Új privát üzeneted érkezett!

Nekem eddig csak a védőnő írt, meg egyszer a fogdoki, hogy megjelentem, és pecsételt, s a háziorvos is az ekg után ugyanezt.

remény73

Nekem a védőnő és a nőgyógyász is ír bele.
A doki mindig beírja, hogy mit kell szednem, mit látott az uh-n (Rizsa méretei), és hogy mikor kell mennem legközelebb.
Már majdnem betelt.
Mondta is a védőnő, hogy ha a doki ilyen sokat ír, akkor hamr be fog telni.

Kép

Kép
vevikk

VEKIKK
Ha Rizsa is mellső fali akkor te is később fogod csak érezni, kérdés hogy merre néznek a kis végtagjai.

COLIN
Ez neked is szól.

Nekem a védőnéni is ír bele mindig meg a dokker is. űA belgyógyász is írt. Egyéb pappert nem is ad a dokim, mindig oda írja be az adatokat! :roll:

KAKTI
Nem gond, teszem is fel a netre.

dita75

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok ide, de lenne egy kérdésem és Ti szerintem tudnátok válaszolni Nekem.
Szóval: tegnap volt fagyasztott beültetésem, de azóta görcsöl a pocim, és ez egy kicsit nyugtalanít. Nem korai ez még, vagy talán boxolnak a helyért?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Mindenkinek jó poci növesztést. Küldök mindenkinek jó sok poci simit!

Ildi

gyoreneildi

ITT A TÁBLÁZAT!

Az esetleges javítani valókat priviben kérném!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Eléggé aggódom. Reggel a tisztasági betéten láttam egy barna foltot és a papír is olyan maradt egy kicsit. Felhívtam az ügyeletes orvost a Jánosban, de az volt a válasza, hogyha 7 hetesen vetélés, akkor úgyse tudunk vele mit csinálni. :evil: Pedig jó lett volna, ha legalább egy uh-ra bemehetek. Azt mondta, hogy feküdnöm kell. Most mit csináljak? Mégis bemenjek? Vagy várjak hétfőig? Már menni akartam dolgozni. Nagyon féltem a kicsikémet. Kérdeztem, hogy lehet-e, hogy a másik petezsák ürül, azt mondta hogy így nem tudja. A cisztákra se mondott semmit. A reggeli utrót meg jól kimostam, de arra is azt mondta, hogy ne pótoljam.

Ha valaki tud valami okosat, akkor szivesen venném.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Szerintem pihenj sokat és hétfőn menj be.
Nekem is volt barnázás, de nem volt baj. Az elején előfordul az ilyesmi. Ha vetélés lenne, akkor jobban véreznél. Nekem legalábbis így volt. És szerintem ne menj dolgozni, ha meg tudod oldani!

Kakti!

Nekem beírhatos a szülés várható időpontjához, hogy 2009. november 24.
Köszi!

Kép

Kép
vevikk

vevikk: Te akkor véreztél, amikor a másik baba elment? Jól emlékszem, neked volt mégegy baba az elején, ugye? Mert gondoltam rá, hogy talán a másik petezsák okozza a dolgot.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky 79,
nekem 7 hetesen élénk piros vérzés volt, és végül nem volt semmi baj.

De azért szerintem jobb lenne, ha bemennél UH-ra, azért, hogy megnyugodj.
Ha odamész holnap (vasárnap) reggel, nem hiszem, hogy elzavarnak UH nélkül, főleg, hoyg akkor már más lesz az ügyeletes orvos, mint ma...
:wink:

Én annak idején este 11-kor (akkor kezdtem vérezni) odatelefonáltam, azt mondták, hogy max UH-ot tudnának csinálni, hogy kiderüljön mi van, de azt is csak másnap. Úgyhogy otthon hánykolódtunk egy éjszakát, másnap reggel bementünk, és kiderült, hogy a babával minden OK, csak egy kis haematoma van a méhszájnál.
Nálad is lehet ilyesmi, vagy tényleg a másik baba is okozhatja.
Az UH végülis nem orvosilag indokolt, de a Te megnyugtatásodhzo szerintem jó lenne.
Mesterségese fogant babánál mindenki jobban vigyáz és érthető a fokozottabb aggodalom, úgyhogy szerintem ha odamész, megcsinálják.
De legkésőbb hétfőn a BMC-ben...

Pihenj, Rutascrobin, Utro, NO magnézium!

Kép
bikmakk

Vicky, szerintem is fekvés, és ha úgy gondolod, hogy alul nem marad meg az utró,akkor nem tudom mennyit szedsz, de nekem mikor véreztem, azt mondta a doki vegyek be 1-et szájon át, amikor a következő aktuális lenne. Ha csak barnázás, mehet hüvelybe is, vérzésnél szájon át.
Ha nem görcsölsz, nincs más panasz, a magnéziumot tényleg hanyagold.
Holnapig meglátod hogy alakul, s ha megnyugtat, szerintem is menj be a Jánosba, vagy ha van választott orvos, akkor beszélj vele, ha nincs, akkor mivel Óbudai vagy, és már 6 hetesen elbocsájtják a BMC-ből az embert, a Margitba is bemehetsz, az közelebb is van. Nem hiszem, hogy elküldenének.
Bízz a babában, s csak nyugi. Tudom, hogy nem könnyű nyugodt lenni, de pihenj, s ne csinálj semmit.

remény73

bikmakk: Szerencsére nálam nem jött vér. Úgy döntöttem, hogy hétfőn bemegyek Zekéhez. Miért nem lehet magnéziumot? Én napi 2x1 magne b6-ot szedek.

remény: Hát ma nem vittem túlzásba a mozgást. Holnap már ki kellene mozdulnom. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nekem anno mivel nem görcsöltem azt mondta a doki, ha kapnék, az lehet jobban ártana, minthogy nem kapok. Mondjuk nekem hematómám volt.

remény73

remény: Nekem a vádlim szokott görcsölni és arra kezdtem el szedni. Azóta nem mondta senki, hogy árthat is. Majd megkérdezem a dokitól hétfőn.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

No, megjöttünk a nyaralásról! Minden oké volt! :lol:
A szállás is nagyon klassz volt, az időjárás is 30 fok körüli, csak tegnapra romlott el az idő. Nagyon jól éreztük magunkat!

Van egy jó hírem, végre érzem a Babákat!!! :lol: :lol:
Fantasztikus érzés volt, leírhatatlan! :) Már múlt hét szombaton éreztem Őket, de az igazi mozgolódást keddre (pont a 19. hétre) jegyeztem fel, amikor is már szemmel láthatóan lehetett látni, akkor már a párom is látta és érezte is a mozgásokat!!!! :wink: :)
Nagyon csodálatos érzés, azóta is állandóan ezt figyelem! :)

Kedd óta minden nap érzem Őket, tegnap pl. egész délután. :) :)
Lehet nem tetszett nekik, hogy sokáig utaztunk és egy helyben
kellett sokat ülnöm.

Megpróbálok visszaolvasni majd, hogy mi történt veletek...

Egy meglepetés várt itthon minket tegnap este. :D Norbi szülei voltak kint nálunk locsolni a kertet és közben elhozták a már beígért kiságyat, amit úgy kaptunk a fodrászcsajszimtól. :lol:

Nem is tudtunk róla, hogy mikor kapjuk meg, de itt van és nagyon jó volt látni... :lol: Na, de rólam ennyit, később ha lesz energiám teszek majd fel egy-pár képet!!! :)

Jók legyetek, vigyázzatok a Babákra és Magatokra! :wink: :)

Kép

puszi Trix
trix78

trix: Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Biztos fantasztikus érzés érezni a mozgásokat. :) Már én is alig várom, hogy teljen az idő, most mintha ólom lábakon járna. Talán türelmetlen lennék? :D
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
Nekem is lassan telik az idő, mindig mondják hogy te jó ég már lassan félidős leszel, stb. én meg úgy érzem mintha már évek teltek volna el főleg a két uhu között! :roll: :roll: :roll:

TRIX Ez szenzációs! A várva várt pillanat. Én is várom hogy úgy mocizzon már Bogyi hogy azt apa is érezze vagy lássa.
Egyelőre most nagyon visszafogta magát. Néha esténként lightosan érzek valamit odabentről aztán egész nap szinte csak egy két buborékolást.
Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Rillával nem futottatok össze? :)
Várjuk a fotókat, kivi vagyok egy hét alatt mennyit nőtt a pocakod. :)

Magne B6: Én is megvettem, de nem igen szoktam használni. Mióta láttam a tévében hgoy az idegekre is jó hatással van azóta általában beveszek péntek du. - vasárnap estig néhány szemet, de ugyanúgy ideges vagyok tőle, a párom fia ellen szerintem egy kartonnal sem lenne elég! :? :? :? :?

