Új privát üzeneted érkezett!

Tündér!
A belgyógyászatit nekem a körzeti dokim csinálta.Legalább nem kellett annit várni,mint egy szakrendelésen! :roll: Neked nem csinálta volna meg? :shock: :roll:
Hát igen,úgy már ki se jöhet az ember,amíg alá nem írja a vizsgálatról a papírt! :evil: :evil: :evil:

Judy!
Fogdd vissz azt a melót,ha lehet! :lol: :wink: :wink:
Nehogy valami bajod legyen! :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!
Tegnap nagyon morcos voltam, mert írtam egy kisregényt, és elszállt. Előtte meg mentem a védőnénimhez, mire bejelentették, hogy majd a jövő héten, mert rossz a számítógépes rendszer... :evil: :evil: :evil: Azért lemért, 52,6 kg. Ez azért nem rossz, csak én érzem soknak a 44 kg-os "versenysúlyomhoz" képest. :) Narancsbőr nálam is van rendesen, de nem igazán foglalkozom vele. Eleinte érdekelt, de apa leállított róla. Azóta úgy vagyok vele, hogy Kevinért mindent!!! :D Apa teljesen el van szállva tőlem, hogy milyen jól nézek ki... Persze nem hiszek neki...
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Ha már a kilókról írtatok:tegnap d.e a védőnő 58-at mért ,d.u a doki asszisztense 55-öt,én meg itthon 57-et.Szóval a franc se tudja hány kiló vagyok,de ha annyi jön fel mint Panninál,akkor meg leszek elégedve(akkor 9 volt)
Szóval,mivel tegnap a babanet elküldte vhova a hsz-at :evil: még egyszer leírom,hogy tegnap voltam dokinál,és még mindig nem láttuk,mi van a lába között.De valószínűleg kislány.
És hétfő helyett három hét múlva kell mennem a cukros terhelésre :shock: .Pedig szerettem volna túlesni rajta minél hamarabb.....

Kép
Kép
zanikó
 
 

 
 

Zsrit,hangulatingadozás az nálam is bejátszik...
Masszázsról én is azt hallottam,hogy nem lehet bármilyen várandósság alatt.De egy dúla az csak tudja a dolgát!

Pocifotókat megnéztem ,és nagyon formásak!
Bobóbaba,a t babód is édes!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem jottem, mert vasarolni voltunk delutan, aztan van egy akvarium a shopping centerben es folemeltem Charlotteot,hogy megnezze a halakat, es aztan olyan kemenyedesek jottek ram, hogy azt hittem menten megszulok. :? :? Aztan hazamentunk es fekudtem egesz este, es halistennek reggelre elmult.

Pocakmeret: En nagynak talalom, mert Charlottetal nem volt ekkora hasam. :roll: meg tok duri, az egyik oldalrol,mintha nagyobb lenne,mint a masikrol. :shock: :lol: Jah es koszi a pocakdicsiket! :wink: :lol:

Hajnalocska
"pajzsmirigy mennyire befolyasolja a baba fejlodeset"
En is ugy tudom,hogy nem. Egyik ismerosunknek van pajzsmirigy tulmukodese, es neki is egeszseges gyerekei vannak,akik idore szulettek.

Tilli
Dietara hol kell feliratkozni? :roll: :lol: :lol:

Zsrit
""henteskar" szindromarol"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi. :oops:

"Csak en valahogy nehezen elem meg"
en is. :roll: :oops: :oops: :( :(

szemolcsok :( :( :? :? fiacskaid hosok! :roll:

masszazs: en egy olyan csodaleny vagyok (lehet kovel dobalni :oops: ) aki utaallja, ha masszirozzak. :oops: :roll:

Screen
"most irtam kb. 1 km uzenetet erre elszallt. Az agyam is"
amikor befejezed az irast akkor Ctrl+C vagy kijeloles+jobbklikk+masolas. :wink: :lol:

Mi ujsag a barinoddel?? :D :D

"cukros taknyot"
:lol: :lol: :? :? :lol: :lol:

Kkia
Dokibacsid. :( :(
Kristof bukfencek :lol: :lol: :lol:

Gina
Koszi a babakocsi segitseget, sztem ez lesz a vegleges, mert telleg minden szempontbol jo. Es ha tobben is azt mondjak,hogy jo,akor hiszek nekik (nektek). :wink: :lol:

Sziszko
szunyogok :evil: :evil: :evil: engem is nagyon szeretnek, szerintem direkt tudjak,hogy allergias vagyok rajuk, es mindig betalalnak. :evil: :evil:

tali. de jooo. :D :D kepet.kepet :lol: :lol:

Judy
gratula a betonkemeny mehszajhoz! :wink:

Tunder
"javaslom a tukorbe nezes mersekleset"
az a baj,hogy a combomat tukor nelkul is latom. :roll: :lol: :lol:

Bobo
neked is a Ctrl+C-t javaslom. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.19 12:45-kor.
Vendég
 


Gnemoni
Tied poci is szeep. :wink:
Vendég
 


lina85 írta:Jó reggelt!

Vcsibe: örülök,hogy valaki átlátja a rám váró helyzetet.:)Mondjuk én a Baráth dokihoz járok,személy szerint meg vagyok elégedve vele,ráadásul valamikor mamaámmal együtt dolgozott. :)

Bocsi a tegnapi kép mellőzéséért.Készült kép,csak a feltöltésig még nem jutottunk el.Megpróbálom ma pótolni.

Ugh... Én úgy láttam, hogy a Baráth doki ért a dolgokhoz, mert a 4D-s UH-n mindent szépen megnézett, elmondta, hogy mi mekkora, rendben van-e. De nagyon szalagmunkának tűnt, nem volt semmi személyes figyelem. Persze lehet, hogy csak azért, mert nem hozzá járok. Csak egy ilyen dokinál én tartanék attól, hogy majd a szülésnél is csak bekukkant 3 percre és aztán már el is felejtette, hogy a világon vagyok. A jelenlegi dokimnak itt van magánrendelése és a Szent Istvánban dolgozik. nagyon jópofa, kicsit olyan szórakozott professzoros. :lol: De az eddigi találkozásaink alapján nem tartok attól, hogy a szülésnél majd tesz a fejemre.
Azért remélem neked sem lesz gondod és kedvesen, profin segít majd a Baráth doki.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Babamozgás: az én kedvesem érzi ha már nagyon mocorog Nünüke. Főleg reggel, mert a baba utánam ébred fel és aktivizálja magát. Aztán csak ráteszem a Tomi kezét a pocimra és ő kuncog mellettem, amikor érzi a picit. :D Nagyon édik.

Diéta/popsi
: hát egyetlen szerencse, hogy a kedvesem nagyon jó fej, ő inkább rá van indulva a jócskán kikerekedett hátsómra. Így annyira nem zavar, bár boldog nem vagyok.
A diétával csak az az egy bajom van, hogy én nem tudok nem enni, vagy betartani minden hülye menüt. Inkább hülyére mozgom magam (bringa, futás, úszás, kirándulás). Ezt viszont szoptatás alatt is lehet... De majd meglátom, hogy lesz-e egyáltalán időm rá...

Huh milyen hülyeséget álmodtam az éjszaka. Jöttek az ufók! Ott ólálkodtak a ház körül, a szomszédoknál már bent voltak. Mi meg a kedvesemmel lapítottunk, hogy most mi lesz. (valszeg túl sok X-aktákat néztem) Aztán felkeltem és hozzábújtam a Tomihoz. :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Sziszkó, nagyon aranyos vagy, jól esik, hogy biztatsz, bárcsak igazad lenne! :roll:
Már nem jovok, csak ha túlleszek rajta, akár így, akár úgy......

Monica,
kívánok szerencsét utat, ha jól emlékszem hétfon indultok MO-ra és én valószinuleg márcsak hétfon este jovok a fórumra! Ha tudsz, akkor írj nekunk "itthonról" is!
Lehet, hogy nálunk is ez a babakocsi lesz a befutó, habár nagyon sok tartozékot kell hozzá kulon megvenni, úgyhogy az ára ugyanott lesz, mint a Brevinek, sot, még talán picivel tobb is!
Egy aprócska gond van még a hordozóval, hogy néztem a hivatalos német oldalon és csak 10kg-ig van, úgyhogy azt nagyon hamar ki fogja noni a babó!
A barátnom figyelmeztetett erre, hogy az a jó, ami 13 kg-ig van!
Emellett viszont szuper a járgány és minden nem lehet tokéletes, nem igaz?? :wink:
Sok szerencsét a vásárláshoz!!!

Tobbiek, pihizzetek sokat, vigyázzatok magatokra és legyen nagyon kellemes a hétvégétek!

pussz
ginuska
 
 


Sziszkó köszi kérdésed...jól vagyunk.most épp fájdogál a gyomrom.....
Máté is jól van...tulságosan is....vissza felesel,nyujtogatja a nyelvét....szóval most nagyon nehéz vele..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Öröm Titeket olvasni!

Narancsbőr: pont ma vettem észre, hogy a pocakomon már vannak... Pedig kenegetem, igaz nem túl rendszeresen.

Mi is túl vagyunk az első "karambolunkon", szerencsére csak az ijedség volt nagy.

Hízás: 3 kg-nál tartunk, de megjegyezném,hogy mi nem 43-ról indultunk, hanem 54-ről.

Pocakméret: hatalmas! Olyannyira, hogy ma csupán nyolcan akarták átadni a helyüket... :D

Megkérdezhetem, hogy ki melyik bababoltban vásárol? Mit szereztetek be már?
pocok001
 
 


Bobóbaba!
Pedig apa biztos nem hazudik Neked!Ha jól nézel ki,akkor jól nézel ki! :lol: :lol: :wink: :wink:

Monica!
Tali jól sikerült! :lol: Rajtam kívül még 2 lány csinált képeket,ha azokat megkapom,akkor válogatok közülük egyet-kettőt! :lol: :lol:
Három kisfiú és egy kislány volt.De mind olyan 2 év körüliek.Nagyon édesek voltak! :lol:

Betty!
Most a talin felhoztam a lányoknak a hiszti témát.És az egyik azt mondta,olyankor mindíg azt csinálja a fiával,hogy elmegy mellőle és mondja neki,hogy:"Szia,én megyek haza,Te meg ittmaradsz!"
Ez hatásos szokott neki lenni!Esetleg próbáld ki ezt is! :lol: :wink: Hátha Te is célt érsz vele! :wink:

Pocok!
Én is csak hébe-hóba kenegetem a pocimat a narancsbőr elleni olajjal.Nem is merem tükörbe megnézni magam nagyon!Csak futólag szoktam! :oops: :oops: :lol:

Képzeljétek,ma megpróbáltam a bikinijeimet és három teljesen jó. :lol: :roll: El is voltam ájulva! :lol: :wink:
Azért néztem meg őket,mert lehet hogy augusztusban párommal megejtünk egy 3-4 napos nyaralást!Wellness napokra akarunk menni,de nem hétvégén,hanem hétközbe.Így olcsóbb! :roll:
Nézegettem már neten helyeket,nekem nagyon tetszik Zalakaros.
Valaki volt már ott nyaralni :?: :?: :?:
Meg azon a környéken még nem is jártunk,így lenne hol szétnézni is! :lol:

Jó éjt!Elteszem magam holnapra! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok Lányok,

na "visszacsatlakozom" Hozzátok, mert napok óta csak úgy belenéztem miket írtatok...nem is biztos, hogy mindent visszaolvastam...de jelentem LEVIZSGÁZTAM, MÉGHOZZÁ 92%-OS JELESRE!!!

Amire emlékszem:
Apa-baba kapcsolat: hát nálunk nem kell tapizni a hasamat, mert az esti program, hogy a hátamra fekszem, trikó fel és a kiscsajunk annyira rugdos, hogy hullámzik a hasam :D szóval nem csak hogy érezhető, de szemmel látható! :D

Kilók, naribőr: hát nekem sem tetszik, amit látok (már a pocin kívül), de ez van. Fogyózni nem fogok. Rengeteg gyümit eszem, meg igazából mindent, amit megkívánok, de úgy érzem nem viszem túlzásba...most pl. rászoktam a turmixokra, hát csajok próbáljátok ki, mindent bele, ami gyümi van otthon+egy kis tej, botmixerrel vagy turmixgépben és isssteni finom! Most épp sárgadinnye-meggy-őszibarackot nyomok esti nasiként...
Ismerősök azt mondják, hogy nem is látszik rajtam semmi plussz, csak a pocim. Na ez nem igaz! Jó, nem vagyok egy bálna, de meglöttyedtem itt-ott...kenem magam, mint az őrület, nehogy repedjen a bőr, aztán lesz ami lesz :roll: :lol:

Más nem jut eszembe...na a gyerekem most is úgy rugdos :shock: :D imádom ezt az érzést!!!

Szép hétvégét mindenkinek, remélem nem jön be tényleg ez a fos idő, amit jósoltak, itt kutyakiállítás lesz és nagyon szeretnék elmenni!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csibe
Almod :shock: :lol: :lol:

Gina
Jajj nagyon aranyos vagy! :wink: Persze fogok tudni majd jonni otthon is ahogy idom engedi. :wink: Azert a 3 het alatt biztos lesz. Meg 1 nap 1x megprobalok majd jonni.

Szoval nem szabadultok meg Tolem. :twisted: :lol:

hordozo: nem hiszem,h a hozza valo hordozot fogjuk venni, mert az telleg hamar kicsi lesz. az ugy nagyon gaz? :oops: :roll:

Nektek is sok szerencset a shoppinghoz meg persze a vizsgakhoz is! :wink:

Nita
Udv a "dackorszakos gyerekem van" klubban! :roll: Mar 2 tag van Betty es En! :roll: :lol:

Pocok
Orulok,hogy nem lett bajotok!! :shock:

Atadtak a helyett??? nem sokan dicsekedhetnek ezzel szerintem. :roll: Uyghogy erezd kituntetesnek! :wink:

Sziszko
Orulok,hogy jol sikerult a tali, biztos nagyon edik voltak a kolykok! :wink: kepetkepet :lol: :lol:

Zalakaros: mi voltunk ott 2x a Hotel Freyaban, en csak jokat tudok mondani a helyrol! :D (leszamitva a termal furdo buzet :? )

Eszti
Gratulaa!!! Nagyon ugyi voltal, es le a kalappal elotted! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.19 21:42-kor.
Vendég
 


Eszti!
Nagy-nagy gratula a vizsgádhoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ügyes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Köszi csajok :D miért nem alszotok??? :shock: :lol:
Vendég
 


Ja, pociméret: én tegnap mértem, 101 cm volt de szerintem nagyban függ attól, hogy ki hol méri pontosan, egy-két centivel lejjebb vagy feljebb és már több cm az eltérés!
Vendég
 


Ti nézitek hogy fogy az idő a vonalzón? Már akinek olyan van, ami méri...nekem már csak 115 nap...vészesen fogy az időm :lol: alig várom, hogy lássam majd a Picimet!!!
Vendég
 


Na jó, eldugulok! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Jó éjt!
Vendég
 


Pocok,
akkor nagyon szerencsés vagy a hízással kapcsolatban! :P
Babacuccok: én a Tescoban, Corában fogom kezdeni a beszerzést :roll:

Monica,
jöttök haza? :D De jó!!! :D

Ginuska,
melyik babakocsira gondolsz? :roll:

Bobóbaba,
44-ről indultál? :shock: Te győztél! :wink:
(én Vackorral 46-ról, most 48-ról...)

Vcsibe,
ne aggódj, ufók nem jönnek, más dolguk van :wink: :lol:
(én a Numbers sorozatot nézem megszállottan, mert sajnos megvan itthon :lol: -asszem a TV2-n nyomják "Gyilkos számok" címen :roll: )

Puszi Mindenkinek, szép hétvégét! :P (tényleg hideg lesz? :roll: )

tillidian
 
 


MrsParis,
gratula a vizsgához!!!! :D
Turmix ötlet szuper, köszi!!! Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe! :roll: :P
(én sajna bagoly vagyok, de az egész család az :wink: Lencsike este 11kor "indul be", és 2-3ig aktívkodik :roll: :P )

Pocok,
most olvasom: milyen baleset? :roll:

Sziszkó
bikini :D
én a fürdést ezen a nyáron kihagyom :lol:
Mi Sopronba megyünk majd és kirándulgatunk, átugrunk Osztrákiába a Marchenparkba, stb :D

Na én is befogom mára :lol:

tillidian
 
 


Eszti
Na csinaltam olyan vonalzot amin latszik,hogy mennyi van meg es 117 nap! :lol: :lol: :lol:
Amugy nagyon gyorsan telik az ido. :shock:

Pocok
Mi a Brendonban vesszuk a nagyobb dolgokat, az IKEAban a butorokat, es a Tescoban,Brendonban,Kenguruban a ruhakat!

Tilli
Igen megyunk hetfon! :wink:
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Mindenkinek köszi! Szerencsére "csak" araszoltunk és hátulról megtoltak minket, kicsit elbámészkodott a mögöttünk lévő. De -ha lehet ilyet mondani- rendes volt, egyből érdeklődött, hogy minden rendben van-e velünk.


Vizsgákhoz gratulálok Mindenkinek! :)))) Legjobb része, amikor vége :)


A Tescoban én is találtam egypár szép ruhát :)

Ki milyen szülésfelkészítőre jár? Illetve védőnői előadásokra?
pocok001
 
 


Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég
 


helló csajok!

csak pár gyors mondat, mert megyek horkolós jógára! :lol:

Eszti! nagy gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy!

Sziszkó, én már kétszer is voltam Zalakaroson, konkératan a Karos Spa-ban, hát azt nem igazán javaslom, mert a kiszolgálás enyhén szólva is gázos volt. Este kilencig van vacsi, de már félkor elkezdtek leszedni mindent (mi este nyolcra értünk le), a kaja nem jó és reggel 9-kor jöttek takarítani :shock: Amikor mondtam, hogy talán szíveskedjenek visszafáradni egy óra múlva, a néni közölte, hogy azt nem lehet, mert akkor már a következő emeleten lesznek..

Judy, látom te sem unatkozol munkaügyileg... én is bevállaltam egy plusz melót, úgyhogy a normál munka nálam is összejött... :?

Hangulatingadozás: nekem az elmúlt két hónapban semmi bajom nem volt, de ezen a héten párszor volt némi letargia. Az egyik ráadásul csütörtök este és hát nem segített a lelkiállapotomon, hogy anyós meglepetésszerűen beállított... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziszkó,
mi már tobbszor voltunk Zalakaroson, tobb hotelben is, majd vizsga után mesélek és adok tanácsokat! En mindenképp ajánlom, mi szeretunk oda járni!

Monica,
nem gáz, ha más hordozót vesztek, ha mi is ezt a kocsit válasszuk végul, akkor talán mi is más hordozót veszunk hozzá!!! :wink: Csak az miatt bánt kicsit, hogy akkor nem lehet majd az alvázra rogzíteni....nem mintha olyan sokat használnám úgy, de akkoris :roll:
MÉG1x szerencsés utat és majd gyere!

MrsParis
,
gratulálok a sikeres vizsgádhoz!

Tilli,
ABC design Condor 6S - Monicáék befutó babajárgánya és talán a mienk is ez lesz :lol:

Szilveeaa,
csak lesek, mint a moziban! :shock: :shock: A Karos Spában ilyen problémák voltak??? Mi ott nem jártunk, de csak azért, mert nem lehet kutyát bevinni, de eddig csupa jó dolgot hallottunk róla! Viszont számunkra a mindenkori No.1 a MenDan hotel!!!! Aki teheti , menjel el oda! Viszont van ott még pár jó hely, ami árban is barátságosabb!!

már tényleg nem jovok, csak hétfon este, ha túlleszek az államvizsgán!
:?

sziasztok!
ginuska
 
 


Sziasztok!

Ma jöttünk haza. :D visszaolvasok és holnap jelentkezem. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Töltöttem fel pár képet a gmailba. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Monica köszi a klubb tagságot!!!!!!!!!
Paris nekem a vonalzómon már csak 101 nap van vissza!!!!!!!!
:roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


EZEKET KAPTUK kölcsönbe:
Íme a hordozó:

Kép

Ez a járgány:
Kép

Annyi a bibi, hogy az ülés nem, dönthető vízszintesre (tehát újszülöttet csak úgy tolhatok benne, ha a hordozót ráapplikálom), és a karfa nem fordítható 2 irányba :roll:
Egész nap ezt puceváltam, még ki is vasaltam :lol:

tillidian
 
 


Tillidian nagyon szupi a hordozó és a járgány is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsánat hogy betörök.
Van egy eladó járókánk, egy éve vettük, de már nem használjuk.
90*90-es, kerekei vannak, állítható magasságú, összecsukható. Nagyon szép állapotban van.
10 ezret szeretnénk érte (20 ezerért vettük).

Ha esetleg érdekel: csandy@dinerm.hu

Minden jót kívánok!!!!

Kép

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok :)

Eszti, gratulálok a sikeres és jeles vizsgához!!! :)
mostmár jöhet a pihenés!

Sziszkó :)
mi a MenDanban voltunk az nagyon rendben volt.
Igaz az egy gyerekbarát szálló és főként azért választottuk, mert a gyerekekkel mentünk, de szerintem anélkül is jó.

Jelentem tegnap lenyomtam az utsó vizsgát én is, úgyhogy egy időre ennyi ... majd jövő télen jön a következő vizsgaidőszak.
Ha egyáltalán szóba jön akkor hogy vizsgázzak. Ha nem, majd halsztok :D

És megvolt az esküvő is, tegnap voltunk ...
azt mondják nem illik feketében menni, hát én mást nem találtam magamnak itthon, ezért meg nem akartam új ruhát venni..
Amúgy jó volt, bár én nagy mulatós vagyok most kissé fásultam szemléltem az édesen "lerészegedett", füstölgő, bulizó barátainkat 8) :)

- aki írta hogy 2-3 kilónál jár, le a kalappal!
én úgy vagyok mint Eszti írta, nem eszem túl sokat, de rengeteg gyümit és így is megvan már a 8 :shock:

keddig vagyok, aztán jön egy kis pihi, megyünk pár napra Velenciába, úgyhogy addig nem leszek.

Szép hétvégét! :) Ebben a csodálatos időben :?

R

Kép
zsrit
 
 


kkia, akkor az én dokimhoz fogsz menni. :) Amúgy Etióp és kicsit vicces akcentussal, de tökéletesen beszéli a magyart. :) És baromi jófej. Ha ő írja ki neked a terheléses cukrot, akkor zsömle, tej a valószínűbb. :)

zsrit, én egyszer kaptam ecsetelőt a szemölcseimre (már többször leszedettem őket előtte) és igaz, hogy vagy fél évig kellett használni, de nyom nélkül eltűnt mind, és vissza sem jött. nem tudom mi a neve, de sárga volt a színe, és olyan ecsete volt, mint a körömlakknak. bőrgyógyász tuti tudja.

Ez a köbüki egy idióta. legalább megnézhetné, hogy hova teszi be a reklámját... valószínű egy kismama, aki 4 hónap múlva szülni fog, beíratkozik majd hozzájuk egy 12 hónapos tanfolyamra.... :) :) :)

tilli, ehhez a kocsihoz tudsz venni mózest, újonnan is csak 7 ezer körül van, és abban tudod vízszintbe rakni a babát, de mondjuk elég szűkös, főleg télen, úgyhogy nem lehet túl sokáig használni, csak egy tipp. :)

vizsgásoknak utólag is gratula!

44 meg 48 kilókról írtok... valamikor általános alsóban én is voltam annyi... :) nekem a versenysúlyom 65 körül van, ehhez vagyok most 83 körül. Eliottal 70 kilóról kezdtem, kb. 7 maradt, és azzal indultam most...

Akartam még egy csomó mindent, de először csak nekiláttam olvasni, és utána jutott eszembe, hogy jegyzeteljek is... :)

Pattogó, jól elfelejtettem, hogy találkozhattunk is volna Balcsin... Mi is tegnap jöttünk haza amúgy... Szuper idő volt, és nagyon jól éreztük magunkat. :)


MIndenesetre mindenkinek további jó hétvégét!

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Az időjárás egy kalap szar....................Ráadásul a gyomrom is ég pár napja,nem is kicsit.

A hordozó témához:szerintem nem annyira az a mérvadó,hogy hány kg-ig jó.Nálunk pl. az volt a helyzet,hogy Panni hosszban nőtte ki,pedig akkor még a 10kg-hoz sem közeledett.Szóval sokkal hamarabb váltottunk a köv. autósülésre,mint ahogy a kg. szerint elő van írva.

P.bolha!Akkor megúsztátok a rossz időt.Remélem jót nyaraltatok!
Till!Jó a járgány!De azért kár,hogy nem dönthető vízszintesig.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!!!!

ma én se vagyok valami jó formába ..........egész délelőtt fájdogált a pocakom......szerintem az idő miatt.....vettem be magne b-t.....mostmár jobb .....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


SZiasztok!

Gyors bejelentkezés,hogy megvagyunk és minden ok.

Egyik barátnőmnek hajnalban megszületett a babája,este olyan izgi volt,ahogy beszéltünk és készült a kórházba.Ö teljes nyugalomban én meg végig kiakadva hogy milyen nyugodt :lol: :lol: :lol:

Megvettük azt a kiságyat amit még múltkoriban feltettem.
Meg egy pelenkázó feltétet szivacsból és egy csomó kisruhát.

Holnap megyünk 4d-re a Magzatdiagnosztikai Központba megint.
Szurkoljatok,hogy mutassa meg magát. :)

Súly kérdéshez annyit,hogy de jó is lenne ha 50kg lennék...de erről már lecsúsztam,de szerencsére nem is híztam semmit,az elején lement 8kg abból jött vissza 2kg ugyhogy még 6kg mínuszban vagyok.Remélem max a kezdő súlyra megyek csak vissza.


Mindenkinek kitartást ehhez a szar időhöz!

Szerintetek nem gond hogy nem túl aktív még a bébink?
2hete éreztem rendesen a bizsergést először.
Mellső fali a lepény,van még valaki így? És ha igen akkor mikortól érezte rendesen?
Vendég
 


Sziasztok!
Nem tudom meddig nem leszek még, mert tegnap feladta a harcot a gépünk. :twisted: :evil: :twisted: Most a sógorét "nyúltam le" egy kicsit. :D :)
Nagyon be vagyok tojva, mivel délután pisilés után észleltem egy kis vért a wc papíron (bocsi) :oops: :cry: És azóta ahányszor voltam, mindig... Szerintetek mit csináljak???
bobóbaba
 
 


bobóbaba irány a korház!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkább feleslegesen menj mint 1x későn!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bobóbaba!Irány a kórház!!!!!Nitának igaza van!!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Szerintetek mi van, ha ma nem éreztem a babucim mozogni?
Persze Apa nyugtat, hogy ma biztos lustibb..., de kit nyugtatna meg ez...? :?

Monica, Sziszko köszi a gmail-es infókat!;)

Óóóó, látom nem csak én vagyok ilyen aggódó. :roll:

Amúgy még valami. Magne B6-ot bárki szedhet? Mármint a kórházi doki mondta még a legelején amikor a pocak szúrását mondtam, hogy szedjek azt, de amúgy lehet?

Pocak:
Én viszont pont magamon nem látom, hogy nagy lenne a pocakom. Más szerint igen. Én leginkább elhízásnak látom. Persze ami így is van részben. Holnaptól megfogadtam tartom a diétámat. A "cukros" szénhidrát diétámat és nem eszek napi fél kiló csokit, és jégkrémet...

Még egy tanács, ill véleménykikérés:

Sajnos utolért amit a kismama könyvek, újságok írnak, ill. a doki meg a védőnő is kérdezett: hüvelyi fertőzés.
Jobban mondva égő viszketés, valamint ugye több folyás, de ez előtte nem volt. :x Szóval a kérdés, hogy még az elején a doki felírt Gynoflor hüvelytablettát (úgy a 6. hét környékén volt ez) és akkor ugye nem használtam el az összeset. Én viszont most ezeket ismét használom, mivel ha a terhesség elején engedélyezte amikor ugye szűrik mit lehet, akkor szerintem most is. Szerintetek?

Na most ennyi!

Üdv. Kismamik: Hajni
hajnalocska
 
 


Látom senki sem túl aktív ezen a szép őszi napon! Én ma ki se mozdultam. Viszont a tegnapi jóga nagyon kemény volt - izomláz van a fenekemben!!! Ezt az érzést még "aktív" koromban éreztem utoljára és baromi jó... Sokkal soványabbnak érzem magam, ami nyilván egy tévhit, hiszen a csajszi utána leadta a rendelést: csokis müzliszelet, sport szelet, stb.

Till, de jó neked, hogy van kölcsön babakocsi meg hordozó... Most már nekem is bele kell lassan vetnem magam a témába, mert babónak mindössze kis ruhácskái vannak vicces feliratokkal... (hiába, már most egy igazi nő: ha más nem, ruhák vannak dögivel... és egy elmeháborodott anyja, aki mókásnak tartja, ha nagy színes pöttyös cuccokban jár)

Zalakaros: a MenDanról én is csak jókat hallottam, az tuti befutó, bár nem olcsó, gondolom...

Nitácska, Zanikó, jobbulást nektek!

Kép
szilveeaa
 
 


Óóóó, Kopee akkor nagy mértékű együttérzést biztosítok a kilóidhoz. A versenysúlyom, ami a 162 cm-hez ugye max. 65 kg- nak kellene, hogy legyen már 2 éve eltűnt..., így 82 kg a tavaly nyári súly után télre 72-re fogytam, ami mostanra 82 környékén mozog...

Valahogy 14 évesen voltam én is 49 kiló. NA, ebből látszik mennyire nem vagyunk egyformák. De megfogadtam, és hiszek is benne, hogy a szülés után visszanyerem az "emberi kinézetem". De most ez nem érdekel, csak az, hogy a pici Pantink egészségesen fejlődjön. :D
hajnalocska
 
 


Bobóbaba, most olvastam, amit írtál... Minimum a dokidat hívd fel, még akkor is ha vasárnap este van, de biztos ami biztos alapon én bemennék a kórházba...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!!!! csak bekukkantottam, meg életjelet adok magamról!!
hogy telt a hétvégétek?? kevesen voltatok itt, szóval biztosan nagyon jól :wink:
nálunk tegnap volt itt az urulógos a kisfiamnál-hát ezt nem kívánom egy anyukának sem. Bár nagyon hősiesen viselte, de azért beleizzadt a fájdalomba. Sikeresen lehúzta neki a bőröcskét, de most, amikor pisil, akkor szegénykémnek nagyon fáj és sír. most napi kétszer kell kenegetni és borogatni-ami nagyon nehéz, mert logikusan nem hagy bennünket és üvölt. Amúgy is nehéz eset-most meg..... De remélem hamarossan begyógyul neki és elfelejthetjük ezt a kellemetlen élményt is.
Msparis: gratulálok a szuper eredményedhez, nagyon nagyon ügyi vagy!! Akkor most végre fellélegezhetsz!!!

monica: láttam a képet a gmailen-olyan vékonyka vagy, de nagyon szép kismama-a pocid is kicsike, s annyira fent van-na ennyit arról hogy csak a lányokat hordozóknak van fent a pocijuk, a fiukkal lejebb van-mondják!!

Trixi: ne félj a mozgások miatt- van aki előbb, van aki később érzi őket. Van aki gyakrabban, van aki ritkábban. minden rendben van, ne aggódj!!!!

még annyi mindent írnék, de mennem kell-hív a kötelesség!!! :D
sok puszi Nektek!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Bobó: hívd fel az orvosodat, vagy menj be a kórházba!!! Jobb félni, mint megijedni-s tényleg ne izgasson, hogy vasárnap van!!! minden rendben lesz meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hajnaolcska nyugi!!!!!!vannak napok mikor lustik a babák!!!!!Barnus is van mikor alig mozog....ilyenkor addig birizgálom még nem érzek valami apróbb jelet.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hajnalocska, ma mi is nagyon lusták voltunk, egész nap csak 2-3-at rugott pocaklakó. Ilyen időben szerintem mi is csak egész nap aludnánk ha megtehetnénk :)

Bibóbaba. Remélem nincs semmi baj, de jobb félni, mint megijedni, tényleg menj el orvoshoz!

Mindenkinek szép álmokat!
pocok001
 
 


Hát köszi csajok a megnyugtatás! Gyengén mintha éreztem volna egy picit. :)

Bobóbaba: Én nem vagyok egy orvoshívós ember, de ez szerintem az a dolog és, ha fogadott orvosod van, akkor pláne hívd őt. A kórházban nem tudom mit tudnak ilyenkor csinálni!

Nyugi, minden rendben van, csak pozitívan!!!! [/b]
hajnalocska
 
 


szép álmokat lányok!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: