Új privát üzeneted érkezett!

Mia!

Az én párom bent lehetett mindig a kórházban, és ez engem nagyon megnyugtatott. Amikor magamhoz tértem az altatásból, és felnyögtem, hogy nagyon fáj, rohant a nővérekhez, és máris adtak fájdalomcsillapítót. Pedig nagyon sokat aludtam, de tuti, hogy a "nyugalom" miatt, és a tudat, hogy ő ott van. Ezt ha mesélem, mindig könnybe lábad a szemem, annyira hálás vagyok neki. A nővérek nagyon segítőkészek, és egyre sem tudok semmi rosszat mondani. A dokik szintén nagyon tudnak, és elég emberségesek - kivéve az akkori dokimat. Persze ő is nagyon tud, mert én nem jártam ilyen kálváriát akkoriban, hanem viszonylag hamar felfedezte ezt a dolgot, azaz a 3. rendelős hetén, de akkor is felfedezte.
Közben eszembe jutott, hogy utána, amikor hazajöhettem a kórházból még nagyon gyenge voltam, és nekem nagyon erős menstr. görcseim voltak - mint amikor nagyon görcsölök egy nehezebb hónapban. A doki is csak lesett, mert nem volt szabad vérezni.
Nekem is 3 hegem van, abból egy a köldökömnél a legrondább, sajna elég nagy öltésekkel varrtak össze, és vadhús alakult ki, de hát ez van. A másik kettő alig látszik, ahol a zacskó volt, az kicsit nagyobb, a másik észrevehetetlen.
Fel a fejjel! Volt átjárhatósági vizsgálatod valaha???
babszi
 
 


babszi,
nem volt még hiszteroszkópiám, ha arra gondolsz, most meg nem tudom csináltak-e. Ez a baba egyáltalán nem volt tervezett (mármint nem gyúrtunk rá direkt, csak esélyt adtunk neki) ezért em voltam ezt megelőzően semmilyen vizsgálaton. ajd kedden megkérdezem a dokimat, hogy miket javasol? Az átjárhatósági mekkora műtét? Laparohoz képest?
-m-i-a-
 
 


Mia,még abban is hasonlít a történetünk hogy nekünk se volt tervezett a mk baba.bár védekeztünk,de mensi után pár napig élveztük a természetes szexet,hát vagy én számoltam el,vagy kiszakadt a gumi,de becsúszott az terhesség.
Hála az égnek a sürgösségi részté megúsztam,mert bár kb 8 hetes volt a baba,nem repedt meg a petevezetőm,így nem voltam életveszélyben.
Kitartás.A varrat szedés nem egy álom,de annyira nem fáj.

sutimano76
 
 

 
 

Boriskám,jól vagyok,csak volt itt meggyszedés,lekvárfőzés,ma gyerekszoba pakolás.

Tegnap meg allergiás rohamom volt egy gyógyszer miatt,úgyhogy az ügyeletetn kötöttem ki.

Sajna csak 9 után kerülök nyugiba így már nincs erőm csak olvasni titeket.

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Mia üdv közöttünk és csak megerősíteni tudom a többieket, hogy hamarosan elmúlik minden fájdalom és megjön a vágy a következő babára.
nekem szerencsés volt a mk., mert nem vették ki semmimet pedig 8 hetes volt már. Szerencsém volt. Mi 3 hónapot vártunk, ennyit mondott a dokim és onnantól a 3. hónapban megfogant Danika. :lol: Mondanom sem kell azonnal rohantam, nézze meg, hogy jó helyen van-e.
Azóta is minden rendben van a terhességgel.
Nagy áldás ez!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


angie,
én több okból akarok decemberig várni; addig szeretnék megfelelően felkészülni, szégyenlem picit, de addig elsősorban szeretnék leszokni a cigiről, amit most a történtek kapcsán igencsak preferálok :(, mindenféle terhességre felkészítő dolgot szeretnék magamhoz venni, biztos nem kell ilyen sok idő, de akkoris pl. palástfű teát javasoltak meg folsavat, (eegyéb javaslatokat várok)szeretnék dokihoz járni mindenféle kivizsgálásra, ha javasol átjárhatóságit, azt is, meg megfigyelni, hogy melyik pf-ben van pé és mikor, továbbá addig kiderül, hogy felvettek-e masterre és a vizsgaidőszakkal is lehet kalkulálni, anyagilag picit stabilizálódni, legfőképpen ugye sok munkával és a legönzőbb indokom, hogy szeptemberi legyen a baba :)
Gratulálok Danikához!!

