagyok.
Nincs valami jó ötletetek, hogy esküvőn, a menyecsketánckor hogyan lehetne odaadni a pénzt? Én például a barátnőmtől (akinek most szeretném viszonozni a kreativitását) egy nyakláncot kaptam, piros szalaggal, ami 20-50-100 Ft-osokból állt és ő csinálta. Hallottam már arról is, hogy virágcsokorba kötik. Valami más?Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szia Dodus!

Mi anno az egyik baráti pártól egy "kulcsos házi kasszát" (kis irodákban szokott ilyen lenni a "házi pénztár") kaptunk, és abba tették a nekünk szánt összeget -igaz ezt nem a menyecsketánckor adták át, de akkor is jó ötlet szerintem.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Valószínű, hogy vasárnap, vagy jövő hét elején költözünk.
Nekem szombaton 2 vizsgám lesz, meg a jövő héten is 2...

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Dodus!

Nagy gratula a jóhírhez!!A legkedvesebb barátnőm is most 14 hetes terhes,olyan jó így egyszerre babát várni!
Vigyázz magatokra!

A névnaposoknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kata!
Dodónak utólag is nagyon sok boldogságot!

Panka!

Köszönöm az infót,ha nem nagy gond írd meg a számot megkérdezem tőlük bár Betti is felajánlotta a segítségét.

Betti!

A nyár végén sort keríthetünk egy "oktatásra"?

Mi hétfőn salakmotor versenyen voltunk ugyanis az egész család fanatikus,mármint a férfiak.
Gergő is élvezte csak be kellett fogni a fülét mert pont a rajtnál ültünk és hangos volt neki.
A picurka a pocakomban nem is reagált a hangzavarra,sőt amikor pályakarbantartás volt akkor ugrált.
Lányok,már teljesen kivagyok Gergő miatt!Egyáltalán nem eszik,két falat kenyérrel letudja a reggelit vacsorát,csak a danonínót eszi meg bármikor de hát nem élhet azon!Már bánom hogy egyszer is vettem neki.Egyébként nem adok neki étkezések között semmi nasit legfeljebb gyümölcsöt de azt se nagyon eszi meg.Most kapott egy étvágygerjesztőt de nem látok változást,ha van kedve eszik ha nincs nem kell neki semmi.Pedig nem is erőszakoskodom vele de annyira idegesít.Nincs vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Remélem nem romlik el megint az idő!

Pussz:Forgi
forgi

Sziasztok!

AnitaKép
Sok boldog névnapot Kívánunk!Kép

KataKép
A te Anitádnak is sok boldog névnapotKép

ForgiKép
Babahordozókendő tanfolyam: Turi Nagy Éva, 20/467-0320
Sajna szombatig megint hideg, esős időt jósolnak, és állítólag az egész nyár ilyen esős lesz.Kép

DodusKép
Nincs semmi ötletem, de töröm a fejem.Kép

GyöngyöskeKép
Nem irigyellek, 4 vizsga közt költözni nem semmi.

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol van a Diófa fitness?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntést.

Kata!
Boldog névnapot Anitának!

Panka!
Ha jól tudom,akkor az kint van Diósgyőrben,valahol a villamos végállomás környékén.
Bosszankodom is az idő miatt!Kedden megyünk nyaralni,de így a fürdőzés nem lesz nagy élményKép

Dodus!
Gondolkodom,hátha lesz valami ötletem!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!

Szívből gratulálok a babához!!!

Panka, Magdi!

Utólag is boldog névnapot kívánok nektek!!!

Anita!

Neked is boldog névnapot kívánok!!!

Lányok!

Képzeljétek mi történt. Hétfőn kimentünk szalonát sütni a Tapolca felé lévő szabadidő parkba. Minden szupervolt csak olyan kiütések jöttek ki rajtam mintha himlős lennék, anyukámon és a hugomon szintén. Most úgy nézek ki, mint Pöttyös Panna. Szerencsére Domi nem pöttyös. De még ha csaK kiütéses lennék de még viszket is. Többet nem megyek oda. De azért jól éreztük magunkat. Teszek fel képet.