Sok kismamának ajánlják a szedését, de erről nem hallottam hogy ha vérzés vagy barna lépne fel akkor nem lehet szedni, most már érdekel engem is a dolog, Vicky kérdezd meg a dokkert hétfőn - bár szerencsére nálam egy gombostűhegynyi sem jelent meg soha, és nem is szeretném.

dita75

dita: Remélem nem felejtem el a magne b6-ot. Megkérdezem holnap.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky,
én mondjuk amúgy sem voltam egy nagy magnézium-párti, mert nem akartam hozzászoktatni a szervezetemet, hogy aztán majd amikor kell, akkor kevésbé hasson.... De legutóbb (31. héten...) már rám lett parancsolva, mert a baba feje eléggé lent van, és feszíti a méhszájat.
Na mindegy, nekem a vérzésnél külön azért hangsúlyozta a Szűcs, merthogy ugye a magnézium ellazítja az izmokat, és vérzésnél pont arra van szükség, hogy a megnyílt ér ismét össze tudjon záródni, ezt segíti a körülötte levő izomszövet rugalmas összenyomó hatása is, és ne csökkentsük ezt azzal, hogy a magnéziummal ellazítjuk.

Viszont pl. az ügyeletes orvos kábé mindent javasolt: feküdjek, és magnézium, és rutascorbin, és utro, és minden és minden....
Aztán amikor mentem a BMC-be, akkor mondta Sz, hogy a fekvés nem nagyon fontos, a ruta meg az utro igen, a Mg-t pedig most kerüljem.
Persze hozzáteszem, hogy én akkor már meg voltam vizsgálva, lehetett tudni, hogy mi van és mi nincs.
De vicky Te nem vérzel, csak barna, ráadásul tudjuk, hogy ott a másik baba, aki esetleg most adta fel ( :( ), úgyhogy szerintem nem kell nagyon aggódnod. De persze menj be hétfőn!

Trix, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Kicsit irigykedem ám...
Tök jó, hogy érzed végre a babókat, és ez csak egyre viccesebb lesz! Én is úgy voltam vele, hogy már előtte is éreztem igazából, de volt egy olyan pillanat, hogy NA EZ most nagyon egyértelmű, akkor a férjem is érezte meg minden, úgyhogy én is akkortól számítom...

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Megvolt a nagy kiruccanásunk......már tegnap hazajöttünk, mert nagyon rossz idő lett, a hotelbe meg nem akartunk ücsörögni.

Voltam pénteken uh-n jól éreztem én! A kis kobakja nagyon lent van és nyom v.mit. De nem mondott semmit az uh-s nő. Jövőhéten megyek majd leletekért amivel meg kell keresnem a dokit, remélem ő mondd majd v.mi nyugtatót. Bár az uh-n is egyik pillanatban ott volt aztán kiugrott, vissza.....találhatna v.mi jobb helyet is magának!!!!

Most már tutira mondták, hogy fiú!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vicky!

Amikor csak barnáztam, akkor mindkettő megmaradt.
A másik baba akkor ment el, amikor már véreztem is.
De nyugodj meg!
Holnap az uhu-n minden rendben lesz!!!

Kép

Kép
vevikk

vevikk: Köszi és bocsi a kérdésért.

Holnap majd megpróbálok mielőbb jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Szuper,Süninek is Kismórja lett :D
Úgy örülök, hogy más is választja ezt a nevet, nem csak mi. Nálunk az emberek fele csodálkozott, de tetszett neki, a másik fele pedig vagy kimondta, hogy Móriczka vagy elkezdte ecsetelni, hogy miért nem adunk neki valami normális nevet….

Persze a legfontosabb, hogy egészséges :D Szívből gratulálok Süni :D

Akire
:D
Üdv, a Mórkások táborában. Remélem már sikerült beadagolni :D

Gabicsibe,
Köszi az infókat :)

Áfonyácska,
mit tudnak csinálni a picivel, ha túl lent van?

Kakti,
Szupi a link, amit küldtél :)

Vicky,
Gondolok rád holnap. Írd meg, mit mondtak. A babunak biztosan semmi baja.

Trix,
És egyre intenzívebbek lesznek a mozgások. Bennem onnantól tudatosult igazán, hogy most már egy jó darabig soha nem leszek egyedül :D
Jó olvasni, hogy jól sikerült a nyaralás. Mi sajnos tegnap hazajöttünk Balcsiról, pedig hosszú hétvégét terveztünk. De ez a fránya idő…
No mindegy, legalább elmentem kismamajógára:)

Kép

[/b]
swanny

Képzeljétek,
csütörtökön másik dokihoz írtak be...úgyhogy mehetek megint hétfőn. :( De pénteken végre megejtjük a UH-ot. Már alig várom. Utoljára 24 hetesen voltunk....

Szép hetet nektek.
Kép
swanny

Süni: óriási gratuláció a kisfiadhoz!!! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek és kitartást a gyerekneveléshez!!! :D

Vicky: várjuk a jó híreket :wink:, remélem minden ok a Babával!!! :)

Dita: Rillával sajnos nem futottunk össze, szerintem ők már délebbre voltak :lol: ...
hamarosan Te is megérzed Bogyit és az már intenzív lesz :wink:

Áfonyácska: gratulálok a kisfiúhoz, remélem hamarosan jól elhelyezkedik majd és nem nyomja Anyucit odabent :wink: :lol:

Bikmakk: tényleg sokáig vártam az igazi mozgásokra, de a lényeg, hogy minden rendben a Babókkal!!! :lol: Egyszerűen fantasztikus, jelenleg is érzem Őket ficánkolni!!! :lol:

Sajnálom, hogy mindannyian nem tudtok elmenni nyaralni, akik szeretnétek... :(

...de azért pár képet felteszek, hogy szép helyeket legalább képről lássatok (és persze egy-két képen én is rajta vagyok pocival :wink: :) )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[/b]

Kép

puszi Trix
trix78

Swanny: akkor már jó régen láttátok a Babót :roll: :?
Gondolom már várjátok nagyon :lol:
Mi szerencsére minimum 3 hetente látjuk Őket, mert az ikres kismamikat a dokim ilyen időközönként látni akarja. :wink:

Kép

puszi Trix
trix78

Trix, nagyon szép helyeken jártatok, és köszi, hogy mutattál képeket, ha már én nem megyek nyaralni. Buszos útra mentünk volna, de nem mertem bevállalni, inkább maradok a fenekemen Budapesten :)
Már én is érezgetem a babánkat, de inkább csak este lefekvés után. Tegnap behívtam a párom is, és ott ketten figyeltük, hogy mozog, de még nagyon finoman, hol a lábacskájával az alhasamban, hol a kezével, meg gondolom a fejével a köldökömnél. Nagyon boldog érzés volt. Napközben nem nagyon érzem, de remélem jól van. Én csütörtökön láthatom újra, és a párom is mondta minden UH-ra jönni akar.Közöltem ez nem olyan lesz, mint a genetikán, de mondta nem baj, ő látni akarja, s ez valahol jó, mert látom érdekli a gyereke. Talán így jobban átvészeli a félelemmel teli időszakot, mert fél mi lesz ha megszületik, és a szüléskor, stb.

Vicky, remélem minden ok, várom a jelentkezésed, hogy mit mondott a doki, remélem a baba veled van továbbra is.

Swanny nem tudom hogy bírod ki ennyi ideig UH nélkül, de kívánom minden alkalom nagy élmény legyen számodra, ha már ritkán jutsz ehhez az örömhöz, hogy láthatod a babát.

remény73

Remény: köszi! Tényleg, nagyon szép helyeken jártunk és a helyedben egy buszos kirándulást én is kihagytam volna. :wink:

Örülök, hogy Te is érzed már a Manókát! :)

Általában én is a köldököm környékén érzem Őket! Amikor utaztunk a jobb oldalamon, ott ahol Tami van, állandó fészkelődés volt. Szerintem az utazás kellemetlen lehetett neki, az is lehet, hogy haránt fordult szegénykém, mert a köldököm környéke helyett, mellette kb. 10 cm-re éreztem egész délután mocorogni! :wink:

Próbáld meg a Párod megnyugtatni, hogy minden rendben lesz a szülésnél is és utána is! Aztán meg, örülhettek, hogy nem két Babó lett, mert azért én is be vagyok ám x@rva, hogy mi lesz majd, ha megszületnek a Kicsikéink! :wink: :roll: :) de, hát csak megoldjuk valahogy... :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

már azt sem tudom, melyik oldalam melyik: Tamcsi a bal oldalamon van :lol: tehát a bal oldalamról van szó :wink: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

sziasztok!

TRIX

Ugyanolyan szép vagy a képeken mint életben és egy picit mintha nőtt volna a pocak mióta utoljára láttam! :)

Nagyon szép helyeken jártatok....... de szeretnék apával elmenni én is ezúttal hármasban Bogyóval Makarskára, Omisba. Bol és a tavak is jöhetnek. Anyuék már voltak ott, de mivel 2 éve 4 családdal voltunk nem ejtettük meg, de láttam egy videofelvételt amit anyuék készítettek és úgy határoztam, hogy legközelebb nem szeretném kihagyni.

Amúgy az ultrahangon nekem is tönkrement a nacim a sok cuccostól amit rámnyomott a csajszi, alig bírtam letörölni, de úgy látszik maradt még rajta, mert itthon az én nacim is tiszta fehér folt volt, 3x is kimostam és nem jött ki belőle. Legközelebb meztelenül megyek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SWANNY
Én a helyetekben el sem indultam volna mert itt a Balaton (Bakony) környékén még intenzívebb szokott lenni az időjárás.
Én már csak tudom itt lakom a Bakony szívében!
Olyan szélvihar volt szombaton, hogy a parókámat letépte.
Ma meg már hajnal óta szakad az eső!!!!!!!!!!!!!!

ÁFONYÁCSKA
beszéld meg a kiscsávóval hogy költözzön feljebb.
milyen jól érezted, de szerencsére semmi gáz nincs és ennek örülök! puszi

Afp-d milyen lett? Bocsi ha már írtad!

BIKMAKK
Hogy álltok a vásárlással? Odakerültek már az anyukád által vásárolt holmik?

VICKY
Várunk a hírekkel. Addig is drukk!

VEKIKK
TE mikor mész uhura?

REMÉNY
Örülök a mocizásnak! :)
Nagyon ari a férjed. Nálunk mivel a páromnak második gyereke lesz Bogyó vannak ebből kifolyólag előnyök és hátrányok is.
Azért egy kicsit bánom hogy nem úgy éljük meg közösen ezt a dolgot, hogy mindkettőnk számára újdonság legyen!

dita75

Ditus: köszi a dícséretet! :lol: A pocak meg nem kicsit nőtt szerintem, hanem máris óriásinak néz ki, főleg a sárga ruhában :wink: :lol:

Makarska gyönyörű hely, Bolról nem is beszélve. Remélem hamarosan eljuttok oda Bogyesszel!!! :wink: :lol:

Most már jó lenne, ha megmondaná Nektek valaki, mit rejt a lábikók köze Bogyónál :D

A nadrágom én is sajnálom, de mit van mit tenni, hacsak nem tényleg ruha nélkül menni legközelebb :wink: :lol:
Egyébként már nem emlékszem, hogy írtam-e még a nyaralás előtt, de a vérteszt eredménye is rendben lett, amit a 4D-vel párhuzamban csináltattunk, szerencsére. Bár én valamiért ezt megéreztem... úgyhogy minden ok :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX
Bizony vannak terhesség alatt is olyan ruhák amelyek jobban kiemelik az alakot jelen esetben a pocakot. Ezt már én is megfigyeltem. A múltkor az új farmer tunikában nem is kismamának hanem daginak néztek, úgyhogy inkább visszatérek a normál feszülős felsőkhöz egy darabig.
Nagyon csini vagy!
Szuper hogy a teszt is oké! Én végül úgy döntöttem hogy nem csináltatom meg, mert az afp jó lett, a kombi teszt is jó lett, az uhukon sem láttak semmi rendelleneset. Én sem aggódom nagyon emiatt, úgy érzem Bogyó szép és egészséges lesz kukival és kuki nélkül is! ( de ha lehet választani akkor kuki nélkül ! :wink: )
A héten remélhetőleg már végre kiderül.

dita75

Trix,
nagyon jók a nyaralós képek! A táj is szép, és ti is nagyon szépek vagytok!

Dita,
igen, igen, igeeeen! Idekerültek végre a holmik, illetve az oroszlánrészük, úgyhogy babaruhák fogdosásával és kiskád előtt áldogállva babafürdetés-imitációval töltöttem a hétvégén azt a pár percet, amikor ráértem - merthogy a holmik idekerülésének az volt az "ára", hogy vendégeink voltak egészen ma délelőttig... Úgyhogy sokat nem értünk rá.
Nagyon élvezem, hogy végre megvan majdnem mindenem, de persze még zacskóban és dobozokban állnak. Előbb össze kellene rakjuk a kiságyat és a pelenkázót, de legkésőbb a hétvégén erre sor kerül, és akkor végre rendszerezni tudom a dolgokat...

Most egyébként nagy autóvásárlásban vagyunk, ami elég stresszes dolog, merthogy használtautót veszünk itt Németországban, és kettőnk közül én tudok a jobban németül, ezért gyakorlatilag én tárgyalok az összes kereskedővel meg a német autóklubbal meg mindenkivel... :? Na de persze én sem tudok annyira jól, az elmúlt órát pl. olyan szavak kiszótárazásával töltöttem (a szerződésből), hogy kerékcsapágy (Radlager), féknyereg (mi az??) és hajtómű.
Ma megyünk fél 4-re bevizsgáltatni a kiválaszott kocsit, ésha az ADAC is azt mondja, hogy okés, akkor megvesszük.

Vicky, várjuk a mai híreket! Remélem nincs semmi baj!

Remény, könnyes lett a szemem a meghatottságtól, amikor olvastam, hogy hogyan figyeltétek együtt a pároddal a babamozgást... :)

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Úgy gondoltam míg nem beszélek a dokival inkább fekszek( már amennyit Anna is jónak lát:)) Nagyon parázok, most nehogy gond legyen!!

Szerdán megyek eredményekért köztük az Afp-ért is, és Pénteken lesz a genetikai uh.
A védőnő szerint így hogy van egy negatív kombinált az Afp is bizti jó meg hát most úgy besűrűsödtek az uh-k, és azon is mindent rendben találtak!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dita!

Az AFP uhu 6-án lesz (még 2 hét).
Utána 1 hétre pedog a saját dokim nézi meg Rizsát, úgyhogy most majd sűrűn látom.

Elkezdtem kötni Rizsának egy hálózsákot. Bárányos lesz. Szerintem tök ari. A képen nayon megtetszett, és remélem legalább olyan jól sikerül majd.

Trix!

Nagyon szép a pocid.
Nekem is van olyan ruci, amiben sokkal nagyobbnak látszik a pocakom mint amilyen valójában.
Remélem én is nemsokára megérzem Rizsát. Már nagyon várom. De csak a nagy dobogást érzem folyamatosan a köldököm környékén rögtön a szívverésem után.

Kép

Kép
vevikk

Bocsi, hogy hozzátok már nem jöttem, de a munkahelyemről írtam a másikba és sietnem kellett. Szóval minden oké, valószínűleg a másik petezsák okozta a barnázást. Még mindig nőtt, de állítólag majd felszívódik. A babám viszont olyan aranyos, mert már 8mm (tekintélyes méret, egy hét alatt megduplázta magát) és szépen ver a szivecskéje. Már látszott a feje és én a két kis kezét is felismerni véltem. Majd hozok képet, csak még le kell fotózom.

trix: Nagyon jól nézel ki és szép helyen voltatok. :)

vevikk: Biztos szép lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak egy villámgyors bekukk, aztán vissza tanulni :cry:

Gratula minden babamozgáshoz, írigykedem egy kicsit, nekem úgy tűnik megállt az idő :lol:

Swanny!
Én inkább a Zétény tábor tagja vagyok (de a Mór is tetszik), Süni kisfia Zétény Mór lett :lol:

Trix!
Hol is voltatok pontosan? Kicsit lemaradtam, de gyönyörű hely az biztos.
És nagyon aranyos a pocid is, főleg hogy két baba lakik benne!

Kép
akire79

Szasztok!

Ma nem leszek, felmegyek a nagyfaluba anyuékhoz!
6kor keltem a 7.07-es buszhoz ami 7.00-kor padlógázzal elrobogott mellettem úgyhogy hazajöttem az ernyőért és most várok a következőre........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: amúgy ilyen a fejem, mert meg volt beszélve egy randi egy teszveszes lánnyal, de már üzentem neki hogy kések!

