Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen, ha kint teregethetnék. :roll: Földszinti lakás, erkély nélkül... így télen-nyáron bent kell száradnia a ruháknak. :(
Igaz, a babakocsit nem kell a 3. emeletre cipelnem, de ez most a ruhaszárításon nem segít. (egyébként így is van vagy 10 lépcső) Ha belegondolok, hogy kint egy óra alatt megszáradnának a ruhák nyáron, bent meg 1-2 napig aszalódnak... :shock:

Na most már tényleg húzok. :)
csillag25
 
 


Gabi! Ráadásul a 170 nm-es házat télen, -20 fokban is egy kandalló fűti fel 20-21 fokra! :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Csillag! Aztán el ne késs! Kár, hogy menned kell, még nem is emlékszem ilyenre, hogy egyszerre lettünk volna itt. Olyan jó belegondolni, hogy most többen is ott ülünk a gép előtt! :)
Majd ha visszaérsz, írd le a tapasztalataidat! Kíváncsi lennék, hogy más védőnők egyáltalán beszélgetnek-e a kismamákkal. Lehet az enyém azért nem, mert nem kérdezek semmit. Megnézi a súlyt, vérnyomást, megkérdi hogy vagyok és ennyi. De minden kismama olyan gyorsan kijön Tőle.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 

 
 

Á, közel van, csak még több mindent akartam itthon addig csinálni, de nem tudok innen elszakadni. :) Tényleg jó belegondolni, hogy most többen ott ülünk a gép előtt a babánkkal a pocakban és írogatunk egymásnak. Szokták mondani, hogy éjjel mikor felkelsz a picihez és nyűgös vagy, akkor is gondolj arra, hogy most hány anyuka teszi ugyanezt. :lol: Hát nem tudom segít-e, majd meglátom. :) :)
Persze, leírom mi volt. A multkor ugye azért volt majdnem egy óra, mert először voltam, most én is kiváncsi vagyok milyen lesz.
csillag25
 
 


Ja, nem jövök majd rögtön, nővérem meghívott nézelődni, shoppingolni bababoltba, aztán cukiba. :D Ilyet ajánlatot nem utasíthatok vissza, eleget punnyadok itthon egyedül. Majd érkezem. :)
csillag25
 
 


Jo shoppingolast neked Csillag, meg persze jo cukizast! :):)
En most kajaltam tele magam...rendbeszedem a konyhat, aztan pihi. utana elkezdek ma spanyolt tanulni. ugy tervezem, hogy mar beszelni fogok, mire megerkezik a baba...igy mar 4 kozos nyelvunk lesz a parommal, amit tanithatunk a picinek :):) nna jo, azert nem esunk tulzasokba...o beszel a babahoz mindig olaszul, en hozza mindig magyarul. siman be lehetne vallani meg az angolt is, ugy, hogy egymas kozott meg mindig angoloznank...igy problema nelkul, siman anyanyelvkent tanulna a harom nyelvet, ha mindig kovetkezetesen csak igy beszelnenk. de mindketten utalnank egymast kozt angolul beszelni, meg kulonben is...azert majd szenvedjen kicsit o is a nyelvtanulassal :):)

Kép
pumipumi
 
 


Köszi! :)
csillag25
 
 


Nyugi Pokica, a kilokkal en is haladok: 2-2,5 kilo idaig :):) de tok jol erzem magam a boromben...nyilvan vastagabbak lettem a combjaim is, bar tul nagy valtozast egyaltalan nem latok...csak a pocak meg a mellek :):)
A mozgasrol tobbszor is azt olvastam, hogy eleinte nagyon esetleges, es tok normalis, hogy egy hetig erzed, aztan nem. En gyakran erzek affele folyamatos bugyborekolas-szeruseget, de nem allitanam hatarozottan, hogy a baba...midnenesetre arra gondolok, mar az is jo erzes :):)

Kép
pumipumi
 
 


sziasztok
jó sokat írtatok.mozgások én is több mint egy hete éreztem valamit és aztán semmi de tegnap este ahogy néztük a tévét 3 "erőteljes" rúgást éreztem,ez már tuti ő volt :D kíváncsi vagyok mennyire lessz mostmár rendszeres.
a táblázathoz a szülés ideje 11. és nem 13. bár még változhat.
hát én tegnap éjjel hánytam mint a lagzis kutya ez az első a terhességeim alatt de szerintem a dió soha nem szerettem de most valahogy eszegettem egésznap aztán este bundáskenyér teával az még rátett 3 pohár tea egyből sokk lett a savam is és a vége az lett hogy nem bírt bent maradni.de utána sokkal jobban voltam.öblítő én a lenort használtam használom csak a fiamnak amíg pici volt akkor a babásat vettem nekünk bevállt.ezen a légzésfigyelőn megint agyalok úgy mint annak idején.ja olvastam a felicitas oldalán hogy januártól van már babacsomag is amit a baba 4 hónapos kora után lehet igényelni amíg be nem tölti az 1 évet és az oldalon kell regisztrálni ők küldenek kupont és azt lehet a boltokban beválltani.
mit főztök ma?én rántott levest meg oldalast sülthúsnak amúgy én sem kívánom annyira a húsokat inkább a zöldség.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


csillag jó szórakozást.
pumipumi tiszta zseni lesz a babátok :D

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Pumipumi ezt már úgyis kérdezni akartam, a férjeddel egymás közt alapesetben milyen nyelven beszéltek?

Pókica nekem kell ilyen ház.... sajna, a mienk nem ennyire jó, a kandalló mellett megy a fűtés is, igaz, eddig napközben senki nem volt otthon, hogy tudott volna a tűzre rakni. Kíváncsi leszek, most télen milyen lesz, mert feltett szándékom, hogy mindíg égjen a kandallóban a tűz.
Vendég
 


Aaaa, en eros rugast abszolut nem erzek, semmi hatarozott mozdulatot. cak ezrt gondolom, hgy a baba, mert elotte meg ezeket sem ereztem, amiket most, de lehet, hogy csak erzekenyebb vagyok es jobban odafigyelek. mindenesetre feljegyezni majd azt fogom, amikor hatarozottan erzem es tudom, hogy nna ez egy rugas volt :)Ti mar azert csak jobban meg tudjatok kulonboztetni, meg nyilvan hamarabb is erzitek.
En ma ebedre csak gombas-cukkinis rantottat ettem, de 3 hatalmas tojasbol...most meg jon a tej es bezuhanok az agyba. De reggel voltam hentesnel/halasnal es bevasaroltam, ugyhogy most tudom mondani par napra elore: ma estere soban sult, rozmaringgal tomott tengeri suger, holnap narancsos-mezes kacsamell, holnaputan marharostelyos hejaban sult krumplival, aztan spagetti paradicsomos tenger gyumolcseivel...igy le vagyok tudva szombatig :):)
nna tenyleg eltakarodok most mar :):)

Kép
pumipumi
 
 


Zseninek azert nem nevelnem, de biztosan gondunk lesz vele. mindketten elegge okoskodo tipusuak vagyunk, a gyerek meg amugyis mindig okosabb a szuleinel...szerintem ugy at fogja verni az agyunkat....!!!
egymas kozott csak olaszul beszelunk. par honapig ment az angol, mert mikor idejottem, semmit nem tudtam olaszol, de fel ev mulva csak olasz. bar van rengeteg hetkoznapi szo, amit meg most sem ismerek (lavorka, csipeszke), mert nicolanak annyira tetszik magyarul, hogy csak ugy hasznaljuk, es sokszor mar o maga sem emlekszik az olasz megfelelore. az angollal most mar nehe is lenne, sokat felejtek igy, hogy nem hasznalom. meg eleg sokmindent tud mar magyarul, azt is probalgatjuk neha.

Kép
pumipumi
 
 


pumipumi de jó hogy tudod mit akarsz főzni nálam mindig nehéz eset. jó pihenést

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Most latom, hogy a vonalzomon csimota figuraja onallositotta magat es atvaltott....pelikanna...vagy mi ez...nem mintha kulonosebben zavarna, csak fura...

Kép
pumipumi
 
 


igen nekem is megváltozott a maci színe

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Nekem is megváltozott a vonalzóm :( ahogy nézem, minden nagyonbabás más lett.
Vendég
 


azert a pingvin nagyon nyero...nekem bejon az en kis pelikanom is...vagy mi...remelem, csimota sem fog megsertodni :):)

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi! Ühüm...én már +4 kilónál tartok. :oops:

Azt hiszem meg fogtok őrülni tőlem, én annyira aggodalmas vagyok kismamának. Most épp az a bajom, hogy most vettem észre, hogy egy picit barnázok és totál be van keményedve a hasam. Gyorsan bevettem két szem magneb6-ot. Elég sokat keményedik, minden nap van ilyen.
Totál para vagyok. Pedig ma aztán tényleg semmit nem csináltam, nem erőltettem meg magam.

Pumipumi, szívesen vendégeskednék nálatok, olyan finomakat főzöl! :wink:

Anita! Köszi az infot a felicitas babacsomagról, megnézem én is a honlapot.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


pókica nekem is sokat keményedik a hasam de inkább csak ha autózom vagy sétálok sokat én kérdeztem a védőnőt és aztmondta hogy nemtudok vele semmit csinálni mert érzékenyebb a méhem mint az átlag ugyanis a fiammal is ez volt a helyzet még kórházban is voltam egy hétig magnézium infúzión és elég sok magnéziumot szedtem úgy félidőtől.most úgy csinálom hogy nem szedem a magne b6-ot csak akkor veszem be ha készülök valahová vagy ha érzem hogy keményedik. de szerintem feküdj le és pihenj nehogy baj legyen.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Az előző babánál nekem is sok gondom volt, én is már félidőtől magnéziumot szedtem(6 óránként 4 majd 2 szemet) és magzatmegtartó gyógyszert is. Ugyancsak sok keményedés és kinyílt méhszáj miatt.
Még túl is hordtam a végén! :D
De akkor volt is sok gond a babával, a rengeteg aggódás miatt lehetett.
Most viszont magától csinálja ezt. :cry:
Csütörtökön majd ezt is megmondom a dokinak, már fel kell írnom, annyi kérdésem lesz. :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Szióka!

Gabi a táblázatba :29 vagyok és a Magyar Imre kórházban szülök!

Gombi én is apránként vásárolgatok mindent!Jól csináljátok!

Sprite arra a hastáncra én is szívesen járnék,de felénk nincs ilyen!Az alapokat tudom...amikor bulizásnál picit sokat iszom/ittam akkor mindig a csípőm riszáltam....a pasik örömére! :) :roll:

Pókica írhatnál nakam erről a fűtési rendszerről,mert érdekelne!!!

Mosószert én sem használok egy ideje...a mosódiót kipróbáltam,de sajna nekem nem jött be!Én most mosószodával mosok,bár sötéteknél keverem mosóporral,mert foltos lesz a ruha,de amúgy nagyon jó!Az öblítőm pedig ecet, vízzel higítva! :)

Én ma cukorborsólevest főztem a kertünkből... és valami Isteni lett! :P :D :P :D :P
Vendég
 


pókica a végén nálunk is később jött a fiam 3 nappal :) ilyenek ezek a babák először jönnének aztán meg a végén inkább maradnának.hát én próbálok minél többet pihenni mert nem akarom hogy megint gyógyszeren éljek azt meg főleg nem hogy kórház legyen a vége de ha legközelebb megyek dokihoz az még közel 1 hónap akkor én is rákérdezek hogy szerinte mit tegyek a keményedés ellen.tulipános már a kertedből főzöl?ez igen akkor jó korán ültettél.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Légyszi segítsetek már,valaki nem tud egy jó gesztenyetorta receptet?Hétvégén lesz a kisfiam + apu névnapja és ezzel lepem meg őket!De ha van valami tuti más torta recept akkor azt is szívesen olvasom!!!Jah és süti is kéne!Foggalmam sincs mit süssek!
Vendég
 


Jéééé nekem meg napocskám lett a babakocsi helyett a vonalzómon! :shock:
Vendég
 


Tulipános! Ez a fűtési rendszer a ház építésekor alakítandó ki. Először a földben betonból "járatokat" kell kialakítani. Ha fentről belenézel, olyan mint egy labirintus. Erre jön a fedőbeton és ez lesz a földszint alapja. A járatok mindegyike, ezek oldalt is a falban vannak, így a mi falaink 1 méter szélesek, tehát minden járat egy-egy szoba alsó oldalához fut, a járat másik vége a földszinten kialakított egy szobába fut bele, ami középen van. Itt van bent a konvektor. Minden szoba túloldali falában, mint ahova a befutó járat érkezik, van egy kivezető járat, ami az álmennyezetbe fut. Az egésznek az elve, hogy a meleg levegő felfelé száll a járatokban, a szobákban alulról felnyomja a hideg levegőt, mivel a meleg levegő könnyebb, így felfelé megy, ezáltal préseli ki a hideget a felső járatba, ami levezetődik újra a fűtő helyiségbe. Így kering a meleg levegő a lakásban és egyik szobában sincs fűtő szerkezet, csak abban az egyben, ahol a konvi van.
A ruhaszárító, a központi főjáratban van, ahol a nyomás miatt olyan erősen jön fel a meleg levegő, hogy ha bedugod a fejed, lobog a hajad a meleg levegőtől. Vagyis ez olyan ruhaszárító, hogy rudak vannak felszerelve és azokon vannak a ruhák.
Remélem érthető voltam, ha esetleg valaki építkezni fog.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Pókica nagyon jó!Ezt ti találtátok ki annó?vagy építész tervezte nektek?
Vendég
 


Pókica ez nagyon jó, nekem tetszik, először geotermikus energiára gondoltam... ez is az, csak itt nincs víz, amit felmelegítene a föld energiája. Egyszer ha arra járok, meg is nézem :oops:
Vendég
 


Mi még az anyukámmal élünk, elég nagy a ház, bőven van mindenkinek szobája. Majd 3 éven belül költözünk be a sajátunkba, nem tudom emlékszel-e még rá, már írtam, hogy kapunk egy családit itt a közelben, a férjem nagymamájáét.
Ez a ház 29 éve épült, tervező tervezte. A cél az energiatakarékosság volt. Anno azt mondta a tervező, hogy be fog jönni az ára, mert évtizedeken belül itt arany árban lesz a gáz. az az ember egy kész jós volt! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a 12 heti uh-ról. Egyrészt meg vagyok hatódva, hogy milyen gyönyörű a babám, meg végre viszonylag sokat láthattam. Másrészt meg kicsit ki vagyok akadva. 12+1-nek mérték :shock: A vonalzómon látszik, mennyinek kéne lennie. Arra számítottam, hogy végre majd itt a klinikán jó alaposan, meg pontosan megmérik, erre csak a tarkóredőt nézték. Képet nem kaptam, mert előre kellett volna szólni. Basszus ez is milyen rendszer már, ha ingyen van, mégis miért nem tudnak adni mindenkinek :cry: A fenébe, hogy nekem semmi nem tud egyszerű lenni. Jövő héten megyek a dokimhoz, remélem azt mondja majd, semmi ok az aggodalomra. Vagy csak elmérték. Mert ha most meg kiderül, hogy nem fejlődik rendesen, én nem is tudom, mit csinálok. :( Próbálom nem beparáztatni magam, csak olyan rossz ez így.

briell
 
 


Sziasztok!
Lecsapolták a véremet, ma voltam afp-n. Mikorra lesz meg ennek az eredménye?
Egyébként minden rendben, tegnap vettem két nadrágot, úgyhogy egészen kismamás vagyok már.
A szárítással kapcsolatban: én egy fél éve beruháztam és vettem magamnak egy szárítógépet...azóta áldom az eszem, mert igen kiváló találmány. Egy pár óra alatt csont száraz minden. Lehet, hogy nem a legkörnyezet-barátabb a rendszer, de szerintem megérte.
tedorka
 
 


Briell: tőlem 500Ft-ot kértek a fényképért. Te is a Sote-n voltál most ugye jól emlékszem?
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Megérkeztem a hugitól. Felállt járókeret nélkül!!!!!! :D :D :D :D Nagyon akarja a gyógyulást, és nagyon erős!!!! Olyan büszke vagyok rá!!!!!! Egyébként Ő lesz a keresztanyu!!!!

Pókica!
Ez nagyon tuti ez a fűtési rendszer. Mi majd akarunki kb 2 év múlva építkezni.

Kaptam egy receptet, ami már kipróbált terhességi csíkok ellen, és akik használták, senkinek nem lett.
50 ml búzacsíraolaj
50 ml jojobaolaj
40 csepp levendulaolaj
20 csepp citrom vagy narancs(fű)olaj.

Egy dologban vagyok bizonytalan. Én úgy tudom, hogy terhesek nem használhatnak levendulaolajat. Valaki tud erről valamit? Mert egyébként én nagyon ezt használnám inkább mint előre gyártottat. Ezt Aromaxos olajokból kell kikeverni. Mondjuk én most a Weledát használom, de az meg elég drága. Bár ez sem lesz sokkal olcsóbb. :roll: Na nem tudom. Utána kell nézni ennek a levendulának.

Kilók.
Én eddig nem híztam még semmit. Amit ledobtam a hányástól, 3 kg, az visszajött, de azóta semmi. Pedig jó nagy a hasam már. Na meg a melleim is. A combjaim semmit nem változtak. Meg sehol máshol. Egyébként meg nekem meg annyira semmi tünetem nincs most a pocakon kívül, hogy az ijesztő!!! 8) :lol: De azért jó is. Bár mocorgást néha mintha éreznék. De lehet hogy csak bebeszélem magamnak.

És az étvágyam is kitűnő!!! :roll: :lol: :lol:
Vendég
 


valaki meg ott azt mondta, nem kellett fizetnie. Működik a rendszer jól :?

briell
 
 


Hűűűű! De tuti labdám lett a vonalzómon!!! :shock:
Vendég
 


Pókica és anyuddal már jobb a viszony, vagy még mindíg nem barátkozott meg a 3. unoka gondolatával?
Amiatt meg ne aggódj, hogy az agyunkra mész, legalábbis az enyémre biztos nem :lol: végtelen türelmes vagyok :lol:


Briell nem kiakadni, örülni, hogy láttad. Biztos rendben van minden, hiszen ha nem lenne, akkor mondták volna. A képpel kapcsolatban: no comment, magyar egészségügy.

Kriszti gratulálok a keresztanyuhoz! Üzenem neki, innen is sokan szorítunk neki!
Csíkokra én a síma mandulaolajat hallottam, esetleg krémmel keverve, ha valaki a síma olajat nem állhatja.

Tedorka nekem 7-10 napot mondtak afp-re, de majd csak akkor tudom meg eredményt, ha legközelebb megyek védőnőhöz, mert oda küldik ki az eredményt :roll:
Vendég
 


Briell!
Nagyon sajnálom hogy nem kaptál képet! Milyen hülyén van ez megoldva! :roll:
Szerintem ne paráztasd magad. Szép, egészséges, és ez a lényeg. Ezt Te is láttad. Szerintem hogy mikor mennyinek mérik, az meg tök mindegy. Nekem először azt mondták, hogy őt csak max 2 hete csináltuk, követekező héten meg már 6 hetes lettem uh szerint. A 12 hetesen meg azt mondták, hogy csak 1 nappal fiatalabb a mensi szerinti kortól. Szerintem ez még sokszor fog változni. Én már ebbe nem hiszek, hogy mit mérnek. Kb-re tudják csak megmondani. Úgyhogy nyugodj meg, mert az nem jó Nektek, ha parázol.

Én ma megyek az első terhestornára, amit a női klinika szervez Szegeden. Kíváncsi leszek. (Ott lesz ahol fekszik Hugi. Onnan tudom, hogy ott is tartanak. Legalább helyben vagyok!)
Vendég
 


Gabi!

Köszi! Átadom neki! :D
Vendég
 


Én is ebben bízok, hogy összevissza mérnek. Ráadásul amikor mérték, akkor picúrkám épp nem túl egyenesen feküdt :)
Csak még annak is örülnék, ha lenne már időpontom a szülésre. Azt mikor kapok? Mert most sem írtak ahhoz a sorhoz semmit a papírra...
Nektek már mind van időpontotok?

Ja, meg a leleten összevissza írták minden adatomat. Azon nagyon jót nevettem, hogy anyukám Erika Magdolnából Mária Magdolna lett :lol: :lol: :lol:

briell
 
 


Mária Magdolna! Édeseim!!! Lehet hogy fáradtak. De ennyire? :D
Nekem a szülés időpontját én meg a védőnő számoltuk ki. Az utolsó mensi első napjához adj hozzá 40 hetet. Bár van egy csomó kalkulátor a neten is. A dokinál is ezt írták be. Azt mondták, hogy ez így van, csak hivatalosan úgy kell írni, hogy +/- 10 nap. Merthogy úgysem lehet pontosan meghatározni.
Vendég
 


Ja, jó, akkor nekem is van időpontom. December 23 és január 4. között valamikor :lol: Mindegy, karácsonyi baba lesz, úgy készülünk. Csak mindenhol azt írják, hogy a 12. uh-n korrigálják a kort, és az alapján adnak hivatalos időpontot.
Még csak a harmadánál vagyok, de kezd elegem lenni az egészségügyből. Pedig nem vagyok az a panaszkodós fajta, de minek idegesítik annyit az embert fölöslegesen?


Amúgy, drukkolok az unokahúgodnak én is!!!

Na most visszaolvasok, kicsit lehiggadtam már :)

briell
 
 


Ez a hastánc kifejezetten kismamiknak van,azon belül is 3 trimeszterre bontva.Azokat az izmokat "edzi" amelyek majd a szüléskor kellenek.ÉS ringatja a babát.De majd holnap beszámolok,remélem elbírok menni,holnapra táncsak nem fáj már a fejem.
Megadtam magam és bevettem a fájdalomcsillapítót.Kemény 40percig hatott... :evil:

Én is mosódiót használok plusz mosószódát (fele annyit rakok a géppe mint mosóporból tennék). Plusz fertőtlenítésnek ecetet az öblítő helyébe.Ha pedig folt van,azt mosás előtt átdörzsölöm ökörepe vagy marhaepe szappannal.NA az csodákra képes.
Ja és én télen is kintre terigetek,legalább egy kis időre,míg megcsípi őket a fagy.Fertőtlenít is és szintén friss illatúak lesznek a ruhák száradás után.
Bár mi igazából a mosható pelusok miatt álltunk át az öko mosásra.
Viszont ha tudom,hogy nem tudok kintre terigetni,akkor egy kevés öblítőt is használok az illat kedvéért,Vagy pár csepp illó olajat.
Vendég
 


briell ne aggódj a mérés miatt ilyenkor előfordul hogy vissza tesznek vagy előrébb annó a fiammal nekem is 1 héttel vissza vették de lehet hogy a következő uh-án majd előrébb kerülsz 1 héttel.
szülésre nekem a doki a menszesz alapján számoltat írja de a terhességi hét kevesebb és ez a papíron is szerepel szóval nem értem mért ne azt írja ami valós.a múltkor a 12 hetesen meg rákérdeztem hogy akkor mikor várható a szülés erre úgy elszámolta magát hogy aztmondta hogy dec.17 a dec.11 az nálam úgy jött ki hogy kiszámoltam a hét+nap alapján ami a 12 hetes volt meg a 4ds-en is így jött ki az időpont.
kriszti örülök hogy jobban van az uncsitesó :)
jól bekajáltam 2 tányér rántott leves.valahogy ennék levest pedig világ életemben utáltam őket

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


pókica a fűtésetek nagyon jól hangzik.igaza volt a tervezőnek bár mi nem gázzal fűtünk hanem fával de az sem olcsó mulatság :?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


itt már nem esik és néha a nap is kisüt jó lenne holnapra már egy kis jóidő

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


na most elszomorodtam nézem a neten időjárás jelentést 15 napos és a 15 napból 1 napra nem írtak esőt. :cry:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Ne is mond, Anita. Mi hétvégén megyünk szüleimmel Miskolctapolcára. Nem tudom mit fogunk csinálni az esőben :? Barlangfürdőt most kihagyjuk sajna. Majd megyünk barlangokba Lillafüreden :) Nem gondoltam, hogy júni végén ilyen vacak idő lesz...
A hangulatom meg nekem is elég vacak ettől a sötéttől. Napot akarok.

briell
 
 


kitöltöttem a nyereményjátékos kártyákat holnap elküldöm a párommal hogy adja fel

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


hát ja úgy néz ki idén nem lessz nyár

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Anitaa én is most töltöttem ki! :D
Itt egész napi eső után kisütött a nap...egy percre!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?