Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc: hadd öleljelek meg
lujzedli

jaaa Lujzi

Bocsiiiii,én is csak kéreztem!!!
Vendég

Szi,ezt bírom a dokikban hogy várjunk meg várjunk :? Igen és meddig :?: :evil: Az akkor se normális ha valakinek össze-vissza van menzesze és ne magyarázza meg mindig azzal hogy stresszes az ember.Persze hogy az,hiszen nem jön össze és csak vár és vár az ember :?
Bocsi :| :oops:

Recon igen az vagyok :D Szoktam én is varrogatni ruhákat,bár mostanában kevesebbet :roll: A kismama ruháimat én varrtam meg magamnak mert nem adok ki rá 8-10 ezer ft-t azért mert csak egy ideig hordom.Amúgy meg azért se mert így legalább egyedi :D Most azokat eltettem de remélem hamar újra felvehetem :D

Lujzi,nekem is a yorki a kedvencem :lol: Ja és jól beszélsz vagy így vagy úgy akkor is az enyém lesz valahogy egy kutya :D

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Talán most sikerül a képet feltenni, de sajna romlott a minősége. Kép UH kép

Kép
Kép
akella

Szia Akella!

GYÖNYÖRŰSÉGES :D
lujzedli

Recon
Nagyon köszike, és puszika neked!
Majd ha itthon lesz a férjecském, mondom neki.

Szi
Szerintem jó lenne csináltatni neked is egy hormonlabort.
És ha valamelyik eredményed, ne adj isten nem jó, akkor tudják kezelni, mint Csibucnál is, de legalább tudod, hogy mi van.

Csibuc
ne legyél elkeseredve Kép
Meglátod, jó lesz minden...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc
Milyen vizsgálatokból derült ez nálad ki? Mi is pontosan az a PCO?
Neked már van gyerkőcöd?
szi77

Akella, de jóóó a kép!!!
Nagyon örülök nektek!!! :D

Anyci
ha kell valami ruha nekem, akkor megy a rendelés hozzád 8) :lol:

Lujzi
LAPTETŐŐŐ!!! :wink:
Ez tudod mit jelent remélem...te leszel a következőőő 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Recon szuper a tabló :lol:
Nagyon ügyes vagy! Elküldöd priviben az email címed, mert akkor én is küldök képet :wink:

Kép
Kép
akella

Akella,így is látni jól a babócát,olyan szép formás :lol: :lol:

Csibuc neked is egy ekkora ölelést küldök Kép

Kép
anyci

AZ ELŐZŐ OLDALON IS ÉN VOLTAM AZ ELSŐ
lujzedli

Köszönöm szépen lányok!

Tényleg egy kis Tündér :lol: (nem is vagyok elfogult :lol: )

Kép
Kép
akella

Betty oké meg dumáltuk :lol: :lol:

Szi lehet csibucnak van igaza :roll:

Mi van lujzi duplázol :lol: Biztosra akarsz menni,mi? :wink:

Kép
anyci

akella: nagy grat, gyönyörűséges

lujzi: köszönöm az ölelést és a biztató szavakat, puszillak

anyci, betty: nektek is köszi a bíztatást, ölellek titeket is

szi: héttel ezelőtt nagy várakozásokkal tele kezdtem itt babanetezni, a lányokon felbuzdulva én is vettel csillagtól egy kupac LH tesztet amit a 32. napon pozitívat mutatott
Gyanús lett és elkezdtem olvasgatni, barátnőket kérdeztgetni és egyre több jel mutatott a PCO-ra
A név policisztás ováriumot jelent, ami sok kis cisztát tartalmazó petefészket jelent, de önmagában félrevezető, mert nem minden PCO-s betegnek van PCO szindrómája is.
A PCOS (szindróma) hátterében egy félresiklott anyagcsere-folyamat áll, ami rendesen összekutyul a szervezetben sok mindent, pl. mensi-ciklus-tstsúly-hormonok...
Vendég

Lujzi mennek neked a plussz enerdzsik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Nem akarsz vonalzót feltenni?

betty615

AnyciHellóóóóó!

Meg mertem vóna esküdni,h IKREK vagy!!! :lol: :lol:

Akella

Hát ez akárhonnan nézem egy kis emberszabású!! :wink: :D

Nagy-nagy gratula!!!
Vendég

szi: a www.pco-szindroma.hu oldalon sok mindent megtudhatsz a betegségről
nekem nincsen gyerkőcöm, most szeretnénk, de amíg a hormonjaimat nem rendezik, addig sajna kicsi az esély a spontán teherbe esésre

A vizsgálatok: hüvelyi UH, ezen már látszott a sok apró gyönszerű ciszta

Egyéb tünetek: túlsúly, amit nem vagy nehezen tudtam leadni és azonnal visszajött, hajhullás, fáradtság, rendszertelen menzi (30-50 napos ciklusokkal, soha nem volt 2 ugyanannyi napos ciklus egymás után).
Egyéb tünetek: aknés-zsíros bőr, fokozott édességek utáni vágy, remegés nem-étkezés esetén, szőrösödés (túlzott férfihormon-termelés), menzi elmaradása, petefészek ciszták (ez nem mindenkinél jelentkezik), megemelkedett prolaktin-szint

Egyéb vizsgálatok: terheléses cukor/inzulin-vizsg. és hormonsor vizsg. -> na itt előjöttek a gubancok
Vendég

Lányok, hogyan tudok ide képet feltenni? Szeretnék egyet feltenni magamról + apáról :D
Vendég

Szi
egyébként én ezért váltottam dokit másfél éve, mert nemhogy előrébb jutottunk volna, hanem egy helyben toporogtunk úgymond.. :roll:
A pénzért persze mindig tartotta a zsebét, de nem csinált semmit, csak váratott minket.
Amikor a mostani orvosomnak elmeséltem, ki volt akadva. :shock:
És mindjárt vizsgálat-vizsgálatot követett...nála haladtunk...haladunk, és nem is mindig fogad el pénzt.
Én nem is sejtettem, hogy orvos, és orvos között lehet ekkora különbség, de úgy látszik van. Mert ég és föld a két dokker.
Úgyhogy ha így állsz vele, én elgondolkodnék a váltáson.
Az én régi dokim is mindig váratott...most próbálkozzanak 3 hónapig, most 2 hónapig....stb.... Már tele volt vele a bugyrom, hogy az idő csak megy, és nem jutunk így semmire!

betty615

Csibuc az üzenet írás alatt, közvetlenül van olyan, hogy melléklet feltöltés. Utána tallózás és a gépedről a kívánt helyről kiválasztod a képet és feltöltöd csak a méretre vigyázz.

Kép
Kép
akella

Csibuc
a melléklet feltöltése alatt tudod feltenni a képet :arrow: kitallózod, oszt adj neki! :lol:

betty615

Milyen
Anyci majdnem nem ikrek, az utsó ikres napon szülizett.
Egyébként értesz az ilyesmihez? Asztrológia megy?

betty615

Naon béna vagyok :roll: Itten van Csibuc (aki Betti igazából :D meg a párja )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:09-kor.
Vendég

csibuc
A leírt tünetekből én egyiket sem tapasztaltam, az én ciklusaim inkább rövidek. Eddig pontosan 28 napra jött meg most meg mindig kevesebb. Most például 26 napra jött, az LH tesztem a 14. napon volt pozitív. Elég sokat jártam orovoshoz a terhességem alatt, kétszer kellett befeküdnöm vérezgetés miatt és jó sok hétig kellett szednem a duphaston tablettát. A tizen valahányadik hétig.Szóval nem volt zökkenőmentes terhesség.
szi77

De arik vagytok!!
Akkó druszám vagy :lol:

betty615

Csibuc aranyosak vagytok és látszik boldogok! :lol: :lol:
Szorítok Nektek is!

Kép
Kép
akella

Mivel szinte mindenki tett fel magáról képet, gondoltam én sem maradok ki :D

szi: ha gondolod nyugodtan írj privit
Vendég

Betty jól mondod :D

Milyen csak nem te is :D

Csibuc de aranyosak vagytok :D :!: (Tudtad hogy szép szemed van?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.06.23 18:47-kor.

Kép
anyci

Köszönjük a dicsit meg a drukkokat...

akella: hogy viseled a babócát? nem vagy rosszul, émelygés, ilyesmi?

szi: akkor valszeg neked szerencsére nem PCO-d van (szerencsére), de nagyon sajánlom, hogy ilyen nehéz terhesség volt :(
Vendég

Látom csajszikák beindultunk nagyon!! :lol:
Én ennek igazán örülök!!! :D

betty615

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]De arik vagytok!!
Akkó druszám vagy :lol: [/color]

Igen, az volnék vagy mi a fene :D
Vendég

Többeken felbuzdulva én is elkezdtem blogot írni múlt héten, ha érdekel bekukkolhattok: www.csibucblogja.blogspot.com

anyci: köszönöm, néztem a képeidet, meg a lánykádat is, nagyon arik vagytok... és a vers is nagyon szép, naon tehetséges a lánykád.
Vendég

Anyci,Betty

Hát az ikrekhez nagyon is értek :lol: én is az vónék.

Amúgy csak picit,érdekes téma!
Vendég

Egy férfi a bíróságon...

- Az ön tette minden kritikán aluli. Ahhoz, hogy az esküdtszék ne életfogytiglanit adjon önnek, nagyon meggyőző magyarázatot kell adnia.
- Tisztelt bíró úr, az én feleségem olyan buta volt, hogy egyszerűen nem tudtam magamat kontrollálni és kidobtam az ablakon.
- Az ön magyarázata nem elég, és ha azt szeretné, hogy még azelőtt elítélnék az esküdtek, hogy befejezi a mondanivalóját, hát jobban teszi, ha hihetőbb magyarázatot ad.
- Akkor elmesélem... Egy tízemeletes házban lakunk az utolsó emeleten. A földszinten egy törpe család lakik. A szülők kb. egyméteresek, a gyerekek 12 és 14 évesek, 70, ill. 90 centi magasak. Azon a napon azt mondtam a feleségemnek:
"Borzalmas lehet törpének lenni. Szegény család, mind ilyen kicsik."
"Igen," mondja a feleségem, "igazi pireneusiak."
"Pigmeusokat akartál mondani..."
"Nem, pigmeus az, ami az ember bőre alatt van, amitől szeplős leszel."
"Az pigment..."
"Hagyjál már... A pigmentre a rómaiak írtak."
"Drágám, az pergamen."
"Hogy lehetsz ilyen kulturálatlan? Pergamen, amikor egy író publikálja írása egy részét."
Bíró úr, elképzelheti, hogy itt nyeltem egyet, hogy ne folytassam a beszélgetést, fogtam egy újságot és elkezdtem olvasni. Alig helyezkedtem el a kedvenc fotelomban, mikor a feleségem mellém állt egy könyvvel a kezében és azt mondja:
"Nézd, ez az amit egy író ír és könyv a neve, ha nem ismernéd még. Vedd és olvasd a "Pompadúri márkízát"!" Kezembe vettem a könyvet és mondtam:
"Drágám, ez egy francia nyelvű könyv "Marquise de Pompadour", ne próbáld lefordítani a címét."
"Ez szép... Te adsz nekem francia leckéket, mikor engem egy egyetemi vektor tanított!"
"Annak nem vektor a neve, hanem lektor!"
"Nem vagy normális, Lektor egy ókori görög hős volt."
"Az Hector volt és trójai..."
"Hector egy területi mértékegység, te idióta!"
"Az hektár, drágám."
"Nagyon meglep a kulturálatlanságod. Hektár az istenek itala."
"Az nektár - mondom én nagyot sóhajtva."
"Fogalmad sincs neked, én tudom biztosan, még egy dal is volt amit két barátnő duóban énekelt."
"Nem duónak mondják, hanem duettnek."
"Már kezdesz idegesíteni, hogy vagy ennyire begyepesedett?"
Bíró úr, itt elfeketedett minden előttem, nem tudtam uralkodni magamon és kidobtam az asszonyt az ablakon.

A teremben csend... a bíró nagyot csap a kalapáccsal és azt mondja:
- Ön szabad, önvédelem volt. Én már Hektornál kidobtam volna. :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

szia milyen... :D
Vendég

Csibuc
én olvasni fogom.. :wink:

betty615

CSIBUC: JUJ,DE CUKIK VAGYTOK :D
lujzedli

Egy nő elmegy a kutyájával az állatorvoshoz, mert a kutya éjjelente irgalmatlanul horkol. Mondja az orvos:
- Kedves asszonyom, kössön a kutya farkára néhány babérlevelet, s nem horkol többet a kutya.
A nő - bár nem hiszi - kipróbálja a módszert, s a kutya tényleg horkolás nélkül végigaludta az éjszakát.
Elmeséli a barátnőjének, aki magában ezt gondolja:
- Ha a kutyánál bevált ez a módszer, kipróbálom a férjemen is.
Így is tesz a következő éjszaka.
Reggel a férj bemegy a fürdőszobába, bepillant a tükörbe és megijed. Azonnal felhívja a haverját:
- Te Karcsi, tegnap este kuglizni voltunk és kicsit berúgtunk ugye?
- Igen.
- Utána meg elmentünk a kupiba, igaz?
- Igaz.
- Mondd, emlékszel te ott valamiféle díjkiosztó ünnepségre?

Ezt sem tudtam kihagyni :lol: :lol:

betty615

Csibuc köszönöm eddig jól viselem.
Hányinger csak egy pár nap volt és az sem vészes :lol:

Kép
Kép
akella

Akella: Gondolkodtatok már neveken?
lujzedli

Akella: Gondolkodtatok már neveken?
lujzedli

Csibuc
el is olvastam amit eddig írtál a blogodba :wink:
Csak így tovább! :)

betty615

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]Csibuc
el is olvastam amit eddig írtál a blogodba :wink:
Csak így tovább! :) [/color]

Ari vagy, köszi :D
Láttam ott vagy olvasónak :D
Vendég

Csibuc helló

Te is ????
Vendég

én is elolvastam. Nemrég voltam a Velencei tavon, volt egy céges buli május végén, az egész déli par a miénk volt :)
lujzedli

milyen: Én is? A blogra gondolsz?
Vendég

Képzeljétek,ma egy ügyfél azt mondta kapjam be a f...szát.
lujzedli

Betty,ez jó volt Kép

Milyen tényleg hiszen nem rég volt a szüli napod :lol:

Csibuc akkor téged is olvaslak majd :D

Akella,mit érzel mi lesz?

Lujzi Kép

Kép
anyci

lujzi: :shock: :shock: :shock: micsoda? :shock: :shock: :shock:
Te mit dolgozol?
Vendég

Nekem Anyci majdnem druszám :D
Tényleg: Milyen,Anyci Boldog szülinapot így utólag.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?