Új privát üzeneted érkezett!

Úgy látom, hétvégén a palacsinta volt a kedvenc. Máté is bejelentette tegnap, hogy anya főzzél nekem palacsintát. 2-őt le is gyűrt, aztán este, amikor már nem volt, bejelentette, hogy akkor főzzek megint.
Egyébként nagyon nyűgös volt nálunk is mindenki tegnap, és még ma is kitartott (most már talán elmúlik). Hiába, ez a front ...
Samu is egész nap alig aludt, meg ha aludt is, rövideket. Na meg egész nap cicin lett volna. De ki bírja azt? Máté is elég nyafka volt tegnap, kezd hisztis lenni, és nagyon tud visítani. Persze mindig a legjobbkor ...
Samut lehet, a kis pocakja is bántotta, de ma de. termelt egy méreteset, láthatóan megkönnyebbült, azóta durmol. Úgy sajnáltam szegénykémet ...

Anita!
Én sem szeretem, amikor a férjem éjszakás, de sajna 3 műszakban dolgozik. Amikor hazajöttünk a kórházból és ment éjszaka, át kellett, hogy hívjam az anyóst, mert olyan rosszul lettem (nagyon felment a vérnyomásom), és olyan pánik tört rám, hogy mi lesz a két kicsivel, ha esetleg engem ér valami. Akkor egész héten nálunk aludt a mama, de most már túléltem egy éjszakás hetet. Remélem, belerázódtam ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


tapszer:

a H.A mindig dragabb mindegyikbol.
nekunk a doki nem tanacsolja a simakat mert h azok tehentejesek
es kesobb nagyobb szazalekban lesznek allergiasak.
ellenben elsore a simat irtak fel nekunk, attol nem volt bukas.. aztan H.A-sat potlaskent... azota bukik,mint a milupatol mint a bebatol :shock:
es egyszer kakil.. akkor is nehezen persze.
csak ezert zavar h potlast kap igazabol.
de majd idovel ez is megoldodik.
kevesbb a csomo mostmar a bal mellemben!
szeretnem ha megjavulna, nem is erdekelne ha elapadna a tej a balban csak a csomok tunjenek el,mert mar kicsit felek tole :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau, nem akarod megnézetni a csomókat? Inkább, mint hogy aggódj miattuk!

Annus, de megkívántam a palacsintát! Mindjárt szólok is az uramnak, hogy süssön egy párat! :D Izus nagyon cuki!!

Dóri, Te aztán igazán jószívű vagy! Nagyon kedves tőled, hogy ilyen elszántsággal küzdesz azért, hogy másokon segíthess! :)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Kenguru-vásárlásban gondolkodunk... De az okosok azt mondják, hogy nem jó, ha lóg a baba lába... Ti erről mit gondoltok? Van valakinek még ellenérve, amit érdemes megfontolni?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hali!

Na, csak futólag tudtam v.olvasni....
Lili is nyügi ma....hidegfront....
De legalább nem úgy, mint a melegben, tök szépen kajcsizik...110-120-akat. :lol: Végre! Tegnap úgy kellett tömnöm....50-nél már bealudt.... :? :shock:

Barbapapa!
Már akartam írni, a lánykád mindig olyan kis csini! Tök jó rucijaitok vannak? Hol veszed őket?????

Annus!
Iza nagyon cuki! Tök kis értelmes pofija van, nem úgy néz ki, mint egy alig 2 hónapos. :D

Anika!
Jobbulást Aponak! Majd írj, hogy hogy van!

Anita!
Kitartás! Gondolom 2 gyerekkel sokkal nehezebb. Én is tök egyedül vagyok ált., segítség minimális. Még azt sem tudom, hogyan oldom meg, hogy j. héten 6 hetes kontrollra eljussak (épp semelyik nagyi nem ér rá.... :( ...valahogy meg kell oldanom)

Maumau!
Megjött már a pihiszék?
Milyet rendeltél?
Én a Baby Björn-nel szemezek....

Na, megyek.....Lili sídogál...lassan szopi....

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Jók a képek és örülök hogy a betegek is gyógyulgatnak.

Kalloni,
ez sima-Chopin :lol:
Én annyira nem szeretem a zongoraversenyeket de úgy látszik a fiam igen mert most is azt hallgatunk és alszik mint a tej.

Dobok képet, végre együtt szereplek egy képen a fimmal.
Kép

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!
Én is csak futólag jövök ma.
Velünk minden ok.Rikit reggel fél 8-kor keltettem,mert este 10 óta aludt.És a melleim már alig várták,én meg 6.15 óta készenlétben álltam,mert akkor felébredtem a nyüszijére,azt hittem éhes,pedig csak a pukik jöttek.Legalább megreggeliztem addig. Kicsit nyűgösködött ma,de eddig nagyon jó baba. Riki minden kajakor rengeteget bukik.Hiába büfiztetem kaja közben többször, hiába kapja a gyomortartalom sűrítőt.Szinte minden kaja belekerül egy textilpelenkába(az tele bukja),egy body neki,egy gatya vagy melltartó nekem.Szal már a férjem rövidnadrágjait hordom,mert nem győzök mosni.Majd jövőhéten lehet, hogy veszek vagy kettőt. Meg két hét múlva 2 hónapos kontroll,majd mondom a dokinőnek is. Bár szépen gyarapszik,szerintem itt ő a legsúlyosabb egyéniség a maga 5,23gk-jával :oops: Remélem azért majd lemozogja,ha már tud járni. :oops: Kis húsgombóc,hozok már majd képet.Lassan vágni kell a hajából is,mert oldalt rálóg a fülére,és azt a részt szinte mindig lebukja és lehet mosni.Ő most kezdi a 62-eseket hordani,mert bár nehéz,de nem hosszú.
Megyek,fejni kellene,mert bealudt az egyik mellemen,le kéne fejni a másikat,de ollllyan nyűgös vagyok.Kis lustaság. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!
Még létezem én is, bár nagyon ritkán tudok jönni! Visszaolvasnicsak néhány oldalt sikerült.

Minden baba gyönyörű!

Apornak jobbulást!

Attól, hogy kimarad az éjszakai szopi, nem biztos, hogy meg fog jönni. Alíz 15 hónapig szopizott, azelső hetektől kezdve voltak 7-8 órás szünetek, mégis csak a 16 hónapban jött meg a szopi befejezése után.

A ritka jövetelemnek két oka van. Egyrészt Alízra , most egy hónap után jött rá a féltékenység és anyahiány, így egész nap hisztizik és rajtam lóg. A másik, hogy még terhesen naivan elvállaltam egy határidős munkát, amit most kaptam meg, így ugyan minden szabad percemben a gép előtt ülök, de netezni nincs időm.

Áron szépen fejlődik, már 5400 g. Éjaszaka nagyon jó fiú, 11-től 6-ig alszik, de nappal egyre kevesebbet, továbbra is 2 óránként eszik, utána viszont csak kézben van el, így háztartásra szinte semmi időm.
Pénteken nekem is megvolt a 6 hetes kontroll. Most derült ki, hogy szülés után olyan rossz volt a vérképem, hogy vért kellett volna kapnom, de a dokim, csak azután látta a leleteket, mikor már hazamentem. Nem véletlen, hogy két hétig szédelegtem és nem bírtam talpra állni. Azért nem bánom, hogy vér nélkül is helyreálltam. Ugyancsak most derült ki, hogy az extra gátmetszésem mellé még néhány repedés is keletkezett, ezért is volt olyan sok varrás. Ezt a szülés után senki nem mondta, pedig rákérdeztem. Sajnos a gátsebem még mindig fáj, a doki azt mondta azért mert több helyen úgynevezett sarjszövet keletkezett, ami nagyon érzékeny. Kérdeztem, mire számíthatok, erre Ő: hát remélhetőleg fél év alatt visszahúzódnak, enyhül a fájdalom, de minden egyéni. Hát ettől valahogy nem nyugodtam meg. Beszéltünk a fogigátlásról is, de ezek után nem tudom mikor lesz rá szükségem újra.
Volt valakinek ilyen sarjszövete? Egyáltalán van valaki, akinek ilyen sokáig fájt a gátsebe? Van remény, hogy jobb lesz?

