Sziasztok Lánykák!
Jaj de jó, ismét gyarapodunk
Üdv Mérnökasszony köztünk!!!
És lám de jó, tényleg egyidős várandósok vagytok Twisttel
Szuper!
Merre laktok?Rég itt vagytok? Én valamennyire ismerem a védőnődet, mert míg pocakos voltam Andorral, mondhatni hozzá jártam augusztusig (szeptemberben született Andor), mert az én körzetemnek akkor nem volt védőnője és ő helyettesített. Nagyon meg voltam vele elégedve és sajnáltam,hogymikr váltani kellett. De szerencsére a mostanim is egy nagyon kedves,szimpi, jó védőnő
Esztó,
Gyönyörűségesek a képek Álmiról!
Az egyiket már láttam a wiwen is
Nagyon szépséges, bájos mosolya van már most.
Nem mentünk végül Balcsira, mert itthon akartunk együtt ejtőzni, bár anyósék szombaton felugrottak hozzánk.
Vasárnap meg elmentünk be Vácra sétálni, fagyiztunk egyet, én ábrándoztam közben,hogy milyen jó is lenne ott már egy házikó. A belvározban sátáltunk ás új megvilágításban került a házvásárlás szempontja, ugyanis eddig úgy voltunk,hogy különálló házat szeretnénk, de most úgy megtettszett nekünk a belvározi hangulat, a kis csendes utcák, hogy Szabolcsom is mondta,hogy véágülis, ha utcára néző ablakos is lenne, de magasan lenne a ház ablaka, akkor még egy belvározi udvaros házat is el tudna képzelni.
De egyelőre nem találok semmit.
Jaj Lányok pedig már úgy berendeznék egy saját fészket. Most tökre rákattantam a vaterára. Találtam ott ugyanis 1 eladód, aki minimál ár nélkül 1 FTról indít régi bútorokat és huhhh, imádom az ilyet. Mivel én szeretek barkácsolni és most akarunk majd beruházni nekem ilyen csiszoló, hőlégfúvó, fűrész stb cuccokra így nagyon bennem van már,hogy felújítgatnék bútorokat,amikkel kicsit egyedibben lehetne berendezni a majd esetleges fészkünket. Ahhhh, kész vagyok már.
Licitáltam is egy ládás padra,ami ugye le van festve fehérre, de én azt szépen leszedném majd hőlégfúvóval, lepácolnám és lehetne játéktároló vagy akármi és mondjuk 2 szép síszpárnán ülve szupi lenne nézegetni róla a halakat az akváriumban
Nah, eldugulok, bocsesz. Csak ez már annyira foglalkoztat nap, mint nap
Menyasszon,
szupperek a macis képek!
Alma koncert, mmm de jó, majd mi is megyünk ha nagyobb lesz Andorom. Most egyelőre itthon hallgatjuk
Kora,
Mizujs Veletek? Hétvége?
Szilvi,
És Veletek?Merre jársz?
Andor felső fogai kijöttek és el is kezdett kanalasat enni, de még fejlődni kell, mert lehet most nagyon elkényelmesedett a cumisüvegtől és addig eszik kanállal, amíg farkas éhsége csillapodik,majd nem akar (első kivétel tegnap volt, szóval nem akarom még elkiabálni
)
Sztem most jönnek a mellette levő felsők is, remélem azok nem zavarják meg a kajálását már.
Nah, megyek a kis sajtkukacomhoz, mert itt tekerek
Pusszantás mindenkinek!