Milyen.n.m.
Na akkor jo,hogy nem fajt...latod
Hajra apara fel mehet elesben a dolog
nem kell varni ezt direkt azert csinaljak pe elott meg
Anyci
Majd ha lesz mirol irnom irok nefelj
Milyen-nek lehet probalkonia mar ebben a honapban
Te kis szoszke most latlak
A csimotad meg tiszta te
Es a vers....naon tecc
kar,hogy a naploja nincs meg tuti erdekes lehet
Melisch
Micsoda uj szinek
de jooo
mivel valaki irta ezert en is megkuksiztalak
naon csinike vgy
Piri meg monnyon le
Lujzedli
Nalunk is volt kaona vizsgalat...tok egyszeruen...megmondtam neki engem akar honapokig vizsgalhatnak minden fele nyavajaval ha lehet nem is nalam van a baj...es ezen az edgy anyagleadason minden eldol...ha utana kell vizsgalgassanak engem de ne feleslegesen
addig is mar sokmindenen mentem keresztul...en parom ezt megertette es nem is ellenkezett foleg mivel otthon elvegezheto a dolog es en vittem be...na meg o tutira biztos volt benne,hogy vele nincs baj
hat nem is volt...valahogy ugy erzem az otthoni ferfiak igenis felnek attol,hogy kiderul naluk van a baj azert nem mennek...
Ahogy leirtad a dokidat en mar reg valtottam volna
engem is kezeltek hormonosan de 1-2honap utan azert csak eloveszik a ferjet is
mert neked adhatnak barmilyen gyogyokat ha amott van a hiba
na meg ez benned is ketsegeket halmoz fel es egy nem sikerult honap utan esetleg egyre jobban elhiszed,hogy talan o a ludas es ez sem hat ki jol a sikerre
j
kozben meg lehet nincs is semmi baja szal ngyon is elkene menni
Clostit max 3honapig ajanljak bar en is hallottam olyan dokirol aki 6honapig szedette
3honap utana pihizni kell es az addig szedett is kihat meg a kovi honapokra
forever multi macát sokan istenitik...en szemely szerint meg nem hasznaltam semmi ilyet csak japan gyogyteat vgy gyogykeszitmenyt
Recon
Szijjjjja
Na ennyi voltam egyenlore...mert hetvegen internet tilalom volt ugyanis itthon volt a boss
es a naplomban is hianyzik 3napi iras
Pusszantyuuu mindenkinek