Új privát üzeneted érkezett!

Petra!

Nagyon édesek az ikrek!!!!!Én nem tudom eldönteni kire hasonlítanak....bár szerintem nem rád :lol: :lol:


Na mosható pelus extra kakis tesztje:
a pelenka jelesre vizsgázott!Nem folyt ki a kaki!!!!!!Pedig eddig minden pelenkából kifolyt!!!És mosni kellet a ruhát,a gyereket és egyéb lepedő,pléd vagy hálózsák,épp ami alatta volt!Most csak a mosható pelust kellett,nem volt épp guszta,de eddig se volt az mindent kimosni a kakiból.Amin meglepődtem!A gyerek popóján alig volt kaka!!!! :shock: Simán le tudtam törölni 1 popsitörlővel...máskor úgy kell a csap alatt mosogatni :wink:
na de ez csak 1 kaki....ki tudja mi lesz még itt.... :wink:

annus11
 
 


Petrus: tündériek :)
Engem anno Zsófi szívott le, de hát ő havi egy kilókat hízott, nem is csoda :lol:

Tegnap Fruzsi nem aludt napközben szinte semmit :shock: Fél 11-től este kilencig ébren volt, fél órát aludt közben, azt is kb hat részletben, én már készen voltam :?
Vendég
 


sziasztok

anita én hozzád képest le vagyok maradva még most megy a 2. adag ruha mosása, és főzni ma nem főztem, majd talán délután :)

emese az nem az én módszerem, csak nekem is nagyon bejön, beindul a reflex tőle :), amúgy én 20-20 perceket fejem a ciciket, valamikor fél órát :)

nagyon édesek a babák, mekkorát nőttek az ikrek :)

nálunk eddig kétnaponta volt kaka, most én is meglepődtem hogy naponta a csap alatt végezzük és mosásba mennek a ruhák, nálunk szerintem a tejtermékek a ludasak, de mától nem eszek, majd meglátjuk :), bár ma meg ittam baracklevet :)

Izusnak jobbulást :)

Lara már nem hízik rohamtempóban tegnapi mérés szerint 4590 g.

Szerintetek miért eszik mostanában össze-vissza? eltelik 3-3,5 óra és csak 50-eket eszik, aztán várok és kb fél óra múlva még kb ennyit, eddig megette egyszerre, most meg megy a próbálkozás, tegnap is ahogy fejtem úgy evett :), egy óra alatt így bement 145 ml, tényleg nem olvassák a könyveket és mindig okoznak meglepetést :)
Ezzel nincs is gondom, ha itthon vagyunk, de ha menni kell valahová kicsit felbosszant, szerencsére, csak jövőhéten szurira kell időre menni, más várhat :)

tegnap agyondícsérték, hogy milyen kis formás :)

annus cebiont nem adhatod még neki? nem tudom mennyi idős kortól van, már elfelejtettem :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

 
 

Drága Lányok!

Nosss, a Maci KV-ba nem gáz, hogy tej van? Mert nekem a dokinő meg a védőnő is mondta, hogy ne igyak tejet. Oda se figyeltem, mert mondtam is, hogy nem fogok, mert nem szeretem. Na jó, de mi van a Maci KV-val?

Annus, átlagosan ilyen 80-90 gr-okat tudok egy mellből pótlás nélkül 3 óránként adni neki. Hajnalban többet, akkor fejek, és ha este nem elég, akkor odaadom. Legalábbis tegnap ezt csináltam. Ezen kívül érdekes módon 24 óra zabálgatás után visszatért az étvágya a normál kerékvágásba, megint elég a 80-90... Ennyi volt a növekedési ugrás??? mondjuk hízott 8 dekát 1 nap alatt :shock:
Ja, és vedelem az alkoholmente sört. A bogyót meg a laktoherbet még mindig tartalékolom! :wink:

Köszönjük a dicsiket, Csani nevében is, nagyon aranyosak vagytok!

Képek haláliak! Petrus, hihetelenek az ikrek!

