Új privát üzeneted érkezett!

Kopee köszönöm szépen. :D

Nitacska az orvosom neve Dr.Koiss Róbert a barátnőm is nála szülte mindkét fiát és nagyon megvolt vele elégedve ,most a harmadik babával is hozzá jár és évek óta már én is hozzá járok de tényleg nagyon rendes.persze nem minden orvos egyforma,és minedn kórházról van jó és rossz vélemény is.Nekem gyomor problémáim voltak és nem kezeltek sőt elzavartak szó szerint a kórházból.De ez egy másik és szomorú téma. :cry:
Most viszont örüljünk a babáinknak. :D :D :D

Monica26 szia.
Köszönöm szépen a tippet,és én is szeretnék a táblázaton szerepelni.Írom az adataimat:
Kicsike1
35 leszek szeptemberben
2009.10.28.-ra várjuk a babát
Szent István kórház
Név:?még nemsikerült választani
Tesó nincs.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Judy,
de legalább túlvagy a "koktélon" :lol:

Ginuska,
szívből gratula!!! Tessék megkezdeni a pihenést!!! :lol:

Kopee,
aranyos vagy :P
Sajna erre tuti nem megy rá a mózes :? körbevizslattam többször is, de csak épphogy 2 fokozatig dönthtő, max jövő tavasszal/nyáron tudjuk majd használni

Most mennem kell, még jövök :P

tillidian
 
 


Őzike köszönöm szépen ,és én is üdvözöllek.
:D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

 
 

Monica,Őzike!
Köszi szépen! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ginuska!
Nagy-nagy grat a diplomához!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őzike!
Bár meló helyett gondolom inkább a családdal lennél,de a Balcsiból most nem veszítel semmit! :roll: :roll: Gondolom ott is esik! :evil:

Monica!
Hát igen,tényleg hazajöttetek az "északi sarkra" ! :lol: :lol:
De ha jól emlékszem azt írtad,2 hétig lesztek itthon!Szombattól meg már jó időt jósolnak a nagyokosok! :lol: :lol: :wink:

Lányok!
Én úgy gondoltam írok Bobónak egy sms-t!Ugye nem fog tolakodónak tartani???? :shock: :roll: :roll: Mert ugye a gmail-es tábliban ott van mindenki telcsiszáma.
Én nagyon izgulok,hogy mi lehet Velük!!!!! :shock: :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Őzike, az én löttyömben nem volt citromlé... :lol:

Sziszkó, megírod, ha válaszol Bobó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.23 10:36-kor.
Vendég
 


Judy!
Na most küldtem Neki az üzit!
Amint válaszol,rögtön megírom Nektek! :wink:
Remélem jól vannak! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


OK, Sziszkó, várjuk!
Vendég
 


Lányok!
Válaszolt Bobóbaba! :lol: :lol: :lol: Idézem:
"Nagyon szépen köszönöm,hogy aggódtok értünk!Hála az égnek,minden rendben van.Holnap megyünk haza,utána írok!"

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó, de jó, hogy írtál sms-t, csomót gondoltam Bobóra, hogy mi lehet... Amúgy nagyon jók a fotók, nagyon csini vagy!

Ginuska! Gratula!!!!! Micsoda megkönnyebbülés lehet hogy túl vagy rajta...

ParisEszti - szép a pocid nagyon!

Kicsike, welcome!

csajok, szerintetek mikor érdemes még egy 4d-re elmenni? Szeretném látni, amikor már nem annyira ufó-szerű... Persze nekem úgy is tetszett, de hátha nem csak apjára fog hasonlítani... :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


kicsike így igaz...most a babáknak örüljünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Szisz
Hála égnek hogy minden ok velük!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Terheléses-vércukor: Tudja valaki, hogy a Szent Istvánban ez hogyan zajlik? A dokim egy picit kelekótya, nem tudja. :lol: De én a tejet nem tudom meginni (8 évesen kóstoltam utoljára és akkor még utáltam). Inkább a cukros löttyiből csinálok limonádét némi citrommal. De jó lenne tudni, hogy mire készüljek.

Ez az idő tényleg katasztrófa. Vasárnap óta azt várjuk, hogy a leendő kapuhoz lefesthessük a fadeszkákat, de esélyünk sincs. Most mókás, hogy a kocsik miatt a vaskeretet nyitjuk-zárjuk.

Szia Kicsike!
Én Szigethalmon lakom és én is Szent Istvánban fogok szülni. A dokim a Dr. Fenyőházi Jenő, itt van magánrendelése. Nagyon bírom, tök jó fej és nagyon ott van tudásilag is.