Sziasztok

Zsua

Kép
zsua1

Sziasztok!

Régen voltam már Nálatok, már csak egy szigorlatom van Vezetési ismeretből június 17.-én és készen vagyok.

Dodus!
Először Neked szeretnék gratulálni, nagyon örülök, hogy Neketek is sikerült, gondolom határtalanul boldog vagy.

Minden Névnapját és Szülinapját ünneplőnek gratula.

Forgi!

Hogy érzed magad? Én már jól ki vagyok kerekedve, nem tudok éjszaka aludni, mert már egyik oldalon sem jó, a hátam hamar elfárad. A pocaklakóm előre jelzi, hogyha időváltozás lesz, mert akkor éjszaka nem alszom Vele, ugyanis simagatom a pocakom, csak akkor nyugszik meg. A hátam majd beszakad, járkálni nagyon nehéz, pedig még két hónap van hátra.
Hallottál a köldökvér levételről? Ti nem kakarjátok levetetni?
A hordozókendőt Turi Nagy Éva oktatja, 20/467-0320. Igény szerint lejön Miskolcra is. Egyszer már beszéltem Vele, akkor kismamatorna miatt érdeklődtem ha jól emlékszem nála.

Panka!

Köszönöm érdeklődésed. Remélem Ti jól vagytok és már egy délutáni sétán szivesen találkoznék Veletek.

Mindenkit üdvözlök és továbbra is jelentkezem csak kicsit ritkábban.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Dodus!
Ne aggód Gergő miatt, nálunk is volt, hogy Ádi 2 hétig alig-alig evett. Főzeléket egyáltalán nem, és sokszor a tápszert sem fogadta el, csak a tea meg a banán ment.
Bár akkor én is iszonyúan ideges voltam, de elmúlt. Éhen biztos nem fog halni,és csak azt etesd vele, amit elfogad. Itatni viszont kell, hogy ki nem száradjon!

Anita!
Nagyon boldog névnapot kívánok!Kép

Zsua!
Jól látom, hogy Domi egy baromi nagy újhagymát evett? Kép

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!

Tettem fel a hétvégéről pár fotót ide. A 13. képtől vannak az újak.

AnitaKép
Hát a víz biztos, hogy nem lesz melegKép, a Tisza is nagyon hideg még, bár Benit ez nem zavarta, alig tudtam kiszedni belőle.Kép

ZsuaKép
Nem valami allergia?
Domi mennyit nőtt mióta nem láttam.
Mailemet megkaptad?

ZsuzsaKép
Örülök, hogy jól vagytok. Akkor 17.-e után mindenképpen szervezünk valami találkát.Kép

EmeseKép
Nem kötekedni akarok, de a fentieket szerintem Forginak és nem Dodusnak szántad.Kép
Éjszakáitok változtak már valamit?

DodusKép
Ha jól láttam, akkor te is rajta vagy a kreativos primlistán, esetleg ott is megkérdezhetnéd, hátha van valakinek valami ötlete. Jobb nem jutott eszembe.Kép Mikor lesz az esküvő?

Puszi, Panka

panka

Panka!
Köszi! Teljesen igazad van, csak folyton Dodus jár az eszemben, mert irigykedem az állapotára. Kép
Az éjszakáink egy fokkal jobbak, már csak 5-6x kell felkelni, és Ádi már nem eszik éjszaka, csak teázik.
Az első fogacskája is áttörte már az ínyét, ezért remélem, hogy lassan még jobb lesz.

Kedves Forgi, ez neked szólt: (Bocsi !!!)
Ne aggódj Gergő miatt, nálunk is volt, hogy Ádi 2 hétig alig-alig evett. Főzeléket egyáltalán nem, és sokszor a tápszert sem fogadta el, csak a tea meg a banán ment.
Bár akkor én is iszonyúan ideges voltam, de elmúlt. Éhen biztos nem fog halni,és csak azt etesd vele, amit elfogad. Itatni viszont kell, hogy ki nem száradjon!

Üdv:MSE

mse173

SziasztokKép

PankaKép
Beni már hatalmasKép Az a medence meg túl kicsi nem??Kép
Megrendeltük a tortát, és mi is a Kisgergelynél maradtunk. Dán túrótortát rendeltünk. Meg is kóstoltuk, nagyon finomKép

DodusKép
Én olyat csináltam anno, hogy egy befőttes üvegbe raktam a pénzt szépen összehajtogatva. Természetesen a befőttes üveget szépen kidíszítettem, és még címkét is raktam rá, mint pénzbefőtt. Még a szavatosságát és az összetevőket ís ráírtam.(nyomtattam persze, nem kézzel) A tetjét meg egy szép vászon anyaggal kötöttem le, egy szalaggal. Így olyan lett, mint nagymama lekvárjaKép Nagy sikert aratott a házaspárnálKép

ForgiKép
Sajnos nem tudok segíteni Gergő "nemevésén". Nekem Marci eddig nagyon jól eszik. De annak nagyon örülök, hogy Te és Picurka jól vanKépKépKépKép

ZsuzsaKép
Ti is előkerültetek? Nagyon jó, hogy Ti is remekül vagytokKép Ezt a 2 hónapot meg már kibírodKép Én is sokat forgolódtam....
A vizsgához meg egy kalappal!

ZsuaKép
Tündériek a képek! És a hagymás!!!!KépKép
Orvosnál voltatok a kiütéssel?? Nem ettetek valamit? Amiből Domi nem kapott?

AnitaKép
Isten éltessen sokáigKépKép

EmeseKép
Akkor ma tanácsadás! De képzeld, Marci még mindíg alszik és 9 óra van!!! Nem tudom, hogy 1-2 között mit fog csinálni. Félek, hogy megint akkor fog aludni...Majd szólok hogy hogy állunkKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!

Ez biztos allergia de már nem olyan szörnyű csak a nyakamon van még kiütés elég szépen múlik. Szerintem amivel permetezik a szúnyogokat arra vagyok allergiás. Étel nem lehetett mert Domi mindenből kapott és rajta szerencsére semmi. Talán az anyatejnek köszönhetjük, hogy ilyen ellenálló ugyanis még mindig szopik ejjel 5-6X nappal meg 4-5X! Remélem már most jobb lesz.
Veletek mi újság?

Emese!

Igen a szájába az hagyma ugyanis ha megkaparint egyet nem engedi el csak ordít utána ugyhogy kénytelen vagyok odaadni neki. Majd a doktornőt megkérdezem, hogy szabad-e de szerintem nem lesz baj. Szerinted?

Na most csak ennyi mert Domi türelmetlem!

Panka!

Még nem olvastam a mailt de válaszolok!

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Anita!
Utólag is Boldog Névnapot!KépKépKép
Anitám nevében pedig köszi!Kép
A nyaraláshoz nagyon-nagyon jó időt kívánok és érezzétek jól magatokat!Kép

Forgi!
Köszönjük szépen!Kép
Az evés miatt ne aggódj, mert vannak ilyen időszakok. Én már meg sem lepődök rajta. A lényeg (mint Emese is írta), hogy innivaló legyen mindig a szeme előtt.

Panka!
Köszi az Anita nevében is!Kép
Klasszak a képeid. Látszik, hogy Beni élvezte. A haját levágtátok, vagy ennyi is volt neki?
Holnap fél 8 után otthon vagy? Vagy az még nagyon korán van Neked?Kép

Zsua!
A képeken egyértelmű, hogy jól éreztétek magatokat.Kép

Képzeljétek Dóri tegnap cseresznyét evett. Tavaly óta ugye elfelejtette mi is az, úgyhogy kicsit idegenkedve kapta be. Ez volt Nyéken anyuméknál. Utána mentünk a Corába és ott esett ki a szájából.Kép Hogy nem ízlett-e neki, vagy nem tudta mi az, de nem rágta össze.Kép Na ma már nem győztem neki kimagozni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Itt vannak a táblázatba az adataim!
ÉN Diósgyőrben lakom, idén október 9én leszek 30 éves, és a Semmelweis Kórházban, dr Hajas Sándor a dokim.
Nzsuzsa!
Tudom, hogy sokat tanulsz, de azért hátha valamikor elolvasod. Gondolok rád sokat, és márcsak két hónap és karjaidban tarthatod pici fiadat. Mi is lesz a neve?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

A zűrös napokban én is előkerültem!
De először is:
DodusKép
Nagyon örülök a hírnek, és nagy -nagy gratula!!! További részleteket várok!!

Veronika már egy hete nem jár oviba, ismét hurutosan köhög, de már hónapok óta ez megy! Szegény eszi az ilyen-olyan szirupokat, de csak átmeneti a javulás, ezért holnap viszi az apukája allergia-vizsgálatra.
Hétvégén a kicsi is beteg lett, köhögés, láz, orrfolyás, és hétfőn este vettem észre, hogy kijött az első foga!Kép
Lehet, hogy ettől volt a betegsége? Nekem ez furcsa volt, mert Veronikának észrevétlenül jöttek ki a fogai!
Ja, és nekem 3 hete semmitől nem múlik el a torokfájásom! Holnap ezt is megemlítem a dokinak, ha viszem vissza a kicsit.

A kicsivel a múlt héten elkezdtem a kóstolgatást, bejött neki! De a szopi az még így is megy rendesen!

Remélem sikerül kikúrálnom a gyerekeket hétvégére, mert akkor lesz a kisfiam keresztelője!

Majd még jövök, ha este lecsitul a társaság!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Alig merem leírni, de talán meggyógyultunk! Igaz Gerda ma kapta meg a 4 hónapos oltást, - két hét késéssel - így még lehet, lesz két nehéz nap. Ráadásul hétvégén esküvőre megyünk.

Dodus!
Nagyon-nagyon gratulálokKépKépKép Csatlakozom Emeséhez, én is kicsit írígykedek, nagyon szerettem terhes lenni. Sok boldogságot kívánok!!!!

Anitáknak boldog névnapot kívánok!

Kata!
Én már láttam olyan gyereket, aki nem szereti a vattacukrot. Az enyém is olyan.

Panka!
Az anyósoméknak is Csobajon van telkük, de sajnos még soha nem jártam ott. 11 év alatt. Igaz, nincs csak a telek és a fű, meg pár fa. Gyakran szoktatok menni? Beninek jó rövid a haja!

Forgi!
Majd összehozzuk. Most hétvégén elég sokat használtam a kendőt, kényelmesebb, mint a kenguru és szerintem Gerda is jobban érzi magát benne. Ha esetleg másokat is érdekelne, szervezhetnénk egy tanfolyamot is, nem tudom hány ember kell hozzá!
Gergő evése: tudom, hogy nem túl megnyugtató, de én többször hallottam gyerekorvosoktól, hogy a mi tájékunkon a gyerekek nem szoktak éhen halni. Én is mindig erre gondolok, amikor Matyi nem eszik.

Zsua!
Véletlenül nem a naptól voltak a kiütések? Hétfőn sütött először igazán a nap. Nekem öt évvel ezelőtt, tavasszal volt ilyen "napallergiám". Pár nappal később elmúlt.

Ditta!
Jobbulást kívánok!! Talán ha jobb idő lesz könnyebben gyógyultok!

Betti

ui. Most mondták a tévében, hogy sok internet függő van, úgyhogy abbahagyom, mert még gyanuba keveredek.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Jobbulást kívánok minden kis, és nagy betegeskedőnek!

Zsua!
Ha rosszul lenne Domi a hagymától (pl. bántaná a gyomrát), akkor nem enné meg szerintem. Tehát ha megeszi, nem igen lesz tőle baja.

Kata!
Ádi is zabálja a cseresznyét! 2 szemet megkaparintott, és egészben ette meg.
A magot biztos lenyelte, mert nem volt hajélandó kiköpni. (Igaz, én is mindig megeszem a magot is.)

Betti!
Ha tévét is nézel, akkor még biztos nem vagy internet-függő. Kép

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!

Tegnap este mire megírtam az üzimet nem volt net, így hát most küldöm el. Van ami nem aktuális benne, de már nem szedem ki.

EmeseKép
Örülök, hogy ha csak egy kicsit is, de jobbak az éjszakáitok.Kép Gratu az első fogacskához.

KodaKép
Azért a medencében még ülve egész jól elfér Beni. Este abban fürdettük és nagyon élvezte.

ZsuaKép
Nem jött válasz.Kép

KataKép
Beninek eddig is ilyen rengeteg haja volt.Kép Már arra gondoltam, hogy úgy is jön a nyár, le kéne vágni neki, hátha jobban nőne utána. Olyan mindegy lenne, hogy ennyi vagy ennyi sem.Kép
Hát a 1/2 8 egy kicsit korán van. Mostanában Beni 9-1/2 10-ig szokott aludni, utána reggeli, 10 előtt nem nagyon vagyunk szalonképesek. De itthon leszünk. Tegnap este mi is ott voltunk a Corában, azt csiripelték a madarak, hogy ti is akkor voltatok ott.Kép
Ma mi is jól becseresznyéztünk. Először Beni sem tudott vele mit kezdeni, de utána ette. Csak az a baj, hogy kimagozva nem kell neki, csak úgy hogyha ő haraphat belőle. De félek, hogy a magot lenyeli, így minden harapás után új cseresznyét kap.Kép

BúzaszemKép
Ok, a következő táblázatban benne leszel.
Beírhatom a táblázatba, hogy babaprojekt folyamatban?

DittaKép
Jól rátok jár a rúd.Kép Küldök egy kis pozitív energiát a gyógyuláshoz:++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Hamar kijött az első foga Attilának, gratu hozzá, hátha csak ez volt a baj nála.
Hogy rohan az idő, már 1/2 éves elmúlt, nemrég meg még itt izgultunk érted, hogy egyben vagytok-e még.

És akkor a maiKép

BettiKép
Örülök, hogy meggyógyultatok.Kép
Pedig Csobaj jó hely nagyon (annak aki szereti a vizetKép), egyszer gyertek el. Hétvégeken, ha nincs Lacinak verseny, akkor mindig kimegyünk. Meg nyáron oda szoktunk menni nyaralni 2 hétre.

EmeseKép
Látom, nálatok megint korán volt reggel.Kép Ma hajnalban Beni is nagyon nyügi volt. 1/2 4-1/2 5-ig szinte egyfolytában a cicin lógott.

KataKép
Csörgettem egyet.Kép

LányokKép
Hogy lehet megmagyarázni egy ilyen idős gyereknek, hogy valamit nem szabad? Ha valaki tudja a titkot árulja el, plíííz. Néha már annyira kiakadok Benitől, hiába mondom neki, hogy pl. nem szabad ki-be kapcsolgatni a tv-t, hifit, nem szabad a wc-ben pancsizni, van hogy már a kezére is rácsapok, ő nevet rajta egyet és megy és folytatja tovább. Ha valamit elpakolok, az idő alatt ő másik 8-at szed elő. A lakás már teljesen romokban. Vagy majd az idő megoldja a dolgot?

Puszi, Panka

panka

Panka!

Ne haragudj de csak jövőhéten tudok menni hozzád mert nagyon sok program összejött. Neked mikor lenne jó?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Cseresznye: ma már nem kellett neki mondani, hogy mi az, de a magját ő sem köpi ki, viszont legalább bejelenti, hogy "lenyeltem a magot"Kép

Panka!
Tényleg csörgettél!Kép Én meg voltam is nálad.Kép
Romokban a lakás? Ne is csodálkozz rajta. Az idő tényleg megoldja, de az az idő még sokára fog eljönni. Még Dóri is tud 2 perc alatt akkora kupit csinálni, mintha egy hete nem takarítottam volna.Kép
Persze láthattad, egy pillanat alatt az ágyatok közepén volt. Remélem nem haragszol érte.Kép

Ditta!
Jobbulást nektek!Kép

Dodus!
Legfiatalabb pocakosunk!Kép Hogy érzed magad? UH és pocakos képet mikor láthatunk????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Remélem nem sértek meg senkit avval, hogy ide beírok egy talán hírdetés jellegű hozzászólást. 2003. december 1-én alakult német anyavállalattal rendelkező cég keres kiegészítő munkát vállalókat, elsősorban hölgyeket, akik mágnesberakású ékszerek forgalmazásában látnának fantáziát. Katalógus alapján, jutaléklevonásos rendszerben megoldott a pénzkereseti lehetőség.

Jómagam egy tavaly született kislány édesanyjaként jópár hete foglalkozom az ékszerforgalmazással, szívből ajánlom mindenkinek.

A babanet azon topicjaiba küldöm fel most ezt a hírdetést, amelyek olyan településen élő anyukákhoz jut el, ahol nincs még képviselőnk - ezáltal a lehetőség kimagasló. Akár ha többen összefogtok...

Neved, életkorod és lakhelyed (elég a település neve) megjelölésével kérlek írj e-mailt az alábbi címre: magnetpet@freemail.hu

Tájékoztatót, katalógust küldök.
Ide az oldalra is felnézek, amennyiben ide érkezne kérdés vagy kérés.

Köszönöm: Petra

Ha valakit a hírdetésemmel megsértettem, elnézést kérek.
magnetpet

Sziasztok!

Kata, köszönöm szépen, teljesen jól érzem magam. Kop-kop-kop.Kép Csak fáradékonyabb vagyok és gyakrabban kell ennem.Kép Uh-s kép még csak egy van, de az még a petezsákot mutatja. Azóta már sokat nőtt a bébi. Legközelebb megpróbálok kunyizni valamit a dokitól. Pocakos képet még nem tudok produkálni, pedig a párom szerint határozottan kismamás a hasam.Kép Akkor a 8 hósra mit fog mondani?Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Úgy néz ki, most legalább jó időnk lesz.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Köszi a gratulációt. Igen, Ádi hajnalban kelt, és ma csak 20 percet aludt séta közben, így már teljesen kiborulva végre szunyál.
Kérdésedre a választ sajna én sem ismerem. Jelenleg a hangommal próbálom Ádámot sakban tartani. Fenyegetően felemelem, ha rosszat csinál. Nos ez néha bejön, néha nem. Én megütöm a kezét is néha, vagy röhög, vagy elsírja magát (lelkiállapottól függően). Próbálkoztam az "Ez fáj anyának!" és az "Ezt anya nem szereti!" technikával, de sajnos nincs a gyerekben empátia... Kép
Tűrni kell!

Lányok!
A Sparban van hűségpont gyűjtő akció, és "kedvezményesen" lehet vele Tefal edényeket venni. Nekem vannak felesleges pontjaim, nem érdekel valakit?

mse173

Panka!
Köszönjük a gratulációt.
Sajnos ma tényleg nagyon korán kelt Ádi,
és napközben is csak 20 percet aludt,de most végre elszunyált.
Kérdésedre a választ sajna én sem tudom. Már sokmindennel próbálkoztam. Felemelem a hangom, fenyegetően, ez néha bejön, néha nem.Néha a kezét is megverem, néha nevet rajta, néha elsírja magát (hangulattól függ), de folytatja utána a rosszalkodást. Próbálkoztam az "Ez fáj anyának!" és az "Ezt anya nem szereti!" technikával,
de sajnos a fiamból hiányzik az empátia.... Kép
Tűrni kell, és unos-untalan ismételgetni!

Dodus!
Még mindig (és egyre jobban) irigyellek! Kép
Vigyázz magatokra!!!

Koda!
Ha jössz át, el tudnád hozni a Beba2 vonalkódokat?

Lányok!
A Sparban van hűségpont akció. Kedvezményesen lehet a pontokkal TEFAL edényeket venni. Ha valakit esetleg érdekel, az szóljon, mert van felesleges pontom.

mse173

Bocsi, de duplán írtam, mert az elsőt nem láttam!

mse173

Emese!!!!

Mi gyűjtjük a pontokatKépKép cserébe a Babás vonalkódért! Holnap azt is átviszem (4 db!) meg a pénzt isKép

DodusKép
pihenj sokat!!!!!! Most, amíg van idődKép Én nem hiitem senkinek, hogy nem lesz időm a gyerkőc mellet. Most már belátom, hogy igazuk voltKépKép

PankaKép
Mikor olvastam az írásod Beniről, épp ettem. Úgy elkezdtem röhögni, hogy 'majd megfulladtam. Nálunk dettó ez a helyzet. KísértetiesenKép Én már feladtam... csak pakolok utána, meg ki, illtve bekapcsolom a tévét, számítógépet, monitort..........Épp amit ki-be kapcsolt MarciKép

Koda

UI: Marci is evett cseresznyét, nagyon ízlett nekiKép Persze mag nélkül adtam oda nekiKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Na, ez a hétvége is jól indul! Beborult, csepereg, remélem gyorsan elmúlik!
Tegnap vettem Matyinak egy olcsó szandált. Csak párszor fogom ráadni. A másfél hónapos Siesta szandáljának az orrát lassan teljesen szétkoptatta. Sétálni, játszani tökéletes, de az esküvőre nem adhatom rá. Tavaly még nem koptak ennyire, én meg még azt hittem kisebbeknek jobban kopik...

Panka!
Matyi már majdnem 3 éves. Amikor azt mondom neki "Nem szabad", megkérdezi: "Miért?", és esetleg nem csinálja. Ennyit javult a helyzet az utóbbi fél évben. Előtte megpróbáltam elterelni a figyelmét az adott dologról. Ez néha bejött. Vagy el- fel- kiraktam, letakartam, eldugtam, leragasztottam stb. Volt visítás, hüppögés, néha kézrecsapás - ez utóbbi nem használt. Összességében: muszáj kivárni!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást az evéssel,vagyis a nemevéssel kapcsolatban.A helyzet változatlan sajnos és nem tudom nem idegesíteni magam rajta.
Igaz 13,5 kg és 88cm Gergő és mindenki azt mondja hogy akkor kezdjek aggódni ha fogyni fog.

Betti!

Komolyan gondoltam hogy találkozhatnánk a nyár vége felé,szeptember 13-ra vagyok kiírva.
Nekem is nagyon jó volt a kendő,már amikor sikerült Gergőt magamra varázsolnom,most meg már egyáltalán nem megy és úgy gondolom hogy nagyon jól ki fogom tudni használni.Te is szereted ahogy látom!

Panka!

Igen,igen valahonnan nagyon ismerős amit írsz és attól tartok hogy nagyon igaz amit Kata írt:sokára jön el az az az idő amikor ez el fog múlni.

Zsuzsa!

örülök hogy hallok rólad!!!
Én még egész jól viselem magam bár ma annyira fájt a szeméremdombom(ha hiszitek ha nem) hogy alig bírtam hazamászni a Városház térről pedig csak 15 perc.
Gergővel ugyanez volt: ahogy tágulnak az izületek meg a csontok nagyon tud fájni,főleg ha felülök vagy felállok.
Az alvással szerencsére most nincs gondom.
8-án kell mennem uh-ra hogy megtudjam feljebb ment-e a lepény,majd megírom hogy mi volt.

Mindenkinek pusza,holnap grillezni készülünk,remélem marad a jó idő!

Forgi
forgi

Panka!
Igen beleirhatod, hogy babaproject folyamatban, hisz ez lesz a 2. hónapunk a műtét utáni próbálkozás szempontjából. És képzeljétek, úgy helyreállt a szervezetem, hogy a 14. napon volt pém, igy elvileg a 28. napon kell megjönnie. Ez azért is öröm számomra, mert a műtét után 42, majd 45 , és 36 napra jött meg.

Kép

KépKép
búzaszem

Koda!

Marcinak nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép
Milyen (volt) a buli?
Evett a tortából? Tetszett neki a tüzijáték?

mse173

Sziasztok!

Anita!
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk. Sajna rólatok valahogy mindíg lemaradok és csak utólag jutok nethez. De ami késik...Kép

Koda!
Kép
Marcinak már ezt is lehetKép

Ígérem kedden vagy szerdán jövök gyakrabban, de addig csak kibírjátok nélkülemKép

Szalvétás lányok!
Létezik száz egy kiskutyás szalvéta? Hogy lehetne olyat szerezni?

