Új privát üzeneted érkezett!

panna: szentkirályit, de hippest fogok adni. Adok neki pépeset, adhatnék többet is csak én vagyok bátortalan. Pár kanálnyit kap a lével együtt (kb. egy teáskanálnyit). Annyira mégsem sietek, mert itt volt róla szó, hogy fél éves koráig tápszer és mellé nasinak a gyümi, ne legyen kaja kiváltva még. Ez alapján ráérek, lassan elkezdem vele a zöldségeket is kóstoltatni.

Kép
budabo
 
 


nilababa: oksa, jön a kép holnap. Jó képek Bazsáról! :wink:

Kép
budabo
 
 


Nilabali, nagyon jó a fordulásos sorozat, nagyon ügyes Bazsa!
Nálunk is megy a forgolódós cirkusz! :lol:
Köszönöm kérdésed, lábam fájdogál, szerintem most az idő is rátesz! :?

Bogi, a képet már én is nagyon várom! :wink:
zsu83
 
 

 
 

No, csak nyivákolnom kellett...
Nem tudtam visszajönni, mert egy pisiszünetemben Esztike elaludt a járókában. Nem akartam verni a billentyűzetet, amíg nyomja, gondoltam alszik megint fél órát. Aztán éljenéljen, aludt másfelet. Olyan boldog voltam, mert egy hete aludt utoljára ilyen sokat nappal.

Na persze a felszabaduló időmben nem magoztam ám ki a meggyet, nehogymár... :D Mivel ebédem van tegnapról (cukkinis kuszkusz), így újságot olvastam.

Köszi a meggyes tippeket, akkor csak bezacsizom kimagozva. Bár nem világos, hogy jön majd le a héja róla, de ennek még utánaolvasok. (Már, hogy mennyire gáz, ha héjastól adom neki... Mert, ha csak a darabok miatt, akkor nem tojózok vele, mert úgyis később kapja meg - mondjuk ősszel. Ha meg puffaszt vagy ilyesmi, akkor úgyis kipróba- ha gáz, akkor legközelebb héjazom... De szerintem Eszterem héjastól fogja enni! :D )

ladmon
 
 


Ilyet még nem is hallottam... Meggynek lehúzni a héját? És azt ki győzi? Én biztosan héjastul adom és ha nem bírja, akkor az hamar kiderül... Már bocsánat, nem gondatlan anya vagyok, de az mennyi időt venne igénybe? :shock: Akkor inkább más gyümölcsöt eszünk. :)

Stelly: Hogy vagy?

Verus: Gratula Andrisnak, fantasztikus kissrác!!! Vinyó meg tényleg sokkal idősebbnek néz ki. :) Te pedig, tényleg halál energikus vagy!

Nila:Nem semmi Bazsalikom! :D Micsoda vagyány átfordulás! Gratula!!! Ő a legfiatalabb topikbaba. :shock: Marcinak ehhez még be kell segíteni, bár nagyon gyakorol...

Zsu: Lábadat sajnálom! Nagyobb baj biztosan nincs vele, ugye? :roll:

Pandus:
Én már gondolkodtam ezen, hogy nem a akak miatt ébred -e ennyit?? Fogalmam sincs.:oops:
Eddig csak barackot kapott, annak meg hajtania kellene. Tegnap két csepp almát, ami nem is jött be nagyon... :roll:

ZSUZSI? ZSUFI?

Valaki küldjön egy nyugimanót! Légyszi, légyszi, légyszi! Ha fent van, csak nyüszög, alig tudom elterelni a figyelmét...Jajajaj! Chamomilla nem segít...(izzadós szmájli nincs? :lol: )
Ja, és igazatok van, az ember a gyerekéért 49x felkel egy éjszaka... Én mindig arra golnodlok, hogy valami baja van, azért kel, nem szórakázik velem. És ez segít, hogy türelmes és nyugodt maradjak.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


golnodlok= gondolok

No comment. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Gyermekem egyszerűen nem marad a hátán...remélem el is fárasztja magát,mert főzni is kéne ma!

ladmon:Bazsi is aludt másfél órát,de én remélem ma alszik mégegyszer ennyit!nálunk szakad az eső,ilyenkor sokat szokott aludni.

zsancy:Petra meg a mackó aranyosak!neked pedig kitartás,reméljük hamar meggyógyulsz!

teszek még pár képet,legalább telik az oldal:
Kép Kép nem is rokonok a drágák,kicsit rázummoltak a számítógépre Kép Balázsok Kép barátkozás zümivel Kép Kircsia,Balázs bátyójának kislánya Kép lábbl is szeretne fogni a kismakim

Kép
nilabali
 
 


Még a fura kajákról jutott eszembe, hogy van egy török édesség a tavuk gögüsü, azt jelenti csirke mell, egyfajta vaníliás pudingot képzeljetek el. Ezt hittem a neve a színéből, vagy állagából, formájából jön, de nem... főtt csirkemell van benne... durva? Nekem forgott a gyomrom, amikor a receptjét ovastam, nem hittem a szememnek. Addigra pedig már ettem belőle néhányszor, de azóta gondolni sem tudok rá.

Bencus továbbra is eszméletlen édes, neki is sokat változott az arca, komoly úriember már, méghozzá művelt is! Gyönyörű!

kaandi:
nálunk nem volt áramkimaradás szerencsére. Mi itt évekig küzdöttűnk a csőtörésekkel még egyetemista koromban, hol volt víz hol nem... Hányszor maradtam beszappanozva a zuhany alatt... De gondolom anyukád is mesélhetne erről. :)

Bogi: nagyon szuper az avatarod! Most végre van időm leírni mindnent amit szeretnék. :) A hapcizós almával beterítés nem lehetett semmi. :D Most még mosolygok, aztán majd ha nekem kell utána takarítani...

Zsancy:
Gratula Petrácskának az átforduláshoz! Mackóbirkózást imádom, felbuzdultam rajtatok és asszem mi is beszerzünk valami nagyvadat Efének. :D

Gjéti: drukkolok reggel óta nagyon nagyon! Az erő legyen veled!

Millye: napsütést én is küldtem, az akció félig már tutti sikeres, mert itt szinte esti sötétség van, remélem ez azt jelenti, hogy a napocska odatalált hozátok!

Julcsi: átfordulás kádban? Na akkor kapnék én szívrohamot. :D

Zümis: szupcsi a videó és a fiad meg hát... szívem csücske! :) Babaszakácskönyv jöhet ide is! :)

Verus: Gratula András fiúhoz a büszke maminak! :) Efe is túlfáradt mostanában egyszer-kétszer, olyankor csak engem tűr meg maga körül, volt hogy csak meglátta az apját vagy megszólalt a tv és keserves sírásba kezdett. A szoptatás közbeni apatüsszetésre meg születése óta allergiás szegény.
"foyózok úgyhogy semmi" kaja ismerős korábbról :D, erről jut eszembe én is elkezdtem tornázni és az utóbbi 2 hétben le is ment kb. 2 kiló, hurrá. Közben meg agykontrolozom magam, hogy ettől nem fog csökkenni a telcsi mennyisége, sőt. :)

Zetibebi: Boldog Születésnapot a nagyobbik királyfinak! :) Szoptatós sztori király. :D

Amy: Ladmon ötletét én is pártolom. :D Nekünk is van nem egy ruhánk amit kaptunk és egyszer nem tudtam a gyerekre adni annyira nem praktikus, vágja a combját, stb... aki nincs éppen ebben a babázós helyzetben az nem gondolkodik azon, hogy a gyereknek mi a jó, csak azt látja, hogy milyen édi-bédi a ruha és megveszi... Hétköznapi daraboknál azt mondom ok, na de ez az öltöny dolog... Hagy döntsd már el te hogy miben viszed egy ilyen spéci alkalomra a fiadat, ez egy szuper dolog nekünk mamiknak, kiválasztani a ksi ruháját egy esküvőre pl, nem?

Panna: ungarische lángos :D csúcs, lehet mi tudjuk rosszul nem? Lényeg, hogy ízlett. Én is ettem már olyan magyar dolgokat külföldön, hogy a fülem kettéállt tőlük, de az ott élőknek ízlett... :D

Stelly: masallah azt jelenti Isten-Allah óvjon, akkor mondjuk, ha valami szépet, jót látunk, hallunk, és megdícsérjük, olyasmi mint a lekopogás, azért nehogy megváltozzon a helyzet. Lehet kusza voltam, bocsi. :) Édes kisgyerekeket, boldog párt látva is ez szokott az első szó lenni.

Nilaballi: Bazsalikom nagyon szép és ügyes, ez a pofi... :) Én hajam is elkezdett hullani ezerrel :(, ez igen jóóó móka ezzel a hátközépig érővel... Vágatásról hallani sem akar férjem, de arra meg panaszkodik, hogy mindenhol hosszú hajszálakba akad...

Julcsi: kezetfognék veled, nekünk is kéne az a nyugimanó. :( Csak a karomban van el, nem alszik, nem játszik, csak nyüszizik Efe is. Tegnap elkezdett hasról átfordulással próbálkozni és közben talált egy fura döglöttbéka-mozdulatot, amivel sikerült előrefelé tolnia magát egy kicsit, hát mondanom sem kell, hogy abba sem akarta hagyni a gyakorlást, jól túlfáradt, és a fronttal, szörnyű éjszakával együtt ez rendesen keresztbetett a mai terveimnek.

Kép
Kép
elif
 
 


UUUUpsz...... lehet rekordot döntöttem? :oops:

Kép
Kép
elif
 
 


Nekünk is volt már egy másfél órás alvásunk, meg az előbb egy 20perces! :?

Meggy, hát én se húzogatnám a héját, van elég gyümi!

Julcsi, doki szerint nincs akkora gond, csak a gyulladás, az meg nehezen fog lemenni gyógyszer nélkül, bár az elejéhez képes nagyon sokat javult! Ez azért bíztató! :roll:

Nilabali, nagyon édesek a képek! :)
zsu83
 
 


Elif, köszönjük a dícséretet, Bencus egész zavarba jött! :oops: :lol:
Te is jártál agykontroll tanfolyamra?
zsu83
 
 


Zsu: neeem, csak néhány könyvhöz volt anno közöm, de ez leginkább anyukám hatása, ő hisz ebben nagyon, rám meg csak úgy ragadt ez az. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Ja Elif, mondani is akartam, hogy végrevégre!

Amúgy meg irogassál csak, van mit bepótolnod... :D


Julcsi
: huhh, okés... meggy héjastól. Vagy majd meglássuk... :)

ladmon
 
 


ladmon,julcsi: gyümölcscentri és akkor gond megoldva.
Ribizlit is adhatnék már neki csak nem tom hogy
Meggy héját én se huzogattam, kinyomtam kézzel a levét és kész.
nilababa: helyesek apával

elif: majd megtudod! és ha vkinek a babája nem forog
és irigykedik ne tegye!!!!!!! már sehol nem lehet ott hagyni és megtanult tovább forogni és "távokat" tesz meg a gyerek :shock: és ragadnak le a szemeim, pedig mi alszunk éjjel és mégis olyan nagyon kimerült vagyok most :cry:

Kép
budabo
 
 


Bogi: ok, meggyőztél, forgásra nem irigykedek. Szegényem!

Kép
Kép
elif
 
 


Julcsi, köszönöm, már jól szerencsére :) tegnap is már elég jól voltam, ma meg csak egyszer fújtam orrot :D szóval gyertek szerdán :D

Nem is meséltem, tegnap milyen édes volt Adri: vendégségben voltunk, rengeteget szemezett Tomi barátjával, aki elkezdett négykézláb mackósan cammogni felé, meg brummogni hozzá - Adrika hosszasan hangosan kacagott, majd megpukkadt a nevetéstől :D és ezt csinálták vagy tíz percig :D ollllllyan édi volt, és ilyen hosszan még sose nevetgélt :D összepusziltam persze :D
ma próbálkoztam mindennel, de persze nekem most nem jön össze a nevettetés :D

Nila, hehehe én is hívom kismakinak meg majmocskának néha Adrit :lol: :lol: :lol:

Ajándék ruhák: anyu is hozott Adrinak két kis ruhácskát - nagyon aranyosak, kis nyári rucik, csak az a gáz, hogy egyszer kell felemelni a gyereket, és a szoknya már a nyakában van, szóval nem valami praktikus, meg gondolom, kényelmetlen is. Van egy olyan napozónk, ami szintén szoknya, de van egy "bugyi" része, amit mint egy bodyt össze lehet patentolni alul, így nem csúszik fel, azt nagyon szeretem. Múltkor itt volt anyu, kérdezte, hogy nem adtam-e még rá a szoknyákat a babira :oops: hát majd rá fogom adni, de azért valamivel később megmutattam neki a napozót, hogy nézze milyen praktikus, hogy összegombolható, hátha veszi a lapot, hogy legközelebb inkább olyat, ha már kérdezés nélkül hoz valamit...

Elif, köszi, csak azért kérdeztem, mert facebook-on az összes Efe-képhozzászólásnál szerepelt :D így már értem :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Helló Csajok!!

Előkerültem én is, nagyjából olvasgattam néha, de mindenre reagálni képtelenség lenne, csak ami eszembe jut:

Babócák nagyon cukik, örülök, hogy rendesen pakoltok fel képeket!!!

Julcsi: örülök, hogy a virág ilyen jól bírta, remélem már megnyugodott a kis 66 centis medvevadász, és már jobb lesz a napotok (meg az éjszakátok) :)

Zvera: Zétinek boldog szülinapot, és te meg tényleg hagyd abba az online-orvososdit (fenékbebillentős szmájli)

Millye-ék remélem azért jól töltik a "nyaralást", legalább addig nem dolgozik!!

Zsancy: +++++++++++ a veséd miatt is, meg a tejcsi miatt is.

Amy: lakkcipő :twisted: A többiek mindent elmondtak :D

Elif: éljen-éljen, akkor most már jöhetsz, amikor csak akarsz, ill. amikor a kiskirályfi úgy akarja :)

Rólunk: A 7 vizsgámból 6 megvan, egyből sajna bukta volt, úgyhogy pénteken megyek újra.

És fanfárok közepette jelentem, hogy a múlt héten Marcika is átfordult a hasáról a hátára, és ezt a gimnasztikai elemet azóta is rendszeresen gyakorolja.

A másik új tudománya pedig a "macskanyávogás". Nagyon cuki, bár az ötödik perc környékén már kicsit rezonál a dobhártyánk :lol:

Ja, és képzeljétek, mindig csütörtök este szoktuk megmérni Marcika súlyát, és múlt csütörtökön 5 dkg-t fogyott az előző hetihez képest :shock: Beszéltem a védőnővel, hogy mi ilyenkor a teendő, azt mondta, hogy próbáljam felturbózni a tejcsit, pl. egyek sok cukrosat (Pá-pá fogyókúra :lol: ) A másik ötlete meg az volt, hogy kezdjük el a hozzátáplálást. Na csajok, azt az utálkozást, amit az alma meg a barack eddig kiváltott a gyerkőciből. :lol: Szabályosan öklendezett, meg tolta ki a nyelvével, bármit is próbáltam betuszkolni a szájába. Szóval a hozzátápi egyelőre nem jött be :?

Most csütörtökön újra mérjük, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.

Dióhéjban ennyi :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ja, meg a helyzetjelentés az éjszakáinkról: általában 2-szer eszik Marcika, éjfélkor és 1/2 4 - 4 körül, aztán 1/2 8-8 körül kel.

Nem kicsit vagyok hulla 8)

De legalább napközben mostanában olyan jól működünk, még az alvás is egész jól megy, kb. 3*1,5 óra, és közte is olyan jól elvan, eljátszogat magában is egész sokat, aztán szórakoztatni kell egy kicsit, aztán megint elvan, kenguruzni meg egyenesen imád.

Panna: Hannácskánál remélem megtalálják végre, hogy mi a gond!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Forgás miatt tényleg ne irigykedjen senki, mert azóta nincs nyugtom! :)

Marcinak gratulálunk az átforduláshoz, nagyon ügyi! :D

Tegnap mi is mérlegeltünk, 7540g! :shock: :)
zsu83
 
 


Stelly: Jajj Adri biztosan nagyon nagyon édi volt, szinte látom magam előtt :D. Ja igen, a hozzászólások, kicsit néztem is hogy honnan vetted ezt most. :)

Zsufi: Átforduláshoz gratula! :D Hangunkat mi is próbálgatjuk, de ő inkább olyan "megakadt a torkomon valami és megpróbálom kiberregni onnan" hanggal hozza ránk a frászt állandóan, odarohanunk hozzá persze, aztán jót vihog az aggódó arcunkon... :roll:
Napközbeni napirend nálunk is hasonló szuper volt néhány nappal ezelőttig aztán elromlott ez a gyerök is. :( Hízással meg most mi sem állunk valami rózsásan. Próbáltam pótolgatni neki lefejt tejjel, de ritka az amikor kell neki, általában ha el is fogadja visszabukik éppen annyit amennyit pótoltam, szóval feladom, ennyi.... Majd a havi hízással meglátom mi a helyzet.

Mosogatás közben végre elaludt, aztán mikor elzártam a csapot felébredt. Gondoltam kiteszem az esőre hátha visszaalszik?! :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
elif
 
 


Mi kicsit jobban vagyunk... Ti Elif?
Hányszor tornázol egy héten? Helyzetem rémes, egy deka nem megy le rólam, és egyre jobban idegesít. Gondoltam, csak naponta fél óra (mondjuk vasalás helyett, ott egye meg a fene! :x ), talán az is segítene... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsufi: Mi is gratulálunk az átforduláshoz! :D Kitartás a vizsgaismétléshez, sajnálom, bár így is szuper vagy!!! :( :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nekem egy darabig biztos nem lesz torna a lábam miatt! :cry:
zsu83
 
 


[quote]S írta:zóval a hozzátápi egyelőre nem jött be


Zsufi: hinya... akkor marad a csokissüti... Dekáááárrrr.... :wink:
Jeee átfordulás, jeee vizsgák (az az egy fránya meg majd meglesz nemsokára!)

[quote]G írta:ondoltam kiteszem az esőre hátha visszaalszik?!

Már én is ilyenekben gondolkodom... De nem a vízcsap hangja miatt... :twisted:

Na ennyi, már mennem is kell! Gondolhatjátok, a meggyről még csak a szárat szedtem le... Ahogy most elnézem a drága gyermekem, a magja is bennmarad, nemcsak a héja!! :)

ladmon
 
 


Julcsi: hááát, nem akarom elkiabálni... nem az igazi, de talán alakul :roll: . Minden nap próbálnék tornázni fél-egy órát legalább, de csak kb. 5 nap jön össze 1 héten. Próbáltam a korábban jól bevált ugrizós aerobicos dolgot is, kb. 2 szökkenésig jutottam, súly, térd, lengő cickók... tovább nem is fejtegetem... Csúnya látvány volt. :D
Így marad a lábemelés, törzskőrzés, felülés és társaik.

Ladmon: :lol: Ezt azért nem érdemli Esztike, tessék a magokat kiszedni!

Kép
Kép
elif
 
 


Köszönjük a kép dicsiket :D

Petra is beindult forgásilag..leakartam kamerázni mire bekapcsoltam már hason vigyorgott...a öltöztettön is forog és kirámol a kis dobozból...áááá mi lesz még később.A pelenkázás krimi...kész vagyok...
Engem ver az isten....tegnap még meg is jött...úgy fájt majd össze sz....tam magam.ert a víz,a gyógyszer se hatott...apára maradt minden.
Torna...az nálam se jön össze..pedig jó lenne..
Tejcsi ügybe bevált a fagyi :D tegnap este ettünk apával..bünöztünk és lestük a tv-t(vele lehet falni..csak az a baj rajtam meglátszik, rajta nem)
Millye:ez nagyon nem jó hír...
de tudom mit érzel,nem könnyü elfogadni ezt az álapotott,de sajnos nem tudsz mit tenni.Meny el üdülni és ahogy anyukád mondta érezd jól magad...tudom ez sem könyü,mert minden percbe édesapádra fogsz gondolni...de hátha kikapcsolsz egy picit..rádfér.
Megnéztem az üveget.Hippes szilva+alma...
Nálunk pl nem lehet kapni sütőtőköt...
Stelly:
Kaphattam volna elöbb is a dokihoz időpontott de sajna a labor csak holnap fogad engem..ha megvan az eredmény akkor irány a specialista...addig csak tul élem.
Kaja:
Ettől még a viz is ver ha rágondolok..én ilyen szörnyüt nem ettem még életembe...mások dicsérték, üdüléskor mondom én is eszek..bár ne ettem volna...Baklava...na az valami Pfúúúúj

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy, akkor kezd visszajönni a tejcsi? :)

Na még egy pár kép:

Vagány :D
Kép

Édi :lol:
Kép

És egy lábazós kép :D
Kép
zsu83
 
 


zsu: nagoyn jó képek! a vagány tetszik a legjobban! olyan nagy már Bencus.

Kép
budabo
 
 


Zsancy: milyen baklavát ettél te? :shock: :shock: :shock: Nekem volt szerencsém már jópár féléhez, ráadásul ahány szakács annyi fajta. Volt már amelyik nem jött be annyira, de azért pfujj nem volt egyik sem. :?

Zsu: Nagyon helyes a kiccsávó, a sapi ténylge nagyon jól áll neki. :)

Megyek, hiszti van megint. :(

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi, Elif, köszönjük! :lol: Rá akartam adni a kocsicipőjét is, de azzal még nincs barátságba! :oops: :D

Ahhoz képest, amire számítottam, nálunk nyugi van, délelőtt aludt másfél órát, délbe felet, és most alszik 3-tól! :)
zsu83
 
 


Hú, egy kicsit lemaradtam mostanában.

Magunkról: Lili megkapta a 4 hónapos oltásait, megint nem lázasodott be, ja, és falja már a sárgarépát, céklát krumplit, almát és a barackot, a bébiitalt pedig úgy szívja, hogy majd behorpad a homloka. :lol:

Azért nagyjából képben vagyok: Zsancynak jobbulást, örülök hogy Zéti végre hazamehetett, Millye-nek kellemes vakációt, beteg édesapáknak sok ++++++++++++-t, Gjétinek drukk az érettségihez, Amy-nek eredményes hánytatást (én azért lehet, hogy megmondanám nekik, hogy nem ilyen ruhát szeretnék ráadni), ja és Julcsi, rólam sem ment le egy deka sem, pedig még Norbizok is..., Zsu lába is reméelm javul, babócák tüneményesek továbbra is.

Kép
cserkészkolbász
 
 


cserkészkolbász: céklát krumpival, vagy külön-külön? mekkora adagot? mikor? egy kaja helyett már? gyümilevet üvegből? bocsi a sok kérdésért, de gyűjtöm az infót :oops:

Kép
budabo
 
 


Budabo: úgy adom neki, hogy cékla-krumpli (egyben turmixolva), alma-krumpli, répa-krumpli, répa-cékla-krumpli, almát és barackot nyersen, vagy párolva.
Adagra: fél krumpli negyed répával, negyed vagy fél céklával, de sosem fogy el. Addig adom neki, amíg szívesen eszi, utána még megkínálom tejjel/táppal, általában még eszik rá.
Gyümölcslevet cumisüvegből, étkezések között. Gyümölcsöt délelőtt adok neki, főzeléket kora délután.

Kép
cserkészkolbász
 
 


cserkészkolbász: köszi, hasznos infók!

Kép
budabo
 
 


Zetivera: elfelejteni a vérképelemzést!!! Valamilyen értéknek a megváltozása sok minden miatt lehet, nem csak 1 okból kifolyólag! Írok egy példát: amikor terhes voltam és megcsinálták az első vérvételt, elképesztő rossz eredmények születtek. A háziorvosnak fogalma sem volt, hogy miért és mindenféle vizsgálatra akart küldeni, hogy ez immunhiányos állapot jele.... én persze elkezdtem az interneten elemezgetni és elképesztő idegállapotba kerültem... aztán kb a 3. orvos, aki már tapasztaltabb volt, megnyugtatott, hogy ez a terhesség miatt van. Szóval ezt inkább bízzuk a szakemberekre!

Nilabali: annyira édipofa Bazsalikom! :D És nagyon ügyes! :)

Zsufi: gratula az átforduláshoz! Minálunk sajna még mindig nem következett be, de addig már eljutottunk, hogy magától oldalra tekeredik. Talán egyszer sikerül a fordulás is.

Zsu: nagyon édi a vagány kép! :D Nekem is az tetszett a legjobban! :D

És a legújabb tipp: Hanna laktózérzékeny... :shock: :( Ez azt jelenti, hogy kizárólag szójatápszer, ami teljesen laktózmentes. Ma ugyanis kétszer is olyan hígat produkált, mintha színezett vizet öntöttek volna a pelenkájába. A Pregomin tápszertől jobb lett a kaki, de abban is van laktóz, ezért a gyerekgyógyász barátnőm szerint, azért jobb mert kevesebb a laktóz benne. Ezért most teljesen laktózmenteset vettünk. 3. próbálkozás indul....
De nem fárasztok vele senkit.... már elég uncsi ez a téma nekem is.... :(

Panna
pandusika
 
 


Na megyek és tekerek egyet dühömben.... ha manóka is engedi.... :roll:
De úgy néz ki, hogy még egy órát szórakoztatnom kell.... Szerencse, hogy mostanában korán - fél 8 körül fekszik....

Panna
pandusika
 
 


panna:ne viccelj már! Hogy gondolod hogy Hanna és a te problémád bárkit is fáraszt??? Engem érdekel és ha neked jó hogy írsz róla akkor hajrá. Segíteni nem tudok ugyan, de érdekel!

Kép
budabo
 
 


Erika, javulófélben van, csak lassan gyógyul nagyon! :?

Panna, köszönjük! :)
Dehogy fárasztasz minket, mi is aggódunk Hannáért, és érdekel, hogy mi történik veletek!
zsu83
 
 


Köszi lányok! Aranyosak vagytok! Sokat számít, hogy veletek meg tudom osztani!

Panna
pandusika
 
 


Itt vagyok ám. :) Köszi a drukkokat, de csak holnap kerülök sorra,
5 óra felé, szóval tessék rám gondolni. :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


Nálunk is megy a nyűgi állandóan :?

Babók édesek, Zétinek utólag is boldog szülit kívánok! :D

Kép


Kép
gjéti
 
 


Így van Pandus, miért fárasztanál? Akkor visszatértetek a régi tápihoz? Huhh, ha laktózérzékeny, akkor sok mindent nem ehet maj egy ideig. Viszont amennyire én tudom, ezt elég jól ki szokták nőni.

Elif: Forgás kádban úgy történik, hogy a fejecskéje és nyaka alatt van a kezem... :wink: Viszont tegnap így is sikerült nyelni, na, akkor kaptam ki a vízből. Ma szinte képtelenség volt fürdetni, mert a régi rugkapálás már egyáltalán nem mulattatja, forog, mint a ringlispil, hátról hasra, hasról hátra. :shock:

Gjéti: ++++

Tényleg, Bencus akkora nagy fiúnak látszik az első képen! Nagyon szép! :D

És Adrikát is megnéztem volna, ahogy hangosan kacag! :lol: Nálunk Apa tudja kicsikarni azt az igazi, szívből jövő kacagást, én kevés vagyok hozzá... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Így van Pandus, miért fárasztanál? Akkor visszatértetek a régi tápihoz? Huhh, ha laktózérzékeny, akkor sok mindent nem ehet maj egy ideig. Viszont amennyire én tudom, ezt elég jól ki szokták nőni.

Elif: Forgás kádban úgy történik, hogy a fejecskéje és nyaka alatt van a kezem... :wink: Viszont tegnap így is sikerült nyelni, na, akkor kaptam ki a vízből. Ma szinte képtelenség volt fürdetni, mert a régi rugkapálás már egyáltalán nem mulattatja, forog, mint a ringlispil, hátról hasra, hasról hátra. :shock:

Gjéti: ++++

Tényleg, Bencus akkora nagy fiúnak látszik az első képen! Nagyon szép! :D

És Adrikát is megnéztem volna, ahogy hangosan kacag! :lol: Nálunk Apa tudja kicsikarni azt az igazi, szívből jövő kacagást, én kevés vagyok hozzá... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, és persze Zétinek továbbra is nagyon drukkolunk!!! (Én csak holnap köszöntöm, mert úgy látom, holnap van a nagy nap!)

Erika, Kreiszi, gyertek, írjatok Magatokról! Hozzatok képet!

Vajon Magdi merre járhat? :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


na kérem én is itt vagyok..... :D
enyhén szólva fárasztó 7végén vagyunk túl, nagyon elfáradtam agyilag is, úgyhogy mindkét nap aludtam du egy másfél órát picikémmel.....szörnyű a fogacskája miatt volt, mára kicsit elmúlt neki, szerencsére, mert nem tudom,h lehet bírni, akinek mindig nyűgös iszonyat lehet.... vettem neki Dentonax-ot
, meg chamomilla-t hátha....

Elif, szuper akkor most már sűrűbben leszel megint!! :lol: :lol:

Na tessék Zsu, csak mondani kellett Bencus hiányát mindjárt kaptunk néhányat ma is!! :lol: :lol: helyes!!!

Nilabali, nagyon édi kissrác Bazsa is és uolyan pólót vettem én is a tescoban,(a narancssárga csíkos!) :lol: :lol:

Nagy hírem van megint Csajok: tegnap főztem neki krumpli "főzit", azt ette ma is a maradékot, amit beraktam a hűtőbe....nagyon ízlett neki!!! Fejtem hozzá gyorsan egy kis tejet, hozzákutyultam és bevágta!!. Viszont céklát bakker még egyik gyerekemnek sem csináltam, most már kipróbálom majd!! :lol: :lol: Bogi a krumpli mindenhez kell még nekik, az a sűrítő anyag!!

AMy: én megmondom őszintén,bár már látom lerágott csont, fel nem adnám ráááááááááááá,már bocsi... :oops: :oops:
Szegény Millye, hát szerdától állítólag már mondanak jobb időt! kitartást!!
Kép gyönyörűségeim:) Kép napozóban, persze nem szombat és vasárnap:( Kép kis közeli Kép nahát ezen annyit röhögtem, az ajtóból visszanéztem és észrevettem, hogy megtalálta a kis rést a babakocsin és ott kukucskált...:))))nagyon vicces volt a szitu,a kis zsiványka:)))

Kép
kaandi
 
 


kaandi: köszi a krumplis dolgot, már mondta más is de én hülye elfelejtettem :oops: Nagyon jó a babakocsis kép :wink:

Kép
budabo
 
 


Lányok elkezdtem beszkennelni a könyvet de segítség kellene mert nemtom ,hogy kell a közösbe felvarázsolni....

Kép
zümis
 
 


Füge felsírt 02-kor kétszer álmában, én hülye meg nem bírok visszaaludni :cry: :cry:

Kép
budabo
 
 


üdv a klubban bogi!már harmadszor jövök Bazsához,sír és hüppög,de nincs ébren.Vajon mi lehet vele?már a kajcsiját is megcsináltam,de bementem hozzá és nincs ébren,de nyöszörög.lehet felébresztem és megetetem,hogy utána nyugodtan aludhasson.elég rossz hallgatni ezt a nyöszörgést.mi lehet a baj???

Kép
nilabali
 
 


nilababa: :rosszat álmodtak?cry: remélem ez nem lesz sorozatos :shock: Füge utána aludt tovább, most dobálja magát oldalra, de még mindig félálomban, én meg hulla. Járt az agyam hajnalban, amúgy is sz.r passzban vagyok-voltam 4 óra volt mire visszaaludtam. Most meg megyünk vásárolni,melóhelyemre...

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?