Új privát üzeneted érkezett!

Akkor kb 20 tefal pötty elvihető!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Zsuzsi: ki mondta, h te tehetsz róla? :shock: én ilyen nem mondtam :roll: megállni nem tudtam a ház előtt és a kicsiket meg nem akartam kiszedni a kocsiból...hosszú
azért a szándékot értékelem, köszi

Hefe: köszi, tegnap délután sütöttem, (sógornőm receptje alapján), és utána azonnal sütöttem a következőt, mivel egyből elfogyott :D
eőször sima alapot, aztán lenmagosat naaaagyon király lett, majd dobok fotót a kajásba :wink:

Anna mi van veletek????????????? ezer éve nem írtál........
megyek lambériázunk :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így hirtelen eltűntem, de mint ahogy azt hiszem Enikő is írta, meghalni sincs időm mostanában. Jövő héten elviszik anyuék Vandát, akkor igyekszem mindent bepótolni.

Enikő! Ha megírod a címed priviben én szívesen elpostázom neked a pontokat, vagy esetleg ha arra lenne dolgunk el is vihetném, de a posta tuti, oda minden héten megyek legalább kétszer.

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 

 
 

Rea: privi ment :wink:

Fotók a kölkekről: Bocs hogy sok, de sok kölökhöz sok kép dukál :D :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Mi még Gyulán, nagyon élvezzük. Föleg a gyerekek a strandot, ami sajnos drágább lett joval mint terveztük, már árat is emeltek és már csak 3 éves korig ingyenes:(

Tuppert árul valaki? Mikros rizsföző edény mennyi lenne? Névnapomra szeretnék egyet, de már megvenném ahogy lenne rá mód:)

Enikö! Nekünk is Belleli ülés van, imádom. Én direkt adaptereset kerestem, még a csomagtartót is leszedték alóla hogy igy tud igazán jol rugozni, nem olyan merev mintha csomagtartó lenne alatta, igy nem döccen benne nagyokat a kölök. Amugy imádja is mindkettő. Ha veszel nagyon nézd meg Viusnak milyen lehetőségek lennének, mert én még nem találtam olyat ami 22kg felett is jó lett volna, mert én is olyat akartam, gondoltam akkor minél tovább jó legyen. (nagyon tetszik Zaza a csomagtartóban :lol: ) A többi gyerek is édes!

Anett! Karolina nekem ált. nagyon dicsérik. De azt mondták most is (máskor is az ismerösök) beiratkozáshoz kell (nem kötelezö amugy hivatalosan, csak ajánlott, de szerintük kell, gondolom csak ez jut be) plébános ajánlása. Norbi (remélem) oda fog járni.
Mi sem járunk sokat templomba, Orsi végig sem hajlandó ülni egy misét, de a hittant nagyon szereti, aminek örülök. Késöbb meg lehet több türelme lesz a misékhez v ö akar majd menni. Eröltetni én sem fogom . Kérdeztem ismerösöket szerintük menjek-e már összel feliratni mint a suliknál, azt mondták nem kell, de az ajánlás a fontos csak. Én azért szegedi lakcimet is csinálok majd akkor nekünk :lol: amugy onnan 300m-re leszünk kb papiron. Anyuék viszont igy tényleg tudnak majd segiteni ha nem érek oda melo után mert ök laknak ott. MÁV nekem is tetszik, de a meloba üzemagyag ktg is már megterhelö ezt már meséltem, csak ezért nem a MÁV lesz nekünk. Amugy én is oda irattam volna! szoval amiket hallottam és ott láttam én is ajánlom azt is!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Szilcsi!
Jobbulást Lalinak!
Megjártuk mi is Tőserdőt, mondjuk mi csak lementünk meglátogattuk a "nyaralókat", most értünk haza, de nagyon jó volt egy kis nyugalom!

Tali!
Puff neki megint nem tudok menni, mi 3-án este indulunk nyaralni... :( ,pedig úgy szerettem volna menni!

Nekünk is ilyen a bicikliülésünk, nagyon jó sztem!

Enikő!
Nagyon jók a képek és képekből sosem elég!!!

Elköszönök egy hétre Tőletek, hétfőn indulok még táborozni a gyerekekkel, utána kezdődik a szünet és a pihenés!

Sziasztok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Kármen!
Nagyon köszi! Hát plébános ajánlást én nem tudok vinni,de amúgy is a Máv ovi felé hajlunk!

Csajok!
Gyűjtötte valaki a Törpének a Spar/Plussz boltokban??? Nekünk van fölös: Okoska, Törpapa , Focitörp, Vásárlótörp,Törperős amit cserélnék Törpicúrra,Nótatára ,Ügyire vagy Nótatörpre!!! Málnának ez a 4 hiányzik és nagyon kellene neki! Esetleg meg is vennénk ha van 2 valamelyikből és csere nem jöhet szóba!

Mi ma Vadasparkba voltunk,Málna állatira élvezte, a tigris meg a puma jött be a legjobban,ja és a törpevíziló! :D
20140113113746
 
 


Háj!!

Mi ez a pangás kéremszépen?

Most néztem a neten az időjárás jelentést, 2 hétig lesz ilyen car idő. Van valakinek ötlete mit lehet kezdeni 4 tejesen különböző korosztályú és igényű gyerekkel esőben 2 hétig???? A mai még csak a 2. nap, de már nembíííírom ááááááááááááááááááááááá :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

És nagyon pocsékul aludtunk, zaza is Vius is közöttünk aludt, avagy mi az ágy 2 szélén kb semmit se aludtunk, fáj a hátam veszettül, és nyűgös vagyok és úúúúúútálom ilyenkor nyáron az ilyen gány időt. Más ősszel az akkor természetes, na de most....... :(

Panasznap megvolt, megyek elpakolom a reggelizőasztalt :) avagy ami rajta van :D

Karmen: meddig maradtok Gyulán? Ott fedett medence is van? Milyen árak vannak, írsz példákat!???

Mi a Balatonra megyünk július közepén, Balatonalmádiba. Nagyon kíváncsi vagyok az árakra... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Hűha!
Enikő nem könnyű a helyzet...
Legjobb ha a nagyobbak kicsit be vannak fogva,hogy vigyázzanak a kicsikre,és segítsenek amiben csak tudnak.
Azt hiszem kezdetnek csinálnék egy hatalmas adag sógyurmát és bekapcsolnék vmi gyerekzenét,hogy nyugis hangulat legyen.
Utána ki lehet sütni az alkotásokat,és be lehet festeni...Ez olyan jolly-joker :wink:
Jobb mintha bambulják a TV-t pl.

Vagy a nagyok bábozzanak a kicsiknek,v. beöltözve előadhatnak nekik meséket.

Rossz időre már én is gondoltam,hogy egyszer be kellene szerezni szobacsúszdát,meg trambulint(igaz nem két fillér,de aki teheti annak megéri az árát!)Az ugrálólabda se rossz,és a szomszéd se veri a falat miatta.. :wink:

Hirtelen ennyi.Ha találok még vmit megírom.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Enikő!
Szerintem,ha van kéznél néhány szék,doboz,pléd ilyesmi akkor csinálhatnak maguknak a gyerkőcök várat.Azt mindannyian fogják élvezni!

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Bunkert szoktak építeni! Az a baj, hogy Viust nemigazán lehet bevonni semmilyen játékba, egész nap csak sírdogál :( Elég idegőrlő ez számomra :cry: kész vagyok tőle pár óra folyamatos sírás után....Asszem megőrülök szeptember 1ig :shock: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikö! Vas. este hazajöttünk Gyuláról. Elég drága a fürdő, mert 3 éves kor felett kell már fizetni, másutt hasonló helyeken 5-6 éves korig ingyenes. De az idén nem akartunk már nagyon messzire utazni, nekem nem volt kedvem. A gyereknek meg minden csuzdás fürdö bejön:) Amugy tényleg imádták, Orsi végre mert viz alá is merülni, aztán annyira megszerette hogy folyton a viz alatt uszott. Sajnos magától rossz lábtempoval, igy hogy ne rögzüljön az be, most elviszem majd uszotanfolyamra. Eddig nem tette a viz alá a fejét.

Otthon nálunk játszanak szinezökkel, gyurmákkal, van ugráló, meg Minimax. Orsinak amig Norbi alszik engedek 1 óra számitógépezést is. Segiteni szeretnek még nekem vasalni, persze ök csak játékvasalóval, de akkor is együtt csináljuk

Vius nem mehet nyáron oviba? Nem tudsz szerezni munkáltatóit?

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hali!

Enikő, megértelek teljes mértékben, nekem 1 gyerekkel is nehéz ilyen rossz időben itthon. Lali is unatkozik, nyűglődik csak. :roll: Játszóházba nem tudod elvinni őket? Ha csak egy-két órára is, de te is pihenhetnél, amíg ők szaladgálnak.

Zitus, ti hazamentetek?

Edit, nem kaptad meg a privit a cipőről? Nem jeleztél vissza semmit.

Hétvégén olyan jóóóó volt! :D Lali ottaludt anyuéknál, semmi de semmi gond nem volt, simán kajált velük, este simán elaludt anyuval, igaz, hajnalban maguk közé vették anyuék, de reggel fél 9-ig aludt apukámmal. :D Délben is apu tette le aludni, az is sikeres volt. Úgyhogy jövő hétvégén nyugodtan elmehetünk a lagziba, nem lesz vele gond. :D Azért persze nekem marhára hiányzott, de barátnőim egész napos programot szerveztek, csajbuli volt a Kurca-parton kint egy telken, iszogattunk, dumáltunk, főztünk... hajnal 2-kor értünk haza barátnőmhöz, 3-kor fekvés, 7-kor kelés... :lol: Mint a régi szép időkben. :lol:
(már csak a lagzit kell megúszni, 300 fős magyar-szerb lagzi lesz...)

Talira csak 5-en megyünk??? Enikő, Zita, Bea, Nóra, Ilcsi... Többiek??? Csak hogy hány főre foglaljak asztalt.

Kép
szilcsi
 
 


Ha elvinném a játékdzsungelbe az összes gyerekem, az közel 5000 ft lenne 1 óra hosszára :shock: Na jó, Zaza kap 50% kedvezményt, mert még nincs 4 éves. De a többi.....
Egy óra 1200 ft/gyerek!!!!!

Hó lagziba mentek??? Dejóóóóóóóóó :D :D :D
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Szilcsi, én még törpölök a talin...nem merem biztire mondani...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Taliban én is benne vok. :)
Karmen? :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Sziasztok!

Boti elég nyűgösen alszik, így igazán én sem tudok, úgy gondoltam inkább írok nektek.

Cseppek! Nagyon szép fiaid vannak! Nálunk Vandánál olyan 3 és fél éves kora körül ért véget ez a földönfetrengős hisztis korszak, miután elkezdtük az óvodát. Kitartás, remélem már nálatok sem tart soká.
Timika! Nagyon szép kisfiad van és tündéri kislányod . Neked is kitartást, remélem nálatok is hamar rendeződik a hiszti probléma.
Anett! Málna is nagyon édes. Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz.
Hefe! Remélem mostanra már elmúlt Doró sántikálása és gratulálok a szobatisztasághoz. Dávidnak jobbulást!
Zsuzsu! Nagyon ügyes fiaid vannak. TB :twisted: ne is mondd! Mikor Boti megszületett a férjem nevére állították ki a taj kártyáját. Felhívtam őket, hogy legyenek szívesek a hibát kijavítani, még a nő esett nekem, hogy biztos én anyakönyveztettem rosszul a fiamat, ő csak azt írta a kártyára amit a hivataltól megkapott. Már komolyan elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire h...e vagyok? Pont aznap ment a férjem az anyakönyvi kivonatért amikor meghozta a postás a kártyát. Az okmányirodában megkérte a nőt,nézzen már utána mit küldtek a TB-hez, mert a TB-s nőci fel volt háborodva,hogy mertünk szólni. Persze, hogy a TB-s csaj tévedett. Na Lacinak sem kellett több kiment a TB-hez és kiosztotta a nőt, az meg még elnézést sem kért a tévedéséért.
Haragosi! Szuper lehetett a kirándulás, jó hogy szép időt fogtatok ki. Nagyon szépek a lánykáid. Édes a kis "hátibabád". :)
Bea! Apának is jól áll a "hátibaba" :)és Levi igazán helyes kispasi. Nekem is tetszik a kendő, de szerintem én túl béna lennék a használatához. :( Nekem még a kenguruba is problémát jelentett egyedül beletenni a gyereket.
Nemrég voltunk fodrásznál (mindjárt teszek képet milyen lett),de szerintem már megint/vagy még mindig túl nagy Boti haja. Szívesen elvinném oda ahol te vágattad le Leviét. Esetleg megírnád nekem priviben a csajszi elérhetőségét? Ahol voltunk oda bizti nem viszem többet.
Juj, ez az elesős dolog nagyon durván hangzik. Jó, hogy nem lett semmi komoly baj.
Szilcsi! Nagyon szép helyen voltatok. Lali is igazán helyes kis srác. Autósiskola ügyben sajnos nem tudok segíteni, még nekem sincs jogsim, de egyre jobban érzem, hogy kellene. Már unom, hogy mindig apához kell igazodnom, ha el akarok jutni valahová. Tömeg közlekedni én 2 gyerekkel nem merek, akkor inkább sétálunk, az meg időigényes. Lehet még idén én is belevágok.
Ezek a balesetes sztorik nagyon ijesztőek. Boti még elég bizonytalanul jár,sokat esik, mindig félek nehogy rosszul essen. Most a mindent meg akar enni korszakát éli, ma pl. egy szöszgombolyagot és egy dvd tokból kieszkábált műanyag darabkát szedtem ki a szájából. :?
Enikő! Írtam privit. Nem irigyellek, kitartás, csak nem esik már egyfolytában 2 hétig. Nekem most csak egy van, anyuék elvitték Vandát, azt hittem fellélegezhetek, hát nem. Boti egész nap nyűgi volt, lehet jön a 7. foga. Ahogy kiléptem a látómezőből rögtön ordított, alig tudtam tőle valamit csinálni. Délután is csak fél órát aludt.

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


Végül két Botifotó :)

Kép Ilyen volt

Kép Ilyen lett

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


Szilcsi! lemaradtam, most meg keresem de nem látom, mikor és hol lenne a tali? Engem érdekelne!

Rea! Szerintem Boti nagyfiúsabb ezzel a hajjal! Jól áll neki!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Tali július 3-án pénteken este a szokásos időpontban, fél 10-re fogok asztalt foglalni Szél Ildikó névre a múltkori helyen a Classic Caféban a Széchenyi téren.
Akik jönnek eddig: Zitus, Bea, Nóra, Enikő, Melinda, Exi talán, én.
Írtam Bibinek is, meglátjuk, mit válaszol.
Aki találkozik Toncsival, mondja neki a talit, jó?
Anett!!! Téged is várunk!
Picibabás anyukák közül valaki? Zsuzsi, Timi, Hefe?

Melinda! Milyen volt a ballagás? Volt bőgés? :wink:

Rea, tényleg sokkal nagyfiúsabb lett Boti ezzel a hajjal és biztos sokkal kényelmesebb is neki. Szerintem ha nem izzadós nagyon, nem kell kisebbre vágatni, de te tudod, te látod, mennyire zavarja mondjuk a nagyobb melegben. :wink:

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!

Enikő! Most látom, hogy neked nem is reagáltam a képeidre. Nagyon szépek a gyerkőceid és szuper a homokozótok. :)

Szilcsi! Azóta már nőtt is a haja, főleg felül dús és hosszú, meg nagy melegben elég izzadós, ezért szeretném még rövidebbre vágatni. De amíg ilyen vacak idő van, hagyom így.

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


sziasztok!
ezer éve nem írtam, de jelentem a konyha kész :) szuper lett.

Mostanában sok név és szülinapról lemaradtam. utólag is Isten éltessen mindenkit!

Nóri egyre ügyesebb. Napról napra fejlődik a beszéde, mozgása és a jelleme. néha csak lesünk, hogy ezt mikor tanulta...

szoktuk neki mondani, ha látunk csigát, hogy "csiga biga gyere ki, ég a házad..." ma az egyik könyvében látott csigabigát és elkezdte mondani "csigabiga gyeje ki"

Kicsit sok képet teszek fel, de csak azért mert rég láttátok Nórit.

Kép a Sió kezdeténél Siófokon

Kép hajókázás Siófokra Balatonfüredről

Kép készülünk bicajozni....

Kép fárasztó bicajozás

Kép már a szárazföldön ki kellett próbálni a rendőrautót :)

Kép egy hosszú éjszaka után

Kép huncut kacsalesen a Balatonon

Kép

Kép
sznanna
 
 


Sziasztok!

Rea: Hont Ferenc utca 16. Magdi fodrászat. 2 40-50 körüli nő dolgozik ott meg egyiknek a lánya. Ez a csaj vágta Levi haját. Fiatal, huszonéves, kedves. Egyebet nem tudok mondani.
Esetleg ha mondod mikor jó nektek, melyik napszak, akkor kérek időpontot a csajhoz nektek :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Sziasztok!

Gyors életjel rólunk, mert ki tudja mikor jövök megint! :lol:
Most itthon vagyunk ebben a xar időben, de holnapután indulunk Siófokra 1 hétre... Hát fürdeni nem sokat fogunk, de ez van... :?

Nagy dolgok velünk nem történtek mostanában.
Botinak oviszünet van, már csak szeptemberben megy újra. Összevont csoportba nem viszem, míg itthon vagyok felesleges, és nagyon élvezi kint a nyaralóban a szabadságot!
7-én volt Noémi keresztelője, nagyon ügyes nagylány volt!
:D Előtte való éjszaka 40 fokos láza volt a 15 hós oltás miatt, de szerencsére másnapra kutyabaja sem volt...szerencsére, mert nem tudom, mi lett volna a keresztelővel. :roll:

Gyerkőcök nagyon édesek! :D
Én is teszek fel néhányat, ha nem bánjátok! Nehogy elfelejtsétek Őket! :lol:

Kersztelő után:

Kép

Boti egyik kedvenc időtöltése:

Kép

Noémi beöltözött:
a fején Boti alsógatyája van, a nyakában az én rövidgatyám, a kezében Boti pólója és rövidgatyája... :lol:

Kép

Kép
Kép
zituska28
 
 


Közérdekű: Szülői értekezlet a Vitéz utcai bölcsiben a 2009. szeptemberétől felvett gyerekek szüleinek, 2009. augusztus 25. du. 1/2 5.

Szilcsi! Nem bőgtem Lindus ballagásán, inkább ámultam-bámultam, ui. a ballagó bölisek 48 verset-éneket mondtak el közösen a műsorban. :D
Bőgni pénteken bőgtem, mikoris utoljára hoztam el Lottit az óvodából.

Minden gyerek nagyon édes :D , én még mindig nem tudom, hogy kel photoshoppal képet kicsinyíteni. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Szilcsi! Nekem is jó a tali. Köszi hogy megirtad pontosan mikor lesz.

Melinda! Image menü, és ott az Image size. Ott beirod mekkora legyen az uj méret, majd leokézod.

Gyerekek nagyon aranyosak, Nóri is milyen sokat nött!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Melinda! Köszi az infót a bölcsis értekezletről!

Anna!
Nóri nagyon szép nagylány lett :D és nagyon ügyes, hogy így beszél! Málna is egyre több szót mond!

Zitus!
Csudaédi a Csajszid!

Szilcsi!
Én mennék talira, de Málna 1 óra alvás után felkel és hozom át a nagyágyra hozzánk és ott kell lenni mellette, ha feléred egy fordulásnál és nem vagyok ott sírás lesz,így én az elkövetkező 2-3 évben tuti nem tudok elmenni sehová! Gőzöm sincs hogy oldhatnám meg ezt!

Andi!
Botinak tök jó lett haja, igazán férfias lett! :D
20140113113746
 
 


Anett! nem félsz attol hogy késöbb már nem tudod leszoktatni, kiszoktatni mellöletek? én mindig ettöl tartottam igy sosem mertem odavenni öket.
sajnálom hogy talin megint nem láthatunk!:(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nem photoshop, hanem picasa. :) Ennyire vagyok képben. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Üdv.

Rea, nem belevau, de miért nem estek neki házilag egy akkus hajnyíróval? Hárommillisre levágjátok, az eltart egy ideig. :)

Zituska, édi rucija volt Noéminek. Egyébként a két gyereked, mint két tojás, főleg, hogy most Noncsi haja is rövid.

Kármen, szerintem leszoknak az átjövetelről.

Anett, szerintem ne vidd közétek, inkább menjen maga, az egy idő után elmarad. Szvsz egyszer felkészíthetnéd apát, hogy most CSAK ő törődik Málnussal, és te leléphetnél. Végül is nem idegen lenne mellette.
Egyébként tuti, hogy sírna? Mert gyanítom, hogy ezt csak mi szülők gondoljuk így. ;)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok

Minden baba nagyon szép!!
Nóri mekkorát nőt! csak lesek!

szilcsi
köszi ,hogy eszedbe jutottam. vagyok ám, csak általában az olvasásig jutok. mindig van minden. de ezt ismeritek, nem kell ragozni :D
talit asszem passzolom. hasonló a helyzet,mint Anettéknál. gyakran ébredő, felsíró, szopis, anyával összebújós szopira alvós a Hédibébi. azért én reménykedek, hogy egy félév múlva majdcsak elmegyek én is újra talira :wink:

mindenkinek jó talit! és jobb időket a nyaralásokhoz!

toncsi

toncsi80
 
 


A tali után nem akarna valaki átjönni a Retroba is?:)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, én tuti nem megyek Retroba. Nálunk is kétesélyes a dolog, ha Lali ébred - hét napból hatszor tutira -, akkor nem bizti, hogy apával visszaalszik. :roll: De szerintem éjfélig így is maradunk a Classicban, vagy nem?

Anett, sajnálom. De te írtad nemrég, hogy legyen már tali, mert úgy eljönnél. Akkor hogy jöttél volna el? :shock: Szerintem is meg lehetne próbálni, amit Exi írt, hogy párod legalább próbálja meg, enyimé is megpróbálja, aztán vagy sikerül neki, vagy jönni kell haza. :roll: Nehogy már emiatt ne tudj menni soha sehova, azért Málna már nagylány ehhez!
Írtam, nálunk is lehet, nem alszik apával vissza. De nálunk csakis azon múlik, hogy a párom mostanában, már régóta nem hajlandó éjszaka felkelni hozzá, így Lali hozzám szokott az éjszakai ébredéseknél. De ha következetesen az apja menne be, visszaaludna vele is pár nap után (volt már rá példa, kipróbáltuk.)
Egy próbát megér, nem? Ahelyett, hogy évekre odaszögeznéd magad Málna mellé.

Toncsi, nálatok a szopi az más. Ha neked így jó, akkor majd talizunk később. Csodállak, hogy így bírod az éjszakázást és a rengeteg szopizást, én nem bírtam. :oops: Nyugodtabban is aludtunk, mikor az éjjeli cicit elhagytuk.

Zitus, jó utat nektek holnapra, és sokkal jobb időt, mint most!!! Remélem, sikerült azért fürcsiznetek a Balatonban. :wink:

Melinda, köszi az infót a bölcsiről! Tök jó, hogy jössz te is a talira!

Ha valakit érdekel, nyissa ki a Kismamát az 52. oldalon. 8) Igaz, berágtam kicsit, mert teljesen átírták a soraimat, párom direkt figyelmeztett, hogy nem írhatok olyat, amit nem tudok bizonyítani, erre beírták, hogy a kórházban szedtük össze a hasmenést, pedig én nem írtam ezt így konkrétan, még ha így is van és így gondolom, mert nem tudom bizonyítani.

Kép
szilcsi
 
 


Ha valakit érdekel, priviben dobjon mélcímet és elküldöm az eredeti cikket, amit beküldtem a Kismamának. Csak az összehasonlítás végett.

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!

Enikő, Rea, Zituska: Nagyon szép gyerekeitek vannak! :D
Anna: Irígykedem a nyaralás miatt! :) Mennyit változott Nóri?! :shock: Minden képen más arcát mutatja meg! Nagyon nagyányos, sokat komolyodott tavasz óta, amikor utoljára láttam! Nagyon csini! :D

Buli: Szeretnék elmenni egy órácskára, de nem tudom biztosra mondani, mert nálunk is gyakori az ébredés, Dávid 3-4-szer ébred, de az szerintem nem vészes, lesz még rosszabb. :wink: Doró miatt már nem aggódnék.

Éjjeli ébredés: Én is szakértő vagyok a témában :roll: , és Anett megnyugtatására írom, hogy le fog szokni Málna az éjjeli átmenetelről, egészen biztos! Doró is köztünk aludt, eleinte én is féltem, nehogy odaszokjon, így éjjel kb 25-ször keltem hozzá minden éjjel, nagyon sokáig, mígnem megelégeltem (ti. dögfáradt voltam) és odavettem magunk közé. Onnantól sokkal jobban tudtam aludni én is és ő is, kényelmes volt. És amikor megkapta a nagyágyát, ahol "nagylányosan aludhat", azóta nem akar átjönni az ágyunkra. Ott is mellette tudok lenni, amíg elalszik, aztán meg kiosonok mellőle. Ha elég fáradt, 5 perc alatt elaltatom, és nem akarom elkiabálni, de jó ideje nem ébred éjjel. :) És sokáig senki más nem tudta elaltatni, de szépen fokozatosan eljutottunk odáig, hogy mostmár apával, tatával is símán elalszik. Szerintem erre is meg kell, hogy éren a kis agyuk...
Persze a szoptatás elhagyása jelentősen megkönnyíti a dolgot... de én még nem találkoztam olyan gyerekkel, aki még 5-6 éves korában is a szüleivel aludt volna... bár lehet, hogy van olyan...

Köszi a kérdéseket, Doró már nem sántít, valószínűleg tényleg beüthette a fenekét. :) Dávid is teljesen rendbe jött már, szóval jól vagyunk. Ma voltunk mázsáláson "DábiBábival" (Doró így hívja :lol: ), 8540g és 66 cm a csöpp vasgyúrónk. :lol: Dobok pár képet:

Kép A testvérek Kép Együtt játszanak
Kép Apa tanítja a férfias dolgokra Dávidot! :)

KépKépKépKép
hefe
 
 


Hát valszeg van ilyen és olyan gyerek is. Keresztfiam még 7 évesen is anyukával aludt, az öccsével együtt. Pedig nagyon szerették volna leszoktatni öket, nem lehetett. Én ezért nem mertem sosem odavenni mert láttam az ö példájukat. De persze van olyan gyerek akinél könnyen megy, a másiknál meg nem. Én nem akartam kockáztatni :lol:

Hefe! Örülnék ha jöttél Te is a talira, mi régen találkoztunk már!
most végül mi lett az ovival? Megy Doró valahova és hova?

Szilcsi! Nekem nincs ujság, de azért érdekelne a cikk. Megirom majd a cimemet. Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen: Keresztfiad :shock: Lehet, hogy túl későn próbálták leszoktatni róla, vagy nem elég elszántan... mint én a szopival Dorónál. Amikor kellően elszánt voltam, azonnal leszokott a szopiról, előtte meg többször próbáltam, mindig beteg lett (igaz utoljára is :shock: ). Hasonlóan gondolom a bilizéssel is (a mi esetünket), bár ott is ki kellett várni a megfelelő pillanatot és érettséget. De valóban minden gyerek más! :) Óvit írtam már, a fellebbezést elfogadták, felvették a Gyöngyvirág óviba, ami a legközelebb van hozzánk, a Gábor Áronba nem vették fel továbbra sem, de mégsem a Gyöngyvirágba fog járni, hanem a Petőfi telepi óviba, ami a Főtéren van. Végülis oda vették fel először. Szuper jó kis óvinak tűnik, uniós-balasetmentes játszótérrel, majd valahogy megoldjuk a macerás buszozást. :D Apa már beharangozta, hogy Ő szeretné hozni-vinni a csajszikát... (pedig én is szerettem volna :lol: , de majd megegyezünk)

Szilcsi: Én olvastam a cikket, elküldheted az eredetit, kíváncsi vagyok, mennyit vettek ki belőle! Priviben írok emilcímet. :) Ne mérgelődj miatta, az újságírók már csak ilyenek... :lol:

KépKépKépKép
hefe
 
 


Hahó!

Holnap lefoglalnám az asztalt a Classicba, de nem tudom, hány főre foglaljak. :shock: Szerintetek 8 jó lesz? Max ha többen leszünk, akkor kérünk még széket. Ha meg kevesebben, többet iszunk azok helyett, akik nem jöttek el. :lol: :wink:
Tali: Enikő, Zita, Karmen, Nóra, Bea, Melinda, Ilcsi. (biztosan)
Bizonytalan: Hefe, Exi, Bibi (nem írt vissza).

Karmen, az újságot majd elviszem a talira, az eredetit meg mindjárt átküldöm. Jócskán átírták. :roll: De azért hátha lesz eredménye, gondolom, sokunk elküldte a történetét.

Hefe, apa nálunk is nagyon lelkes, ha bölcsibe járásról van szó, csak az a gond, hogy apánk nem tud korán kelni. 8) 9-10-kor jár be dolgozni. Most fogadkozik, hogy majd ő visz minket reggelente, kíváncsi leszek, mi lesz belőle. Örülök, hogy nem lett komolyabb Doró lábával. :) Szép nagy a kisfiad. :D És a kép alapján tiszta apja. :wink:

Alvás: érdekes, biztosan szoktatás kérdése, Lali régen aludt köztünk néha fél éjszakát, vagy reggel egy-két órát, de a szopival vége lett ennek, már nem alszik velünk, látszik, hogy neki kénylemesebb egyedül a saját kis helyén.

Anna, Nórikád gyönyörű kiscsajszi. :D A bicajon alvós kép nálam viszi a pálmát. :wink: Talira jössz? Tesóproject hogy áll?

Lali felébredt reggel fél 7-kor, az apja elfelejtette kinyitni éjjel az ajtaját :roll: , gondolom, megzavarta a csukott ajtó és megijedt, egész reggel sírdogált folyamatosan, aztán fél 9-kor letettem és kidőlt, azóta alszik. :shock: Mi lesz így velem délután???

Kép
szilcsi
 
 


Gyönyörűek a gyerkőcök!!!! :wink:

Sznanna!
Milyen hordozóban van Nóri a hátadon?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Bea! Ird már le légyszi, hogy hogy csináljátok a kendővel a háton kötést.
Kértem a szomszédtól kendőt, Ő anno a kismamátol rendelte, és van hozzá kötési útmutató, de annál hátul van a csomó.
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Szilcsi! Mindjárt nézem akkor megjött-e a mail. Szerintem is elég igy a 8 före, ha mégis több kellene meg tudják ott oldani biztosan.

Hefe! Ja tényleg mesélted, bocsi, igy már emlékszem. :o

Csibe! Gáborka végül melyik oviba fog járni?

Tuppert sikerült megvennem, már nem keresem amit irtam.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Zita: Itt vannak jó dolgok a hordozásról:
http://dilidomino.freeblog.hu/categories/hordozas/

Egyébként meg valahogy így kötjük hátra:
http://www.youtube.com/watch?v=wqNQ9KuQ ... annel_page

Persze ennél sokkal bénábban :) Elsőre baromi bonyolultnak tűnhet, de csak gyakorlás kérdése ;)

Meg így szoktam még:
http://www.youtube.com/watch?v=ktTecx-J ... annel_page

Ez nagyon egyszerű :) Ez akkor jó ha bevásároltam, sok csomagom van és Levivel együtt kell feljönni az ötödikre :) Megéri magamra kötni, hogy legyen 2 kezem cipekedni, egyébként fordulhatok 3x gyerekestül, csomagostul....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Hefe!
az ovi tényleg jó.
azért nem laktok túl közel.

Bea!
hogy álltok allergia ügyben? sajna s.receptünk már nem lesz, tuti.
nekünk még 1év diéta, remélem utána kinövi.
Vendég
 


Sziasztok :lol:
Teljesen elvesztem :cry:
De megvagyunk, mivel nem győztem visszaolvasni amit írtatok sosem jutottam el az írásig :cry:
A vesetágulattal még mindig küzdünk nem múlik sajna és az orvos javasolja az izotóp vizsgálatot és a hólyag feltöltést tud valaki erről valami infót? Mi nem akarjuk, mert semmi tünete nincs neki, jól van sokat nevet játszik és nagyon eleven :lol:

Szilcsi!
A soraidat olvasva akár én írnám Zsoltiról a nem alvás, hiszti rohamok amikor vannak...most sajna nem megy az alvás állandó a sírás előtte is és utána ébredéskor is nem tudom mi a baj, már nem is merem írni, hogy talán a foga?

A tali nekem is jó lenne így plussz egy fő :wink:

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Zsivicz: De jó, hogy jössz te is a talira :)

Eszti: Te is gyere, lesznek annyian a gyerekekre...:) Cumival nem alszik vissza Dávid?

Zozo: Allergia ügyben semmi hír, azóta se lett hurutos Levi, szóval nagggggggyon remélem, hogy nem allergia, csak az ovis vírusoktól taknyolt egész télen. Már vagy 5 hete kapja újra a tejtermékeket, rendes tápszert és semmi takony vagy köhögés.
Sinlac kevés fogy már, kibírom 1300-ért :)
Hogyhogy kell még 1 év diéta?!?!?! Nem úgy volt hogy kinőtte Pati?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea!
Nagyon jók a videók. :wink:
Felkeltették az érdeklődésemet.

Sznanna!
Ilyen hordozókát hol lehet venni,és mennyiért?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Bea! Meddig lehet gyereket hordozóban vinni? Hány kg-ig? Hallod, most hogy megnéztem a videókat már én is bánom hogy nem használtuk ezt:) Jobban tetszik mint a kenguru.

Zsivicz! De jo hogy talizunk!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Edit, nem felejtettem el lemérni a cipőt, csak apát várom, nem tudom, hol van a centiméter. :oops: 8)

Anikó, szuper hogy jössz te is, Bibi is hívott, lehet, hogy jön ő is. Mizujs veletek?

Akkor névsor: Enikő, Zitus, Bea, Nóra, Melinda, Karmen, Anikó, Ilcsi. Akik talán: Exi, Bibi, Eszter.
Ugye nem hagytam ki senkit???

Hát ez a kendődolog nekem még mindig nem... kövezzetek meg, talán ha kipróbálnám, más lenne a véleményem, de nekem kényelmetlennek tűnik. :oops:

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!
Köszi a Nóri dicsiket.

Szilde! Ezt a hordozót én varrtam... nem ördöngősség, ha gondolod talizhatunk valamikor és megmutatom.

talira még nem tudok biztosat mondani, de egy talánt igen :)

Kép

Kép
sznanna
 
 


Bea: Kik lesznek annyian a gyerekekre???? ezt nem értem! Cumi: Nem mindig alszik rá vissza Dávid, szóval max. félmegoldás :? , de azért arra jó, hogy a napi szopizásokat (darabra) minimálisra lehet vele csökkenteni :lol: és órákat kibír nélkülem :cry: :oops: !
A kendő jó lehet, de ezek a megkötések, amiket itt látok, nagyobb babáknak jók, nem? mert Dávidot szerintem még belerakni csak-csak, de kivenni hogyan venném ki? Őt még az ágyra sem szívesen huppantom le, nemhogy egy játszóterezés alkalmával ha pl. megéhezik és szopiztatni kellene... :shock: Asszem akkor pl. jobb lehet a kenguru... De a súlya már elég gázos cipelni a kenguruban! :roll: Viszont anélkül méginkább!!! Azért kipróbálnám a kendőt szívesen! Ja! Meg nem dög meleg a 30 fokban a +3 réteg anyag még a testén???

KépKépKépKép
hefe
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?