Halihó,
Mivel hétköznap dolgozom - így a hétvége nekem mindig kimarad. Nincs szívem leülni még akkor is a számítógéphez. Úgyhogy most gyorsan visszaolvastam a történéseket.
Köszi a kaja válaszokat
Humanka, boldog szülinapot
szeder, konan - azért ezek szép kg mennyiségek, akárhogy is mentek le. nekem is lement a szülés óta 18, de van még legalább 8, amit le kéne minimum adni, és az nem mozdul. De most már ,hogy nem fejek erőteljesebben tornázhatok és valami bogyót is bevetek
Ami a féltést illeti, mártinak is és szedernek is igaza van a maguk szempontjából. Mi lakótelepen vagyunk, és a 2. emeleten és hát ott azért általában melegebb van és a padló se hideg. Úgyhogy nálunk általában zokni nélkül császkál (hidegebb időben egy gatyóban) Jázmin. De ha hidegebb lenne a padló, én sem biztos, hogy zokni nélkül engedném. Viszont a védő sisak - bármilyen biztonságot ad a szülőnek - nekem is egy kicsit feleslegesnek tűnik. Hányan felnőttek nélküle, és tényleg így tudja meg igazán, hogy bizonyos dolgoknak "kellemetlen" következményei vanna. De persze megértem, ha a szülő aggódik, és szeretetből még ennek sem szeretné kitenni a kicsit. Ezt mindenki maga dönti el.
honey, remélem Flóra hamar meggyógyul és el tudtok utazni. És hát én is irigy-irigy kockahasra (nekem már nagggggyon régen volt).
szeder, tejapasztásilag én is azt csináltam, hogy egyre ritkábban fejtem (nekem ugye nem cicizett Jázmin, de a mechanizmus kb ugyanaz) - most már nem is nagyon kell utoljára vasárnap reggel fejtem (előtte pedig csütörtök este). Jázmin amúgy mindent megeszik, és nekünk is az a kunyizós csajszink van. Nem lehet előtte enni, mert mindenbe bele akar kóstolni. Jó hogy ha evett, akkor tényleg csak belekóstol és megy tovább, de ha nem, akkor olyan hisztit tud kivágni, ha eltünik előle a tányér, hogy az csak na.
szeder, honey - nekünk is általában kicsit le kell fogni Jázmint, hogy ne kelljen fel. Főleg napközben, este elmolyolgat, nézegeti a kezemet és általában ez elég neki. De napközben kicsit határozottabbnak kell vele lenni. Amikor kinyomja magát, kezét szét kell húzni - persze úgy, hogy ne essen az orrára
), vagy a lábát. Aztán az egyik kezem a hátán vagy a fenekén hagyom, hogy érezze, hogy nincs menekvés, és akkor egy kis hőbörgés után elalszik. Vicces amikor néha rug egy-kettőt és közben olyan méltatlankodva mondja, hogy "hö"
minyu, mi is már megállunk pár másodpercre
Múltkor nem mertünk hozzá szolni, mert csak állt-állt-állt, aztán földre huppant. Lehet látni rajta, hogy élvezi
Rólunk:
Ma - nem kiabálom el - 7 órakor! kelt Jázmin. Nem 5-kor, nem 6-kor - hanem 7-kor. Fantasztikus volt.
Egyre jobban imádja a kukucs játékot - kacag szinte
És reggel MINDIG elköszönök, amikor megyek munkába. Mamával kijönnek az ajtóba integetni. És annyira örül - nem annak, hogy elmegyek - de vicces neki, hogy egyre messzebb megyek, néha visszakukucskálok, és közben integet nekem (mert hogy INTEGET ám, ezerrel - nemcsak ha elmegy valaki, hanem ha köszönünk valakinek). Talán így ő is könnyen hozzászokik, hogy anya eltünk, aztán este megjön.
Na most megyek dolgozni (vagy legalábbis imitálni
) - nem sok a munka)