Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BIKFY
Én is büszkén viselem akármekkora is. Szerencsére szép formás nem látszik a háj rajta csak a nagy puffanat! :wink: :lol:
Én reménykedem hogy előbb sikerül majd neked mint karácsony.

TWIST
Amikor Nemoval voltam a 4D-n akkor azt mondták, hogy 16 deka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én sem bírom jól a meleget. Pedig ma is fel kell mennem a városba! :twisted:

LINACSKA
Nekem mellső fali! :roll: :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Puffanat? :lol: :lol: :lol: Ez jó. :lol: :lol:

Én is szeretnék olyat! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gyerekek, jól gondolom, hogy Timejka eltűnt? Mindjárt vissza is nézem, mikor írt utoljára. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Gyors kérdés:

Mennyit nő egy tüsző naponta? És azt jól tudom, hogy 20mm fölött reped?

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Kb. 2 mm/nap. 18-19 mm-től már elvileg repedhet, de valakinek később van akinek még korábban is. Ezek mind változóak, de nagyjából ez a séma!

dita75
 
 


Sziasztok!
gyors hírek, aztán megyek eszem és visszaolvasok:
Mindkét oldalon átjárható vagyok. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nellike apuka!
Gratula nektek a gyarapodáshoz, meg a tejcsihez!

Yadine!
Drukk a húgodnak! vannak újabb hírek?

Vius!
Sajnálom a vérszegénységet!Más tabit nem tudsz szedni rá?

Bikfy!
Gratula a szép tüszőcskéhez!Reméljük Ő lesz AZ!

Twist!
Gratula szépen növő babóhoz!

Linácska!
lehet meg kéne próbálkozni egy függőággyal.



Nekem is megérezhetne/ megjósolhatna már valaki egy babát. :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twist,
nekem semmi gondom a vérnyomásommal, szerencsére. Így babásan olyan 110/65 körüli. De ugye babásan megnő a pulzus, és csökken a vérnyomás. Ami nem babásan még normális, olyan 130/80, azért babásan már haragszanak.
A páromnak én minden este szólok. Amúgy szerintem csak neki kellene állnia, összesen 3 fiókot kellene kirámolni. Ez lenne a legkevesebb, de legalább tudnék Levi ruhákat pakolni. Aztán az udvaron kellene megcsinálni a kiskutya helyét, néhány osb lapot letenni a padlásra, hogy oda lehessen hordani a kislányos ruhákat, meg még egy-két dolgot. Szerintem két nap kérdése lenne, de hát a lustaság és a focimenedzser nagy úr. Most mondjuk 4 napon át tanfolyamon volt este 8-ig.

Bumi,
nem tudom mennyit ér, de én nagyon szívesen jósolok neked egy spontán babát, ezen ne múljon :lol:

Dita,
attól mert mellső fali a lepény, még érezheted Bogyót, főleg ha a végtagjai meg befele néznek. Nekem is mind a kétszer mellső fali volt, csak Lilinél még mélyen is tapadt, ezért kellett a no sex.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


twist: Bocsi, lehet hogy ide még nem tettem fel a sztorit. Szóval persze, voltam uh-n. Az egyik petezsákban van embrió és már volt szívpulzálás, van egy másik petezsákom is, de az üres volt. Jövő hét utáni héten hétfőn látom újra és akkor kiderül, hogy a másikban is lesz-e valaki. A doki nem nagyon bízott benne és én sem élem bele magam. Dokim már van, ahhoz szeretnék visszamenni, aki a meddőségibe utalt és most ráadásul kiderült, hogy mégiscsak szülhetnék nála (legalábbis az asszisztensnője ezt mndta, de majd a doki szava dönt). A petefészkeim viszont szörnyűek, mindkettő 7 cm-esre dagadt a benne maradt cisztáktól. Állítólag nem lesz belőle gond terhesség alatt, csak vigyáznom kell magamra. De jó neked, hogy már a 11. héten vagy. Már alig várom, hogy lemenjen az 1. trimeszter.

bumi: Gratula az átjárhatósághoz.