Nyaralni mi is megyünk. Már alig várom. Sopronba megyünk. Eredetileg egy Fertő-tó körüli bringatúra volt a terv, de Nünüke ezt stornózta, így csak kirándulunk és strandolunk majd a környéken. De majd csak július legvégén.

Tyű Mrs Paris, pont annyi idős vagy, mint én, és sokkal nagyobb a pocid! :shock:

A dokim szerint 4D-re a legjobb a 28. hét, akkor a legszebb a baba és még belefér bőven a képbe is. :D

Engem mindenáron ki akar mindenki írni betegállományba. :d Nem mintha bármi bajom lenne, de úton útfélen ajánlgatja a doki, az asszisztense és a védőnéni is. De én most még kiveszegetem az idei szabikat dolgozok még (kiszámoltam) pontosan 35 napot és a augusztus 31-gyel lépek.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe nekem azt mondta a dokim vérvétel előtt 1 órával igyak 2dl tejet,és 1db.üres zsemlét egyek.Én majd 1 hónap mulva megyek :D ennek jobban örülök mint a cukros löttynek. :?
Biztos rendes a te dokid is.Én a kórházban nem ismerek mást csak az én dokimat,de őhozzá is a magánrendelőjébe járok.Tudod a meló :? ha bírom akkor aug.végéig dolgozom de néha érzem,hogy nagyon jól esik pihenni attól függetlenül,hogy nem egy megerőltető munkát végzek,és nincs is nagy hasam.De az mégis más ha haza megyek és lazítok egy kicsit. :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


De jó,hogy Bobobabáékkal minden o.ok!É nis nagyon aggódtam!

Szia kicsike!Én még nem is üdvözöltetlek,bocs.

MrsParis!Tényleg rengeteget nőtt a pocid az utóbbi kép óta!!

Sziszkó,jók a talis képek!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Most nézem,hogy az én vonalzóm nem is így nézett ki(nem labda volt rajta)És a lányom vonija meg eltűnt........... :shock: Mi a csoda történz vele?

Kép
Kép
zanikó
 
 


Szia Zanikó.Az én vonalzóm is átváltozott de kijavítottam nemtudom mi történt velük :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ozike:
Koszonom kerdesed, semmi gond nics igazan a kemenyedesen kivul, jovo heten lesznek kesz a verkep eredmenyei, remelem ott is minden OK lesz. :)
Csak ezek az idovaltozasok ne lennenek, rozsas lenne az elet...

___________________________________

sünciboglya
 
 


zanikó írta:Most nézem,hogy az én vonalzóm nem is így nézett ki(nem labda volt rajta)És a lányom vonija meg eltűnt........... :shock: Mi a csoda történz vele?

Ugye? Én is csak nézek bután a kék macira. Mintha nem ezt választottam volna anno...

Kicsike!
Mázlim van, nem kell felbumliznom a Szent Istvánba, mert a gyártelepi rendelőben is csinálnak terheléses vércukor vizsgálatot! Így sokkal jobb, mert úgyis itt dolgozom az ipari parkban, nem kések a melóból sem fél napot és az utazgatást is kihagyhatom.

A melót én még jól bírom, bár szívesen ellustálkodnék otthon is. :D De így legalább kiveszem a szabikat, pénzt keresek és a társaság is nagyon jó. No meg legalább van időm átadni a soraimat a többieknek.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jaj de jó, hogy Bobóékkal minden rendben!!!!

Gina! Gratulálok!!!!

Ma nagyon nyügi vagyok. Esett az eső, most meg végre jó az idő, de a láaim nem visznek ki. Na persze lehet a kisebb méhösszehúzódáok miatt(azt hiszem ez az). A pocim tetején néha kicsit bizsereg és összehúzódik. Lányok! Ez az lesz????
Ha ez alul van, akkor érzem a Törpit. Picit.

Na!!! Annyira belemerültem az írásba, hogy a mákos süti meg majdnem odalett :D :oops: :D :oops:

De időben megmentettem.
Vendég
 


Na sziasztok Lányok!