Böbi, édes vagy, de általában én fotózom Csanit, így nem nagyon vagyok rajta a képeken. Meg nem akarom elrondítani. Ott az a szép gyerek, mellette meg Jabba a Star Wars-ból! :shock:


Köszi mindenkinek az új tippeket, sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hű, a mai nap is kemény lesz....Lili brutál nyügi....
Eg. nap ordít és nem akar aludni.
Már lassan mindent bevetek, hogy ne csak ölben nyugodjon meg....de kemény dió....
Most kb. 20 percig elvolt az autósülésben...miközben én 6szor végigtáncoltam neki C. Wolf Africa-ját.....na, akkor persze csöndben nézte mami hogy rázza magát....bakker ha ez így fog menni továbbra is, akkor nem is kell elmennem itthonról tornizni.....
Csajok help!
Akinek sírósabb babája van, annak milyen olyan trükkjei vannak még, ami anélkül lenyugtatná a babát, hogy ölben lenne.
Le kell picit szoktatnom, mert csak ölben nyugszik meg.....vagy ha a 'táncommal transzba ejtem'.... :lol: :lol: :lol: :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Szofi!

Most jöttem rá, hogy nekem szinte nincs is normális közös képem a gyerekkel... :oops: vagy én fotózom, vagy épp csak belelógok a képbe...pelus, vagy fürcsi közben....
Na szólok a férjemnek, családi fotót akaaaaaaaaaroooook!!!! :D :!:

Kép
mozza
 
 


Szofi!

Én is így csinálom h hajnalban lefejem a másik cicit,mert akkor tuti elég neki 1!És ha kellene akkor abból pótlok!De mióta így csinálom nem kellett....most már több mint 2 hete működik a dolog! :wink:

Én nem tudom ezt a tejet...nekem senki nem mondta h ne igyak...én minden reggel kakaóval nyitom a napot!Amikor nem ittam csak azt vettem észre h csökkent a tejem :wink: Szóval amíg ebből nincs baj,addig iszom....az a 2-3 dl nem hiszem h gondot okozna!Mondjuk sok sajtot is eszek :oops: de erre se mondta senki h ne egyem....
Amúgy akkor mit ehetek?Ami nem puffaszt,nem allergizál,nem apaszt és még szeressem is .....ilyen nincs is!Azt nem is említettem h én se hízzak tőle 100kilósra....bár erre nem figyelek soha,zabálom az apró perecet mert így sokszor eszek keveset,és nincs az h éhezem ha épp nem jutok az ebédhez stb.

Edua!
Mi az a cebion?
Nemtom h mért van ez a kaja mizéria...majdnem mondtam h lehet a végére elfárad és nem tudja kiszívni,de hát te üvegből adod...szóval vmi más a gond...passzolok!
Nekem ma a kamilla miatt volt nagy kaki.Elötte volt h csak napi 1,vagy volt h 1szer se.De muszáj voltam inni teát...sose gyógyulok akkor meg!Legalább belőle is távozott a baci :wink:

annus11
 
 


Mozza :lol: :lol: :lol: ez jó fogyókúra tényleg!Ingyen is van,a gyerek is szórakozik,el se kell menned otthonról :wink:

Nekem is úgy kell fotóért könyörögnöm!!!!Persze akkor gyorsan lefotóznak...mondanom se kell hogy nézek ki,nem épp publikusan....ja és még 3ról sincs fotó!!!!!!Szörnyű!Majd összemontázsolok egyet :evil: Ahhoz képest h mindig annyian vagyunk senki nem fotózna le :evil: :evil: :evil:

annus11
 
 


annus c vitamin csepp kicsiknek :)

nekem sincs egy normális képem a gyerekkel :(, bár most öcsém csinált egy párat, férjem nem egy nagy fényképezgetős, nyaggatni kell :)

annus lehet már nem 3 óránként akar enni, ma kivárom vele a 4 órát, mert nekem igazából soha nem ordít a kajáért, csak nyöszörög meg nyammog, meg hangosabban rágja a játszócumiját, meg a kezét rakja a szájába, nekem inkább a fáradságtól szokott ordítani akkor le kell rakni az ágyába vagy melléfeküdni a franciaágyon cumi a szájába és pihizni kell :)

mozza nálunk a pihiszék és a játszócumi lenyugtatja és a kendő :)

annus szuperek ezek a mosható pelusok :), egyik babanetes chat-es csajszi mosódióval mossa őket, így még környezetbarátabb :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


az evés lemaradt, már én is látom magam 100 kg-osan, csak krumplit rizst, meg tésztákat ehetek husival :(, kezdem unni, úgy megennék már főzelékeket vagy rakott zöldségeket, de már a sárgarépa is puffaszt minket :)

én meg ha eddig nem adtam, most már nem adok semmi gyógyszert, bár nálunk nincs is igazi hasfájás, néha kaki előtt sír, de az nem vészes, pocakmasszázs elég :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,
ismét csak gyors bekukk, megyek vizsgázni nemsokára...

Szofi,
Csani tisztára Rád hasonlít, nagyon édi :) néztem az iwiwen is.

Panndi,
ez a séró megint :) haláli :D mindíg ilyen? annyira cukiii

Annus,
Iza is nagyon tünemény, kis husi. :)

Petra,
az ikrek tündériek. jó nehéz velük gondolom. le a kalappal elöttetek ikres mamák elött :)

Mozza,
mi is kapunk járókát, jó nagy, leteszem ide a nappaliba, mert Álmos már lassan letekereg a kanapéról.
A játszószőnyeg a játék hiddal nagyon bejön tegnap óta. a pihiszékből most erre váltottunk, na nem mintha annyira nagyon nem lett volna el a pihiszékben, sőt...de gondoltam kell a változatosság.

BÖbi,Fabri
Iringó és Hanna is olyan kis szép. Na és Gyöngy már pasizik? :D

biztos kifelejtettem vkit. Szóval minden baba nagyon szép! egytől egyig!

szóval Álmost ennyire érdekli a játszószőnyeg :D
Kép Kép

és egy tegnapi beájulós:
Kép

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza

http://www.intimtorna-kriston.hu/

Nekem ez van meg könyvben, az első terhesség alatt és után szorgalmasan végeztem, most még csak egy hete kezdtem el.

Petrus, hihetetlen nagyot nőttek az oroszlánok.

Én sem tudtam, hogy málnát nem lehet, vasárnap óta szinte azon élek. :oops: Meg kukacos cseresznyén! :lol: És tejet is iszom, bár amennyi tejem nekem van, nem lesz semmi baja tőle...

Annus, a cebion az c vitamin csepp, gyöngyvirág minden nap kap 10 cseppet az iszi vizébe, iringónak még nem adtam.

Szofi, Jabba nem vicces!!!! Engem nem a kilóid érdekelnek, hanem a bájos (Leila) pofikád!

Hajna, igen! igen! Igen! Köszcsi!!! és gratulálok neki!!!! A pihiszék vízszintesig dönthető, ezért merem beletenni több időre is. van egy másik is, azt még Gyöngy kapta, az rezgős és nem fektethető, az csak 3 hónap után jó.


Megyek vasalni, apának elfogytak az ingjei. :twisted:
Vendég
 


Hát én már alig tudok enni valamit.. Fruzsinak már a tejporos dolgoktól is megy a hasa... Se müzliszelet, felvágottból is egy csomó kimarad, tejtermékek eleve, süti, keksz kilőve, jó móka :?
Vendég
 


Ja értem!Csak azt mondta h szedjek én c vitamint.Mondta h adhatok neki is,de ha én veszem be akkor ugyan úgy jó...na meg nekem se árt ugyebár....

Edua!
Az lehet!Néha nekem is Iza 4 órát is kibír!Látod most is sokat aludt,bár nem tudom menyire mérvadó...lehet csak elfáradt a "kínzásaim"ban :wink: Egy próbát megér az tuti!Hátha ez a baj!

Eszter!
Nagyon jók a képek!!!

Erről jut eszembe!Nekem van egy ilyen szőnyegem,azon van pár hülyeség.De akarnék felé ilyen játékokat.Van vmi ami már bevált?Amit esetleg nagyon szeretett a baba?Vagy lényegében mindegy milyet veszek?

annus11
 
 


Mozza!
Ha már végképp kifogytam a szórakoztatós ötletekből és még mindig orditanak, mert fáradtak, akkor leteszem a kiságyba és egy idő után elalszanak. (eddig emiatt max fél órát kiabáltak.. most 10 percet csak :) (más tészta az egyéb nyügi, akkor nem alszanak el :(
Akkor babhordozót a kocsiba és az autó elringatja őket ;)
Megint meg kéen tanulnom vezetni :( Van jogsim 7 éve, azóta nem vezetek :( Pedig megkönnyitené az életem főleg most...

Szofi!
Nyugodtan igyál tejet, csak max. fél litert.

Mindent lehet enni-inni sztem, csak mértékkel ;) Kis eper-málna is belefér ;) Én azért nem merek, mert öcsém is, én is nagyon érzékenyek vagyunk erre-arra...
Vendég
 


Panndi :( :( Na ezért vagy te ilyen vékony :wink:

annus11
 
 


Kép Kroki

Kép Kroki

Kép Használatban

Nekünk ilyen többfunkciós játszószőnyegünk van, később játéktartó lesz ;)
Vendég
 


annus mai alakítása: fél 6-kor 80ml, aztán 8,40-kor 50, 10:15-kor 30ml, és 10:30-kor 50 ml
11-től meg alszik :)

jajj Édua megitt nyafizik, hogy menjünk le üvegfestéket venni, és unatkozik :(

panndi akkor mit eszel?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Halihó!
Gyümik!
Hát én eszek málnát is meg epret is jóideje,mert a kedvenc gyümijeim.A dokinő is azt mondta szabad bátran,mondjuk javasolta az első két-három alkalommal kevesebbet,figyeljem a gyereket,de ritkán allergizál.És hát Riki köszöni azóta sem allergiás.
Mozza!Ne is törődj vele!!!Még mindig így a jobb.Mert minden ismerősömnek,akinek két gyereke van az egyik nyűgös,sírós volt,a másik nyugis.(Tisztelet a kivételnek,de az ismijeim közt nincs ilyen)Szóval jobb,hogy az első nyűgös,mert most csak rá kell figyelni.Ha a második lenne az az nagyon gáz lenne,mert ott van mellette az első,aki azért ugyanúgy igényli a törődést. Anyós így járt és borzasztóan szívott a sógorral. :wink: Én most Norby,meg Réka alakformálását csinálgatom szolidan egyelőre,mert nekem a comb és a has a gáz.A has nem is érdekel egyelőre,de ha a combommal nem kezdek valamit temethetem a macijaimat.
Riki ma extra sokat bukott.Nagyon gááááz.3x öltöztettem át egy evés alatt,és még evés után fél órával is jött belőle.De nem folyt a száján,hanem szerintem hányt egy kicsit.De mitől????Mert olyan túl sokat meg nem evett. :roll: Aggódom érte.Bár remélem a meleg az oka.Én is totál kivagyok tőle.Nem szoktam napközben aludni,de most fogok. És a Liberó asszem nem fog bevállni.A Tescostól sose volt pöttyös,amióta a Liberót használjuk rendszeresen pöttyös itt ott.Tegnap a popója,ma a hasa alja.Nem győzöm kenni popókrémmel.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Petra!
Köszi.Az a baj h nekem már van olyan szőnyegem alulra...tehát csak a felső rész kéne!Amúgy nagyon édesek alatta!!!

Na és emlékeztetőül,hogy lássuk kiről hallottunk régen!!!

Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Mit eszem? Gyümölcsöt, zöldséget, néha husit :)
Vendég
 


Talán akikről régen hallottunk(bocs ha vkit kihagyok vagy ilyesmi):
Vucuska,Sün Balázs,Évi,Vicuska,Sissy,Zsuzska,Ancsika,Huncutka,Csorna,Novygirl,Anyettka,Krém.

A többiek ha hellyel közzel is de néha bejelentkeznek :wink:

annus11
 
 


de komolyan ezen ne boruljak ki? felkelt fél 3-kor és 70-et evett, és tekeredik össze-vissza evés közben is :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


a kis kényelmes megoldotta büfi után leraktam és nyekergett, üveg be a szájába és még 40 lecsúszott :), ölben nem tetszik neki, csak a hátán fekve teljesen nyaka kitekerve :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Édua!
Még a répától is? Bakker, az tényleg gáz....én pl. répás husit ettem ruccolával. De nekem is nagyon oda kell figyelnem, mit ehetek, Lili elég érzékeny a pocijára... :?
Próbáld a dura pasta-kat, az kevésbé hízlal.
Lassan fontolgatom, hogy elkezdem rendelni a kaját pl. gastroyaltól....nem nagyon van időm főzni, meg bevásárolni is 1 nap...és ugye salikhoz nem valami titu a többnapos zöldség stb.