Kép

Kép
hean
 
 


Apornak jobbulást!

szofi: Fruzsi ötször eszik egy nap, 6-kor, 10-kor, 14-kor, 18-kor, 22-kor. Zsófi anno pont így evett 3 hónapos koráig, akkor váltott a napi négy evésre. Ja, és Fruzsi sem nagyon alszik napközben, Zsófi is ilyen volt. Ma összesen egy órát aludt, kb 6 részletben.
Vendég
 


De jó,nem Riki a legnagyobb!!!!!!
Maumau!Neked akartam már többször is írni,de kiment a fejemből mindig,ha gép elé kerültem.A csomókra.Tudod,nekem is volt egy be is gyulladt,stbNos én egy hétig lámpáztam Bioptron lámpával és kentem Traumeel(homeopátiás krém) kenőccsel.És a csomó elmúlt.MAradt ugyan az a kis göb,ami már a szoptatás 2. hetétől megvan,azt majd még megnézetem,ha vége a szoptatásnak,most meg még próbálom lámpázni.Szóval ez a kető,és semmi gyötrés,meg fájdalmas masszázs.Egyedül szopi közben kell finoman a baba szája felé nyomni a csomót.Nekem segített.Talán kipróbálhatnád,ha Te is tudsz kölcsönkérni ilyet ismitől.Nekünk sem volt,mert nem egy ólcsó valami ez a Bioptron lámpa.Nekem az onkológus-szülész-nőgyógyász dokinő javasolta. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi, és mit csinál, mikor ébren van?

Hean, én ismerek olyat, akinek volt ilyen problémája! Beszélek vele, hogy mi lett a végkifejlet, és küldök privit!

Csani bömbizik, hasfájás+hidegfront. :cry: :cry: :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nálunk ma egész nyugis a pici.Vendégség is volt és végig aludt, hagyta anyát pletyizni :lol:

Most is jön egy adag barát meg ismerős.Hát ez már csak ilyen babázós nap lesz.Kattintgatnak meg "jaj de édiz"-nek neki, ő meg tűri, férfiasan.

Tejcit én is fejem 50-60 lejön cicinként.De én mind a kettőt leszoktam.Most hogy betartja a 3 órákat a cicim is alkalmazkodott.Via poharaktól dagad a fagyasztónk.
Most azon serénykedek hogy csinálgatok bébi kaját neki és szintén ilyen aventes poharakba fagyasztom le.Pont télire lesz akkora hogy már ehet pépeket de én nem akarom x országból hozott gyümölcsökkel meg zöldségekkel traktálni, egye csak a jó kis hazait.

Megyek, vendégeskedés part 2 8)

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Nálunk is nyügi van, 11től aludt kb. fél3 ig ma, előtte meg azóta fent van. Bár most beraktam a kocsiba, nyüglődött egy kicsit és bealudt...

Ma vagyunk egy hónaposak, úgyhogy este fürcsi előtt méreckedés lesz :)

Adraci,
remélem sikerült Maci kávét kapni :) Anyum a vörösvári úti Spar-ban vette, de sztm nagyobb sparokban, intersparokban és kaisersekben lehet kapni mindenhol.

Panndi,
Zsófi is nagyon ügyi a napirenddel!! 8)

Hean,
Áron is nagyon rendes fiú, hogy ilyen jókat alszik éjszaka :) A kórházas dolog elég durva, hogy szülés után 6 héttel kell, h ezek kiderüljenek...

emese1979
 
 


kutyafule

kiprobalom mindenkeppen amit javasoltal,mert vhogy ugyerzem meg probalkoznek vmivel mielott dokihoz mennek vele :roll:
utana is kerdezek kinek lehet,vkinek tuti :roll:

szofi
kenguru tema
azok a kenguruk amik ujszulott kortol hasznalhatoak nagyon jok!
majd dobok kepet borokarol ahogy benne van.
tartja a labat mert az ulo resze kb akkora h majdnem a terdeeig kimegy mint a hordozokendonel
nekem baby bjorn van,nagyon dicsertek sokan azert dontottunk amellett es tenyleg jo!
erezhetoen tartja a babat.
a kendore mondjak ugye h az mennyire egezseges stb, hat sztem ugyanugy tartja ez is ot!

mozza
meg nincs meg a pihiszek,fisher price papasannal szemezek.
rezges,dallam kulon kulon akar egyben is,kozben rajottem h jo ha van rajta tukro is.. allitolag :roll:
jovohetre sztem eldontom es meglatjuk mi lesz!
eljutottal bevasarolni?? :)

Netti
Kép
maumau
 
 


hean

nekem is van repdesem a csodas gatsebemen kivul.
nekem mondta a doki meg mondjuk feltunt h tok sokaig varrtak, a mellettem szulo csajt meg 3-4 percig :shock:
nekem mehnyakrepdesem lett mert tul gyorsan repult ki a gyerek :)
azt tudom h harom retegben "szantott fel", a doki elmondasa szerint.
sztem nekem nem a gatam faj mar.. hanem belul,gondolom a repdes,jovoheten megyek 6hetesre,kivancsian varom mit mond.
persze meg mindig erzekeny..
van h jobban,van h kevesbe :?
remelem olyan sokaig azert nem fog eltartani....

Netti
Kép
maumau
 
 


Boldog hófordulót Boginak! :)

Panndi, összesen mennyit eszik Zsófi 1 nap?

Szofi, remélem, ügyik vagytok a szopival ma! :) Mi van a sebbel?

Hean, jó hallani rólatok, jobbulást! Remélem, hamar rendbejössz! Tényleg, milyen gáz, hogy nem tudta még az orvosod sem, hogy mi van veled... :roll:

Nem tudom, jövök-e ma még, ha nem, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Gátseb,
hát nem tudom, 6 hetes kontrollon minden ok volt, de most hogy ugye "szabad a pálya" valahogy kicsit fájdalmas lett a dolog.Remélem elmúlik.Valakinek hasonló?Nem akarok indiszkrét lenni senkivel szemben csak érdekelne hogy akinek hasonlóan érzékenyebb volt még az a terület, hogy idővel elmúlt-e.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj, igen, idővel elmúlt. Bár Samuval volt csak seb, de azóta van már Danó... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Mozza!

Nem kell feltétlen 6 hetesen menni a kontrolra!Ha 7 hetesen mész akkor is jó lesz :wink:

Huuu lányok!Mket nem írtok...picit most örülök h nem szültem normál úton :lol: Olvasni is szörnyű amiket írtok.... :lol:

Hean!
Üdv újra itt!Már hiányoltalak!Azért a dokid felhívhatott volna a rossz vérkép miatt...szerencse h nem lett nagyobb baj!


Harhaj!
Nagyon szépek vagytok!!!

Izát nem viselte meg az idő...nyugisabb mint általában...de ő a front után a hisztisebb...szóval készülök azért.....

annus11
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, kapunk egy kengurut, na így venni már biztos nem fogok mást. Az unokatesőmé volt, amerikai, háttámasztós, újszülött kortól használható! Legalább nem kell költeni rá, nagyon örülök!!!

Maumau, köszi a leírást, szerintem is jó lesz! :wink:

Dóri, az egyik 90%-os, a másik 60%-os gyógyultságú. Lassan haladunk, de legalább már nem fáj. Szopi nagyon jól ment, minden két cicis evésnél tudtam neki 80-90-et adni. És már csak egy van hátra, az utolsó pici, ha véletlen nem elég, akkor adok egy kis pótlást a lefejtből!

Puszi, jó éjt!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus
Izus hogy van? mennyit szivod a nozijat?
neked mondtak vmit h hany napig tarthat a natha ? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Netti,akkor ti most milyen tápszert esztek?,Amúgy sokkal jobb a sima,anno Grét is azt ette.Nincs semmi allergiája,semmire.
Írtó rossz egyedül,minden neszre rezzenek,ráadásul 9kor aludtak el,mindketten mellettem.Még ettem,most fejek,hátha egy evésnyit tudnék neki 2 ciciből.Már majd elalszom.
Megyek is aludni ha végeztem a fejéssel.Szép álmokat.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam egy jelentkezésre: nem értünk rá délután, ma volt S keresztelője! Úgy örülök, hogy sikerült összehozni még nyár előtt, utána egészen szeptemberig reménytelen lett volna összeterelni a családot :). Szóval a kis katolikus most itt alszik a vállamon, és olyan jól sikerült az egész! Végigaludta a keresztelőt, sőt utána még három órát nyomott a hordozóban a nyitott ablak alatt. (Tudom, ez biztos sok idő a hordozóban, de még életében nem aludt ennyit egybe nappal!) Mi meg beszélgettünk, ettünk és remekül éreztük magunkat, tényleg szuper volt!

Ez meg egy link, bőgős gyerekekkel ellátott anyák topikja:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=121729&step=0&bw=1
Még nem olvastam teljesen végig, de egy csomó biztató dolog van benne, nekem legalábbis tetszik.
Ja, és bugyolálni szoktatok??

A zsírgyerek kategóriában S is szépen muzsikál, 5,5 kg körül van...

Harhaj, képzeld S kapott egy baba-Chopin cd-t :). Holnap kipróbáljuk.

Szofi, ilyen gyorsan teljesüljön minden kívánságod :)!

Dóri, minden tiszteletem a Tiéd! Komolyan, nagyon-nagyon tetszik, hogy így meghálálod a kórházi anyatejet!

Jesszus, szegény Anika... nagyon embert próbáló helyzet...
kalloni
 
 


Anita
hat en is azon gondolkodom h azt fogom adni neki..
addig nem volt semmi gond mig azt kapta anyatej melle..
:roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


beba ha amugy!

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,Gréta a Beba 1-et ette,pedig kora baba volt.Semmi baja nem lett,sőt nem is volt beteges sem.uncsim kislánya ha táoszert evett,mindig beteg volt.lehet nincs összefüggés,nem tom
na alszom picit

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Látom, az evés, és a tejcsi örök téma... :D
Petya ma 4 óra alatt 4* kért hamit az alvás helyett! Igazi pasi! :)

Én a mai napig melltartóban alszok betétekkel, mert ha esetleg többet alszik a kelleténél,akkor az egész ágy úszik a tejben. A betéteket meg rátehetem csónaknak! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi! :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Hát, nagyon szeretnék jönni többet, de csak olvasni van időm, beleolvasni...
Még mindíg szopi mizéria.... hoolnap ismét konzultálok orvossal, mert igaz azt moindta ninc minimum, a mit a manó ehet, és hogy a heti súlygyarapodéás számít, de most az elmúlt 5 napban vagy stagnált, vagy kb 3 dekát hízott... Egy orvos azt mondta, ez belefér, merthogy eddig hetente 30 dekákat hízott, több mint 5 hétig... Most valószínüleg nins többre szüksége, mert nem bírná a vérképe követni egyébként a túl nagy mértékűgyarapodást. (2550-nel született, most 4890 gramm, majdenm megduplázta a súlyát 2 hónap alatt.
De aggasztóan keveset eszik, napi 450grammnál tartunk.... és még mindíg azt mondják, hogy ne adjak tápszert. A korás csecsemőorvos, aki szopitanácsadó is.... holnap a fődokival is beszélek... állítólag azért van kevesebb tejem, mert ő nem igényelt többet, és beállt a kereslet-kínálat... köszi szépen... úgyhogy fejek, és képzeljétek azt mondták, hogy ne adjam neki oda... baromi jó... pedig úgy megeszi... ezt nem csinálom.... nem vagyok képes.... nyitogatja a száját, nyújtogatja a nyelvét, és ne adjam oda, amit lefejtem?

Gátseb- belső seb: Hean, nekem is fáj még mindíg belül és azt hoszem a gátseb is házasélet közben, pedig már több mint 10 hete született a manó... De egyre kevésbé fáj... Én is repedtem belül, vagy 40 percig varrtak...

Annus,
hát igen, emiatt féltem én is a természetes szüléstől... megvannak a császár előnyei is...

Tej elapadás: azt mondták, nincs olyan tej, amit ne lehetne visszahozni... na majd meglátjuk...

Mi is megéreztük a frontot...

Anita, nekünk a Bepa HA start figyel a polcon.. azt fogja kapni, ha azt mondják a doktorok, hogy adjam...

Böbe, te hogy állsz a tejjel? Nekem napi 450 milliliter jön össze kb....
Kevés.... mikor jó étvágya volt Marcinak, vagyis amikkor több volt a tejem megevett napi 650-et is... Nagy különbség...

Zdori, te is kukorákolsz látom...

most már menek,m jó éjt!
Puszi mindenkinek!
vanni
 
 


Sziasztok!

Na igyekszem mindenre reagálni.

szofi: ha ébren van akkor nézelődik, játszunk vele, vagy egyszerűen leteszem a földre, mellé ülök, és Zsófi szórakoztatja :lol: ANa meg sírni is szokott, ha unalmasak vagyunk :wink:

Tegnap összesen 70 percet aludt :roll:

Dóri: 700-750 gramm körül eszik egy nap.

kenguru: Zsófival anno kenguruztam, de csak három hónapos korától, most eddg meitai volt, bejött :wink:

mozza: én holnapután megyek dokihoz, héthetes kontroll lett belőle, mert elfelejtettem bejelentkezni :oops:

kalloni, de jó :) Fru keresztelője ötödikén lesz, pont aznap lesz kéthónapos :D
Vendég
 


Hoztam fotókat, sok lesz :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Nagyon szépek a lányok, Panndi! Annyira szép Zsófi szeme! Fruzsinak milyen lesz? Jóban vannak? Zsófi még mindig szeretne szopizni?

Kalloni, örülök, hogy jó volt S keresztelője! :) Mi van J-bal? Jóban vannak a fiúk?

Böbi, nálatok mi újság? Tesód? Lányok szeretik egymást?

Vanni, nem nagyon értem ezt... :roll: És nem éhes Marci? Nem sír, hogy kér még enni?

Nem tudjátok, hogy honnan lehet tudni, hogy milyen színű lesz a szeme a babáknak? Vagy nálatok már látszik vmi? Mikorra lehet tudni?

Nálunk is lesz keresztelő, majd... Samu keresztszüleinek is babájuk van - emlékeztek -, és kicsit kevésbé vállalkozókedvűek nálunk. Gondolom, ők lesznek ismét a keresztszülők (bár erről még nem is beszéltünk férjurammal), és úgy érzem, miattuk várni kell még egy kicsit. :)

Ma megint hideg van. de visszasírjuk ezt még majd a kánikulában! Mi legalábbis... Tetőtérben lakunk, amikorkint nagyon meleg van, itt talán még melegebb, mert a padlásról dől le a forróság... :roll:

Elfelejtettem tegnap: Harhaj, jó a fotó!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi, nem is sok a kép!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi!
Zsófinak ez a beájulós alvása...haláli!!!Fruzsi meg nagyon édes!!!!Ketten együtt meg végképp!!!És még jó gyerekek is :lol: Mázlista :wink:

Maumau!
Hát Iza jól van,azon kívül h még szörcsög picit...nha jobban néha kevésbé...a doki azt mondta h 5-6 nap...tehát kb 1 hét.Én szívom kaja elött,kajat után.És va h enm csak 1szer....amíg nagyon szörcsög addig szívom.Szünetet tartok,befújok megint és szívom.... :roll:

Vanni!
Nem akarsz vmi mást is kipróbálni?Mármint más módszert?Mért nem adhatod oda a lefejtet nekem ez magas...akkor inkább a tápszer? :shock: Na ne már!!!Amúgy szép súlya van Marcinak!Na de nem értek én a szopihoz...de akkor is furi h nem adhatod az anyatejet....főleg ha igényelné....

Kalloni!
Gratula a keresztelőhöz!!!Majd képet dobsz esetleg?Nálunk elvileg névadó lesz...még nem tudom mikor....vmikor jövőre!

Szofi!
Tök jó h kaptatok kengurut!Majd dobj képet Csanival,biztos nagyon cuki lesz benne!

Na nekem mégse jött meg...nem is volt utána semmi.Viszont ma reggel megint egy kis vmi,de aztán szintén semmmi.Betét se kell....ha ez így marad abbahagyom a bogyót.....ez marhára idegesítő!!
Ma kendőzéshez tök jó idő van(már ha nem esik...)Szóval nincs olyan meleg,lehet h majd így megyünk le Izussal! :wink: Csak várom a kaját!!!!

annus11
 
 


Dóri: nem, azóta nem szeretne, egy alkalom volt csak :) Mennyi idős a keresztszülők babája? Zsófi keresztszülei meg babát várnak, augusztus elején fog szülni :lol:
Vendég
 


Köszi a Zsófi dícséreteket :)

Dóri, szerintem ő is kék szemű lesz :)
Vendég
 


Annus: örülök, hogy Izus jobban van!

Bocs, hogy ennyi részletben, szita az agyam...
Vendég
 


Jó reggelt!
Olyan lusta vagyok,biztos az idő.
Nagyon szépek a lányok Panndi!
Képzeljétek nem tudom Riki mosolyát lefotózni. :cry: Mindig olyankor mosolyog,amikor jár a keze-lába. Az ő keresztelője úgy fest aug.2-án lesz. Akkorra sikerül azt a 9 embert egybeszedni,akit el akarunk hívni. Olyan tortát szeretnék neki csináltatni,amin a fényképe rajta van. Nem tudom itt tudnak-e olyat. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na megjött a kaja!!!Jaj megkóstolnám legszívesebben...de csak 3 kor van nálunk ebéd....na sebaj! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Harhaj,nagyon jó a kép!Tegnap anya is csinált közös képet velem és Hannával.Persze Grétike nem akart fotózkodni.
Panndi,nagyon arik a lányok!!!Rakj még képeket,nem is sok. :)
Annus,de jó neked hogy nem jött meg,bár ez a kínlódás sem jobb.
Vanni,Marci szép nagy baba.Viszont én sem értem,ha éhes miért ne adhatnál neki.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


A mi ebédünk még nem jött meg. Remélem hozzák, én most rendeltem magamnak tejmentes diétás ebédet, kíváncsi vagyok, milyen lesz :)
Vendég
 


sziasztok!

vanni, na az én lányom sem eszi meg az átlagot, bár tegnap elértük az 590-et, pedig 2 hetesen már 600 fölött evett :), dokinő szerint akkor meghízta ami kellett, most belassult :)

holnap majd meglátjuk megint mit mondanak :)

tegnap volt, hogy óránként evett 50-et, és nem is sokat aludt, de jól elvolt, nézelődött magyarázott :)

panndi édesek a csajok :)

nekünk is beba Ha start van elrakva, de előbb a fagyót fogom kiüríteni :)

annus én is rendeltem, csak este így keddtől kapjuk majd :)

Nagylányom még mindig alszik, pedig eddig fél 8-kor max felkelt, az idő miatt szerintem :)

szerintetek a ribizli allergizál? tegnap krémlevest főztem belőle, fini lett :)

annus miért csak 3-kor ebédelsz? férjed akkor megy haza?

szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


a súlya lemaradt: tegnap volt 2 hónapos és 4690g :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


edua: az tök jó :) Fruzsi még súlyban le van maradva, de igyekszik nagyon :lol:

Megjött az ebédem, jól néz ki :)
Vendég
 


Na látom a rendelés dolog mindenkinek bejön most!
2ig dolgzik az uram és kb 3 körül szoktunk enni...persze lehet h nem vráom meg,ha nagyon éhes leszek :wink: Max hagyok neki kóstolót az enyémből is!

Én ezt a kengurut néztem ki!Szerintetek?
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/3103

Edua!
Még 2 nap és mi is 2 hónaposak leszünk!Hasonló súlyunk van nekünk is! :wink:

Annyira car az idő!!!Vááááá!!!!Útálom! :lol:

annus11
 
 


Annus!
Ha jól emlékszem,Te használsz tejgyűjtő zacskót.Azt patikában vetted?Mennyibe kerül?Köszi!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Én gyerekem reggel 7-kor kelt és a 8-as kaja után bealudt. :shock:
Harhaj, panndi, szuperek a képek! Fruzsi és Zsófi haja!

Emese, tegnap úgy volt, hogy megyünk ismerősökhöz -Csepelen át- persze Marci és a fürdetés közbe szólt, de most elment a család vásárolni... 8)

na :arrow: , ébred bababogár

Kép

Kép
adraci
 
 


annus na igen, én azért rendeltem mert nincs időm főzni, tegnap annyira kapkodtam, mivel Lara alig aludt, olyan sokáig tartott a nyamvadt rakott krumpli is :(, a ribizlikrémlevest meg ugye átpaszíroztam, mert Édua másképp nem ette volna meg a magok miatt :(

férjemnek mondtam pénteken, hogy én rendelni fogok kaját, erre ő: minek ő eszik az anyjánál, na mondom persze mi meg haljunk éhen :( :)

panndi akkora adagokkal, amit Fruzsi eszik hipp-hopp beértek minket, na meg 2 hét az sok idő :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja Annus!Meg az elektromos orrszívó is érdekelne.Ez a porszi-orrszívó nekem rettentő idegen.Ráadásul a kicsi helymiatt nem is szívesen cibálnám elő állandóan.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


adraci enyém ha jól eszik utána mindig lerakom, vagy bealszik vagy nem :)

kutyafüle kitisztultál már?

Lányok én meg újra szedem a gravidát, muszály, a hajam nagyon hullot, meg állandóan hullafáradt voltam :)

dokim még a magne b6-ot is mondta, de azt már eléggé meguntam terhesség alatt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: