Új privát üzeneted érkezett!

Keves ambrob!

Bocsánat, elnéztem a nevet.
Pont azért írtam az előző kommentárt, hogy ne legyetek annyira felháborodva és elkeseredve semmi nincs veszve, választhatjátok a köv. babánál is a megszokott, jól bevált szülésznőt. Adjatok esélyt a fiataloknak is, valószínűleg ők is ugyanannyira szeretnének szülést vezetni, mint a régiek, de ha nincs lehetőség, nincs tapasztalat.
Még egy dolog, az, ha most lekerül vki szülőszobára nem azt jelenti, hogy mindent egyedül csinál, hanem az elején segítenek neki és, ha a régiek úgy látják, csak akkor mehet bele egyedül szülésbe.
Csak szeretném,ha tisztán látnátok.

csocsó9
csocsó9
 
 


Sziasztok!

Csocsó9!
Köszi az információkat! Eddig nem értettem a dolgot, de kezd tisztulni a kép... :lol: Azt azért megkérdem, hogy ez érinti e a fiatalabb (30-35 környéki) szülésznőket is vagy csak az idősebb korosztályt. Feltételezem, hogy nem, de azért érdekel, hogy aki jobban belelát a dologba mit tud! :roll:

Köszi előre is!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Kedves mddora!

Természetesen minden szülésznőt érint, aki jelenleg szülőszobán dolgozik. Fél évente jön ki 2 szülésznő a régiek közül és 2 megy be az "újak" közül. Persze az, hogy "új", nem feltétlen jelenti azt, hogy fiatal. Vannak tapasztalt szülésznők, akik szeretnének ismét szülőszobán dolgozni. Ez így fer, lehetőség mindenkinek jár! Szerintem!

Üdv, cs
csocsó9
 
 

 
 

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem tudunk holnap menni, vasárnapra lett volna programunk, amiről ma derült ki, hogy szombaton van (nem én néztem el!!!, szóval önhibámon kívül történt a dolog). :cry: :cry:

Szóval tök ciki, hogy én mondtam, hogy találkozzunk és most derül ki, hogy nem tudok menni. (Pedig annyira, de annyira szerettem volna, mindjárt sírok).

Remélem azért még szóba álltok velem! :(

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Mivel az időjárás sem lesz a legjobb, és egyre többen nem tudnak jönni, nem lenne jobb, ha keresnénk egy másik napot a találkozásra?

Csak hogy Maszatmama is tudjon nyugodtan aludni... :)

Kép
Kép
detty74
 
 


Benne vagyoka z elhalasztásban, mert a Lurdy nekem kiesik... Tudjátok, vidéki lány csak a Bp. tábláig tud vezetni... :lol: :lol:
Szóval budaörs felöl nem vagyok olyan tuti....

Valamelyikőtök írta, hogy kipróbálta a mosható pelust... Próbáltam visszakeresni, de nem ment... Bővebben beszámolna róla??? Engem nagyon érdekelne a dolog!

nem tudom, a Ti napotok hogy telt, de Helláé cefetül...Sztem érezte a lehülést, stb... mert nem aludt szinte egész nap, csak este ájult be fürcsi után... az én tejem is klevesebb volt napközben, pedig reggel még fejtem 12O-at... :cry:
Na, megyek, lepihenek, mert elaludtak a gyerekek...

chanel_28
 
 


Jaj, az nagyon jó lenne Detti!!!
Holnap reggel még benézek, és ha mindenkinek jó az elhalasztás, akkor írok Aranynapnak sms-t!