Petrus!
Igen, ha fári, akkor tényleg bealszik 2 üvöltés között. Csak Lilinél még bejön 2 nehezítő tényező: ha nagyon fári már, akkor csak ölben nyugszik meg....és bealszik rögtön....aztán ahogy a kiságyba beteszem...kezdődik újra.....
A másik meg, hogy elég nyügis-hisztis, de nem köti le a figyelmét szinte semmi 5 percnél tovább....
A játszószőnyeg nektek bejött??? Muszáj valami tuti megoldást találnom, mert a gyereknek sem jó, ha csak ölben nyugodt.....kis anyás...
Panndi!
Neked nincs vm. ötleted??????

Kép
mozza
 
 


Edua!
:lol: :lol: :lol: Iza is kicsit kitekerve eszik...de nem mindig...nem tudom h ez mitől van...én meg nem győzök úgy helyezkedni meg tartani h szopikázzon szépen :wink:

Iza megint többet alszik....fél12kor evett....ez lesz a 4.kajálása ma(lassan remélem felkel hozzá)....és már csak 1 van hátra...ilyen se volt még!!! :shock: És most h beteg mérem h mennyit eszik,h lássam tényleg eszik e,vagy visszaveti a betegség...hát 130akat simán bevág,mit neki a szipogás,inkább nem vesz levegőt de a kaja legyen meg :lol: :lol:

annus11
 
 


mozza: én tegnap este már készen voltam az egész napos ébrenlététől, így este nyolckor bevágtam a meitaiba és magamra kötöttem, gondoltam, ennél rosszabb nem lehet. Kb öt perc alatt elaludt :wink: Amúgy ma pl nagyon jól lekötötte az ágya fölé szerelt zenélő forgó, de ez is hangulat kérdése.

Most meghallgattam Palya Bea Szülésdalát, ezen meg hangosan vigyorog, szóval most hallgatjuk harmadszor, annyira tetszik neki :lol: Meg van pár dal, amire rögtön elhallgat, és mindig bevethető (csak én őrülök mg, ha 10-edszer hallgatjuk...)
Vendég
 


Lányok segítség!Most totál tanácstalan vagyok.Riki azt írtam,hogy ma rengeteget bukott,meg hányt.De emellett állandóan sír.Adtam enni fél órája eszegetett,majd kiköpte mindig a cicit.Fél óra múlva bömbölés,hogy ő éhes.Akkor megint ugyanez,megspékelve bukással. Leteszem,nyugiban van,aztán megint ordít.Mi lehet ez?Mit csináljak vele?Ahogy sír meg megintcsak jön ki belőle!!!Segítsetek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Fruzsi ma nagyon kicentizte, szerintem kiürített teljesen :roll:
Vendég
 


kutyafüle, hívd fel a dokit szerintem!
Vendég
 


Kutyafüle!
Ha a gyerek ölben megnyugszik, akkor nincs semmi baja!!!!!!!
Nyugi, vegyél egy nagy levegőt, nekem a dokink mindig ezt mondja.
Ha ölben is sír a nyugtatgatás ellenére, akkor hívd fel a dokit.
Ha ott megnyugszik, akkor vagy a hasa fáj, vagy nyügi, vagy sokat buki-éhes lesz-túleszi magát- megint bukik ördögi körben kering....
szerintem vagy adj neki kevesebb kaját a kövi etetésnél, vagy kapjon egy kis vizet....lehet, hogy csak szomjas ebben a melegben....de kis mohó, ha már a cicin van, akkor azért bevágja mind!

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle, igaza van Mozzának, ha ölben megnyugszik, akkor nagy baj nem lehet!

Mozza, te cumiztatsz? Tudom, hogy sokan ellenzik, de vannak babák, akiknél nagyon bejön.

Anita, hálám a sírig üldözni fog!! Most kamillázol mi, hogy mi van! :-) Iringó sehogy sem akart elaludni, végül eszembe jutott, amit írtál, hasra tettem és 2 perc alatt bealudt! :lol:

Gyorsan kivasaltam, majd egy capuccinoval, a bébiőrrel és a 2 babanaplóval kiültem a teraszra és pótoltam az elmaradásokat.
Vendég
 


Akiknek egész nap nem alszik a babájuk,azok nem próbálnak sétálni? nekem a babakocsiban rögtön bekómál és alszik is ameddig haza nem érünk. ha megállok a játszótéren, akkor is csak max felriad, de alszik tovább.
Vendég
 


Böbi!
Lili a babakocsit is gyűlöli....nem max totál kihalt helyen lehet vele sétálni, mert ordít... :? :P
Ha kiveszem és a vállamra teszem, akkor nyugi és jól elnézelődik.
Egyszerűen ölbebaba lett és sehogy nem tudom leszoktatni róla.
Pedig muszáj lesz...mert ha így folytatódik, akkor még a gimibe is a vállamon fogom vinni :lol: :lol: :?
Cumit sem szereti.... :cry:
Talán ha a kezét megtalálja és a szájánál tudja majd tartani, akkor azzal majd meg tudja nyugtatni magát....(amikor nagyon fári vagyok már, akkor magam mellé fektetem és fogom a kezét, amíg cumizik....aztán így bealszik...ameddig ki nem esik a szájából az ujja.... :?
Nem 1 egyszerű kiscsaj. :D

Btw, én a vizet csak javasolni tudom, főleg ilyen időben....pár korty is elég...főleg ha a sírástól jól kihevült.....

Kép
mozza
 
 


Böbi: Fruzsinál nem jön be a babakocsi.. sőt, az autózás sem... :roll:
Vendég
 


De érdekes, nekem mindkettő imád babakocsiban lenni. Sajnálom!!! Akkor így tényleg nem könnyű!
Vendég
 


helló

nem tudom ezt láttátok emár, nem néztem vissza :D

Ancsika Julcsija és enyim Lili együtt csicsizik...

Kép

velünk minden ok, kis mellgyuszi van antibiotikum kell, de Lili jó baba, kicsit nyügibb most, fejőnőnek érzem magam, és fáradtnak, de ez normális

meddig kell fejni amugy?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, tündérrózsák a csajok! :-)
Vendég
 


Böbi, köszi! :oops: Viszont legalább azon nem kell aggódnom, hogy 100kg leszek, mert már így sem vagyok nagyon messze tőle!

Panndi, mi Palya Bea szülésdalát el kellett, hogy énekeljük a relaxon! :) Ugyanis a relaxos doktor jóban van Beával, és Ö lektorálta"szakmailag" a nótát, és neki így a megjelenés előtt megvolt. Kiosztotta a szöveget, mi meg énekeltük, nagyon jó és vicces volt!

Kutyafüle, ölben próbáld meg elaltatni. Akár aludjon rajtad 2 órát, megemésztődik, ami benne van, és utána, ha felébred, tiszta lappal indulhattok. Szerintem...

Csajok, az én mellem még mindig bibis, nagyon nem gyógyul be. Valami jó ötlet? :roll:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


annus11 írta:Dokinéni itt volt!
Diagnózis:Izabel náthás! :wink:


Sajnos Hanna is náthás. :( Úgy szörcsög szegénykém, de szerencsére nem sír,ha porszívózzuk az orrát. Mikor meghallja a hangját, meglepődik és elhallgat :shock:
Annus ti mit csináltok vele?
Mi orrcseppeket adunk neki és orrsprayt is. Remélem hamar meggyógyul mindkét kiscsaj :P

Ma voltunk védőnéninél, már 4 kilósak vagyunk! :lol: Egyfolytában csak enne a kis éhenkórászunk :D Így viszont alig alszik valamit. :?
De olyan jó már látni,a kis hurkáit. 8)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szofi!
Körömvirág krém?Csak mosd le szoptatás elött!

Áruljátok már el h mi ez a Szülésdal?Sose hallottam róla :oops:

Niki!
Jaj nagyon édesek a lányok!!!!Remélem hamar elmúlik a mellgyuszi!!!

Én meg épp az elöbb panaszkodtam apcimnak h kezdek kilógni a sorból...az enyim baba nem sír egész nap,szépen alszik magától stb.... :wink: :oops: Szóval most leírom h az elöbb kiköpte a cumit büfizett picit majd 2 mp ig nyüszizett...bementem,cumi vissza és most csendben nézelődik a kiságyban.Ja és kaja elött is sírt mikor szívtam ki az orrát ez is 1-2 perc volt :lol: :lol:
Na sokkal jobb h végre írtam én is h sír,nehogy azt higgyétek h egy hangja sincs :wink: :lol: :lol:
Kép

annus11
 
 


Ölben is ordít.A pihiszékében elvan jól,ha rezgetem.De már vagy egy órát ot ült.Ha kiveszem,újrakezdi.A babakocsit imádja.A baj ott van,hogy én nem vagyok jól.Nincs erőm felkelni sem.Nem tudom mi ez.Pedig aludtam éjszaka,nem értem.Lehet,hogy jót tenne mindkettőnknek egy nagy alvás.De meddig hagyhatom a székben?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Susycat!
Hát mi is porszívózunk!Evés elött szokott sírna,de ha már tele a poci nem érdekli,el is alszik közben....Mi a stérimart adjuk,utána tök jól ki lehet szívni.Aztán kap még nasivin babyt is.Ennyi!Ti mit használtok?Nem mindent lehet pici babának csak azért!Ezt a stérimart nem ajánlom...nehéz befújni neki,amúgy hatásos...bár egész jól belejöttem az adagolásba....

annus11
 
 


De nem is a sírás itt a fő gondom most,mert az spec nem izgat.A baj most az evéssel van.Mi lehet vele?Alig evett,azt meg kibukta.Ha tudna aludni,utána megpróbálnám megetetni.De nem alszik.Ezért gond,hogy sír. Ha holnap sem változik a helyzet,hívom a dokinőt,mert ez nem ok nála.Egy napig még csak-csak...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Lehet h korai,de nem jön véletlenül a foga???Vannak babák akinél hamar jön....

annus11
 
 


Annus!

Mi a Stérimart használjuk, de tényleg nehéz beadni. A párom szokta, nekem nem megy egyedül .
Meg a Nasivin csecsemőknek való változatát használjuk mi. Mi a Stérimart eddig szívás után adtuk, de megpróbáljuk akkor mi is előtte. :)

Felteszek egy-két képet:
Kép Hanna alukál Kép Anyával Kép Bő bugyogóban:)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


sziasztok!

Boroka 5perce aludt el!! reggel ota semmi....
olesbaba lett nagyon :oops: :?
en is csodat varok a pihenoszektol ..
meg alig varom a jarokat h a lenti szinten abban legyen.
sztem amugy ez az ido jobban megviseli....
meg olyan hulyen eszik.
van h bealszik 40mltol
aztan legkozelebb 100se eleg....
de hat emiatt nem aggodok mert engem is megvisel a meleg.
en se eszek rendesen..
es hozzateszem ruhelli a babakocsit :?
visitasba kezd ha beleteszem
es tolhatom en egy oran keresztul is.... akkor se nyugszik meg ..
autoban meg vegig alszik!
de auto nelkul az autosulest se szereti..

mozza
brendonban van olyan jaroka ami gorgos alul es allithato a kozepe!
sztem tok praktikus ilyenkor.. mert nem kell a legalljara hajolni h betedd v kivedd.
na nekem olyan kell :roll:

Eszto

Almi nagyon elvezi a jaccoszonyeget :)
ilyen nyugis mindiiig??

jatszoszonyeget is be kell szereznem..
kell minden ami lekotheti a kisasszonyt.
legalabb amig hazimunkat elvegzem es ilyenek :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle, hogy vagytok azóta? Egy-egy kaja nem tragédia, ha kimarad, de ha még sokáig nem tud enni, azért tényleg telefonálj inkább.

Mozza, ez most megint egy magánvélemény lesz: Ezek az első hónapok ilyenek... De nagy előnye, hogy ilyenkor még nem lehet elrontani a babákat, illetve nincs olyan dolog, amiről ne lehetne MAJD leszoktatni őket. Tök normális, hogy ölben érzi jól magát, erről nem kell leszoktatni, elmúlik majd magától. Persze, nem mindig kényelmes, de nagyon rövid ez az időszak és tényleg vége lesz. Egyre kevesebbet kell majd tartogatni, egyre többet lesz békésen el egyedül is. De ez nem holnap és nem a jövő héten lesz, hanem szép lassan. De határozottan megéri kivárni, addig meg egy kicsit kedvezni neki, mert tényleg meghálálja. Próbálj vm hordozóban magadra erősíteni, vagy legalább olyan pozícióban magadra rakni, hogy legyen egy kezed írni, vagy lapozni egy könyvben, vagy böngészni a neten. Kendőben meg még főzhettek is :). De ami nagyon nem éri meg, hogy mindketten mosogatórongyként tengetitek napjaitokat csak azért mert nincs közös nevező :).
(Egyébként S sincs ma nagy formában... Csak rajtam alszik, az ágyban eddig 15 percet sikerült, miután egy órás altatás után leraktam. Nem ujjongtam, mit ne mondjak. Most a kendőben már másfél órája horpaszt. Nem mondom, hogy nem zenél bennem az ördög, hogy mikor fog az ágyában is aludni, de tudom, hogy fog. Mert most még picike és nem az ágyára van szüksége, hanem rám. Később majd mikor már jobban megszokta a világot, nem lesz baja az ággyal sem.)

Annus, egy-két perces sírásokkal még a fasorban sem vagy :D. Ezekkel kár pedálozni, nem hiteles :wink: !

http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
Ez itt a szülésdal. Érdekes...

Dóri, húú, ennyi nyaralás? De gyerekekkel gondolom... Nagyon jó lesz!
Mi is megyünk egy hónap múlva, azt is nagyon várom.

Petra, annyira emlékszem, a pihenőszék J-nál a 6.héten lépett működésbe, a Mikulás hozta neki. Mit is mondhatnék, maga volt a mennyország!!! Szóval hátha hátha!!

Gyönyörű itt minden gyerek!!!
kalloni
 
 


Hahó!

Csak elkezdtem a visszaolvasást, de megyek is, mert gyermekem teraszon, sztem nemsoká követel. :) Meg grillezés is lesz...

Mozza, én neten rendeltem 120x120-as görgős, 3 magasságba helyezhető járókát, tök jó, 24e Ft. Nekem is fszt-emelet problémára kellett. Hamar kihozták. Brendonnál olcsóbb sztem.

http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=533694

Sírásra meg nem találtam még más megoldást: felvenni. Szeret rajtam aludni a drága. Ez van.

Ikrek és többi baba is nagyon szép és szépen nő!

Panndi, Annus: éjszakai mázlisták. (Meg nappaliak is. :roll: )

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Kalloni!
Igazából azért vagyok bizonytalan az ölben alvás kérdésben, mert mindenki azt mondta, hogy ne hagyjam, mert meg fogja szokni és aztán nem tud másképpen majd elaludni...a dokitól kezdve mindenki ezt szajkózza....ráadásul a doki még megspékelte, a 'gerincének sem tesz jót' érvvel...
Kezdő mamiként igazából én szinte mindent betartok, amit a doki 2 hetente mond. Bízom benne, hogy egy idő után majd tudni fogom mikor lehetek szigorúbb és mikor engedékenyebb.
Most azt csinálom, hogy ha bealszik, leteszem vízszintesbe, aztán ha felébred, hagyom max. 10-15 percet, ha nem alszik vissza és sírdogál, akkor újra ölbe-altatás-majd again.....

Netti!
Milyen a hordozókendőd?
Nekünk so-so. Egy darabig elvan benne, aztán csak a vállamon nyugszik meg...néha már tetra pelus mintás a pofija a sok vállon szunditól.
Na, ha nem alszik most el, kipróbálom, hátha a mei tai-ban jobban elvan.......
Btw, én is ebben a cipőben járok...alig várom, hogy beszabaduljak a Brendonba és beszerezzek minden olyat ami kicsit leköti Lilit.

Kutyafüle!
Ha a pihiszékben elvan, akkor nagy baja nem lehet, nyugi! Szerintem próbálj meg kevesebb kajcsit adni neki...ez a meleg lehet, hogy megviseli ha túlságosan tele van a pocija!!!!!!
Nem hiszem, hogy baj lenne belőle, ha ma kivételesen többet lenne a pihiszékben! A lényeg, hogy ne sírjon, ne hergelje fel magát és szépen meg tudja emészteni a kajcsit.

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: