Új privát üzeneted érkezett!

Millye, epret is a szopi miatt nem mersz enni? Csak mert én nem bírtam magammal, megettem egy kis dobozzal korábban, és kutya baja se volt a gyereknek,s emmi kiütés, vagy ilyesmi, amivel riogattak. Jó, azért nem húzgálom az oroszlán bajszát, nem ettem többet, de azért egyszer muszáj volt 8)

ZVera, remélem, már túl vagytok a nehezén! Gyere, amikor tudsz! És neeeem parázik!!! :wink:

Julcsi, nalátod, elég a tejcsi :) kívűncsi vagyok, mit fog szólni a ciciimádó fiacskád a gyümihez! Majd hozz ám képet róla :)

Zsuzsi, alig várom a beszámolót! És ne aggódj a liliputi emberkeség miatt :) egy nőnél nem baj az, ha kicsi és törékeny! (Te sem vagy az a kosárlabdázó-típus :wink:) A 210 tizenegy nap alatt meg nem értem, miért kevés, az több mint 100 gramm hetente! (Adri se hízik ennél többet...)
asszem, meggyet még nem szoktak ilyen kis korban adni, de nem vagyok biztos

Zsancy, örülök, hogy jöttél, és nem örülök a híreidnek :(
Veséddel mikor tudsz menni specialistához? Remélem, helyre tudja hozni! Majd mindenképp számolj be, mit mond!!! és mennek az energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++
tejci teljesen eltűnt? (tesómnak 5, anyunak 3 hónap szoptatás után múlt el a teje, pedig mindketten fejtek, meg ilyenek, szóval sajnos nem jó, de előfordul az ilyesmi :()
Sör: van olyan alkoholmentes sör (pl Holsten epres, mangos, almás), aminek abszolút nincs söríze, szerintem azt érdemes lenne megpróbálnod, hátha... (tényleg szénsavas gyümölcsszörp íze van, szerintem nagyon fincsi - és a napi három literedbe is vinne talán változatosságot)
de vannak itt páran, akik már hoztak vissza tejcsit az elapadásból, úgyhogy kapsz ennél jobb tippet is szerintem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.06.18 12:02-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Julcs, Isti valamilyen furmánnyal szereljen tartályt a jegesmaciba, és csövecskével vezesse ki a tejcidet a száján, és már kész is a szőranya :lol: :lol: :lol:

Ladmon, havi 300 tényleg keveske. :? Na én pont olyan alkat vok, mint a sőgornőd, 34 éves, 152 cm, és 51 kiló. Persze erre lehetne mondani, hogy akkor hát ezért ilyen Léna, de könyörgöm, akkor mit örökölt az Édesapjától?! Mert kinézetre is tök olyan, mint én! (remélem, nem lesz bajusza-szakálla :lol: )

Zsancy, elég ijesztő az a tejdolog, de ha esetleg van még muníció a mélyhűtődben, használd azt, de előbb mindig tedd cicire, és fejj is szorgalmamsan. Mikor mész specialistához a veséddel?

Almalét beszlopálta, és ha lett volna még, ivott volna többet is, csak nem mertem előszörre annyit adni. Meggy érik a kertben, kiváncsi leszek, az bejön-e neki.

Crocus, végül is Attinak miért kellett a tejpép? bocsi erről lemaradtam...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Nekünk doktornő azt mondta, hogy meggy az alma és barack után lehet a következő :) De ő nem adná magában, mert kicsit savanyú a Gyerkőcinek...

Az Zsuzsi, hogy Lénus most rád hasonlít, nem jelenti azt, hogy később sem fog az Apukájára. Annyit változnak! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

 
 

Vazze', ezt nem fogod elhinni Zsuzsi!
Védőnő küldöt sms-t, hogy elmarad az oltás (pedig már a vigasz profiterrolomat is megvettem.. :) ). No, én azért felhívtam, és azt mondtam neki, hogy kb. 25 dekát hízott egy hónap alatt, mi legyen.
Erre ő:
Semmi. Most már biztos benne, hogy Esztike a lassan gyarapodó fajta, akit nem lehet az átlaghoz hasonlítani.
Szépen etessem, ha kaki van rendesen, fejlődik, kedves, aranyos, akkor tutira nem éhezik és ne adjak neki semmit.
Valamint érdeklődjem már meg a családot, volt-e már ilyen lassan hízó gyerek, mert szerinte én is ilyen lehettem. (no ezt nem tudom, de a sógornőm ugyebár...)
No ennyi! :?: :?: :?:

ladmon
 
 


