Új privát üzeneted érkezett!

Olvasok ám, csak írni nem volt energiám...
még mindig bejárok a suliba, azt hittem a főnököm lesz olyan nagyvonalú, és azt mondja, már nem kell jönni, de tévedtem. Így minden de. bent dekkolok. már nem csinálunk semmit, csak vekengünk... :evil: mindegy, ezt még kibírom.

Csilla :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!! Hú, most már lazíthatsz!!Ügyes vagy, hogy babásan így végigcsináltad!

Tündi :lol: Linácska :lol: Mikor mentek??? Jó nyaralást. én csak itthonról irigykedem, bár most kaptunk üdülési csekket, és kacérkodom a gondolattal, hogy le kéne nézni vhová a balcsira...hmmm :roll: :roll: pár napra... :roll: :roll: Mondjuk az a baj, hogy én nem vagyok valami merész, ráadásul minden sz.rt elkapok, de legalább a víz látványa felüdítene...

egyébként lassacskán mi is készülgetünk minennel. Mosom ezerrel a kisruhákat, hogy csak be kelljen rakni a szekrénybe és kész, ne legyen vele gond. Csak hát igen, a vasalás...ebben a rohasztó hőségben... Itt tornyosulnak a hátam mögött, és szépen süt rájuk a nap... :roll:

Adri
:lol: nem semmi, hogy már a fájásokat nézik Nálad??
Itt voltál Tbányán? csak mert tegnapelőtt egy elég tapló doki volt bent, beutalókért mentem, erre jól kiosztott, hogy miért nincs kitöltve a kiskönyv, és miért nincs nálam az összes leletem. Úgy rámpirított, hogy amikor kijöttem, még jól el is pityeredtem, pedig nem jellemző...

Ja, lenne egy-két kérdésem, ami lehet, hogy már szóba került, de akkor nem figyeltem eléggé:
- kötelező-e kivenni a szülési szabit, és az mennyi a fizetett szabihoz képest (pedagógusként ui. ez utóbbi nekem a szülésig jár)?
- mitől függ a szülési szabi összege? vagy ez egy átlagos összeg? valami ilyesmit hallottam.
-naponta hány melltartóbetéttel számoljak a kórházban kb? nem akarom elvinni az egész dobozzal...
:?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bori, Margit, Anettoo :lol: :lol: :lol:
Jók a képek!!!! Hú, ez a gemenci szálláshely érdekelne! publikus a hely elérhetősége??? Gyönyörű! A férjem vadászik, biztosan imádná, ha vaddisznók jönnének-mennének az ablak alatt :wink: :wink: az a kedvenc állata :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu
Vendég

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu
Vendég

Sziasztok!

Jaj ez a reklám nagyon jó.Kíváncsi vagyok melyik kismama bukik rá,így az utolsó hetekben?? :lol: :lol:

Tündi,én mernék fürödni.Csak terhesen bennem van a para.Tudod laza anya para kismama :lol:
ÁÁ most kezeltem ki magam valami gombácskából.Nem vágyom újra.Nem vagyok hajlamos a hasonlóakra,csak és kizárólag terhesen.

mimi12

Sziasztok Kismamik!

Voltam Dokinál hála istennek minden ok, velem is meg Marcussal is. Nem nagyon nyiltam tovább, de ott is bekeményedett a pocakom a vizsgáló széken. Letiltott a munkáról szigorúan. és azt mondta hancúr is felejtős :( , Nem mondom, hogy anyiszor volt de, hogy ne legyen, főleg ilyenkor már lehetne. Na mindegy már csak 3 hónap azt mindent bele. 1470g szóval majd 100g-ot hízott egy hét alatt. Ja és valami gyógyszert kell szednem 6xfelet :shock: és ezmellett 3x2 magne b6. A vérnyomásom az elég alacsonyka 95/60 volt. És ez a gyógyszer még lejjebb viheti. Na de mindegy mindent a bébiért, hogy ne szülessen korán.

Még mindíg lent van a feje Marcusnak, azt mondta a doki így is marad és örüljek a ha júli végéig bent marad a gyerek, mert nagyon aktív a méhem.

