Jó reggelt, vagyis nekem annyira nem jó, mert még nagyon álmos vagyok, nem nagyon tudtam aludni az éjjel.
Linácska köszi, de Mandaran kérdezte a tgyest
Mandaran de jó, hogy végre jelentkeztél már kezdtem aggódni, hogy mi van veled. Hasmars rendeződött?
Anettoo: köszi h emlékeztél még a problémámra a tennával kapcsolatban. És nygodtan írd le csak a nyaralásos élménybeszámolódat, mert engem érdekel. Szuper szép helyen voltatok, és nagyon jók a képek.
Noki, Margit szép nagy a pocakotok, legalább tudom, hogy az én nagy pocakom is normális.
Noki, sikerült aranyérre találni valami jó cuucot? Hát igen unga bunga nélküli élet, már néha csak a szexel álmodok, de már kevesebb van hátra...... mint ami eddig eltelt
Csilla hatalmas gratula az államvizsgádhoz, nagyon ugyes vagy egy picivel meg egy pocaklakóval, le a kalappal. Pihend ki, és gyere minnél többet.
Adri, nagyon szorítok a mai napra, és egyben gratulálok is, remélem minden az eltervezettek szerint fog alakulni, és nagyon jól fogjátok érezni magatokat a pároddal
Feltétlenül hozzál képeket!!!!
Itt sokkal hűlt a levegő, de nem esik.
Bea mondtam én hogy kicsit lassabban a tempóval, de nagyon örülök, hogy minden endben van veletek.
A csajszi akivel tegnap nyomattam a gyrostálamat este bevonult a kórházba, lehet ezért is volt sz@r éjszakám. 32. hetes most, és szivárog a mvíze. Mindjárt fel is hívom, nagyon aggódom miatta. Még délben semmi problémája nem volt.
Apácska elmend dolgozni, én meg főzök neki zútapörköltet, az a kedvence
, de alig élek......