Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A gyermekem kicserélték!
Na ja nem is csodálkozom azon, hogy jó kedve van 4x kakilt ma... és hol van még az este...

Aida hát én sem tanácsolom, hogy menj...

Andy Regid nagyon soványka, etesd rendesen... :wink: :D

Verzso nem semmi a fiad, Danim is kezd így mászni...
Ma délelőtt tök jól eljátszott aztán fejbevágta magát egy kacsával és eltörött a mécses... 8)

Mi ilyen szőnyeget majd a saját szobájába akarunk, nekem tetszik...

Kép

Kép
dcili81

Mindenki kis érintettnek boldog hó és félévfordulót!

Kép

Kép
dcili81

Erika: :shock: , nem semmi! Tudsz valamit csinálni?

Kép

Kép
dcili81

Susy! A súlyról kérdezd meg a boltot! Én is ott kérdeztem, mert nem mindenik gyártó tünteti fel, de egy pár kivételtől eltekintve az összes csak 15 kg-ig jó!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

koszonjuk a koszonteseket!

andy. nem junius 3 hanem junius harmadik vasarnapja apak napja! :wink:

solya. legtobbszor Sophinak, de amikor csak en vagyok vele, akkor hivim Kincsonek is. valahogy ugy probalom, hogy magyaroknak Kincso, angoloknak Sophie. igy megtanulja mindkettot. :wink:
en magyarul beszelek vele, apa ugye angolul, de ha angolokkal vagyuink, akkor en is angolul beszelek hozza.

mentunk ebedelni a nagyszulokhoz.

KépKép
KépKép
mush589

Hmm, köszi a hozzászólásokat!
Hát nem tudom, én úgy gondoltam Noel miatt jó ötlet lehet és úgy nekem sincs ellenemre, ha nincs ott az a nőszemély... A régi érzések, hát azt nem tudom, azzal nem vagyok tisztában. Úgy érzem, már nem kell, de lehet ha ott lennék más lenne. Erre nem gondoltam. :roll:

Amúgy védeni semmiképp nem akarom -mert igazán tenni nem tesz/tett semmit- de azt cáfolom, hogy most hív amikor az anyja nincs.. Ez így nem teljesen igaz, mert ő minden egyes alkalommal elmondja min. 10szer, hogy menjek vissza hozzá, ne érdekeljen az anyja és még csak találkoznom sem kell a volt anyósommal. Egyszerűen én nem vagyok hajlandó, ezt ő makacsságnak veszi. Talán valahol az is... Mindenesetre tegnap is elmondta sokszor én pedig hárítottam, mindig mondom neki, hogy félek egyszer a fejünkre jön az anyja vagy a rendőrség az meg nekem nem kell. Mondjuk ez úgyis mindegy, mert én amúgy sem vele tervezek már. Nem szeretem, ő sem szeret, csupán a gyerek köt össze bennünket -amit azért letagadni nem akarok, mert csak az apja- de semmi egyéb. Mindenesetre ezért kérdezte, hogy addig hajlandó vagyok-e amíg nem lesz otthon anyuka, mivel azt tudja, hogy úgy nem engedem el Noelt egyelőre, hogy csak magában, de ő szeretne vele tölteni több napot. Én pedig úgy gondolom Noelnak talán jót tenne. Nehéz ügy.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikö!
Èrtem, köszi! Akkor magyarul, ha nincs rajta a tálca,akkor mindig be kell kötnöm, ha nem akarom, hogy kicsússzon??? :roll: :roll:
Mikre oda nem figyelsz, én csak ugy nagyjából hasonlítottam össze!!! :oops: :oops:
susy75

Susy! Szivesen! Nekem 2 évembe telt, amig megtaláltam a számunkra legmegfelelőbb etetőszéket és rengeteg üzletben megfordultam, rengeteg széket megnéztem és ez a 3-ik, ami végre jó! Ezért tudom ezeket a dolgokat!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Noli kb. 1 órája fetreng lent a földön egy pléden a játékai között és játszik! :shock: Eddig a max. is fél óra volt, hamar ráunt a dolgokra. Most meg most kezd még csak zümmögni kis Hümérem (ahogy apum mondja).

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Sarmon: Szerintem is igazad van, de pár napja amikor arról írtál, hogy nem is érted miért parázza mindenki ennyire túl a babaetetés meg egyéb dolgokat, akkor szerintem „Mások tulajdonságait észrevételezted.”. Persze ettől függetlenül elfogadom a netikettet és nem fogom mások helyesírását javítgatni, eddig sem tettem.

Mush: Köszi az infót, akkor még egy hónapot nem nézegetem, aztán pedig isofixes maxi cosi lesz. :wink:

És akkor ha már ennyire cifra lett a helyesírás téma:
Én egyszerűen mindenben ilyen vagyok. Szeretem a legjobbat a legtöbbet kihozni a helyzetekből az adottságokból. Örülök, ha informálódhatok, tanulhatok, ha valamivel több leszek. Ha engem kijavítanak, örülni fogok, mert anélkül, hogy különösebb erőfeszítsembe került volna, több lettem. A mai világban - főleg babázás mellett - szerintem nagyon kevés idő marad az olvasásra, a zenehallgatásra (nem háttérként!), az újságolvasásra, a tanulásra, az elme művelésére. Az ember pedig attól lesz több minden nap (persze babót kivéve), hogy tökéletesíti magát. A testét, az eszét. Ez lehet torna, lehet egy kis olvasás, lehet bármi ami igényesebbé, kultúráltabbá vagy empatikusabbá tesz. Így megértem ha valaki nem bírja elviselni az ilyen jellegű kritikát. Nem fogom többet előhozni. :D

Kép
mannababoca

manna. azert mielott megvenned, menjetek el es probaljatok ki az autoban!!! ahogy irtam mi sem azt szerettuk volna, amit megvettunk, de az illeszkedett jol a mi autonkba, igy az nyujt nagyobb biztonsagot a hercegnonknek.

hat ez az ebed nem sikrult tul jol. a kaja pocsek volt. Kincso meg elbogte magat, ha barki mas hozzanyult rajtam vagy az apjan kivul. :? pedig minden heten latja a nagyszuleit.

KépKép
KépKép
mush589

Okké mush, ki fogom próbálni!

Ebédet sajnálom, mi most keltünk mind a hárman... :wink: négy óta az igazak álmát aludta a család. :D

Kép
mannababoca

Sophie Kincsőnek és Petinek Boldog Félévet.
Ja és Gergőnek is!!!
!

Mi amúgy jól vagyunk. Délután a pocsék idő ellenére elmentünk fagyizni. Ettünk a 2009-es év fagyijából! Isteni!!!!
:lol:
Vendég

Manna,én vitáznék.
[quote]S írta:armon: Szerintem is igazad van, de pár napja amikor arról írtál, hogy nem is érted miért parázza mindenki ennyire túl a babaetetés meg egyéb dolgokat, akkor szerintem „Mások tulajdonságait észrevételezted.”.

Ezt én nem így értelmeztem.Ha mások tulajdonságait észrevételezem,akkor az egy konkrét személy konkrét tulajdonságáról szól,nem pedig általánosságban a parázásról.
Szóval például ha azt írnám,hogy Manna!Neked nagyon rosszul áll a vörös haj...Vagy hogy te jó ég,hogy adhatsz ilyen ruhát arra a gyerekre...stb.De azt hogy jajj,lányok,ne parázzatok már ennyire,hallgassatok az ösztöneitekre,ez sztem egy általános hozzászólás,inkább egy jótanács,és nem egy személynek szól,hanem úgy általában a nagyvilágba.
Én ezt a mondatot így értelmeztem. :wink:

Solya hova küldjek képeket?Azért itt mégse akarom a helyet azzal foglalni,nem biztos hogy mindenkit érdekel a mászókánk! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nehogy félreértsd,én csak barátilag vitázgatok veled Manna!Más a véleményünk és ez így jó! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enikő! Van ügyvédünk és ő írta a papírokat, tehát biztos minden benne volt. Az ügyvéd is nagyon fel volt háborodva.
Egyébként nagyon szupi lett a festés!

Bocika! Köszi!
Marcidnak milyen tortát sütöttél? Nagyon jól nézett ki és én is szeretnék holnap valamit sütni.

Solya! Nálatok is jó lett a festés, de emlékszem Oli szobáját milyen szépen kifestettétek, most az a szoba lett átfestve?

Kép
Kép
Kép
erika26

sarmon. de de engem is erdekel a maszoka!

KépKép
KépKép
mush589

etetöszék: meddig kell a babáknak?
susy75

Verzso! Tibcsi nagyon ügyes!
Hát ha nekem lányom lenne, biztos megcsípném az egyik fiadat! :wink:

Cili! Danid haláli! Mi lesz veled, ha elindul! :D

Kép
Kép
Kép
erika26

meg van az elso fogunk!!! :lol: :lol: :lol: asszem nem sokara koveti a masodik, mert semmi sem lett jobb. meg mindig nyugos, sokat sir.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok.

Én sok helyre járok de isten biza ide a legszívesebben :D :D :D nincsen puszis smile

manna
pont elnézést szerettem volna kérni hogy úgy rátámadtam erre a témára de látom nem fogod fel olyan tragikusan mint én :wink: :wink:
sajnos én nagyon sok hibát ejtek. Pl nem írok nagybetűvel szinte semmit sem stb stb stb.

édesek a képek

Andy
azok a hurkák huuuuuuuuu :shock: :shock: :shock: de azt mondják hogy az anyatejes husiság le fog menni

lányok
itt egy kicsi félreértés van.
nem parázok a pénz miatt csak dühöngtem és most is dühöngök amiatt hogy levettek az évéből mikor más meg meg kapta.

az meg hogy ne költözzünk e miatt nahh az ki van zárva :D :D :D

csináltam ma pár képet Izáról :D :D :D :D
Kép

jaah még valami.
tegnap leraktam totál vízszintesre az ágyát mert ugye eddig ferdén volt és most először nem kelt fel éjjel hanem leraktam 8 előtt és csak 4-kor kelt.kivi lecek a mai kelésére mert ha ma is így kel akkor a döntés volt a ludas:))))))))

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush: gratula!!!

Erika: ez egy tök egyszerű gyümi torta volt. Nálam a következő képen készül: piskóta+puding+gyümölcs+tortazselé. Persze erre is igaz az "ahány ház annyi szokás"! :lol: :lol:

Vera: örülök, hogy jobb a kedved!!!! :lol: :lol:
Vendég

Vera! Miért volt döntve az ágy?

Kép
Kép
Kép
erika26

Sarmi: :D Rossz lóra tettél a vitázás a szakmám... :D Szóval igazad van, az egy általános mondat volt, így nem konkrétan más minősítése. Egy kiegészítés: Én sem konkrétan írtam, legalább hárman írták már rosszul, így a konkrét személyek köre már nálam is háromra bővült. :wink:

Vera: Semmi gond! Ne hülyéskedj!!!! Na ezek miatt a beszélgetések miatt más ez mint a nlc, vagy más hasonló fórumok. :wink:

Kép
mannababoca

Sziasztok!!!

Mush:gratula a fogacskához,de szupi!!!! :lol: :lol:
tök jó hogy így beszéltek Kincsőhöz. :D (mármint két nyelv)

Sarmi:írok privit ahova küldheted a képeket.Nagyon köszi :D

Vera:úgy nézem nem lehet elég korán kezdeni :wink: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Jaj lányok és képzeljétek ma végre megvettem álmaim íróasztalát!!!! Úgy örülök! Persze vatera... :wink: . (Már mindenki rajtam röhögött az irodában, hogy nekem van a legkisebb, legegyszerűbb sima falapos asztalom, na majd most meglátják!!!!! :D
Amúgy ilyen is vagyok: Már mindenkinek megvettem a szép, nagy, külön fiókos elemmel rendelkező íróasztalát, még az asszisztensemnek is szebb volt, mint nekem... :D, most eljutottam a sajátomig!)

Kép
mannababoca

Sziasztok!

megint 4 oldallal vagyok lemaradva:)

kezdjük a legelején:)

mush:nekem a homeos drnő azt mondta, hogy addig használhatom a feloldott oldatot amíg el nem fogy de én azért pl. hetente újat csinálok.( Rékának 1bogyó 1dl vízbe és ebből egy kortyot kell neki adni szóval sokáig lenne elég)
mivel cumisüveget nem használunk(aventes)ebbe csinálom meg az oldatokat.

solya: szobafestés jó lett,nekünk is a hálónk bordó színű

iokka: üdv közöttünk:)
amikor én utoljára jártam a Krka vízesésénél pont 14 hetes terhes voltam.:)
a poén még,hogy anno a volt pasimmal is jártunk ott, készült kép is, és tavaly apával is jártunk ott, készült ugyanott kép:)

amúgy apa mit csinál, hogy ennyit utaztok?

cili:édes a Dani, belegondolok, hogy Réka csak két héttel fiatalabb nála:)
sokan mondták, hogy felesleges annyi játékot venni a gyereknek, a legjobb a pille palack:D
sőt később bele lehet tenni egy parafadugót is úgy még izgalmasabb letekerni még nem tudja de csörög zörög.

aida:Nem is tudtam(bocsi), hogy Orosháza közelében laksz, ott laktak a sógoromék ő a Guardian cég vezetője, nemrég költöztek ki Lengyelországba, sőt a kolléganőm aki most szült május 18.-án ikreket ő pl. békéscsabai.

azt írtad, már nem szereted Noli apját, tényleg vagy csak inkább nem akarod már szeretni?
nem akarok okoskodni félre ne értsd, de ha elvileg ahogy írod apa próbál vmi közös álláspontot kialakítani akkor te csak dacból azért se?

sarmi: édesek a gyerkőcök és még mindig megemel a kalapom előtted, az biztos, hogy én már nem leszek 3gyerekes anyuka:)

enikő:milyen etetőszéketek is van?
én addig nem veszek amíg magától nem tud ülni benne,sajnos a annyira kicsi a előszoba étkező (egyben van), hogy csak állandóan kerülgetnék meg jobbra balra tennénk.
majd ha már tud ülni veszünk olyat ami fából van és nem olyan nagyon mint a műanyag
így egyenlőre a pihenőszékbe kóstolgatunk:)

minden félévesnek Boldog félévfordulót:)

boci: hoztam képeket Márton fiadnak:DD

na jó nem csak neki

márti: Rékát is sokszor fiúnak nézik :(

KépKép

Kép
orsimorsi

Erika:amelyik szobára emlészel,az volt a gyerekszoba,na az lett most a mi szobánk,az lett piros,a nagyobb szoba pedig a gyerekeké lett,az meg ugye a kék-rózsaszín.cseréltünk :lol: :lol:

solya051020
Káld

Orsi:nálunk meg pont fordítva van Olit folyamatosan lánynak nlzik,múltkor mondta egy csaj hogy azért a lányoknak is jól áll a kék...először nem esett le miért mondja,aztán látta hogy furán nézek rá és kérdezte hát a gyerekem nem lány? :shock: :shock: hát mondom nem.....de különben dokinőnk is folyamatosan ezt magyarázza.....én már megszoktam :lol:

solya051020
Káld

Lyndee: Már akartam írni, hogy köszönöm!!!!!!!! Újra van tejem az utricás homoe bogyótól (ha más is tanácsolta, annak is köszönöm!)

Aida: Sokat gondolkoztam mit tennék, azt hiszem nem szabad visszaköltözni két hétre sem. Így nem fogsz tudni lelkileg előrelépni, csak hátraránt az együttlét, és még messzebbre kerülsz egy lehetséges jövőbeli kapcsolattól.

Kép
mannababoca

Vera:
Kép
Vendég

Sarmi: szerintem tedd fel ide a mászókás képeket. Már persze ha a többieket nem zavarja. Nálunk is most tervez apa hasonlót Marcinak és azért jó lenne ötleteket meríteni. Bár azért a neten találtam pár hasznos dolgot, de jöhetnek a képek. Ha más nem priviben!!!!

Orsi: várom a képeket!!!!
Vendég

Kép Kép combok Kép lehúzom akkor is Kép anya, így kell turbánt csinálni:) Kép megyek a cirkuszba Kép j

KépKép

Kép
orsimorsi

jó estét!

Na,ide jutottam nagy nehezen.Kimerítő hétvégén vagyok túl.Tegnap is és ma is vendégek voltak,köszöntötték Arnust.
Sütés főzés,meg minden....isteni finom puncs tortát csináltam.Persze szombaton és ma is meg kellett sütnőm ugyan azt.Volt munkám bőven.Majd ha lesz pici időm,dobok képet és receptet is.

A hab a tortán hogy ma megjött.Úgy örültem neki,mint majom a farkának :twisted:

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!

Mi is szeretnénk utólag is Boldog fél évet kívánni minden ünnepeltnek! :wink:

Mush:Éljen a fogacska! :wink:

Andy:szegény anyud,remélem nem öröklődött!Regi nagyon aranyos!Milyen tápláló lehet még most is a tejed,hogy így hízik a kiscsaj :shock: Nekem sajnos már nem ennyire tápláló. :cry:

Aida:Édes Noli,sztem tiszta apukája(már ha nem sértelek meg vele) :wink:
Én elmennék a helyedben,mert Nolinak szüksége van apára,annál is inkább mert fiú!És lehet ,hogy jót tenne neki ha az apukájával töltene kis időt.
Azért hülyeség lenne megfosztani a kisfiút az apai élménytől mert közöttetek már nem "olyan" a viszony.Ez nem lényeg,csak a kicsi érdekeit nézdd,hogy mi lenne neki jó!De ez csak az én véleményem,én ezt tenném.....és hátha sikerülne vele több dolgot is megbeszélni nyugodtan :wink:

KépKép
lyndee

Orsi: jöhet menyjelöltnek!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép amikor másodszorra fordultam hasra

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsib]mush:nekem a homeos drnő azt mondta, hogy addig használhatom a feloldott oldatot amíg el nem fogy de én azért pl. hetente újat csinálok.( Rékának 1bogyó 1dl vízbe és ebből egy kortyot kell neki adni szóval sokáig lenne elég)

???
nem arrol volt szo, hogy 5 golyo egy pici vizbe???
most akkor mi van?

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Engem is érdelel a kerti játszótér!

Manna! Képet kérünk az asztalról! Én az étkezőket nézegettem mostanában és annyi gyönyörűséges van, de nagyon drágák!

Orsimorsi! FP etetőszékünk van! Leventének most akarok venni egy lépcsőset, mer ezt lassan megörökli Milán.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

manna:örülök,hogy bevált :wink: Én is kénytelen voltam már hozzányúlni,különben már elapadtam volna :oops:
Kép az asztalról?édes kis Domid van :wink:

orsi:nagyon szép Réka(csak Hanna meg ne hallja)

solya:én csak vízzel kínálom,itatópohárból.bevált,pár korty elég neki gyümi után.

És képzeljétek,ma majdnem egy üveg répa-krumplit megevett :lol:
Ez azért nagy szám,mert előtte fintorgott a krumplitól is és a répától is.

Gaby:nem jó időtök volt ma,remélem tudtok fürdeni a Balcsiban :wink:

KépKép
lyndee

orsimorsi. miert nem leszel 3 gyerekes anyuka? amin mi tul vagyunk annal csak jobb lehet! :wink:
edes Rekad! sot tunemenyesen szep! es mennyi haja van! nagyon ugyes is!

manna. tegyel kepet arrol a csoda asztalrol! :lol:

bebim a kisagyban tombol. ki-be kapcsolgatja a zenelo forgojat. :shock:
mostnaban, ha fekve szopizik, akkor egy csomo kifolyik a szajan a masik oldalon es tejben uszik az agyunk. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.21 21:39-kor.

KépKép
KépKép
mush589

további szép estét,reggel ha tudok jövök :wink:

KépKép
lyndee

vera: végre sikerült egy pár jó közelit csinálni róla:) pusztán a véletlen műve több mint fél óra bohóckodásomba telt mire végre így nézett rám.

mindig irigykedem arra aki tud fotózni....pl manna

mushi: gratula az első fogcskához

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsib]aida:azt írtad, már nem szereted Noli apját, tényleg vagy csak inkább nem akarod már szeretni?
nem akarok okoskodni félre ne értsd, de ha elvileg ahogy írod apa próbál vmi közös álláspontot kialakítani akkor te csak dacból azért se?

Biztosan nem szeretem. Azt az embert, aki mostanában, azt már nem. Viszont eszembe szokott jutni, hogy hogy szerettem az elején... Na olyankor nehezebb.

Azért így nem mondanám, hogy dac, hiszen a közös álláspont lényege annyi h ő nem tesz semmit én visszamehetek... A dac viszont az ellen szól, hogy nem vagyok hajlandó visszamenni oda, ahonnan kivágtak kétszer is a gyerekemmel együtt. Ha makacsság is ez, többek szerint abszolút megérthető. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsimorsi! Gyönyörűűűűűűűűűűűű a pici lány! Nekem az első és a turbános kép teccik (Manna ne nézz ide) a legjobban!

Aida! Függetlenül attól, hogy hivott korábban vagy sem én nem költöznék hozzá vissza pár napra sem, csak akkor, ha közös terveket szövögetnék esetleg. De ahogy írtad már a szerelem, szeretet elmúlt mindkét oldalról, így ez nem áll fenn (gondolom). És Nolinak mindig az a lejobb, ami neked jó!

Na, ezt már harmadszor írtam le,remélem mostmár elmegy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Úgy elültettétek belém ezt a helyesírás parát, hogy mindig visszaolvasok és mindig tele van: i=í
De most is félkézzel fejek, ezért nem nagyon javítgatok, viszont nem zavar, ha bárki kijavít! :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mushi: jaj félre ne érts nekünk nem a chamomillat kell így adni, csak az felhasználást akartam mondani, hogy nem gond ha áll az elkészíttet oldat.

3 gyerek....tudod most belegondolok, hogy azok is hasfájósak lesznek, meg kevés alvásigényűek, meg rossz alvók akkor köszönöm ebből elég lesz kettő is abból már egy megvan:D
jó persze ez nem biztos de most még élének él az emlékezetembe, hogy hányszor sírtam, hogy nem tudok segíteni rajta- és csak nézett rám, hogy anya segíts- amikor beájult a fájdalomtól egy-egy fél órára hasfájástól és utána kezdődött minden elölről és ez ment heteken át....
és még nem is fogzik.....

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida!

"ahonnan kivágtak kétszer is a gyerekemmel együtt."

Na ez az! Ráadásul még a zárat is lecserélték! Viccen kívül, ha visszajárkálsz bírnák anyagilag a zárcseréket?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, igazad lehet, de mondjuk valahol Lyndee-nek is igaza van... Hiszen tfh. nekem nem jó, hogy a volt párommal legyek, de ez még Noelnek attól lehet jó... Az pedig biztos, hogy min. 1 éves koráig egyedül még nem viheti el az apja semmiképp.
A zárcserés beszólás viszont tetszett! :lol: :wink: Jót kacagtam!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?