Sziasztok,
Erikem nagyon odavolt tegnap.
Hűtőfürdővel levittem neki a lázát 38,5-ig, de lázcsillapító után is visszaszökött 39-re. Szegénykém már elaludt volna, de állandóan fel kellett keltenem valamiért. Végre lepihent, akkor meg kihányta azt a kis vizet is amit ivott, vagyis beletuszkoltam. Aztán most 3-kor hallottam, hogy mocorog, lementem vele és megettünk egy pár szem kekszet, meg megivott egy jó pohár teát, de most is 38,2 a láza. Remélem ez a kaja megmarad benne. Széklete viszont egész nap nem volt.
Tegnap hányingerem volt az idegességtől. Nekem Ricsike soha nem volt ennyire elesett beteg. Erik annyira gyenge volt, hogy nem tudott felkelni és csak feküdt, mint egy kiterült béka. De nemhogy felkelni még megfordulni sem. Semmilyen kommunikációra nem volt képes, hiába szóltál neki csak nézett mereven maga elé. Lányok remélem ezt Ti még nem éltétek át és nem is fogjátok! Már azon voltunk, hogy bevisszük kórházba. Aztán éjfélkor lement a láza és magától bement a szobájába, hogy lefeküdjön aludni.
Tuti, hogy benyelt valami vírust, mert szerintem a fülgyulladás nem készíti ennyire ki.
Nem tudom, hogy holnap visszavigyem-e a dokinőhöz, majd meglátjuk hogy lesz.
Jól megjártuk az ügyeletessel is, az majd egy köv. történet lesz
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú voltam, de muszáj volt kiírnom magamból.