Ma nagyon mászkálós napom volt. Átvehettem végre a nyelvvizsga-bizonyítványomat és le is adtam a fősulin, ami a város másik végében van. Bevásároltunk egy pár ajándékot a bmc-seknek. Nagyon meleg volt ma, Picuri majdnem visszaküldte az ebédemet postafordultával, de sikerült bent tartanom. Nézzünk oda, büdös kölke, már dirigálna. :D (Úgyis ő fog még legalább 3 évig minimum. :) )



vicky79
 
 


Igen, Bikfy, jól látod: hol van Timejka? (remélem, hogy babás és vár a jó hír bejelentésével++++++++++++++)

Dituli, honnan lehet tudni, hogy mellső fali-e a méhlepény?

Vius, vérszegénységed eddig is volt, vagy csak a terhesség alatt?

Linácska, milyen fajta kiskutyád lesz? Szerintem a mostani hétvégén lesz ideje a párodnak kiüríteni a helyet Levikének, mert esős, hideg időt mondanak. A belső munkáknak kedvez:) Tök jó a vérnyomásod! Nekem most még alacsonyabb is, mint szokott lenni. Nekem magas általában.

Vicky, én kérek elnézést, tényleg írtad már a történetet, csak nekem szita az agyam. Írtam is, hogy drukk a második babának. Még bőven lehet, hogy megerősödik. Egy barátosnémnak aszem csak a 8. héten találták meg a babát egyáltalán, azóta pedig szépen megnőtt:) Akkor drukk a második UH-hoz. Ez az inszemi igen jól sikerült különben, le a kalappal!!:)
Sajnálom a cisztákat, de gondolom már semmit nem lehet tenni velük (nem terhesen ugye, ott a fogigátló). Hidd el, hamar elrepül az idő és nemsokára már a 12. héten leszel. :) Utána pedig más dolgok miatt lehet izgulni.

A mostani UH-on egy ideig nem találtuk a babát, ami megijesztett képzeld. Még a doki meg is kérdezte, hogy mikor nézték utoljára. A 8. héten - feleltem. És volt szívhang? - kérdezte. Persze - feleltem. De már kezdtem nagyon félni. Aztán tekert egyet az UH készülék fején és ott volt a hatalmas babó, ráadásul nagyon integetett is, biztos azt szerette volna, hogy meglássuk:) Tényleg azóta megnyugodtam.
Ne aggódj Vicky, erős babák a mi babánk! :wink:
Vendég
 


Ja, Bumi, nagy gratula a kétoldali átjárhatósághoz!!!!!!:)))
Vendég
 


twist: Én is csak abban reménykedem, hogy nem láttuk a másik babát, de a doki nem bízott annyira ebben. Szívrohamot is kapnék, ha a szívhangos babát nem találná. :shock: De nem lesz gond akkor sem, ha egy baba marad, csak egészséges legyen. Remélem a babáink tényleg jó erősek, ha már ott vannak.



vicky79
 
 


Twist!

Még a reggeli hozzászólásodban írtad, hogy jó, hogy lehet spontán babánk, meg hogy de jó, mert így majd romantikus körülmények között fogan. - hát, ha az időzített együttlétek romantikus körülménynek számítanak? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám!

Milyen volt? Fájt? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vicky!

Mikor mész legközelebb?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,


jó rég jártam itt :oops:

Nelli apu,

örülök, hogy szépen fejlődnek a babák, és annak is, hogy alakul a tejcsi :lol: A légzésfigyelő sajnos nálunk is bepittyegett többször itthon amikor Danika még nagyon picike volt, azt kell mondjam, hogy szívrohamot kaptam minden egyes alkalommal. :?
Nellike egy hős, hogy ilyen ügyesen helytáll a 2 babával. Én azt hiszem azt sem tudnám hol áll a fejem. Nekem van ikertestvérem, és bizony láttam, hogy anyut hogy ki tudtuk idegelni ha összefogtunk ketten. Úgy is mondhatnám, hogy égetnivalóan rosszak voltunk :oops: De a világon a legszorosabb kapcsolatom a mai napig az ikertestvéremmel van, ne meg persze a kisfiammal :wink:
Ha majd lesz fotód a picikről nagyon szívesen nézegetnénk őket! :wink:

Cséjzang,

hát igen, a kórházban már keményen megtapasztaljuk az anyaságot. Amikor első este kértem, hogy éjjelre ne hozzák a babát mert 13 órát vajúdtam és azóta egy percet sem pihentem, még a nővér volt megsértődve és úgy nézett rám mintha én lennék a világ leszrosszabb édesanyja :cry: Megmondom, hogy az első 3 hónap nagyon kemény volt Danikával, nem kezdeném mostanában elölről. Viszont mostmár annyira jó, hogy nem fáj a hasa, kommunikál a saját kis nyelvén, lehet vele játszani, végigalussza az éjszakát stb...

Bikfy,

hajrá spontán baba! Na végre megvan az a fránya met! Jól megszenvedtél mire kaptál.

Twist,

gyönyörű a babácskád! Aranyos lehetett ahogy integet.
Én Danikát kb 17-18 hetesen éreztem először. Mellső falon tapadt a lepényem. Nekem nem volt semmi bugyogás és társai, egy határozott rúgással adta tudtomra, hogy bizony ő ott van.

Vius

jobbulást neked, vigyázz nagyon magatokra!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok!

Eléggé aggódom. Reggel a tisztasági betéten láttam egy barna foltot és a papír is olyan maradt egy kicsit. Felhívtam az ügyeletes orvost a Jánosban, de az volt a válasza, hogyha 7 hetesen vetélés, akkor úgyse tudunk vele mit csinálni. :evil: Pedig jó lett volna, ha legalább egy uh-ra bemehetek. Azt mondta, hogy feküdnöm kell. Most mit csináljak? Mégis bemenjek? Vagy várjak hétfőig? Már menni akartam dolgozni. Nagyon féltem a kicsikémet. Kérdeztem, hogy lehet-e, hogy a másik petezsák ürül, azt mondta hogy így nem tudja. A cisztákra se mondott semmit. A reggeli utrót meg jól kimostam, de arra is azt mondta, hogy ne pótoljam.

Ha valaki tud valami okosat, akkor szivesen venném.

bikfy: Kérdésedre válaszolva, valószínűleg hétfőn benézek a dokihoz.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Nagyon meg vagyunk ijedve. Anya reggel hívott, hogy a 6 órás etetésnél vette észre, hogy Zsófi széklete véres :cry: Egyből elvitték vérvételre, remélhetőleg délutánra meglesz az eredmény. Mindenesetre szegénykémnek már újra bekötötték a fejére a kanült, mert lehet, hogy vissza kell tenni infúzióra :cry: Ha valaki tud néhány biztató szót mondani, vagy csak drukkolni a törpöm miatt, azt nagyon megköszönöm. Nagyon bízom benne, hogy "csak" K vitamin hiány vagy tápszer allergia van a háttérben és semmi komoly baj. Sajnos azt a héten már mondta a doktornő, hogy Zsófi vérszegény, úgyhogy arra felírt valamilyen cseppeket, de azt csak hazajövetel után kellene adnunk neki. Bízom benne délutánra többet tudok... Pedig szegénykém már olyan szépen evett, tegnap emelni is kellett az adagján, mert állandóan éhes volt.

Zsombor szerencsére (eddig) rendben, szépen gyarapodik.

Most már fogalmam sincs mikor jöhetünk haza, és eldöntöttem, innentől az erre irányuló kérdések elől kitérek. Majd ha itthon vagyunk, akkor tájékoztatok róla mindenkit, a jóslásokba belefáradtam. Borzalmas, hogy mindig csak tolódik és tolódik az időpont.