No, nyugalom. A gyerek jellemet is örökölhet ám. Nálunk is az a mázli, hogy apja higgadt természete ragadt meg, nem az én ide-oda pörgő stílusom.

ladmon
 
 


Ja, meg millye, én fő eperzabbantó vagyok illetve voltam, mert vége a szezonnak! Ki kell próbálni!! Csak Zsufimarcit ütötte ki asszem, más nem mesélte!

ladmon
 
 


Zsancy, nagyon sajnálom a tejcsit, meg a vesédet! :cry: Pedig neked annyi tejcsid volt! :roll: Talán a veséddel lehet összefüggésbe mégis!
MIkor mész a veséddel dokihoz?

Nilabali, Bencus is odavan a falevelekért! :D

Julcsi, nagyon ügyes volt Bogyesz az oltásnál, nem úgy mint tegnap Bencus, aki óriási üvöltést rendezett utána a váróba, többi babát jól meg is szeppentette, még sírni se mertek, csak figyelték Bencus produkcióját! De Apával megállapítottuk, hogy nem is az oltás verte ki nála annyira a biztosítékot, hanem az hogy le lett fogva, és ettől nagyon megijedt! :cry:
Örülök, hogy megnyugtatott Titeket az orvos!

Bogi, már alig várom, hogy elkezdhessem Bencusnak adni a gyümiket, kíváncsi vagyok, hogy fog neki ízleni! Igazából néha már hajlok affelé hogy adjak neki pár kanállal, de a doki szerint várjak augusztusig! :roll:

Ladmon, na téged jól lerendezett a védőnő!
zsu83
 
 


Eper, nálunk se okozott gondot, én meg ugye eperbuzi vagyok! :oops: :lol:
zsu83
 
 


Jellem-öröklés: nos, ahogy elhallgatom a szomszéd szobából jövő követelőző kiabálást, asszem, Adri az én turbótemperamentumomat örökölte :lol: :lol: :lol: adok neki enni, különben leeszi a rácsot az ágyról :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


haliho!
jelentem jol vunk ám, köszi panna h irtál és h aggodtatok értünk.
tudjátok holnap megyünk haza és pakolok kb 3 napja, mindig vmi eszembe jut, és mivel 2 hétre megyünk sok osk minden kell.
voltam tegnap ultrahangon , epekövem nincs, a többit még nem tudom mert ezren vtak az orvosnál, nem vártam meg.
mandarin is jol van, kedden oltáson voltunk, nem lett semmi megint, láz sem. még nyügös sem volt. viszont mondtam az orvosnak h a bal keze kicsit még béna, megállapitotta h a mozgás alapján tuti nincs baj, csak kissé lusta a lelkem. a bal kézt azt hiszem mi rontottuk el mert mindig mindent a jobba adtunk na most edzünk a másikra.
forgás ügyben semmi, szököévente egyszer probákozik hiába ösztönzöm rá, semmi.
ha otthon vunk elkezdjük a hozzátáplálást, nem várok tovább már.
folytatom a munkát mert még huha, sehol sem vok.
viszem a laptopom ám majd jelentkezem ám ha tudok és lesz rá idö
pusz nektek és a kis édes baboknak

Kép
Kép
nicko
 
 


budabo:Én mindig a délkörüli etetésnél adom Hannának a gyümit,előbb cici aztán gyümi és utána még hátha szomjas megpróbálom a cicit,de ritkán kér már a gyümi után:)nekem a védőnéni mondta,hogy amíg még nem akarom ugyebár kiváltani a cicit addig mindig cici először és utána a gyümi :(
Én ma már megkóstoltattam vele a zöldségpürét,úgy ette :lol: még nevetett is neki :lol:

Zsancy:Sajnálom ami veled történik :( nem lehet egyszerű!!!!A lényeg,hogy a tejci miatt,ha esetleg tényleg nem lesz több akkor se magad okold,ez bárkivel előfordulhat!SAJNOS!!!!De mindent bele ne addfel,mi veled vagyunk++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!! :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


mandairn igy szopizza az ujját:
Kép
egy kis vagány adidas melegitö
Kép

Kép
Kép
nicko
 
 


sziasztok!
Bajban vagyok!!!!
Licitáltam egy nyaralásra, amit nem néztem meg jól!!!Nem tudunk elmenni, és felteszem, hátha érdekel valakit!
Telcsin megkérdeztem, és lehet menni júl 2-től5ig, ill. aug. 24-től 27ig....és egész szeptemberben, ill jövő június végéig....
Ára: 36250 ft
Siófok - Magyarország
Centrum Apartmann
Balatonparti pihenés és családi kikapcsolódás
Siófok egyik legszebb részén az Aranyparton nyugodt üdülőövezetben található a Centrum Apartman, 100 m-re a Balatontól.

Ezzel, a liciten vásárolható kuponnal Ön és Partnere az alábbi ajánlat keretében tölthet el felejthetetlen napokat a Balaton partján:

* 4 NAP / 3 éjszakás pihenés 4 vendég részére
* Elhelyezés apartmanban
* nagy nappali terasszal, SAT-TV, felszerelt amerikai konyha étkezővel (gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, szendvicssütő, vízforraló, tányérok, evőeszközök, poharak, edények stb.), hálószoba (franciaággyal), fürdőszoba (tusolóval és WC-vel), klíma, kültéri medence
* Üdvözlő ital - 1 üveg pezsgő
* Önellátással
* Térítésmentes parkolási lehetőség

A szülőkkel 1 szobában elhelyezett gyermek 6 éves korig ingyenes.

Amit még kínálunk:

* Coca-Cola Beach House Siófok 100 méterre,
* Disco, * Paintball,
* Szörf, Jetski,
* Lovaglás, * Horgászat
* Wellness,
* Hajózás, Vitorlázás,
* Éttermek, Kulturális rendezvények (operett)
* Minigolf, Teniszpálya

Az üdülési kupon beválthatósági garanciával rendelkezik és nincs nevesítve, így a kupon ajándékként is hasznos és kellemes meglepetés lehet.

Az üdülési kupon 2010. június 30-ig használható fel, az államilag elismert kiemelt ünnepi időszakok kivételével. 2009. július, és augusztus hónapokban történő felhasználás esetén 23.000 Forint felár fizetendő a csomagra még, a szálláshellyel történő időpont egyeztetést követően. Az idegenforgalmi adó a helyszínen külön fizetendő.
képet itt nézhettek:
http://www.zimmerinfo.hu/siofok/centrum/hu.htm

Nagyon köszi, ha tudtok valakit, akinek esetleg kéne!!!! Mi mennénk, csak nem lehet üd. csekkel fizetni,. és apa megöl, ha megtudja, én meg nem figyeltem! :(:(:( Szóval gáz van!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, és sürgős!!!!!!!!!!!!!!
és majd jövök migyá olvasni is :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Vazze Ladmon, betojok a védőnődön. Nem hívná fel az enyémet? :wink: Hát ez tényleg megnyugtat. Na ma még kap este tápit, de holnaptól meggondolom. Te hányszor adsz neki? És fejsz, is? Biztosan írtad már, de agyam szita...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Nemár Verus, már megint benézted??
Hol licitáltál? Dobd fel a másikra (Vatera/Teszvesz....)

Nicko: Végrevégre jöttél te is, reméltem, hogy nem valami epe-gubancod van! Mandarin ééédes!

Zsuzsi:
Én tökre megnyugodtam. Bízom a védőnőmben nagyon, még mondta is, hogy csituljak már le a témáról... :D Ha baj lenne a tejemmel - mondjuk kevés lenne - akkor az már kiderült volna. Szerinte...
És a 100 gramm/hét kb. 3 hónapos korig a minimum.
[quote]T írta:e hányszor adsz neki?

Mármint enni?
Azt 5*. A gyakoribb (pl. 2 óránkénti) kajával kevesebbet eszik (a 40-50-es értékektől meg hátast akarok dobni...) Így 3 óránként eszik 60-80 között. Az első kaja meg kiugró: 200 körüli. Összesen 550 egy nap (Ja, de ebben van egy esti a fagyasztóból/reggel lefejt tej pótlás is kb.30-50 g)
Fejni csak reggel fejek, mert van, amikor még 30-40 lejön, aztán napközben már nem csinálom, mert nincs értelme.

Szerintem kb. ugyanúgy működünk, ahogyan ti, és a hízásotok reményekre ad okot... :D

ladmon
 
 


á, én tök hülye vagyok...nemhiszem hogy bármibe is bele kéne kezdenem...:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Budabo esetleg amit írtam homeós fogyasztó? Felgyorsítja az anyagcserét... :roll:

Julcsi-79 gyógypuszi Marcibogyesznek :roll: majd írd meg, hogy hogy sikerült a muffin! :D

Stelly lehet kipróbálom az epret... végül is pici nem árthat... úgyis kell eper dzsemmet csinálnom télre :D

Gerendai Zsuzsi ne izgulj Léna is pici törékeny lesz mint az anyja :D

Ladmon védőnőtök... :evil: hamar lerendezett... nálunk tegnap rakottkrumpli volt és a tojástól picit pöttyös lett, de most már kipróbálom az epret... :roll:

Nicko milyen nagylegény már Mandarin :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jegesmedvevadászat képekben :D :
Kép
Kép
Kép
Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: szűztea nem rossz ötlet. Király képek!

andrea: milyen zöldségpürét?

millye: használom, csak gondoltam vmi gépigyorsításra :oops:

Képzeljétek felhívott a védőnő hogy a 4 hós oltás +Rota nem jun.29-én lesz hanem jul.1-én :shock: :shock: mondtam hogy kizárt én akkor nem megyek, mert dolgom van. Kérdeztem hogy miért is nem kaphatja 22-én??? meg van a kötelező 2 hét, betöltöttük a 4 hót, ééééééééésssssssss visszahívott hogy rám való tekintettel jún.26 az orvosi rendelőben, rendelés előtt. Még szép! megmondtam hogy fontos dolgom van 1-én babákkal anyukákkal kell taliznom :lol: :lol: Lehet hogy nagyon határozott voltam :oops: sebaj, csak vasárnapra heverjük ki mert keresztelő.

Kép
budabo
 
 


Hát tényleg marha jó, hogy minden védőnő meg doki mást mond! :twisted: :twisted: :twisted:
Mi kéthetenként jártunk méretkezni, és előzőleg havi 490 g, aztán havi 450 g jött ki, ezért mondták azt, hogy laposodik a növekedési görbénk. Nem javasolták a gyümölcsözést, mert hogy attól nem hízik a gyerek ( jó mi, Zsuzsi, nektek meg azért mondta, mert étvágyat csinál :?: :?: :?: ), így a hypoallergén tejpépet javasolta, mert a tápszertől a cumisüveg miatt elapadhat a tejci. Zsuzsi, minden tiszteletem a tiéd, hogy pohárból adsz neki tápot. Mi a lefejt tejcsit (20-40 ml körül) szoktuk vagy kanállal, vagy pohárból inni (de ilyenkor mindig nyakig olyan lesz a gyerek, függetlenül az előkétől. Lényeg, hogy nagy macera az egész. Míg a tejpépet (ami azért más mint a bolti, mert a tejfehérje szét van szedve alkotórészeire) napi egy alkalommal eszünk (tízóraira, vagy uszonnára), és az sincs teljes adag (ált. egy felet nyom be). Mi általában két óránként szopizunk, éjjel viszont csak egyszer ébresztem Atit 3 körül, egy szopira. Este meg az előző este lefejt tejcit kapja meg. Na ettől a menütől hízott heti 32 dkg-ot, miközben az előző hetekben csak 10 dekát.

Zsancy, nagyon sajnálom a tejcidet. Biztos, hogy a vesegondoddal függ össze, és az azzal járó stresszel. Jó tippem nincs, de emlékszem, hogy valaki a fagylaltot áldotta nagyon :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Budabo a gépekben mármint a fogyasztógépekben nem tudom, hogy melyik a hatásos... én konditerembe jártam és kardióztam az nagyon jó volt... :wink: nekünk pont július 1-én lesz a védőoltás... :?