De optimista vagyok ezen a téren és bizti nem lesz meg hamarabb.

Mindenkinek szép estét és kellemes hétvégét.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus
Örülök ,hogy minden okés veletek!
A gyógyszerek miatt meg ne aggódj ha kell akkor kell!
Jó fáradt leszel mindig ha még lejjebb meg még ennél is vérnyomásod :shock:
Tudod nekem is azt mondta a doki ,hogy július végén meglesz baba :)
Majd megyünk és szülünk együtt :D:D:D
Na jó csak vicc volt!
Pihenj sokat és akkor minden rendben lesz!
A harcúrra meg mit mondjak :shock: nekem 8hónapja nem volt benne részem........pedig már úgy megszeretgetnénk egymást apával!

Teszek fel Én is képet ,hogy lássátok mekkorára nőttem :D
Remélem a csajszi is szép nagy ha már én is ilyen nagy lettem :D

Szép estét mindenkinek!
Kép
33hetesen :D

Kép
noki&potyi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:06-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Tényleg Noki, neked is hamarabbra mondták...nagyon jól áll neked a ruha ! Szép kismama vagy !
Nekem annyira idétlenül állnak a ruhák, főleg a hátamon, mert a csípőm ahogy megnőtt, valahogy úgy egybevagyok.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Irdab,
a szülési szabit ráérsz szülés után megkezdeni. Ha neked úgyis "nyári szünet" van, akkor kár pazarolni. Szülés napján kezdesz TGYÁS-sal, szerintem az a legegyszerűbb.
Eleinte szerintem napi egy pár melltartóbetét elég, úgysem fog dőlni a tej. Na jó 2, mert fürdés után csak kicseréli az ember. Engem mondjuk 2. nap reggelre elöntött a tej, nem is számítottam rá, de hálóinget bármennyit lehet használni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:07-kor.

anettoo

Sziasztok!

Úgy látszik, ma én vagyok az első :) Ma van a "nagy nap", légyszi drukkoljatok a jó időért!! Itt egyelőre hetedhét ágra süt a nap, de az összes előrejelzés szerint esni fog az eső :(

Ha túléljük, jelentkezem :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Flake:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ DRUKK, és Drukk hogy jó idő legyen !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:09-kor.

anettoo

Flake
Ha jól hallottam akkor pont arra felétek gyönyörű idő lesz ehhez a gyönyörű eseményhez!
Nagyon drukkolok és minden jót kívánok!!!!
Anett
Jól áll a ruha rajtam??? :shock:
Mindenki azt mondja,hogy annyira egybe vagyok mint egy darab fatörzs :D:D:D
Lehet ,hogy csak igyekeztem kihúzni magam a fénykép erejéig :D és sikerült is!
Azért köszönöm a dicséretet!
Előtejem nekem már 3hónapja van!
Van ,hogy csak pár csepp,de van ,hogy annyira beindul ,hogy az egész felsőm tiszta nedv lesz :D
Na jó, mondjuk ez inkább este van és reggel mire felébredek akkor szembesülök a dolgokkal.
Volt,hogy már ágyneműt is kellett emiatt húznom idő előtt ,mert az is teljesen elázott :roll:
Kiságy. Nagyon kis helyes!!!

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét kívánok!

Kép
noki&potyi

Jó reggelt, vagyis nekem annyira nem jó, mert még nagyon álmos vagyok, nem nagyon tudtam aludni az éjjel.

Linácska köszi, de Mandaran kérdezte a tgyest :lol:

Mandaran de jó, hogy végre jelentkeztél már kezdtem aggódni, hogy mi van veled. Hasmars rendeződött?

Anettoo: köszi h emlékeztél még a problémámra a tennával kapcsolatban. És nygodtan írd le csak a nyaralásos élménybeszámolódat, mert engem érdekel. Szuper szép helyen voltatok, és nagyon jók a képek.

Noki, Margit szép nagy a pocakotok, legalább tudom, hogy az én nagy pocakom is normális.
Noki, sikerült aranyérre találni valami jó cuucot? Hát igen unga bunga nélküli élet, már néha csak a szexel álmodok, de már kevesebb van hátra...... mint ami eddig eltelt :?

Csilla hatalmas gratula az államvizsgádhoz, nagyon ugyes vagy egy picivel meg egy pocaklakóval, le a kalappal. Pihend ki, és gyere minnél többet.

Adri, nagyon szorítok a mai napra, és egyben gratulálok is, remélem minden az eltervezettek szerint fog alakulni, és nagyon jól fogjátok érezni magatokat a pároddal :lol:

Feltétlenül hozzál képeket!!!!
Itt sokkal hűlt a levegő, de nem esik.

Bea mondtam én hogy kicsit lassabban a tempóval, de nagyon örülök, hogy minden endben van veletek.

A csajszi akivel tegnap nyomattam a gyrostálamat este bevonult a kórházba, lehet ezért is volt sz@r éjszakám. 32. hetes most, és szivárog a mvíze. Mindjárt fel is hívom, nagyon aggódom miatta. Még délben semmi problémája nem volt. :roll:

Apácska elmend dolgozni, én meg főzök neki zútapörköltet, az a kedvence :lol: , de alig élek......

Adri

Kép

Kép
irdab

Jah nekem is van előtejem, de hól van hól nincs. Nekem kb a 16. héttől. De én azt olvastam, hogy nem feltétlen garancia arra hogy sok teje lesz az embernek, pedig nagyon arra gyúrok :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Moncsi hú már megint nőtt a pocakod. Az enyém is de még mindíg kicsi. Van helye befelé nőni de amikor az oldalam rúgdossa az úrfi az fáj.

Tegnap megnéztem mit írt fel a doki, én már szedtem ilyen gyógyszert mert asztmás vagyok és ez arra való, vagyis mellékhatásként nem engedi a méhet összehúzódni :shock: . De legalább befulladni sem fogok. :lol:

flake Adri: Nagyon Sok Boldogságot Kívánunk Nektek. És biztos nem fogja az idő elrontani ezt a szép napot. De azért mennek a drukkok a jó időért.

Előtejem nekem is van már egy ideje és nekem is egyszer alig egyszer meg tiszta olyan a hálóingem reggelre.

MAtracot még mindíg nem kaptam, remélem időben megtudom majd venni.Néztem olyan helyet ahol méretre van de olyan árak vannak, hogy csak néztem.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok

Beus: szép nagy baboca :D

Noki: csini vagy

Anettoo: jó h leirtad egyszer én is voltam Gemencén egész éjszaka nem aludtam ugy féltem h valami vad bejön.

Flake: szép idő lesz meglátod, druk és minden jót kivánunk :D

Hát sex az nálunk sincs vagy 2 hete egyszerüen nem kivánom kellemetlen az egész ugyh most szünet, de apa nagyon megértő.

H nézitek meg h van előtejetek :?: nekem sose olyan a polom
tenábol én is 4 csepeset vettem de oriás méret jövőhéten hoz a sogornőn hozzá bugyit náluk gyogyszert, 30Ft /db itt nálunk meg 180
hát én álomkorban szenvedek este 9 már alszom reggel 4:45 mikor apa kel akkor felkelek megvárom mig elmegy és uténa irány az ágy és fél 10- 10 alszom de már délben ugyérzem h lekel feküdnöm és igy megy már vagy 3 hete.
ti is mindig le eszitek magatokat vagy csak én vagyok ilyen béna?

Margit
Vendég

Beus, esetleg az a neve a gyógyszernek, hogy Diaphyllin? Mert nekem ezt írta múltkor fel a dokim a keményedéses görcsöléseimre.

Margit, hát én onnan tudom, hogy van előtejcsi, hogy foltozom a ruháimat, vagy éjjel úgy elönt, hogy nekem is ágyneműt kell cserélnem.
De jó, hogy ennyit tudsz aludni, irigy-irigy érte :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Adri: Salbutamol 2mg-os-at kaptam és 6x felet kell szednem. Ma is már annyiszor keményedett a pocakom, neked elmólt a gyógyszertől?

Margit de jó lenne ha én is ennyit tudnék alukálni. Én csak fáradt vagyok mindíg de ez szerintem a vérnyomásomtól van.

Azt mondta a doki tegnap, hogy olyan zombis a vérnyomásom.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Noki,szép nagy pocakot növesztettél!:) Csini vagy :)

Anett,engem sem zavar egyáltalán,hogy írsz a kirándulásotokról! :) De én lehet tényleg össze kakkantanám magam a félelemtől!Én nagyon félős vagyok :oops:
Klassz az ágyikó :)

Mimi,örülök,hogy minden oké volt a dokinál,de nem fog Marci sokkal előbb érkezni nyugi!!!!

Flake,mennek a drukkok!Remélem még pesten is olyan jó idő van ,mint itt.Igaz néha beborul,de esni nem esik,és meleg is van!

Irdab,mi a helyzet a bnőddel?Majd tudósíts!biztos,hogy magzatvíz szivárog neki?Nem csak vizelet?Drukkolok neki ismeretlenül is!!!

Margit,én is irigy vagyok ezekért az alvásokért!Én már nem tudok ennyit alukálni a csajom nem engedi :wink:

Előtej,nekem nincs,Lucával sem volt.

Betét,mindenki tenna-t vesz?Az a legjobb?Nekem az always-el sem volt problémám.

Madaran,hát lehetne megértőbb a főnököd.De lehet úgy van vele,ha úgysem mész többet dolgozni,akkor addig menj amíg muszáj :roll:

Kép
Kép
tundi24

Estefelé még felnézek,mert hamarosan megyünk bográcsozni,csak még Lucus nem kelt fel!

Kellemes du mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Jók a képek!

Előtej
Nekem nincsen. Beszéltem hozzáértőkkel, hogy nincs összefüggés az előtej és szoptatás között :cry:

Betét
Én nem veszek különösebben semmilyent. Ami egyébként is itthon van, jó lesz az, a klinikán adnak egyébként :wink:

Cscsi
Gratulálok!

Flake
Legyen nagyon szép napotok!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk :lol:
Linácska és Tündi: jó nyaralást! És nem baj hogy neketek bejön Kenese valakinek ez valakinek az tetszik jobban :lol:

Csilla: GRATULÁLOK a vizsgádhoz és a jó eredményhez!

Noki: kicsit szexi az a ruci rajtad :lol: még így pocakkal is :lol:

Előtej: van, minden nap :cry:
Betét: én kérdeztem egyik ismerősömet hogy kell-e az a hiper szuper Tena, gondoltam ő jó választ tud adni így 2 gyerek után. Azt mondta hogy felesleges vagyis neki az lett volna mivel semmivel sem volt több vérzése mint a mensijénél tehát ő a megszokott rendes betétjét használta. De azért majd még megkérdezem mindkét szomszédomat és aztán döntök a témában :lol:

További szép napot!
Pusszantás
Vendég

Sziasztok!
Először is mindenkinek gratula a pindurokhoz!

Másodszor meg bocsi a zavarásért, de a Ti topikotoknak aktuális lehet.

Eladó sorba került kedvenc hintánk, tökéletes állapotban!

3 fokozatban állítható, 2 sebességi fokozattal, 5 pontos biztonsági övvel!
3 hónapos kortól ajánlott. Nálunk nagyon bevált nyűgösség esetére, mikor máshogy már nem tudott elaludni a manó. Az árban benne van még az újonan belerakott elemek!!!

Kérdezz bátran!
Ár.: 8000,-Ft

tel:06-70-316-3104
Judit Kép

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok!
Ma voltam barátnőzni, vásárolni, kajáltunk, szóval lelazultam az elmúlt napok feszkóit :)
Viszont most gyorsan össze kéne csomagolnom, mert reggel indulunk a Balcsira :lol:
Sajnos rossz hír, hogy itt Pomázon bizony volt eső, de remélem Adriék esküvőjét és jó hangulatát azért nem mosta el! Különben meg a néphit szerint az esős esküvő örökké tart!
Vendég

Betét: én Lilivel Jessa márkájú éjszakai betétet hordtam. Az is brutál nagy, de azért a TENA-val nem vetekszik, és bőven elég volt, pedig véreztem rendesen.

Előtejem nekem egy nagyon kevés van.

Irdab,
mi a helyzet a barátnőddel???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hmbori, Itigram, Noki
Csinos kismamik vagytok!

Én bálnásodom :cry:
Kép
(31. hét)

Csilla
Ügyes vagy!

Flake
Sok boldogságot!

Előtejem még nincs.

Itt betétet és egyéb mindent adnak a kórházban.

Jó pihenést a nyaralóknak!
Vendég

Irdab
Sajna csak olyan szerek vannak aranyérre amik puhítják a székletet és így maradtam a krémek mellett!
Reparont használtam eddig és most kipróbáltam a HemoClin gélt, na meg nem meleg vízzel zuhanyoztatom magam ott hátul hanem hideggel és ha nagyon durván fáj akkor jegelem és így tök jól vagyok!
El sem akartam hinni ,hogy pikk pakk így rendbe jöttem :D
Hancúrozásról és is sokat álmodom,de kíváncsi leszek ,hogy ha meglesz a csajszim akkor mennyire lesz hozzá kedvem?!?!
Remélem lesz!!!!
Tündi
Milyen volt a bográcsozás?
Jó időtök volt?
Itt esett sokat az eső,de amíg vendégeink voltak addig gyönyörűen sütött a napocska :D
Piroska
Köszi :D
Ez az egyetlen egy itthoni ruha ami rámjön még :D
Kissé feszül,de ettől függetlenül még kényelmes :D:D
Venni már erre a pár hétre nem veszek, bár elgondolkodtam rajta,de felesleges lenne :roll:
Csilla
Érezzétek magatokat jól Balcsin!
Kellemes és szép időt kívánok!
Beus
Az Én hasam az egyre nagyobb és nagyobb :D
Mire legközelebb találkozunk, rám sem ismersz majd :D
Ajánlom annak a gyógyszernek ,hogy hatásos legyen mindenre és Marcus aug. közepéig legalább nyüstöljön még odabentről Téged :D
Kata
Bálnásodsz?
Dehogy! Nagyon jól nézel ki!!
Csini vagy!!!

Betét
Én kaptam a barátnőmtől egy csomó Tena betét, de vettem Hermann Molimed betétet ami a hasszorítós eldobhatós bugyiba be van építve.
Na mindezt a teszveszen 250Ft-ért és 6db-ot originál csomagolásba!

Kellemes estét mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Ágota,tök jó,hogy nálatok még betétet is adnak! :) Ha jól tudom másra is írtad már,hogy kaptok :)

Kata,dehogy bálnásodsz!Nagyon csini vagy!!!Levágattad a hajad? :wink:

Irdab,mizujs van veled?És bnőddel?

Cscsi,érezzétek jól magatokat a balcsin!És ha tudsz jelentkezz!:) Remélem azért jó idő lesz rátok!

Noki,jó idő volt a bográcsozásra..Végülis jó volt,kivéve,hogy apa túllőt a célon,úgyhogy ma sztrájkolok!!!Nem főzök,és nem csinálok semmi mást sem!!Persze Lucának majd szerkesztek vmi kajcsikát,sztem egy kis gyümilevit!De mostantól nagyon be fogok keményíteni,mert sokmindennel tele van a hócipőm!!!!!
Ilyenkor szidom magam,hogy minek mégegy gyerek!Persze nem a gyerekek tehetnek a dolgokról!Félre ne érts(etek)!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Köszönöm a bnőm nevében is, és hál isten rendben van. Erős vízszerű folyása volt, ami nem magzatvíz, hanem van akinek a az utolsó trimeszterben ez jellemző. Kapott gyógyszereket, és hát azért 3-4 napra bennt tartják megfigyelésre. Jah és neki is megrövidült a méhszája, vagyis mivel ua a dokink ua a gyógyszereket írta fel neki amit nekem is 2 hete.