A tetejébe pedig kedden a koraszülöttön ellopták a táskámat benne 140e Ft-nyi értékemmel (semmi extra: telefon, napszemüveg, némi készpénz, étkezési utalvány)... Az irataimat, kocsikulcsot, lakáskulcsokat és a magnó előlapját egy 7. kerületi kukából bányászta elő valami fószer, legalább ezek után nem kell járkálni. Pont ez hiányzott, de úgy voltam vele, hogy ennél nagyobb bajunk ne történjen, erre a mai hír nagyon aggasztó :cry:

Mivel nemrégiben a kocsink tükrét törték le, bízom benne, hogy a 3-as pechszéria ezennel befejeződött és a sötét felhők gyülekezete mögül talán előbújik végre a nap...

Mellékelek a törpökről újonnan készült képeket:

Kép Ikrek Kép Zsófi királylány Kép Zsombor királyfi

nellike
 
 


nellike: Nagyon édesek az ikrek. Sajnos nem tudok semmit mondani, mert még nincs gyerekem, de a kórházban jó kezekben vannak. Biztosan nem lesz baj. Csak végetér a pechszéria, egyszer véget kell, hogy érjen. Majd gyere a hírekkel.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni,csak néhány sor:

Twist,
csodaszép babóca!

Bikfy,
micsoda jó hírek! Szerelmes hétvégét!

Rólam, lásd vonalzó..talán holnap... Baba nincs, lombik sem, mert Életem külföldön lesz 6.-án és 7.-én... Amilyen szerencsém van pont aznap lenne a leszívás. Köv. mensikor a kaáli zárva lesz... ez egy kozmikus összeesküvés...

KépKép
yadine81
 
 


Vickeynek,

nem értek hozzá, de én azt gondolom, hogy ha elmúlt, és piros vér nem volt, akkor biztosan minden rendben van. Én azért hétfőn elmennék uhura.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Vicky!
csak semmi pánik. Feküdj le és pihenj. Ha csak barna, akkor nincs gond.

Nellike apuka!
Remélem rendben lesz Zsófi! A véres székletet okozhatta a K vitamin hiány. Sajnálom, hogy rátok jár a rúd mostanában, és remélem ezzel be is fejeződött a pech széria.

Yadine!
Szerintem e lombikról kérdezd meg az intézetet! Egyébként lehet, hogy pont tolódik annyit a menzid, hogy simán meg tudjátok oldani a leszívást. 12 cn. előtt nem igen szokott lenni. 6-án meg vitt anyagból is meg tudjátok oldani. A gond csak a 7.-ével lehet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


SZiasztok,

Nellike apu,

nagyon-nagyon drukkolok a kis Zsófikának, hogy ne legyen komoly baja!
Nagyon felháborodtam azon, hogy ellopták az értékeidet! Nagyon szemét emberek vannak, és gátlástalanok, ha egy koraszülött osztályra azért járnak, hogy megszabadítsák a látogatókat az értékeiktől :twisted:
Remélem, hogy vége a pech-szériának és minden jóra fordul!

Vicky,

a saját orvosodat nem tudod ezügyben felhívni? Ő lehet, hogy máshogy áll hozzád mint az ügyeletes akinek tele van a hócipője, hogy hétvégén is dolgoznia kell.

Yadine,

a ciklussal nem lehet úgy játszani, hogy a férjed éoo itthon legyen amikor a leszívás van?
Nagyon sajnálnám ha 2 ciklus múlva kezdődhetne csak a lombik :cry:

Bumi,

örülök, hogy átjárható vagy! Mi lesz a folytatás? Lesz lombik, vagy spontánkodás?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: A saját dokimmal még nem is beszéltem, csak az asszisztensnőjével. Ő biztos másképp állna hozzám, de ő sajna nem ügyel az ÁEK-ban.



vicky79
 
 


Szasztok!

Kispapa ne ijesztgess! Remélem hogy csak vitaminhiány volt, okosat nem tudok mondani, de drukkolni azt nagyon!
Gyönyörűek a csöppségek, ne izgasságok magatokat hogy még húzódik a hazamenetel, a kórházban mindhárman biztonságban vannak amíg teljesen rendbe nem jönnek.
Sajnálom a pech-szériát, még jó hogy az iratok meglettek, mert azokat újracsináltatni kész művészet!