Julcsi-79 nagyon jók a képek! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


julcsi:Marcibogyesz édiiiiiiiiiiiii!de,komolyan,annyira imádnivalók ezek a babák!legszívesebben felkapnám Bogyeszt és szétpuszilgatnám!

Ma,mikor evés után dédelgettem Bazsalikomot,ilyenkor mindig beszélgetünk és simogatom az összes porcikáját-amit Ő nagyon csipáz-teljesen elöntöttek az érzések :oops: olyan hullámban csapott meg,hogy mennyire vártam rá,és mennyire Ő a mindenünk,hogy el is mondtam neki,Ő meg csak nézett a kis félmosollyal a pofiján.....
nem tudom,de ma olyan érzelgős hangulatom van,egyszerűen olyan boldog vagyo eel a gyermekkel,hogy nem is gondoltam volna,hogy ez lehetséges!

Na,mielőtt még sírva is fakadok,megyek és szétpuszilgatom a kicsikémet!

Kép
nilabali
 
 


millye: áááááááá én nem szeretek eljárni tornázni, terhesen is itthon nyomtam inkább. Ilyen szempontból lusta vagyok, ha lenne vki akivel mennénk az más lenne, de egyedül semmi kedvem.

Kép
budabo
 
 


budabo:Hipp-es zöldség püré!nagyon ízlett neki :lol: és jó fej a védőnő,bár gondolom nem is lett volna más választása :wink: :)

nicko:Nagyon jók a képek!!

ikverus:Ez gázzzzz!!!Érdeklődök,hátha valaki rákap a témára :)

nilabali:Tök jók az ilyen érzelgős napok :) rám is rám szokott törni :roll:

És képzeljétek apa levitte sétálni Hanna babaám,úgyhogy állhatok neki takarítani,vasalni stb...(csak előtte gondoltam bűnözök és megleslek titeket)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Nila: Én is így vagyok ma... :D Olyan nagyon boldog vagyok ezzel a kis Bogyesszal!!! Na, ha felébredt, akor megyek, és én is szétpuszilgatom! (A haspuszit nagyon bírja. :))

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


andrea: majd jól meglesem legközelebb és beszerzek, hátha Füginek is bejön. A védőnő és a dokinő nekem nem a szívem csücskei. Mondjuk nema dokinő dolga hogy tanácsokat adjon, hanem a védőnőé, de ő meg nemáll a helyzet magaslatán. Amúgy nem szoktam ellenséges lenni, de most idegesített, ismét eljátszottuk azon beszélgetést, hogy akkor szopizunk még? és már unom.Amikor hív előtte a kartonja, nehezére esne végre bele is olvasni? :shock: Ari apa hogy sétálnak. Nekem szegény féléjszakás volt,haza jött hajnalban, reggel keltünk bolt,zöldséges, én főztem a sokezerfokba ,apa a kertben apummal ténykedik. Gondolom a hócipője tele, Fügi most alszik én is nekiállok vasalni. Te milyen vízbe vitted Hannát fürödni? Dokinőt kérdezted előtte? Velencei tóba viszed majd?

Kép
budabo
 
 


Julcsi: Milyen ügyesen fordul meg Marci! Ati is imádja a haspuszit. :)

Néhány képet én is felteszek, hadd teljen az oldal:

Kép

A kis szabadulóművész már gyakorol!


Kép

Így eszünk.

Kép

És így fogdossuk a lábunkat.

Kép

Lehet hogy balett-táncosok vagy karatézók leszünk?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