Ma is pörögtem egészen idáig (takarítottam konyhát meg fürdőt, mostam és megcsináltam egy vendégem kezeit), de ahogy ígértem: itt vagyok! 8)

Köszönöm a pocidicsiket :D én is úgy veszem észre, hogy az utóbbi 1-2 hétben nagyon nagyot nőtt, bár megmondom őszintén én néha kisebbnek, néha nagyobbnak látom...aznap este, amikor a fotót csináltam, én is óriásinak láttam, azért örökítettem meg! :shock:

Trixi, már reggel bekukkantottam az iwiwre, az ismerősök friss képeit mindig meg szoktam nézni és már ott megkuksiztam a kukacosotokat! :D Mutattam a férjemnek és mondtam; na ha ez ILYEN :shock: akkor nekünk TÉNYLEG lányunk van :lol: :lol: :lol:

Szóval a tegnapi tortúra: ugye kb. 3-4 hete kaptam beutalót a kardiológiára systolés szívzörej miatt, én nem ragaszkodtam volna a vizsgálathoz, mert tudtam, hogy ez van nekem és panaszmentes, de a házidoki szerint meg kell erősítenie a diagnózist egy kardiológusnak. Oké. Kértem telefonon időpontot, NEM ADTAK, annak ellenére, hogy kismama vagyok (illetve adtam, akkorra, amikor kb. már szülök :shock: :roll: ) Aztán mentem a nőgyógyászhoz táppénzes papírért, mondtam neki, hogy mi van, erre tök felháborodott, elkezdett telefonálgatni a kardiológiára, de NEKI SEM ADTAK IDŐPONTOT, aztán múlt hét szerdán mentem vissza a házidokihoz a szemészeti lelettel meg a jogsimat meghosszabbíttatni, mondtam neki is hogy mi van, persze ő is kikérte magának, hogy mit képzelnek ezek magukról (mármint a kardiológusok) és másnap reggel végül hívott, hogy hétfőn 12:30-ra intézett nekem időpontot. Hát 12-re ott voltunk és 4-kor végeztem, mindezt az időt úgy töltöttem, hogy a 3 orvos, akikkel találkoztam (EKG, szív UH és egy kardiológus főorvos) úgy beszéltek velem, mintha a seggükből rángattak volna elő plusz mintha én szórakozásból szarakodnék ott órákig...annyira bunkók voltak, nem is részletezem, aztán végül én lettem a legutolsó a rendelésen (hat hónapos kismamaként azért nem semmi), amit már szóvá tettem, mert a tököm tele volt, erre a drága főorvos asszony képes volt azt mondani, hogy nem is tudja, hogy gondoltam, hogy előrevesznek, amikor PROTEKCIÓVAL kerültem be, mert ide ugyan nem kaptam volna amúgy időpontot :shock: :shock: :shock: na akkor eldurrant az agyam, aztán helyretettem egy kicsit hát az anyja pi***ját...elvettem tőle a papírokat, aztán köszönés nélkül elhúztam onnan, nem tudom mit képzelnek ezek magukról tényleg!!! Hát ennyi volt, utána még mentünk bevásárolni, úgyhogy jól elfáradtam a végére...meg az idegeim is kivoltak, gondolhatjátok!!! :roll:

Ma mindenképp pihenni akartam, de valahogy tele vagyok energiával és jól esik tenni-venni, úgyhogy csinálom is amíg bírom, ha már itt lesz a baba, tuti olyan lesz a lakás, mintha robbantottak volna :lol:

Hál' Istennek én nem nagyon keményedek, mondjuk elővigyázatosságból minden reggel kapok be egy Magne B6-ot a többi mellé, én a frontra vagy pl. a tegnapi idegeskedésre inkább olyan tompa nyomást érzek a hasam két oldalán, olyan nyomó fájdalom, nem tudom jobban elmagyarázni...de talán ez normális, mert hát azért most már a pocakomnak is van súlya, meg a szalagok stb.

Viszont csajok, a gyerekem az valami fantasztikus! :D Olyan erős és olyan ramazurikat csap a hasamban, hogy csak na! Tegnap a sógornőm is pont látta, aogy "emelgeti" a hasfalamat a babus, csodajó érzés! És szuper, amikor reggel ébredezek és (gondolom ahogy felgyorsul a szívverésem, ő is felébred) kezdi a reggeli műsort :lol: már most annyira szeretem, mi lesz ha kint lesz??? :D :D :D

Na eldugulok, kicsit sok voltam :oops: ha valakinek nem reagáltam valamire, kiabáljon! Új csatlakozónknak ÜDV! Bobónak jobbulást, olvastam, hogy vérezgetett, remélem tényleg minden oké! Én biztos szívrohamot kaptam volna ott helyben :roll:
Vendég
 


Az én vonalzóm változatlan, csak a napok napok fogynak róla :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


lányok mindenhol megváltozott a nagyon babás vonalzó...sokan panaszkodnak!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vcsibe az tök jó,hogy nem kell bemenned. :D
Amúgy pedig közelebb vagyunk egymáshoz mint gondolnád :D :D legalábbis a munkahelyünk. :D Te mit csinálsz vagy hol vagy a gyártelepen? :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Na szóval!Én is örülök,hogy bobóék jól vannak! :lol: :lol: Még az előbb elfelejtettem odaírni,hogy puszil mindenkit! :lol: :lol: :lol:

Ezek a vonalzók teljesen megbolondultak!!!! :roll: :shock: :roll:
Az én kis kék masnis vigyori fejem is átváltozott valami csúny barna álattá! :shock: :shock: :lol: :wink:

Szilveeaa!
Köszi a dicsit! :lol: :lol: :oops:
Én a 27.-ik héten megyek még 4D-re.Azt mondják,hogy a 25-30.-ik hét között a legjobb.Akkor már nem olyan kis ufó szerűek :lol: ,és jól kivehetők a vonásaik. :lol: :wink:

Vcsibe!
Te végig akarod dolgozni a nyarat????? Le a kalappal előtted! :)
Bár ahol jó a társaság,ott repül az idő! :lol: :lol: :wink:

Trixi!
Nagy ölelés Neked holnapra!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gondolok Rád!Sok lelkierőt,szükséged lesz rá! :cry:

Sztercsi!
Én nem tudom mit érzel,én olyat még nem igazán éreztem. :roll:
Legalábbis a pocim tetején nem! :shock: :shock:

Nálunk már "majdnem meleg" van! :roll: Elállt az eső,kisütött a nap! :lol: El se hiszem! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Mrsparis az jó ,hogy fogynak a napok már én is nagyon várom a kicsikénket.Már kevesebb idő van vissza mint amennyi eltelt :D
De most jön a neheze. :wink:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy Bobóbaba jobban van!Várjuk ide vissza!!!!

Paris!Hihi és még az én párom azt kérdezte,hogy de ez biztos???Mondtam,hogy ugy néz ki ez már nem tűnik el. :wink:

Sziszkó!Köszönjük szépen,szerintem szükség lesz minden pozitívra!

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat a kis kukacosomhoz,furi de olyan mintha mindíg is fiúra készültem volna,pedig van már pár rózsaszín rucink :wink: :lol:
Vendég
 


Nekem se ez a izé volt a vonalzómon :?
Majd este átvariálom,most megyünk az Auchan-ba.
Vendég
 


Paris-Eszti,
huuú de felment a pumpám a kardiós sztorin!!! :oops:
Mi a fenétől ilyen bunkók??? Mintah nem fizetnénk a TBt és szivességet kérnénk!!! :twisted: (remélem, jól kiosztottad!!!)

Bobóbabát akkor bent is tartották? :roll: De örülök, hogy minden ok! :P

Sztercsi,
nekem nem voltak ilyen összehúzódások, mikor Vackor kikéretzkedett :roll: - rendes mensis fájdogálással kezdődött, ez sűrűsödött be 5 perces fájásokká, ekkor irányultunk be a kórházba. És onnantól még 6 óra volt :P

tillidian
 
 


Ma alabbhagyott a haskemenyedes, mar "csak" erzekeny minden mozdulatra imitt-amott. Gyerek meg boldogan rugdal mint egy focista, elemeben van rendesen! :D

A vonalzokkal en mar nagyon megjartam tobbszor is, ez egesz normalisan funkcional, bar van hogy le-lemaradozik napokat, akkor frissiteni kell a honlapon ahol csinaltam. Hat ugy latszik semmi sem tokeletes.

Ma megyunk este 4D UH-ra. :)

sünciboglya
 
 


lányok nekem már csak 14 hét van hivatalosan vissza........de érzem hogy Barnika is előbb jön mint Máté.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, érdekes én is úgy érzem, hogy szeptemberben meglesz ez a baba...aztán lehet, tévedek, tapasztalatom nincs végülis!

Trixi, na EZ AZ, ami már biztos nem fog eltűnni :lol: én nem is gondoltam, hogy UH-n ez így néz ki egész megrémültem, amikor láttam :D :D :D plusz a PENIS feliraton 10 percet röhögtem :lol:

Csajok, ha jót akartok magatoknak, NE NÉZZÉTEK MEG a Marley meg én-t!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok,

Mi október 22-re várjuk a babát.
Bocsánat, hogy ezzel kezdem a bejelentkezésemet az oldalra, de gondolom igen sokan most gondolkodtok el Ti is azon, hogy el kellene menni táppénzre...
Az új törvény szerint, ha augusztus 1-e előtt megkezditek a táppénzt, akkor még az előző évi átlagkeresetetek lesz a táppénz alapja, azonban ha később mentek táppénzre akkor maximálva van és nem a tavalyi átlagkereset a mérvadó hanem bruttó 286 000 Ft lesz a táppénz alapja. Ha ennél az összegnél többre voltál tavaly bejelentve a munkahelyeden, akkor kevesebbet fogsz hazavinni, ami így baba várás előtt nem jön jól :( .

De visszatérve a babára, nekünk kislányunk lesz :D

Bettike
rbettike
 
 


Amit még d.u. elfelejtettem:

Monica,üdv itthon!

Ginuska,gratula az államvizsgádhoz!

Kép
Kép
zanikó
 
 


és a vonalzómat is helyreraktam :wink:

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk... csak mutatni szeretnék valamit :wink:
Kép
Lucas

Kép
Sophia
Vendég
 


Rbettike,
üdv köztünk és gratu a Kislányhoz! :D
Írj magadról: első baba lesz-e, név van-e, hol szülsz majd vagy amit fontosnak tartasz! :)

Sajna táppénz dologhoz nem értek...én tanár vok és már nyár van! :D (elvileg :roll: ). Szeptember 10-től megyek T-Gyás-ra, táppénzre nem :roll:

Twins :P
Csoda-pofik!!! :D

Paris-Eszti,
olyan vacak volt? :roll:

tillidian
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen koszonom lányok! A diplomaosztó unnepség július 7. vagy 8. -án lesz! :lol:

Végre mostmár csak a babóra fogok koncentrálni és elkezdem a vásárlást, mert még semmit sem vettem neki :roll:

Alig várom a pénteket, aznap megyunk 4D UH-ra :D :D

Sziszkó,
igértem infókat Zalakarosról....
szóval.....ha engedi a pénztárcátok, akkor mindenképp a Mendanba menjetek, nem fogjátok megbánni!!!4 csillagos hotel, hatalmas wellnesz-részleggel és lukuluszi lakomák várnak rátok a svédasztalos reggelik és vacsorák alkalmával!
De ha olcsóbbat kerestek és e mellett nagyon jó színvonalút, akkor tudom ajánlani a Belenus hotelt,3 csillagos, nagyon szép, kellemes családi hotel, kedves emberkékkel, a kaja is nagyon fincsi! Es van egy kultéri medencéjuk is, ugyhogy nyáron kimondottan érdemes hozzájuk menni! Gondolom a gyógyfurdobe nem is készultok, hiszen a gyógyvíz kismamiknak nem javallt, esetleg a strandra.....állítólag nagyon jól ki van építve......mi még nem voltunk, ugyanis mindig osszel, télen vagy tavasszal szoktunk Zalakarosra járni! Ugyhogy a strandot nem ismerem..
A Vénusz hotelbe viszont végképp ne menjetek, arról nincs jó tapasztalatunk!
Nagyokat lehet sétálni Karoson, vannak gyonyoru virágos parkok, viszont szórakozási lehetoség az egyáltalán nincs! Viszont most ez gondolom amúgysem aktuális :wink:

Eszti,
hatalmasat nott a pocakod
:shock:

Lányok, úgy dontottunk a párommal, hogy mivel jól érzem magam, nem vizesedem, méhszájam rendben a doki szerint, úgyhogy bevállalunk egy horvátországi nyaralást a diplomaosztó után. Szerintetek? Mondjuk az úttól nem félek, bírom az utazást, legfeljebb gyakran tartunk pihenot és megpróbálunk valahova kozelebbre menni, max. Brela-ig, lejjebb nem!
Szerintetek? Megy valaki kozuletek nyaralni tengerhez idén nyáron?
ginuska
 
 


Twinsmomma nagyon édesek a gyerekek!!!!!!szép husosak már!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Twinsmomma!Nagyon aranyosak a babáid! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Jajj csajok anniyra jó itthon lenni. :D Ma még csak itthon voltunk Anyuéknál, aztán jól bezabáltam füstölt kolbász,hagyma,mustár,szalonna,kenyér....remélem Noelnek tetszett. :oops: :roll: :lol: Holnap megyünk Mamámékhoz, ott meg csirkepöri lesz koviubival. :P :P Tök jó az ios,hogy végre együtt az egész család, Húgom,Bátyámék a 2 lányukkal, Mi. :D

Gina
Gratula a vizsgához!! :lol: :lol:

Nyaralás: ha én végigmertem utazni repülővel fél Európán,akkor szerintem neked sem lesz bajod Horvátországtól. :wink:

Eszti
cukroslötyi :? :? nem szereted a szőlőcukrot? :lol:
Kardiológiás sztori nem semmi :evil: :evil: :evil: Biztos én is elküldtem volna melegebb éghaljatra. :x

Csajok
Köszönjük a szíves fogadtatást! :lol: :lol:

Őzike
Igen, a fiúk nyertek! :wink:

Kicsike
Táblába fel vagy véve! :wink:

Sziszkó
3 hétig leszünk, addig meg csak lesz már jó idő! :roll: :lol:

Köszi,hogy írtál Bobónak smst, én is gondoltam,hogy kéne. :roll:

Bobó
De jó, hogy minden oké! :D Ezek szerint bent tartotottak a kórházban?

Szilveeaa
Most már simán elmehettek 4D.re már nem lesz ufó. :lol: Túl sokáig se érdemes várni, mert akkor meg már nem fog beleféni a képbe vagy mi. :roll:

Sztercsi
Mákos sütit nekem is! :P :lol: :lol:

Bettike
Üdv itt és gratula a kislányhoz! :lol:
Neked is modnom a táblit, előző oldalon találod,hogy milyen adatok szükségesek! :wink:

Andi
Gyönyörűek a babák, főleg Sophie! :oops: :wink:
Vendég
 


jajj egy gyors kérdeésem lenne őőő..

Screenhez,Ginuskához,Pocokhoz

hogy a gmailes tábliba, amiket írtatok neveket, azokat beírhatom az itteni tábliba, vagy nem publikusak?
Vendég
 


Sziasztok!

Tilli!
Szerintem Bobóbabát bennt tartották.Először én se értettem,mikor olvastam az üzijét,hogy:Ír holnap(ma) ha hazaérnek. :roll: De utána összeraktam a képet.Gondolom vasárnap este vagy hétfő reggel mehetett dokihoz és bennt tartották! :roll:

Sünciboglya!
Mi volt tegnap a 4D-n :?: :?: :?: :?: Képet kérünk a manóról! :lol: :wink:

Nita!
Hú milyen fura,hogy már "csak" 14 heted van! :lol: Hogy szalad az idő! :lol: :lol: :lol: :wink:

Mrsparis!
Késő :!: :!: :!: :!: :cry: Pont tegnap néztük meg párommal azt a filmet!Csajok,ha nem akartok bőgni,akkor tényleg ne nézzétek meg!
Amúgy nagyon jó film,csak olyan "bőgős"! :roll: :shock:

Bettike!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: Grat a nunishoz!
Írj magatokról! :lol:

Twinsmomma!
Nagyon édik az ikrek :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Ginuska!
Köszi az infókat!!!!!Szívem szerint a MenDan-t választanám,de ott tényleg ki kell nyitni a pénztárcát! :roll: :cry: :cry:
A Belenus-t még megnézem! :lol:
Mi tengerhez nem megyünk idén,de szerintem ne parázz ez miatt! Max előtte kérdezd meg a dokidat,hogy jónak látja e! :roll:
De az is valami ha legalább combig belemész a vízbe,meg ha van matracotok,azon tudsz napozni,párod meg tologat a vízben! :wink: :wink: :lol: :lol:

Monica!
Akkor használd ki ezeket a napokat és egyél jó sok hazait :!: :!: :!: :!: Nincs is annál jobb! :lol:
Amúgy a tegnapi hagyma nem ülte meg a gyomrodat?Sajna én csak ritkán tudok enni(ha már nagyon megkívánom),mert mióta babás vagyok,nem bírja a gyomrom! :cry: :oops: :oops: Pedig nagyon szeretem a zöldhagymát! :oops:
Jó vásárolgatást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja azt akartam még kérdezni,hogy anyukádék merre laknak?Pesten?Vagy vidéken?És amiket vesztek a babónak,simán hazatudjátok vinni a gépen? :roll: Csak azért,mert mikor tavaly repültünk,nekünk volt csomagnál kg korlátozás! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziasztok!

Tegnap szorgalmasan olvastam, de nem értem a végére. 8) MA korán keltem, kaja felrakva, amíg a baba alszik van időm írni.

Sünci: ne aggódj a víz mennyiségen-én 1/2 l vízben oldottam a cukrot, a kutya sem szólt rám, hogy probléma lenne.

Gina: gratula a vizsgához! A horvát tengerpartért pedig irigy-irigy. :oops: :oops: Mi is mennénk, ha nem volna idén itthon ezer tennivaló a nyaralóban.

Kicsi, rbetty: üdv itt.