Lőttem egy oroszlános játszószőnyeget, így útban anyuék felé azt is felnyalábolom a Ferenc körúton! :lol: :lol: :lol: :lol:

Legyetek rosszak! (max anyuéktól felnézek ha lesz rá érkezés)

Puszi
Dita és Bogyóci

dita75

Sziasztok!!

Látom mindenhol zajlanak az események. Nálunk nem sok minden van. Talán most már nő a pocakom vagy csak már annyira szeretném,hogy nőljőn nem tudom apa szerint már látszik.
Utálom ezt az időjárást olyan lehangoló mert szombaton megyünk keresztszüleimhez vidékre és nem szeretném ha végig esne az eső fújjjjjj!!!
trix78 nagyon helyesek vagytok a képeken. Rájöttem,hogy nekem is van egy ilyen tipusu ruhám csak at enyém fekete-fehér kockás.
Én is nagyon várom már a baba mozgást bár tudom,hogy még korai,de én türelmetlen vagyok sajnos mindenben.

Puszi mindenkinek!!!

Zsú

Kép
Kép
colin

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a dícséretet, annyira aranyosak vagytok!!!wink: :D

Bikmakk: örülök, hogy megvannak a babaholmik végre! :lol: Az autóvásárláshoz pedig sok sikert kívánok! Milyen kocsit vesztek?

Vevikk: szerintem egy héten belül Te is megérzed Rizsát!!!
Óriási élmény lesz, én azóta is a Babáim rabja vagyok!!!!

Áfonyácska: drukkolok a jó eredményekért és a genetikai UH-hoz!!! De tényleg biztosan minden rendben lesz!!!

Akire: Horvátországban, Pag szigetén voltunk és tényleg nagyon tetszett nekünk is. Bár Horvátországban én még nem voltam csúnya helyen. :wink: :lol:
Nemsokára Te is túl leszel az első trimeszteren, azután már pörögni fog az idő! Hogy állsz a sulival és jól érzed magad? :lol:

Dituli: csak ne idegeskedj a busz miatt!!! Te kis vásárolgatós csajszi, mindig kitalálsz valamit, mi? :wink: :lol: Egyébként, csak annyi különbség van köztünk, hogy én még alig vettem valamit, de én is állandóan a babadolgokkal foglalkozok! :wink: :)

Vicky: örülök, hogy minden oké és gratulálok a Babóhoz! UH felvételt nem kaptál? Tényleg, nincsenek rosszullétek?

Remény: merre jársz tegnap óta? Csak nem Te is beszerző körúton vagy megint??? Jól vagytok?

Ma én sem leszek 11 utántól, mert én is megyek ebben a kakci időben Pestre.

Pussz mindenkinek és vigyázzatok a Babókra!!!!!!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat. Tegnap jöttünk haza.

Császár lett a vége, mert nem tágultam. Így nagy sztorit nem tudok írni, de lényeg, hogy jól vagyunk. Imádjuk :D

Íme egy mai fotó:
Kép

KépKép
süni76

Trix78: Kaptam uh képet, csak még nem fotóztam le. Megpróbálom ma bepótolni. Hányingerem szokott lenni néha reggelente és nincs túl nagy étvágyam.

Süni: Nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

Süni még egyszer gratulálok, nagyon édes a kisfiad. Már kicsit várom, hogy én is így láthassam a kisfiam, de most még élvezem a mozgások örömét. Van, amikor intenzívebb, van mikor nyugi van sokáig.

Trix, igen, tegnap is voltam cuccokért, vettem egy kis ingecskét, meg egy farmerkabátkát. A kabátkán van egy folt, nem bírtam kiszedni.
Ma ebben a fránya időben elmentem egy plédért, az eladó szerint szép állapotú, na nem ezt tapasztaltam. Sajnos itthon vettem észre hogy mennyi folt van rajta. Még szerencse nem adtam sokat érte..Max. a hordozó alá jó lesz a kocsiba, hogy ne az ülést nyomja a hordozó. Az eladó kifogásolta utána a véleményem, de sajnos a tények magukért beszéltek, és ezt babának nem ajánlanám, max. XXXX babáknak :) (X-ek egy szót rejtenek :))

Dita mi jót vettél?

Lányok, említettem egy ismerősöm, akinek lány ruhái vannak eladók, ha valakit érdekel jelezze, s mutatok képeket is. A tesómék kaptak sok ruhát, így őket nem érdekelte.

remény73

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés!
Voltam leletekért az afp oké!! Viszont a kenet még nem jött meg, pedig már nagyon izgat. Beszéltem a dokival azt mondta pihizgessek. Pénteken hátha már jobb helyzetbe lesz a picuri.

Most megyek is vissza dőlök!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Szasztok!

ANyutól jelentkezem!

ZÉTI GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!

őt sikerült megkaparintanom:

Kép

bocsi most csak ennyi, megyek málnát szedni (de főleg enni) :)

dita75

nyami málna................. épp etyegetek.......... :bibibbibiiiiiiiiiiii :)

BIKMAKK

Remélem sikerül valami jó járgányt találnotok!

VEKIKK

Jó későn lesz uhud, nekem most a héten lesz!
De legalább kétszer is láthatod! :)

VICKY

Várjuk a képet, szupi hogy minden OK! :)

AKIRE

nekem is lassan telik-múlik az idő! :)
evvan! :)
tanulgass csak, puszi.

COLIN

Nálam türelmetlenebb ember nincs a földön. Én már az első héten berendeztem volna a babaszobát. Ha a párom fia nem foglalná 1000 % hogy hetek óta azt rendezgetném! :)

TRIX

Mi jót csináltál Pesten? Én beugrottam a Mária bababoltba is. Vettem egy édes bodyt és madjnem egy hálózsákot, de aztán arra gondoltam hátha vehetek majd legközelebb rózsaszínűt úgyhogy visszatettem a fehéret a polcra.

A bodyt majd otthonról lefotózom!

SÜNI

A végeredmény a fontos. csodálatosan szép a kisfiad, és ez az én számból duplán elismerés hisz tudjátok hogy lánypárti vagyok.
Büszke lehetsz magadra/és Zétire.
Sok boldogságot kívánok nektek!

REMÉNY

Biztos nem hoztam volna el ha olyan szutyok!
Én az amwaytől vettem egy folttisztító sprét és az nagyon jó, meg sztem a vanish is elég jól kiszedi. Ha fehér a kelme akkor még talán a domestos fehérítő. A farmerkabátra viszont az nem jó!

ÁFONYÁCSKA

Pihizz amennyit csak tudsz!
Mikor vettek tőled kenetet? Most a genetikaira ha megyek szted tőlem is vesznek? Rákérdezek hogy ha esetleg nem vesz, bár nem tudom mikor szokás ezt a vizsgálatot elvégezni, de nekem eddig még nem volt csak ultrahangom, meg a vérvételek.
Alulról még fel sem térképezett ez a dokker.

dita75

dita: Sajna a kép megint holnapra tolódik.
vicky79
Budapest III. kerület

Süni!!!

Gratulálok!!!!!!
Nagyon gyönyörű kisbaba!!!!!!!!!!!!!!

Dita!

Nem tudom milyen időnként vesznek kenetet. Nekem most 12 hetesen nézte a méhszájat, és vett is kenetet, most megint nézett méhszájat és vett kenetet is de csak mert panaszom volt!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Süni!

Gyönyörűségesen szépséges a kisfiatok!
Mégegyszer gratula Hozzá!

Kép
akire79

A jövő héttől biztosan jövök majd sűrűbben, szombaton lesz az utsó vizsgám.
És képzeljétek még mindig nincs dokim, és iszonyatosan fel vagyok háborodva az összes szülész-nőgyógyászra! Ha majd valakit érdekel szívesen leírom hogyan jártam!
Szóval holnap felhívom a harmadik dokit, hogy elvállal-e, mert még nincsennek meg a beutalóim + semmi se! (ja kiskönyvem az van)

Sok-sok puszi és pocaksimi Mindenkinek!

Kép
akire79

Dita, közben kimostam és a foltok kijöttek, most már elfogadható. 1-2 helyen még meg kell varrni a szegélyt, ami elfeslett, de most már több dologra használhatónak látszik.

Jó a játszód...

Tőlem sem vettek kenetet, gondolom mert nem panaszkodok :)

Hát ha rajtam múlna is megvettem volna már mindent, de anyagilag sem lehetséges, meg a párom is folyamatosan tiltakozik, majd októberben...de szerintem már szeptemberben meglesz minden. A ruhákból most megvettem, ami kellhet, így már csak pár dolog kell...

remény73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?