Új privát üzeneted érkezett!

Boldog 7. hot Irisznek!

Boldog 6. hot Marcinak!

Kép Berni Boldog szulinapot!

KépKép
KépKép
mush589

[url=http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=192050&e=activityDetail&cid=197571&ctypecode=np&ccat=play_and_learn&minRelAge=6&maxRelAge=9[/url]Ötletek[/url]

verzso

Zöldi,
:oops: :oops: got the message :oops: :oops:
igazad van, habár ne tegyél ilyen felelőtlen kijelentést fogyókúra idején, habár ha az evészet "javára" lenne az én +15 kg-nak akkor .... brrr engem senki sem hiányolt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Megjártuk a tanácsadást, piszok fülledt idő van, szakadt rólam a víz, alig vártam h hazaérjünk.
Manócskám, 9800 gr ás 69 cm.. dokinéni lezárta a tanácsadást gyorsan annyival h tündérem szép vagy ... :lol: :roll:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BERNI !!!!

Boldog hófordulót utólag is Erika szépszemű Gergőjének, és minden kis ünnepeltnek!

Mára pedig boldog 6.hót Marcinak , és 7. hót Írisznek :D

Sajnálom az éjszaka sokszor kelőket, nehéz lehet, főleg ha még a kicsi mellett vannak nagyobb gyerekek is, és ugyanúgy el kell végezni mindent.. minden elismerésem a tiétek.

Bébikaját Daniapa is szereti, apósom se volt semmi múltkor.. náluk főzőcskéztem Daninak, kérdezi is h ezt mind megeszi? mondom neki, h áá marad holnapra is belőle, nem kell legalább bajlódni.. erre mindet megette amit hagyott Dani.. :roll:

Enikő: nagyon szuper a házatok !

Mi is költözni akartunk, de kicsit a néni mást mondott mint volt valójában , és a mi lakásunk után sem kapkodtak.. úgyhogy maradunk egy ideig még..

Kép
eszterke24

Andy: anyuddal legyél határozott ne hagyd h elbliccelje a vizsgálatokat!
Nekem apukám ilyen makacs ( ő nem vallásos, hanem egészségügyis.) és nagyon az utolsó pillanatban tudtunk hatni rá..
Ezek fontos dolgok, figyelni kell az egészségre!

Daninak a meggy nagyon tetszik :wink:

Cili: milyen gyümiket próbáltál adni Danidnak? mert nálunk az alma nem kedvenc, de azon kívül adhatok neki bármit, minden jöhet..
sütik szuperek, én okos megmutattam Apának az oldalt.. .. süthetek.. :?

Kép
eszterke24

Eszter mindenfélét. HIPP-es variációk, de most a Frutapura van terítéken. Amit a korához lehet venni, azt kapja, de valahogy egyik sem okés. Na az alma nekünk sem jön be. A meggyről inkább nem nyilatkozom, az egész az arcomon landolt...
Majd délután megpróbálom, lehet csak nem volt éhes... :roll: :roll:

He-he jó sütögetést... :D :D
De vannak ott kb 10 perc alatt elkészíthető sütik is, a túrórudis is annyiba telt!

9800 gramm, bakker cefettül le vagyunk maradva, pedig egyidősek vagyunk.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Verzso nekem Dani mostanában markolássza a kukacát, hiába mondom neki, hogy ott van nem veszett el... :lol: :lol: :lol:
A múltkor pedig peluscsere közben fogta és elkezdte húzni.... :D

Kép

Kép
dcili81

na annyi irnivalóm lenne de már megint fent van.. :roll: nagy nehezen elaludt fél 2kor erre 2kor benézek hozzá, alszik, roppant egyet a bokám és nem felébredt? :x most meg magyaráz. ebből tuti nem lesz visszaalvás :) meek is szopi v vmi.

Kép
andy30

Kubut megettem, senki ne keresse. Böfffike....

Kép
zölddisznó

Cili!
Körtét, öszit próbáltad már? Hátha az jobban ízlene neki!

Eszterke!
Majd 10 kilós Dani. Nem semmi! :lol: :lol:

Bébic!
Szijjjjja!!!! :D :D :D

Andy!
Mi kb egy hónapja zöldségpürézünk és kb egy hete kezdtem neki gyümit is adni uzsira. :wink:
susy75

Zöldi mi lesz így a fogyókúrával? :roll: :roll: :shock: :shock: :D :D

Kép

Kép
dcili81

Verzso!
Olyan már Vininél is elöfordult!!! :oops: :oops: :oops:
susy75

Suzy persze próbáltam! Csütörtökön megyek a városba legfeljebb akkor veszek majd neki mást!

Kép

Kép
dcili81

Jelentem stagnálok. ...minden másnap vendégségben. :)

Kép
zölddisznó

Suzy. mikor mentel haza vitted a babakocsit meg autosulest vagy adtak kolcson?
az a helyzet, hogy van itt is babakocsink, meg ott is, de mihez kezdek a bebivel a repteren? 2 oran at csak nem cipelhetem. illetve cipelhetnem, de nem birnam.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
babakocsit nem vittem, anyukámék vettek egy használtat. Csak autósülést vittem és abba volt Vinzent a reptéren. Igazából csak addig volt benne míg bechekkoltam,meg míg vártuk a beszállást. Ez kb fél-egy óra volt. A gépre felvittem az ülést,de ott már ki kellett venni belöle.
susy75

Boldog 7 hót Írisznek!

Boldog fél évet Marcinak!

Boldog szülinapot Berninek!

KépKép
lyndee

zöldi:mondtam mát hogy úgggyyyyyyyy hiányoztál!!!!!! :lol:
Mesélj mi volt anyósnál!

KépKép
lyndee

Berni BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Írisz BOLDOG 7. HÓNAPOT!!!

Marci druszának meg BOLDOG FÉLÉVEST!!!!

Cili: nem üvegeset próbáltál már??? Marci sem eszi meg az almát csak magában, de ha turmixolok hozzá őszibarackot akkor úgy megeszi, vagy ha marad valamilyen üvegesből és ahhoz adom úgy is lemegy!!!!! :lol: :lol: :lol:

Eszterke: hát nem semmi méretei vannak Danidnak!!! Jövőre mehet iskolába!!!! :lol: :lol:

Sarmi: köszi a képeket. Majd megmutizom apának!!!!

Márton alszik nekem meg vasalni kéne! Ja és már kétszer visszafordult hasról, csak sajna az egyiknél nagyot koppant a kis fejecskéje a kövön!!! :cry:
Vendég

Szerintetek a vonalzómon miért lett Bociból repülő????!!!!! :twisted:

Lyndee: milyen volt az éjszakátok??
Vendég

boci:ma megcsináltam a töltött cukkinit.isteni lett.le is fotóztam,majd ha ihletet kapok felteszem a receptek közé a tortával együtt. :wink:

Ja és kapott éjszakára az úrfi Viburcol kúpot,de úgyan úgy nyüszi volt.3szor.

a chamomilla 9ch hogy adjam neki?tudom hogy már volt téma de elfelejtettem :oops:

KépKép
lyndee

telepátia :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: ja a múltkor én is lefotóztam csak elfelejtettem feltenni!!!! :lol:
Telepátia!!!! :lol:
Vendég

[quote]z írta:öldi:mondtam mát hogy úgggyyyyyyyy hiányoztál!!!!!!
Mesélj mi volt anyósnál!

Lyndee! Minek meséljek, a gyomromból úgysem hallod! :)

Én Chamomillából már a 30 Ch-t nyomom.

Kép
zölddisznó

Kitaláltam valamit. Találkozunk mindahányan péntek délután CILINÉL, Ő meg süt nekünk 5-6 10 perces sütit!!!! :D :D :D :D

Zöldi! Én is stagnálok...brühühühühü

Bébic: Köszi a kérdést. Bontást befejeztük, falak leszedve. Remélem a héten jön a pasi felrakni a két új falat. Aztán jön a villanyszerelő. :wink:

Kép
mannababoca

Cukkini: ma Márton is azt kapott!!! Ízlett neki!! Igaz krumplival ment az is, de megette!!!! Olyan zsenge volt amit anyu hozott!!! Kicsit többet csináltam, így holnap is azt kap, a maradék cukkinit (nyersen) meg kiporciózva lefagyasztottam!!!!

Zöldi: minek neked 30 CH???!!!! :lol:
Vendég

Jelentem én már megint fogytam vagy 2kg-ot!!!! :P Pedig semmit sem teszek ellene!!! Sőt!! Egy halom süti lecsúszik a Bocipociba, na meg hétvégén az az isteni fagyi!!!! :lol: :lol:
Vendég

zöldi: 9ch hogy adtad anno? :lol: Hanna nyonyó még?
Gabyval találkoztatok?

KépKép
lyndee

boci:miért fájdítod a szívünket a fogyással?valami titkod csak van :lol:

KépKép
lyndee

[quote]J írta:elentem én már megint fogytam vagy 2kg-ot!!!! Pedig semmit sem teszek ellene!!!

És érte? hahahahaha

No mi mrgkíséreljük úszógumi nélkül elhagyni a házat ;)

Kép
zölddisznó

Lyn! Én 15 Ch-val kezdtem.

Sajna nem tudtunk találkozni Gabiékkal, mert nem volt náluk kötél, rögzítés nélkül meg levitte volna őket a mólóról a szél, mire odaérünk.

Na cső, offline.

Kép
zölddisznó

Na jó akkor "érte"???!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem vagyok mostanában csúcsformában!!!!!
Itt egész jó idő van!!!! Az előbb még a nap is sütött, sőt sétáltunk is egyet.

Lyndee: az a "titok" hogy jó sok pluszban voltam (azért még vagyok is) mikor teherbe estem, így van miből lepörögni!!!! :lol: :lol: :lol: Terhesség alatt 10 kg-ot még híztam is rá, igaz az kb. 1 hónap alatt lement!!!! :lol: :lol: Ja meg régen, mikor új fogigátlót írt fel a régi dokim, hirtelen 10 kg-ot híztam 3 hónap alatt. Persze kaptam újabbat, de mondjuk attól is jött rám még pár kiló!!!! :cry: :cry: Dokim rá akart beszélni egy hormonkezelésre, de én elleneztem. Aztán azzal nyugtatott ha majd terhes leszek és megszülöm a bébit, majd visszaáll a rend. Lehet igaza volt!!!
Vendég

Boci: mesélj csak nekünk a titokról :wink:
milyen az új fagyi??

cukkini nálunk is siker, én is krumplival csináltam neki..

sajna én mindig úszógumival hagyom el a lakást.. :cry: :cry: de már küzdök én is ellene :D

Manna jó ötlet! csak Cili győzze túró rudival meg 10 percekkel :lol:
jól haladtok a felújítással :D

szegény nyaralókra tényleg nincs valami jó idő...de itt már süt a nap!

Kép
eszterke24

mire Danimmal leírtam, addig írtál is..no de készülünk a sulikezdésre :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Na inkább csináltam egy új vonalzót!!!!

Eszterke: hát az év fagyija egy Sacher fagyi!!! Jobb szó nincs is rá, ISTENI!!!!! :lol: :lol: Amúgy mi rendszeresen járunk oda fagyizni. Igaz 25 km tőlünk, de megéri!!!!! Legalább egy rövidke kirándulással felért!!!! :lol: :lol:
Akartam is kérdezni, hogy nálatok bejött-e a cukkini, de megelőztél!!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci: jó az új vonalzód.. de most látom nekem is önálló életre kelt, nem halacska volt eredetileg... :roll:

Kép
eszterke24

Eszterke: Na úgy látszik megbolondult a Nagyonbaba oldal!!!! Köszi a dicséretet!!!! Bár a tiéden a halacska sem mutat rosszul, de én ragaszkodtam a magam Bocijához!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

zoldi. ha esetleg sikerul(t) visszaolvasnod, tudnal valaszolni a parolos kerdesemre? koszi

KépKép
KépKép
mush589

Mush: igaz én nem vagyok sem Zöldi sem szakértő, de ha van a fagyóban anyatejed akkor én azzal hígítanám!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok! Nos, látom, engem sem hiányolt senki! (Zöldi, jóétvágyat!!!) :wink:

Hétvégén kirándulni voltunk Dédestapolcsányban (Bükk). 3 család voltunk együtt, nagyon jó volt! Szombaton a Lázbérci tó körül túráztunk, ez babakocsival is járható, bár Szabi nem mindíg akart a babakocsiban maradni, akkor kendőztünk. Vasárnap bár szemerkélt az eső, fölmásztunk a Dédesvárhoz. Ez már igazi mászós túra volt, úgyhogy fölavattuk a háti hordozót. Kicsit tartottam tőle, hogy még korai, de nem hosszú túra volt, és Szabi nagyon élvezte! A párom szerint is nagyon jó a hordozó.
Nagyon jó volt a szállásunk is, és Szabi ugyanúgy aludt, mint itthon, este 9-kor letettük aludni, és mi simán bulizhattunk tovább (grilleztünk, bográcsoztunk), ő aludt reggelig. :)
Pár kép a kirándulásról: Kép Bogi és Szabi Kép a Lázbérci tó mellett Kép apa hátán Kép Kép a Dédesvárnál

zsebi_baba

zsebi:nagyon klassz lehetett a túra,szép helyeken jártatok!ha vannak még képek szívesen elnézegetném! :wink:

boci:én még nem adtam Arninak cukkinit,de vettem üvegeset,majd bepróbálom kicsit később :wink: Most egyenlőre az is nagy szám ,hogy a répát és a krumplit megeszi.
ja és ma már rizst is kapott.
jó lett az új vonalzód! :wink:

manna:Ciliékhez én is mennék egy kis tortázásra :wink:

KépKép
lyndee

manna:
[quote]l írta:eszoktattam, mert attól féltem, hogy 2-3 éves koráig kelni fog úgy megszokja, hogy nem alszik egyhuzamban 6-8 órát

Teljesen igazad van,mert minkét nagyobb gyerekem 2 éves koráig irtó rossz alvó volt,mert őket is 2 óránként szoptattam!
És elárulnád,hogy sikerült az éjszakai kelésről leszoktatni,de olyat mondj ami humánus,nem sanyargató"hagyjuk a gyereket sírni" módszer!
[quote]K írta:italáltam valamit. Találkozunk mindahányan péntek délután CILINÉL, Ő meg süt nekünk 5-6 10 perces sütit!!!!

Én benne vagyok,szerintem én lakom hozzá a legközelebb!!! :lol:

Fogyókúra,én fogytam 3 kilót másfél hét alatt kb.De sztem a tejem megcsappant tőle.Úgyhogy Apa kizárólagos kérésére,nem erőltetem a fogyókúrát még...
Ráadásul tegnap kicsit tornáztam(vagyis bohóckodtam)Rubint békára,reggel alig birtam kimászni az ágyból.Ma nem tornázok,kipihenem a tegnapit! :lol:
zsebi nagyon jók a kirándulós képek!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

engem is érdekelne az esti ébredésről való leszoktatás.de a sírni hagyás eleve kizárva.

manna egyszer írta hogy éjjel vízzel kínálta.
Manna: és azt hogyan?cumisüvegből vagy itatópohárból?

én pedig arra gondolok,hogy még azért is kelhet éjszaka,mert nem elég tápláló a tej.vagyis szopizik rendesen,de már csak szinte vízes állagú.mert ha arra gondolok,szopi után nem ritkán eszik meg egy üveg bébikaját :shock:
vagy ez hülyeség?

KépKép
lyndee

Zsebi,lehet hülyeséget fogok kérdezni,de a párod fiatalabb tőled?

A cumisüvegből vízzel itatás kilőve,mert Írisz nem fogadja el a cumisüveget abszolúte.Nem szívja,hanem csak rágcsálja...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

je az en kacsam meg malackara valtozott!! :shock: :shock: :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Nem kérdeztél hülyeséget, fiatalabb. Hány évet nézel köztünk?

zsebi_baba

Ahogy így elnézem esélyem sincs ellenkezni!