Chanel: Annus írt a mosható pelusról, engem is érdekelne, hogy milyen!
Kata most raplizik napközben aranylány volt (még jó hogy erről rinyálok itt, hogy napközben nem tudom elaltatni :D )

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Szülésznő dologban vannak új infóim.
Van egy orvos ismerősöm a klinikán, aki mesélt nekem erről a dologról (Ő sem ért egyet a kiforgatással)
Szóval az infó első kézből való.
Azt mesélte, hogy természetesen abban ő is egyet ért, hogy a fiataloknak is teret kell adni, de ez egy szülőszoba, nem olyan, mint bármelyik osztály és nem bír el egyszerre sok újat. Túl gyors a tempó, a jelenlegi forgást figyelembe véve szeptemberben 5 régire jut kb. 6-8 rutintalan vagy nullkilóméteres.Persze, ők is vezetnek szülést a 3 éves képzés alatt, de csak 40-et, ami tapasztalat szerzés céljából elenyésző szám, főleg ha azt nézzük hogy akkor felügyelet alatt vannak, nulla felelősséggel. A termezett tempóval 1 év múlva nem lesz tapasztalt szülésznő a szülőszabán és a nullkilóméteresek fognak oktatni!!! Ez egy nagy klinika, sok kóros esettel. Ezek ellátására 1 év múlva a nullkilóméteres szülésznők lesznek hivatottak , mert addigra kiforog az összes tapasztalt szülésznő, akik ennyi idő alatt biztosan nem tudják átadni a tapasztalataikat. És nem csak az életkor számít, lehet tapasztalt egy 30 éves szülésznő is, aki akár 10 év tapasztalattal is rendelkezik, mert ennyi időt töltött már szülőszobán.

Szóval egy biztos, hogy én elsősorban a szülésznőm miatt éreztem magam biztonságban a szülőszobán és, ha Ő, nem lehet ott a következő szülésemnél, akkor én bizony kórházat váltok, mert nem bízom magam olyanora akiknek nincs tapasztalatuk és még csak nincs is kitől tanulniuk.

Azt gondolom, hogy akárki is hozta ezt a döntést a klinikán egyáltalán nem gondolta át. Kíváncsi lennék mi alapozta meg a döntését egy állítólag sok-sok éve szakmailag kivállóan(ismerősöm szerint nagyon profik a jelenleg ott dolgozók) működő szülőszobás gárdával szemben.

Nem azon kéne itt beszélgetnünk, hogy menni avlóságalapja van a szülésznők kiforgatásának, hanem azt kéne kitalálnunk, mit tehetünk, hogy ezt megakadályozzuk.

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett. :oops:
kisvörös
 
 


Kedves kisvörös!

Látom semmit nem sikerült felfognod abból, amit próbáltam megértetni. Ezt nagyon sajnálom.
Nyugodtan mehetsz más kórházba, ez a te döntésed.
Ezt a Prof rendelte el, és Ti sem tudtok ellene mit tenni.
Ennyi a témáról!

Üdv, cs
csocsó9
 
 


Kedves kisvörös,meg csocsó!
Kár minden fórumot felizgatni ezzel a témával.Ennyire unatkoztok?Ha tényleg jött/jön egy ilyen döntés,nem gondoljátok,hogy majd mi fogjuk megváltoztatni.Ez nem iskola,hogy lázadjunk,meg összefogjunk,petíciókat írogassunk.Nekem nem mondott semmit a dokim,de biztos szerdán megkérdezem tőle,hogy ez az egész igaz lehet-e,vagy csak lázítás.Tartok tőle,hogy az utóbbi. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

A szülőszobást témát ezennel befejezettnek tekintem... ne itt vitatkozzatok... "Az én infóm tuti!" "Az enyém az!" Ez egy fórum, nem tudja senki sem eldönteni, hogy kinek az infója a valóság... vagy kinek van igaza...

Gabi!
Én várom, hogy mit is mond a dokid! Még nem, gratuláltam :oops: , de nagyon ügyes voltál! Gratulálok!!! Vigyázzatok Magatokra!

A találka elhalasztásban én is benne vagyok... majd szétmegy a fejem és hűvös is van... majd eghyeztetünk

Szép napot Mindenkinek!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Osztom Lilisgabi véleményét. Ha bármiféle döntés születik a dologgal kapcsolatban, arról úgy is tudni fogunk...és tudomásul kell, hogy vegyük...

Annus! Nyilatkozz pelus ügyben! Nézelődtem és ezen az oldalon elég sok fajtát találtam...:
www.e-baba.hu
Nekem mondjuk az 'all in one' típusú zsebes szimpatikus, eldobható ill. mosható betéttel. :?:

chanel_28
 
 


Csocsókám!
Ne feledkezzél meg magadról!
Ilyen agresszív vagy a kismamákkal is, munka közben?

M.
márkíza
 
 


Na csak gyorsan,még gyógyulgatnom kell!A blogomban írtam a pelusról!Hogy én mit vettem most kipróbálni!!!!Ha véletlenül nem nyitná meg vknek akkor majd onnan bekopizom,h ne kelljen leírnom megint!

Kiegészítés képpen4Extra kakit megfogta,és a gyerek se lett nagyon kakis,annyira beszívta a pelus!!!Pisit fogja,néha volt h kifolyt,de az én hibából...rosszul raktam fel...csak Iza annyira izgett mozgott h már nem érdekelt(ha éhes akkor aztán azonnal akarja :lol: )

annus11
 
 


Örülök h új időpontot keresünk a talira!!!Talán így el tudunk menni mi is!!!! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!


A találkozó elhalasztásában én is benne vagyok, mert tegnap nálunk szülinapi buli volt és szalad a lakás. Remélem a következő időponttal már nagyobb szerencsénk lesz!

ambrob
ambrob
 
 


Juhééé!
Akkor én is tudok majd menni! Írok Aranynapnak!
Na nem is, mert most hívott!
Mi meg indulunk is!
Jó hétvégét Mindenkinek!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Tegnap voltunk 8 hetesek,4620g!
Engem ne nézzetek,zombi vagyok!!!

Kép itt már jobban
Kép beájultunk

annus11
 
 


sziasztok,
én is köszönöm mindenkinek az altatós tanácsokat. Az éjszakák rendben vannak, én Julis nappali alvásidejét keveslem. Ma konkrétan össz-vissz jó, ha 3 órát aludt. nem sír, csak nem alszik. egyébként én vagyok az a lágyszívű anya, aki nem hagyja bömbölni a babát. lehet, hogy ezzel a saját fejemre hozom a "bajt", de egyszerűen nem megy, nem tudom hallgatni a szívettépő üvöltést. nem is fordul elő sokszor. tehát valszeg még Julis érettségijének előestéjén is ringatom majd elalvás előtt :)
Annus! Aranyosak vagytok! Én vagyok a zombi! olyannyira, hogy nem is merek feltenni magamról képet :)
Maszatmama! Most jut eszembe, hogy nem írtam meg: átadtam az üdvözleted Dave Gahan-nak a Corbijn kiállításon. Bébike tök édes volt, a kenguruban ő is elmélyülten figyelte a képeket. szóval elmerültünk a popkultúrában.
üdv, o
orelle
 
 


Sziasztok!
Annus:Iza nagyon nagy baba,és szépen gyarapszik.Nem is vagy zombi,sőt szerintem még Orelle sem,látnátok engem... :roll: Akkor egy zombi verseny? :D
Biztos megérzik a babák a frontokat,az én Lottim is érezhetne már valamit,és elindulhatna.Kifelé........
Vendég
 


Gabi!
Hát az elkövetkező 2 hét elég durva lesz...néha esni fog,fokozatosan melegszik az idő újra...szóval van esélyed szülni! :wink: Na de van még 4 heted!!!Ennyivel ne jöjjön elöbb!!!!! :lol:

annus11
 
 


Annus:Ez a 37.hetünk,és az előző csaszi miatt max. a 40.héten ki kell venni,ha addig el nem indul.Úgyhogy inkább 2 hetem van,és utána valamit ki kell találnom. :roll: Ma elkezdtem szedni homeós bogyókat,hogy könnyebb legyen a szülés,ha lesz.Az is lehet,hogy jövő héten kiveszik,a sebem múl héten volt 3,4 mm.Nem túl sok.
Vendég
 


Ja!Telefonszámot kaphatok valakitől,ha megérkezik a Lotti,értesíthesselek benneteket sms-ben?Aranynapét tudom,de ő sincs gép közelben.
Vendég
 


Szia Gabi!

A gmailes közös postafiókban, ott van az én telefonszámom, nekem nyugodtan küldhetsz smst!

Detti: Boldog szülinapot :)

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama:A gmail-es táblázatot nem találom,kitöröltem azt a privit véletlenül... :oops: Köszi,és akkor írok neked.
Vendég
 


Gabi! Írtam privit!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama! Köszönöm, de csak hétfőn (holnap) lesz! Meg hát az én koromban... :) De tényleg köszi!
Azért rossz, hogy a férjem nem tud szabit kivenni, pedig megígérte. Tudom, hogy nem rajta múlott, de akkor is bánt.
Ráadásul Alexa este iszonyú cirkuszt csinált az evéssel (nem is akarta a cumisüveget a szájába venni, tolta el), és nem bírtam megnyugtatni, csak lökött el magától. Rettenetes érzés volt, el se tudom mondani. Még mindig sírhatnékom van tőle! Nem tudom, miért csinál ilyeneket, és fogalmam sincs, ki tudna segíteni. Már azt sem tudom, tényleg kell-e nekem kistesó?! Ebbe az egybe is belerokkanok. :( :cry: :(

Jó éjt!

Kép
Kép
detty74
 
 


sziasztok,
Detty! Isten éltessen! (hétfő van, ugye?) Nagyon szomorú, amit írtál.... sajnos semmi okosat nem tudok mondani, csak sok energiát és szebb napot kívánni.
Képzeljétek a védőnő tendenciózusan csak úgy beesik hozzánk. na jó, az érkezése előtt fél órával felhív. vajon ez előírás nekik? ha éppen gyilkolássza egymást a család , ne tudják eltüntetni a nyomokat? őszintén szólva engem kezd egy kicsit zavarni ez. Nálatok is így van?
üdv, o
orelle
 
 


Kedves Mindenki!
Én csak olvasgattam eddig ezeket az oldalakat. Én is a II. sz. klinikán szültem még 2007-ben.
Most várom a második babám, láttam a társalgóban, azt a témát, hogy a szülésznőket kiteszik a szülőszobából!
FELHÍVTAM AZ ORVOSOM ÉS A SZÜLÉSZNŐMET IS, ÉS VALÓBAN KITESZIK A TAPASZTALT SZÜLÉSZNŐKET!
ez nem lázítás, nem unatkozom, nem ijesztgetni akarok senkit, sajnos ez tény. Az én szülésznőmet is kirakják :(
nem is tudom mit fogok csinálni, aki szült már tudja, hogy a szülésznőn nagyon sok minden múlik!
liz78
 
 


Sziasztok!

Orelle: mi mindig megbeszéljük a védőnővel, hogy mikor jöjjön, soha nem esett be még váratlanul! Szóval a Tied valami speckó néni lehet :)

Detti: boldog szülinapot (mégegyszer :) ) , én is sajnálom, hogy vannak napok, amikor ilyen nehéz Alexával! Szerintem egyébként a kistesó csak jót fog tenni neki (legalábbis mindenkitől ezt hallom).
Ja és a hidegfront után biztosan jobb lesz!!!

Dóra: nálatok ezt a fránya szivacskarikát nem rúgja le Máté alvás közben? Nálunk egyfolytában lejön :(
Egyébként észrevettél valami változást Máté lábán mióta használjátok?
Férjed örült az ajándéknak? (Mondjuk ez hülye kérdés volt, mert biztosan).

Bea: mizu Vilikével? Régen írtál már!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Detti!

Én is boldog szülinapot kívánok Neked. Tudom, hogy ez nem nagy vigasz, de Te szerencsére mindig fiatalabb leszel nálam! :) A kistesó pedig szerintem is jót fog tenni Alexának, kérlek ne légy elkeseredve, inkább gondolj arra, hogy ez az időszak, amíg ilyen picurkák, milyen hamar elmúlik! Én pont a hétvégén gondoltam erre, mivel Marci pénteken volt 1 éves. Nagyon gyorsan eltelt ez az egy év!
Az időjárásról meg csak annyit, hogy szégyellheti magát az időjárás felelős, hogy csak 13 fok van nyáron! :shock:

ambrob
ambrob
 
 


Detty!
Boldog szülinapot!

Dóra!
Boldog házassági évfordulót!


Ambrob!
Így van,szégyellheti magát az időjárás :lol: :lol: Már énis unom ezt az esőt....

annus11
 
 


Lányok!

Köszi a gratulációt és a bíztatást. Igyekszem nem feladni, bár ha tudnám, hol lehet felmondani, most elgondolkodnék rajta. Hol dolgozik az ember, ha GYED-en van? És oda be lehet adni felmondást?
A mai nap se jobb, mint a tegnapi volt. Felhívtam a dokinőt, aki szerint Alexának áttörni készül a felső foga (telefonon diagnosztizált), és azért nem akar enni. Szerinte továbbra is próbálkoznom kellene a zöldségekkel, minden nap, de ugyanakkor azt mondja, hogy ne erőltessem az evést. Mivel Alexa nem szereti a zöldségeket, ha minden nap azzal próbálom etetni, az nem erőltetés? Ráadásul, ha az nem kell neki, akkor az az etetés elúszott, mert utána a kanál látványától is rosszul van, rázza a fejét és tolja el a kezem.

Egy kicsit én is bízom a kistesó áldásos hatásában, de ha még egy ilyent dob ki a gép, én tényleg felmondok (addig megkeresem, hova lehet küldeni a felmondást).

És igen, hülye idő! Ma el kellett szaladnunk a postára, mert vártam egy ajánlott levelet, és a hülye postás nem szólt fel, csak az értesítőt dobta a ládába. Még csak szitált az eső, amikor elindultunk, de mire odaértünk autóval (kb. 5 perc), már szakadt. Jól eláztam (Alexa nem, mert a kocsin van esővédő ), még mindig nedves a hajam, pedig másfél órája itthon vagyunk.

Szóval, ez egy nem túl vidám szülinap! :(

Kép
Kép
detty74
 
 


Ja! Orelle! Nem igazán normális, hogy a védőnő csak úgy beesik. Nyugodtan szólj neki, hogy beszéljetek meg előre egy időpontot, mert neked ez így nem jó. Mi minden alkalommal, amikor találkozunk, egyeztetünk egy következő időpontot, ami aztán általában módosul, de akkor is van valami.

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Hú, nagyon örül az ajándékomnak, na meg én is az övének! :) :wink:

Detti!
Nagyon Boldog születésnapot! :)

Orelle!
Nálunk a védőnő mióta hazajöttünk a kórházból, összesen 3x volt, de nem szólt ide, amikor jött, csak becsöngetett... A beágyazatlan ágyon ültem, ebédeltem, mert a gyereket sikerült elaltatni, a fotelban 3 adag mosott ruha ami elpakolásra várt, azt hittem valami csomagot hoztak anyósnak, amikor bekopogott, hogy vendégem van és a néni már a szobában volt... :shock: Szóval teljesen megértelek! :lol: Ja, amúgy elmondta, hogy azért nem jár a nyakunkra, mert augusztustól nyugdíjba megy és egy fiatal kis kollegina jön majd helyette... remélem ő nem fog megőrjíteni...

Maszatmama!
Nagyon ritkán jön le Mátéról a szivacs, akkor is inkább úgy, hogy kihúzza a rugi aljából a lábát, így a szivacs a ruhán marad, a lába meg felhúzva a fenekéig... :roll:

Annus!
Köszönjük szépen! Volt! :)

Gabi!
Szurkolok Nektek, hogy minden rendben menjen!

Szép Napot!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Detti: ha ez megnyugtat én nem eszem sem zöldségeket (itt vannak azért kivételek), sem gyümölcsöt, és mégis felnőttem + van egy csoda helyes, egészséges hisztérikám :lol:

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Gabi! Azthiszem szerdán mégiscsak találkozunk,remélem nem haragszol a sok kérdés miatt amit irtam... :) :oops:
Szombat óta nyilalgat a hasam bal oldala néha,nem vészes,de Ádival is szedtem rá gyógyszert anno,és jobb ha tud róla a doki most is.
Képzeljétek pénteken elkaptuk a kis rosszcsont kölköt ahogy kopog,hogy én is ittvagyok ám! :D De nagyon rafkós bébi.
Ha odateszem a kezem ahol "kopog" akkor nem csinálja... ezt eljátszottuk párszor,na mondom akkor most átverem... csak két ujjamat raktam oda... meg apa is utánna,ugylátszik azt nem érezte annyira és tovább "kopogott"... ugyhogy megfogtuk:D
Egyébként nagyon szokszor kuporodik a tenyerem alá,de ha apa vagy a nagytesó rakja oda a kezét,egyből eltünik... Apa szerint azért,mert szégyenlős kislány:) hát úgylegyen! :)
Bejelentkeztem júli 8-ra Érdre 4D uh-ra... :) már nagyon várom!
Vendég
 


Sziasztok!!

Hú micsoda forradalmi hangulat volt itt..amig nem voltam!!! :lol:

Maszatmama! Köszönöm kérdésed megvagyunk!! Vilmos egyre édesebb és egyre nagyobb!!! Alszik, eszik..jó sokat..nyugis gyerek!

Orelle: Vili is egyre kevesebbet alszik. Volt olyan nap, amikor max 1,5 órát aludt napközben. De egyébként nem hisztizett..elnézelődőtt, simogatta a kis állatkáit..Egyébként ha sir én sem hagyom...rögtön megvigasztalom..de hát ez a dolgunk, nem?
Eszembe jutott, hogy együtt voltunk vérvételen..emkékszel rá? Ott poénkodtál!! Már nem tudom mit..jaa hogy félsz a tűtől..úgy szülés után vicces volt :-) Na mindegy..csak eszembe jutott.

Detty: BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Csodállak, amiért ennyi türelmed van..! Valaki már irta azt hiszem, de lehet hogy én is elmennék gasztroenterológushoz (remélem jól irtam) csak hogy megnyugtasson, vagy adjon valami tanácsot..hátha tudna segiteni.

Dóra, hát nem lehet semmi az a védődő!!! Hál istennek nekünk fiatal van..kb egy idős velem..és nagyon normális. Én fiatal párti vagyok..általában mindenben!!! :-)

Szép összebújós estét mindenkinek!!!
beatrix161
 
 


Sziasztok!
Holnap 3-kor 4D,maja jövök a hírekkel.Szerdán doki,és akor találkozunk is Gabicika!Nem volt sok kérdésed,nekem is rengeteg van állandóan,hol itt,hol ott kérdezgetek.Írj csak nyugodtan. :wink: Miről ismerlek majd meg?Én 10-re megyek ctg-re,utána a dokihoz.Narancssárga hosszú gatyában leszek,és fehér polóban.
Dóri:Köszönöm,remélem használ.
Detty:Boldog szülinapot!
Vendég
 


sziasztok,
Bea! jó, hogy benéztél és hogy minden oké Vilikével. Hogy mikre nem emlékszel?! Sajnos ez van, ha zavarban vagyok vagy félek, akkor elkezdek hülyeségeket beszélni, sokat. szerencsére néhányan viccesnek találják :)
Köszi mindenkinek a védőnős válaszokat. úgy látszik ez vmi nagytétényi védőnő szokás.
üdv, o
orelle
 
 


Sziasztok!

Lilisgabi! Elindulok 10körül,max 10 perc alatt fent leszek autóval. Legfeljebb majd megvárlak. Hogy milyen nadrág lesz rajtam még nem tudom,de én is fehér felsőt veszek fel. Hosszú barna hajam van,és most egyedül leszek,mert a férjem dolgozik. :)
Akkor holnap.
Vendég
 


sziasztok,
ma is szép időnk van :(
alább 1 kép Julisról, amikor még nyár volt (pénteken készült).
üdv, o Kép kirándul a baba
orelle
 
 


Sziasztok!

Csak táviratilag vagyok, mert anarchia van itthon :shock:

Detti! Utólag is Boldog Szülinapot!!!

Lányok! A tegnapi nap sem volt kutya, a gyerekek majdnem szétszedtek, Oli legnagyobb bánata az eső, nem mehetünk ki.... ha ez sokáig tart, lemegyek hídba!!!! :!: (Valaki adhatna egy cigit............)
Nincs az a mese, vagy játék, aMI lekötné hosszabb időre...és a csajszi is nyugtalanabb, pláne, hogy nem tud aludni.....ááááááááá

Julis nagyon édes! Mindig ilyen kis vigyorgós?

chanel_28
 
 


Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés: egy ideig nem leszek, Alexa kórházba került. A nagy nem evéstől kiszáradt, és ma 1-kor derül ki, hogy egyáltalán ma hazajöhetünk-e, de ennek nagyon pici az esélye.
Drukkoljatok nagyon!!!!!!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Amint látom, senkinek nem hozott jót ez a hét! :( Nálunk sincs ez másképp... Én jelenleg hányok és hasmenésem van felváltva, már nem is tudom melyik felemet tegyem a WC-re. :? Remélem Marci nem kapja el tőlem ezt a kórságot. Lefeküdni pedig nem tudok 5 percnél hosszabb időre az előbb említettek és amiatt, hogy úgy nagyon szúr a gyomrom. Na, nem nyavalygok tovább, majd csak lesz valami!

Detti!

Alexának jobbulást! Nagyon aggasztó ezt hallani, hogy kiszáradt! Sokat gondolok rátok!


Orelle!


Julis csodaszép! Ez a mosoly pedig lehengerlő, reszkethetnek a fiúk, ha majd felnő!

ambrob
ambrob
 
 


Ambrob! Jobbulást!! És kitartást!!!! Gyógyulj meg hamar!!

Detty! Nagyon sokat gondolunk rátok!!! Remélem hamar rendbe jön a picur, és végre kiderül az is miért nem eszik!!!!

Orelle! Húúú Julis gyönyörű!!! Meg a ruci is csini ami rajta van!!! Nagyon szép!!!
beatrix161
 
 


Sziasztok!

Detti: sok-sok gyógypuszi Alexának, reméljük azért ma hazamehettek!! Kíváncsi vagyok, mit mondanak, miért nem eszik!!!

Ambrob: gyógyulj meg hamar, nagyon rossz lehet egy ilyen betegség, főleg egy pici mellett!

Orelle: Julis elképesztően édes, és gyönyörűséges, a sapitól meg behaltam!!

Chanel: sajna egész héten ilyen idő lesz, szóval kitartást az örökmozgódhoz :)

Maszatmama
maszatmama
 
 


Julis csodaszép mosoylgós baba!!!

Alexának jobbbulást!Szegényke....

Ambrob jobbulást neked is!

Én ma kisétáltam a Lurdyba meg vissza,meg tettem odaben is egy nagy kört!Annyira jól esett!Odafelé picit esett,de esővédő fel és kész.Vissza már ki is világosodott,már melegem is volt a pulcsiban :wink: Amúgy nincs hideg odakinn...csak az eső ne essen!

Bea!
Jó h jöttél,rég jártál erre :lol:

A mi védőnénink nagyon rendes.Mindig megbeszéljük ha jön.Amúgy mikor másnap kijött megnézni Izust az ajtóban csodálkozva mondta h én utcai ruhában?Nem pizsi v melegítő? :lol: :lol: Amúgy se vártam volna abban,de én minden reggel szépen felöltöztem,vhogy örültem h végre nem pizsiben kell lennem :roll: :wink: :lol:

annus11
 
 


Szia Annus!

Igen én is ezt csinálom...minden sétához úgy felöltözök, mintha bálba mennék..(na jó ez erős túlzás..) de hiányzik az öltözködés.
Meg a Vilin élem ki magam..minden nap új, vagány kis cuccot adok rá.

Ti mit szoktatok játszani a picúrokkal? Én bábozni szoktam neki, meg a forgóját nagyon imádja..
beatrix161
 
 


sziasztok,
detty, ambrob! ez borzasztó! mielőbbi gyógyulást kívánok! hogy mi a fene van a levegőben, nemtom...
chanel! a cigis sóhajod, szíven talált.... óh egy szál cigi... én sajnos totál addiktív típus vagyok, szóval sohamár egy darabot sem szabad.
köszönöm a kedves szavakat Julis nevében is! Ez a demo arca :) tud ő bömbölni is. a legédesebb akkor, amikor 2 perc üvöltés után boldogan vigyorog.
szebb napot mindenkinek! üdv, o
orelle
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?