sutimao,
neked is kivették a petevezetéked? biztos írtad, csak még nem vagyok annyira beszámítható.

babszi,
Nekem is a köldököm jó randa, ráadásul (persze, ez legyen a legnagyobb bajom) asszimetrikus és a piercingem helye is összeforrt szerintem :(

Az átjárhatóságiról írnátok pár szót?
-m-i-a-
 
 


sutimano, hogy fogják hívni a lánykát?
-m-i-a-
 
 


jajj sütike, vigyázz magadra, remélem fára nem másztál :shock: :D

babszim, hogy áll az esküvőszervezés :lol: :?:

mia, elevitet vagy gravidát már elkezdhetsz szedni, de terhesség előtt kb 3 hónappal mindenképp érdemes elkezdeni. én jónak tartom a felkészülésedet, a babavárás mind lelkileg mind pedig testileg átalakít, jó ha kicsit 'feltuningolod magad és dícséretes a cigi elhagyása, annak is kell bizonyos idő, hogy kiürüljön a szervezetből, szóval hajrá egészséges életmód, hajrá babásodás :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Köszi Piciboris, a Femibionról mi a véleményetek? Valaki próbálta?
-m-i-a-
 
 


Mia, érthető és mindenképp jó, hogy ennyi mindent megteszel a kicsiért.
Én nagy dohányos voltam, de mikor szóba került régen, hogy babát akarunk mindketten, letettem. 6 hónappal azelőtt, hogy elkezdtük a babaprojektet. K....nehéz volt, de a baba miatt megálltam, hogy ő tiszta környezetbe foganjon. Ha a babáért teszed, az segíteni fog! :wink:
Most már úgy utálom a cigit, a szagát, mindent.
Mindenkire ferde szemmel nézek a családban, baráti körben, hátha rászánják magukat ők is! :wink:
Pl. apósoméknál volt Bence, hozzájuk vendégek jöttek, ezért rágyújtottak a konyhájukban. (apósom csak kint szokott, csak a vendégek miatt bent) Mi megérkeztünk Bencéért férjemmel és látom, hogy abba a füstbe sétálgat ki- be a gyerek. Olyan pipa lettem, hogy szó nélkül megfogtam Bencét mentem vele kifelé. Férjemtől kérdezték anyósék, hogy mi a baj, ő rögtön tudta mi a bajom, felvilágosította őket.
Szégyelték a dolgot. Többet nem volt még csak hasonló se. Legalább ha Bencével akar lenni, kevesebbet gyújt rá! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Mia, a Femibiont ajánlgatja most minden nőgyógyász, mert új.
Én mondtam az enyémnek már elkezdtem az Elevitet fogantatás előtt, azt mondta akkor azt szedjem tovább, mindegy az, csak valamit szedjek.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Angie, raksz fel Bencéről képet? :)

Egyébként tudom, hogy úgy kéne letenni, hogy most azonnal, de egyenlőre a héten még nem fogom (csütörtökön államvizsga) és ha sikerült, akkor pápá cigi (olyan 40 000-et spórolnánk, azért az durva, mert természetesen a fijúúúm is leszokik :) )
-m-i-a-
 
 


Kép
Kép Kép
Kép

Nagy hirtelen ennyi! :lol:
Ezek már le voltak kicsinyítve. A többieknek ismétlés! :lol:
Lassan fel is kel manóm, már 3 órája alszik.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Micsoda jóképű kispasid van!!! Ez az utolsó mosoly....:) Gratulálok hozzá!
-m-i-a-
 
 


Mia,sztem első körben ne stresszeld magad vizsgálatokkal meg tesztekkel.Rakd le a cigit szedjél magzatvédő vitamint és kész.majd ha már próbálkoztok egy ideig és nem jön össze akkor majd érdemes átjárhatóságit,meg tüszőmustrát csinálni.Szerintem addig csak szex és NEM GYEREKGYÁRTÁS!!!

Igen nekem is kivették a bal petevezetőm.

Angie,Beni nagyon édi!!!!!Szép kissrác!!