Akkor pénteken du aki akar jöjjön! :D :D :D

Zsebi 9 év... (kb)

Kép

Kép
dcili81

Hát hol van mindenki?????

Kép

Kép
dcili81

Nnnna, folytköv.... :D

Mush: Én is úgy adom a Chamomilla-t, ahogy te írtad.
Borostyánkánc nálunk sem igazán vált be sajna.
Viszont köszi Zöldi, a 30-as Chamomilla már hatásos! (pedig csak 2x5 golyót kap)

Kubu: Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! :lol: Marcidnak már megint mekkora haja van! :lol: :lol:

Iokka: Nekünk vannak olyan színváltós MAM-os kanalaink, azzal etetem Ákost és azzal szoktam 1-2 kanál vizet kivenni az üvegéből, és annyiban oldom fel a bogyókat.
(amennyire tudom, teáskanálnyit írnak)

Edoci: Dejóóó, hogy jöttél, gyere gyakrabban!!! Édesek a gyerkőcök! :lol:

Lyndee: Te honnan tudod, mekkora Arni kutacsa? Dokitól? Nekünk sose mond semmit, csak megtapogatja.... :roll: :roll:

Eszterke: Sziasziasziasziasziasziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol:
Éééééreztem, hogy nem hagysz el minket végleg ám! :lol:

Andy: Jajj, szegény anyud, még miki is.... :?
Engem is ma reggel óta látogat a kötschög....pedig még nem kellene, még kábé 1 hetem lett volna nélküle... :evil: :evil:

Vera: Szegénykém, gondolom nem lehet egyszerű a 4 fiúval. :(
Én már rég bediliztem volna, le a kalappal előtted!

Solya: Ákos is vár még az igazira.... :lol: :lol: :lol:

Galzsuzsa: Sok boldogságot és nagyon várjuk a képeket! :D

Eszterke: Én barátnőm hasonlót mondott, csak akkor már, mikor terhes lettem.... :?
Tápi: Hmmm, ez remek! :? Most akkor ilyenkor mivan? :( Ehh, nem is akarok belegondolni! :D

Erika: Gergő szemei.... :lol: És mennyire hasonlít az apukájára!

Bocika: Jó az új vonalzód! :lol:

Verzso: Nagyon jó ez a jóslós link, köszi, férjemmel jókat derültünk rajta! :lol:
Én 75 éves koromban halok meg, amikor beszorul a fejem a fagyasztóba... :shock: :D :D :D
bébic

Susy: Áááá, az a céklarúzsos kép nagyon jóóóó! :lol: :lol:

Habe: Te is gyere gyakrabban!!!
Kende sem lesz alacsony emberke, úgy látom! :wink: :lol: :lol:

Cili: Örülök, hogy te is találtál kedvedre valót a sütős honlapon. Majd megköszönöm anyósnak! :wink: :wink: :D
MAjd mesélj, milyen lett!

Erika: Gergőd de ügyeees! :lol:

Mush: Hehe, tuti, hogy volt valaki azon a pálinkafesztiválon! :lol:
Begyorsult már a gépetek?

Lyndee: Vodkaivó verseny? Szép halál! :lol: :lol:
(mondjuk hogy az én fejem hogy kerül a fagyasztóba majd, arra kíváncsi lennék? :lol: )

Iokka: Szerintem ennyi idősen már nem lehet nagy gond, de ha doki látja, az sosem baj.

Zsuzsa: Zöldi azt írta nekem múltkor, hogy növekedési ugrás bármikor lehet tulajdonképpen. Nekübk sztem 5 hósan is volt, meg most is....

Andy: Ne hagyd Anyud, én Apukám ugyan ilyen, meg is lett az eredménye.... :?

Manna: Hú, akkor jól haladtok! További jó munkát! :lol:

Látom, a Nagyonbaba vonalzók mindenkit megviccelnek.... :)

Zsebi: Hű, ti aztán nagy túrázók vagytok! Nagyon jók a képek!
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?