budabo:Szerintem próbáljátok ki mindenképp :) A mi védőnénink aranyos,de igazábol csak akkor talizunk vele,ha megyünk oltásra vagy ilyenek!Mióta megszületett a Hanna talán 3*volt,de lehet így is sokat mondok :? Szegény apa,akkor gondolom ki van :? a kertben 40fokba nem irigylem!!
Fürdeni mi Győrben voltunk és előtte konzultáltam a dokival és a védőnővel is!Azt mondták egész nyugodtan a doki pl.azt mondta szó szerint idézek"a babák is emberek nem cukorból vannak"hát én azért nem így látom,de belemertem vinni igaz nem sokat voltunk bennt,de élvezte! :lol: Szerintem beleviszem a velencei tóba,persze,ha megfelelően felmelegszik!És én úgy látom,hogy a medencés vizekben nagyobb a fertőzés veszély,mint az élő vizekben,bár nemtom,csak gondolom :roll: :) De nem akarok ilyen "nagyon parázós anyuka" lenni,unokatesóm az volt még a széltől is óvta a gyereket és szegényem tiszta beteges :roll:
Na talán ennyit még nem is írtam,Bocsesz a regényért!!! :shock: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jajj és az előbb elfelejtettem,hogy Marcibogyesz még mindig gyönyörű!! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Hé Crocus, erre is van hason-képem!
Most jött el az idő leköltözni a földre! :)

Kép A vékony baba előnye (vagy hátránya?)

Azt képzeljétek el, hogy itt van mellettem hason a járókában és egy pillanat múlva hátranézek és így találom... :)

Marcibogyeszt változatlanul megpuszilgatnám én is, Attila meg nagy szintén nagy pózbajnok! :D

Én szomorú vagyok, drága gyermekem még nem fedezte fel a lábát...
Pedig olyan édesek, amikor ezt csinálják!

ladmon
 
 


ladmon: nyugi láb felfedezés még nálunk se nagyon van. Jó fej Esztike és persze Crocus Atija is.

andrea: írjál még többet!!! Nálunk a dokinő fürcsi ellenes, legalább tavaly amikor voltunk unokatesómékkel nekik ellenezte a fürdést, pedig Csilla 4-5hónap körül volt már. Ha a dokinőn múlna még szerintem most kezdenénk majd vmikor a gyümit is. Megjött apa, és meccs nézés közben már eteti is Fügét. Sokszor kiakadok apára de szerencsém is van vele, nagyon sokat foglalkozik velünk amikor olyanja van. :wink:

Kép
budabo
 
 


ezt el kell újságolnom: drága gyermeket még próbálom a tv-től távol tartani mindenféle praktikákkal. pl. Játszó mellett micimackós kocsiba való napellenző, de napközben én már nem is kapcsolom be. Na most a férjem meccset néz, gyermeket megettetve a kanapén hason büfizteti és ül elötte hogy ne nézze a tévét, gyeremek próbálkozik keze alatt kukucskálni de apa szemfüles észreveszi,majd hosszabb csönd, hát gyermekem fejét hátrafordítva a tükörből nézi a tévét, oda álltam a tükörhöz, hogy ne lássa erre cseppcsaj vigyorogva fejét belefúrta a párnába, mintha tudná hogy lebukott :lol: :lol: lehet hogy nem túl érthető voltam, de jót nevettünk rajta.

Kép
budabo
 
 


Bencuson azt hiszem mára jött ki az oltás hatása, már 4szer aludt másfél órát! :shock: Szerencsére láza nincsen!
Voltunk a Corába vettem neki új kombikat, mert már a 68-asok is lassan kicsik lesznek rá! :shock: Jól is esett már egy kis séta, a doki is engedélyezte, mert a sok fekvés se jó a lábaknak azt mondta!

Nicko, örülök, hogy jól vagytok, jó utat Nektek! :)
Mandarin kész nagyfiú már! :D

Nagyon édes Marci vadászat közben! :lol:

Attila is nagyon ügyi! :lol:

Esztike is nagyon király! :lol:
zsu83
 
 


Bogi, nagyon cseles Füge! :lol: Szerintem tudja Ő hogy rosszba sántikált! :wink:
zsu83
 
 


zsu: jaja szerintem is, édesen eltudja magát szégyelni :lol: Jó hosszú már Bencus :shock: Azért óvatosan a lábaddal.

millye:mai menü nálad mivolt? hátha kapok ötletet :wink:

Kép
budabo
 
 


corcus:Attila de édes a lábikóival,hogy eljátszik :lol:

ladmon:nyugi-nyugi az én Hannácskám sem lábazik még :cry: pedig már én is várom nagyon!!!!!