Boris a meggyfára nem endedtek,de a cserkónál másztam létrára.

sutimano76
 
 


sutimano,
de azért félek, hogy ha a rossz oldalon lesz pé és nem tud a méhbe jutni, haem megint mk lesz, vagy ezen se stresszeljek?
Hülye kérdés: most akkor a jobb petefészkem csak úgy lebeg ott bent vagy mit csinál, ha kivették a vezetőt, akkor elzárták a kijáratot meg a bejáratot vagy hogy van ez?
-m-i-a-
 
 


Nekem azt mondta a doki hogy az egyedülmaradt petefészekben ha beérik egy tüsző,akkor az a hasfalon át tud menni a másik oldalra és ott lemegy a petevezetőn.A hormontermelés miatt hagyták bent.Ezért a 60 % esély!!!Amúgy csak 50 lenne.Én nem stresszeltem azon hogy lesz-e még egy mk-m,sztem ennek kicsi a valószínűsége,de ha téged megnyugtat.Én utálok dokihoz járni,ezért a természetre bíztam.Oké sokan mondják hogy nagyon szerencsés vagyok,de ezek szerint nem csak én,hanem Angie is,hisz neki is hamar sikerült.

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek, mert Hunor itt balhézik a csokiért...
Én is cigiztem, de amikor terhes lettem Bencével végleg leraktam. Mostmár én is fújok a dohányosokra. Nálunk az volt a jó, hogy mivel férjem nem dohányzott már amúgy is kevesebbet szivtam, és amikor (elsőre) Összejött Bence nem is kívántam a cigit. Azóta anyukám is leszokott, így a közeli családban szerencsére senki nem dohányzik.

Vitamint szerintem érdemes szedni, de én Hunornál már csak 2 naponta szedtem. Most pedig mivel 1 éve tart a gyerek projekt úgy szedem a vitamint ahogy éppen eszembe jut. Most szedek folsavat, Lenkei féle c vitamint, és Homoktövis kapszulát. Magzatvédőt majd csak akkor kezdem el, ha egyszer végre összejön a baba. Ezen kívül most kezdtem el inni a málnalevél teát a ciklus első felében, és a palástfűvet a másodikban..

Mia! Nekem sajna a petefészkem bánja a méhenkívülit, és 8 hetes terhes voltam, úgy, hogy nem is tudtam róla. Nálam keményen életmentő műtét volt, mert felrobbant a petefészkem, és 1,5 liter vér volt a hasamban. Amikor a műtét utűán a doki elmondta, hogy nincs petefészkem akkor nem is fogtam fel. 2 nappal később az egyik nővér említette, és én furán néztem. Akkor hívtam fel a párom, és kérdeztem, hogy igaz-e? Na, én akkor zuhantam nagyon magamba. Ez azóta is tart, ha eszembe jut...
Na futok az én egészséges fiaimhoz akik nagyon vágynak 1 kislányra. ( nekem tök mindegy lenne..)
Azért azt még elemsélem: valamelyik nap bence a szokásos tesós szövegével jött. Kérdeztem, hogy lányt, vagy fiút szeretne. Válasz: lányt. Én pedig elmagyaráztam neki, hgy lehet az fiú is. Na ő teljesen kiakadt, hogy ő lány testvért akar, és kizárt a fiú. Hááát most még ezen is drukkolhatok! :lol:

aviubi
 
 


Nekem is volt vér a hasamban, nem tudom pontosan mennyi, de már 2 hete is látszott az uh-on, most meg annyit mondott, hogy sok. Akkor ott a bőgéssel voltam elfoglalva, de még arra se hagytak időt, h anyukámat felhívjam, csak a műszakomat sikerült lemondani, másnap meg nem voltam szerintem magamnál reggel, úgy hogy fél percet sem aludtam, ezért nem kérdeztem meg részletesen a dokimat.
Még egy fontos dolog, az egész 1 hónapnyi vérezgetés során a tamponnak csak a jobb oldala lett olyan, ebből is sejthettem volna valamit...
-m-i-a-
 
 


Hát azt nem tudom nálam milyen lehetett én inkább tisztasági betéteztem.

sutimano76
 
 


Nem birom ki: képzeljétek el feleség leszek!!!! Ma tudtam meg és kénytelen vagyok mindenkinek elmesélni! :D:D:D
A pici életkének meg volt az értelme így..
-m-i-a-
 
 


GRATULÁLOK MIA!!! Kép

sutimano76
 
 



Köszönöm Lányok, annyira boldog vagyok :D
És annyira jó, hogy vagytok nekem! Köszönöm!
-m-i-a-
 
 


mia szuper :lol: :lol: mikor lesz a lagzi :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


piciboris,
egyenlőre csak önkormányzati lesz, a héten megyünk időpontért, én szeptember 12-én szeretném, de lehet előbbre kapunk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:24-kor.
-m-i-a-
 
 


mia, tök érdekes, nálunk is pont így volt, 1998-ban volt a polgári és 2000-ben az egyházi esküvő, nálunk is az vol t a gond, hogy soha nem volt jó mindenkinek ezért aztán két tanuval 'egybekeltünk :lol:
teszel képet magaról? vagy ott alul az te vagy?
a kutyus lesz a koszorúslány? :lol: :lol: vicces :lol:
milyen egyetemre jársz? de jó neked ilyen fiatal vagy... :lol: :lol: :lol: :lol: irígyirígy :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


angie Beni még mindig helyes srác :lol: :lol:

többiek? merre jártok??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Neked meg azért jó, mert van egy édes Lujzid (megkukkoltam ám a képeket!) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:26-kor.
-m-i-a-
 
 


azért teszel majd egy jobban látható képet rólatok? édes lesz szója :lol:
szociológusra mindig szükség van, jó szak szerintem :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Megkérdeztem az úrat és volt oly kegyelmes, hogy megengedte, hogy mutassak róla is képet :)

(utólag leszedtem..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:27-kor.
-m-i-a-
 
 


mia, helyesek vagytok így együtt, azért egy-két baba még jól fog 'mutatni ott az öledben :lol: :lol: :wink:
akkor ti kb 20-22 évesek vagytok?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Hát én 23 leszek nemsokára, a fijúúm meg 31, de köszöni biztos a bókot :D
-m-i-a-
 
 


Már, hogy fiatalabbnak nézted :)
-m-i-a-
 
 


mia, a párod tényleg nem látszik 31-nek :lol:
na akkor hajrá esküvő aztán start a diplomáig és jöhetnek a gyerkőcök :lol: :lol:

babszim? voltatok hétvégén valahol párocskáddal?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Egy szakmai kérdés:
Miért mondták, hogy csak 6 hét után fog megjönni? (Mert terhesség volt és akkor úgy szokott?) Addig viszont vérezhetek és görcsölhetek is, nekem még sosem görcsölt a hasam mensikor, akkor most mindenképp fog? A kórházba is inkább amiatt kerültem, mert el akartam ájulni..
-m-i-a-
 
 


mia, szerintem ez a 6 hét csak kb időpont, lehet kevesebb és több is..ez a szervezetedtől is függ.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csak most nem tudom hol állok a ciklusomban, remélem azért rendeződik gyorsan, mindig 28 napos volt egyébként, mint a mesében.
Annyira tetszik a Lujza név, a következő csemetének már megvan a neve?
-m-i-a-
 
 


mia, szerintem hamar rendeződik majd :wink:
nekem vannak neveim de hát a 2.-at a párom választja mert a ujza az én kérésem volt :wink:
lánynév: Lilla, Maya, Wanda
fiú: Ambrus, Vilmos, Barnabás

neked vannak neveid?

jól ellevelezünk a többiek meg alszanak :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Mást úgysem tudok most csinálni. :)
Vannak nevek, de még nagyon változó:
fiú: nekem a Miron tetszik nagyon meg a Noel, párocskámnak a Koppány;
lány: legjobban a Mia (de az sajna a becenevem :)), Minka, Leilani, a Zoé is, ilyesmi :)
-m-i-a-
 
 


akkor te Mira vagy?
a Noel az francia név?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Nem Mira vagyok, majd inkább priviben megírom, mert jó ritka, mjuk megmutattam már a képemet. Igen, a Noel francia (most néztem meg én is :) )
Egyébként azt hiszem, h a Noé megfelelő alakja, az is szép meg a Mózes is, csak túl vallásosnak tűnik nekem vagyis arra asszociálok egyből. Küldöm a privit! :)
-m-i-a-
 
 


Most elvileg kétszer is elküldtem, de nem találom a kimenőben, megkaptad?
Fáj a köldökömnél a sebem.. :roll: pedig egyedül szeretnék zuhanyozni, félő, hogy elájulok így, ha kicsit jobban fáj, mindig ez van. Meg az a fránya levegő a vállaimban van most. :(
-m-i-a-
 
 


Sziasztok!

Mia! Neked csütörtökön volt a műtéted? Fura, hogy hétvégére már hazaengedtek... Igaz nekem a hasamat felvágták, de utána még 1 hétig bent tartottak. Ja, és még vérképet néztek, abből derült ki, hogy vért kell kapjak. Vagy lapar után ilyen hamar hazaengedik a betegeket?

Szociológia? Hmm. Én is tanultam, de csak a szoc. munkás diplomámhoz. Hát nem volt a kedvencem. Én szociál politikát szerettem volna tanulni, de aztán inkább szültem, azóta pedig halogatom. A végén pedig pályaelhagyó leszek...

Képzeljétek ma voltam Bencével úszni. Befizettem 1 hét oktatásra, és nagyon ügyes volt. Nem ám a kezdők feladatait csinálta, hanem a haladókét. Olyan büszke voltam rá!!!!
Közben megjött piri is :cry:

aviubi
 
 


Aviubi,
csütörtökön olyan 22 körül műtöttek, a dokim azt mondta, hogy akár másnap este is hazamehetek, ha úgy érzem. Nem éreztem úgy, ezért szombaton reggel jöttem ki, de akkor már 3/4 6-kor keltem a 2 napi semmi alvás után és lelógtam a parkba cigizni is :) Meg kellett várni a vizitet meg M.-t és jöttünk is haza, 9-re kb..Általában lapar esetén itt 1 napot szokás bentmaradni.
Azt nem is mondtam, hogy még bonyolultabb legyen az esetem: 0 Rh- vagyok és antidét is kaptam, de nem is termelt ellenanyagot a vérem, csak mondta a nővérke, hogy muszáj, mert fiatal terhesség esetében mindig adnak, ugye nem állapítható meg a baba vére, páromé meg A+.
Nagyon ügyes ám a Bence! Képzeld (ne nézzetek hülyének), de a kutyámnak van egy puli fiú szerelme, ő is Bence és hát nagyon közel áll hozzám ez a név, szeretem! A Hunor is tetszik! Jut eszembe, képet kérhetnék Róluk is? :)

Most drukkoljatok, megpróbálok elmenni WC-re, talán ez a legkellemetlenebb része az egésznek... :oops: :oops:
-m-i-a-
 
 


:lol: Bence nevű kutya? Vicces!
Amúgy én is nagyon szeretem a Bence nevet, de egy picit megbántam, hogy ezt választottuk, mert marhára idegesítő, hogy csak a játszón ha elkiabálom magam, hogy Bence tuti 5-en rámnéznek. Bence szokta is mondogatni, hogy ő is Hunor akar lenni! És úgy mutatkozik be mindenkinek, hogy Schneck Márton Bence vagyok. Pedig fordítva van a neve...Lehet, hogy nagy korában megfogja fordítani, és én támogatni fogom a döntését ha így dönt...
Oké, rakok fel képet, csak kell kicsiníitenem.

Na sikerült? Nekem sokáig nagyon fájt utána, sőt még az inger is.

aviubi
 
 




Nem sikerült, van amúgy glicerines kúpom, eddig azzal ment, ma anélkül szerettem volna, de nem. Majd este bevetem. Átkötöztem a sebeim, a köldökömnél bezöldült, ez természetes? Meg szerintem kisebbre varrták össze, meg be is van dagadva és UNDORÍTÓ!
Nektek mennyi idő után volt a varratszedés?
Én holnap teljesen biztosan belehalok, ma az fájt ahogy a tapaszokat leszedtem zuhanyzás után..
Szerintem nagyon szép név a Benci, valóban elterjedt, de csak mert szép! A Marci is jó, de inkább Bence :) (Elfogult vagyok-e?)
-m-i-a-
 
 


aviubi,
ezt a képet már láttam visszalapozva :) de még mindig gyönyörűek vagyis jóképűek :). Nekem van egy progim, az sitty-sutty átkicsinyíti, ha kell megadom a letöltési útvonalát, ingyenes. (Nem csak kicsinyít, minden jót csinál.)
-m-i-a-
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?