Bumi
Gratula az átjárhatósághoz! Remélem nem viselt meg nagyon a vizsgálat.

Twist
A 12. heti ultrahangon mondják majd Neked is biztos hogy hol tapad. Ha nem mondják és nem is írják le akkor feltétlenül kérdezz rá!

Bikfy
Hát nem könnyű, de lehet úgy is intézni hogy ne tűnjön kötelezőnek. Egy idő után már mindkettőnknek tele volt a púpunk ezzel az egésszel.

Vicky
A babásba írtam, remélem nem lesz gond a babával.

Yadine
Ne idegeskedj.
A szurikkal tudnak úgy időzíteni hogy ne legyenek épp zárva mire a leszívásra kerülne a sor.
Én is azt hittem hogy már sosem fog megjönni. Dec. 5-én volt utoljára és februárban még lestem hogy most akkor mi van?
Aztán elkezdtük úgy - piri nélkül - és március közepén már itt ujjongtam a + tesztemmel a topicon! :)

dita75
 
 


Alighogy eüldtem a bejegyzést, jelentkezett a miki. Végre. Egy lendülettel hívtam Kaáliékat, HÉTFŐN MEHETEK!!!!!!

Az van, hogy az inszemek a 16-18. napon voltak.
Férj 6.-án indul, és három hétig táborozik a gyerekekkel. Végül is el tud jönni onnan, csak 6.-án, és 7.-én nem.. Ezért izgulok...
Beültire max. az Apukám visz, majd néznek a többiek. :lol:

Olyan nagyon aranyosak vagytok,köszönöm az együttérzést és a bíztatást!!

Bumi,
tök jó hogy átjárható vagy!

(Tesómnak megjött...alig tudtam megvígasztalni..)

Twist,
köszi a laptetőt!

Kispapa,
nagyon édesek a tesók, biztos kiderül, hogy nincs komoly baj!

Timejka!!!!! Hol vagy?

Dita,
ez a piri nagyon furfangos. :wink: Jó, hogy nem várta meg a dokid, hogy megjöjjön. Grat az AFP-hez!!

KépKép
yadine81
 
 


yadine81: Örülök, hogy kezdhettek. Nekem már volt a tizenvalahanyadik napon inszem és a mostani meg a 24. napon volt. Szerintem még ne add fel ezt a hónapot. Tesódat nagyon sajnálom. :( Most hogyan tovább. Próbálkoznak spontán?



vicky79
 
 


vicky,
nem adom fel, bár tegnap elhagyta a számat :"engem már nem érdekel ez az egész" .
Legfeljebb próbahónap lesz, kiderül hogyan reagálok. Mondjuk annak kicsit drága.. De reméljük a legjobbakat, hogy zökkenőmentes lesz. :roll:
Tesóméknál most szünet-tesóm már szinte fél teherbe esni...- aztán short protokollal folytatják július végén.

KépKép
yadine81
 
 


Már jobban vagyok, azóta nincs barna, de eléggé megijesztett. Hétfőn mindenképp bemegyek a dokihoz egy uh-ra. Így a hétvégi otthoni bejelentés is könnyeb lesz. Várni akartunk még, de akkora a hasam az utrótól, hogy nem nagyon tudnám letagadni azok előtt, akik ismernek. Szóval a hétvégén rohanós napjaink lesznek, de megpróbálunk időt szakítani rá.



vicky79
 
 


Nellike apuka,
kiderült mostanra valami??? Én egy dologra gondoltam még. Nem tudom, hogy kimondottan a széklete volt-e Zsófinak véres, vagy csak a pelus, és keveredett a kakival. Mert a kislányoknál, de még a kisfiúknál is előfordul, hogy születés után véreznek, mert ürülnek belőlük az anyai hormonok. Lilinél is volt ilyen, de az egyértelmű volt, hogy az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nellike apuci!

