Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen, az tuti, hogy itthon jobb lenne, mint odabent szenvedni és nem megy az idő.....
Na, de olyan más minden szülés, tesómnál megindultak a fájások és 3 óra múlva megszült...pedig az elején csak nézett, hogy tuti, hogy ezek azok a fájások, amikről beszélnek? mert neki nem annyira vészes...szóval...én inkább megyek befelé !!! :) inkább parázós vagyok amúgy másban is, ha valami gond van én megyek dokihoz azonnal, van aki meg csak akkor megy, amikor már muszáj,nem? ki ilyen-ki olyan

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto,
hát én is megyek rögtön, az tuti :lol: Inkább nézem az órát, meg unatkozom, de jó helyen legyek. Bár a férjemmel máskor is olyan jól elhülyültünk. Már mondtam neki, hogy ne röhögtessen, mert fájásra még nevetni is az már kicsit sok.
Én mondjuk tuti azért viseltem ennyire jól, mert a fájásmérő olyan 5,5-ös értéket mutatott, és én azt hittem, hogy ezek még nem azok a fájások, és ez majd megy még közelebb a 10-hez. Aztán a tolófájás is 5,5-ös volt, és akkor mondta szülésznő, hogy nem az a lényeg, hogy mekkora szám van rajta, hanem, hogy rendszeresen legyen rajta, mert a vékonyabbakon magasabbra megy, a nagyon dagikon jó, ha 3-ig. A barátnőm szüléskor volt kb. 50 kiló, neki a 10-es skálán 12-es volt, amikor még aludt a vajúdás közben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,akkor szépen haladtok ti is :) Lassan mindenki mindennel készen lesz. :wink:
Miket terveztek ha rossz idő lesz?Én nagyon gondolkodom merrefelé menjünk ha az idő nem lesz kegyes hozzánk.

Anett,hát apa ivás terén sokat változott amióta velem van.Valahogy katonáéknál ez vmi húzóerő vagy nem is tudom én mi,úgy elszalad velük a ló.Tegnap sem néztek ki jobban a többiek,de hát ez nekem tényleg sovány vigasz.Mi meg azért nem megyünk vele,mert hajnalban elmegy,és Lucával nem lehetne bírni.Csak menne bele a vízbe,ő nem az a típusú gyerek aki leül,és eljátszik vmivel,ő mindig mozgásban van.Én meg nem bírok szaladozni már utána,mert simán lehagy :wink: :D Amikor kisebb volt,akkor vittük neki az uatzóágyat és abba tettük bele,ott ugye baj nem érhette,de akkor még mászni sem nagyon tudott.
Már hazaért,de ép pucolja a halakat,úőgyhogy afejmosást még nem kapta meg,de nem hinném,hogy hűű de nagyon mgehatná amit mondok neki :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
hát ezt az ivás dolgot én szerencsére nem ismerem. Nekem egyik barátom sem ivott egy pohár sörnél többet, vagy alkalmakkor valamit. A férjem meg még a konyakmeggyet sem eszi meg, mert alkohol van benne. Megfogadta, hogy ha majd megkéri a kezem, akkor fog inni. Hát hozott is egy üveg Baley's-t. Na de látni kellett volna az arcát mikor belekóstolt...finoman szólva nem volt természetes a mosolya, majd közölte, hogy nagyon rossz. Én meg gyorsan kivettem a kezéből, inkább megittam én, kár bele pazarolni :lol:

Voltunk a Tesco-ban, le vannak árazva 30%-kal a babaruhák. Még jó, hogy nem vettem meg eddig a kisplédet, ami annyira tetszett, mert most 1700 helyett 1190. Meg két póló 850.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik!

Szülés: Nekem a szülésznő azt mondta ne merjem megvárni az 5 perces fájásokat itthon mert második gyereknél, felgyorsulnak az események. Én sem maradok itthon az tuti, a tesómnál az volt, hogy megvárta az 5 perceseket beértek a kórházba megkapta a beöntést mondák nyugodtan menjen wc-re aztán már csak rá tudták emelni a szülőágyra mert kijött a buksija. szóval ezt azért nem szeretném.

ivás: az én férjem sem iszik. néha mikor elmegyünk vhova akkor egy két sör de annál több nem. Nem mondom, hogy nem láttam már ittasan de az nagyon ritka, amióta meg meg van Jázmin azóta ilyen nem volt.

Betét: én is 4 cseppes tenát vettem, de hatalmas.Remélem nem kell sokáig használnom.

Jázmin beteg lett utolsó nap a bölcsiben már folyt az orra tegnap és tegnapelőtt éjszaka is hulla lázas volt mindkét éjszaka 39 fok körüli volt a láza, szóval nem sokat alszom éjszaka, ha tudnék is akkor Jázmin nem hagy. Kivagyok rendesen. Napközben ettől az időtől olyan nyomott vagyok mint egy zombi, ja és a kávé sem segít :( .

Angelita: Igen nemcsak szeretnénk hanem át is fogunk költözni, van segítségem meg anyósom is jön pakolni majd. Nem sok van már hátra :lol: . Reménykedem, hogy az urfi kitart augusztusig.

Mindenkinek jó éjt.
Megyek fürdetni aztán megpróbálok pihenni egy kicsit.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Szép estét!

Noki
Bálna vagyok, a terhesség előtti önmagamhoz képest :wink:

Tündi
Aha, kicsit vágattam le megint a hajamból. Régebben olyan hátközépig ért, mikor terhes lettem, levágattam olyan vállig érőre, most meg rövidre :lol:
Davido is szokott időnként inni, de nem részegségig.

Irdab
Még nem tavaszodik, csak a házban megy a fűtés már :lol: :lol: :lol:
Csontjaim nekem is fájnak. Erre a szülésznő azt mondta, hogy azért mert az izületek lazulnak fel.
Én is tartok az ismeretlentől, a szüléstől :cry:

Bori
Te már lassan szülni is fogsz :wink:
Én úgy tudom, hogy nem kell lemosni a bimbóról a tejet.

Jimbone
Donát ijesztget téged :roll: :cry:

Indulás a kórházba
5-10 perces fájásoknál már érdemes bemenni :wink:

Beus
Jázminnak jobbulást!
Vendég

Beus - gyógyulást Jázminnak, most ez gondolom egyikőtöknek sem hiányzik. Most már tudom, hogy milyen, ha megfázik, megbetegszik a gyerekünk. Nem semmi fáradalommal és idegeskedéssel jár.
Természetes, hogy állandóan fent vagyunk, hogy ők jól vannak-e, mi vigyázunk rájuk, tőlünk függ ilyenkor minden. Hiába tudja az anya, hogy ez csak pár nap és mindjárt elmúlik a láz, nátha, de lelkileg és fizikailag is nehéz ám.

Mielőbbi gyógyulást Jázminnak !

Tündi - Na, sikerült a fejmosás? Gondolom sokat nem hatotta meg. :( Ha ilyen a társasági kör (illetve a melóshely), akkor sok mindent úgysem tudsz tenni, vagy legalábbis én nem nagyon tudok okosat mondani.
Mondjuk megértem, hogy nem jártok ki vele pecázni. Hisz az tényleg egy helyben való hobbi, ilyenkor pont gondolom abban az időben van a csajszid, hogy még mindig mellette kell lenni, hogy mit csinál. Máténál ez most kezdődött el. Mármint az, hogy már nem lehet berakni a játszóágyba, hát igencsak fárasztó.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Van valaki akinek messze van a kórház a lakástól?
Nekünk majd lesz pár éjszaka amikor minimum egy órás útra leszünk a Flór kórháztól, ahol szülni fogok, kicsit félek, hogy ha dugó van, akkor másfél óra alatt érünk be (természetesen ha férjem épp ott van).

anettoo

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat tegnapra! Végül persze esett az eső itt Pomázon, ahogyan azt Csilla is mondta, de ennek ellenére nagyon jól sikerült minden. Sikerült egy abszolút stresszmentes esküvőt szerveznünk, és még a nagy fintorgók is elismerték a végén, hogy tulajdonképpen pocakosan sem volt ciki ez az egész :)

A képeket nemsokára feltöltjük, és akkor majd küldök linket is :)

Mégegyszer köszi a sok drukkot mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!

Flake: Gratulálok nektek sok boldogságot.

Cscsi: Gratulálok vizsgádhoz.
Beusmimi Jobbulást Jázminnak

Anetto: Én ezért nem mertem bevállalni, hogy Istvánba szüljek, hiába azt ajánlották nekem olyan ismerősök, inkább kerestem tovább hátha ajánlanak mást is. Csúcsforgalomba 3. lánykámmal nem értem volna odáig el olyan gyorsan jött a magzatvíz elfolyása után. Kocsiban vagy itthon meg én nem mernék szülni. Nekem biztonságot ad, ha vannak szakemberek körülöttem, mondjuk eddig szerencsém volt, nem igazán volt rájuk szükségem. Most is ilyen gyors, probléma mentes szülésre készülök. De biztos beértek ti is, csak első jelre indulni kell.

Jimbone: de jó hogy semmi gond nem volt. Te már olyan célegyenesbe vagy, akár jövő hétől jöhet is baboka..

Irdab: De jó, hogy semmi gond nincs barátnőddel.

Hmbori: jó, hogy azért nem lett menés belőle. De már te is olyan közel vagy a célhoz.

Earthart: De szépen gömbölyödsz te is. Csinos kismama vagy

Noki: szép pocakod van neked is. Csinos kismama vagy.

Szombat nekem is hasmenés és erős de rendszertelen görcsökkel telt , aztán szerencsére extra adag magnézium használt. Már második alkalom, hogy majdnem elindultunk mi is kórházba, de eddig a 3x2 magnéziumra, ha ilyenkor beveszek még egy extra adagot és veszek kellemes meleg fürdőt javul a helyzet. De múltkori után már megrövidült a méhszájam pár nappal utána nézte az orvos. Kíváncsi vagyok ma lesz-e változás, amikor megnéz. De ahogy a kettőből le lehet vonni következtetést, mindig a drasztikus időváltozás idején történik ez. Első előtt még semmi nem volt összepakolva, gondoltam ráér még , azóta inkább elkészítettem én is az úti csomagot.

Elirigyeltem pocak fotóitokat, mutatok én is egyet. Szépen haladok előre és még 2 hónap van hátra, most 100 cm esténként a pocak reggel ébredéskor 96. De picur még csak most kezdi igazi növekedését. Habár már így is sokan azt hiszik mindjárt szülni megyek.
Kép 33. hét

Ennyi fért reggeli vissza olvasásomba, most meg már készülnöm kell fél napos diabetologiámra, ez a legfárasztóbb egészbe reggel 8 ra oda menni és várni és várni mire végez ember. Mert csak hétfőn foglalkoznak kismamákkal és jó pár kerületből oda járunk.

Ez a csúnya idő meg mondjon le, remélem augusztus nem ilyen lesz nekünk, mert akár hőségben is szülhetünk és hidegben hozhatjuk haza babát. Teljesen őszies idő lett :(.

Szép napot mindenkinek.

Kenderike
Kép
kenderike

Flake,
de jó, hogy minden ok volt. Sok boldogságot!!! Képeket meg várjuk.

Tündi,
tegnap elfelejtettem írni, hogy én olyanokban gondolkodom rossz idő esetére, persze, ha ez a rossz csak annyit jelent, hogy hideg, de nem esős, hogy elmegyünk bobozni, vagy keresünk lovaglóshelyet, állatkertet, szóval eltöltjük valahogy az időt. Bicajozunk stb.
Amúgy néztem ma is, hogy olyan 27-30 fokot mondanak a hétre, csak zivatarokkal. Na már most egy zivatar nem tart egész nap, az jön-megy. Remélem éjszakára időzíti.

Ma nekem is maratoni körutam lesz. Anyut elvisszük fodrászhoz, Lilit leparkolom apunál, megyek színházbérletért, ügyvédhez, anyakönyvvezetőhöz (Bori, szurkolj! :lol: ), és még délután Lilit viszem angolra. Még bevásárolni is kellene, és megszerezni a táppénzespapírom. Szerencsére ez nekem annyi, hogy felhívom az orvost, hogy hozza már el, és adja be a szokásos kocsmába, én meg hazafele átveszem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Anetto

Mi 1 órányira lakunk a kórháztól még nem beszéltem semmit a szülésznővel, hogy mikor induljunk el meg stb..... de se korán se későn nem szeretnék menni. :) Szerintem is jobb időbe elindulni én mint első babát szülő anyuka hát szerintem úgy befogok parázni, hogy rögtön menni fogunk.

Flake

Szupi, hogy jól ment minden, gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Besumi

Jázminnak jobbulást, annyi buta baci van de ilyen időbe nem is lehet csodálkozni.

Tündi

Remélem már rendeződtek a dolgok apával én szerencsére nem tudom ez milyen érzés de biztos engem is bosszantana nagyon. Néha apa is haverozik de nagyok ritkán és azt is inkább itthon. Pizza meg Cola kíséretében.

Linácska

Nem is olyan rossz ötlet az ideális szülőszobára a vasaló állvány és mosogató. :D

Jimbone

örülök, hogy minden ok, Gréti is pörgött az elmúlt 3 napba ezerrel. Nem tudom mi az a remegésszerű de néha én is érzem. Szerintem az időjárás is megviseli őket én se vagyok norma ebbe a béna időbe.

Dokibácsi mindent rendben talált, Gréti végig ásítozta az uh.-ot. Méretei korának teljesen megfelelők, magzatvíz átlagos mennyiségű. 5.én megyünk megint és 27.én NST. Hát elég félelmetesen hangzik. Vérszegénységre kaptam egy másik gyógyszert 5.-én vinnem kell megint egy laboreredményt ha az se mutat változást akkor vénásan kell vasat kapnom. Remélem megúszom.
Voltunk Ikeába és vettünk polcot a kisszobába meg egy édi csigás lámpát a pelenkázó fölé.
nikó

Sziasztok Kismamik!

Nem volt egy hétig netem, nem tudtam jönni! :cry: :twisted:
Ma kaptam egy mobil netet kölcsön, ígérem visszaolvasok! Remélem mindenki jól van!
Én csütörtök éjszaka elég érdekesen éreztem magam, azt hittem a szülőszobán kötök ki, de hál'istennek mégsem, bevallom öszintén betojtam! 1-jén megyünk a dokinénihez, de már szeretnék ott lenni, és látni, hogy minden oké a manóval!

kovisziszka

Sziasztok!

Előszőr is nagy gratula Adri (Flake) :P miért lenne ciki ha pocakos vagy?ez egy elég maradi felfogás szerintem....ti érztitek ti tudjátok ti döntötttetek igy és kész...de szerintem ez már eléggé mindennapos dolog :P Nállunk jön a második baba és igaz 13 éve vagyunk egggyütt és nem vagyunk házasok :idea: de nem is igazán akkarok...nállunk már csak papir..meg hát az az igazság igy jobban tudom idegesíteni akit ez zavar :wink:

Beus jobbulást Jázminnak :D elhiszem ,hogy nagyon nehéz engem ezek a csúnya bacik nagyon megviseltek jobban mint a beteg gyereket..mondjuk(kopp-kopp) soha nem voltunk lázasak de már ha folyt az orra és a orszívotól én az első időben kivoltam...előszőr nagyon drasztikusnak találtam...

Dbea kérdezted még a múlt héten,hogy ,hogy értem,hogy apa főz...na úgy,hogy ő azt mondja,hogy anya! leveszem a terhet a válladról és főzők és utána még el is mosogatok!!!!na ilyenkor megyünk étterembe és fizet ..ez neki a főzés!

Tündinagyon sajnálom de lehet,hogy azért "lazázik" egy kicsit mert azért valjuk be ilyenkor megzakkanak a pasik... :roll:
sex,mi is kicsit ingerültebbek vagyunk,nállatok lakás tatarozás,meg hát úgye az a tény,hogy jön még egy kisember és hát úgye..hogy is irjam el kell tartani minden rendben legyen mert ő az apa meg ilyenek...ez azért eléggé nagy nyomás nekik is nem csak nekünk... 8)
De végül is nem árt néha egy kis fejmosás :wink: nállunk is elő szokott fordulni :wink: És mit szólt?

Lina akkor ma nem fogsz unatkozni :roll:

Mennem kell (Noli) nyügi nem tudunk kimenni pedig még annyi mindent akkartam...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Tündi
Nem semmi,hogy apa túllőtt a célon :(
Apa egy hatalmas nagy "beszélgetés" óta tudja,hogy merre hány lépés!
Bár sajna én azok közé tartozom,hogy elkényeztetem és mindent ráhagyok,de akkor kiborult a bili....és hatásos is lett :D
Bár nem gondoltam volna :D
Mi is bográcsoztunk,de nekem semmi dolgom nem volt!
Gulyást csinált Apa én meg szílvásgombócot!
Imádom ezeket a kajákat :D
Irdab
Én már úgy megyek mint egy pingvin :(
Ráadásul a lépőt is csak egyesével tudom szelni :D
Azt mondta a doki,hogy a csípőm pikk pakk visszaáll a régi kerékvágásba és nem lesz gond.....ajánlom is!
Kipróbáltam ezt a bal oldalon fekvést is(köszi a tippet).
Nem jön ki azóta amióta visszament a krémtől és a jégtől,most nincs gondom......el sem hiszem!
Anett
Én meg a kihúzom magam dolog :(
Sajna csak a fénykép miatt erőltettem meg magam :D
De igyekszem szülés után nagyon odafigyelni ezekre a dolgokra!
Talán akkor könnyebb lesz ,mert nem 80kg-ot kell cipelnem majd :D
Beus
Nagyon sajnálom,hogy Jázmin beteg!
Mihamarabbi jobbulást kívánok neki!
Te meg valahogy,de próbálj meg pihenni!!!!
Kenderike
Neked is szép nagy helyes pocakod van :D
Linácska
Kitartást a mai körúthoz!
Viszont jó,hogy írod a tp papírt!
Nekem is be kell mennem a körzetihez! El is felejtettem!
Nikó
Örülök,hogy minden rendben van a Babucival!
Megkérdezhetem ,hogy milyen gyógyszert kaptál a vérszegénységedre?
Nekem is szednem kell ,mert kórosan vérszegény lettem most terhesség alatt!
Neo.-Ferro forgamma-t kaptam és 3x1-et kell szednem :(
Ha nem lesz jó akkor én is vénásan fogom kapni!
Most drukkolok magamnak....mert azt nem szeretném!!!!
Velem annyi történt ,hogy egész hétvégén vendégek voltak nálunk és kissé már nehezen viselem ezeket a dolgokat!
A Bébink akkorákat rugdos,hogy rendesen fájdalmat okoz ezzel a csajszi :(
Fura fájdalmaim nekem is vannak és minden nap elmondom,hogy neeeeee, nem ma akarok szülni!!!!
És akkor gyorsan kapkodom be a magnéziumot és vízszintesbe helyezem magam!
Ma olyan rosszat álmodtam :(
Véreztem és görcsöltem és nem volt aki bevigyen a kórházba.....
Tiszta stresszesen ébredtem :D
Szerdán megyek dokihoz, aztán július 1én vezetői UH ,de előtte CTG!
Várom nagyon,mert jó lenne tudni már,hogy minden okés odabent a kiscsaj kislakásába :D

Puszi mindenkinek!
Kellemes szép hetet!
Na nem ilyen esős szomorkásat mint a mai nap!!!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Kismamik!

Köszönöm Jázmin nevében a jókivánságokat. Már kicsit jobb a helyzet igaz még lázas kicsit de már nem annyira mint volt és az orra sem annyira folyik. Igaz Mimi engedi, hogy szívjam neki és az orcseppet maga csöpizi az orrába. Remélem hamar átmegyünk rajta.

GYógyszer mellett is görcsöltem éjszaka és én is felkeltettem Apát, hogy ha nem múlik menjünk be a kórházba, de aztán elmúlt és vissza aludtam. Nagyon türelmetlen Marcus baba.

Moncsi!

Én is kiváncsi vagyok, mennyit nőtt már a pocakod. Remélem hamarosan tudunk menni hozzátok. És nem csak Baba látogatóba már.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Noki!

Én is ezt a gyógyszert kaptam és nem használt semmit sem, sőt rosszabb lett mint volt a leletem. Most a Maltofer folt fogom szedni , azér csak fogom mert a receptet nem írta meg hozzá a doki így a háziorvossal kell megiratnom ma a receptet. Hát nekem is egyre kellemetlenebbek a rúgások, de tűröm. Ma mondjuk nagyon nyugiba van, biztos piheni az elmúlt 3 napot. Buta álom , felejtsd el gyorsan.
A vénás vasat én sem szeretném pfujj! :(
nikó

Csak gyors bekukk, mert le kell feküdnöm, és ezer bocs az önzőségem miatt.
Reggel vérvételel kezdtem, reggeli után 60 percessel. Aztán utánna mentem az nstre -amire visszahívtak múlt hét csütörtüökön-nah az első ugyan úgy nem lett jó, megint szapora volt a baba szívhangja. A dokim is ott volt, mondta félórát sétálgassak-nah és persze nyugodjak meg :shock: :roll: :twisted: :cry: - aztán újra megismételjük az nst-ét, de ha ez sem lesz jó akkor még ma befektet a kórházba.
Aztán közben kiderült, hogy a nagylabornál valamit lehagyott a védőnőm, ezért fel kellett mennem megint megszuratni magam.
A második nst utánna pedig tökéletes lett. Mondta a dokim, hogy na jó akkor ma nem kell bemennem, de holnap újra menjek vissza, nah és csüt is megyek az előre megbeszélt időpontra.
Úgyhogy most minden nap úgy megyek nstre h lehet hogy egyből utánna mehetek is befeküdni a kórházba. :shock:
Hát nem vagyok nyugodt :roll:
De ha így alakul, azt hiszem, majd Mandarannak írok smst.
Ma még jövök, és reagálok majd mindenkinek, de most le kell tennem kicsit a fejem.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Hétvégén ittam egy kis Tokaji fordítást na Hajnussal nem lehetett bírni :o

Itt nagyon csúnya az idő, és ilyenkor a kedvem sem jó :cry:
de azért bevallom jól esik végre ez a hűvöske :lol:
Reggel megjártam a várost mire hazaértem majd leszakadt mindenem a sok sétától, bevallom egyre nehezebben megy már.

Nikó: én is a Maltofer Fol-t szedem fincsi vanilliás csokis ízesítésű és úgy befogja a nyelvemet hogy na. Mivel én szopogatni szoktam, megpróbáltam összerágni is de akkor meg beleragadt a fogamba :wink:

Beus: Jázminnak jobbulást, de ennyi jókívánság után már igazán rendbe kéne jönnie :lol:

Tündi: valahogy együttérzek veled az én férjem csak boroskólázott a hétvégén de nekem ez is éppen elég.

Na megyek, további szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok, Kismamik,

megjöttem én is. A héten már szabira megyek, csak ma még bekocogtam íróasztalt pakolni, szabit kiírni stb. Hát, fura, de ez van, olyan végjáték-féle...
Anettoo - Remek volt a gemenci beszámoló, le is mentettem a szállás-linket. A párom vadász és lelkes természetjáró, a baba nálunk is kétfelől kapja majd az élményeket, mert mindketten nagyon szeretünk kirándulni. Nálunk én vagyok a "madaras", így aztán hosszan gyönyörködtem a bagoly-fotóban, ritkán lehet elcsípni ilyesmit, gratulálok! Mi egy hónapja voltunk vadászlesen, láttunk több mint egy tucat! őzet egy óra alatt és egy szarvast is + nyuszik, fácánok. Nagyon élveztem, és azt is, ahogy ment le a nap, és az erdő hangjai megváltoztak. Olyan volt, mint egy gyönyörű katedrális, egészen fantasztikus akusztikája lett mindennek, ahogy nőtt a csend, és már csak az esti madarak beszélgettek az eltelt napról. Szóval nagyon jó ez, mi is visszük magunkkal a babát, ahogy lehet. (Bár én az állatkertet is szeretem...)

Amúgy mi is messze lakunk a kórháztól: Gödön, a kórház meg ugye az I. Klinika a Baross utcában. Csúcsforgalomban jó másfélórás menet...

Nekem a hétvége sajna pocsék volt: köldöktájon fura fájás, és két oldali deréktáji fájdalom, ami lesugárzott a csípőig - kipattantak a szemeim, de aztán meggyőztem magam: ez még nem az. Ma már jobb, bár lassan egy inkubátornak érzem magam: egy gépnek, ami a benne lévő erőknek engedelmeskedik, de egyre kevesebb hatalma van afelett, ami történik vele... Már sehogy sem kényelmes, semmi sem ízlik, a kezem, lábam folyton zsibbad/görcsben van - a Múzeumok Éjszakája pl. katasztrófa volt. Este 10-re úgy megdagadt a lábam, hogy feladtam. Szerencsére az én drágám vigaszul csapott nekem egy éjszakai autós városnézést. Min. egy órát csatangoltunk, miközben én feltett lábbal pihegtem.

Tegnap voltunk Kecskeméten, a Borfesztiválon, a párom kóstolt. Ő borral dolgozik, és borszakértő is, de rá pl. egyáltalán nem jellemző a mennyiségi ivás, inkább köpnek, viszont egyetlen korty után sem vezet, akkor jövök én. Mázlija van, mert imádok vezetni, bár számára megvan az a hátránya, hogy zenét bömböltetek mellette :lol: ). Most, míg vártam rá, tüzetesen megszemléltem a helyi Tesco babarészlegét, és vettem jó/olcsó és praktikus dolgokat + megvettem életem első csomag pelusát... Történelmi lépés - nekem. A végén még egy kisoroszlán is beugrott a kosaramba, nagyon klassz vidám képe van, és Ákos végül is azt hiszem, oroszlán lesz... :wink:

Kép
goldplast

Goldplast akkartam ám irni,hogy gondoltam ám rád a Múzeumok éjszakáján :P de nem gondoltam volna,hogy bennt voltál addig :?

Irdabne már....ez elléggé rosszul hangzott :roll:

Na az előbb még azt akkartam irni,hogy szombat és vasárnap valami pánikos furcsaság jött rám..nem tudom,hogy mi de valami nagyon rossz érzés ..besz@rtam rendesen... :?

Noki ez a bajom nekem is,hogy már (mi is bográcsoztunk nagy társasággal) nehezen tudom elviselni a " nagy" társaságot ..minden hétvégén van valami...és ciki nem ciki nekem ez már lassan teher..szeressem őket meg minden segítenek is mindenbe darabolás,tálalás,tényleg minden csak...már kezdek nyügösödni.... :?

Nekem 10 perc a kórház az előző(István)20 perc volt de ha fáj én akkor egyből megyek az tuti inkább 5 × hiába mint egyszer későn.... :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab most elolvastam még egyszer ami irtál ...én biztos nem tudtam volna megnyugodni...sőt ... :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!
Alig bírtam vissza olvasni annyit írtatok pár nap alatt :lol:

Húú azt sem tudom mire válaszoljak.

Flake!Sok boldogságot nektek!

Előtej.Nekem vagyogat néha,ha nyomom a cicimet,pl keresztbe teszem a kezem,akkor volt hogy rendes folt lett a pólómon.
A Szabival nem igazán volt a Fannival anno volt,de szerintem nem jelent semmit.
Melltartó betét.Én viszek a kórházba,mert anno a FAnninál ezt megszívtam.Nekem annyi tejem volt vele,hogy volt tejtesó és már az első napokban fejni kellett mert a fülemből is a tej folyt :lol:
A Szabival is sok tejem volt,szóval jól jött a cicitartó betét.Nekem volt mikor az is átázott.Éjszakára és otthonra pl pelust tettem a cicitartóba,ja és kényelmes toppot hordtam,olyat ami éjszakára is kényelmes laza volt és kibélelhető a textílpelussal.Én pl a szoptatós melltartót nem tudom felvenni,szerintem az hót kényelmetlen,legalább is nekem.

Pocak keményedés.Tuti a front miatt is van,mert tegnap nekem is többet keményedett mint szokott.Amúgy nekem az a Juvitás magnézium nagyon bejött.Napi 2 szemet szedek belőle és ez bőven elég.

Tündi!
AZ én párom csapatépíteni volt csüt pénteken.Ők is kirúgtak a hámból rendesen.Azt mondja nem ittak sokat,csak 3-4-en 2üveg whiskit :lol:
Amúgy én az ilyenekre nem haragszom és nem is szólok.Ez nálunk nem rendszeres,sőt az 5év alatt ez volt a 3.,hogy így ivott.Amúgy meg együtt szoktunk sörözni(én most max alkoholmentest),vagy 1poháka borocskát inni esténként.Szerintem ebben semmi nincs,ha az ember mértékkel ésszel iszok valamit.
No viszont azért néha kell a lazulás is szerintem,de azt is csak mértékkel.

mimi12

Noki!!

Azt elefeljtettem mondani, hogy nem volt az én védőnőm aki helyette volt ő ajánlotta ezt a homeos golyót, segít a vasnak beépülni oda ahova kell. Kifejezetten kismamáknak van a terhességi vérszegénységre. Ferrum metallicum 9ch a neve. Napi 2x5 golyócska A szervezetbe bekerült vas felszívódását segíti elő. Nem okoz fogelszíneződést és székrekedést.
nikó

Sziasztok!

Köszike a sok kedves hsz-t! :) Hát papoltam egy sort apának,aztán majd kiderül mire mentem vele :wink:

Beus,jobbulást Jázminnak,nagyon ügyi,hogy engedi,hogy szívd az orrát,Luca régen szerette most már ez nem mondható el róla :?

Adri,ne legyél ideges amikor mész nst-re,mert azt tényleg megérzi babóca is!És nem kell bent maradnod,nyugi!!!!!!Pihenj egy nagyot,ha lefekszik Luca én is azt fogom tenni.

Linácska,mi az állatkertet kihagyjuk,mert ugye most voltunk május elején,de bobozni visszamegyünk,meg hajókázni is kellene egyet,aztánr emélem hét közepétől jó idő lesz!:) És legalább Luca tud pancsizni a kismedencében!

Noki,nekem sem volt dolgom abográcsozás alatt,mert nem nálunk volt,és én csak trécseltem a csajokkal :wink: Hát remélem nálunk is hatásos lesz a fejmosás!:)

Bim-bam,biztos van abban valami amit mondasz :) Meg én igen érzékeny vagyok erre a témára, az apám miatt,és nem szeretném ha a gyerekek ezt látnák,de azt mondta,hogy ha már felfogják fogni,akkor nem lesz ilyen,mert ezt azért ő is "égőnek" tartja.

Nikó,örülök,hogy minden rendben volt a dokinál!:)

Sziszka,akkor ma pótold be a lemaradásodat és legyél aktív a topikban :)

Kenderike,szép nagy már neked is a pocakod! :wink:

Flake,jajj de jó,hogy minden flottul ment!:) És milyen feleségnak lenni? :wink: :P

Anett,hát igen Luca mellett ott kell lenni pl a vízparton,mert simán belemenne a vízbe :roll:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok$

Először is: Flake: sok boldogságot nektek! Várjuk ám a képeket!

Előtej: nekem nincs :(

Adri: nagyon sajnálom, hogy ennyit kell aggodalmaskodj... De gondolj arra, hogy már nagyon a végén vagy, a baba már nagy, fejlett, és ha most kell megszületnie, akkor sem lesz már semmi baja! És úgyis kész vagy már az előkészületekkel... Szóval igazából semmi nagy baj nincs, nyugi.!
Sissiről nincs valami híred? Ha Ati még nem is, ő talán már hazamehetett, nem?

Kenderike, Kata: nagyon szép pocakotok van!

Nekem meg folyton azt mondják, hogy kicsi... :shock:
106-os haskörfogat szerintem annyira azért nem kicsi.. Pont tegnap emlegetett valaki egy kismamát, aki 7 hónapos, és hozzátette, hogy én még persze nem vagyok annyi... :shock: És meglepődött, amikor mondtam, hogy a 8.-ban vagyok. Furcsa, mert én meg olyan nagynak látom. Mondjuk lehet, hogy azért, mert még mindig nincs tükrünk itthon :oops: (csak a fürdőszobai nyaktól felfelé...), és nem vagyok hozzászokva a látványhoz.

Goldplast: hát akkor jó pihizést mostantól... :) És milyen márkájú pelenkát vettél?

Kép
bikmakk

Ja, még azt akartam elmesélni, hogy a hétvégén itt voltak apósomék, és elhozták gyakorlatilag a babakelengye 90%-át Pestről (amiket neten rendeltem, meg Anyuékkal vetettem).

Úgyhogy nagyon jó volt, mert végre én is kisruhákat fogdostam, meg van már kiskádunk és kádállványunk, meg van kiságy és pelenkázó is, de azok egyelőre még lapra szerelve kartondobozban.... De annyira jó, hogy már szinte minden megvan. A múlt hétvégén végre a babakocsit is megrendeltem, kíváncsi vagyok, mikor érkezik meg.
Szóval alig várom, hogy a férjem vérgre ráérjen kicsit, és összerakjuk a pelenkázót meg az ágyat, és akkor én is végre rendszerezni tudom a holmikat. 8)
Azt viszont sehogy sem tudom eldönteni, hogy mikor is mossam-vasaljam a bébiruhákat. Többen írtátok már, hogy napok óta ezt csináljátok. De én úgy képzelem, hogy ha most megcsinálom, akkor agusztus közepéig beporosodik minden, még ha szekrényben is tartom... Ha viszont nem csinálom meg, és a baba hirtelen előbb jön, akkro itt állunk mosatlan-vasalatlan ruhákkal. :?

Lehet, hogy most ki kéne mosni, és aztán július végén mégegyszer...

Kép
bikmakk

bikmakk: ne izgulj amiatt, hogy azt mondják, hogy kicsi a hasad! A baba egészsége nem attól függ! Szóval, ha veletek minden rendben, ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak!

Szépek a pocakfotók! Csinik vagytok csajok!

Kata. küldtem neked e-mailben képet még amikor írtad, hogy meg tudtad csinálni! El tudod küldeni annak a kicsinyítősprogramnak a nevét mégegyszer?

Adri: kitartás! Biztosan minden rendben lesz! Gondolok rád, hogy jó legyen a nst! :wink:

Sissiékről valami hír???????????????????

tündi: remélem a férjednek használt a fejmosás! Az enyém is kapott, de még azt hiszem lesz rá szüksége! :lol:

Flake: Gratulálok és Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek! Örülök, hogy jól telt az a nap! :D

előtej: egyre többet van. De a jobboldaliból többször jön!
melltartóbetét! 4 db mosható betétet tettem be a böröndömbe! Az előző kettőnél, ha nagyon folyt, textilpelust raktam a cicifixbe!

Haskeményedés: hát rendesen van! Ezt az időt a bébik is biztosan nehezen viselik! Meg mi is! :cry: Jól esik egy kis enyhülés, de nem ennyire!

kórház: kb egy óra az út, dugóba több! De a párom azt mondta, hogy ha sietősre kell venni, nem lesz szívbajos! :lol:

kovisziszka

Sziasztok

Adri ne agodj minden rendben lesz.
A bnőm áprilisban szült és a 32 héttől hetente 2x hivták nst-re végül 39+4 volt mikor megszületett a kisfia.

Niko én is Maltofer fotot szedem én nem szeretem ugye ez rágotabletta de nekem azt mondta a doki h egy jo nagy pohár vizzel is bevehetem, de nekem szorulásom van tőle :cry:

Hál'istenek nálunk apa nem nagyon iszik 7év alatt 2x volt részeg de akkor nagyon néha néha elmegy a barátokkal 1 sörre és mindig azt mondja totál ki cikizték mert neki csak 1 sör a kapacitása, miota terhes vagyok tegnap volt az egyik barátjával ugymond inni.De én soha nem is szoktam neki mondani h ne igyon.

A baba ruhákat én már kimostam kivasaltam
Beus jobbulást Jázminnak. :wink:

Csajok ki mit föz :?: adjatok valami jo ötletet

Margit
Vendég

Sziasztok,

bim-bam - Hát, a Múzeumok éjszakájára csak este 7-re mentem be, így elvileg nem kellett volna, hogy este 10-ig olyan fárasztó legyen... Azt hittem, utoljára jól kibulizom/beszélgetem magam a barátokkal... Mindegy, az autós városnézés sem volt rossz, próbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak.

Kérdezted, milyen pelust vettem: hát, remélem, nem húzom magamra szakértő mamik felhördülését és a zöldek haragját, én Libero Newborn 2-4 kg-sat szereztem be. Nem is volt túl sok márka, a Pamperst meg nem ismerem, így elsőre klasszikusan reklámzabálók módjára döntöttem :oops: , remélem, azért jó lesz. Úgyis kell még venni, hátha jön be addig valami infó. Nálatok mi újság pelus-fronton?
+ zsákmány (az oroszlánon felül): egy macis Cherokee rugdalózó, kiskesztyű, gumis szélű pamut lepedő olyan színben, mint a mi ágyunk és egy világszép kocsicipőcske, mert szeretném, ha sokat lenne a gyönyörűséges mózes babakocsijában, és mehetnénk sétálni az őszi napfényben.

Előtej: nekem sincs, de nem paráztam, míg el nem kezdtetek írni róla..:lol: Pocak: 110, nekem is mondogatják, hogy nem úgy nézek, ki mint aki 8. hónapos terhes, de hát nincs két egyforma kismama - hála istennek, mindenki a saját maga számára leggyönyörűbbet növesztgeti a pocijában :-) .

Bikmakk - Én is kimostam, kivasaltam, Sissi esete volt a döntő... Annyit nem porolódik egy zárt szekrényben a holmi, és ki tudja, később hogy lesz erőd és kedved ehhez. Na meg időd... :roll: + Ez nagyon jó érzésű elfoglaltság, és jól át lehet gondolni, mi kell még, mit szeretnél ráadni, ha jó/rossz idő lesz stb.

Én sajna most már nehezen sétálok nagyobbakat, szuszogok, mint egy mozdony, így a jövő hétre azt találtuk ki a párommal, hogy szabira megyünk "otthon" - azaz telefon kikapcs, mintha külföldön lennénk, kis séták, egy hét együttlét, olasz kaja vacsira, gyertyafény, filmnézés, és minden, ami még eszünkbe jut... Az is eszünkbe jut, de őszintén szólva egy kicsit tartok tőle, hogy a szabinak fuccs lenne... :wink:

Kép
goldplast

Goldplast - akkor ti is nagy természetjárók vagytok. Sok mindenki unatkozik a természetben, ezért írtam, hogy menjenek el Gemencre és másmilyen érzésben lesz részük, az én értékrendemet is ez a hely változtatta meg.

Irdab - ne aggódj, már a 36. hétben vagyunk, ha befektetnek jó kezekben leszel. Persze ebben az utolsó hónapban ez a tudatlanság az egyik legrosszabb, hogy akkor most holnap már befekszem vagy nem. Várjuk, hogy mi lesz, mi van.

Kata - majd légyszi írd át a táblába a nevet, végül edöntöttük: Mátyás lesz. Én is ma megyek UH-ra, már egy hónapja nem voltam, úgyhogy már kezdek nagyon izgulni. Hatra megyek, majd szorítsatok.

anettoo

Margit!
Én körömpörit főzők :lol:
De most jut eszembe,de ennék hozzá egy kis,fokhagymás tejfölöd ubisalit :lol:
Noebből jelenleg csak a tejföl áll rendelkezésre itthon.No majd mindjárt csörgök a páromnak,hogy hozzon fokhagymát és ubit...

Csajok.Ne parázzatok már az előtej miatt.Nem is kell,hogy legyen még ilyenkor.Bőven elég lesz higgyétek el,ha a szülés után 1-2-3 nappal elönt minket a tejci.Addig örüljetek,míg lehet otthon legalább csöcstartó nélkül nyomulni.Tessék kihasználni az alkalmat,mert vissza fogjátok sírni a szabadon lévő ciciket :lol: :lol:

mimi12

jaj, ez a fránya állandó pisilés! Ledöltem a fiammal, délutáni sziesztára, de igencsak keményedik a pocim, és állandóan pisilnem kell! nem volt nagy pihenés!
Most meg csuklik a drágám odabent! :lol:

mimi: körömpöri! nyam, imádom! Lehet, hogy valamelyik nap én is csinálok! A gyerköcök is imádják!

kovisziszka

miminek igaza van csajok! Nem kell izgulni az előtej miatt! Szülés után beindulnak a dolgok rendesen! ja és a mellmérettől sem függ, hogy mennyi teje lesz valakinek! kis cicikből is lehet jól szoptatni!

kovisziszka

Anetto!

Drukkolok nagyon de tuti minden rendben lesz.

Volt a védőnéni, érdekelte miért nincs kész a gyerekszoba, meg a ruhák sincsenek kimosva. Mondtam majd hó végén kimosom őket addig minek, a pelenkázó sincs összerakva meg semmi.
nikó

Igy van..nekem Nolinál se volt előtej és most sincs.no Para.Nincs összefüggés.És a mellméret is igaz.Van egy ismim tök fiús alkat és..annyi volt neki a tejcsije,hogy naponta adta le..

Nikó miért nem mondtad a védőnéninek,hogy most akkartad és,hogy jó lenne ha beállna segíteni úgy hamarabb haladnátok... :wink:

Nállam még semmi nincs kimosva ez van várom a jó időt :wink:

Anetto a Mátyás jó név :P bárcsak mi is dülőre jutnánk....

Margit ma nem főztem holnap meg még gőzőm sincs...

Én holnap megyek talán a védőnőhöz majd megláttom,hogy melyik lábbal kelek fel...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nikó,még van min.6 heted,hogy meglegyen aminek kell :wink: Nálunk 2 bady +egy kis felső+egy farmer naci van Zsombinak és kifújt :oops: Majd jöv hónapban kezdek el vásárolgatni :)

Margit,nálunk ma gyors kaja volt.Pipifasírt+rizs.Végülis mit főztél?

Anett,biztosan minden rendben lesz a dokinál!

Goldplast,nekem meg 112 volt a pocim.Na és? :wink: Mindenki azt mond amit akar :P

Sziszka,szerintem még nálunk is lesz fejmosás. :wink: :D

Mimi,egyébként lehet én vagyok túl szigorú apával...Ettél végülis tejfölös ubisalit?:)

Bikkmakk,szerintem nem kell 2x kimosnod a kisrucikat!

Csajok ittszakad az eső és dörög :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ágota kérte, hogy írjam meg nektek, hogy folyamatos görcsei voltak, bekerült a klinikára.
Infúziót, tüdőérlelő szurikat kap.
Vendég

Húú Mabe!
Ha beszélsz Ágotával,jó nagy kalappal neki!!Most lestem meg,pont akkorra van kiírva mint én.
Remélem sikerül leállítani neki a görcsöket,drukkolok nagyon!!

mimi12

Tündi!
Szerintem ha ez csak időnként fordul elő,akkor ne csinálj belőle ügyet.Azért a ti életetek nem olyan mint a mi hétköznapi életünk.Én gondolom,hogy a párod munkája miatt,ha itthon van többet kérsz belőle.Viszont valahol őt is megértem.Azért nem egy számítógép mellett irodai munkát végez.És nem tudom lelkileg mennyire megterhelő neki ez az ott lóg a levegőben mindig a legnagyobb veszély is.
Aért a legjobb az lenne,ha itthon találna olyan munkát ami anyagilag is jó...Csak bakker ez ma nem olyan könnyű.
Ubisali.Már kész van,viszont még nem ettünk.A párom nemrég jött haza,most még a villanyszerelővel csinálnak valamit a pinyóban,és ha kész utána eszünk :lol:

mimi12

Mabe,köszike az infókat!!Üzenjük,hogy szorítunk neki,és minden rendben lesz!!!!

Kép
Kép
tundi24

Mimi,apa itthon is katona ugye...és ő más melót nem is akar keresniTehát hétköznapis melózik,csak bent a laktanyában :D .Megpróbálom nem felvenni ezeket a dolgokat :wink: Köszike a tanácsot :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Kismamik!

Hát nem semmi, épp most gondoltunk Sissire mi lehet vele, erre Ági is bekerül a kórházba.
Remélem nem lesz semmi baj, és bent marad még a bébike.

Bikmakk: én kimostam és kivasaltam az összes kisrucit ami most kell, és vettem egy jó nagy fedeles müanyag dobozt ami zárható abba nem porosodik a ruha és nem is gyűrődik össze. És csak ki kell majd pakolnom.

Írtam Áginak, ezt írta: "fájásaim vannak, méhszáj kezd kinyilni. Próbáljuk húzni a szülést"

Lányok megint izgulhatunk.

Üdv
Bea
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beusmimi 2009.06.22 18:22-kor.

Kép
Kép
beusmimi

Mabe köszike..reméljük nem lesz semmi..ezek a frontok Szóritunk értük :!:
Hú csajok most már tuti,hogy én is holnap pakolok
a hétvégén már irtam,hogy nagyon rossz előérzetem volt...

Tündi bizti azért is veszed fel jobban a dolgokat mert Luca sem nagy még és még nem tudtál úgy önfeledten "lazázni" mellette
most meg jön a teso meg hát azért valjuk be egész nap otthon..nem egyszerű...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Drukkolunk Ágotának és Villőnek!
Vendég

Vendég

Irdab,
na én is ezt játszottam Lilivel. Naponta-kétnaponta hívtak nst-re, mert szapora a szívverés, és mindig nálam volt a cucc. Aztán egyszer befektettek két napra, és onnantól tökéletes volt. Csak egy jótanács: próbálj iszonyat higgadt lenni, és ne nézd a gépen a számokat, mert az én idegállapotom anno nagyon befolyásolta Lili szívverését.

Piroska,
én símán beveszem a Maltofert, mint a gyógyszert. Valahogy szopogatni nem volt gusztusom.

Goldplast,
itt voltál a borfesztiválon, és nem is mondtad??????????? Még össze is futhattunk volna.

Ágota, kis Villő, szorítunk!!!

Tündi,
neked lesz neted a Balcsin? Mi holnap délután érünk le.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ágota

Mennek a drukkok, nagyon szorítok nektek.

Sissi

Remélem minden oksi veletek is.

Hu megint izgulunk, engem úgy megviselnek ezek a korai babucik. Ilyenkor elkezdek mindig parázni én is. :(
nikó

Ágotának nagyon szurkolok!
Ilyenkor mindíg nagyon megijedek hogy nekem is bármikor lehet valami!
Linácska: nekem a Maltofer olyan mint a desszert, ezért minnél tovább próbálom a számban tartani :lol:
Vendég

Jaj Ági, nagyon szorítok neked, hogy Villő bent maradjon még egy picit.
Beus köszi az sms-est.

Mindenkinek köszönöm a nyugtatást, én is próbálok tudatosan nyugodt maradni. Ma aludtam egy jó nagyott, utánna meg főztem tojilevest, töltött tököt rizzsel.
És köszi Lánácska a jó tanácsot, megfogadom. :wink: De attól félek, hogyha engem befektett a dokim, már csak úgy enged haza ha babácska már kinnt lesz. Úgyhogy holnap apácska is eljön velem, hogy még nyugodtabb legyek :lol:
És ma keményedek is, ez a piszok idő, úgy érzem ez felelős most mindenért, Ágiért is :twisted:

Linácska nem tudom holnap tudsz e jönni még, de holnapra NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED :lol:

Írtam Sissinek, mert sokan kérdeztétek mi van vele:
Azt írta : Szia kösi megvagyunk még én is benr vagyok vele, de jövő héten már anyuékhoz megyek és onnan fogok bejárni hozzá. Tegnap mérték 1440 g és már 30 ml kap. Néha kiborulokzért nagyon nehéz. Márk ma is volt bent még jól viseli a hiányom.

[/i]

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?