budabo:Igen egyébként nem tudom mi ez a nagy szigor a kajával kapcsolatban manapság,ahogy anyukám mondaná"bezzeg a mi időnkbe"és valahol igaza van!És még valami én utálom azokat a védőnőket,orvosokat akik annyira erőltetik az anyatejet,mert biztos a legjobb a babáknak és jó érzés is szopiztatni :) de ezzel keltenek a nőkbe rossz érzést,ha véletlen elmegy a tej :( és valjuk be őszintén sokan nem tudnak sokáig szoptatni sajnos,de attól még nem áll meg a világ és a tápszeres babák is ugyan olyan jól fejlődnek!Bár ezzel kapcsolatban örülök mert elég modern a dokink is és a védőnénk is!Álltalában csak tanácsot adnak nem pedig leb....nak és parancsokat osztogatnak :lol:
De jófej apátok meccs közben etetés!!!!!Ez nagyon tettszik :lol: Szerintem néha ám csak mi fújjuk fel a dolgokat,mert talán túl ingerültek vagyunk és rajtuk csattan :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Zsu:Jó hosszu Bencus :shock: És jól tetted,hogy sétáltál egyett!ut eszembe neked kell ilyen szorító harisnyát hordanod?

budabo:hát ezen én is jót nevettem :lol: Van gógyija Füge babának,jajj lesz nektek,ha még nagyobb lesz :lol: :wink:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea.: apa is azt mondta hogy végünk lesz, dehát inkább huncut legyen mint mimóza. Nálunk a dokinő amikor először jött már kész tények elé állítottam azzal hgoy Füge kap tápszert is a tej mellé mert kevés. Nem örült neki de ez van.

Kép
budabo
 
 


budabo:igazad van mimóza ne legyen :lol: és a dokinővel kapcslatban is teljesen egyet értek veled!!!!!!!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Az szép alvás, Zsu! Marci is 5 órát aludt, ennyit soha nem szokott. :roll:

Huhh, lábkilógatós Esztike és Attila nagyon fifikásak! :D Szerintem mindketten úgy szépek, ahogy vannak, csak vékonyabb alkatúak lesznek. :) Enyém Gyerek is ilyen (csak kicsit hosszabb :shock:).

Bogi, hétvégén lesz a keresztelő?

Jó készülést, Amy, aztán hozz képeket! :D

Zsufi: Köszönjük Marcinak a szép virágot, azóta sem száradt el, nagyon jól bírja. :) És a pamperst is, azóta egyszer sem jártuk meg vele. :)
Nagyon el vagy tűnve, gondolom tanulsz, sok szerencsét a fránya vizsgákhoz és aztán értesíts az eredményekről! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


andrea: :lol: :wink:
Na levezetés képpen még megcsinálon a sárparépa főzeléket holnapra. :wink:

Kép
budabo
 
 


julcsi: nem most, jövő hétvégén, most vasárnap csak szimplán jönnek vendégek :lol:

Kép
budabo
 
 


Olim is imádja az almalevet, meginna belőle töménytelen mennyiséget... :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


Budabo de jó lenne ha közelebb lennél... mehetnénk együtt edzésre :D én nem egyedül megyek, velem a lányom szokott jönni :D A mai menü zöldségleves kockatésztával és tejfölös tészta (nekem mákos tészta) :D legközelebb kérd meg a védőnőt, hogy írja rá a karton elejére vastag piros filctollal, hogy már nem szopik Füge... amúgy én leragadtam annál, hogy reggel meg este még van szopi nálatok...és már nem is mertem megkérdezni, hogy még mindig vagy már egyáltalán nem....

Andrea17 én majdnem mindennap vasalok... :shock: az viszont jó, hogy a férjed elvitte a lányodat sétálni... :D Én még nem merem most a Balcsiba bevinni a fiamat... :shock:

Crocus a fiam is így játszik a lábával :D :D :D :D

Zsu83 nem biztos, hogy az oltás hatása mert a fiam is egész nap aludt... valószínű az is befolyásolja, hogy nem fúj a szél és jobb idő van... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszi Millye, a diós muffin nagyon jól sikerült! :D A férjem megjegyezte, hogy holnap is csinálhatok. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: hát pár napja nincs. Próbáltam én de Füginek nincs türelme, pár percet hajlandó szopizni és utána nyűgős, vmennyi még van benne, de ő nem lusta kiszívni, mellszívóval nem jön és kézzel meg nem fejem ki. :oops: Nehezen de túltettem magam rajta. Volt egy könnyű terhességem, gyors szülésem, eltekintve a túlhordástól, meg a magasvérnyomástól,meg a paraszt dokitól és azt nem adta meg az élet, hogy sokáig és csak szoptassak. Füge szép és fejlődik, és ez a lényeg. Jó lenne közös torna, itthon az a baj ha van kis időm akkor inkább ide jövök és netezek. Mondjuk amilyen szauna van nálunk, ha megmozdulok is ugranak a grammok lefele. Ma is vasaltam, főztem, mostam.Na most Fügi fektetés, én fürcsi aztán apával gyilkos elmék ha nem alszunk el.

Kép
budabo
 
 


jajjj,de tetszett Füge tükör storyja!!!!!!!!!! Akkorát nevettem!!! :lol: :lol:
lányok ha láttátok volna, Botikám a medence szélén puccéron csücsül, hangosan kacagott és nevetett, nagyfiúsan, tetszett neki ahogy Erikkel a vízbe bohóckodtunk, víz alatt, felett.... :lol: aztán apja derékig belógatta, nagyon élvezte ki sem akart szállni belőle....holnap megörökítem valami videóval vagy telcsi vagy fényképezőssel.. megzabálom.

Zsuzsi üdv újra itthon!!!
Zsancy még az is lehet,h visszaáll, próbáld ki a tejszínes jégkrémeket is!!!hátha.....reméljük a vese probléma is helyrejön majd!

ZÉTIKÉNEK nagyon sok kitartást, biztos ügyes fiú lesz,. hamar átvészeli és minden OK lesz!!

Babanyulacska?????

Kép
kaandi
 
 


Julcsi: nagyon édes Marci!

Most a kiságyból-járókából szabadulós a divat? Én is erre mentem be: Kép

és a foltunk: :?

Kép

Zsancy: sajnálom a tejcsi dolgot, de fel a fejjel! Mostmár tényleg gyümölcsözhet és a tápszer sem a világvége! Vesédnek jobbulást!

Ma kiakasztottam az őseimet, átmentem meggyet szedni, mondta anya, hogy elöl a kis fáról szedjek (persze van egy csomó kis fa). Kimentem, megszedtem a tálat. Gondoltam megkóstolom, akkor jöttem rá, hogy cseresznyét szedtem :shock: Hiába no, vidéki lyány vagyok! :lol:

Zeti???????? Túl vagytok a műtéten?

Kép

Kép
hel29
 
 


Babócák édespofák, és hihetetlenül ügyesek!!!
Vinci nagyon erős, iszonyat jól tartja magát, akár egy órát is nyomja hason babakocsiban ki a fejét, de a világért sem akar megfordulni sehonnan sehova, meg nem mászik, kúszik, meg nem csinál semmi fárasztót, csak úszik a vízben, és imádja ha én nyúzom , forgatom....akkorákat kacag ! Meg perzse ülni akar folyton , de nem hagyom :)
Almalé a kedvencünk!!!!

Millye! homeós kérdésem volna! Te olyan jól vágod már ezeket, hátha van valami jó 5leted! Szóval vincikének kezdettől a kezén a hajlatban ki volt pirosodva, meg száraz is volt...kenegettem sima általam csinált gyógyszertári kencével....nem múlt el, de jobb lett kicsit, viszont itt a nagy melegben egyre pirosabb lett, egyre szárazabb, és a lábfejénél is, meg a füle mögött is, ill, az egyik vállán is van egy folt. Szerintem nagyon ekcéma gyanús, és az is lehet hogy a kajcsikra erősödött be, vettem homeós Halicar krémet, kenegttem vele, persze először bizti felerősít, na de meddig, és iylenkor hagyjam abba gyümi evést, meg mindent? most nem száraz, inkább mintha keményedbne ott a bőre, és csúnya piros, de nem viszket neki, nem zavarja, nem fáj, csak csúnya. Van valami bogyó erre??? Utánanéztem sokfelé, meg a könyveimben, de semmit nerm találtam, homeós dokit most még kihagynám, mert nincs rá zsém :(
Gyerekdokink azt mondta, majd kinövi. :( Nagyon kösz a segítséget ! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?