Puszika, Marika
Hriczom

SziasztokKép

Marika,EmeseKép

Marcika nevében is köszönöm a köszöntéstKép
Most lett vége a bulinak, így Emese csak holnap tudok átmenni a madárlátta tortávalKép (20:06)
Készült néhány kép is:

a szülinapos+én
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/52980.jpg

a torta kissé ferdén:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/52982.jpg

ajándékbontás:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/52981.jpg

Szép estét mindenkinekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!

Utólag is nagyon sok boldog 1. szülinapot kívánunk Marcinak!

Kép

Panka!

Amit írtál az nálunk is így van. Sőt szerintem itt még rosszabb ugyanis Domi most épp pofozkodó korszakában van. Csak tudnám kitől tanulta. Ha kér valaki tőle egy puszit akkor egy akkorát lekever, hogy a szemünk majd kiesik. Puszi az persze nincs. De most már rájött, hogy ököllel még jobban lehet ütni így anyukámnak lett egy mokesz a szeme alatt! Igaz nem annyira látszik de hát anyát ez nem vigasztalja. Pedig akkorát ráütöttem a kezére de nem ér semmit csak kinevet és lekever mégegyet. Tegnap Roland aludt /és Domi nem nagyon szereti ha valaki alszik mert akkor ugye nem foglalkozik vele/,Ő ezt meglátta és egy akkora nagyot rásózott az apja arcára, hogy szegény csak felült és azt se tudta milyen "rendezvényen van". Ja és a pakolás: most, hogy írok már kipakolta a cipőket, a pelenkáit, egy polcnyi könyvet ja és a játékait, és még csak 5 perce ültem le a géphez. Ha valaki tud egy jó módszert, hogy hogyan lehet leszoktatni erről akkor írja meg mert már ez szörnyű! Most a Cd-k vannak soron. Na megyek mert romokban a lakás!

ZsuaKép
zsua1

Koda!
A képek nagyon jók, a torta guszta. Látom Marci is Legót kapott.
Holnap délután nem leszek itthon, megyek a dokihoz, de este már biztosan itthon leszünk.

Zsua!
Mi már mindenhova zárakat szuereltünk (spajz ajtó, hűtő, cipős szekrény, stb.), mindet elpakoltunk, eldugtunk, és csak a játékai vannak elől. Na, azt is jól szétdobálja, de annak mindegy.
Ádi egyébként harap, és a hajunkat tépi. Nem nagyon tudom fegyelmezni. Kép
Ez van!

mse173

Sziasztok!

Na most néze milyen jól raktam fel az előző üzenetem. De hogy hogyan csináltam azt nem tudom.

Emese!

Neketek se lehet könnyű.
Igen a hajtépést és a harapást kifelejtettem. Tegnap a hugomba 2 X is beleherapott a vállába, most kék-zöld a nyoma.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Koda!
Még beleférek a mai napba, úgyhogy:

Marcinak nagyon Kép kívánunk!

K. és D.

KépKép

KépKép
kata007

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!!Kép
Már úgy vártam, hogy mi is kapjunk ilyen szép üdvözleteket!!! Eddig csak irigykedtem a szülinaposokra...Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Helló!

Koda, boldog szülinapot a nagyfiadnak!Kép (Sajnos én nem tudok Nektek olyan szép képeket feltenni.Kép)

Emese, a Ti Ádámotoknak is boldog születésnapot kívánok!Kép Vigyázok magunkra, megígérem.Kép

Tényleg, nekem is van egy SPAR-os pontom, csillagom, ha kell valakinek szívesen odaadom.

Valamit még akartam írni, de hogy mit...???

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Köszönjük a köszöntést. Ádi holnap lesz 1 éves, de a bulit csak szombaton tartjuk a nagyszülőknél.
Szerintetek adjam oda azért az ajándékok egy részét, vagy csak a bulin?

Üdv:MSE

mse173

Emese!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Ádinak!!!

Kép
zsua1

Kedves szülinaposok!

Meg késve de még nagyobb szeretettel kívánok nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

MAgdi
lilien_csenge

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?