Twins: a képek nagyon jók. Ebből is ltászik, hogy nem kell megvárni a 28.hetet, ha jó a 4d gép. :D

Moni: üdv itthon. Egyél sok jó magyar kaját, használd ki, hogy itt egészségtelenül étkezhetsz. Úgyis azt írtad, hogy kint egészséges kajákat esztek. :lol: :lol: :wink:

Pocakok: szépen növögetnek. Az enyém is és azt látom, hogy egész más formája van, mint a fiammal anno. Keményedés az nekem is van, tegnap különösen erősen éreztem. :?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Aki azt gondolja, hogy idelent gyönyörű az idő és meleg van, az nagyot téved!! itt is szakad az eső már 3-4 napja (bár legalább napközben eláll egy kicsit, a levegő viszont lehült, előkellett kotornom pár őszi holmit). Tegnap is, amikor bementem a városba csurom vizes lettem. De a labort muszáj volt megcsinálni. Pénteken lesznek meg az eredmények, amikor megyek uh-ra is. hurrá!!! :D

Szisz: nagyon jól tetted, hogy írtál Bobónak. Ez eszünkbe sem jutott, látod? De a lényeg, hogy jól vannak és hamarosan személyesen is beszámol majd nekünk a történtekről!!!Én is izgultam, mert tudom milyen. Pár hete a barnás, 2 éve a kisfiammal meg a piros vérzés a hetedik hónapban. engem ez útóbbinál 3 napra raktak be a klinikára megfigyelésre.

Monica: de jó, hogy otthon vagy, családi körben. Nekem is hiányoznak apuék-szerencsére még 2 hét és itt lesznek, bár csak egy hetet maradnak :( Én a 7 év alatt csak 3 szor voltam otthon, de jövőre mindenképpen megyek. Juj, amiket otthon megettél én most nagyon nem kívánom-bár alapból sem vagyok nagyon kolbászos. Az otthoni kajákból csak kevés hiányzik-s most főleg az édesek: túrogombóc, mákosguba, somlói, gesztenyepüre...stb. ezeket itt nem lehet megtalálni. Tavaly hozott apu mákot meg kiflit és itt csináltak nekem. Talán idén is hoznak majd. remélem. :D
Érezd nagyon jól magad, használj ki minden pillanatot a szeretteiddel!!!

Twins: de édesek a babáid!!! cuki pofák tényleg!! micsoda fantasztikus dolog ez a 4 d.

Őzike: jaj, tényleg, Te is írtál Nekem tippeket a hisztire, de az ölelés nem biztos, hogy mindíg hatásos. A sírás ugyan elmúlhat, de ha valami rosszat csinál és megölelem, akkor azt gondolhatja, hogy valami helyeset tett és újra és újra megteszi. Ezért keményedek be és nem ölelem meg addig, amig nem nyugszik meg-sőt ilyenkor még bocsánatot is kér, bár hosszú az út addig és rengeteg az üvöltés.
kukitéma: igen, ha nem húzzuk le rendesen, visszatapadhat, de Te nem tehettél róla-ha nem volt segítséged lehetetlen egyedül kenegetni!!!!Mi először 3-an csináltuk, tegnap estétől meg ketten apával.
Ne aggódj a balcsi miatt-amúgy is elég rossz idő lehet ott is. csak pihenj amennyit csak tudsz!!!

Gina: nagy nagy gratula a vizsgádhoz!!!!!!ügyi vagy!!

Bettike: te is Bernadett vagy? vagy Bettina. Én Bernadett. Üdv itt köztünk, gratula a kisbabucidhoz!!!

lányok, a tabliban én vagyok a legútolsó, na meg szinte az egyetlen, aki még nem tudja a bébi nemét. de talán ez a hét végéig változik. Úgy érzem, egyre erősebben, hogy a rózsaszinek táborát erősítem majd...majd kiderül.
trixi, nem hiszem, hogy csinálna nekem hüvelyit a dokim, ha nem látjuk rendesen, jövő héten úgyis megyek ismét és akkor egy dokinő tüzetesen megnéz mindent. ott már 98 százalék, hogy kiderül.
puszi mindenkinek, szép napot!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Monica köszi a táblázatot. :D
Tündér09,és Bettike sziasztok.
Andi gyönyörűek a babák gratulálok :D
Az esély nekünk is nagy volt az ikrekre,párom csalódott is volt mikor megtudta,hogy csak egy van.De nem baj egynek is örülünk,és képzeljétek el tegnap elmentünk cipőt vásárolni,és amíg én próbálgattam férjem egy pici cipővel jött oda hozzám és egyszerűen olyan édike volt,hogy nemtudtuk ott hagyni.Igaz még sokára lesz neki jó de majd eltesszük. :D :D Eddig semmit nem vettünk még a babának babonából,de úgy érzem már lehet. :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Huu, itt aztán volt termelés!!! :shock: :lol: :lol:

Hétvégén a szüleinknél voltunk, tegnap elkezdtem visszaolvasni és ma reggelre sikerült a végére érnem. :D Hát jegyzetelnem kellett volna, hogy kinek mit akartam írni....... így marad emlékezetből. :wink:

Először is üdv az újaknak!! Kellemes pocaknövesztést kívánok. :D

Ginuska!

Szívből gratulálok a diplomához!!! :D :D Kép
Most már lehet csak a babára koncentrálni. :wink: Szerintem nyugodtan menjetek le Horvátba.

Twinsmomma!
Nagyon édesek az ikrek. :D És milyen jó husban vannak már!! Szupiiii.

Bobóbaba!
Remélem minden oké, és otthon vagytok már.

Trixi!
Gratula a pöcsöshöz! :lol:

MrsParis!
Hatalmas a pocid! :shock: :D Lassan leelőződ Pattogót... :lol: :lol: :lol:

Akiket kihagytam, ezer bocsi.Mindenkinek nagy ölelés! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok, gyors bekukk :P

Remélem, jó vagytok, kivétel nélkül! :D Megyek, mert kb 20 főre kell ma főznöm -hú :oops: - majd bekukk délután! :P

tillidian
 
 


Ja!

Elfelejtettem írni hogy hétfőn voltam védőnőnél és dokinál. A védőnő megdicsért mivel eddig összesen csak 1 kiló jött rám. Megkaptam én is a beutalómat a cukros vérvételre. Majd 2 hét múlva kell mennem. Hát én is a szirupot nyertem meg, csodálkoztam is mert 3-4 éve még a tejes zsömis változat volt. :? Na, mindegy! Majdcsak túlélem. :roll:
Laurám szépen fejlődik, már fél kiló kb. A méhszájam is teljesen zárt, úgyhogy minden rendben szerencsére. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Till!!

Huha!! 20 főre??? :shock: Hát nem irigyellek. Milyen alkalom lesz nálatok?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap óta ágyat nyomunk, a háziorvos ágyba parancsolt :( A tünetekre nem tudott túl sok mindent felírni...kaptam köptetőt a köhögésre, amitől ma már egy fokkal jobban vagyok, végre nem szárazon köhögök...Még orrcseppet sem igazán tudnak kismamiknak adni, maximum a tengervizes spray-t, de annak meg nem igazán az a hatása, mint egy orrcseppnek. Kamillával gőzöltem, abba is tengeri sót kellett tenni.

De Kristóf mindezek ellenére jól van, élvezi, hogy sokat fekszem, így ő ficánkolhat kedvére.

Zsrit - Medico, yes :-)

Őzike - a Gynoflor vényköteles, de nem támogatott :?

Kicsike - Etyeken lakunk.

Kép
kkia
 
 


Ginus, de szupi-DIPOMAOSZTÓ!!! 8) És a babád is megy Veled :D nekem a kéz- és lábápolás tanárom mondta a bizonyítványosztáskor, hogy az én gyerekem már kész körmös, mikor majd elkezd beszélni, szerinte kikérdezhetjük tőle a vizsgaanyagot, aztán megkapja ő is a bizit :lol:

Tilli, dehogyis! Csodálatos szép film, de kismamáknak nem ajánlom!!! Engem konkrétan úgy rázott a zokogás, hogy féltem, hogy méhösszehúzódásaim lesznek :shock: de tényleg! Mondjuk én amúgy is érzékeny vagyok a kutya-témára plusz sajna a filmbeli dolgokkal kapcsolatban saját tapasztalatom is van :cry:

Talán javul az idő 8) kezd kicsit sütni a napocska nem? Csak szombatra legyen megint NYÁR, megyünk a Simply Red-re VIP jeggyel alig várom, a gyerekem szerintem ki fog ugrani a bőréből, imádja a zenét, mint az anyja meg az apja :wink:

Csajok, már akartam kérdezni, hogy ki mivel keni magát terhességi csík megelőzés céljából? Mert nekem marhára bejönnek a DM meg a Rossmann saját babatermékei, kezdem a DM-es Babylove Mama terhességi csíkok elleni olajával, most váltottam a Rossmannos Babydream terhességi csíkok elleni - szintén - olajra, ennek ráadásul isteni illata van! És mindkettőtől olyan puha a bőröm, mint egy babának!

Ma délután viszem anyukámat Siófokra az apukájához, kicsit félek tőle, mert a Papa nagyon leépült az utóbbi időben és engem nagyon megvisel találkozni Vele, tudom, önzőség, de van, hogy nem is ismer meg, nem hall, nem lehet beszélgetni Vele, etetni kell stb. de majd valahogy átvészelem!

Mindenkinek szép napot, legújabb csatlakozónknak ÜDV itt! Ja, az ikrek nagyon édesek Twins!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: