Új privát üzeneted érkezett!

helyesírás.. ...asszem a firefoxnak van olyanja ha írsz vmit és az szerinte nyelvtanilag nem helyes vagy félregépeltél egy szót, azt jelzi piros aláhúzással, akkor jobb egér gomb és felajánlja a lehetőséget variációkra....na én így írok

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi. es hol tarolod? a hutoben?
de akkor camomillat es tarsait ugy kell ahogy en irtam, ugye?
rendeltem par dolgot a mothercarebol, mert kiarusitas van. gondoltam hozzacsapom a golyot a rendeleshez, de mar nincs nekik. :cry: sorry!

KépKép
KépKép
mush589

Aida! Azért írtam, hogy az a lejobb Noelek, ami neked, mert ő nagyon érzékeny és elsősorban a te rezdüléseidet érzékeli. Te kezdesz most kiegyensúlyozott, boldog nő lenni (végre) és nem tudod milyen modon befolyásol az ott eltöltött idő. Na most ez lehet többet árt neked, nektek, mint amennyit használ Noelnek!
Ezt én így gondolom, de ettől függetlenül úgy döntesz, ahogy a legjobbnak látod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, így már értem mire gondoltál. Nem tudom igazából mennyire lenne megterhelő idegileg. A kapcsolatunk vége felé én már attól is rosszul voltam ha becsöngettek hozzánk, hiszen féltem, hogy a volt anyósom jön... Komolyan a szívem a torkomban ugrált olyankor. Ha volt párommal veszekedtünk, azért az az utóbbi időben szinte kivétel nélkül az anyuja miatt -így vagy úgy de miatta- volt. Úgy gondolom, ha most nem kéne azon aggódnom, hogy a fejemre jön a volt anyós és nem hívogatná nap, mint nap a volt páromat az anyja -így nem lenne aki felidegesítse- így el tudnánk normális felnőtt emberek módjára tölteni pár napot együtt. Habár nem tudom helyesen látom-e.. :roll: :? Mindenesetre még meggondolom, mérlegelek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mushi: nem szobahőn tárolom őket, chamomillat még nem adtam de a legtöbb leírás így adja.

boci: Réka megnyugodott(menyjelölt) legalább tudom, hogy jó fej anyósa lesz....

aida: igen így már egészen más a leányzó fekvése...

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsib]aida: igen így már egészen más a leányzó fekvése...

Ezt nem teljesen értem... :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! És anyós nem ül repülőre, ha megtudja, hogy a fiánál vagy? :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, szerintem amennyire fanatikus megtenné! :lol: Najó, amúgy azért gondolom nem.. :roll: Ezért úgysem hagyja ott az unokáját. Az igazit...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Joccakát mindenkinek! Mostmár eldugulok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Most találtam egy régi kicsit több mint 1 éves levelet, amit a volt párom nővére írt akkoriban:
"Anyu miatt ne aggódj! Sokat beszélgettünk Rólatok... Én maximálisan melletted állok, Ő is meg megszokja. Ez neki egy új helyzet, és minden fiús anya félti a fiát. Nálunk is voltak harcok anyu és a férjem között, de én határozott voltam."

Na igen.. Már teletömték az ő fejét is, már ő sem áll mellettem azóta. Pedig ha más nem ő tudhatja, hogy mi is van valójában. Ismernie kéne a saját anyját, emlékeznie, hogy az ő férjével hogy bánt... Csak hát igen. Ő határozott volt, az én volt párom nem. Néha még úgy feldühít ez. Nem azért mert ilyen ez az egész, hanem mert rajtam csattant és Noel élete lett csonka emiatt.

Amúgy úgy néz ki jogosan aggódtam már akkor is volt anyósom miatt :D jó volt az előérzet, legközelebb arra hallgatok nem másokra...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jóéjszakát!
Megyek Horrorra akadva2-őt nézni. :roll: :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Back,
5 napig nem vagyok és kb. 12 oldalt kellett visszaolvasni, totál brutál.
És nem is hiányoztam, :cry: :cry: :cry: habár de Lyndee köszönöm h gondoltál rám :lol: :lol: :lol:
Na viccet félretéve:
Szeretnék egy-két már nem aktuális dologhoz azért én is hozzászólni:

Andy,
Hozzátápi: Nálunk változó a mennyiség, min 120 de sokszor
250-nél abbahagyom, nem adok többet.
Prevenar: 2,5 és 3,5 hósan kaptunk összesen kettőt, a három helyett
Ugyanis pont akkortájt volt valami változás.
Anyukádnak mielőbbi jobbulást, erősödést, Neked pedig nyugalmat és
Kitartást kívánok.

Boci,
Nagyon ügyi vagy, jó a videó nagyon.

Jurmine,
Eldőlt már de nekem is a második tetszett.

Zöldi,
Basszus nagyon komoly amit Hanna lenyomott a videón.

Musi,
Uh, remélem jól vagytok.
Gratula az első foghoz.

Enikő,
Szép a ház nagyon.
Édes Milán szemeltakarós képe.
Hihhhetetlen mennyire jó megfigyelő vagy (vasút, etetőszék).

Trombi,
Állatszuperkircsik a képek. Hát élni tudni kell :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.06.22 08:47-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Utólag is meg mostanság is

[bDóri, Mesi, Oli, Réka, Noel, Kincső, Peti, Gergő boldog félévest,

Levente Arni boldog névnapot.
Laura boldog névnapot.[/b]

Kívánok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.06.22 08:49-kor.

kubuspace

Iza ahogy meglátja hogy fotózom már puccba vágja magát és vigyorog:)))

Épp az hogy a lopott pillanatokat nehéz lekapni vele

firefoxom van nekem is de nincsen olyanom pedig a legfrissebb van meg. vagy hol lelhetem meg amazt??

aida
nehéz ügy de biztos helyesen fogsz cselekedni.

nahh holnap nyílik meg két hétre a 18 kerben az a kiállítás ahova a fiaim fotója meg Iza képe is ki van rakva nagyba.

ha valakit érdekel akkor leírom a címet hol lelhető meg:)))

utrica én is szedem de csak akkor ha úgy érzem nincs elég tejcsi. de hála most van bőven:)))

Kép
pl jelenleg ez a kedvencem most:))) de ezt már mutattam

harivera
Budapest XXI. kerület

Iokka,
Üdv közöttünk. Peti így bírja az utazást ?

Solya,
Ötletes a két szín összedolgozása, mint egy kirakó.

Gabi,
Én ezt a játékot nem ismerem, de el tudom képzelni.
Mindenesetre remélem mindent sikerült összekészíteni
És nem kellett fuvarozócéget szerződtetni.
Jó nyaralást nektek.

Cili,
Hát nem vigyáznék Danira, pikk-pakk kikészülnék.
Tutira fényes nálatok a padló. :D :D
Van még bőr a térdén ? Hihetetlen amit levág.

Erika,
Jobbulást a fiúknak, apának meg gyorsan új munkahelyet.
Ja húgiék a héten megvették a telket 8)

Mi a célja az elforgatható gyerekülésnek ?
H anyuka ne hajoljon be ? Ez már nekem shockkkkk.

Verzso,
Édes Tibcsi mászás közben, Te próbálod beérni ?

kubuspace

Rólunk:

kedden leléptünk Mátészalkára, rokonok ezerrel, annyi kajával vártak minket mintha legalább egy évre mentünk volna. Persze mindenkinek meg kellett mutatni Marcit, dögönyözték, húzták, vonták. Marci teljes apátiával kezelte a dolgokat. Szerencsére az úton sem volt semmi gond. Csütörtökön 11-re hazaértünk, ruhaátcserél, etetés, Musianyu kukacfelvétel (képet még nem tudok mutatni mert majd csak a héten viszem le a kukacokat - Marci cucc miatt okti úgy nézett ki mint egy teherautó) és irány a Balcsi.
Magamnak vittem két fürdőruhát két pólót, nacit, pizsit hasonló mennyiség apának is, persze gyereknek legalább annyi ruhát amiből egy kívülálló arra következtethetne hogy min 10 percenként át fogom öltöztetni.
Minden nagyon jó volt Marci hihetetlenül élvezte, rengeteget sétáltunk, volt Balatonban fürcsi, otthon kertben Marci is pancsizott a kis medencéjében illetve alvás sok, nagyon sok. Kajázások maradtak ki....
Sajnos azonban megtapasztaltam azt is ami az elmúlt 6 hónapban elkerült minket, soha nem volt benne részem: mi is az amikor órákon keresztül sír, kékül, zokog, pityereg, nyonyózik... Szóval le a kalappal mindenki előtt akinél ez 1-nél többször fordult elő a bébi megszületése óta.
Ja és Mátészalkán közöttünk aludt, most először (valószínűleg nem lesz belőle rendszer) agyrém, két éjszakát vigyázban aludni miközben a gyerek pörgött mintha kötelező lett volna :D :D

kubuspace

Pár kép a múlt hétről

ezt a csónakot kapta kisember, hogy a balcsiba is bemehessünk majd idővel, hátteret ne nézzétek !!!
Kép

Kép

ebédelünk
Kép

Kép

Kép

Kép

pancsi után
Kép

szombat este elég nyanyi idő volt, de ahogy a képből is látszik valakit egyáltalán nem zavart, kb 4 órát aludt az esőben outside :lol: :lol: :lol:
Kép

kubuspace

Köszönöm a dicséreteket! Tibcsike :lol:

Helyesírás: nem tudom, hogy írtam-e ezt a szót, de ha írtam volna, tuti rosszul :oops: :lol: , de így már tudom, hogy hogy a helyes :lol: :lol:

Kincső, gratulálok a fogacskádhoz!!!!

Nálunk a játék: palackban szárazbab! :lol: Ez csörög a legjobban! :lol:

Solya, én adok nekik vizet, bár mi már nem csak szopizunk, hanem már esznek gyümit, főzeléket. Ők kb. napi 50-70 ml vizet megisznak amikor nagyon meleg van.

Kubu, nagyon szépek vagytok a képeken! Örülök, hogy ilyen jól sikerült az elmúlt pár nap! (igen az én nagy "popsim" látszódik a videó végén :oops: )

verzso

Elég ramaty az idő, lassan kezdem a készülődést, apát hagyjuk pihenni mi meg lelépünk a munkahelyemre egy kis Marcidögönyözésre, aztán megmutatjuk magunkat dokibánál hiszen holnap 6 hónapos lesz Marcibaba, du pedig megyek kozmihoz. Alig várom :D :D :D

kubuspace

Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Erika: Szia! Gergődnek boldog félévest kívánunk! Igen, együtt voltunk bent, de szülés után már nem találkoztunk, viszont előtte együtt voltunk ctg-n többször is (én már akkor is zugolvasó voltam) :wink:
Mush: Gratula a foghoz, én is nagyon várom már a másodikat, utána talán kis pihi jön...

Orsi: Neked is köszi a fogadtatást! Réka nagyon szép a képeken és egyáltalán nem fiús. A Krka tényleg gyönyörű. Apa banki szoftvereket árul. Konferenciákra jár és végigkíséri az eladott termék bevezetését. Egy héten kb 2-3 estét van itthon + a hétvége.
Nálunk is előfordult, hogy Petit, kékben lánynak nézték :?
(Erről jut eszembe egy pocakos sztori: Szerelő pocakomat látva:
-És mi lesz a neve?
-Péter
-Na és fiú vagy lány?)

Kubu: Szia! Marci nagy kedevencem, hihetetlen kópé! Peti jól bírja az utazást (apja fia) A repülőn végig udvarol a személyzetnek, ők meg olvadoznak, kocsival pedig megállunk, ha kezd nyűgösködni. Ha azt látnaám, hogy nem érzi így jól magát azonnal visszavennék a tempóból...

Végül egy kérdés. Nekem Chamomilla 9ch-t adtak a patikában, ezt mennyi vízben kell higítani? Köszönöm, ha tudtok segíteni :)

Az úr éhes, mennem kell :wink:

Kép
iokka

jo reggelt!

kubu. en gondolatban hianyoltalak, de tudtam, hogy suru a mult heti programod, es nem leszel gep kozelben. Irigyellek a Balcsi miatt, nagyon! (itt mar megint nagyon borus az ido, log az eso laba)
ha holnap is ilyen lesz, akkor a varos helyett plazazni fogunk.
szuperek a kepek Marcirol! es te is jol nezel ki! asszem a te szemedet orokolte.
a sok alvas miatt is irigyellek. sajna a borostyan lanc ellenere se lett jobb az alvas nalunk. illetve az elso ket ejszaka aludt 4,5 orat, de azota se.

Gergonek boldog 6. hot!

verzso. nagyon ugyes Tibcsi!!!

iokka. nekunk 15ch-s van, en azt kn 10ml vizben oldom fel (5 golyot)

na megyek feloltoztetem magunkat.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok! :)

Köszönöm a múltkori hiányolást,olvaslak ám benneteket,csak írni nem futja az időmből. :(
Nagyon édes minden baba! :D Gyönyörűek! :D

Regina most 7 kg,a cm-t nem tudom,mert régen mértük. 2 foga van,körbemássza a házat.Röviden ennyi.

Még egy pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

(bocsi a sok képért! ) :)

edoci

edoci. de jo hogy jottel! nagyon szuperek a kepek!

KépKép
KépKép
mush589

jó reggelt!

Ma éjjel is legalább 4szer fent voltunk.kezdek félni,hogy ez már örökké így marad :cry:
hol vannak a régi átalvós éjszakák? :roll:

kubu:nekem tényleg hiányoztatok! :wink: Marci baba igazi fiúcska,édes a medencében,biztosan nagyon élvezte.

KépKép
lyndee

edoci:szépek a gyerekek!gyere sűrűbben!

kérdés: Szerintetek az mitől lehet hogy Arninak 2,5-3cm-es a kutacsa?utalhat ez vmire?van még valaki akinek a babájának ilyen nagy a kutacsa?Esetleg zöldi tesó?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Jelentem hogy rendeztem a dilijeimet, az undok szomszédokat a rongáló lakótársakat, a nemisbarátnő barátnőket,és magamat, és itt vagyok! :D

köszönöm mindenkinek a bátorító és visszahívó kedves sorokat, jól esett. Köszönjük a féléves köszöntéseket is!

Cili : köszönöm h máshol is elértél és írtál!

Boci: örök hála, és majd meglátjuk a színeket :D :wink:

Próbálom felvenni a fonalat és újra csatlakozni ha nem bánjátok :wink:

Kép
eszterke24

hahó

olvasóban vok két napja de reagálni...hát arra nehéz lesz.

edoci és kubu: annyira gyönyörűek a kis lurkók! edoci a blogodba is benéztem tök jó! jó lenne csinálni de nincs időm rá úgy érzem.

kubu mesélj arról a kékülös sirásról!
nekünk már kétszer volt h annyira rákezdett h haza kellett vele rohanni mert nem tudtam megnyugtatni és gyomorgörcsöm lett ugy megijedtem mi baja van:( most dédiéknél volt szombatn a 2. előtte tök jól elvolt, bementem vele szopizni a szobába ahol először még vigyorgott is, szopizott eccer csak a semmiből elkezdett üvölteni fogalmam sincs miért :roll: és alig vett levegőt ill apával már aszittük h fullad mert úgy vette a levegőt :roll: rhantam ki vele az udvarra ott abbahagyta vhogy ill féligmeddig. betettem a hordozóba cumi ringatás éneklés stb de még igy is utána vagy 20 percig hüppögött. gyorsan pakolás és indulás haza. a kocsiban már vigyorgott :) nem tom mi lehetett. uez volt egy nyársaláson akkor is haza kellett vinni.

most csak attól félek h ha megyünk nyaralni és ott jön rá és onnan ugye nem is fogunk/tudunk hazarohanni akkor mi lesz.

amugy nagybátyám volt olyan h eccerűen nem vett levegőt és már kékült fujkálták minden.

multkor oltáson regi is igy csinált mondom is dokinőnek h nézze már nem vesz levegőt erre ő: "majd vesz". mondom köszi :?

amugy bocs ha nem reagálok már nemtom visszaolvasni megint és kiment a fejemből amiket akartam. majd fokozatosan talán.

ja kubu kérdezd már meg jóképű fiadat h mit szól lányom combjaihoz?:)

andy

Kép
andy30

Márti - bocs kicsit megkésve
[quote]N írta:em érezte, hogy idegenbe van?
- nem volt semmi gond szerencsére, kb ugyanaz volt, mint itthon, arra figyeltünk, hogy nagyon ne boruljon a napja, és így minden okés volt, csak még többet voltunk a szabadban.

Nagyon jó kis képek vannak megint! Orsi - az az első, közeli kép tényleg nagyon jó lett!
Meg Sarmiék családi pancsija is nagyon szupi!
Andy - Regi fürdőrucis képe is...

Edőci - üdv újra - szépek vagytok! A te Regidet már meg se ismernénk, olyan régen nem láttunk róla képet! És nagyon ügyi is, az már valami mászás féle, amit az első képen csinál?

Hello Eszter! Örülök!

Kubu - neked is hello - férednek van rokonság Msz-án? Én eredetileg kocsordi vagyok (Msz után közvetlenül), Msz-án születtem:)

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Edoci! Eszterke! Sziiiaaasztoook!!!

Regi nagyon szép és ügyes is!

Eszterke! Akartam neked írni iwiwen, addig el is jutottam hogy megnéztem a képeket, de nekem mindig olyan lassú az iwiw és állandóan kidob. Utálom. De örülök, hogy jól vagy és remélem nem hagysz itt minket többet!

Kubu! Marcid olyan helyes kispasi! Én is gondoltam rád. Bocskai utcát írtál múltkor, biztos, hogy az? Mert nem találkoztam még vele. Ez az új részen van?

Orsi! Rékád nagyon szép! Hidd el idővel a rosszakra nem fogsz emlékezni, csak a szép emlékek maradnak meg. Én is mindig azt mondom, hogy a két fiammal nem volt ilyen nehéz, mint Gergővel, pedig biztos voltak nehéz napok, csak nem emlékszem.

Köszönöm Gergő köszöntéseket!

Kép
Kép
Kép
erika26

lyndee honnan tudod h mekkora a kutacs?meg tod mérni? én nemtom mekkora csak megnézi kézzel doki mindig és nem mond semmit ebből gondolom h ok lehet

eszterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkeeeee! nagyon örülök neked hidd el sokat gondoltam rád utóbbi hetekben is csak már nem irtam mert gondolom nem is olvasol:(
h vagy mesélj milyen nembarátnők?(erről én is tudnék mesélni) hulye szomszédok stb?
kérünk uj képeket is!
jártok még dévényre?én mindig halogatom pedig menni kéne vissza (betegség óta nem voltunk) :roll:
pusz!

lányom másfél órája alszik:)
amugy egyre többet alszik egyhuzamban ugyh sztem majd ráállunk a kevesebb de hosszabb alvásokra nappal. eddig kb 4x aludt félóra-1órákat, de pár napja 2órákat is alszik. és még éjjel is alszik:) na azért koppkopp!

anyum amugy most jobban érzi magát nemtom a homeók segitettek-e v bnője stb., vizsgálatok eredménye ugyis csak jövő hétre lesz már amelyik meglesz.
most még meg is jött neki szegény 56 éves de még mindig ezzel közd. lehet ez is lefárasztja.

na megyek mert jött unokázni

andy

Kép
andy30

nekünk két ujjnyi a kutacs.

nem gond ha még nagy én úgy tudom de adod neki rendesen a D-vitamint?
az a gond ha nagyon hamar beforr.

azok a kék szemek edoci:)))))

én ma kiborultam a gyerekeimre. kb 2 óra csendet szeretnénk Izával de ez lehetetlen sajnos és már kezdek bedilizni.

Iza meg a mozgás fejlődéssel van lemaradva kb 2 hónapot.
Nem kúszik, nem mászik, ülni mostanság kezd de csak úgy ha leültetem akkor marad meg pár percig. egyes egyedül amit nagyon jól csinál azaz hogy mereven áll mikor fogjuk a kezét:))))
de nem izgatom magamat ezzel már tapasztalat hogy nem fejlődnek könyv szerint a gyerekek

harivera
Budapest XXI. kerület

Csak egy gyors, majd jövök ha a kisfőnök alszik!!!! :lol: :lol:

Edoci és Eszter!!! Üdv újra köztünk!!! Nagyon örülök nektek!!!!! :lol: :lol:

Eszterke: majd meglátjuk azokat a színeket!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁ el sem hiszem, hogy mekkora özönvíz van nálunk!!!!!

Szijjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa Eszterke és Edoci! Nagyon szuper hogy újra itt vagytok!

Hát ezek a babaképek..., egyszerűen meseszépek!
Orsi Réka is nagyon le van fogyva!!!!! :D :D :D :D
Ha még szabad a leányzó, lecsapnánk rá, mármint gyermekem...

Kubu nagyon király a matrac-csónak! Én is ilyet akarok majd venni!

Nekünk a múltkor azt mondta a védőnő, hogy alig van már kutacs, gondolom ez a jó... :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!!

Gergőnek Boldog feledik évet!!!

Edoci:sziaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: jó hogy jöttél!!!!!!!!!

Eszterke:jaj de örülök neked!Kérünk képeket,ha lehet.Nembarátnő,na olyan nekem is van nem is egy ... :roll:
de a lényeg hogy itt vagy és jól vagy. :D

kutacs:nekünk azt mondta dokinéni hogy kicsit nagyobb az átlagosnál de nem probléma,minden gyereknél más és más.Én is úgy tudom mint Vera hogy az sokkal nagyobb baj ha előbb összeforr.

Orsi:Rékád nagyon tünemény egy csaj :D

Kubu:szia Marci legény tiszta kópé olyan édi :D örülök h jó volt a nyaralás(irigy is vagyok)és te is jól nézel ki

nálunk megint esik egyhuzamban,már kezdem kicsit unni.De szerencsére jönnek vendégek(Rékus vőlegénye)így talán kicsit jobb lesz itthon

solya051020
Káld

Na ahogy látom itt már minden kispasinak van mennyasszonya csak Olinak nincsen :roll: :( :lol: nagyon kevés a kiscsaj,nem?
Nem baj mi még várunk hátha vkik szakítanak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Solya mi is facérok vagyunk....

Kép

Kép
dcili81

Köszi lányok!

Erika:
iwiw :evil: nem szeretem ezt az új alakításokat rajta, csak akkor lépek be ha ír valaki.. köszi h gondoltál rám

Andy:
olvastam ám mikor volt időm :wink: sok- sok okos dolgot tanultam ám innen tőletek, , és nem tudtam teljesen elszakadni.
köszi jól vagyunk, Dévényre nagyon ritkán járunk, inkább olyan "látogatás" már csak. A néni még a mászást akarja megnézni ha elkezdi és utunkra enged .
nagyon ügyes a nagyfiam, ( szó szerint :lol: , olyan 9,5 kg körül lehet, és 69 cm. )
Örülök h jobban van anyukád.

Boci: remélem :lol:

Vera: nehéz lehet a csendet nálatok kivitelezni..
Iza gyönyörű, és naná h nem egyformák a gyerekek, majd csinálni fog mindent ha itt az ideje neki.

Kép
eszterke24

Hello

Hétvégi netezés megint kimaradd, az ok: megvolt az esküvőnk és a keresztelő. Az előkészülés nagyon fárasztó, a szertartás szép, a buli hatalmas volt (reggel 7-ig). Teszek majd fel képeket, ha idekapom. Kislánykám egy angyal volt, igaz, h a szertartást végigaludta,de a bulin édi volt, jól birta a srapát, mikor elálmosodott volt egy külön kis szobája, ott aludt.
Majd még jövök

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa: Gratulálok az esküvőtökhöz és a keresztelőhöz!

Cili: szijjjaa :D mi is barátnő nélkül egyenlőre, még fiatalocska, ma mehet haza a kórházból.. :lol:

Solya: sajnálom h nem csak én vagyok így a nembarátnőkkel..
pont akkor mikor szükség lenne rájuk..
Röviden nekem az egyik azt mondta h nem tud mit kezdeni azzal h anya lettem, és így hanyagoljuk egymást jó? köszi. :?

Szerelmem: Kép Kép

Kép
eszterke24

Ejha a kis dundigombóc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miért van kórházban?

Kép

Kép
dcili81

Zsuzsa:gratulálok!!!!!

Eszterke:nálam is pont ez a helyzet a nembarátnőnél,csak ő nem mondta így ki hogy nem tud velem mit kezdeni hogy anya lettem,hanem szépen elmaradozott,én kerestem,de már úgy vagyok vele hogy nem könyörgök senkinek
Dani mekkora hapsi lett :shock: :lol: :lol: látom nem adsz neki enni :wink: :lol:

Vera:akkor Iza lehet Olié?vagy??? :lol: :lol:

solya051020
Káld

Zsuzsa duplán gratulálok nektek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili: nem vékony a pasim mi? :lol:
hát mondom hogy fiatalocska! most született jun. 17.-én :wink: . ma mehetnek haza

Solya: nem bizony.. de ott van mellette a telefon és rendel.. :D :lol:

a második képen látszik a zokni, nemrég kapta, de nem igazán találták el a méretet.. :roll:

de jó h visszatértem, hiányzott az egész társaság :oops:

Kép
eszterke24

Teszek én is pár képet:
Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika26 2009.06.22 20:02-kor.

Kép
Kép
Kép
erika26

Ja értem!
Én Danim még csak 9 kiló..., és 71 cm...

Hát megkísérlek ebédelnei, de gyermekem tevékenységét elnézve nagyon nehéz lesz...
Mozgásba lendült... :D

Kép

Kép
dcili81

Boldág félévet minden érintettnek!

Kép

Kép
dcili81

Bébic:
neked akartam írni még a tápiról.. mi is így vagyunk vele, hogy megbeszéltük a dokinővel h más nevére ad tápot, ( Beba 1-t ) mi is jó súlyban vagyunk, elég az még.. erre ő szabin volt, másik dokinő azt mondta ez hülyeség, kezdjük el a Beba 2-t mert pont az 1 hizlal jobban mert az kisebb babáknak való, a 2-es összetétele pedig már olyan babáknak akiknél elkezdték a hozzátápit, és nem kell annyira hízniuk... :roll:
szóval megint az az eset van, h a két egymás melletti dokinő tök mást beszél.....

Kép
eszterke24

Cili: 71 cm? nem semmi... azt a fél kg. különbözetet meg simán letornázta a feltett videókon! szupik voltak!
Jó étvágyat

Erika: nagyon jó képek , azok a szép szemek!! apa-fia jól mutat ingben :D

Kép
eszterke24

Eszterke: :lol: :lol: tényleg kicsit bevág a lábába a zokni :lol:

Erika:Gergő tiszta te vagy,olyan édes :D és a szundikendővel de aranyosan alszik.Mindig azzal alszik?

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?