Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
Örülök a sikerélménynek! :D
Reméljük beválik valami! :wink:

Minnie kutyus!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :P
Kép

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
Minnie nevében is nagyon szépen köszönjük!!!
:P :P :P Puszi!

Íme az beígért kép, remélem Katának tetszeni fog!

Kép Minnie 1. születésnapja!

Teszt: július 2.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Eszméletlen édes a kép!Ő egy igazi családtag!!!!Cuki kis egy éves!!!!!
Milyen jó dolga van nálatok!
Képzeld barátainknál egy spániel volt a baba születése előtt,akinek iszonyú kényeztetésben volt része és mikor megszületett a baba nagyon féltékeny volt,remélem Minnie jobban fogja majd viselni!
BABARAGACS MILLIÓ!!!!! :P

belluska

Belluska!
Köszönjük a bókokat, ő tényleg egy igazi családtag, teljesen úgy viselkedik és mi is vele. :) Megbeszéltük párommal, ha babánk születik akkor sem hanyagoljuk el, sok figyelmet fordítunk rá is. Kaptunk pár jó ötletet, hogy lehet a kutyát a születendő babához szoktatni, na majd ezeket is bevetjük!!! :P :P :P

Szép hétvégét!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie
Nagyon édes a kutyus. Én is megcsináltam a "fehérjebombát". Nagyon finom tényleg.

Holnap 9 kor kell telefonálnom és akkor tudom meg hányra kell bemennünk. Már nagyon várjuk :lol: :lol:
Sajnos az idő nem túl fényes de az optimizmusomat ez sem tudja elvenni :!: Jövök holnap az eredményekkel :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Ezer drukk holnapra, gondolok rád!!! :D :D :D Délutánra már babócákkal a pocakodban leszel... :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Kriszta!
Nagyon szorítok értetek holnap!!!!!
Már várnak a babáid téged biztos nagyon!
Várunk holnap!!!!! :P

Minnie!
Olyan édes a vonalzód!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Kriszta,
remélem már készülődsz az indulásra:-)
Nagyon drukkolok!
Szerintem direkt jó is, hogy most nincs hőség, így könnyebb kibírni fekve.

Minnie,
Minnie manónak nagyon boldog szülinapot :lol: Ti aztán megadjátok a módját az ünneplésnek. Mi lesz majd az ikrek szülinapján?! :lol: :wink:

Mi péntek este elmentünk futni, mára végre elmúlt az izomlázam, pedig nem futottunk, max negyed órát, 20 percet :oops:

i.kata

sziasztok!

Kriszti!
nagyon várlak a jó hírekkel!!!!!! :D

Minnie!
nagyon aranyos a kutyikátok! hasonlóan családtag volt az én első boxerem is! Akkor még a pesti lakásban. De amióta kertesben vagyok, ez a boxerem ugyan családtag, de még is más! minden esetre nagyok kedves, hogy igy megünneplitek a szülinapját! Mi is ilyenkor extra finomságokat vásárolunk :P
dezsina

Sziasztok!

Nálunk a hétvége elég mozgalma svolt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Péntek éjszaka Leányfalun voltunk éjszakai fürdőzésen.... marha jó volt, haza felé ettünk hamburgert és palacsintát. Úgyhogy negyed háromra értünk haza.
Szombaton meg kerti paryn voltunk barátoknál. Addig nem esett, amíg a kaja meg nem főtt. Rá öt percre már szakadt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán este még bementünk keresztgyerekékhez, mert a három kg málnám megérkezett. Ezt este tízig válogattam.... de már alig van belőle :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vasárnap aludtunk fél 11-ig, aztán ebéd barátokkal vendéglőben, babakocsi nézés, majd együtt F1-et néztünk, dumcsiztunk, aztán már 10-kor ágyban is voltunk apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minni!
Tecc a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog szülinapot pici Minnie!!!!

Minnie, Kriszta!
Hajrá babók :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Babaragacsok %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Puszi mindenkinek, pocaksimi, gyerekeknek is nagy csókjaim!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Unoka megkérdezi:
- Mondd nagymama, mi az a szerető?
Nagymama felsikít, elhajítja a kötést, felpattan, átgázol a macskán, felrohan a padlásra, feltépi a gardróbajtót, kizuhan egy csontváz:
- A francba, tudtam, hogy valamit elfelejtettem...

Két barátnő beszélget. Az egyik nagyon letargikus hangulatban van.
Kérdi a másik:
- Mi történt? Miért vagy ilyen letört?
- Áh, ne is kérdezd! Nemrég kint jártam Afrikában. Egy hatalmas gorilla elkapott és háromszor a magáévá tett.
- És?
- Nem ír, nem telefonál...

Férfi:
- Hmmm, Édesem, mi lenne, ha ma este pozitúrát váltanánk?
- Jó. Akkor te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra ülök és fingok.

Bemegy a süketnéma a patikába, óvszert szeretne venni. Hevesen mutogat a patikusnak, hogy mit szeretne, de az nem érti. Ekkor a süketnéma előveszi a farkát, mutogat rá és kitesz 500 Ft-ot a pultra.
A patikus is előveszi, majd elteszi a pénzt. A süketnéma fel van háborodva és még hevesebben hadonászik, mire a patikus megszólal:
- Ha nem tudsz veszíteni, akkor nem kell fogadni!

Egy félénkebb férfi elmegy egy bárba, és ott kiszúr egy gyönyörű nőt. (Őzbőr kabát, finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, vállig érő mézszőke haj, igéző zöld szemek.)
Miután hosszan gyűjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megkérdezi:
- Hmmm, nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit??
Mire a nő, teljes hangerővel:
- HOGY KÉPZELI, HOGY LEFEKÜDNÉK MAGÁVAL! TAKARODJON!!!
Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyű zavarban visszasündörög a bárpulthoz. Eltelik néhány perc, amikor a nő föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól:
- Sajnálom, ami az előbb történt. Bocsásson meg, kérem! Én egy pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarbaejtő helyzetekben.
Mire a férfi felordít torkaszakadtából:
- ÖTSZÁZ DOLLÁRT EGY SZOPÁSÉRT, TE RIBANC?!

- Apa! Apa! Megeröszakoltak a buzik!
- Uristen fiam! És mért nem futottál el?
- Ebben a tűsarkúban?

BKV buszon:
- Jegyeket, bérleteket kérek!
Pistike megszólal:
- Anyád tudja, hogy kéregetsz?

Két idősebb férfi beszélget egy Balaton-parti padon, a naplementét bámulva.
-Te még hányszor tudsz?
-Kétszer!
-Tényleg? S melyik a jobb?
-A nyári!

Egy férfi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nővel. Fél tucat
ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a férfi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
- Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el innen! - kiált rá halálra rémülten.
A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
- Babonás vagy, ugye?

A 3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét:
- Anyu, ez az agyam?
- Még nem...

Hogy intézed el hogy a nő még 15 percet sikitson aktus után?
Töröld a farkad a függönybe!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Örülök,hogy elmúlt az izomláz!Hú,én már nagyon rég futottam!De gyerekek utáni rohangálással bepótolom!Időhiányban marad a szobabicikli!Mostanában azt is hanyagolom! :? :D
Nemsokára jön a ti kezdésetek is Kata!Úgy rohan az idő!

Kriszta!
Már biztosan a babókkal együtt vagy!!!!Örülnek neked tutira!
Kriszta babái,lehet fészkelődni,beágyazni odabent! :wink:
Puszillak és pihizz sokat!!!!! :P

Minnie!
Remélem használtak a receptek! :D
Babaragacs millió!!!!!

Zsuzska!
Ismét jó kis hétvégétek volt hallod!
Pocak simi!!!!
Jók a viccek! :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Utólag is Boldog szülinapot Kirának!
Kérjük a szülinapi fotót!!!!! :wink:

Dezsi,Ladiva!
Puszi nektek,remélem nektek is jól telt a hétvége!

Wepe!
Jól vagytok????Pocak simi! :P

Mindenkinek szép napot továbbra is,még ha nem is olyan szép az idő! :D

belluska

Sziasztok, végre itthon vagyunk. Én és még két babóca. Minden rendben ment és most jön a kellemes pihenés :lol: :lol:
Üdv mindenkinek :lol: :lol:
Vendég

Belluska,
én nagyon el vagyok tunyulva :? Bár pénteken jobban bíratm, mint a párom :lol: :lol:
Most azon gondolkodom, hogy szerda reggel elmegyek úszni, csak egyedül olyan unalmas. Azt szeretem, amikor valakit lehet "üldözni, vagy menekülni" előle :lol:

Kriszta,
jó pihit a babócákkal :lol:

Zsuzska,
csodállak, hogy mennyi energiád van :roll: Ti mindig mentek valahová, mindig csináltok valamit, közben meg növöget a pocakod is.

i.kata

Minnie, Kriszti Mindkettőtöknek babaragacsot küldök !!!! :D :) :)

Belluska, köszönöm, már jobban vagyok :)
Gondoltam, Rátok, hogy ilyen rossz időben nem tudtok kimenni a gyerekekkel az udvarra :( de remélem, ezért jót játszik Kata és Barni :D :D
wepe

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Örülök, hogy minden rendben ment és már a pocakodban vannak a babócák!!! Babaragacs és pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Köszi, átadtam neki! :) :) :) Bárcsak ott tartanánk már, hogy az ikrek szülinapjáról kellene fényképeket feltennem... :D :D :D

Deszina!
Nagyon szeretjük őt, nálunk ez természetes, hogy így ünnepeljük a szülinapját. :) :) :)

Bellsuka!
Nem szeretném elkiabálni, de használnak a csodaszerek, remélem használni is fognak!!! :oops: :P

Zsuzska!
Pocaksimik!!! :) :) :) Jók a viccek!

Szép napot mindenkinek!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Wepe!
Mennek a pocaksimik ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Csajok, teljesen kiakadtam. Kinéztünk egy babakocsit, amiről kiderült, hogy egy hét alatt 20 ezer Ft-al emelkedett az ára. De lesz, ami 50 ezerrel lesz drágább júl 1-től. Alkatrészenként 5%-ot fognak emelni minden kocsin. Szóval most úgy néz ki, hogy jún. 30-ig megvesszük a babakocsit. Még pedig ezt a fajtát:
Kép
Csak nem ebben a színben lesz majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Pihizzetek sokat édes hármasban!!!Puszilom a szépséges lánykádat is!Babaragacsok!!!!! :P

Wepe!
Örülök,hogy jobban vagy!Kismanó is biztos jobban érzi így magát anya pocijában!Továbbra is vigyázzatok nagyon magatokra!Pocaksimi! :P
Gyerkőcök tényleg nem nagyon bírják a bezártságot,de reméljük jön a jó idő erre a sok kismamira főleg!Katám így is gumicsizmázott! :? :D

Zsuzska!
Nekünk is Bergon babakocsink volt!Imádtam!Az ülőpozíciója amivel nem teljesen voltam megelégedve,de akkorra már úgy is könnyű sportkocsit vettünk nekik!De pici babának tökéletes!!!!Ott fogjátok venni a Vecsési bababoltban?Mert mi sok mindent vettünk ott és sokkal olcsóbb minden mint máshol!Volt olyan aki Debrecenből eljött ikerbabakocsiért Vecsésre!
Nekem tetszenek ezek a kocsik is!

Minnie!
Babaragacs!!!!Pihenj sokat és hát neked állandó szórakoztató partner Minnie! :D :wink:

belluska

Jó reggelt!

Zsuzska,
csini a babakocsi. Azzal mi van, amit a múltkor tettél fel? Nekem kinézetre azok jobban tetszettek, de az én tudásom még csak addig terjed, hogy melyiknek milyen a kinézete.
Vasárnap szembejött velem álmaim babakocsija (ami szintén a külseje miatt tetszik :oops: ), már 1,5 éve kinéztem.

i.kata

Zsuzska,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

i.kata

Kata!
Megelőztél!Már tegnap kisasoltam Zsuzska szülinapját! :lol:

Zsuzska!
Kép

belluska

Szép napot mindenkinek!!!!!

Zsuzska!
Olyan szuper hogy már hármasban ünnepeltek! :P

belluska

Sziasztok !

Mindenkinek szép napot !
Zsuzska, Boldog Szülinapot ! :) :) :) :)
wepe

sziasztok!

Zsuzska!
boldog szülinapot! Energia bomba vagy!!!!

Wepe!
mikor lesz az uh?

Ladiva!
mit itt várakozóban vagyunk :D

Belluska!
:D

Minnie!
drukkhegyek!

Kriszta!
gratula a 2 babókához!!!! drukkok mennek ezerrel!

Gabó!
:)

Kata!
:)
dezsina

Szia Dezsina !
Hogy vagy ?
Holnap megyek, nem tudom, hogy utoljára-e ? És most kicsit kétségbe vagyok esve, hogy kihez járjak utána ... :o
wepe

Szia Wepe!
Sipos doktort nem kérdezed meg,hogy nem-e vállalna el?Ha nem én a helyedben kikérném a véleményét,hogy tudna-e valakit ajánlani,de a II.női tele van csupa jó dokikkal!Akikkel a császár alatt összehozott engem a sors epidurális érz. miatt,ők is szuperek voltak és emberileg nagyon szimpatikusak voltak.Katánál Gidai doktor adta,őt nagyon dícsérik és iszonyú kedves ember!De Kriszta nőgyógyásza is aki hölgy, ő is nagyon jó sokaktól hallottam!

belluska

Krisztám!
Pihengetsz?Olyan jó,hogy már veled vannak ugye? :lol: Puszi!

Dezsi!
Puszi neked is!Repül az idő és hamarosan ismét szoríthatunk érted!
Ámbár én folyamatosan azt teszem a spontán babáért is! :P

Ladiva!
Gondolom jó sok a munka?Puszillak!

Fitie!
Írjál mizujs veletek?Petike?Már biztos sokat nőtt!!!! :wink:

belluska

Wepe!
ne parázz kihez kerülsz!!! :P Hiszen tudod, hogy hogy irigykedünk, hogy ezen kell törd a buksidat :!: :lol: :lol: :lol:
a SOTE II-t én is ajánlani tudom. feküdtem ott 2*. Jó volt, ha lehet ilyet mondani. :)

Belluska!
angyal vagy! leszálltam a baba témáról. próbálok nem gondolni rá. persze próbálkozunk, de most nem szedek semmi vitamint vagy ilyesmit....
dezsina

Belluska
Pihengetek, de nagyon uncsi. Ma azért egy kicsit főztem, nem bírtam ki. De odafigyelek a mozdulataimra :lol: Ugye most azért sokminden nem történik velem :lol: Olyan nyugodt vagyok és borzasztóan optimista. Sipos doki nagyon kedves volt amikor utunkra engedett :lol: :lol: Puszi nektek :lol:
Wepe
Én is megfogadtam hogy ezalatt a 2 hét alatt nem lógok állandóan a neten. De benneteket azért olvaslak :lol: Szerintem még kell menned majd uh ra. Képet nem kaptatok az uh ról? Bár nem tudom Zsuzskát mikor bocsátották el. Az én nőgyógyászom nagyon rendes, nemrégen született kisbabája, de már dolgozik rendesen. A Stahly utcában van a rendelője és ott mindent megoldanak helyben. Vérvételek uh minden. Én csak ajánlani tudom. Sipos doktorral is jóban vannak. Ha gondolod.....
Zsuzska
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok én is, hányadik is 19 ??? :lol: :lol: Irigylem a lendületedet :lol: :lol: De azt hiszem ez így van jól. Ezt úgyis te érzed.

:lol: :lol:
Minnie
Mi jót csinálsz? Hogy vagy?
Többieknek is további szép napot :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

ZSUZSKA!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!! :) :) :) Pocaksimi a kishercegnek!!!!!!!!! :D :D :D
Találtam a neten egy babakocsit, a neve: Baby Merc Agat, nekem nagyon tetszik, az ára 49,900 Ft és amit ezért adnak: Agat babakocsi, mózeskosár és autós babahordozó a babakocsi színében, táska, esővédő fólia, szúnyogháló, pelenkázó, lábzsák. Ha jól emlékszem 38 színkombináció közül lehet választani.
Szerintem érdemes megnézni! :)

Belluska!
Sajnos a játszópajtásomat ma reggel párom elvitte a húgomhoz egy pár napra "nyaralni", mert tegnap este már annyira rosszcsont volt, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Míg meg nem jött a párom munkából (00:30-ra ért haza), minden zajra felriadt és elkezdett ugatni, csak akkor nem, ha épp a mellkasomon aludt. Annyira édes volt!!! :P :P :P Most nagyon hiányzik és szomorú vagyok, hogy nincs itt, :cry: :cry: :cry: de párommal azt beszéltük, jót tenne neki is és nekem is egy kis pihenés. :) Mostanában nagyon hiperaktív, egész nap csak játszana és ezt ki is kényszeríti magának. :)

Kriszta!
Egyenlőre minden rendben, lekopogom, kopp, kopp, kopp!
Nagyrészt fekszem, tévézek főzőcskézek, mosok, de csak lightosan. Te is pihenj sokat! Mennek a babaragacsok a kis lakóknak!!! :D :D :D

Wepe!
Holnap az UH-ról légyszi tegyél fel képet, hadd csodáljuk meg! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :9

Kata! Belluska! Dezsina!
:D :D :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska, még nem kérdeztem meg Sipos doktort. De tervezem :) Párom is mondja.
Szimpi lenne a SOTE II., mert a Délpestiben nem szeretnék, sajnos odatartozom hivatalosan. Vagy lehet Klinikát is választani ?
Kriszti, köszi a doki ajánlást :D de megmondom őszintén, hogy nő nődoki számomra fura lenne, persze ez nem jelenti, hogy nem jó orvos, ne értsél félre! De még fontolóra veszem!
Kaptunk már két képet( beültikor + múlt héten a folyadék leszívás előtt 1 nappal ), arra gondoltam, hogy a holnapival együtt teszem fel, bár így ránézésre szt csak, az látja, aki tudja, hogy mit kell nézni :)
Kriszti, nem tudom miért volt a fogadalmam, de különben nem voltam olyan jól sem, olvasni is csak 4-5 naponta volt kedvem. Jóbarátok 2 évadát néztem, ma kezdtem el a 3.-t.
Most én szurkolok Neked és Minnienek ! :) :) :)
Minnie, jobb lesz mindkettőtöknek a "nyaralás", én sem voltam a kutyámnál 3 és fél hete, kocsi nem volt, meg féltem is hogy nehogy valami gáz legyen. De holnap meglátogatom ! :)

Ja! Lányok Ti vittetek valamit a dokiknak, nővéreknek utolsó alkalommal ? Katára emlékszem. :) Nem szeretnék holnap utoljára menni :( :cry:
Ha jól emlékszem Zsuzska 4-5 uh volt.
wepe

Dezsi!
Persze,jobb is ha nem görcsölsz rajta,de lemondani a sikerről sosem szabad!Tudod!!!!!Kikapsz Belluskától! :D :wink:

Kriszta!
Pihizz csak,úgy is tudja az ember hogy mi az amit szabad és mi az amit nem!Gyere minden nap légyszi ,mert tudod nekem hiányzol!Csak egy rövid helyzetjelentés !Oké? :wink: Babaragacs! :P

Wepe!
Én Sipos doktorral azért voltam ,hogy nagyon akartam,hogy ő legyen az orvosom,mert már annyira képben volt velünk kapcsolatosan,hogy nem kellett elölről kezdeni mindent egy másik orvossal!Meg hát nagyon-nagyon szimpatikus volt férjikémnek is!Igen a női nőgyógyászokkal én is így vagyok,de én tudom hogy Kriszta is jó kezekben van!!!!Remélem sikerül és mivel a II. nőin született mindkettő,igazán rosszat nem tudok mondani,mindenhol vannak hiányosságok!
Pocak simi!

Minnie!
Biztos hiányzik Minnie,de most jobb ez így,ha hiányzik majd nagyon úgy is haza viszitek!
Pihengessél csak!

belluska

Wepe,
én 3x voltam uh-on az intézetben. És igen, én vittem nekik egy cserepes viasz virágot, 2 bort és 2 nagy csokit. Mondtam, hogy fogalmam sincs ki mit szeret, de remélem ebből majd tudnak választani :lol:

i.kata

Sziasztok
Helyzet változatlan, jól vagyunk, unatkozunk :lol: :lol:
Holnap kimozdulunk :lol: :lol:
Üdv mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Kriszta,
tetszik az új avatarod:-) Pihizzél kedvedre :lol:

i.kata

sziasztok!

Kriszti!
Minnie!
megagigadrukkok :D :!: :!:
dezsina

Sziasztok!!!

Én tegnap nem tudtam jönni sajnos :cry: :cry: :cry: :cry:
Délelőtt takarítottam, aztán mentem barátnőmékkel magzatvízvételre a Honvéd kórházba, aztán egy gyors zuhany, mert utána mentünk terhesgondozásra. Minden rendben van velem is, babóval is, eredményeimmel is. Hallottuk a szivét, apa fel is vette telefonnal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán este jöttek anyósomék, akikre marha mérges lettem. Két perc alatt felköszöntöttek, aztán kiderült, hogy igazából apa másoljon már át neki filmeket, meg cd-rom-okat és mutassa is meg neki, hogy működnek. Mert angol nyelvűek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Fél tízig itt ültek. Még vacsizni sem tudtam, úgyhogy mire elmentek, már marhára fájt a fejem az éhségtől. Meg nagyon fáradt is voltam, majd elaludtam ülve.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
ne idegeskedj! Jövőre azért nem lesz "rendes" köszöntés, mert akkor meg mindenki a pici fiatokkal lesz elfoglalva :lol: :wink:

Tegnap láttam iwiw-en, hogy annak a csajszinak, akivel együtt voltam a novemberi lombikon, megszülettek a hármasikrei. Kint élnek Svédországban, tudjátok, meséltem szerintem.

i.kata

Kriszta!
Cuki az avatarod!
Köszönjük e helyzetjelentést! :wink:
Babaragacs!!!!!!!

Zsuzska!Örülök,hogy minden rendben babóval és veled is! :P

Dezsi!

Kata!
Pusszantás mindenkinek! :D

belluska

Kata!
Három babó :o ,tök jó!Hát azért lesznek nehéz napjaik,de a lényeg a lényeg!Egészség legyen a többi nem számít!

belluska

Belluska!
Igen, Vecsésen fogjuk megvenni, nagyon úgy néz ki a dolog.... már ha apa is el tud szabadulni a melóból egyszer időben. Úgy volt, hogy ma kimegyünk és megvesszük. Erre tegnap kiderült, hogy a szerver, amit hétfő éjszaka csináltak a kollégájával, feltörték. Úgyhogy ma megint bent kell maradnia zárás után és újra csinálni kell :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy a bolt este 8-ig nyitva van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a köszöntést :-)))))))

Kata!
Köszönöm a köszöntést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát bele tudnék harapni ebbe a tortába:-))))))

Sajna a Pierre Cardin babakocsikat nagyon szidják. Hamar tönkre mennek, keskenyek, téli baba felöltöztetve nem fér el kényelmesen a mózesben sem, és a hordozóban sem. És ahhoz meg túl drága, hogy pár hónap múlva lecseréljük. Szóval akkor már inkább olyat választunk, amit dícsérnek és tesó baba is tudja majd használni.

Wepe, Dezsi, Kriszta!

Nektek is köszönet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minnie!

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is mindjárt megnézem ezt a babakocsit is!!!

Wepe!
Én tiszta szívvel tudom Neked ajánlani az én dokimat. Vele sajna az a baj, hogy csak magánrendelése van, és más csinálja a vizsgálatokat. Hozzá csak az eredményeket kell vinni mindig terhesgondozásra. De iszonyatosan lelkiismeretes, csak azt nézi, hogy nekem és a babának mi a legjobb. Gondolj csak vissza, amikor szombaton befulladtam!!!! Párom majdhogynem rajongással beszél róla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi a 10. hétig voltunk uhu-n, de sajnos mi nem vittünk semmit köszönésképpen. Azóta már sajnálom.

Kriszta!
Tetszik az új avatarod!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska,
nagyon aranyosak a képeken, és nagyon kis picikék :lol: Ha minden igaz, akkor min3 baba kisfiú :lol:

i.kata

Zsuzska,
aha, jesszus, mennyi mindenre kell majd figyelni, amikor babakocsit választunk. :roll:
Én egy Brevi Ovo babakocsit néztem ki, de sajnos egy kisebb vagyonba kerül. De mondom, én csak a kinézete alapján választottam, ja meg hogy lehessen elá pakolni. :oops:

Na ha már ennyit emlegetem:
Kép

Basszus, most hogy kerestem a képet, most látom, hogy felemelték 30 ezerrel az árát :shock: :evil:

i.kata

Kata!
Igen, sajnos minden babakocsit 20-50 ezerrel fognak a napokban emelni. Alkatrészenként 5% :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pedig csak júl 1-től mondták az emelést, de már egy hete elkezdték emelgetni őket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Amúgy énis szemeztem ezzel is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
és felfedeztetek ebben a babakocsiban valami negatívumot? Csak mert akkor jól megjegyzem, aztán ha itt lesz a mi időnk, akkor azt is számításba veszem :lol:
Mi mondjuk már megbeszéltük, hogy babacucokkért kimegyünk majd Olaszba és egyszerre megveszünk mindent. Kint nagyobb a választék is, olcsóbbak is...

i.kata

Hát itthon igazából az árát csak. Élőben még nem láttam. De ha találkozom vele, majd megkuksizom, hogy milyen mély, széles, stb....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nagyon nehéz a babakocsi választás tudom!Mi is így voltunk vele!
Mi igazából ami miatt a Bergon mellett döntöttünk talán pont a szélessége!De akinek emeletre kell esetleg felcipelni annak semmiképpen nem ajánlom!Baromi nehéz!De rakok fel képet,hogy milyen kényelmesen elfért benne a bébink!
A Vecsési bababoltban nagyon rugalmas a csajszi,mert ott lakik!

Kata!
Mi Katánál nagyon sok mindent kaptunk férjikém főnökétől,mert olasz cégnél dolgozik és tényleg szuperek,az árát nem tudom,mert csak úgy kaptuk őket!Bár csak már ott tartanátok!De hamarosan! :wink:

Amikor még nem lettem Katával kismama párom úgy mosolygott mindig rajtam amikor a babacuccokat nézegettem!Nagy vágyam még mai napig egy bababolt egyengetése,mert imádom!Több pénzünk lesz bele fogunk! :lol: :wink:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?