Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg, azt engedélyezik, hogy mindkét gyereket ugyanúgy nevezd el? :D Vicces lenne.
-m-i-a-
 
 


[quote="-m-i-a-"]N írta:-m-i-a-em sikerült, van amúgy glicerines kúpom, eddig azzal ment, ma anélkül szerettem volna, de nem. Majd este bevetem. Átkötöztem a sebeim, a köldökömnél bezöldült, ez természetes? Meg szerintem kisebbre varrták össze, meg be is van dagadva és UNDORÍTÓ!
Nektek mennyi idő után volt a varratszedés?
Én holnap teljesen biztosan belehalok, ma az fájt ahogy a tapaszokat leszedtem zuhanyzás után..


Hát engem kedden műtöttek és pénteken vagy szombaton engedtek haza,bár mehettem volna korábban is ha hamarabb kelek fel és jövök megyek.Varrat szedés egy hét múlva.

nekem nem kellett átkötözni a sebem,mielőtt hazajöttem megtették az ápolónők.varratszedés után meg nem kötözte vissza a doki.

a köldöködnél zöldüll és be van dagadva,én ilyenre nem emlékszem!!sztem hívd fel a dokid hogy ez normális -e.

sutimano76
 
 


Lenne egy nagyon ari pociképem,de Mia miatt most nem rakom fel.akit érdekel priviben elküldöm.

sutimano76
 
 

 
 

jó éjt!

sutimano76
 
 


Süti, ne hülyéskedj, rakd csak föl, azon nyomban!!!Azzal örömet szereznél! Én örülni szoktam más örömének ám :)
-m-i-a-
 
 


Hát most nem hívom, holnap úgyis megyek hozzá, bár jobban örülnék, ha csak pénteken kellene, hogy meglegyen az egy hét.
-m-i-a-
 
 


Nekem is átkötözték, de az pénteken volt és azóta illett már zuhanyozni és átázott..
-m-i-a-
 
 


Jaaaaaaa,nekem azt mondták cicamosdással fürcsizzek.

sutimano76
 
 


Akartam írni,hogy párod kicsit ismerős volt.Tudnál nekem olyan képet küldeni priviben róla ami közelibb és nem napszemüvegben van?

sutimano76
 
 


Na jó,de ha bármi van csak szólj,mert megbántani nem akarok senkit.

ilyen alapból: Kép

és ilyen ha Bernibaba megmutizza magát: Kép

Elég röhejes ,nem???

sutimano76
 
 


Hát, ha megírod, hogy honnan ismerős, akkor küldhetek képet?!
-m-i-a-
 
 


Suti! nagyon tuti a kép! Nyujtózkodik a drága? :wink: Imádom az ilyen képeket!
Mia! én úgy tudom, hogy nem adhatató 2 gyereknek ugyanaz a név ha testvérek. Viszont a játszón van 1 család akiknél az egyik gyerek Bence, a másik Vencel. Annyira egyformán hangzik, hogy egyszer rákérdeztem, hogy mind 2 gyerek Bece, aztán mondta, hogy a másik Vencel. Kiderült a többi anyuka is azt hitte, hogy mind2 gyerek Bence.
Köszi a programot. Igazából van kicsinyítőm, csak annyira utálok vele szarakodni
Majd holnap ha sikerül keresek még képet!

aviubi
 
 


Aviubi,
hát biztosan hülyeség 2 ugyanolyan név, de még rokonságon belül is (kivéve az öröklés id., ifj stb, bár nekem ez sem szimpi), pl. nálunk unokatesómék is lenyúltak egy tök szép nevet: Zoárd.
-m-i-a-
 
 


Mia,hát talán egy ismerősöm haverja,sajna több nem jut eszembe.Így 32 évesen eléggé kopik a memóm.De mindegy,hagyjuk.Egy másik topicon is azt hittem egy képen látott srácról,hogy ismerem,aztán láttam róla iwiwen több képet és úgy már egyáltalán nem volt ismerős.
Vendéglátós vagyok-voltam,nagyon sok emberrel találkoztam a munkám folyamán,ezért is volt régebben jó a memóm,de mint írtam mára már kopott.

sutimano76
 
 


Sziasztok csajok!

Húúú, mennyit írtatok :D . Visszaolvastam, de semmi nem maradt meg a pici agyamban :D .

Mia,
üdv itt, sajnos :cry: . Sajnálom, hogy neked is át kellett ezt élned, de idővel majd jobb lesz. És ahogy olvastam a te eseted sem volt könnyű.
Én beleszólni nem akarok, a ti dolgotok, de én nem várnék fél évet. Vannak itt persze olyanok, akiknek egy petevezetővel is könnyen ment a teherbeesés, de sajna nem ez a jellemző. Nekem a műtét után 6 hét várakozási időt mondtak, ez volt fél éve, de azóta sem sikerült :cry: . De persze reméljük te a másik csoportba tartozol majd :D
A varratszedéstől ne félj, az nem fog fájni. Nekem volt már 2* is laparom, szép a köldököm, már amennyire szép lehet. A másik kettő lyuk meg nem is látszik. Viszont mikor a m.k a hasam felvágták, én azt nagyon megszenvedtem. Iszonyúan fájt hetekig, kiegyenesedni nem tudtam, mozogni nem tudtam, keményedett. Áááá, egy rémálom volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A lapar ahhoz képest nudli volt.

Lányok, az szerintetek mitől függ, hogy lapart vagy laparotómiát csinálnak? Itt is szinte mindenkinek laparja volt, nekem vajon miért vágták fel a hasam??? Ezen gondolkodtam tegnap este.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ja, velem semmi különös. Várom, hogy megjöjjön, aztán mehetnék a 3. napi vv-re.
Azt írtam, hogy voltunk szerdán Tapolcán vizsgálatokon :oops: :oops: :oops: ?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szia Ranita!

Szerintem az eset súlyossága dönti el, hogy milyen műtéti eljárás lesz. Nekem azt mondta a doki, hogy laparoszkópiával kezdik és ha nagy a gáz, felvágnak. (Biztos belső vérzés, ilyesmi.)
A fél év várakozást leírtam fent, hogy miért találtuk ki (cigiről leszokni pl., tisztuljunk, teák, pénz, egyetem stb stb), meg a mk. nem volt tervezett baba (hiába örültem neki nagyon és leszámítva, hogy mióta az eszemet tudom szeretnék), szóval még nem érzem magam lekésve semmiről sem, a legfontosabb indok pedig, hogy szeptemberi legyen :)
Tapolcáról én nem emlékszem, hogy írtál volna!?
-m-i-a-
 
 


Mia,
persze, igazad van, hogy próbálsz felkészülni. Rosszul fogalmaztam meg, azt akartam belőle kihozni, hogy annyira bízol a szeptemberi babában, csak attól féltelek, hogy csalódás fog érni. Mert azt ilyen helyzetben nehéz elviselni. Egy petevezeték az egy petevezeték. Én is nagyon bíztam benne, hogy hamar sikerülni fog. Erre minden hónap egy nagy csalódás, hogy megint megjött. *** érzés. De reméljük nálad a legjobbakat.
Azért amikor elkezdtek próbálkozni, menj majd el egy átjárhatóságira.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


szia ranita, végre jössz :lol: :lol: várod a mesit :shock: na én elűzöm tőled okkés 8) :?: :lol: nekem megjött, úgyhogy már a következő hónapra 'gyúrok :lol:
szerintem is akkor vágnak amikor nagyobb a baj, tuti jobb, hogy gyorsan megszüntettek odabennt valami nagyon rossz folyamatot, de persze, hogy jobb lett volna ha nem kell :!: :!: :!:
és hogy vagy?

sütike, nem semmi pockótok van Bernibabával :wink: szép nagy, na és ez a tornaóra odabennt :lol: :lol: :lol:

mia, húúú ez a zöldülés....remélem megnézik alaposan!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


Na, megnéztem, nem is írtam róla.
Szóval, múlt héten voltunk Tapolcán, apának volt katona vizsgálat, meg mindkettőnknem vv ( Aids, hepetitis....), + nekem orvosi vizsgálat.
Apánál elvileg minden ok, bár én jobb eredményekre számítottam. 18 millió, 40 %-a jól mozgó, alakilag, formailag minden ok. Azt mondta a dokinő, hogy ez bőven jó spontán babásodásra is, amit ugye tudunk, hiszen 2* voltam terhes. Úgyhog ezen nem izgatom magam. De azt is mondta, azok közül, akik oda járnak, nagyon sokan örülnének egy ilyen eredménynek. Volt egy pár, a pasi teljesen leizzadva jött ki, a csaj meg sírt. Úgy sajnáltam őket :cry: .
Engem is megvizsgált a doki, eddig minden ok. Mnyh. 9.5 mm volt, meg voltak tüszők mindkét petefészekben. Rákérdeztem, hogy ez mit jelent, mivel 21. napon voltam akkor, de azt mondta ez egy teljesen normális tüsző állomány.
Most várom, hogy megjöjjön, akkor nekem 3. napi vv, apának meg akkor megint kell vinni anyagot. + még apa kapott időpontot 20-ra, orvosi vizsgálatra.
Szóval itt tartunk.

Piciboris,
Fenébe pirivel :evil: , de hajrá ez a hónap!!!
A mensiűzést elfogadom, én akkor is rendületlenül bízok a csodában, annak ellenére is, hogy a bal oldalamon volt elvileg a domináns tüsző.
Egyébként meg jól vagyok, most elég türelmesen várok :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita, tapolcán a töröknél voltatok? nagyon jó doki, meg a központ is szuper, nagyon jó kezekben vagytok!!! tuti lesz eredménye is.
ez a domináns tüsző dolog...: nekem a 3. inszememnél azt mondta uh-n a dokim (16. napon) hogy van egy tüszőm, nem számíthatja jónak mert nagyon pici....az inszem másnap volt, igaz kaptam tüszőnövelő szurit is...ebből a nagyon piciből lett a Lujzi, szóval nem vagyunk egyformák, nekem pl egy pici tüsző is tüsző, van akinek 22 alatt meg sem reped még, az enyém 14-es volt ha jól emlékszem...fel a fejjel
és köszi a bíztatást :lol: lh teszttel próbálkozom ebben a hónapban 8)

mia remélem rendben vagy :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Van itt közületek, aki Budapesten tudna ajánlani dokit? Most gondolkodom, hogy váltok arra, aki megműtött?! Vagy ez hülyeség? Meg szerintetek, ha direkt azért jön be varratszedésre és zárójelentést adni (azaz ma nem rendel), akkor azt lelkiismeretességből teszi vagy anyagi megfontoltságból? Különben tök mindegy, mert most erre nincs tőkénk. :oops: Meg ugye még nem biztos a boldog folytatás...Lehet úgy kéne, hogy járok hozzá (ha elvállal mostani "köszönet nyilvánítás" nélkül is) és ha sikerül a baba, akkor adni neki valamit?! Jajj, nem tudom. Most ment le M. telefonálni neki, aztán valószínűleg 12-13 körülre megyünk is. Segítsetek!!
Ja éééééés ma megyünk még időpontot foglalni is (kár, hogy valószínűleg nincs ma ügyfélfogadás), de megnézzük mi kell a polgárihoz mindenképp. Annyira örülök ennek, hogy ma is korán keltem, hogy legyen elég időm örömködni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:35-kor.
-m-i-a-
 
 


Update: felhívtuk a dokit, vár minket 12 és 13 között! Jajjdefélek :(
-m-i-a-
 
 


Piciboris,
nem a Törökhöz, hanem a Csongrádyhoz járok, azt mondják ő is nagyon jó, nekem szimpatikus :D . Én is úgy gondolom és azt érzem, hogy jó kezekben vagyunk, nagyon bízom a sikeres folytatásban :D . Valahogy jó érzéseim vannak :D

Mia,
hát az jó kérdés, hogy milyen megfontolásból teszi :roll: . Szörnyű azért, hogy ilenen kell gondolkodni, nem???
Egyébként meg nem szólhat semmit, ha nem adsz neki pénzt, főleg ha nem ő volt az orvosod. Ha nem jártál hozzá magánba (bocs, erre most nm emlékszem) akkor én sem adnék.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Piciboris, amúgy rendben igen, köszi. Még sikerélményem is volt a wc-én :oops: :oops: csak hát félek. A köldököm már sárgászöld..
-m-i-a-
 
 


Ranita,
em , nem jártam hozzá, akkor láttam először, ő volt ügyeletben. Majd adok neki egy puszit. :)
Képzeljétek, amikor felébredtem az altatásból, ott volt az ágyamnál és félkómásan azt mondtam neki, hogy legyen az orvosom, mert jóképű :P , de erre nem emlékszem tisztán, jól félrebeszéltem, lehet nem is igaz, csak álmodtam. Mindenesetre reggel ott volt még vizit előtt, megadta a számát!
Amúgy azt honnan lehet tudni, hogy milyen ultrahang képesítése van bármelyik dokiak ( A,B,C), rá kell kérdezni?
-m-i-a-
 
 


Mia,
:P :P :P :P :P :P :P Az én dokim is jóképű :P :P :P :P :P
ilyen van :shock: ? Már hogy milyen képesítése van uh-ból :shock: ? Én ezt nem is tudtam :oops: . Nálunk a kórházban kb 8 nődoki van, abból csak 3 uhuzik. Az én dokim 4d-et is csinál.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Igen, van, most tudtam meg én is a kálváriám kapcsán, valahol olvastam. A C a legjobb, azért majd rákérdezek, hogy a Szathmárynak milyen van és, ha A, akkor miért nem küldött egy Céshez?????
Különben nem hibáztatom (csak néha), magamat sem (csak néha), hogy miért nem mentem előbb magán vérvételre???Meg a világot is csak néha hibáztatom...
Jaaa, hát ez a doki (aki műtött) valóban jóképű, fiatal is (34 éves) és szerintem profi. Ezt onnan gondolom, hogy amikor mondta, hogy laparo lesz, egy idősebb nődoki elkezdett ott pattogni, hogy asszisztálhat-e, lehetett vagy 50 éves az.
-m-i-a-
 
 


sütike,
küldesz nekem email címet, hogy küldjek róla fényképet? És tök szép pocakod van!!!
-m-i-a-
 
 


Süti,
én is csatlakozom, nagyon szép poci, irigy-irigy :D .

Mindenkinél ilyen fos idő van??? Nálunk tegnap délelőtt kb 11-től esik. De nem is esik, most is szakad. Kinézni sem bírok, pedig indulnom kellene dolgozni :evil: .

Uh :arrow: akkor szerintem az én dokimnak biztos c van. De van ott a kórházban egy másik doki is, azt mondják róla, ő nagyon jó uh-os, de nálam nem vette észre a m.k. Pedig tudta mi a gyanú és azt mondta itt tuti nincs m.k. baba, menjek már haza, nincs értelme, hogy ott legyek :evil: Akkor jött vissza az én dokim szabiról és azt mondta, addig sehova, amíg ő nem uhuzott meg. És ő mondta, hogy műtét, mert van egy kis folyadék a douglasban, meg kell nézni, hogy mi az :cry: .

A Mia név nekem is nagy kedvencem :D , meg a Nina.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Mondjuk nekem a hasi folyadékot észrevette az sztkás orvosom is, kétszer is! A 2. után adta a beutalót..
-m-i-a-
 
 


Akkor Hanna Kistesó esélyes, hogy Mia lesz? :D Úgy örülnék!!Bár semmi közöm hozzá. :oops:
-m-i-a-
 
 


csajok itt is szar az idő, nincs kedvem semmihez..

ranita, a párom nagynénje Lenke és Ninának becézzük de nem haragszol meg, nekem mindig a női nemi szerv ugrik be...és majd elnevetem magam amikor így hívom őt, sőt néha Ninus-nak is hívja a család, na az a csúcs... :oops:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Túléltem a varratszedést, az nem volt gáz, viszont megnyomogatta a bal sebemet, na akkor le kellett ülnöm, meg elfehéredtem, annyira fájt.
Kérdeztem, hogy mennyit várjunk baba ügyileg és azt modta , hogy 2 hónap, a házasélet mellőzése pedig 6 hét, csak most azt nem tudom, hogy a 6 héttől számolva 2 hónap, vagy mától? (Nem így tervezzük, de ha mégis meggondolnák magunkat.) És megbeszéltük a magánrendelését is, majd hívnom kell. 2 hét múlva szövettan eredmény vagy mi. Hát ennyi nagyjából.
Voltunk az önkormányzatban is, de csak holnap van fogadóóra, nagyon várom!
-m-i-a-
 
 


Köszi pocidicseket!

Mia,a zöldellésre mit mondott???

itt is car az idő,de kitartás talán nemsokára jobb lesz!!!

sutimano76
 
 


Hogy szépen gyógyul...
-m-i-a-
 
 


Mia,
az a röhej, hogy nekem is végig látták a folyadékot :evil: . Csak azt mondták kevés, az egyik uhus doki azt is mondta, hogy még kevesebb lett, eltűnt. Végül másfél deci volt.
Igen, a Mia is az esélyesek között van :D
Ugye mondtuk, hogy nem lesz vészes a varratszedés :D

Piciboris,
nekem a Nináról még ez sosem ugrott be :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


A varratszedés valóban nem fájt, de az a baloldali megnyomkodása...majdnem besz.rtam, után le kellett ülnöm, M. ugrott meggyléért meg a zárómért, közben kedves munkatársa vigasztalt, aki bevitt minket.

Legyen Mia, léci, léci, léci!! :)
-m-i-a-
 
 


Süti, ment email!
-m-i-a-
 
 


Mia,mail-en nem tudok válaszolni,itt meg folyton elszáll és csak sokadjára sikerül,holnap írok privit egy másik gépről.

sutimano76
 
 


És ismerős így is? :)
-m-i-a-
 
 


ranita, ne haragudj ám :wink: a lényeg amúgy is, hogy nektek tetszik a név :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Hahó Lányok, kisütött a Nap, hogy nem vagytok?
Egyre jobban vagyok, ma már vettem is magamnak egy cipőt meg egy blúzt, mindjárt jobb lett a lelkemnek :D (egyébként a holnapi államvizsgára szereztem, amire naaagyon drukkoljatok,léci), rosszul nem vagyok, csak fáradékony inkább, egy idő után húzódni kezd meg ilyesmi, de már ezerszer jobb.
Veletek mi a helyzet?
-m-i-a-
 
 


Bocsi Mia,de priviben nem tudom el ment-e,igen így is ismerős,sőt a másik srác is,de fogalmam sincs hogy honnan.
Holnap nagyon fogok drukkolni++++++++++++++++++++++++

sutimano76
 
 


Suti, nem jött semmi sehogyan :(
Köszi a drukkokat? Akkor ezek szerint közel lakunk egymáshoz? :)
-m-i-a-
 
 


[quote="-m-i-a-"]S írta:-m-i-a-uti, nem jött semmi sehogyan :(
Köszi a drukkokat? Akkor ezek szerint közel lakunk egymáshoz? :)


Közel lakunk,miért is?? Amúgy én pécelen lakok.

sutimano76
 
 


Hát, ha már ismerősek a fiúk..vagy akkor Bp-en dolgoztál? Mikor küldesz képet? :)
-m-i-a-
 
 


A XV-ben laktam 30 évig,dolgozni sok helyen dolgoztam,de 8 évig nyaranta a városligetben a robinson étteremben.Képet ide rakok,mert a mail nem működik.

Kép

sutimano76
 
 


Nem tudom, majd megmutatlak neki :) mi XXI.-VIII. kerület vonalán fordulunk/tunk elő legsűrűbben. Nagyon csini vagy, ez már kismami kép? :)
-m-i-a-
 
 


Kép

Mia,
ok, akkor Mia lesz :D :D :D
Drukk mára!!!!!


Piciboris,
egyébként belegondoltam, igazad van. A Hannánál is figyeltünk, hogy normális neve legyen, amibe nem lehet belekötni. A gyerekek olyan gonoszak tudnak lenni.

Nem tudom ki kérdezte, hogy mi van a petefészekkel akkor, ha nincs petevezető. A dokim nekem elmagyarázta és igen, valahogy úy van, hogy az ott lebeg. Uh-on nekem azt alig találják meg, mert mindig elmászik a helyéről. Az sztk-s doki egyszer a szívbajt hozta rám, mert azt mondta, hogy nem is tudta, hogy bal oldali petefészket is kivették, nem csak a petevezetőt :evil: . Majdnem rosszul lettem. De aztán megtalálta :roll:

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?