Tegnap nem volt erőm jönni szinte egész nap csak aludtam. Itt 15 fok van és csak esett tegnap egész nap.
Remélem Adriékat kikerülte az eső!

Tündi mi a baj, persze ha publikus? Mikor indultok a Balcsira?
Ági szerintem sem vagy bálna, és úgy látom tavaszodik? rövidnadrág, meg rövidebb haj? :lol:

Ági nálunk is adnak betétet, de inkább beviszem a sajátomat azt tudom milyen. Én tökre bevásároltam betétből amúgy, mert nem értek hozzá, mármint tamponoztam mindig. Vettem a 4 cseppes tennát, meg libresből is több félét. Valamelyik csak bevállik.

Amúgy nem tudom a dög melegben hogy fogom bírni a bazi betétet bazi nagy bugyival, meg melltartó álladóan, és itthon mindig meztelenül alszom :oops:
Dehát kénytelen leszek elviselni.

Linácska Ti mikor indultok a Balcsira? Ma?Vagy most nálatok is vendégek vannak asszem.

Csajok nekem úgy fáj a csípőcsontom, éjjelente azért kell megfordulnom, mert szinte begörcsöl. Nah meg ha lábra kell állnom, néha nem megy, meg sem tart a lábam, mint aki becart :shock:

Az elmúlt 2-3 éjjel úgy fáj a derekam, mintha mindjárt megjönne, ez már valami jóslószerű lehet?

Noki olvasok egy könyvet ami ízt írja, hogy ha a bal oldaladon fekszel az segít abban, hogy az aranyér ne alakuljon ki.
Ma megpróbálok még jönni, remélem sikerülni fog.

Adri

Kép

Kép
irdab

Ez a Hermann állítólag jó dolog. Ügyes vagy, hogy le tudtál ilyet csapni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:10-kor.

anettoo

Sziasztok!

Bocsánat hogy betörök.
Van egy eladó járókánk, egy éve vettük, de már nem használjuk.
90*90-es, kerekei vannak, állítható magasságú, összecsukható. Nagyon szép állapotban van.
10 ezret szeretnénk érte (20 ezerért vettük).

Ha esetleg érdekel: csandy@dinerm.hu

Minden jót kívánok!!!!

Kép

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:11-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:11-kor.

anettoo

Jó reggelt mindenkinek! :D
Máshol is ilyen csúnya, sötét idő van? Tiszta ősz! :(

Flake, remélem tegnap nálatok még jó idő volt! Nagyon sok boldogságot kívánok! Várjuk a képeket! :)

Anettoo, engem is érdekel a beszámolód Gemencről, nagyon jó hangulatot ad! És nagyon buli az ágyacska, amit választottatok!

Noki, Kata, szép pocakotok van. Kata, én is észrevettem, hogy újítottál a séródon! :lol:

Tegnap én is egy kicsit paramami lettem: egyrészt nem tudtam eldönteni, hogy erősebb folyásom van, vagy a magzatvíz szivárog; másrészt elkezdett fájni a derekam, de nagyon; harmadrészt hasmenésem is volt... Ja, és délután még az álom is elnyomott, szóval azt hittem, itt az idő, de lenyugtattam magam, hogy még nem. Babóca ugyanúgy mozgolódik, mint eddig, szóval ő jelezte, hogy még marad, ne aggódjak. Ja, és 1x éreztem valami kis görcsöcskét, lehet, hogy jóslófájás volt, de tényleg csak 1x és kb 1 mp-ig tartott, egy kis nyilallás. Szóval így hirtelenjében 2 nap alatt annyi ismeretlen érzéssel talákoztam, amiktől kicsit megijedtem. Ilyen szempontból azoknak jobb, akiknek folyamatosan ilyen-olyan tünet jön elő, hogy nem egyszerre kapnak nagy frászt...

Kép

Kép
hmbori

Kép
Vendég

Itt nagyon hideg van :evil:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:12-kor.

anettoo

Sziasztok lányok!

Nálunk is borongós, jó hüvi idő van, csak tengek-lengek. Tegnap jó pörgős napunk volt (szülőlátogatás, vásárlás, pakolászás), így nekem az alvással szerencsére nem volt gondom, meg ált. nincs is, délután is szoktam 1-1,5 órát szundítani.

Kata, csini az új frizud és a pocid teljesen normál méretű ilyen idős terhességhez, hadd nőjjön csak Mili baba :). (A fodrászt még én is be akarom iktatni szülés előtt.)

Flake, remélem, úgy alakult a Nagy Nap, ahogy szeretted volna! Sok boldogságot kívánok!

Tündi, mi történt a partyn? Egyébként a férjemre néha én is kibukok, pl. most még mindig alszik, pedig lenne éppen mit csinálni itthon...

Előtej: nekem nincs.

Tegnap babanézőben voltunk, 3 hetes kislánynál (férjem unokatestvérééknek született). Nagyon tündér, már 3,7 kg, de így is olyan pirinyó, főleg összehasonlítva a féléves unokaöcsémmel.

Péntek óta van netünk az új lakásban is :).

Kellemes vasárnapot mindenkinek, a nyaralni indulóknak jó utat és szép időt!

Kép
angelita

Beus, Ti még a baba születése előttre tervezitek a költözést? Nem lesz kis mutatvány ilyen közel a baba születéséhez, vigyázz magatokra![/b]

Kép
angelita

Hmbori: Te szegény. De hát ugye lassan a szervezeted is készülődik, hogy itt az idő. Pont ma vagy 35. hetes és pont 35 nap van hátra elvileg.... :lol: (+/- 2 nap :lol: :lol: :lol: )

Amikor voltunk szülőszoba látogatáson azt mondták, ha 5 perces fájások vannak már 2 órája akkor érdemes bemenni, el sem tudom képzelni milyen is az :roll:
Megmondom nektek őszintén, hogy a szülőszoba látogatás elött teljesen felkészültnek éreztem magam a szülésre, de azóta bennem van a para ismét, hogy bementem. Igazából azt hiszem mint első babás az ismeretlen dolgok miatti félelem van bennem, hogy nem tudom, hogy mire számíthatok. És ha belegondolok, nem a szülőszoba volt félelmetes, igazából az, hogy belegondoltam, hogy pár hét múlva itt fogok szűlni :shock:

Angelita: de jó, hogy van netetek otthon, remélem többet jössz majd.
Jó lehetett babázni, meg is foghattad?

Anettoo tudom, hogy pl a melltartót még éjszakára is érdemes felvenni, hogy megtarsa a ciciket.
Kénytelen leszek elviselni :wink:
Húúú akkor már jó rég mensiztél, de gondolom nem hiányzik :lol: :wink:
Tegnap nagyon nem bírtam magammal, annyira süti ehetnékem volt, persze nem ettem. Valami nagy tömény csokisat ennék. Eddig nagyon jól bírtam a diétát, de tegnap nagyon szenvedtem miatta.
És szülés után még 6 hétig nem is ehetek :twisted: :cry: :?

Adri

Kép

Kép
irdab

Jaj, Anettoo, ne haragudj, hogy így megijesztettelek, nem akartam! :(

Irdab, tényleg, a mai napom a 35-ről szól! :) Vettem az adást a +/- 2 napról :lol: :lol: :lol:
Egyébként lehet kapni isteni finom cukormentes sütiket is, nézz körül, hátha találsz valahol a környéketeken diabetikus csokitortát vagy sacher-tortát! (Apukám cukorbeteg, így ő csak ilyeneket ehet és néha bele-belekóstolok: igazán jó ízűek is vannak, amikről nem mondaná meg az ember, hogy diabetikusok...)

Angelita, nehogy túlzásba vidd a pörgést! Azokat a délutáni 1-1,5 órás alvásokat tartsd is meg...tudod, a baba érkezése után más világ jön. :D

Jimbone - átérzem, mit érezhettél... És jól tetted, hogy bementél, így legalább megnyugodtál - és szerencséd is volt, hogy kedves szülésznővel találkoztál. Vagy a fogadott szülésznőd volt?

Kép

Kép
hmbori

Ja, és tapasztalt anyukák véleményét szeretném hallani:
szoptatás után le kell törölni a tejet és a babanyálat a ciciről, vagy sem? Merthogy olvastam olyat, hogy ezek jótékony hatással vannak az esetleges sebekre - máshol viszont baktériumok és szájpenész táptalajaként emlegetik. Na, ez két annyira ellentmondásos érv, hogy igazán nem tudom, mit gondoljak, mert mindkettőt el tudom képzelni...

Kép

Kép
hmbori

Adri,örülök,hogy nem magzatvíz szivárgot a bnődnél!!A jóslókban nem tudok segíteni,mert én még a menszis görcsöket sem ismerem :oops:
De csontfájás nekem is van,főleg a szeméremcsontomnál.Van hogy néha akkorát roppan,hogy azt hiszem eltörik :roll:

Anett,igen rátapintottál a lényegre,kissé többet ivott a kelleténél,és én ettől falra tudok mászni.Ma reggel meg elhúzott megint horgászni!De nem baj,emrt nem cisnáltams emmit sem,fetrengtem,meg elmentünk mamához.Hoztam egy kis kajcsit,ha tetszik neki eszik majd,ha nem meg duzzoghat.És még jól be is olvasok neki ha hazaér!!

Bori,én nem törölgettem le a sebeim miatt,és 1x sem volt szájpenésze Lucusnak!

Jimbone,jajj de jó,hogy mindent rendben találtak!!!Nem lesz ott semmi gond sem.De már lassan te is minden perces leszel :wink:

Angelita,de jó,hogy van net az új lakásban is,akkor gyere ám sűrűbben!:) Nálunk is lenne még mit pakolni,de látod apánknak is mindig van fontosabb dolga is.Nem mondom azért megcsinálja ő amiket kell,csak már 3 hete minden hétvégén ez a műsor,hogy szombat bográcsozás vagy nyársalás,akkor jó "betankol",vasárnap meg elhúz horgászni.
És mostmár betelt a pohár..

Kép
Kép
tundi24

Én is előkerültem. Anyuék itt voltak délelőtt, elhozták a kiságyat, járókát, szóval ma haladtunk. Kiselejteztem a szekrényt is, csináltam 3 üres polcot, még ha az ágyneműket és a törölközőket is rendbetenném, egész üres lenne a gardrób. Most már csak apa része van hátra. Ja, és délutánra bejelentkeztek anyósék. Remélem nem akarnak majd késő estig itt dekkolni.

Irdab
mi kedden utazunk a Balcsira. Holnap még megyek anyakönyvvezetőhöz, hátha előrébb jutok Szláva ügyileg.
Hát én azért nem várnék addig, még 2 órája 5 perces fájásaim vannak. Abból már hamar gyerek lehet... Nekem is azt monták, hogy kb. hajnal 3-ra gyerek lesz, aztán 1-kor már a méhlepény is megvolt, hirtelen úgy felgyorsultak az események.

Bori,
nekem nem sebesedett a cicim, de szerintem nem törölgettem. Használtam melltartóbetétet, és szerintem amit kellett, felitatott az.

Nekem, bár alig volt tejem, kellett éjszakára is a melltartóbetét, úgyhogy kénytelen voltam használni melltartót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:14-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:15-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:15-kor.

anettoo

Anetto,
szülésfelkészítőn azt mondta a szülésznő, hogy szerinte az lenne az ideális szülőszoba, aminek az egyik sarkában van egy vasalódeszka, a másikban egy mosogató..., mert ha valakire otthon jön rá a szülés, akkor ugye még gyorsan ezt-azt elintéz, és mire beér, már két ujjnyira tágult. Ha meg ugye mondjuk indítják, akkor a szülőszobán max. az órát nézi a falon, és nem telik az idő.
Engem befektettek, és délután, mivel zöldült a víz, indították a szülést. Nekem ez most is jó lenne, mert felesleges éjszakát nem töltöttem bent, viszont nem kellett kapkodni, idegeskedni, ott tudták mit csinálnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?