Sajnálom hogy nektek sem alakulnak túl jól mostanában a dolgaitok.
Én azt gondolom hogy talán még éretlen a babáitok gyomra meg bélrendszere és ezért akadnak még problémák náluk, hiszen sokszor még az időre született érett babák esetében is vannak emésztési problémák, hát még a koraszülött babáknál !

Szerintem semmi nagy gond nem lesz, de elhiszem hogy rémisztő volt ezt hallani. :(
A dokik biztosan felkészültek ott ilyesmire, hiszen nem ők az első koraszülött babáik!

Szóval az első időszak biztosan nehéz most nektek, de hidd el minden rossz elmúlik majd, semmi baja nem lesz a babáknak, majd megerősödnek, egészségesek lesznek, csak ezt a kezdeti időszakot kell átvészelnetek!
Ne felejtsd el, hogy ők korababák, és ilyenkor még elég sok probléma felmerülhet, de ezt idővel átvészelik !!! Én is 2 kilóval születtem ikerként, és itt vagyok tök egészségesen!!!! Pedig olyan pici voltam hogy anyuék is el voltak keseredve....még akkor 32 évvel ezelőtt nehezebb is volt.....!

Szóval erősítsétek meg magatokat, vannak az életben ilyen rossz periódusok,/ lásd én a műtéteimmel... :( /
de idővel minden csak emlék marad! Ne félj, az orvosok tudják mit csinálnak!
Nem lesz baj csak még picik és gyengék, de bőven van idejük még felnőni !!! :lol: Puszi!
csézjang
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak egy kicsit. Éppen küzdök a tűszöimmel. Szívatnak rendesen.

Twist
Sajnos még nem jön olyan bejelentés, hoy kismama vagyok.

2 naponta járok uh-ra, ma vagyok a 12. cn-on. 3 napja LH tesztet kell csinálnom, napról napra erősödik a csík, de még nem olyan erős, mint a kontroll csík. Remélem, hogy holnap erősebb lesz, csak az a baj, hogy a jobb oldalon van egy tök jó tüsző, a balba nem olyan jó, úgyhogy lehet, hogy ujgrott az inszem. A mnyh kivételesen jónak mondható, mert 7 mm. Most szugerálom a bal oldalamat, hogy a tüsző összeszedje magát és nőjön. Kedden megyek megint uh-ra ha addig nem lesz pozitiv az LH teszt. Röviden ennyi.

Egyébként nem haragszom senkire, nem ezért nem jöttem, hanem úgy gondoltam, hogy nem tudom. Azt álmodtam, hogy ikreket szültem, két fiút, az egyiknek a neve a Benedek.

timejka
 
 


Timejka, de jó, hogy jelentkeztél!!!!:) Drukk a baloldali tüszőnek, hogy szép nagy legyen!!! Ügyes legyél, szurkolok neked is!!+++

Vicky, remélem, hogy most már nincs semmi baj, több barna pötty nem jött! Olvasom, hogy minden okés, huh, nagy kő esett le a szívemről! UH képpel jobb is lesz a bejelentés:-)

Csézjang, neked ikertesód van? Igen szépen megerősödtél a 2 kg-ról:)))

Nelli-férje: nagyon sajnálom, hogy megloptak a kórházban! Milyen szemét emberek vannak! Sajnálom, hogy szegény babónak véres a széklete. Még jó, hogy a kórházban vannak és azonnal tudnak segíteni, bármi van. Drukkolok!

Yadine, grat a kezdéshez! Tudod mit javasolok, hogy a spermát fagyasztassátok le, így olyan mintha a párod ott lenne a leszíváskor. A Kaáiban csak lehet olyat csinálni, mert van ott minden! Ne már, hogy a tesódnak megjött, a fenébe!!!!:(((( Szegény, egyszer fenn, aztán padló. Jól ki lehet borulva:((((

Dituli, okés, megkérdem az UH-on, hogy hol fekszik a babóm. Hétfőn kell telefonálnom időpontért a 12. heti UH-ra. Hétfőn megyek dolgozni betegállomány után és szinte alig leszek ott, annyi helyre kell mennem. Remélem, hogy megértőek lesznek. A többi kismamival is mindig azok voltak.
Vendég
 


Timejkám!

Jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoztál. Minden nap gondolok rád és imádkozok érted. Puszi és ölellek. :wink:

Vicky!
Egy pillanatra megijedtem, de remélem már minden rendben.

Twist!
Már csak 6 nap és vége az 1. trimeszternek. Örülnék, ha már túllennénk rajta. Veled együtt izgulok én is.

Ditus!
Puffanatod? Rendben? :lol:

Linácska!
Na mi volt a 7 végén? Pakoltatok Levi cuccokat?

Dy!
Nagyon eltűntél, mi újság veled?

Vius!
Pihenj sokat, nehogy baj legyen!

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Köszi, megvagyok. Nem jött azóta barna, de holnap azért megnézetem a dokival. Legalább meglátom, hogy mi újság a másik petezsákkal és a cisztákkal.



vicky79
 
 


Bikfy
elég nagyot haladtunk. A komódot már pénteken kiürítettük, ma összeraktuk a kiságyat, a járókát, na meg én selejteztem a saját cuccaim közül, és lett 3 üres polc a szekrényben. Ha még az ágyneműket, meg a törcsiket rendbe tenném, egész szellős lenne. Hát mégha a férjem is rendbetenné a saját részét!!! Anyu összehajtotta egy csomó ingét, ami eddig lógott a szekrényben, de már nem jó rá. Igaz most a met megteszi hatását, szerintem fél év kérdése, és újra jók lesznek.
Majd nyaralás után kimosom a Levi-cuccokat. Most már van hova tenni. A Tesco-ban le vannak árazva a babaruhák, úgyhogy egy kisplédet, meg néhány felsőt beujjítottunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linus!

De jó, hogy már pakolásztok! Én nem vagyok babás, de a szekrények kiürítése nálunk is jól jönne. :lol:

Képzeld én is láttam a Tesco-ban a baba cuccokat, meg a Lidl-ben is, hát majdnem elolvadtam tőlük. Jól megnéztük őket anyukámmal aztán tovább álltunk, de remélem hamarosan már venni is tudunk belőlük.

Vicky!
Pihenj, pihenj és pihenj! Most semmi nem fontosabb annál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.06.22 07:03-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
most már csak a kiskutya helyével kellene haladni. De az fél délután lenne, vagy még annyi sem.
Tényleg, a nőci csak ígérte róla a képeket, de a mai napig nem kaptunk, most már rátelefonálok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linus!

Nekem is golden retrieverem van, nagyon jó kutya, imádni fogod. Biztos tündérien szép lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csao!!!!!!!!!!!!

Yadine

Végre miki! Drukk mára!

Timejka

Nekem is voltak és vannak napjaim amikor nincs kedvem írni, megértelek! Fel a fejjel. A babák a + mamikat szeretik, tudod!
Mentek valahová nyaralni???

Álmaid váljanak valóra!

Twist

Remélem veled is megértőek lesznek ma! Ügyes legyél!

Bikfy

Remélem rendben, várom a csüt-öt nagyon! Amúgy mostanában nem látom hogy nőtt volna a pocakom, úgy tudom hogy kb. az 5. hónap elején lesz egy nagy növekedés. Anya is azt mondta hogy akkor lett a lapos hasából kis gombóc! :)

Vicky

Drukk mára a dokkerhez! ++++++++++

Linacska

Már jó lenne végre tudni a nemét Bogyónak, mert én is próbálok unisex holmikat venni, de még a kinaiban is 1000 Ft körül van egy hosszú újjas body. A tescoban meg láttam a 3 db-os 1500.
Viszont csak kékes és rózsaszínes csomagban láttam...... remélem csüt-ön az uhu után már célba vehetem a tescot body-téren! :)
Van hosszú újjas is?

dita75
 
 


Ditus, mondom én neked a Kikát, sokkal olcsóbb mint a tescos cucc. Pl. a bodykat ott vettük, 3db-os 1200 volt aszem. Olcsinak mindene onnan van és tökéletes. Szoktunk tescosokat is venni, de nem annyira strapás mint a kikás. Nem eröltetem, de ha Kika fele jártok érdemes bemenni.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Velünk továbbra sincs semmi különös.

Linácska!
Tök jó, hogy így haladtok! A szekrénypakolást utálom, de utána olyan jó hogy férni lehet.

Timejka!
Drukk a tüszőcskédnek!

Babarucikhoz nem értek, de ajándékba mi vettünk már a tecsóból, és szerintem nagyxon szép dolgok vannak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Yadine drukk a kezdéshez.

Vicky nyugi minden rendben lesz.

Twist a vérszegénység most jött csak eddig rendszeres véradó voltam.
Twist te szedsz valamit a vérnyomásodra?
Én napi 3*1 dopegitet.

Ditus mocorgás?

Bikfy drukk hogy sikerüljön spontán!!!

Nelliké-ék Bizom benne minden rendben lesz a csöpségekkel és nagyobb volt a füstje mint a lángja.

Hétvégén volt motorcsónak verseny a Dunán kimentünk megnézni a futamokat.
Ma Főztem krumpli levest tejfölöst krumplis tésztát meg csináltam madártejet a calcium miatt :)

Hétvégén pedig megyünk Tatára a viz zene virág fesztiválra.
Jaj és ha minden igaz akkor elmegyek megvenni a babakocsit a héten.Kinéztem egy nagyon sötét bordót meg mályva színűt ha lány ha fiú ez lesz igaz van már kettő de azt úgy kaptam ez pedig nekem tetszik.
Kaptam egy csomó rugit kisinget bodyt.nem sok mindent kell vásárolgatnom (ruhaneműt)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Milyen volt a motorcsónak verseny? Mi is ki akartunk menni, de mikor megláttuk, hogy mennyien vannak............ :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hol veszed a baba kocsit?

KépKépKép
bikfy
 
 


Szombaton elmaradtak a futamok mert nagyon fújt a szél de tegnap is volt egy csónak ami felborult.
Amúgy nagyon jó volt nem volt meleg sem még majdnem fáztam.

A Bambinoban veszem ha van még olyan de majd előtte átnézek az astiba is.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!
Röpke 5 óra várakozás után sorra is kerültem! Rengetegen voltak. Fél nyolckor levették a véremet, 11-től félóránként küldözgettek pisilni, fél egyre sorra is kerültem. Valaki összevérezte a wc-t,aztán úgyhagyta, majdnem kitaccsoltam...
Teljesen megbotránkoztam azon,hogy hüvelyi uhu volt!!! Könyörgöm, tiszta gusztustalan máááár... Reggel ötkor zuhanyoztam.....törlőkendőztem ezerrel, de akkor is.. Most örültem csak, hogy nem pasi az orvosom..
Szóval, tolódik augusztusra a kezdés, mert hogy ennyire bizonytalan a párom ittléte. Egyetértettem a drnővel, hogy kár siettetni a ciklusomat... A fagyasztás meg a párom változó eredményei miatt nem szerencsés.. Amúgy rendben vannak az eredményeink,aminek nagyon örülök!

Vius,
de jó hallani rólad, olyan ritkán jössz!

Pont ma jutott eszembe dy, hogy olyan régen jelentkezett!!

KépKép
yadine81
 
 


Yadine!
A 1-3.cnes hüvelyi uh tök természetes, neked fura csak, mert neked az első volt. De a dokik rendszeresen nézik. Én pl összevéreztem mindent, de akkor sem volt semmi gond. Viszont azt jó megnézni, hogy nem vagy e cisztás, mert akkor nem stimuznak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vius!
Tök jó lehet egy ilyen verseny.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vicky,
jól olvastam, voltál ma uhun, és minden rendben? De jó, tudtam én!!

Volt egy városombeli csajszi a kaáliban, de nekem nem megy olyan könnyen az ismerkedés, nem mertem "leszólítani". Na, majd legközelebb ha találkozunk hátha adódik olyan szitu.

KépKép
yadine81
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: